WrestleMania XXVII – Eredmények

Atlanta, 2011. április 3. – A WWE Univerzum legnagyobb éves eseményét, a WrestleMania XXVII-et rekord számú, több mint 71.000 néző nézte meg az atlantai Georgia Dome-ban.

Hetek óta mentek a szócsaták, kihívások és nem ritkán a kegyetlen vagy épp alattomos támadások a WrestleManiát megelőzően. Mindannyian követhettük kedvenceinket a legrangosabb éves PPV esemény felé vezető úton, s most megnézhetjük mi történt Atlantában.

Keri Hilson R&B énekes adta elő az America The Beautiful dalt, majd a rendezvény házigazdája, Rock nyitotta meg a vasárnap esti mérkőzéssorozatot. Megígérte, hogy ez lesz minden idők legemlékezetesebb WrestleMania rendezvénye. Enyhén kigúnyolja Cenát, majd kezdődik az első mérkőzés.

Alberto Del Rio vs Edge a Nehézsúlyú Világbajnok címért:
Alberto szokásához híven autóval – ezúttal egy fekete Rolls Royce – érkezik és nem marad le kísérője Brodus Clay, illetve felvezető embere, Ricardo Rodrigez sem. A címvédő Edget Christian kíséri és láthatjuk, hogy karján ott a kötés Del Rio és Clay korábbi támadása miatt.
A mérkőzés viszonylag rendben zajlott, a ring szélén Christian és Brodus egymással csatáztak, a ringben Edge tette azt, amiért ment és megvédte övét.
Győztes: Edge

Cody Rhodes vs Rey Mysterio

Ugyancsak a múltba visszamutató meccs: Cody szerint arca Mysterio 619-étől sérült meg, ezért törleszteni akar és sikerül is neki.
Győztes: Cody Rhodes

A Corre vs Kane, Big Show, Santino Marella és Kofi Kingston
A 8 emberes Tag Team meccsen Vladimir Kozlovot Kofi Kingston helyettesíti, ugyanis a Corre tagjainak szombati támadásakor Kozlov olyan sérüléseket szenvedett, hogy nem léphetett a ringbe. Kane és Big Show többször is megtapasztalta az elmúlt hetekben a Corre kegyetlenségét, de elmondhatja ezt Marella és Kozlov is. Az igazság pillanata a WrestleManián érkezett el:
Győztesek:Kane, Big Show, Santino Marella és Kofi Kingston

CM Punk vs Randy Orton
Az új Nexus tagjait Orton már elrendezte, így CM Punknak egyedül kellett a ringbe lépnie. Orton lába sérült Punk egy héttel ezelőtti támadása óta, de elszántsága nem sérült meg. A mérkőzés vége felé térdre esik, CM Punk azt hiheti, eljött az ő ideje és már-már győztesnek érzi magát de Orton feláll és hatalmas RKO-t oszt ki.
Győztes: Randy Orton

Michael Cole vs Jerry Lawler, Speciális mérkőzésvezető: Steve Austin
Michael Cole eddig a ring széléről leginkább a szájával csatázott, most azonban egy valódi WWE legenda, Jerry “The King” Lawler ellen kell bizonyítania. Elég lehet-e, hogy trénere egy aktív pankrátor, Jack Swagger volt? Elég lehet-e, hogy évek óta ismeri ezt a világot? És hagyja-e Steve Austin, hogy Cole nyerjen, képes lesz-e pártatlan maradni.
A WrestleMania egyik legmeglepőbb találkozója nagyon egyoldalú küzdelmet hozott. Cole nem felkészült pankrátor és Swagger ezt látván be is dobta a törölközőt. Csakhogy Austin ezt nem vette figyelembe, mint ahogy kicsit később azt sem, hogy Cole feladta a meccset.
A győztes: Jerry Lawler, azonban ez rövid ideig tartó győzelem.

Mail érkezik a RAW titokzatos GM-jétől, és kihirdeti: Jerry Lawler diszkvalifikálták, a győzelmet pedig Michael Cole-nak adják. Azt hiszem biztosak lehetünk benne, hogy ez a sztori még folytatódni fog.

Triple H vs.Undertaker
Az egyik legjobban várt mérkőzés. Két legenda küzdelme nem kis téttel. Ha Undertaker nyer 19-0 WrestleMania győzelemmel fog állni, Triple H pedig visszavonul. Képes lesz-e Triple H megtörni a sorozatot, vagy vereséggel valóban bevonul a WWE “nyugdíjas” legendái közé?
Őszinte meccset ígértek és ha megnézzük az alábbi videót, ezt el is hihetjük. A titánok harcában ezúttal is Undertaker győzedelmeskedett, 19-0-ra módosítva WrestleMania eredményét (Triple H feladta a meccset, miután nem tudott szabadulni Taker szorításából). Az igen kemény és láthatóan nem kicsit fárasztó és fájdalmas meccs végén a sírásót úgy kellett kivinni az arénából, de azok után, hogy a széktől a kalapácson át a lépcsőig és a kommentátori asztalig mindent használtak egymás ellen, ez nem is csoda. Azt hiszem megállapíthatjuk, mindketten emberfeletti teljesítményt nyújtottak.

Snooki, Trish Stratus és John Morrison vs LayCool és Dolph Ziggler
Vegyes Tag Teag mérkőzés Vickie Guerrero szokásos Excuse Me! visításával. A RAW-ba bekerült Dolph Zigglernek és a LayCoolnak Morrison és a visszatérő Trish Stratus, valamitn a valóságshow sztár, Snooki ellen kellett bizonyítania, de nem sikerült.
Nyertesek: Snooki, Trish Stratus és John Morrison

WWE Bajnoki Cím meccs: John Cena vs The Miz
Azt mondtuk, hogy Triple H és Undertaker meccsét nagyon sokan várták, de biztos, hogy Cena és a Miz összecsapása is hasonlóan nagy érdeklődésre tartott számot.
Sikerül-e a kihívó közönségkedvencnek letörölni a Miz arcáról a vigyort, vagy tovább dagad a címvédő amúgy sem kicsi önbizalma. Ráadásul ez volt az a páros, amelyiknek a dolgaiba már The Rock is beleavatkozott.
Miz hatalmas lendülettel kezdett és Cena már az elején beleszaladt a pofonba, de szinte azonnal úgy látszott, felül is kerekedik. Ez ment: két kopogtatás itt, majd kettő ott, adok és kapok. Aztán mikor Miz elkezdte lebontani a ring sarkáról a védőburkot, számítani lehetett rá, hogy most is készül valamire a készenlétben álló Alex Rileyvel közösen. Percekkel később maga Cena adta a lehetőséget: Mizzel eltalálta a mérkőzésvezetőt, aki elterült a padlón és hiába volt Miz a vállain, nem tudott kopogtatni. Riley ezt kihasználta, bement a ringbe és lecsapta Cenát, de ismét visszahozta az esélyt a győzelemre. A ringen kívül folytatták, Miz begurult a nézők közé majd dupla kiszámolással az öv a címvédőnél maradt, a WWE Bajnok továbbra is a Miz.
Ekkor azonban megjelent The Rock és már-már azt hihettük, feltámadt benne az igazságérzet. A RAW titokzatos GM-je e-mailt küldött, amit maga Rock olvasott fel… azaz mégsem. Közölte, hogy nem érdekli a GM véleménye, ő a házigazda és úgy dönt, ezt a meccset még egyszer le kell játszani, ott és azonnal! Nincs diszkvalifikáció, nincs időkorlát, nincs kiszámolás, a meccs nem érhet így véget! Itt az ideje, hogy az emberek megkapják, amit akarnak!
A fordulatot újabb fordulat követte: Cena visszatolta a ringbe Mizt, majd azonnal át is penderítette a kötélen, ekkor azonban The Rock törlesztett a múltkoriért és földre küldte Cenát. Diszkvalifikáció nincs, Miz lefogta a szupersztárt és lekopogtatták, így másodszor is megvédte címét.
Hogy ne érezze túl jól magát, Rock visszarohant a ringbe és megadta a népnek, amit akart: leverte Mizt is.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek