TLC 2011 – Eredmények

A TLC-t 2011-ben Baltimore városában rendezték meg, ahol sok izgalmas mérkőzés szórakoztatta a rajongókat. Természetesen meglepetésekben sem volt hiány és az asztalos-székes-létrás gálát megelőzően sikerül úgy alakítani a sztorit, hogy komoly érdeklődére számíthattak a meccsek tekintetében.

Zack Ryder vs Dolph Ziggler (United States Bajnoki öv)
Legelőször Vickie Guerrero jelenik meg és azt mondja:

– (Vickie Guerrero) Elnézést, elnézést, Boldog karácsonyt, kérem köszöntsék a United States Bajnokot, itt van Dolph Ziggler.

A mérkőzésen Ziggler tréfát űzött ellenfeléből, amikor a földön hevert, addig ő felülésezett és az erejét mutatta a szurkolóknak, de a közönség inkább a kihívó pártját fogta. Zack feléledése után a felkészülő mozdulatát bevitte, majd kopogtatni szeretett volna, de Vickie beakasztotta Dolph lábát a kötélbe, ezért a bíró megelőzte a további csalásokat és eltiltotta a ring mellől Guerrero-t. Zack a semmiből előhúzott egy Rough Ryder-t, ami után ellenfele nem tudott kirúgni. Zack örömében kirohant az övvel apjához és a rajongóihoz. Cena lemondott a meccséről a fiatal Ryder javára, aki élt ezzel a lehetőséggel és megnyerte az Egyesült Államok Bajnoki övét.

A kulisszák mögött Booker T készülődik a mérkőzésére Alicia Fox társaságában, de megjelentik Cody Rhodes, aki megtámadja ellenfelét.

Air Boom vs Epico és Primo (WWE Tag Team Bajnoki öv)
Ez a mérkőzés nem volt előre bejelentve, de nem bántuk, hogy ismét láttuk Evan és Kofi párosát a latin fivérek ellen. A SmackDown-on és a WWE Superstars adásaiban folyamatos csaták zajlottak a csapatok között, aminek a végén a TLC-re kerültek. Epico és Primo látványos csapatmunkával szerepeltek és irányítottak a meccsen, de végül Kofi bevitte a Trouble In Paradise nevű befejező mozdulatát, aztán kopogtatni tudott, ezzel a duó megvédte a Tag Team Bajnoki övét.

Majd ismét a színfalak mögé látogatunk, ezúttal Josh Matthews társaságában, aki a felkészülési szoba elől ad egy rövid interjút, amiben elmondja, hogy Booker T állapotáról semmilyen megbízható információt nem tud mondani. Aztán találkozunk “Teddyapóval” Theodore Long mikulásnak öltözve díszíti a fát, amikor megjelent az irodájában Hornswoggle.

Randy Orton vs Wade Barrett
A szupersztárok már a Survivor Series előtt csatáztak egymással, aminek még most sem értek a végére. Ezúttal egy extrém mérkőzésen szerepelhettek egymás ellen, ahol nincsen kopogtatás, nincsen kiszámolás, nincsen feladatás. Az nyer, aki eltöri a másikkal az asztalt. Kemény meccs volt, amin folyamatosan váltogatták az irányítást, egyenlő erővel küzdött mindkét pankrátor. Többször próbálkoztak az eltörésével, de sikertelenül, majd végül Orton-t az asztalra fektette Wade és rá akart ugrani a sarokból, de végül egy RKO-t kapott Barrett. Ezzel a hatalmas bravúrral a Vipera tudta megszerezni a győzelmet, a Csúcsragadozó egy gúnyos, kacajjal zárta a szereplését.

A backstage-ben Teddy Long a Bella ikrek társaságában tűnik fel, ahol a nővérek azon veszekednek, hogy ki érdemelne ajándékot a General Menedzsertől. Majd Jack Swagger akar egy mérkőzést a Nehézsúlyú Bajnoki övért, eközben Sheamus jelenik meg, aki pedig összeszólalkozik az All American American-nal. Teddy javaslata alapján a mai estén megküzdenek egymás ellen.

Beth Phoenix vs Kelly Kelly (Díva Bajnoki öv)
A dívák meccse ezen az estén sem maradhatott el, a Bajnok, Beth Phoenix kihívója ismét Kelly volt. A nem túl hosszas csata eléggé kemény volt, aminek a végén Beth sikeresen megvédte az övét.

A kulisszák mögött ezúttal Alberto Del Rio és The Miz szólalkozott össze, a mérkőzésük előtt.

– (Alberto Del Rio) Ricardo, hol az autóm mi, egy pillanat alatt tűnj el és hozd, máris, gyerünk, indulj!

– (The Miz) Elmondom egyszer érthetően, most CM Punk a WWE Bajnok, le kell győzni és akkor…

– (Alberto Del Rio) Kérlek térj a lényegre, eléggé intelligens vagyok, hogy megértsem, remélem te is majd megérted, hogy miattam fogsz elveszíteni mindent.

– (The Miz) Tényleg? Tényleg? Tényleg? Vicces? Itt van előttem ez a srác, aki úgy beszél magáról, mintha Super Bowl-t nyert volna. Éppen ahhoz az emberhez beszélsz, aki megvédte a címet, John Cena ellen a WrestleMania XVII. főmeccsén. Mond csak te mit csináltál a WrestleMania-n? Hát kikaptál Edgetől.

– (Alberto Del Rio) Ezt mondod nekem, te kis hülye gyerek, aki egy valóságshow-ban szerepelt, de semmi különöset nem mutatott fel? Itt van nekem Ricardo, mér ő is legyőzne téged, ha akarna.

Majd elindulna az Interkontinentális övért folyó harc, de Booker T bevonulásánál ismét megjelenik Cody és megtámadja.

Triple H vs Kevin Nash
Megint megnézhettük a már sokszor látott összefoglalót, ami Nash kirúgásától egészen Triple H megtámadásáig, majd idáig vezetett. A RAW-n HHH visszatért és bejelentette, hogy Kevin Nash-re hatalmas fájdalom fog várni. A mérkőzésen egy kivételes összecsapást tekinthettünk meg, rengetek extrém jelenet és segédeszköz használata után, a felfüggesztett kalapácsot The Game szedte le, majd nagyon elverte vele ellenfelét. Végül kopogtatni tudott és győzött az egykori legjobb barátja, mai legnagyobb ellensége ellen. HHH megmutatta, ki a jobb és nyílt harcban győzött. Ezúttal Nash volt az, aki hordágyon hagyta el az arénát.

Jack Swagger vs Sheamus
A meccs nem volt különös, egy sima papírforma találkozó lett, az Angle Lock nevű szorításból szabadult a Kelta és kiosztotta a Brouge Kick-et, ami után lekopogtatta ellenfelét. Vickie Guerreronak nem volt jó napja, mindkét pártfogoltja vereséget szenvedett.

Big Show vs Mark Henry (Nehézsúlyú Bajnoki öv)
Show és Mark egy székes meccsen küzdhettek meg egymással ismét, most sem maradtak el az extrém jelenetek és az óriási fájdalom. Show keze nem bírta a mérkőzést, valószínűleg komolyan megsérült (de reménykedjünk, hogy nem) végül a W.M.D.-t bevitte Show és kopogtatott. Mark a veresége után egy székkel támadt rá, ami után az óriás csak összeesett és ekkor érkezett Mr. Money In The Bank. Daniel félre tette a barátságot és az álmai után rohanva beváltotta a táskáját. Ezzel pillanatok alatt két új Nehézsúlyú Bajnokot is avattak, végül Show nem bosszankodott inkább mosolygott, hogy Bryan-nek sikerült, amit már régóta várt.

Booker T vs Cody Rhodes (Interkontinentális Bajnoki öv)
Végül a sok támadás után sor került erre a mérkőzésre is, amin Booker T elvesztette a fejét és idegesen nekiesett ellenfelének, aki végül hatalmas fordítással, befejező mozdulat nélkül megnyerte az összecsapást. Talán ha Booker T-t nem a düh vezérli, nyerhetett volna…

CM Punk vs The Miz vs Alberto Del Rio (WWE Bajnoki öv)
Egy meglehetősen kemény mérkőzés volt, aminek a végén hosszasan küzdöttek azért, hogy ki szedje le az övet. Amikor Miz a ringhez bilincselte CM Punkot úgy tűnt, hogy nemlesz címvédés és itt is új bajnokot avatunk, Punk azonban lebontotta a kötelet és sikerült kiszabadulnia. A bajnok megvédte a címet, a közönség legnagyobb örömére.

Ezzel a mai este két új Bajnokot avattunk és érdeklődéssel várhatjuk a hétfő esti RAW adást.

Egy gondolat a(z) “TLC 2011 – Eredmények” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek