WWE Roadblock: End of the Line – Eredmények és videók

179_road_12182016hm_4465-dd507f445910ec21ceac7a592608a9e2

2016. december 18-án Pittsburgh városában került megrendezésre az esztendő utolsó PPV-je, ami egy RAW exkluzív gála volt. Egy promó videóval hangolhatunk az előttünk álló három órára, ezt követően pedig megkapjuk a képet a telt házas arénáról. Big E hangja zengi be az épületet, ami nem jelenthet más, mint hogy a Tag Team övek kerülnek először terítékre.

The New Day (C) vs. Cesaro & Sheamus – RAW Tag Team Championship Match

Cesaro rögtön letámadta Kofi-t, akire ezután komoly nyomás nehezedett. A kihívók duója hatékony csapatmunkát mutatott be, ami ellen Kingston-nak nem igen volt ellenszere. Egyetlen mentsvára Big E volt, de alkalom adtán őt is likvidálta Sheamus. Kofi váltott volna, de az előbb említett akció miatt társa harcképtelen állapotba került. A Kelta bepacsizta Cesaro-t, aki egy felütéssel rohanta le Kofi-t. Ezt egy vállas követte Sheamus-től, majd egy újabb felütés a svájcitól. Cesaro kopogtatott, de Kofi időben kirúgott a pinből. A Swiss Superman újabb rohamra indult, de Kingston okosan félreugrott, így Cesaro vállal csapódott a póznának. Woods közben próbált lelket önteni Big E-be, aki érkezett is hamarosan a váltást követően egy “klasszikus Big E Spear”-rel amit Sheamus érzett meg igazán. A két nagy ember pillanatai következtek, amit egy remek csapat-manőver zárt le a kihívók részéről, de a kopogtatás ezúttal sem járt sikerrel. Cesaro készült a Swing-re, Sheamus meg arra, hogy lecsapja a menteni igyekvő Kofit-, aki viszont ellépett, így Sheamus Cesaro-t ütötte meg. A zavart kihasználva Kofi kipenderítette a ringből Sheamus-t, majd elterelte a bíró figyelmét.. Big E ezalatt összedolgozott Woods-al, amit a Big Ending követett. Újabb pin, de Cesaro csodával határos módon felrántja a vállát. A Bajnokok elbizonytalanodnak, ami kis híján a vesztüket okozza.. Cesaro fogást talál Kofi-n, aki a Swing után a Sharpshooter-ben találja magát. Sheamus közben lerúgja Big E-t a ring mellett, megtisztítva ezzel a terepet. Igen ám, de ott van még Woods, aki el is tereli a bíró figyelmét. Kingston kopog a fogásban, de a spori persze nem látja. Sheamus megkergeti kicsit a kotnyeleskedő szupersztárt, majd Cesaro erődemonstrációját láthatjuk, ami egy egészen elképesztő Neutrolaizer-rel végződik. A svájci kopogtat, de Big E menti a meccset és ezzel együtt az öveket.. Cesaro-nak elege lesz, rohamra indul, de közben Sheamus beváltja magát rajta a meccsbe. Corksrew Plancha a svájcitól Big E-re, amit követően Sheamus készül befejezni a meccset a Brouge Kick-el. Kofi védtelennek tűnik, de Woods az utolsó pillanatban félrelöki, így őt éri a rúgás.. Újabb csavar a meccsben, amire Kingston remekül reagál és értékesíti az S.O.S.-t Sheamus-on, aki viszont felrántja a vállát kettőnél. És ekkor jön a mérkőzés legzseniálisabb pillanata: Sheamus ugrik Cesaro felé, aki viszont az utolsó pillanatban elrántja a kezét. Gyakorlatilag nincs váltás, továbbra is Sheamus van meccsben, Kofi viszont abban a tudatban mozog, hogy Cesaro az ellenfele, ki is osztja neki a Trouble in Paradise-t, de ekkor hirtelen a meccsben lévő Sheamus átfordítja, és lekopogtatja!

483 nap után új Tag Team Bajnokokat avatunk!
A New Day szemmel-láthatóan nem akar megválni az övektől, de végül roppant sportszerű módon maguk nyújtják át az aranyat. Sheamus magánakcióba kezd a címekkel, és random lenyom egy Team Hell-No 2.0 effektust.

Sami Zayn vs. Braun Strowman – 10 perces Time-limit

Sami robbanékonyan kezdett, de ahogy arra számítani lehetett, Strowman hamar átvette az irányítást, amivel kezdetét is vette a darálás.. Mick Foley érkezett is, kezében egy fehér törcsivel, hogy jelezze: itt a vége a meccsnek. Zayn viszont félájultan sem akarta feladni, kikapta a GM kezéből a rongyot, majd behajította a közönség soraiba. Ez egyben a mérkőzés fordulópontja is volt, Strowman elvesztette a kontrollt az események fölött, majd hamar közelebbi ismerettséget között a kordonnal, amit vállal szakított be. Zayn visszagurult a ringbe, nem sok választotta el a győzelemtől, Braun viszont megmenekült a kiszámolástól. Elszenvedett egy Helluva Kick-et is, de Sami-nak már nem maradt ideje, hogy kopogtassa. A meccset viszont megnyerte, hisz túlélte a tíz percet. Ennek úgy örült, mint egy világbajnoki címnek, de elnézve Strowman idegállapotát, ennek a RAW-n még folytatása lesz.

Chris Jericho vs. Seth Rollins

Birkóztak már ennél jobb meccset a srácok az elmúlt hetekben. Lassú tempóban csordogált a meccs, mindkét részről voltak győzelemre esélyes mozdulatok, viszont mindenki tudta, hogy valaki hamarosan érkezni fog. Triple H, vagy Owens? Végül utóbbi lett a befutó, segíteni akart Jericho-nak, aki nem kért ebből. Innentől már nem sok meglepetés történt, a koncentrációját vesztő Jericho elszenvedte a Pedigree-t, amit követően Rollins kopogtatott.

The Brian Kendrick vs. TJ Perkins vs. Rich Swann (C) – Cruiserweight Championship Match

A közönséget nem nagyon érdekelte a meccs, hiába tettek meg mindent a srácok azért, hogy ez fordítva legyen. Felejthető Triple Threat volt, amit végül a papírformának megfelelően Swann nyert.. Az igazán érdekes dolog ezután történt, megjelent Neville, aki egy Heel Turn kíséretében ellentmondást nem tűrően verte el Perkins-t és Swann-t, ami egyben azt is jelenti, hogy a korábbi NXT Bajnok csatlakozik a Cruiserweight divízióhoz.

Charlotte Flair vs. Sasha Banks (C) – RAW Women’s Championship, Ironman Match

A két hölgy feudzáró mérkőzés végül nem érdemelt Main Event-et a vezetőség szerint. A fél órás csata első 20 percében nem sok minden történt, de onnan aztán ami a csövön kifér. Charlotte nagy nehezen megszerezte az első tust, amit aztán Sasha egy fordítást követő kopogtatással egalizált. Ezután villant a Bank-Statement, amiben Charlotte kopogott, így a bajnok előnyhöz jutott. Charlotte roppant nehéz helyzetbe került, alig pár perc volt hátra ahhoz, hogy egyenlíteni tudjon. Ráment Sasha térdére, amit keményen megdolgozott, hogy aztán befoghassa a Figure 8-be.. 2 másodperc van hátra a meccsből, Sasha viszont nem bírja tovább a nyomást, feladja. 2:2, döntetlennel zárul a csata. A spori viszont jelzi, hogy jön a ráadás, amiben az első tus, vagy feladás nyer. Banks sír, térde nagyon rossz állapotban. Charlotte nyeregben érzi magát, tovább támadja riválisa lábát, de Sasha valahogy fordít az álláson, és befogja Flair-t a Bank-Statement-be. A bajnok orrából ömlik a vér, de ezzel cseppet sem törődve szorítja Charlotte-ot, aki minden erejét összeszedve fordít, ismét a sérült lábat támadva. Egészen az újabb Figure 8-ig dolgozza a szitut, de teljesen nem tud hídba emelkedni.. Sasha tudja, hogy ha ez sikerül vége.. Mindent megtesz azért, hogy alapjáraton tartsa a fogást, de Charlotte végül kimaxolja a helyzetet, és megcsinálja a hidat. Sasha számára nincs menekvés, hiába a közönség támogatása, lekopogja az utolsó etapot.

Charlotte Flair immár négyszeres bajnok.
Hogy ennek mi értelme, azt mindenki döntse el maga. Minden esetre az előre kihangsúlyozott dolgoknak megfelelően nem lesz visszavágó, így itt véget ért a viszály.

Roman Reigns (United States Champion) vs. Kevin Owens (Universal Champion) – Universal Championship Match

Elérkeztünk a főeseményhez. Roman a már szokásosnak mondható ellenszenvet kapta, Owens meg a szokásosnak mondható éljenzést. Ennek megfelelően, hogy ezt megfordítsa – KO minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy a közönséget maga ellen, pontosabban Roman oldalára állítsa. Folyamatosan menekült, sunyi módon támadott – de csak mikor nem nézett bele egy hatalmas jobbosba. A meccs egészét nézve talán kijelenthetjük, hogy Roman szenvedte el a komolyabb mozdulatokat, hisz volt Superkick, Powerbomb, valamint nem mellékesen három, majdhogynem egymást követő Frog Splash, de persze a US bajnok mindenből szabadult. Owens megúszta a Superman Punch-okat, a végén pedig egy bődületes Spear-t, amit követően Roman nem tudott kopogtatni.. Ekkor érkezett Jericho, aki a tények ismeretében, nem meglepő módon kiosztott egy Codebreaker-t Owens-nek. A meccset így DQ-al Owens nyerte, és továbbra is Universal Bajnoknak mondhatja magát.

Jericho megnézte egy kicsit magának az övet, majd átadta Owens-nek. Magasba emelte Kevin kezét, akinek csakhamar leesett, hogy az előbbi finisher az ő érdekeit szolgálta. Jött is a nagy összeborulás, amit látva Reigns-nek is leesett a tantusz. Jericho felmérte a szitut, hogy ebből még baj lehet, így kiterelte magukat a ringből. Megindultak a bejárat felé, onnan viszont Seth Rollins érkezett. Két tűz között effektus, Owens belenézett egy Spear-be, Jericho meg a nagy menekülésben a Pedigree-be futott bele. Az adás végén Rollins és Reigns pusztított nagy összhangban, aminek ki tudja milyen utóhatása lesz..

216_road_12182016hm_4851-94b96b916e979bc052353e6a8ff730ec
A kamerék leállását követően

Folytatás ma este a RAW-al!

17 című bejegyzés “WWE Roadblock: End of the Line – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én is azt gondolom, hogy láttunk már ennél sokkal rosszabb ppv-t is, a töltelékadások között még szerintem jónak is mondható.

  Viszont pár sztorivezetést nem értek:
  – Charlotte: nem könnyű kimondani, de jobb pankrátor és érdekesebb karakter, mint Sasha, nem önmagában a győzelmével van bajom, csak nem értem az okát. A lehetséges okok talán, hogy így a feudban egymás után kétszer öv meccsen egyikük sem verte a másikat (nem igazán derült ki, ki a jobb), esetleg Bayley mehet az övért Sasha heel turn nélkül. Egyiknek sem látom sok értelmét.
  – KO-Y2J: most ennek így mi értelme? Shield reunion nem lesz (max 1-2 meccsre), Rollins és Reigns is rég kinőtte a TT szintet, Jericho is lép hamarosan. Talán időhúzásnak beraknak egy TT feudot? Ha így lesz, kérdés, hogy minek pihentetik Romannél a US övet.
  – Cesaro-Sheamus: a győzelmüknek örülök, Cesaro már Jack-kel vagy Kiddel is rég megérdemelt volna egy TT övet. Az ír is bőven bajnoki anyag, nem az a ratyi gimmick, amiben lassan évek óta szenved. Viszont a végén Sheamus viselkedése értelmezhetetlen. Döntsék már el, hogy heel vagy face? Az utóbbi adásokon együtt dolgoztak, kezdődött egy face turn, a bevonulásuk is kezdett alakulni, erre most megint elkezdte ezt a bénázást. Gyanús, hogy nem sokáig lesz náluk az öv, Gallows és Anderson hamarosan érkezik.

  Kedvelés

  1. Nem szeretnék vitázni egyik adminnal, moderátorral sem, szívesen átfogalmazom, csak kérnék egy kis segítséget. Mi volt pontosan rasszista a kijelentésben? Csak azért kérdezem, mert magamat nem tartom annak, és ebben sem a táncikálók bőrszínével volt a problémám. Ha fehér emberek lennének azt írtam volna, de valamiért a kreatívok következetesen a feketéknél viszik ezt a vonalat mostanában (ha SD-os “Fashion Police”-t nem ide sorolom, bár határeset).

   Kedvelés

   1. Nekem valamiért a komplett utolsó mondat úgy hatott, talán a néger szó miatt. Leírt dolgokat könnyű félreérteni, de talán jobb, hogy én értettem félre adott esetben elsőnek, mint mondjuk egy másik olvasó, amiből később akár vita lehetne. Ezért kértelek, hogy valahogy fogalmazd át, ha megoldható. Elhiszem, hogy nem annak szántad, s neked nem is úgy jön le, velem is volt már olyan, hogy leírtam egy mondatot és teljesen másként értelmezték, mint aminek alapjáraton szántam. 🙂

    Kedvelés

    1. Bocs, béna vagyok, de nem látok szerkesztés opciót. 🙂 Kitörölnéd az utolsó bekezdést a hozzászólásomból? Tényleg nem szeretnék vitát belőle.

     Kedvelés

 2. Nekem tetszett az adás, nem értem mi a baja mindenkinek. A vége is jó volt, Charlotte is nyert, ő legalább hiteles mint bajnok, Sasha karaktere elég tré, ez a boss nagyon nem tetszik. Bayley meg ha elveri Charlotte-ot akkor lemondhatunk a női divízióról, lehet hogy tehetséges, de ezzel a kis aranyos ölelgetős gimmick-el annyira hiteles hogy bemegy a ringbe, mint ja nem. Alexa se egy nagy grill, de legalább a gimmickje miatt el hiszem hogy megver valakit is.
  Kíváncsi vagyok mi lesz Rollins és Reigns jövője, az hogy tt-ben elverik a JeriKO-t valamikor szerintem várható, viszont azon kívül ki tudja.

  Kedvelés

 3. Jo, hogy vegre a seggrazok leadtak az oveket. Csak nem most vartam. Mintahogyan mindenki vart egy heel turn-t mielott valaki megszabaditja a New Dayt az ovektol.

  Szinten nem vartam, hogy Charlotte megszerzi az ovet. Szerintem mondjuk ez nem is igy volt tervezve, mintha Banks leserult volna es a ver is kicsit sok volt. Azt hiszem meccs kozben dontottek el.

  Reigns meccsen semmi kulonos nem tortent. Mindenki varta, hogy lesz kozbe avatkozas, csak senki nem tudta pontosan hogyan. Egy darabig ugy nezett ki, hogy elindul a kanadaiak kozt valami, es ugyan voltak ra utalasok most is, pl ahogyan Jericho nezte az ovet, de szerintem minden eddiginel messzebb vagyunk tole. Kiveve ha ez is csak egy taktika, hiszen Jericho az overt akar menni Owens ellen.

  Kedvelés

  1. Nem volt változtatás. Sasha nem sérült meg, csak jól sellingelte a meccset onnantól. Az orra pedig akkor kezdett vérezni, amikor a ráadásban Charlotte az egyik pin-ből való kitörésnél véletlenül csúnyán megrúgta.

   Kedvelés

   1. na itt legalább kaptam választ az orrfolyásra..amit rohadjak meg,de nem láttam ( folyamatosan nézem az egészet ,nem videomegosztón…. ) igaz,a női meccsek,most meg főleg a 58.-ik SashaSarolta már abszolut nem hozott lázba…

    Kedvelés

 4. sasha miért de miért veszít folyamatosan ppvn. nem baj majd baylie jól megveri charlottet aztán megy sashaval a wm33-ra

  Kedvelés

 5. A csajok meccsei jobban érdeklik a kommentelők többségét,meg is értem.

  Am nxt-s ko karakter mekkora badass bajnok lett volna már itt…de hát..jobb ez a gumimaci nekik..

  Kedvelik 1 személy

  1. Egyszer arra szeretnék választ kapni, hogy az NXT-ben jól felépített karakterek gimmickjét miért kell ilyen módon elcseszni?! Lásd Owens, ahogy te is említetted Royal.

   Kedvelik 1 személy

 6. 2 másodperc volt hátra. 2 és akkor lekopogtatják Sashát… Kit érdekel Charlotte PPV veretlensége??? ÚGYSE LEHET AZT SOKÁIG HÚZNI MINT EGY STREAKET… Egyszerűen ezzel a hot potatozással elvették a női bajnoki cím súlyát is amit nagyjából ott az SummerSlamnél felraktak egy magas szintre, simán hagyhatták volna Sashán már legalább 3 hónapja az övet.

  Hát semmi extra nem történt, nem is tetszett nagyjából semmi, csak Cesaro és Sheamus győzelme ill. Zayn, hogy túlélte Strowmant. Szokásos WWE évlevezető semmirekellő PPV volt…

  4/10

  Kedvelés

  1. Fölösleges sírni, Bayley egy minifeudban úgyis elveszi Sáritól az övet hogy mehessenek a ” giga” feudba Szásával WM-ra. Na ez speciel már most nem érdekel. Az viszont sokkal inkább hogy a két roster férfi-női ágát összevetőleg leghitelesebb heeljét nem tették tönkre azzal hogy két feudot is elbukatnának vele. Amúgy csak halkan jegyzem meg, hogy eredménytől függetlenül a Sári-Szása feud az év balhéja volt nálam egyértelműen, és ha nincs az a bizonyos CenavsStyles a Summerslamen, akkor valszeg az év meccse is a csajok közül kerülne ki. Ehhez nincs mit hozzáfűzni.
   Ja és Szása meg örülhet, mint majom a farkának. Kurvára nincsenek emlékeim más valakiről, aki háromszor is heti adáson nyert volna övet.

   Kedvelés

 7. Tudtam, hogy a lányoknál ez leszhogy Charlotte visszakapja az övet. Mivel általában minden PPV-n visszaszerezte Sasha-tól. KIváncsian várom ki lesz Charlotte következő ellenfele szerintem Bayley az esélyes.

  Kedvelés

 8. Erre már szavak sincsenek…nagyon szánalmas ppv volt,ami jellemezte az idei átlagot is..

  Simán kikap a trombitás fattyú vicc trió.Ideje volt,de sajnos beírták magukat a pankráció történelmébe…Cesaro és hipó jó tt páros,de bajnokként nem adok nekik sokat..mindketten megérdemelték már ezt mert az utóbbi időben..hát igen..
  Azért egy heel csapat most jobban kellett volna bajnoknak,csak..

  Jericho az Jericho ennyi.

  ko bajnok maradt egy ratyi meccsen..de majd jön bálorka és 2 x es uni bajnok lesz…

  gólemet mért nem küldik az uni övért???

  Fain ppv volt..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek