WWE Survivor Series 2016. – Előzetes

wwe-survivor-series-social-0

A Survivor Sereis adása 2016. november 20-án fog megrendezésre kerülni 1997. után először ismét Kanadában, Toronto városában. A szervezet magasra tette a mércét és egy eléggé érdekfeszítőnek ígérkező adást próbál összehozni. Kétségtelenül a legnagyobb érdeklődéssel a hosszas évek után visszatérő Bill Goldberg csatája bír, amiben Brock Lesnar ellen léphet be a szorítóba. Azonban a PPV leginkább egy “SmackDown vs RAW” alcímmel futhatna, amiben a két Brand legkiemelkedőbb pankrátorai mérhetik össze erejüket…

20161026_match_survivorseries_goldbergbrock_2k-77ab1cb06956f526f26eb7826b72ca4a

Goldberg vs Brock Lesnar

Nem igazán kell bemutatni egyik Szupersztárt sem, hiszen két magasan kiemelkedő és komoly múlttal rendelkező előadóról beszélünk. Viszont hogy is kezdődött kettejük közt a történet, ami a Survivor Sereis-en megrendezésre kerülő mérkőzésig húzódott?
Kettejük első találkozására 2004-ben a WreslteMania XX.-on került sor, ahol egy Singles csatában léphettek ringbe. Itt a küzdelem játékvezetőjeként nem más tevékenykedhetett a ringben, mint Stone Cold Steve Austin. Az első összecsapásukban a győzelmet Bill Goldberg tudta megszerezni, amit követően Lesnar nem kimondottan szimpatikus, azonban szívből jövő módon a középső ujját mutatta a bírónak, valamint a közönségnek, a kamerának. Ezt követően egy Stone Cold Stunner-ban részesült, amivel lezárult egy ideig Goldberg és Lesnar feud-ja…2016. október 10-én Paul Heyman egy kihívást intézett Bill felé, aki egy héttel később megjelent a RAW-én és eszméletlen hangulatot teremtett az arénában. Goldberg elfogadta a kihívást, amit követően egyetlen egyszer álltak egymással szemben a felek, azonban akkor sem került sor ütésváltásra.
Vajon melyik Szupersztár lesz képes győzelmet aratni ebben a hatalmasnak ígérkező visszavágóban? Vajon a közönség inkább a “Goldberg” nevet vagy a “Suplex City-t” fogja kántálni? Vajon Goldberg utolsó WWE csatájára tartogat valami meglepetést a szervezet?

20161114_match_survivorseries_sd_5on5-c3c3e5ec14f95226ce599d00e0eeed70

SmackDown vs RAW (5 on 5 Tradicionális Survivor Series Elimination Tag Team Meccs)

Az Elimination Tag Team csata értelmében egyetlen pin vagy feladatás nem lesz elegendő a győzelem megszerzéséhez, akit sikerült lekopogtatni, vagy feladásra bírni, az kénytelen elhagyni az arénát és nem segítheti a későbbiekben a csapatát. Értelem szerűen, amelyik csapatnak mindegyik tagja kiesik a küzdelemből, az a banda fogja elveszíteni a küzdelmet.
A RAW csapatát Stephanie és Mick Foley döntése értelmében Kevin Owens, Chris Jericho, Braun Strowman, Roman Reigns és Seth Rollins fogja alkotni. A SmackDown Live összeállításában pedig Dean Ambrose, AJ Styles, Bray Wyatt, Randy Orton és Shane McMahon kaptak helyet…Shane Commissioner-ként kénytelen volt a csapatot erősíteni, hiszen Baron Corbin egy Kalisto elleni SmackDown csatájában egy meglehetősen félre sikeredett lépést követően sérülést szenvedett. Daniel Bryan ezt követően az adás főeseményén arra kérte O-Mac-et, hogy lépjen be Ő a SmackDown Live csapatába és erősítse azt a PPV-n. Természetesen a közönséget nem kellett sokáig győzködni, szimpatizáltak a felvetéssel, ami után hatalmas öröm lett úrrá a közönségen, hiszen a Commissioner elfogadta a felkérést…Kíváncsiak lehetünk, hogy melyik Brand csapata lesz képes megszerezni a győzelmet a PPV Eseményen, valamint fontos jelentőséggel bírhat egy esetleges váratlan fordulat kialakításában a SmackDown Live kabalájának, James Ellsworth-nek a jelenléte.

20161101_match_survivorseries_sd_women_3-75e0b2a2a0f8674d604deeb8c11dab95

SmackDown vs RAW (5 on 5 Tradicionális Survivor Series Elimination Women’s Tag Team Meccs)

A mérkőzés hasonló mint az urak 5-5 csatája, hasonló szabályokkal, valamint a két Brand legkiemelkedőbb női pankrátoraival. A SmackDown Lvie csapatát Carmella, Nikki Bella, Becky Lynch, Alexa Bliss és Naomi, míg a RAW alakulatát Alicia Fox, Bayley, Sasha Banks, Charlotte és Nia Jax fogja erősíteni.
A legnagyobb hangsúly a csapatokon belüli ellentéteken lehet, hiszen a SmackDown-nál Nikki Bella-Carmella-val, Becky Lynch pedig Alexa Bliss-el folytat feud-ot…Ebből a szempontból a RAW bandájában sem túl rózsás a helyzet, hiszen Charlotte-al szemben áll a sztorivonalak szerint Sasha, valamint Bayley.
Melyik alakulat lesz képes leküzdeni a kialakult ellentéteket és egy mérkőzés erejéig csapatban dolgozni leendő ellenfeleivel?

20161108_match_survivorseries_sd_tagmatch-c990a284eb34ada7f79cea0a2d168110

SmackDown vs RAW (10 on 10 Tradicionális Survivor Series Elimination Tag Team Meccs)

A SmackDown Live, valamint a RAW is összeállítottak egy csapatot a legkiemelkedőbb Tag Team bandákkal. A RAW-ra Steph és Mick kiválasztotta, Enzo és Cass, The New Day, Sheamus és Ceasro, valamint Karl Anderson és Luke Gallows csapatát. Ezzel szemben a SmackDown Live színeiben szerepelhet, az Uso Ikrek csapata, The Hype Bros, American Alpha, Rhyno és Heath Slater, valamint Fandango és Tyler Breeze duója.

20161115_match_survivorseries_mizzayn-3fb0290d3ab0dd57c5a689f121490d85

The Miz vs Sami Zayn (WWE Interkontinentális Bajnoki öv)

Az Interkontinentális Bajnoki övért is egy SmackDown Live vs RAW csatát láthatunk. A 900. SmackDown adáson The Miz a show legelső összecsapásán Dolph Ziggler ellen léphetett ringbe, itt a Spirit Squad és Maryse segítségével ugyan, de sikerült visszaszereznie a “WWE Legnézettebbjének” a címet Dolph-tól.
Sami Zayn a RAW tagja, aki ezzel a küzdelemmel megkapta a lehetőséget, hogy megszerezze a SmackDown Live Szupersztárja által birtokolt díjat.

20161108_match_survivorseries_kendrickkalisto-447966199a59ca705651d17b3f7757f5

The Brian Kendrick vs Kalisto (WWE Cruiserweight Bajnoki öv)

A küzdelemnek hatalmas tétje van, azonban nincs túl nagy felhajtás a küzdelem körül. Shane McMahon egy SmackDown Live adáson kijelentette, hogy a jelenlegi WWE Cruiserweight Bajnok, The Brian Kendrick ellenfele Kalisto lesz a Survivor Series-en. Ha az alacsony termetű luchador képes lesz megszerezni a győzelmet és a bajnoki címet, akkor nemcsak egy övre fog szert tenni a SmackDown, hanem jó pár Szupersztárra. Kalisto esetleges győzelmét követően az egész Cruiserweight Divízió csatlakozna a SmackDown-ra.
Minden bizonnyal egy fordulatos csatát láthatunk, aminek a tétje még kiemelkedőbbé és izgalmasabbá teheti majd a harcot.

Egy gondolat a(z) “WWE Survivor Series 2016. – Előzetes” című bejegyzésnél

 1. Először szeretném leírni azt, hogy kb. mire számítottam a PPV-n. Aztán értékelném is majd, ha kijön róla a cikk. Tehát mire számítottam. Azzal egyáltalán nem, hogy az SD elhoz esetleg az elimination meccsekből 2-őt. Az azért nem kicsit erős lenne. A legvalószínűbbnek azt gondolom hogy a RAW mindenképpen kettőt nyer, bár a két garnitúra közötti különbségeket ismerve egy RAW-SD 3-0 sem lenne sokkoló. Meglepő biztos, de belegondolva egyáltalán nem irreális. Igazság szerint nagyon tippelni sem tudok, hogy melyik meccset hozza el az SD.
  A TT meccsben lesz talán legkisebb rizikófaktor, mármint a belső balhék terén. Ellentétek itt is akadnak, de inkább felszínes nézeteltérések vannak. Már persze ha Sheamus és Cesaro nem basznak ki egymással meg a többiekkel, akkor összességében tiszta meccset várok, így vagy úgy, de RAW győzelemmel.
  A csajbunyó igazság szerint egy kurva nagy puskaporos hordó, mármint a csapatokon belüli személyes balhékat tekintve. Charlotte ki nem állhatja Szását, meg úgy általában bárkit, és az ő egóját ismerve ez bezavarhat nagyon is meccsen belül majd, de azért Szását sem féltem. Nikki vs Carmella dettó, ott is régóta ölik már egymást, Carmella meg pont az a karakter, aki úgy szívből tud utálni és balhézni, nem kevés egóval társítva. Mindenképpen számítok belharcra, de ha a pirosaknál nem lesz valami gigantikus nunibajuszakasztás, akkor a RAW ezt is elhozza. Tudás és karakterek szempontjából sima lenne. Nagyon is.
  Ott járok hogy kettő null piroséknak, tehát majd a harmadik meccset biztos hozzák az SD-s srácok. Csak épp nem igazán érzem ezt. Egyszerűen nekem hiányzik az az érzés, hogy a kékek fifti-fifti alapon indulnak pirosék ellen. Styles és Amdrose még oké, de Shane, hiába óriási közönségkedvenc, és milyen meccset tolt a halott ember ellen, egyszerűen nem az a szint. Bray-től nem tudom mit várjak, gyakorlatilag hónapok óta a szövegen kívül nem sok mindent mutat. Orton meg csicskaszerepben kurva halovány, mint ha ott sem lenne. A másik oldal meg tele van dagadó mellű jelen időben Top karakterekkel. Owens pipa, Jericho pipa, Rollins pipa, Strowmannak valszeg ki kell ejtenie magát, másképp úgyse nagyon fog menni, Reignst meg ki az Isten fogja kiejteni? Mert kb. Shane-t kivéve mindenkit elvert a kékektől. Úgy vagyok vele, hogy ha egyáltalán tartani akarják a
  kék műsort ezen a szinten, amin most( ellenfelecske a piros műsornak) akkor mindenképp ell kell hozni ezt a meccset az SD-nek. Mert igazság szerint ez a kurva lényeges, nem a másik kettő.
  A cwc szekció, azon kívül hogy Kendricket karakteres és jó bajnoknak tartom, nem igazán mozgat meg. Kalistonak a tudása alapján lesz esélye a meccsen.
  Az Interkonti meccset nem igazán tudom megmondani. Minden attól függ hogy miért került Mizhez a z öv. Gyanítom, inkább csak azért hogy eladhatóbb legyen a sztori. Én nem igazán gyengíteném tovább az SD-t.
  A Lesnar- Goldberghez hadd ne fűzzek semmit. Féltem Goldberget a beégéstől. Lesnar emberemlékezet óta még csak ki-ki meccset sem vívott senkivel, ha a halott embert nem számolom.
  Amúgy meg, mivel nem tudom, hogy hol fogják megfogni kékék pirosékat, legalább őszintén tudok majd szurkolni és izgulni, szóval remélem jó adás lesz.
  Ezek voltak a gondolataim a Survivor Series előtt.
  Néhány jócskán megváltozott már.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek