WWE Roadblock: End of the Line 2016. – Előzetes

20161213_roadblock_tunein_sun-093fd063854662c02d6fcaf2090a206e

2016. december 18-án Pittsburgh városában kerül megrendezésre az esztendő utolsó PPV adása, ami egy RAW exkluzív gála lesz. Idén ez már a második Roadblock, hisz márciusban láthattuk egy WWE Network Special kiadásban is. Hat mérkőzés került előre bejelentésre, ezeket fogjuk most szépen sorba venni, valamint egy újításnak köszönhetően minden párosítás esetében szavazhattok is, hogy szerintetek ki lesz a győztes.

Big Cass w/Enzo Amore vs. Rusev w/Lana – KickOfff mérkőzés

czhsjifukaannc2

Kissé talán méltatlan, hogy a KickOff-ra osztották be ezt a két, alapvetően jó képességekkel rendelkező srácot. A sztori lényege, hogy Cass megpróbál majd elégtételt venni Rusev-en, aki két hete csúnyán helybenhagyta a Lana-val flörtölő “Certified G”-t. Korábban már boncolgattuk, hogy Cass majdani egyéni futásához lehet egy mérce mind Rusev, mind maga a mérkőzés, kérdés viszont, hogy mennyire komolyan vehető ez így a felvezető adásban. Alapvetően Cass győzelme tűnik reálisnak, de ha Rusev-et sem szeretnék gyengíteni, akkor a Bolgár – karakterének megfelelően akár ki is számoltathatja magát. Jut is, marad is.

Main Card:

Sami Zayn vs. Braun Strowman

samibraun

Ezen a képen nagyon boldognak tűnik Sami, meglátjuk mennyire lesz az a meccs után. A Mick Foley által megadott stipuláció értelmében Zayn-nek egyszerűen fogalmazva nincs más dolga, mint 10 percet kihúzni Strowman ellen. Ez a 10 perc viszont egy örökkévalóságnak tűnhet, hisz minden ellenfelét pillanatok alatt intézte el eddig a morcos hegyomlás. Nagy valószínűség szerint ez most is így lesz, vagy ha tovább akarják folytatni Foley és Sami mini feudját, akkor ismét a GM lesz az, aki véget vet a küzdelemnek – látva a kanadai tehetetlenségét.

Rich Swann (C) vs. TJ Perkins vs. The Brian Kendrick – Triple Threat mérkőzés a Cruiserweight Bajnoki címért

czmvsmnuqaab_gc

A Cruiserweight divízió három top karaktere csap majd össze ezen a bizonyos mérkőzésen. Perkins a Cruiserweight Classic győzteseként, valamint az első CW bajnokként képviselteti magát. Őt Kendrick fosztotta meg a Hell in a Cell PPV-n, de a veterán szupersztár sem tudta sokáig tartani az övet, hiszen érkezett a Swann, és a 205 Live premier adásán győzedelmeskedett. A visszavágót követő zűrzavar eredményezte ezt a Triple Threat mérkőzést, aminek szabályai értelmében Swann-nak nem kell elszenvednie tust, vagy feladatást ahhoz, hogy bukja a bajnoki övet.

The New Day (C) vs. Sheamus & Cesaro – RAW Tag Team Bajnoki címmérkőzés

czrkrt3uaaafrhs

A New Day hivatalosan is minden idők leghosszabban regnáló csapata. Mint tegnap is említettük: sokan trón fosztást várnak vasárnap este, ám úgy tűnik, hogy ez még nem most következik be. Cesaro és Sheamus duója ugyan működik, és minden gond nélkül átvehetnék a stafétabotot, viszont a New Day az övek elvesztése előtt mindenképp Heel Turn-t fog venni. Ezt követően pedig Enzo és Cass a legesélyesebb arra, hogy elhódítsák az öveket, amik a 2015-ös SummerSlam óta tanyáznak a triónál.

Seth Rollins vs. Chris Jericho

maxresdefault

A mérkőzés legnagyobb kérdése: jön-e Triple H, vagy sem? Ezzel önmagában mindent el is mondtunk a párosításról, aminek annyi a háttértörténete, hogy Jericho heteken keresztül keresztbe tett Rollins-nak akkor, amikor az Architect előtt esély nyílt a Universal Bajnoki öv megszerzésére. Ez így nyomós ok a meccshez, de azzal a bizonyos backstage szegmensel ami alatt Seth a parkolóban gyepálta el Chris-t, valahogy mintha az az érzésünk támadhatott volna, hogy ő ezzel ki is egyenlítette a számlát. Ennek megfelelően tovább is lépett, újra Owens vette célba, majd Triple H-hez szólt kétszer is, de The Game nem akaródzott mutatkozni. Ha már a Rumble-on összecsapnak, mindenképp logikus lenne Hunter-től egy újabb támadás, amivel Rollins bukja a meccset. Ha viszont nem jön ő, akkor minden bizonnyal jön Kevin Owens, de hogy ez mit eredményezne: megjósolhatatlan. Elindul-e végre normálisan a Rollins kontra Triple H viszály, vagy kap egy újabb és végleges löketet Owens és Jericho története?

Kevin Owens (C) vs. Roman Reigns (United States Champion) – Universal Bajnoki címmérkőzés

cy9lw-dxuaatrgf

Bajnok a bajnok ellen, de csak az egyik öv lesz terítéken. Roman Reigns-nek lehetősége nyílik arra, hogy karrierje során először két övet is birtokoljon. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy legyőzi Kevin Owens-t, pont, mint két héttel ezelőtt. Erre azért kevés esély van, hisz hosszabb távon továbbra is Owens uralkodása a kifizetődő, ha figyelembe vesszük a Jericho elleni feudot, valamint a hamarosan visszatérő Finn Bálor-t. Minden további nélkül izgulhatnánk az eredményt tekintve, ha Roman nem US Bajnokként menne ebbe a meccsbe. Kérdés, hogy Jericho megjelenik-e, és ha igen: vajon milyen hatással lesz mindez a mérkőzésre? Az nehezen elképzelhető, hogy Reigns tisztán elveszítse a mérkőzést, így mindenképp kell számítani valamiféle külső beavatkozásra.

Sasha Banks (C) vs. Charlotte – 30 perces Ironman mérkőzés a RAW Women’s Bajnoki címért

czhhubsucaiwjfn

Történelem, újra. Talán újra főmmeccsben. Sasha és Charlotte utoljára feszül egymásnak, méltó módon a viszály lezárására – a WWE első (ha nem vesszük figyelembe Sasha és Bayley NXT-s összecsapását) Női Ironman meccsén. A józan ész azt diktálja, hogy Sasha-nak címet kell védeni, hogy most már tényleg kimondhassuk: jön az a Bayley elleni meccs a WrestleMania-n úgy, hogy Sasha a bajnok – Heelként. Charlotte-nak viszont ott van az a bizonyos streak, ami ez egyéni PPV meccseket illeti a debütálása óta. Vajon beáldozzák? Jó lenne, hisz ezután neki még van egy viszálya Bayley ellen, amivel a Hugger lány már készen fog állni a Banks elleni feudra. Ha Sasha abszolválja a címvédést, a folytatásban két opció van a kihívókat illetően: Nia Jax, valamint Emma. De először legyünk túl ezen a meccsen, mert tényleg ez lesz a Card legkiszámíthatatlanabb csatája.

4 című bejegyzés “WWE Roadblock: End of the Line 2016. – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Egyiken sem. Két éve nem közvetítenek már teljes gálát. Ha élőben akarod nézni, akkor hétfő hajnali két órától stream-en lesz rá lehetőséged, vagy másnap itt is visszanézheted oldalunkon, mint minden más gálát.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek