WrestleMania XXXIV – Összefoglaló

Túl vagyunk az esztendő legrangosabb gáláján, amely nem aprózta el a vaskos meglepetéseket.

Mivel a videókat folyamatosan letiltják, egyelőre nem ágyazok be egyet sem. Ide vagy ide kattintva találtok más féle linkeket, amelyek remélhetőleg működni fog.

Andre The Giant Memorial Battle Royal

Az előre bejelentett 29 Szupersztár vágott neki a viadalnak, Eliast azonban kihagyták az előzetes tervekkel ellentétben. A végjátékra többé-kevésbé az esélyesek maradtak partiban, míg a final three-t Corbin, Hardy, valamint Mojo alkotta. Utóbbi épp kirakta volna Hardyt, ekkor viszont elsötétült az aréna. Megjelent Wyatt, aki a találkozó üde színfoltjává vált. A segítségével, Matt eliminálta Mojo-t, majd kisvártatva Corbint is. A Woken One ezzel megszerezte a győzelmet, de ami még ennél is fontosabb, hogy egyértelműnek tűnő szövetségesre lelt Wyatt ellenében.

Cedric Alexander Vs. Mustafa Ali – Cruiserweight Championship

Ahogy mondani szokás: szívüket-lelküket ott hagyták a ringben. A divízió betöltetlen trónjáért zajló küzdelmet Cedric nyerte, méghozzá a Lumbar Checket követően.

Women’s Battle Royal

A hölgyek Battle Royaljába NXT-s ifjoncok is csatlakoztak. A legszembetűnőbb résztvevő Peyton Royce és Kairi Sane lehetett a csatában, amely igen érdekes kimenetelt eredményezett. Bayley revansot vett Sasha-n azáltal, hogy áthajította a kötelek felett. Igen ám, de Bayley gondalatmenetével ellentétben ez még nem jelentett győzelmet. Naomi ugyanis nem esett ki, így visszatérhetett. Rögtön le is zárta az ütközetet, vagyis zsinórban második WM-pillanatát tudhatja magáénak.

Seth Rollins Vs. Finn Bálor Vs. The Miz (C) – Intercontinental Championship

Seth Rollins vadi új ring gearjét a Trónok Harca című sorozat ihlette, s hát meg kell vallani, hogy igen menőre sikeredett. Miz rögtön az elején váratlant húzott, hisz nem kért a Miztourage segítségéből. Bálor az alteregó nélkül érkezett, ami kimondva-kimondatlanul előrevítette a végeredményt. Nagyszerű mérkőzést hoztak össze a srácok, Miz kétségbeesetten igyekezett megragadni minden címvédésre nyíló lehetőséget, ám csak nem akart összejönni neki. Bálor sem járt több sikerrel, tekintve, hogy a kiosztott Coup de Grace-ére nyomban a tarkóján érezte Rollins talpát. Az Architect elkapta a fonalat, Miz kiszolgáltatottan hevert előtte, a Blackout pedig elkerülhetetlennek bizonyult.

Seth Rollins az új Interkontinentális bajnok, s nem mellesleg a WWE legújabb Grand Slam bajnoka.

Asuka Vs. Charlotte Flair (C) – SmackDown Women’s Championship

Streak vs. Title. Charlotte már a bevonulásnak is megadta a módját.. Minden klappolt a történelmi jelentőségű estéhez. Fordulatos, kontrákkal tarkított csatát vívtak a lányok, ráadásul a meglehetősen keményre sikeredett spotok sem kerültek mellőzésre. Ilyen volt például az Asuka által ring széléről kiosztott Suplex. Mindketten alaposan megdolgozták a gyengíteni kívánt testrészt, melynek következményeképp megdöbbenhetett a világ. Asuka bekerült a Figure Eight Leg Lockba, amelyben csakhamar kopogni kényszerült.

Az Empress tehát fejet hajtott a Queennek, s ezzel véget ért a 2015 óta tartó veretlenségi sorozata.

Egy spori rohan le a rámpán, majd ugrik át a kordonon. Cenához lép, mond neki valamit, de a Szupersztár hitetlenkedve fogadja a hírt. A bíró esküdözni kezd, Cena pedig gyorsan felpattan, átmászik a barikádon, és Usain Boltot meghazudtoló módon sprintel ki a Superdome-ból Charlotte és Asuka legnagyobb döbbenetére. HE’S HERE!!

Bobby Roode Vs. Rusev Vs. Jinder Mahal Vs. Randy Orton (C) – United States Championship

Következett mindközül talán a legpörgősebb csata. Rusev most is aratott a WWE Univerzum körében, de mindent egybevetve nem hazudtolták meg magukat vele. Orton RKO-partyt adott a végjátékban, de csak bele tudtak rondítani a mókájába. Roode DDT-je mattolta a címvédőt, így megtisztult a terep. A trónfosztásról aztán Mahal gondoskodott, miután a Khallast értékesítve kopogtatta Rusevet.

Triple H & Stephanie McMahon Vs. Kurt Angle & Ronda Rousey

Ha csak egy hajszállal is, de az este leghosszabb mérkőzése következett. Ronda Rousey valósággal sziporkázott, persze kellettek ehhez a partnerek által teremtett körülmények is. Angle szintén a legjobbját nyújtotta, nem beszélve Hunterről és Stephanie-ról. Rousey abszolút a kellemes meglepetés kategóriába esett ezúttal, hisz több OMG-momentumnak is részese volt – elég csak arra gondolni, amikor felkapta a vállára Huntert. Ide-oda pattogott a laszti, mindkét duónak megvoltak a maga nagy lehetőségei, ám lezárást egy ízben sem sikerült produkálni. Kellett hozzá, hogy Angle megtisztítsa a terepet Huntertől, valamint, hogy Rousey zavartalanul éreztethesse a törődést Stephanie karjával. Előkerült a méltán híres karfeszítés, amelyben azonnal kopogott a RAW Főirányítója.

The New Day Vs. Bludgeon Brothers Vs. The Uso’s – SmackDown Tag Team Championship

Két nagyobb volumenű történés közötti átvezetésként szolgált a szóban forgó Triple Threat, melynek végére igen hamar pont került, és talán a vártnál is simább volt. Uso-ék esélytelennek bizonyultak arra, hogy érdemben szóljanak bele az eredménybe. Harper és Rowan úrrá lett a New Day teremtette pillanatnyi fölényen, majd egy csapatmanővert követően kopogtatták Kofi-t.

John Cena érkezik vissza a Superdome-ba, talpig harci díszben. A Cenation készen áll, s miközben John a ringbe csúszik JoJo felkonferálja őt, méghozzá mérkőzéshez! Ám alig hogy elkönyvelnénk, érkezik egy második bíró, aki lefújja az egészet. Cena megragadja a tehetetlen dühében, de jobb híján inkább elindul kifelé. Ekkor elsötétül a stadion, de nem Taker, hanem Elias bukkan fel. A rögtönzött koncert vége egy kiadós verés, melyet Cena szabott ki. Miközben John távozni készült, újra elsötétült a szítér. Hamarosan megjelent a ringben Taker felszerelése – pont úgy, mint ahogy tavaly ott hagyta. Hirtelen villám csapott belé, ezután pedig füstté vált az egész. Mégis mi folyik itt?! Megszólalnak a harangok, a bevonulózene, mindez pedig csak egyet jelenthet: a Fenomén visszatért. Undertaker kiemelkedik a rámpából, s minden kétséget kizáróan feltámadt. Újra, de csak a jó Isten tudja, hogy utoljára-e? Cena földbe gyökerezett lábbal konstatálja, hogy célt ért. Még a ringben sem akar hinni a szemének. Undertaker szemében kíméletlen tűz ég… Immár semmi és senki nem állhat az ütközet útjába..

The Undertaker Vs. John Cena

2 perc 46 másodperc. Undertaker rég nem látott robbanékonyságott villantott. Egészen elképesztő könnyedséggel gázolt át a tizenhatszoros világbajnokon, mégpedig ott, ahol négy éve véget ért a Streak.

Shane McMahon & Daniel Bryan Vs. Kevin Owens & Sami Zayn

Az este egyik fénypontja, Daniel Bryan ringbeli visszatérése. Owensék már az elején belerondítanak a képbe, köszönhetően a hátulról megejtett támadásuknak. Bryant hosszasan ápolták az elszenvedett Powerbomb következtében, így Shane-nek egyedül kellett helyt állni. Meg is tette, majd nagy nehezen beváltotta a szolgálatra jelentkező Bryant, s onnastól nem volt megállás. Daniel tartóztathatatlannak bizonyult, és sem a Helluva Kick, sem a Pop Up Powerbomb nem fogott rajta. Zaynnel maradt kettesben a végére, átgázolt rajta, kifektette a Running Knee-vel, majd a Yes Lock segítségével feladatta vele a küzdelmet.

Nia Jax Vs. Alexa Bliss – RAW Women’s Championship

A Nia által beígért squashból nem sok minden valósult meg, tekintve, hogy Alexa észnél volt és remek taktikát hozott magával a nagy eseményre. Igyekezett a tőle telhető legjobbal minimalizálni a méretkülönbségből fakadó hátrányát, mindemellett pedig a turpisságoktól sem riadt vissza. Jószerével ez mentette őt több szituációban is, hisz Nia-nak sokadszor kellett nekifutni a mindent elsöprő rohamnak. Amint azonban beindult a henger, Alexa-nak harangoztak. Az elszenvedett offenzíva több és súlyosabb volt, mint amivel a bajnok eddig valaha is szembesült. Nia a kötél tetejéről adta meg a kegyelemdöfést, a Samoan Drop következtében pedig új bajnokot avathattunk.

Az érzelmek nyomban feltörtek Nia-ból, de ez érthető is.

Shinsuke Nakamura Vs. AJ Styles (C) – WWE Championship

A szenzációnak szánt álommeccs Japánból. Bizonyos tekintetben koppra ugyanazt a forgatókönyvet hozta, hisz akkor is a bajnok volt az, aki a kihívó fölé kerekedett. Charlotte címvédése után ez volt a második vaskos meglepetés, ugyanis Nakamura vállai lent maradt az elképesztőnek bizonyuló Kinsasha-ból Styles Clash manővert követően.

A slusszpoén viszont még hátravolt, mivel Nakamura heel turnt vett Styleson, és stílusának megfelelően egy apróbb megaláztatásban részesítette.

Braun Strowman & Nicholas Vs. The BAR (C) – RAW Tag Team Championship

Braun Strowman a közönség soraiból választott maga mellé partnert, méghozzá a 10 esztendős Nicholas személyében. Tudatta a kissráccal, hogy nincs más dolga mint a ring szélén állni. A többi ő majd elintézi.. Hát, el is intézte. Sheamus és Cesaro ideje újfent lejárt, megízlelték azokat a kezeket – és átpasszolták a RAW Tag Team öveket.

Irány a SmackDown LIVE? (Csak a tisztánlátás végett: a kissrác a cég egyik bírójának,  John Cone-nak a fia!)

Roman Reigns Vs. Brock Lesnar (C) – Universal Championship

Elérkeztünk a főeseménybe, amely során nem túlzás azt mondani, hogy az évszázad meglepetés született. Brock Lesnar a várakozásoknak megfelelően dominált, túrázni küldte Reignst Suplex Citybe, és még addig is stimmelt a dolog, hogy Reigns legalább három F5-ból fog kirúgni – mint ahogy tette három éve is. Ezután viszont, a Big Dog szempontjából horrorisztikus irányt öltött a mérkőzés. Elszenvedett egy negyedik F5-t a kommentátor asztalra, majd a ringbe visszatérve, Lesnar könyökkel kezdte aprítani a homlokát, ami annak módja szerint fel is szakadt. Orton másfél évvel ezelőtti esete sétagalopp volt ehhez képest. Reigns fejéből szó szerint ömlött a vér. Lesnar megpróbálta lezárni a meccset, de Roman erőre kapott. Spear, majd még egy. Kopogtatott, de hiába.. Megkísérelte a harmadikat, ám Lesnar vértől csatakosan felkapta a lendületből érkező kihívót. Villant az ötödik F5, amely egyben a találkozó végét jelentette.

Brock Lesnar továbbra is a WWE Universal bajnoka! Sokkhatás alatt a WWE Univerzum, és világszerzte milliók a tévéképernyők előtt. Egycsapásra adótott jópár kérdés.. Miért? Az első dolog ami beugorhat nyilván, hogy meg akarják döntetni Lesnarral a CM Punk által tartott 434 napos regnálást. Ettől függetlenül azonban még most is hihetetlen, hogy a három éve erre az estére készített, Huntert, Undertakert, John Cenát is emberfeletti módon lenyomó Roman Reigns alulmaradt a Beasttel szemben. Konkrétan nem nem maradt olyan Báloron kívül, akit Lesnar ne vert volna meg az elmúlt egy évben. Kíváncsian várjuk a RAW-t a válaszok miatt.

Vajon Szaúd-Arábiában jön az újabb felvonás, április 27-én?

36 című bejegyzés “WrestleMania XXXIV – Összefoglaló” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A smack down live tag team meccstöl többet vártam ,de engemsem fogott meg harperék új karaktere.
  A raw tag team meccset gyorsan lezavarták ,nekem nem volt gond hogy a kis nicolas volt strowman tag team társa.
  Az interconti meccs rohadt jó volt tetszett rollins trónok harca stílusa.🙌
  Az országos bajnoki címmeccs kurva jó volt ,orton ismét aratott,rko mindenhol…mégis mahal nyert aki szerintem 0 volt az este ,nem mutatott semmi érdekeset.
  Aj vs nakamura többet vártam a mérközéstöl de a végeredmény meglepett ,jó értelemben.
  Universal meccs hát ….nekem tetszett ,a végeredmény ittis rohadtul meglepett ,de örültem neki
  Azt azert nem gondoltam hogy 2 perc és asszhem 46 mádodperc alatt nyer traker ,de okes.
  Triple h -et kicsit elpicsázta rowdy de jó meccs volt.
  Szerintem jobb wm volt mint a tavalyi ,de kinek mi
  Összegezve tök jó kis este volt

  Kedvelés

 2. A smack down live tag team meccstöl többet vártam ,de engemsem fogott meg harperék új karaktere.
  A raw tag team meccset gyorsan lezavarták ,nekem nem volt gond hogy a kis nicolas volt strowman tag team társa.
  Az interconti meccs rohadt jó volt tetszett rollins trónok harca stílusa.🙌
  Az országos bajnoki címmeccs kurva jó volt ,orton ismét aratott,rko mindenhol…mégis mahal nyert aki szerintem 0 volt az este ,nem mutatott semmi érdekeset.
  Aj vs nakamura többet vártam a mérközéstöl de a végeredmény meglepett ,jó értelemben.
  Universal meccs hát ….nekem tetszett ,a végeredmény ittis rohadtul meglepett ,de örültem neki
  Azt azert nem gondoltam hogy 2 perc és asszhem 46 mádodperc alatt nyer traker ,de okes.
  Triple h -et kicsit elpicsázta rowdy de jó meccs volt.
  Szerintem jobb wm volt mint a tavalyi ,de kinek mi
  Összegezve tök jó kis este volt

  Kedvelés

 3. Az valakinek feltűnt hogy Aiden English a Kick Offba még volt haja de a US meccsnél már kopasz volt? :D:DDDDDDD

  Kedvelés

 4. Ha AJ-t és Nakamurát hasonlítom össze, akkor ki merem jelenteni, Hogy két világklasszis pankrátorról beszélünk, mégis csak egyetlen dologban múlja felül Nakamura Stylest, ez pedig a WM bevonulásuk. AJ a szokásos, igénytelen fos zenéje kíséretében lépett a ringbe, de Nakamura? Tökéletes symphonic metal alapanyag, már csak a basszusgitár és az ének hiányzott…..

  Kedvelés

 5. Lincseljetek meg, de én örülök Lesnar győzelmének, Hornswogglet is szívesebben látnám universal bajnoknak mint reignst

  Kedvelés

 6. Most kajak ezzel a part timer senkivel akarják megdöntetni Punk rekordját?!
  El ismerem ez volt a legmeglepetésekkel telibb wm, amit valaha láttam, de már nagyon unom, hogy a rawnak nincs bajnoka.

  Kedvelés

  1. Brock lesnar hogy lehet neked senki? 18 éve lett pankrátor a WWE/WWF ben, egyszer nyert King of the Ring-et, royal rumble-t.. Volt meccse Eddie Guerreroval, Goldbergel el, the Rock al, és még sorolhatnám.. Végülis tényleg senki..

   Kedvelés

   1. Aki 6 címvédést mutat be és mát több, mint egy éve bajnok, az a szememben egy senki.
    Erősen túlértékelik.

    Kedvelés

 7. Az egész wm-ben a legjobb hogy a szuka veretlensége véget ért!!! Ennél jobb nem is kellett volna. Illetve hogy a Bludgeon brothers megnyerte az öveket és Nia győzelme kellett már. Viszont hogy Lesnar nem bukta az övet, ennek nem örültem, teljesen hidegzuhany volt. A woman battle royalt meg Beckynek kellett volna nyernie, neki még nincs wm pillanata, remélem már lesz jövőre, mert a nők között toronymagasan a legjobb, igazán kijárna neki egy hosszabb uralkodás. az us öv Rusevnél kellene legyen, nem Mahalnál, még ennek nem örültem.

  Kedvelés

  1. Egy baj van csak hogy harperék rohadt unalmasak és semmit nem váltanak ki a közönségből….legalább a bevonuló zenéjük jó….
   Asuka meg tett annyit a bizniszben már hogy normálisan ird a nevét

   Kedvelés

  2. Mégis milyen szuka? Gondolkozz már el azon, hogy miket beszélsz öreg, vagy a rokonságodban természetes dolognak tekinthető a nők leszukázása?

   Kedvelés

 8. Az egész wm-ben a legjobb hogy a szuka veretlensége véget ért!!! Ennél jobb nem is kellett volna. Illetve hogy a Bludgeon brothers megnyerte az öveket és Nia győzelme kellett már. Viszont hogy Lesnar nem bukta az övet, ennek nem örültem, teljesen hidegzuhany volt. A woman battle royalt meg Beckynek kellett volna nyernie, neki még nincs wm pillanata, remélem már lesz jövőre, mert a nők között toronymagasan a legjobb, igazán kijárna neki egy hosszabb uralkodás. az us öv Rusevnél kellene legyen, nem Mahalnál, még ennek nem örültem.

  Kedvelés

  1. Mégis milyen szuka? Gondolkozz már el azon, hogy miket beszélsz öreg, vagy a rokonságodban természetes dolognak tekinthető a nők leszukázása?

   Kedvelés

 9. Egy biztos nakamura innentől lesz nagyon jó szerintem mert ehhez a kicsit úgymond elborult karakteréhez heel turnt adni talán a legjobb döntés ugyanis így sokkal kiszámíthatatlanabb lesz a viselkedése plusz legalább változtattak valamit rajta mivel face volt amiota idejött és ez már nagyon kellett neki mert kicsit kezdett belefásulni

  Kedvelés

 10. Jobban tetszett az idei WM mint a tavaly habár egy-két furcsa esemény, eredmény most se maradhatott el. A kezdés remek volt számomra talán az este meccse volt az IC, Mizt nagyon rég láttam ilyen jól bookolva szó szerint dominálta a meccset pedig előzetes azt hittem ő lesz a bokszzsák akin majd valamelyik face végül pinelni tud, ehelyett egy borzasztó izgalmas jó spotokkal ( pl mikor Rollins a powerbombot akarta kint csinálni). Asuka veresége miatt most már sokkal jobban bookolható lesz ez is nagyon pozitív.

  Rátérve a negatív dolgokra nem volt sok, de azért érdemes megemlíteni:
  -felesleges volt húzni ezt a Strowman kit választ sztorit nem tudom miért nem lehetett egy értelmes tag-team párost odarakni Strowman mellé, kis srác biztos nagyon boldog, hát én nem lettem az.

  -Cenat nem értettem a sztori szerint miért tojt be ennyire, de ennyire Undertakertől és konkrétan a holtember lesquasholta Cenat, aki hetek óta mondogatja, hogy ő bizony fel van készülve Takerre hát meglepődnék ebből jövőre nem lenne még egy meccs kettejük között

  -Styles-Nakamura vártnál szerintem sokkal gyengébb meccs volt és mintha a közönség se tudott beszállni, mert nem is igazán történt semmi a meccsen. Viszont a Nakamura heel turn nagyon jó döntés.

  Fő meccs végezetül nem megbántva a Lesnar fanokat, de sajnálom, hogy nem vesztett. Ha elmegy UFC-zni és megint egész tavaszra eltűnik a főöv akkor nevetségesnek tartom Vincet, hogy ennyire nem meri elengedni Lesnart, illetve itt vártam volna valami meglepetést Ambrose vagy Heyman turn és egy Reigns+Heyman heel kettős borzasztóra kapós lenne, de ehelyett vesztett Reigns és igazából innen a folytatás eléggé ködös kijöhet Lesnarnak, ki jöhet Reignsnek.

  Jó kis WM volt és még mindig van folytatás 😀

  Kedvelés

 11. Lesnar a zászlóshajó. UFC bajnok. Aki kedveli az nezi valószínüleg a pankrációt is. Nem fogják akkor elasni amikor a UFCben újra nyerhet. Punk elbukott ott. Megint elbukna egy klasszis bajnok eláshatnák a WWE ” komoly arcát”. Ha újra nyerni fog a UFC ben akkor lesz majd igazán BEST THE BEAST 🙂

  Kedvelés

 12. Womens Battle Royal: Nem értem miért pont Naomi.
  IC: Jó meccs volt megérdemelt 1. számú kihívó lehet ha nem találnak ki valami hülyeséget.
  Charlotte győzelmének örülök nem volt olyan nagy meccs,de jó volt azért.Végre kikapott Asuka
  Alexa Bliss vereségének nem örültem de tudni lehetett hogy ki fog kapni
  Roundaek meccse elég jó volt. Triple H-ből kicsit viccet csináltak szerintem..
  SD Tag Team:Sima győzelem. Semmi extra nem volt benne.
  Raw Tag Team:Egy szó:VICC mindenki mondta itt:Big Show Kane stb..Ere meg egy 10 éves WWE bíró fiát rakták be. (Rawon tuti kap partnert)
  Bryanek meccse:Jött Bryan és behúzta a győzelmet YES!!
  WWE öv: Ez az egyik nagy csalódás számomra.Itt mondták hogy ilyen meg olyan év meccse lesz hát ahhoz képest egy nagy semmi lett belőle.
  Most komolyan Undertaker vs Cena nagy álom meccsből ennyit tudtak kihozni?! Többi idő volt Taker be vonulása mint a meccs. Szerintem lesz még vagy két meccsük egy PPV-N meg a WM-en.
  Universal öv: Örültem hogy nem Reings nyert. Bár 4-5 F-5 után is azt hittem hogy nyerni fog. Mi lesz velük?! Ki lesz a kihívó? Megint el tűnik Lesnar és Roman meccselni fog 2-3 emberrel az első számú kihívói jogért?

  Kedvelés

 13. Az én személyes kedvencem a Rousey&Kurt vs Step&HHH. Azon gondolkozom, hogy miért nem birkózik Stephany, amikor jobb erőnlétben, formában van, mint a roster nagyrésze, jobb előadó és ügyesebb is (nagyon nagy pontossággal vitte véghez a dolgokat). Ronda and elején sokat botcholt, látszott, hogy hirtelen nem tudta véghezvinni a mozdulatokat, de utánna mindent behúzott. Nagy fizikum, sokkal többnek kitették, mint bármelyik női tagot. Zseniális párostás volt, simán elvitték a showt. (Jó vétel volt Rousey wwe-s behúzása, atmosztféra veszi körül, megőrülnek tőle~ lásd közönség reakciók, több és erősebb, mint szinte bárhol máshol (csak Brian visszacsatolása erősebb)).

  Összességében tetszett, sajnálatos, hogy a Womens Battle Royal lapos volt és squash volt gyakorlatilag (Naomi nem töltött szinte semmit ringbe, aztán odaadták neki a győzelmet…)

  Az Asuka vereség szerintem is jó, igy emberibb lesz a karaktere, remélem javul az angolja és továbbra is jó meccseket tol, mint ez.

  Az IC öv nagyon jó meccs volt, három zseniális előadó, megnézném még őket egy párszor.

  Takerről inkább nem nyilatkozom, örülök, hogy újra tud mozogni és nem egy világfájdalom még a lélegzése is… de inkább hagyták volna el …

  A Bray Wyatt & Hardy páros nagyon jó őrült párosnak tűnik. Remélem elmennek ebbe az irányba, kellene a vérfrissités a tag team divizioba amely lapos most erősen (igazából a két brandet össze kellene vonni akkor lenne jó a tag team részleg… szvsz)

  Kedvelés

 14. Tetszett ez a WM.A Kickoff jó volt, a Hardy-Wyatt párosítás igen jónak igérkezik.

  Az IC meccs nagyon pörgős lett, örülök, hogy Seth nyert.Asuka vereségén megdöbbentem.Egy pozitív csalódás volt számomra.Már azon gondolkoztam, hogy vajon Asuka milyen bajnok lesz, ekkor Charlotte lekopogtatta.Így már Asuka mecsei is élvezhetőbbek lesznek. 😃😃

  Két dolog nem tetszett:
  -Jinder győzelme, mert szerintem Rusevnek kellett volna nyerni.
  -Cena 2 perces veresége……Cena vs Taker.Micsoda párosítás.Erre Taker 2 perc alatt lenyomja Cenát.Értem én hogy már öreg, és ennyít bír, de könyörgöm, ő John Cena, a 16x világbajnok, aki legyőzte már Rock-ot és Lesnart is.Erre teljesen legyengítették őt.

  Bryanék győzelmén is meglepődtem egy kicsit, de örültem a győzelmüknek.
  Nakamura heel turnjét már akkor sejtettem, amikor vége lett a meccsnek, és mindketten a ringben maradtak.Ezek szerint lesz még meccsük.

  A főesemény:Mikor láttam hohy Reigns 5 F-5-ből is kirúg, azt gondoltam, hogy hogy tehették ezt, hogy így győzzön Reigns, mikor Braun 1 F-5-ől kifeküdt.Végül Lesnar nyert, vajon ez azt jelenti hogy a Summerslam-en is lesz egy meccsük, ahol majd ott Reigns fog nyerni? Remélem nem Reigns lesz a bajnok.

  Kedvelés

 15. Nekem összességébe tetszett az egész rendezvény, csak néhány meccsel nem voltam megelégedve. Tele volt kiszámíthatatlansággal, minimum a meccsek felén meglepődtem.

  IC öv: Seth győzelmének örülök, így Grand Slam Champion lett , immár a Shield összes tagja az, brutál lesz ha megint összeállnak. Egész jó meccs lett így kezdésnek.

  SD woman öv: Eszméletlen meccs volt, nagyon odatette magát mindkét fél, örülök Charlotte győzelmének, de az igazat megvallva, egy nagyon kicsit jobb meccset vártam a “streaktörő” meccsről.

  US öv: Ez a meccs volt az este mélypontja, amit lehet elszúrtak benne, a hosszát, a győztes. Elismerésem annak, aki erről a meccsről 2 mondatnál többet tud írni.

  Rounda meccse: Szintén az este egyik legjobbja volt, ettől vártam a legkevesebbet és ez ütött a legnagyobbat. Ami kicsit furcsa volt nekem, mind Kurt mind Tripple H annyira takarékon volt, hogy azt fájt nézni.

  SD Tag Team öv: Semmi extra, rövid volt és felejthető.

  Undertaker szegmens: Ez maga volt a vicc, komolyan ezért kellett visszahozni Takert? A korábbi években Taker neve egy garanciát jelentett, hogy kapni fogsz egy nagyon jó meccset a WM-án. Erre most kiszúrták a rajongók szemét egy ilyennel, nem kellett volna az időt huzni ezzel, egy az egyben kimaradhatott volna.(Mellesleg tele volt bakikkal a meccs, aki a nagy Big Boot bakit nem látta az vak, 2x is visszatekertem, hogy tényleg jól láttam-e)

  Bryanék meccse: Teljesen korrekt volna Bryan visszatérése, de ezen kívül csak egy kicsit volt jobb meccs az átlagnál. Bryanék győzelménewk nem örülök, kiváncsi vagyok így hogy fog folytatódni a sztori.

  RAW Woman öv: Igazából megfordult itt valakinek a fejében, hogy itt Alexa fog nyerni? Ahhoz képest egy teljesen korrekt meccset hoztak össze, de teljesen kiszámítható volt. Minimum valami speciális meccsnek kellett volna lennie, hogy Alexának esélye legyen (asztal, szék, kendo, no dq).

  WWE öv: Számomra csalódás volt, annyira bereklámozta itt mindenki, hogy az év meccse lesz, ahhoz képest…

  RAW Tag Team öv: Vicc….

  Univeral öv: Suplex, suplex, suplex, superman punch, superman punch, f5, f5, f5, spear, spear, spear. Kihagytam valamit a meccsből?
  Brock győz, vicc.

  Kedvelés

  1. Igazából csak bólogatni tudok ezekre amiket írtál, kb. ugyanígy láttam.

   HHH meccse megint ellopta a showt, ugyanúgy, ahogy tavaly. Hatalmas tanár az öreg, mindenki tanulhatna tőle storytelling terén.(Gondolom ő rakta össze a meccset is) Ha a kötelek közé lép, már tudom, hogy itt valami minőségi fog történni.

   Raw TT öv volt nekem még kissé csalódás abból a szempontból, hogy számítottam egy Bobby Lashley-re vagy Joe-ra mint Braun partnere. Esetleg Hogan-re, aki egyúttal így vissza is térhetett volna.

   Kedvelés

  2. én előszörre is láttam a big boot -ot, néztem is , jó szögből adták pont. #nem 😀
   S nekem sem tetszett nagyon AJ-ék meccse, ennél tudnak többet is,sőt.. a többivel is nagyjából egyetértek.

   Kedvelés

 16. én tényleg nem vártam már semmit tőlük de még így is csalódnom kellett
  pedig nem indult rosszul de az egész egy katasztrófa lett a végén

  Kedvelés

  1. Braun viccet csinált megint az egész tag team divizióból, Naomi győzelme, palacsintának öltözött törpék, Romant teljesen elássák, Taker “meccse”…
   persze meglepetések de nem a jó fajták

   Charlotte és Asuka meccse volt bőven a legjobb az estén és sikerült egy arra alkalmas embernek odaadni a streaket (nem úgy mint Takernél)
   az IC és a WWE meccs is egész élvezhetőek voltak
   Nakamura hel turnje is egész jól volt eladva
   ja és Cedric is végre megnyerte az az átkozott övet

   Kedvelés

   1. Romant elássák? :’D épp ezaz hogy innentől talán nem supermanek fog látszódni hanem olyannak aki legyőzhető….szerintem ez kellett a karakterének hogy ne legyen olyan mint cena évekig….így legalább rajta is kisebb a teher meg a közönség is megnyugszik kicsit

    Kedvelés

    1. de nem szimplán veszített hanem bohócot csináltak belőle
     az egész “feud” alatt
     kb mint mikor Orton ellen volt a “meccse” a Summerslamen Brocknak

     Kedvelés

     1. Amennyi undorito pusht kapott megérdemel ennyi karakter gyengítést….még jót is tesz neki

      Kedvelés

 17. Hát srácok a wwe most bepótolta az eddig kimaradt meglepetés faktort….innentől legalább asuka meccsei nem lesznek annyira kiszámíthatók,a bray matt team elég érdekesen nézett ki végre,az öregnek megcsinálták a legjobbat egy squash meccset(legalább rájöttek hogy már csak ennyit bír) illetve aj-n is eléggé meglepődtem főleg hogy így egy rumble győztes se lett bajnok ami azért érdekes ….nem vártam volna de hhh-ék meccse az est egyik legjobbja lett és szerintem mahal csak azert lett bajnok hogy rusev heeltől vegye majd el az övet…..Hát arra meg hogy lensar nyer 2 éve semmi esély…erre komolyan az évtized meglepetése kb….es ne értsetek félre nem feltétlen örülök lesnarnak se de ezek a varatlan húzások kellemes meglepetések voltak a wwe részéről

  Kedvelik 1 személy

  1. Az évtized meglepetése az szerintem a streak vége volt, ez inkább az évtized pozitív meglepetése volt. Abban egyetérthetünk hogy Lesnar New Orleansban tud meglepetéseket okozni akár pozitívat akár negatívat. Reigns nagyon megérdemelte ezt, az állandó push miatt. Tavalyi WM-en amit csinált Takerrel… és természetesen az is főmeccs volt annak ellenére hogy nem övért ment csak hogy Reignsé legyen a főmeccs. Vicc kategória. A Taker meccsről meg annyit hogy abszolút egyetértek, jó volt őt újra látni, ráadásul fittebben mint az elmúlt évekbe bármikor, és bár pár perccel tényleg lehetett volna hosszabb a meccs, azért örülök hogy rövidre szabták, mert így még teljes erőbedobással tudott harcolni, nem jött elő a megkopott állóképessége a kora miatt, és a sérülést is elkerülte.

   Kedvelés

 18. Valóban voltak érdekes dolgok, főleg nekem az, hogy Reigns nem nyert. Charlotte-ban nagyon bíztam, mégis csak Flair lánya és tessék!! Király, őrültem, hogy a szőke bomba lenyomta a Streaket. Styles győzelme is mosolyt csalt az arcomra, Nakamura-t amúgy sem bírom, de ettől függetlenül a meccs jó volt. Ez a tag (RAW) team.. hát bazdmeg ez viszont a fertő maga. Odaraknak egy óvodást, hogy álljon a szélén és Braun majd intézi.. ezzel lerombolták az egész tag team divíziót.. nevetséges. Ennek tényleg mi értelme volt?..
  Visszatérve kicsit a főeseményre, én vártam egy Bobby-t vagy valakit (Dean pl még) aki beleugat a meccsbe és esetleg tönkre is teszi azt. De megmondom a frankót.. inkább Reings mint Lesnar. Ő ott van minden adáson, sokszor védene övet, live eventeken is, Lesnar meg az a vicc, hogy megteheti, hogy évente 3x jelenik meg akkor is csak dumálni. Na ez ami nem mind1.. és akkor ezt megfűszerezzük a Bar leégetésével.. hát azért vannak kivetni valók , a valóban kialakuló pár meglepetésen kívül.

  Kedvelik 1 személy

 19. Adta az isten hogy Roman nem nyert annyira unalmas hogy az szinte hihetetlen és mindenki tudja hogy csak Vince miatt van ott ahol tart de öröm volt nézni ahogy Lesnar szanaszét szedi.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!