WWE TLC 2016. – Előzetes

tlc-aj-styles-645x370

A WWE által megrendezendő Tables, Ladder and Charis (TLC) nevezetű PPV-re 2016. december 4-én fog sor kerülni Dallas városában, Texas államban. Az American Airlines Center-ben ezen az egyetlen estén kicsit elszabadulhat a pokol, hiszen a TLC leginkább az extrém és kiemelkedően kemény csatákról várt híressé, amit a rajongók megtekinthetnek a cég decemberi adásán. Több érdekfeszítő csatát jelentett be a szervezet, aminek a főszereplői nem mások lesznek, mint a SmackDown Live Szupersztárjai és női pankrátorai.

20161115_tlc_match_stylesambrose-786cdbdf6544931d235f19611cc5b586

Dean Ambrose vs AJ Styles (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv – TLC Meccs)

A TLC csata értelmében az a bizonyos WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv a ring felett fog lógni arra várva, hogy valamelyik Szupersztár megszerezze. A harcban nem lesznek sem szabályok, sem pedig határok, az a fél fogja a végső győzelmet megszerezni, aki képes megkaparintani egy létra segítségével a címet.
AJ és Dean története már eléggé régóta húzódik, aminek egy ugródeszkájaként vagy esetlegesen befejezéseként szolgálhat a mostani adás. Nem maradhat szó nélkül James Ellsworth karaktere, aki komoly résztvevője lett a két Szupersztár rivalizálásának. James megszerezte a SmackDown Live szerződését, valamint WWE-nél eltöltött ideje alatt háromszor képes volt legyőzni a Phenomenal One-t. Kíváncsian várhatjuk, hogy a keménynek ígérkező küzdelemben lesz-e valamilyen különösebb csavar vagy inkább csak a két Szupersztárról és a teljesítőképességükről fog szólni a küzdelem…

20161122_tlc_match_beckyalexa-ce6c21e8e8e56505c0b14acf2b5a8d04

Becky Lynch vs Alexa Bliss (WWE SmackDown Live Women’s Bajnoki öv – Tables Meccs)

A Tables küzdelemben nemhogy szabályok nincsenek, még feladatás és kopogtatás sem. Az fogja megszerezni a Bajnoki övet és a győzelmet a mérkőzés végén, aki képes ellenfelét átvágni egy asztalon, úgy hogy a szóban forgó eszköz eltörjön…Nem igazán láthatunk ilyen küzdelmet női pankrátorok között, aminek szempontjából a cég egy hatalmas ígéretet tett. Reménykedjünk, hogy képes lesz ezt megtartani és a várakozást követően egy pörgős, kemény és remek női címmérkőzést láthatunk.

20161122_tlc_match_mizziggler-8f834b39444bd651e865d034c910343f

The Miz vs Dolph Ziggler (WWE Interkontinentális Bajnoki öv – Ladder Meccs)

Még mindig The Miz és Dolph Ziggler az a két Szupersztár, akik megállás nélkül harcolnak az Interkontinentális Bajnoki övért. Pár hónappal ezelőtt a Show-Off megszerezte a “WWE Legnézettebbje” ellen a címet egy “Title vs Career” küzdelemben. Ezt követően Miz volt képes élni a lehetőségével a 900. SmackDown adáson, ahol visszanyerte a díjat Dolph-tól. Ezúttal egy Ladder harcban léphetnek szorítóba egymás ellen, ahol az fogja megszerezni a végső sikert, aki a ring felett lógó övet meg tudja szerezni.
Vajon ismét új Bajnokot avathatunk vagy The Miz és Maryse közös erővel meg tudják védeni a címet 2016 utolsó PPV Eseményén?

20161129_tlc_match_tagteam-41bf421de93e2d5ef368bacb9b8425f3

Rhyno és Heath Slater vs The Wyatt Family (WWE SmackDown Live Tag Team Bajnoki öv)

A SmackDown Live Bajnoki címekért folyó küzdelemnek nincsen komolyabb típusa, egy jól megszokott Tag Team harcot tekinthetünk majd meg, amiben a Wyatt Family-ből Randy Orton és Bray Wyatt fognak ringbe szállni a címekért. Ahogy a heti adások során láthattuk a Wyatt Család menetelt előre és az American Alpha legyőzését követően megszerezték az első számú kihívói jogot Slater és Rhyno duója ellen. Hatalmas kérdés lehet Luke Harper karaktere, aki minden egyes alkalommal megjelenik a szorító mellett, amikor Bray és Randy bajban vannak. Az óriás minden bizonnyal most is tartogat egy váratlannak szánt érkezést a tarsolyában, azonban ez a figyelemelterelés elég lehet a Bajnokokkal szemben?

20161121_tlc_match_nikkicarmella-33f23d676676e785826950046bc89063

Nikki Bella vs Carmella (No DQ Meccs)

A Diszkvalifikáció nélküli csata értelmében nincsenek szabályok a küzdelem során. Carmella a PPV-t megelőző SmackDown Live-on utalt is arra, hogy ki fogja használni az ebből adódó szabadságát és kreativitását. Egy üzenetet mondott el John Cena-nak, amiben részletezte, hogy milyen kemény és extrém módon fogja elcsúfítani Nikki Bella alakját egy szék segítségével…Vajon igaza lesz Big Cass barátnőjének vagy a Bella lány fogja majd megszerezni a kemény bunyó utáni sikert?

20161122_tlc_match_corbinkalisto-2b93869e5966dc4d1f9ec6f06c25de17

Baron Corbin vs Kalisto (Chairs Meccs)

A harcban ugyanazok a szabályok, mint egy rendes diszkvalifikáció nélküli összecsapásnál, azonban itt a legnagyobb szerepet a Szupersztárokon kívül a székek fogják kapni…Corbin és Kaliso viszályáról nem igazán lehet sokat beszélni, valamint újat mondani. Nagyon régóta tart kettejük közt a háború és több ízben egymásnak estek a heti adások alatt, attól függetlenül, hogy a kettejük lezajlott csatákat ki tudta megnyerni eddig.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek