TLC: Tables, Ladders & Chairs (2018) – Előzetes

Elérkeztünk 2018 utolsó WWE-érdekeltségű gálájához, amely a szokásoknak megfelelően a TLC fényében tárul majd a szemünk elé.

Ez lesz a gimmick meccsből lett rendezvény nyolcadik felvonása, de 2017-hez képest nem brand exkluzívként funkcionál majd. A RAW és SmackDown legjobbajai alaposan feltöltötték a kártyát, úgyhogy vessünk is egy pillanatást a menetrendre.

Helyszín: San Jose, Kalifornia 
Aréna: SAP Center 

Tavalyi eredmények:

*Sasha Banks legyőzte Alicia Foxt
*Asuka legyőzte Emmát
*Cedric Alexander és Rich Swann legyőzték Jack Gallaghert és Brian Kendricket 
*Alexa Bliss megvédte a RAW Women’s Championshipet Mickie James ellen
*Enzo Amore megvédte a Cruiserweight Championshipet Kalisto ellen
*Finn Bálor legyőzte AJ Stylest 
*Jason Jordan legyőzte Eliast 
*Kurt Angle, Seth Rollins és Dean Ambrose legyőzték The Mizt, a Bar-t, valamint Braun Strowmant 

KICKOFF

Kezdés – hétfő, 00:00 

Jinder Mahal & Alicia Fox vs. R-Truth & Carmella – Mixed Match Challenge Finals

Végéhez érkezett a szeptember óta tartó versengés, amely tavalyhoz képest jócskán nagyobb téttel bír. A győztes jutalma ezúttal nem jótékony célra felajánlott pénzdíjban mérendő, hanem egy kétszemélyes utazásban, valamint a Rumble #30-as pozíciójában. R-Truth és Carmella hatalmas favorit, voltaképp minden mellettük szól, így Jinderék jobbára csap meglepetést okozhatnak.

MAIN CARD

Kezdés – hétfő, 01:00

Finn Bálor vs. Drew McIntyre 

McIntyre pár hete egy kettő az egy elleni handicap meccsen pinnelte Bálort, majd a további gyepálásából is kivette a részét. Bálor később alapos bosszút állt, hisz beavatkozásának következtében McIntyre elveszítette a veretlenségét. McIntyre a backstage-ben támadta le Bálort, aki azóta se láthattunk a tévés adásokon. Betegséggel bajlódott, de mivel visszatért, semmi akadálya annak, hogy megmérkőzzön a Scottish Psychopath-tel. Kérdés, hogy a Demont is hozza-e majd magával.


Randy Orton vs. Rey Mysterio – Chairs Match 

Rey Mysterio a World Cup óta issza a levét annak, hogy megverte, s ezáltal kiejtette Randy Ortont. A Vipera több ízben is komoly csapást mért a luchadorra, aki egészen múlt keddig nem volt képes érdemleges válasszal előrukkolni. A bejelentés nyomán Chairs, azaz székes meccs lesz. A győzelem megszerzéséhez minden engedélyezett, kiváltképp a minél brutálisabb szék-használat.


Seth Rollins (c) vs. Dean Ambrose – Intercontinental Championship Match

A RAW egyik top viszályát a szóban forgó urak szolgáltatják. Ismerik már egymást mint a rosszpénzt, hisz a Shieldes időszakuk mellett már kétszer is feudoltak a WWE-ben. Dean Ambrose a SummerSlamen a támogatásáról biztosította Seth Rollinst, aki ennek következtében visszahódította az Interkontinentális övet Dolph Zigglertől. 24 órával később, egyesült a Shield, Ambrose azonban csakhamar megingott a jelenében. A győzelmek ugyan jöttek, Ambrose viszont minthogyha fokozatosan távolodott volna el a testvéreitől. Roman Reigns váratlan bejelentése – miszerint kiújult nála a 22 éves korában diagnosztizált leukémiája -, mindent felülírt. Rollins és Ambrose az aznapi RAW főeseményében elhódították a Tag Team címeket, ám a Lunatic Fringe azon nyomban megtámadta az Architectet. A WWE Univerzum döbbenten fogadta Dean pálfordulását. Rollins sokáig hiába kereste a válaszokat, a Tag Team címeket is egymaga védte, s veszítette el. Ambrose itt-ott folyamatos nyomás alatt tartotta, és be-betámadta ha megvolt rá a lehetősége. Dominanciája és pszichikai hadviselése máig tart, így Rollins trónja meglehetősen ingatag alapzaton nyugszik. Hétfőn Rollins egy TLC-meccsen védte az Interkontinentális címet. Vajon Ambrose-zal is hasonlóan sikeres lesz?!


The Bar (c) vs. The New Day vs. The Uso’s – SmackDown Tag Team Championship Match 

Az ikrek visszakerültek a körforgásba, így Triple Threat lesz a csata, amelyben másik részről a New Day igyekszik majd visszakapaszkodni a csúcsra. Cesarónak és Sheamusnek nem lesz könnyű dolga, hisz napjaink legmeghatározóbb csapatai törnek a koronákra.


Natalya vs. Ruby Riott – Tables Match 

Az egyik legszemélyesebb töltettel bíró viszály Tables-kikötést kapott. Az győz, aki előbb átvágja a másikat egy asztalon, úgy, hogy az darabokra is törjön. Ruby hetek óta az apja emlékével tartja sakkban Natalya-t, akinek Ruby megjegyzése nyomán arra is rá kell cáfolni, hogy nem méltó a Hart-névre.


Daniel Bryan (c) vs. AJ Styles – WWE Championship Match 

Az Új Daniel Bryan visszavágót ad AJ Stylesnak, aki rögvest arra készül, hogy hülyére veri korábbi legyőzőjét. Bryan a Survivor Series előtt nem épp a legtisztességesebb módszerekkel kaparintotta meg a címet, amely azóta első ízben kerül terítékre. Styles egyelőre nem találja az ellenszert Bryan mentalitálásra, de már nincs is rá sok ideje, hisz ma éjjel lezárásra kerül a történetük. Képes lesz meglepetést okozni a Phenomenal One?


Elias vs. Bobby Lashley – Ladder Match 

Április óta, így vagy úgy, de állandóan szemberkerültek egymással. Bobby Lashley többségében dominálta Eliast, mindegy volt, hogy épp vagy heel szerepkörben tette. A vándorzenésznek az év utolsó gáláján most lehetősége lesz megtorolni minden sérelmet, amely az esztendő során érte Lashleyék által. Egy gitár lesz a ring fölé függesztve, vagyis a meccs tamtikája megegyezik a 2011-es Triple H kontra Kevin Nash csatáéval, amelyen akkor a pörölyt kellett megszerezni fegyverként. Elias visszavág, vagy kitart az All Mighty lendülete?


Ronda Rousey (c) vs. Nia Jax – RAW Women’s Championship Match

Full-time, ráadásul harcos bajnok. “Rowdy” Ronda Rouseynak ezúttal az Irresistable Force-szal szemben kell felvenni a kesztyűt. Júniusban egyszer már összecsaptak, és nem igazán bírtak egymással Bliss felbukkanásáig. Jax az utóbbi hetekben igen nagy lendületre tett szert, kezdve a Battle Royal megnyerésével, Becky orrának betörésén át, egészen a Survivor Seriesen aratott győzelméig. Rouseynak mindeközben Lynch és Flair körül mozogtak a gondolatai, de ma este minden figyelmét Jaxre kell irányítania annak érdekében, hogy bajnokként és továbbra is veretlenül távozzon San Jose-ból.


Buddy Murphy (c) vs. Cedric Alexander – Cruiserweight Championship Match 

A Super Show-Downon alulmaradó Cedric Alexander útja küzdelmes volt idáig, de végül csak kiérdemelte a visszavágót, amely ma este tárul majd elé. Murphy őt is megoldja Ali után?


Braun Strowman vs. General Manager-Elect Baron Corbin – TLC Match

Az est egyik legjobban várt meccse körül sok a kérdőjel, hisz nem tudhatjuk pontosan mi lesz Braun Strowman szerepe a sérült könyöke következtében. Tables-Ladders-Chairs meccs! Ha Strowman győz, nem pusztán Lesnart kapja meg a Rumble-re, de Corbin az összes hatalmas elveszíti. Ha viszont Corbin győz, ő lesz a RAW állandó General Managere. Itt az ideje annak, hogy Kurt Angle színre lépjen? Akár már ma éjjel?


Becky Lynch (c) vs. Charlotte Flair vs. Asuka – SmackDown Women’s Championship TLC Match 

És akkor elérkeztünk a leginkább várt összecsapáshoz, a cég történetének első női TLC-csatájához. Becky Lynchnek a SmackDown két másik top személye ellen kell kockára tenni a címet – első ízben azóta, hogy megvédte azt az Evolution során. Lynchnek ez lesz a második in-ring megmérettetése azóta, hogy orrtöréssel egybekötött agyrázkódást szenvedett a Survivor Series kapujában. Az Evolutionből kiindulva, finomkodni abszolút nem fognak majd, és minden pillanatban azon lesznek, hogy ellopják a showt. Az év legemlékezetesebb ütközete következik?!

Main Card kezdés tehát hajnali egytől. Élőben ide vagy ide kattintva lesz lehetőségetek követni az eseményeket, holnap reggel pedig hozzuk a videókat és a gála teljes összefoglalóját A-tól Z-ig.

2 című bejegyzés “TLC: Tables, Ladders & Chairs (2018) – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Abszolút egyetértek Bobbal!Finnre egyszerűen nem lehet nem figyelni!Pedig nem egy drabális állat a termetét tekintve!

  Kedvelés

 2. Finn helyzete de szomorú
  Wyatt betegségének köszönhetően kikerült a sister abigailes borzalomból és megverhette AJt
  majd amikor el is hittük hogy végre visszakapja azt a pusht amit megérdemel másnap jött Kane egy squash meccsen…
  most meg már esélyt sem látok arra hogy valaha visszakerüljön arra a szintre

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!