WWE TLC 2016. – Eredmények és videók

tlc2016

A TLC adása 2016. december 4-én Dallas városában, Texas államban került megrendezésre, ahol a cég több érdekesnek szánt csatával szerette volna lenyűgözni a rajongókat. A szervezet egyik legkeményebb adásáról van szó, ahol a mindennapok eszközei átalakulnak fegyverekké, amit a Szupersztárok szabályok és korlátok nélkül használhatnak. Az American Airlines Center-ben már felfokozott a hangulat, a publikum várja, hogy elindulhasson 2016. utolsó PPV Eseménye.

The Wyatt Family vs Heath Slater és Rhyno (WWE SmackDown Live Tag Team Bajnoki öv)

A Wyatt Family bevonulásánál megérkezett Luke Harper is, aki hatalmas kérdőjel volt a csatával kapcsolatban. Mivel a heti adások során megbánás tanúsítása nélkül megtámadta Bray és Randy ellenfeleit, Slater és Rhyno sem érezheti teljesen biztonságban magát. A PPV egyetlen előre bejelentett küzdelme lesz a Tag Team harc, amiben megmaradnak a normál összecsapás szabályai, aminek értelmében diszkvalifikációval véget vethet a játékvezető a mérkőzésnek…
A gong megszólalását követően elkezdődhetett a SmackDown Live Tag Team Bajnoki övekért folyó küzdelem, amiben mindkét fél próbálgatta megszerezi a kezdeményezés jogát és fölénybe kerülni a harc első perceiben. Kis idő elteltével Rhyno volt az, aki főszereplőként tevékenykedett. A Szupersztár Bray-el maradt a ringben, ahol remekül szerepelt, azonban érkezett Randy Orton, aki segítséget nyújtott a család vezetőjének. Ezt követően a ring mellett Orton-t szerette volna betakarni egy keményebb Spear-el Rhyno, viszont Luke Harper ugrott be a Vipera helyére és Ő kapta a Finisher-t…Ahogy Rhyno visszatért a szorítóba Bray Wyatt pókjárással bámulta ellenfelét. Ez látszólag meglepő volt a címvédőnek, aki hirtelen nem tudott semmit sem reagálni. Randy Orton érkezett egy RKO-val a semmiből, amit követően képes volt lekopogtatni ellenfelét és megszerezni a Wyatt Family-nek a SmackDown Live Tag Team Bajnoki öveket.

A Backstage-ben Dean Ambrose-al készítettek egy rövid interjút, amiben a hölgy először is James Ellsworth állapotáról kérdezte a Lunatic Fringe-et. Dean elmondta, hogy biztosan otthon van, a veszélyzónán kívül, ül a kanapéján és figyeli a WWE Network-öt. Ezt követően Ambrose kijelentette, hogy AJ Styles egy olyan srác, aki mindig a rövidebbik utat, a kevésbé rizikós meccseket választja, viszont szerencsétlenségére, ezúttal nincs választása.
Szintén a kulisszák mögött Renee Young készített egy rövid interjút AJ Styles-al, amiben a címvédő elmondta, hogy Dean Ambrose egy olyan srác, akire nehéz valakinek hatást gyakorolni. Viszont a mostani adáson asztalok, létrák és székek használatát követően Dean meg fog hátrálni és a show végén Styles lesz az, aki a létra tetején magasba emeli a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet.

Nikki Bella vs Carmella (No DQ Meccs)

A Diszkvalifikáció nélküli csata értelmében nincsenek szabályok a küzdelem során. Carmella a PPV-t megelőző SmackDown Live-on utalt is arra, hogy ki fogja használni az ebből adódó szabadságát és kreativitását. Egy üzenetet mondott el John Cena-nak, amiben részletezte, hogy milyen kemény és extrém módon fogja elcsúfítani Nikki Bella alakját egy szék segítségével…
A gong megszólalását követően elindulhatott a küzdelem, ami meglehetősen keményre sikeredett. A hölgyek nem hagytak minket unatkozni, hiszen a ringen kívül is belül is rámentek a keménységre és az extrém manőverekre. A harc végén Nikki a ringen kívülre került, akiért Carmella sétált a szorító széléhez, ekkor azonban a Bella lány egy poroltóval fújta arcon ellenfelét. A tűzoltáshoz használt készülék félretétele után Nikki értesíthette a Rack Attack 2.0-t, amit követően sikeresen kopogtatni tudta Carmella-t.

A Backstage-ben Dasha Fuentes ezúttal Daniel Bryan-el készít egy rövid interjút, amiben a SmackDown Live General Menedzsere arra kérdésre válaszolt, hogy inkább Ziggler győzelmét várja-e a Miz elleni csatájában? Daniel kijelentette, hogy a Show-Off-nak nagyon jót tett, amikor megszerezte az Interkontinentális Bajnoki övet, hiszen a teljesítménye rengeteget változott pozitív irányba. Miz ezzel szemben pedig arrogáns és lekezelő személy, aki felsőbbrendűnek érzi magát másoknál az övvel a vállán…Ezt hallva Miz és Maryse érkeztek meg, ahol a “WWE Legnézettebbje” elmondta, hogy végre Daniel beismerte, hogy nem kedveli őt. A GM halkan hozzátette, hogy sohasem kedvelte. Miz ezt hallva elmondja, hogy viszont nem tud tenni semmit azon kívül, hogy végignézi, amint Miz felmászik a létra tetejére és megszerzi az Interkontinentális Bajnoki övet.

The Miz vs Dolph Ziggler (WWE Interkontinentális Bajnoki öv – Ladder Meccs)

Pár hónappal ezelőtt a Show-Off megszerezte a “WWE Legnézettebbje” ellen a címet egy “Title vs Career” küzdelemben. Ezt követően Miz volt képes élni a lehetőségével a 900. SmackDown adáson, ahol visszanyerte a díjat Dolph-tól. Ezúttal egy Ladder harcban léphetnek szorítóba egymás ellen, ahol az fogja megszerezni a végső sikert, aki a ring felett lógó övet meg tudja kaparintani.
Először Dolph érkezett a csatához, akit Miz következett. A rajongók a bevonulások alatt egyértelművé tették, hogy melyik Szupersztárnak szurkolnak inkább a harc folyamán. A mérkőzés elindulását követően a Szupersztárok kicsit szövegeltek még, majd egy Ziggler-féle Takedown-al indulhatott az adok-kapok. A harc elején a Szupersztárok a szorítón kívülre kerültek, ahol komoly csatát folytattak egymással. Természetesen mindketten a létrák segítségével próbálkoztak fájdalmat okozni a másiknak. Kemény momentumoknak lehettünk szem és fültanúi, azonban biztosra vehettük, hogy tartogatnak még valamit a felek a tarsolyukban. A szorítóba való visszatérésük után Miz keresztben egy létrát fektetett a sarokba. Innen szeretett volna egy Superplex-et értékesíteni, azonban nem sikerült neki Dolph remek védekezése miatt. Ziggler ezt az előnyt kihasználva a létrára állva, enyhe rugózást követően egy Elbow Drop-al válaszolt ellenfelének.
Pár pillanat elteltével a ring közepén álló létra lett a főszereplő, aminek segítségével a Szupersztárok az Interkontinentális Bajnoki övet szerették volna megszerezni. Itt Dolph volt a kezdeményezőbb, akinek nem akármilyen manőverekben kellett helyt állnia. Miz látva, hogy ellenfele a címért nyúl eldöntötte a létrát, amit követően a Show-Off egyenesen a felső kötélen landolt. A későbbiekben Miz kezébe került az irányítás, aki rendkívül kemény eszközökkel kezdte el támadni ellenfele lábát. Ennek a megkoronázása a létra fokai közt elhelyezkedő Ziggler lábára mért Figure 4 Leg Lock volt. Mivel feladatás nincs a mérkőzésben, Dolph kénytelen volt elviselni a Submission manőver okozta fájdalmakat. A csata legvégén The Miz beváltotta a Daniel-en tett ígéretét és megszerezte a győzelmet a küzdelemben a cím megszerzésével. Egy pörgős, kemény és fordulatos csatában végül a “WWE Legnézettebbje” volt képes bemutatni egy címvédést…A győztes elmondta, hogy szeretné dedikálni ezt a győzelmet a SmackDown Live General Menedzserének, Daniel Bryan-nek. Amit követően a közönség, Daniel és Ziggler orra alá dörgölte, hogy megvédte az övet és Ő lett a harc nyertese.

Kalisto vs Baron Corbin (Chairs Meccs)

Corbin és Kalisto viszálya nagyon rég óta tart, amiben a fő történetszálakat a váratlanul kivitelezett támadások alkották. Ezúttal egy Chairs csatában szállhatnak ringbe egymás ellen a felek, ahol ugyanazok a szabályok, mint egy rendes diszkvalifikáció nélküli összecsapásnál, azonban itt a legnagyobb szerepet a Szupersztárokon kívül a székek fogják kapni…A cég folyamatosan próbálkozott újat beleiktatni kettejük konfliktusába. Ez talán most sikerült a legjobban, ahol egy erőteljes csatát láthattunk. Mindkét fél bevállalta az extrém momentumokat, amik megadták a küzdelem keménységét. A végső győzelmet Baron volt képes megszerezni, aki sikeresen értékesítette egy rakás székre az End of Days nevezetű Finisherjét, majd kopogtatta ellenfelét.

Becky Lynch vs Alexa Bliss (WWE SmackDown Live Women’s Bajnoki öv – Tables Meccs)

A hölgyek küzdelme egy eléggé ritkán látható mérkőzéstípust testesített ezúttal meg, hiszen a WWE SmackDown Live Women’s Bajnoki övért egy Tables mérkőzést tekinthettünk meg. Ebben a meccsben nemhogy szabályok nincsenek, még feladatás és kopogtatás sem. Az fogja megszerezni a Bajnoki övet és a győzelmet a mérkőzés végén, aki képes ellenfelét átvágni egy asztalon, úgy hogy a szóban forgó eszköz eltörjön…
A gong megszólalását követően elindult a felek között a csata, aminek egész végig a mozgatórugója az asztalok eltörése volt. Mindkét hölgy ezzel próbálkozott, végül Alexa-nak sikerült egy PowerBomb-al kettéhasítani az asztalt ellenfelével. Ezzel a manőverrel megszerezte a győzelmet Becky Lynch ellen, amivel megkaparinthatta a SD Live Women’s Bajnoki címet.

Dean Ambrose vs AJ Styles (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv – TLC Meccs)

A TLC csata értelmében az a bizonyos WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv a ring felett fog lógni arra várva, hogy valamelyik Szupersztár megszerezze. A harcban nem lesznek sem szabályok, sem pedig határok, az a fél fogja a végső győzelmet megszerezni, aki képes megkaparintani egy létra segítségével a címet…Régebb óta tart kettejük közt a konfliktus, aminek állandó szereplője lett James Ellsworth, azonban Dean interjúja értelmében úgy tudja, hogy nincs itt az adáson.
A küzdelemről alig ha lehet beszámolni egy rövidebb összefoglalással, hiszen a WWE operatőreinek rengeteg munkája volt a folyamatos extrém pillanatok visszaismétlése miatt. Hatalmas küzdelmet hozott létra a két fél, azonban nem ők vitték el a show-t, hanem James Ellsworth, aki megjelent mégis csak az arénában. Styles megtámadta James-t, amit követően Ambrose a fiatal barátja segítségére sietett. A Lunatic ezt követően mászott a létra tetejére, hogy megszerezze a Bajnoki övet és a győzelmet. Viszont nem várt csavart húzott elő a WWE a tarsolyából…James Ellsworth eldöntötte a létrát, amin Dean mászott felfelé. Ellsworth ezt követően tálcán szolgálta a győzelmet a Phenonemal One-nak, aki sikeresen megvédte 2016 utolsó PPV Eseményén a Bajnoki övet.

A TLC-t követően a Talking Smack-ben Daniel Bryan és Renee Young beszéltek a történtekről James Ellsworth-el, amiben elmondta a fiatal pankrátor, hogy ez volt az eddigi legjobb stratégia, amiben része lehetett. Emellett azért tette, amit tett, mert Shane McMahon-al beszélt arról, hogy kapni fog a következő heti SmackDown Live adásán egy övmérkőzést. Nem szeretett volna Dean Ambrose ellen ringbe lépni, de megígéri a Lunatic-nak, hogyha sikerül kedden megszereznie a címet, akkor Dean Ambrose fogja kapni a kihívói jogot érte…Daniel ellenkezett, miszerint nem lesz képes felvennie a versenyt AJ Styles-al. Bryan annyira biztos abban, hogy Ellsworth el fog bukni a Phenomenal One ellen, ha mégis James fog győzni, akkor Daniel felhagy a Talking Smack vezetésével.

11 című bejegyzés “WWE TLC 2016. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kmmm… Nem leszek népszerű, de ezt már megszoktam. Nekem az egészből legjobban Nikki Bella jött be. Ezzel a hajviselettel… Ajajaj…

  Komolyra fordítva a szót… nem tudom miért tették totálisan hiteltelenné Becky Lynch-et. Az elmúlt időszaknban Alexa Bliss lépten nyomon megalázta, mindig ő került fölénybe. Ennek egyetlen értelme akkor lett volna, ha most Becky tud törleszteni. Nem fogják eljátszni amit a RAW-n, hogy majd pattog az öve ide oda. Most egy darabig egy tíz éves gyerek fizikumval rendelkező “pankrátor hölgynél” lesz. Csak hitelesen WWE… OK Becky sem egy kigyúrt típusú lány, de róla valahogyan elhittem, hogy tudja amit kell. Erről a Bliss-ről nem. És nem is fogom. Szerintem a női pankráció két féleképpen szórakoztathat. Egy ha Nikki Bella félékkel tömik tele, a másik amikor Charlotte Flair félékkel. Mindkettő más-más miatt tud ott lenni ahol van.

  A másik karakter, akit lehúztak a WC-n, az Dolph. Nem tudom miért hagyták az övet a Miznél. Nyilván a Bryan elleni viszályt készítik elő, de az akkor kiválóan megcsinálható, ha nincs öv a közelben. Ha ezt a kreatívok nem így látták, akkor súlyos a válság…

  TT öveben semmi izgalon nem volt. Adtak pár jelet, hogy Orton nem felhőtlenűl boldog a mostani “családjában”, ha eddig valaki kételkedett volna benne, hogy lesz itt még fordulat, akkor most már biztos lehet.

  Na és a vége. Meglepően jóra sikeredett. Szerintem színvonalas meccs volt, de azután, hogy Ambrose végig verte AJ-t, elég erősen dominált, szinte biztos lett, hogy AJ nyer. Én előre két forgatókönyvet véltem lehetségesnek. Az első, tulajdonképpen az ami történt, hogy Ellsworth miatt bukja Dean. Na, nem pont erre gondoltam, de a vége ugyanaz. Pár hete írtam, hogy érzésem szerint Ambrose Ellsworth ellen fordul majd, rajta vesz heel turn-t. Valaki válaszolt is, hogy érdekes felvetés. Na, most nem tudom, hogy ki vesz majd heel turnt, lehet csak az Ellsworth póló eladások elapadtak…
  A másik lehetséges verzióm, és egyben szerintem az izgalmasabb változat, az lett volna, ha Ambrose nyer. AJ bosszút áll, valamelyik adáson lezúzza, nagyon. Akár már kedden. Ekkor jön elő Ellsworth és kéri az esélyét a bajnoki meccsre. Kapja is, egy “no chin music” és bajnok lesz vagy 2 hétig. Egekbe emelik az eladásait, amikor visszaesni látszik a dolog, akkor AJ visszakapja az övet egy 3 vs 3 meccsen. Nekem ez jobban bejött volna. Igaz, akkor nem lett volna fordulat a PPV végén.

  Kedvelés

  1. Szerintem ha most Dolph nyer, kellett volna egy újabb visszavágó, nem zárul le a feud, stb. Plusz az öv kell valamennyire a Bryan ellenes feudhoz, az egyik alapja pont az, hogy DB-nek nem tetszik a “gyáva bajnok”. Plusz így még dobálhatja Miz ellen a midcarder face kihívókat egy darabig, aminek öv nélkül sokkal inkább “hatalommal visszaélés”/büntetés szaga lett volna (így is az, de mindegy), az meg nem megy a csúcsface image-hez.

   Kedvelés

 2. Szerintem jó PPV volt.

  – Wyatték: elég visszafogott meccs volt, nagyjából ezt az eredményt vártam, Slaterékben ennyi volt kb bajnokként.
  – Niki vs Carmella: tekertem, amit láttam belőle, az sem volt nagy eresztés. A “ki támadta meg Miss Csöcsit a SS meccs előtt?” nagy rejtély sem mozgat meg különösebben.
  – Miz vs DZ: egyiküket sem bírom, sőt mindkettőt unalmasnak tartom, de DZ címszerző meccse után most is majdnem elvitték a PPV-t. Csak azért majdnem, mert a főmeccs jobb volt, de ettől függetlenül meglepően jó meccset hoztak össze. Miz győzelme rendben van, érdekesebb karakter, mint Dolph, a Bryanes szálat is tudják tovább vinni, plusz végre a feudot is lezárták.
  – Kalisto vs Corbin: ez is jobb volt, mint amit vártam. Kalisto számomra a legszórakoztatóbb “kis ember” a rosterben jelenleg, a cirkálókat is beleértve. Corbinból jó heel lehet, ha fejlődik kicsit in ringben és mikrofonnal még, a karaktere megvan hozzá.
  – Becky vs Alexa: a meccs nekem nem jött be, de a legnagyobb baj vele a vége. A legrosszabb eredmény a címcsere volt, Alexa hosszú hetek alázása után még a címet is elvitte. Az egész vajon Becky akcentusa miatt? Sajnos ha őszinte akarok lenni, ringben Becky sokkal jobb, de Alexa messze érdekesebb karakter jelenleg.
  – Főmeccs: zseniális volt szerintem és ismét bebizonyosodott, hogy Dean az extrém meccsekben a jelenlegi roster egyik legjobbja (és a meccs alapján Aj a másik), feltéve, ha az ellenfél is megfelelő (lsd Lesnar lusta alibizését). Az biztos volt, hogy Dean a címet nem viszi el, így a befejezés is jó volt, nem gyengült sem Dean, sem pedig AJ egy újabb sunyi húzással. Utóbbi alól kivétel, ha az Ellsworth sztorit valami ilyen irányba viszik utólag, de kétlem.

  Kedvelés

 3. Elég szomorú, hogy a közönséget jobban érdekelte egy olyan 10 percig AJ kiszakadt gatyája mint a meccs… ez egy idő után enyhült de szó szerint nekem égett az arcom helyettük.
  Bezzeg fordított esetben ez nem így lenne, kb rohannának ki a stadionból 😀 Szóval respect AJ, hogy végigcsináltad! 🙂

  Kedvelés

 4. Ez szemét húzás volt a wwe-től, hogy Becky elbukta az övet. Sokkal jobban megérdemli mint Alexa vagy bárki más. Remélem valamilyen módon visszaszerzi, bár nem hiszem hogy itt is meglépnék azt mint a rawon hogy egyszer Charlotte, egyszer Sasha a bajnok. Azért reménykedek hogy visszaszerzi az övet minél előbb, megérdemelne egy hosszabb bajnoki uralkodást.

  Kedvelés

 5. Új Smackdown női bajnok Alexa Bliss a Smackdown női részlege szerintem jobb mint a RAW é már unalmas Charlotte és Sasha Banks azért megnéznék egy Sasha vs Alexa Bliss meccset az NXT ben küzdöttek már de azóta már sok idő eltelt azóta Alexa Bliss is sokat fejlődött

  Kedvelik 1 személy

 6. Ellsworthből a büdös életben nem lesz világbajnok, mert most már AJ utálata mellett Ambrosét is megszerezte így kb neki vége. Hát maga az adás nálam olyan 6-7/10 de az is leginkább csak a fő meccs miatt, többi nem igazán fogott meg, Becky címvesztése meglepett csak úgy mint Wyatték győzelme, de végre megvan az első bajnoki címe Braynek. 😀 Érdekes lesz a folytatás nagyon vártam Takert nem jött és így kérdés ki lesz AJ ellenfele a Rumblere talán triple threat lesz, mert Ambrose heel turn esetén biztos Ellsworth ellen fordul, de AJ is még heelként van kezelve.

  Kedvelés

  1. békapofa vs aj kritikán aluli feud volt főleg et vel megspékelve

   Wyatt megérdemelte az övet ő a hövő muhahaha

   Kedvelés

 7. Ellisworth megnyeri, ezért Bryan abbahagyja a TS -t és visszatér időlegessen. D.A. elveri Ellisworthöt. Randy visszatérhetne végre elvégre nem “Family Guy”.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek