WWE Roadblock 2016. – Eredmények és videók

039_RB_03122016cm_3513--f6aab522755557464924b95a572c5a97

A Roadblock adása 2016. március 12-én került adásba, amit a szervezet nem hirdetett meg a hivatalos PPV naptárában, azonban fizetős esemény számon tartják számon. Több érdekfeszítő összecsapást is bejelentett a cég, amik tökéletesen feltüzelik és hangolják majd a rajongókat a közelgő WreslteMania-ra…

Egy rövid bevezetőt követően Big E. hangja töri meg a csendet a Toronto-i arénában. A New Day triója a bejárat felől érkezik, akik természetesen itt is mondanak pár szót a bevonulásuk alatt.

The New Day vs The League Of Nations (WWE Tag Team Bajnoki öv)

Big E. és Kofi ellenfelei ezúttal nem mások lesznek, mint a szintén Heel karakterekből álló League Of Nations, ahonnan ezúttal Barrett és Sheamus alkotott két fős Tag Team-et. A gong megszólalását követően kezdetét vehette az összecsapás amiben eleinte az Egyesült Királyságból származó duó vette kezébe a küzdelem irányítását. A Tag Team Bajnokok hamar kapcsoltak és képesek voltak felvenni a kesztyűt mostani kihívóikkal szemben. Végül sor került egy Xavier magánakcióra, amivel teljesen elterelte a játékvezető és Barrett figyelmét. Végül King elszenvedett egy Big Ending-et, amit követően nem volt képes kirúgni a koptatásból. Big E. sikerével a Tag Team Bajnokok képesek voltak megvédeni címüket.

A Backstage-ben Greg Hamilton-t láthatjuk, aki átadja egy rövid bevezetést követően a szót Paul Heyman-nek. A mentor bemutatkozik, majd kijelenti, hogy kanadai Toronto lehet a következő fővárosa Suplex City-nek. Elmondja a rajongóknak, hogy a Bestia a mostani Roadblock-on ringbe fog szállni Bray Wyatt-el szemben, akit Suplex-el, F5-ol, megsemmisít, szétzúz egyetlen összecsapás alatt.

A szorítóba Chris Jericho érkezik, ami előtt kaphattunk egy rövid videóanyagot arról, hogy mi is történt az elmúlt hetek során Y2J és AJ Styles között. JoJo felkonferálása után Chris mikrofont fogott és elmondta, hogy a rajongók választhattak, hogy inkább neki vagy AJ Styles-nak drukkolnak, de mindenki AJ-t választotta. Ott volt mindenki előtt az esély, hogy Y2J nevét kántálják, de az egész publikum inkább kifütyülte a sokszoros Világbajnokot. Elmondja, hogy van több pankráció legendája az országnak, mint például Bret Hart, aki szintén megkapta többször a kanadai közönség ellenségességét. Chris ezért is szégyelli az országot és azt, hogy Ő is kanadai.

Chris Jericho vs Jack Swagger

Jericho mondanivalóját Jack zenéje szakította félbe, amit követően megjelent az All American American. A csata nem volt túlságosan hosszú, amiben végül Jack képes volt értékesíteni a Patriot Lock-ot. Y2J képes volt elkúszni a kötelekig, amit követően a játékvezető visszaparancsolta a sarokba Swagger-t. Ahogy ismételten egymásnak estek a Szupersztárok Chris bevitte a Walls of Jericho-t. Ebből Jack nem volt képes kiszabadulni, így kénytelen volt feladni az összecsapást.

Enzo Amore and Colin Cassady vs The Revival (WWE NXT Tag Team Bajnoki öv)

Az NXT Tag Team Bajnoki övért folyó küzdelem fordulatosra sikeredett. Egy pörgős és kemény csatát hoztak létre a felek, akik közül a Revival csapat tudta megszerezni a győzelmet egy kemény Tag Team Finisher-t, követően, ami után Enzo már nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

Charlotte vs Natalya (WWE Díva Bajnoki öv)

A Díva csaták hosszúságához képest egy sokáig tartó küzdelmet tekinthettünk meg, amiben a rajongók egyértelműen a kanadai Natalya-nak szorítottak. Pillanatokra volt a győzelemtől Natalya, aki a Sharpshooter-t követően teljes fölénybe került a címvédővel szemben. Ahogy arra számítani lehetett Ric Flair ezt nem fogja végignézni és magánakcióba kezdett, amivel elérte, hogy Charlotte kopogtatni tudta ellenfelét, amivel megvédte a Bajnoki övet.

Luke Harper és Bray Wyatt vs Brock Lesnar (2:1 Handicap Meccs)

A szorítóba először Bray és Luke érkeznek, akik közül Bray elmondja, hogy ezúttal testvérével, Harper-el indul harcba, hogy megöljék a Bestiát. Készek szabadjára engedni a gonoszt, ami majd végez a fenevaddal…Ahogy befejezte a mondanivalóját Wyatt, a rajongók a “Suplex City” szavakat kezdték el egy emberként kántálni. Brock is hamarosan megérkezett, ami után kezdetét vette az összecsapás. Luke jól szerepelt, viszont nem volt képes felvenni a harcot ellenfelével, aki az F5 után kopogtatta Harper-t és megszerezte egy rövid küzdelmet követően a győzelmet.

Stardust vs Sami Zayn

Egy szintén pillanatok alatt lezajló küzdelemre került sor, amiben a sikert Sami tudta megszerezni kopogtatásával.

Triple H vs Dean Ambrose (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

A Roadblock főeseményén Dean Ambrose léphetett ringbe The Game ellen ahol a tét nem más volt, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv. Egy hosszú küzdelmet láthattunk, amiben a rajongól végig szorítottak a Lunatic Fringe-nek. A siker ennek ellenére Triple H-é lett, aki a Pedigree-t követően kopogtatni tudta ellenfelét.

Ezzel zárult a Roadblock adása, amit majd a RAW fog követni március 14-én, az oldalunkon 15-én várunk mindenkit az adás teljes videóanyagával és magyar nyelvű összefoglalójával.

11 című bejegyzés “WWE Roadblock 2016. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Wyatt fél meg elmenekült lesnar elől ja,a történet része,mert az ő összecsapásuk nagyot fog szólni.Rem rendes feud lesz nem 1 meccses semmi.
  harperke jó panki,kikapott,mégis ő győzött,ennyi.

  békapofa,nem néztem meg kit érdekel.Alap h hunter megverte most,megveri majd megint lesnartol is kikap,övet is elbukta korábban,kisemmizik szerencsétlent,de ő sajnos csak erre jó,mert kentaur itt astár..szánalmas.
  Jericho…imádom.

  Kedvelés

 2. A Lesnar vs Luke . az papirforma volt biztam benne h ne igy legyen de volt egy Live Event ahol teljesen ugyan az a mecs minden mozdulattal együtt . nézzétek meg .
  Hogy most mit is akkarnak igy vele és Dean-nel azt nem tudom el se képzelni vagy épp lesnar meg bray közt mivan mert bray menekült lesnar elől

  TripleH vs Dean . és megint megcsinálik vele hogy le kopogtatja és persze nem érvényes .pedig a közönség fel robbant de persze Romannak kell lenni a bajnoknak .. semmi értelme az egésznek

  Kedvelés

 3. Az NXT meccs messze jobb volt mint a többi FŐROSTER-es csetledezése-botladozása. Azt megjegyezném, hogy Harper szépen megdöngette Lesnar-t, a sima mozdulataival is levitte a földre még bitch punch 3-al se tudta elborítani. Harper marha jó ellenfele votl Lesnar-nak, mert mikor először megláttam mondtam is, hogy fasza szegény Luke most kivérzik, de nem nagyon szépen tartotta magát, aztán jött a papírforma és kinyomták, pedig meg érdemelte volna. Wyatt meg egy vicc volt most, egy hatalmas szánalmas vicc. Az utolsó meccs pedig pörgős volt, azért HHH 46 évesen tartotta az iramot, alig volt fetrengés, ment az adok-kapok, volt kémia, 1-2 alkalommal körömrágás, de a minimális pulzusemelkedést hamar legyűrte a már előre kiszámítható meccs vége, ettől függetlenül nagyon jó meccset toltak. De még mindig az esemény legnívósabb meccse az NXT TT meccs volt kétségtelenül!

  Kedvelés

 4. Hat…nem is tudom. Ez az egesz egy kalap szar nem ert. Minden fontos meccsen elore lathato volt az eredmeny. Mindegy hogyan cifrazzuk a dolgot, hogy jo volt-e a meccs vagy sem, mindig pontosan az nyert akinek “kellett”. Sajnos nem mertek meglepni, hogy 3 hettel a WM elott uj forgatokonyvet kelljen irniuk. Pedig mekkora lett volna, hogy bocsi, csak beszivattuk a nepet, az Ambrose vs Lesnar, a Reigns vs HHH es a diva bajnoki meccsel.

  Amit meg kell jegyezzek, hogy a jovo elfutott a mult elol. Bray Wyatt menekult Lesnar elol. Na ne mar… Lesnar viszont inkabb face szerpben van mostanaban. Nem erdemtelenul. Ha belegondolunk egy Braynek eselye nem lehet ellene. Egyedul. Viszont egy Harper jobban illik hozza, mint ellenfel.

  Az NXT tt bajnoki meccs viszont jobb volt, mint gondoltam. Volt egy hangulata, amit sajnos az NXT adasok nem tudnak visszaadni. “Profi” korulmenyek kozott ez jobban elvezheto.

  Ez a tortenet nelkuli Lesnar vs Ambrose egy rakas kula. Keruljon be Dean a fomeccsbe, Lesnar menjen es semmisitse meg Bray-t is.

  Kedvelés

 5. Mindenki tudta, én is, hogy Dean nem nyerhet, de mégis annyira fáj olvasni..
  Hiába van minden, hiába, bármit is csinálhatunk, a nézők akárhogy fújolják Romant, akárhogy írja mindenki, ez a vén barom nem veszi észre. És nem is fogja amíg él..

  Kedvelés

 6. Meccsek tekintetében ez nem volt egy rossz adás, sőt. Enzoék kaptak lehetőséget és még a The Revival is tartotta a szintet. A női meccset utoljára NXT-ben láthattunk ennyire jót. Natalya szépen megmutatta Charlottenak, hogy a tapasztalat mennyit is ér, nem egyszer mentve a meccset. Zayn is villoghatott, igaz egy érthetetlen tematikában, szinte folyton a földön kellett lennie. TT bajnokit kissé értelmetlennek találtam, de a ND a mintapéldája annak, hogy ha túlerőltetett Face vagy, akkor meggyűlölnek, ha pedig már nevetségesen túljátszó heel, akkor megszeretnek. Kofit mondjuk amúgy is face szerepben lehet élvezni, én személy szerint rühellem mikor egy highflyernek elfeszik a mozdulatai felét mert éppen heelben van…Y2J is megmutatta nagyságát, nem semmi, hogy kanadai révén saját magát gyűlöltette meg és a nettó amerikai Swaggerből facet csinált 4 perc alatt. Maga a meccs mondjuk elég felejtős.

  A következő összecsapásnál el is dörzsöltem egy könnycseppet, külön bekezdésbe is írom. Harper vs. Lesnar. Köszönöm. Tényleg. El sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen valaha is lesz. Az erő, ha nincs is, de én veled vagyok Luke.

  A főmérkőzés, mint mérkőzés szerintem kifogásolhatatlan volt. Amennyit egy sima meccsből ki lehet hozni, főleg egy majd 50 éves ellenféllel az egyik sarokban, azt kihozták Ambrosék. Voltak technikásabb részek, volt kinti durvulás, vittek bele karaktert, főleg Dean, rengeteg mozdulat volt….de az az elkerülhetetlen vég. A nézők beszopatása, hogy HHH veszít…….az triplabűn, ahogy Punk fanpage “Minden ami rossz..” összefoglalóiban írni szokták. DE ha bejátsszák, hogy mégis ért Dean kopogtatása, és emiatt be kell, hogy kerüljön a main eventbe….akkor megbocsátom.

  Arra mindenesetre jó volt a Roadblock, hogy a közönség bemutassa, nem tekinti heelnek Huntert. Egész meccs alatt inkább volt face vs. face hangulatban a nézősereg, meg kell mondjam, örültem neki nagyon. Ez a WM siralom, semmi értelmes nincs a kártyákon. ND repkedhet majd unikornisokon. Wyatt mehet….Jack Swagger ellen kb. Lesnar szétveri Ambroset. Roman pedig megnyeri harmadjára(!!!) a főövet. Amíg ezt mind leírtam érzem, hogy felment a pulzusom rendesen. Főleg azok után, hogy egy általános iskolás értelmesebb befejezést ír a Roadblocknak…már alapból, hogy tökömért ért vissza Dean a ringbe, ha fél másodpercre rá kapja is a pedigreet…de, hogy minden további nélkül meg lehetett volna azt lépni, hogy Dean nyer, tisztán. Roman kijön ünnepelni vele. HHH mikrofont ragad és mond valami hasonlót: “Gratulálok Dean, te nyertél, cserébe indul is az első címvédésed, az ellenfeled pedig a melletted ünneplő Roman Reigns lesz.” Roman választás előtt, ha belemegy egyértelműen elárulja Deant, mivel garantált a szarrávert Ambrose ellen a győzelme. Majd belemegy….első spear, második spear, harmadik spear, 1, 2,3…Roman az új, immáron heel bajnok, kezetráz Hunterrel és kisétálnak. MINDENT meg lehetett volna ezzel oldani. Roman heel, HHH újra heel, a nézők így már akarják a főmeccset WM-re, hogy phujolhassák ki Romant, Dean is volt bajnok, és még az Ambrose vs. Reigns is összejön WM főmeccsre. Basszameg, ez a szar önmagát írja, még csak gondolkodni se kell rajta…a hajamat tépem ezen a “kreatív” bagázson, de jöjjön csak Royal, fejezze ezt be, mert én már agyvérzést kapok…milyen gyönyörű, hogy egy amúgy egész jó adásról is ilyeneket kell, hogy írjak,,,,,,,

  Kedvelés

 7. Ha nem nyeri meg a WHC övet Ambrose, és még Lesnar is elveri WM-en, akkor miért vették el tőle az IC övet?

  Kedvelés

  1. Amíg nem adja át a stafétát Vince addig itt már semminek nem lesz értelme 😀 Reigns esetében még érthető volt, hogy szívatták a múlt évben kétszer is a Money In The Bankkel meg a League of Nationsel, hogy így hátha megsajnálják a rajongók, de erre Ambrose esetében nincs szükség mert jelenleg kb az összes arénában ő a legközkedveltebb a rosterből talán Rollins versenyezhet majd vele amikor visszajön és face lesz. Szóval nem tudom mért ássák a saját sírjukat, de hát ők tudják. Ha sokáig művelik ezt akkor az NXT nézettebb lesz mert ott nem csak az számít, hogy mennyire vagy body builder alkat és, hogy mennyire nyalod ki a főnökeid seggét, hanem a tehetség is.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek