WWE RAW 2012. április 23. – Alkoholvizsgálat és szerződéskötés

2012. április 23-án az Extreme Rules előtti utolsó RAW adás egy rendkívüli, 3 órás esemény volt. Detroitból, a Joe Louis Arénából Michael Cole köszöntötte a nézőket és azonnal kezdődhet a szerződéskötés John Cena és Brock Lesnar között.

Theodore Long, a SmackDown volt általános igazgatója áll a ringben és bejelenti az eseményt a két volt WWE Bajnok között. Elsőként a születésnapját ünneplő John Cenát szólítja be, aki a szokásos vegyes fogadtatások közepette vonul be, majd felhangzik Lesnar zenéje is, helyette azonban John Laurinaitis érkezik.
Johnny felelősségre vonja Teddy Longot, hogy mit csinál, mert elmondta neki, hogy Brock Lesnar még nincs ott. Az aláírásra majd akkor fog sor kerülni, ha ő is megérkezik és felszólítja Teddyt, hogy ezt mondja el Cenának (mintha Cena nem is lenne ott). Johnny szerint lehet, hogy ez Cena utolsó szereplése a RAW-ban és ő ki akarja élvezni. Felszólíttatja a szupersztárt Longgal, hogy hagyja el a gyűrűt. Lautrinaitis gyakorlatilag semmibe veszi Cenát és ismét kellemetlen helyzetbe hozza Teddyt, de nincs mit tenni, Teddy elismétli Cenának, hogy távozzon.
Laurinaitis ezután üdvözli a közönséget és bemutatkozik, szokásos szövegét azonban a Hall of Famer Rater-R Szupersztár, Edge zenéje szakítja félbe!!!
Majdnem felrobban az aréna, amikor Edge megjelenik, a rajongók imádják, ő pedig csak egy futó pillantást vet Laurinaitisre, a ringhez és Cenához megy. Láthatóan Cena is örül Edge megjelenésének, őszinte tapssal fogadja volt társát. Edge a Hall Of Fame ceremónián, március 31-én jelent meg először a kicsit szokatlan rövid hajjal és azóta nem is láthattuk.

Edge elmondja, hogy néhány nap múlva a szerződése végleg megszűnik a WWE-vel és most azért jött, hogy beszéljen Cenával. Megtehette volna négyszemközt is, de itt a ring közepén a dolognak nagyobb hatása van. Cena a mindenkori legnagyobb riválisa volt – mondja, és felsorol néhány eseményt, amin John legyőzte őt. Majd szóba kerül Brock Lesnar és Edge próbálja megértetni Cenával, hogy nem veszíthet! Harcolnia kell!
Edge sorolja a különbségeket köztük: Ők mindig is szerették ezt a műfajt, míg Lesnar fütyült a pankrációra és a rajongókra. Akkor volt csak neki fontos mindez, ha illeszkedett a terveibe. Nyolc évre lelépett, míg ők akik maradtak, cipelték a terheket. Ha Cena nem ébred fel, nagy pofont fog kapni az arcára, akárcsak Shawn Michaels, Undertaker, vagy éppen ő!
Edge kiabál: Ébredj fel! Nem kérdezem, meg fogod-e verni Brock Lesnart, hanem mondom – teszi hozzá, majd ledobja a mikrofont és távozik.

Chris Jericho vs. Kofi Kingston
Az első mérkőzésre Chris Jericho érkezik, majd Kofi követi. Jericho azonnal nekiesik Kingstonnak, sarokba szorítja és üti. Kofi megpróbál fordítani, ügyesen elmozog és támad, többször is földre küldi Christ. Újabb fordítások és kopogtatási kísérlet után Kofi ismét fölénybe kerül. A változatos fordítások után a mérkőzést végül a Walls of Jericho mozdulattal és feladatással Chris Jericho nyeri.

A harc után Jericho mikrofont ragad: Látjátok ezt? – kérdi, majd elmondja, hogy vasárnap az Extreme Rules-on ő lesz az új WWE Bajnok. CM Punk mindent tud a szélsőségekről – teszi hozzá, majd ismét elismétli, amit már annyiszor elmondott Punk családjáról. Vasárnap pedig nem más következik, mint hogy kap egy extrém verést Jerichotól. Bejelenti azt is, hogy egy ajándékot akar adni Punknak, és erre még ma sor kerül. Egy ajándékot, ami segít megbirkózni a kínos kudarccal, hogy elveszíti a bajnoki címet Chris Jericho ellen. Egyszer és mindenkorra bebizonyítja, hogy ő a legjobb a világon abban, amit csinál!

Jericho távozása után Brock Lesnar egyik meccséből – a 2002-es Backlash alkalmával – kapunk képeket, arról, ahogy legyőzte Jeff Hardyt, majd egy montázst láthatunk Lesnar korábbi meccseiből és a múlt heti adásban bemutatott interjúból. Nem marad ki természetesen a John Cena ellen intézett támadása és az egy héttel ezelőtti verekedés sem, hisz hat nap múlva Cena életében sorsdöntő összecsapásra készülnek.

Eve sétál oda a telefonáló John Laurinaitishoz. Mint kiderül, van egy üresedés az adminisztrációban, amit Eve tölthetne be, és David Otunga mellett a lány lehet Johnny másik “végrehajtója”. A hangsúly itt a végrehajtón van és ezért a feladatért kellőképpen lesz honorálva. A lány igazán nagy dolgokat tehet. Johnny üdvözli Evet a fedélzeten és a csapatában.

CM Punk ül az öltözőben és Josh Matthews lép oda hozzá, hogy megkérdezze milyen ajándékot kapott Jerichotól. Punk felmutat egy kosarat, ami itallal van tele. Azonnal tovább is ajándékozza Joshnak, azonban egy üveg whiskyt megtart. Punk elmondta azt is, hogy Chicagóban ő is megajándékozza Jerichot…

R-Truth vs. Lord Tensai
Lord Tensai eddigi mérkőzéseit megnyerte, egyedül a John Cena elleni, egy héttel ezelőtti meccs volt olyan, amihez nem kevés külső segítséget kapott. Ezúttal R-Truth (és Little Jimmy) az ellenfele.
Tensai úgy kezd, ahogy szokott: szinte a földbe döngöli Truth-ot és esélyt sem ad neki. A mérkőzést igen gyorsan eldönti, jön a Green Mist és a kopogtatás.
A győztes: Lord Tensai.

Kane érkezik, bevonulása közben láthatjuk a vasárnapi Orton vs Kane Falls Count Anywhere mérkőzés reklámját.
Kane elmondja, hogy ez a vasárnap a kedvenc napja az évben, mert az egész WWE extrémmé válik, ez pedig rossz dolgot jelent Randy Ortonnak. A WrestleManiát említi, ahol Orton nem tudta legyőzni őt, majd elmondja, hogy Orton jelenleg az emberségével küzd és megpróbál megbirkózni azzal a ténnyel, hogy Kane megtalálta az egyetlen igazi gyenge pontját. Végig kellett néznie, ahogy kiüti az apját, és Randy volt az, aki ettől igazán szenvedett. Kane szerint Orton nem férfi, nem egy Vipera, hanem egy ijedt kisfiú, aki az apjáért sír és azért, hogy ez a rémálom érjen véget és a szörny távozzon. De ő a rémálom, ő a szörny és soha nem fog elmenni tőle.
Orton jelenik meg a kivetítőn és nem hagyja válasz nélkül Kane szavait. Elmondja, hogy ha Kane szórakozik a családjával, többé nincs visszaút és visszaadja a kölcsönt. Látjuk, hogy Paul Bearer (akit régebben Kane már többször megmentett és aki akkor a sztori szerint Kane és Undertaker apjának szerepét kapta meg) egy székhez van kötözve, szája le van ragasztva. Orton begurítja egy fagyasztókamrába és bezárja, a kékes köd mintha Kane vöröses ködét ellentételezné.
Kane először láthatóan meglepett, majd inkább dühös. Orton nem tudja meghökkenteni – mondja, mert az ő igaz apja az ördög maga, ezért nem hatja meg, hogy Orton mit csinál Paul Bearerrel.
Kane bocsánatot kér Paultól, hogy nem mutat szándékot a megmentésére, majd szokás szerint lángok lobbannak a ringben és Kane távozik.
A rámpán azonban Orton jön szembe vele és azonnal nekiugrik! Kanet az acéllépcsőnek, majd a ring sarkának csapja, utána pedig egy vascsővel üti és megfutamítja.

Visszajátszást kapunk az adás elejéből, majd máris jön a következő mérkőzés.

Alberto Del Rio és Cody Rhodes vs Big Show és Great Khali
Az Extreme Rules-on Cody és Big Show az Interkontinentális Bajnoki címért is meg fog küzdeni, most azonban párosban meccselnek egymás ellen.
Cody és Khali kezd, az óriás azonnal meghiúsítja Rhodes támadását. Cody kigurul a ringből, nem nagyon akaródzik visszamenni, ezért az első adandó alkalommal megérinti Del Riot, hogy átadja neki a lehetőséget. A Mexikói Arisztokrata nagyon okosan Khali sérülékeny pontjára, a lábára támad, ezúttal azonban ez nem jön be, Khali ütése után ő is megfutamodik. A meccs közbeni reklám elég szerencsétlenre sikerült, nem látszik, hogy Del Rio végül hogyan küldi földre Khalit.
Azt azonban látjuk, hogy sikeres váltás után Big Show kerül össze Del Rioval és fölényben is van. Ám Cody ügyesen közbeavatkozik: Big Show alól gyakorlatilag kihúzza a kötelet, a Világ Legnagyobb Sportolója pedig átzuhan fölötte. Ricardo Rodrigez eltereli a bíró figyelmét, ezalatt Cody támadja a földön fekvő Show-t. Megkezdődik a kiszámolás és Show az utolsó pillanatban kényszeríti magát, hogy visszamenjen a ringbe, ott azonban azonnal Del Rio fogadja, majd pár rúgás után átengedi Codynak.
Rhodes keményen támad, főleg Big Show már nyilvánvalóan sérült lábát gyötri, majd az újabb váltás után Del Rio visz be több kemény rúgást fejre. Miközben Cody és Alberto váltogatják egymást, Show képtelen cserélni Khalival, ám Del Rio szorítását rendkívül ügyesen fordítja a saját javára. Úgy tűnik összekapja magát, de a Choeslam nem sikerül, így ezúttal a ringben lévő Cody próbálja lábszorítással feladásra kényszeríteni. Show azonban nem adja fel, összeszedi összes erejét és dühét, megpróbál ismét fordítani.
Cody váltani akarna Del Rióval, csapattársa azonban nem hajlandó erre, cserbenhagyja és távozik! Ezúttal sikerül a hatalmas Chokeslam és a kopogtatás is!
A győztesek: Big Show és Great Khali.

A következő reklámblokkból megtudjuk, hogy The Miz ismét cím mérkőzésre kapott lehetőséget! A United States Bajnoki övért Santino Marella kihívója lett a vasárnapi PPV eseményen, a meccsre a Pre Show keretében kerül sor.

John Laurinaitis irodájából kapunk élő képet, ahol a GM mellett Eve és Chris Jericho áll, a háttérben pedig Teddy Long húzódik meg.
Jericho elmondja Laurinaitisnek, hogy Punk iszik, ezért a GM feladata, hogy megfossza őt a WWE bajnoki címtől! Laurinaitis nem hiszi, hogy képes lenne erre, de Eve rákontráz: olvasta a szabálykönyvet és Punk megsérti azt, így Laurinaitisnek joga van a cím elvételéhez. A szabályzat szerint a pankrátor 12 órával a mérkőzése megkezdése előtt nem fogyaszthat alkoholt.
Johnny hitelt érdemlő bizonyítékot akar, Jericho javasolja: mivel vannak jelen rendőrök is, végezzenek hivatalos alkoholvizsgálatot Punkon ma este a ringben! Amennyiben ivott, azonnal vegyék el tőle az övet és adják neki (Chris Jerichonak). Laurinaitis természetesen egyetért, Jricho megköszöni Johnnynak, hogy megteszi a megfelelő lépést és megdicséri Evet is, amiért ügyesen utánaolvasott a dolgoknak.
Amikor Teddy Long megkérdezi, hogy ezt valóban meg akarja-e csinálni, Laurinaitis közli, hogy ő nem, és az egész alkoholvizsgálati ceremóniát és a címfosztást rábízza Longra, Teddy Long lesz az, aki ma este megalázza Punkot.

Brock Lesnar halad a folyosón és Josh Matthews lép oda hozzá, hogy a szerződéskötésről kérdezze, arról, hogy miért nem volt jelen az adás elején. Lesnar nem válaszol, ott akarja hagyni. Josh ismét feltesz egy kérdést: ha veszít vasárnap John Cena ellen, továbbra is a WWE arca lesz? Lesnar dühbe gurul és nekinyomja az egyik kamion oldalának, majd otthagyja. Vagy mégsem? Mikor Josh már megnyugodna, Lesnar visszafordul és egy ketrecnek csapja. A kommentátor mozdulatlanul terül el, a következő képsorokon pedig láthatjuk, hogy hordágyra teszik.

A ringben közben a Bella ikrek készülődnek, következik a dívák mérkőzése.

Nikki Bella vs Beth Phoenix Lumberjill mérkőzés a WWE Díva Bajnoki címért
Hat nappal az Extreme Rules előtt változhat a Díva öv tulajdonosa. A jelenlegi Bajnok Beth három héttel ezelőtt már elvesztett egy meccset Nikkivel szemben, akkor azonban az öv nem volt tét. Mielőtt a lányok kezdhetnének, Eve jelenik meg és közli, hogy most már az ő felelőssége is, hogy javítsa a WWE műsorait és ekkor jelenti be, hogy Lumberjill mérkőzésre kerül sor. Megérkezik az összes díva és körbeveszik a ringet. A Lumberjill mérkőzés ugyanaz, mint a Szupersztárok Lumberjack meccse: aki a ringen kívül kerül, a többiek megtámadhatják.
Nikki ügyesen kezd és úgy látszik, képes a bajnokkal szemben fölénybe kerülni, ám Beth sem adja könnyen magát. Fordít, sőt hamarosan kopogtatni is próbál. A helyzet azonban gyorsan változik, Nikki is eljut a kopogtatási kísérletig, majd mindketten a ringen kívülre kerülnek. Beth támadna tovább, azonban Brie Bella megakadályozza, majd érkezik a többi lány és Bethre vetik magukat. A meccs már-már olyan, mintha Beth Phoenikxnek az összes többi díva ellen kellene megvédeni a címét. Nikkit visszapenderítik a ringbe, majd Brie belöki Bethet is, ám ő láthatóan fájlalja a lábát. Megpróbál felállni, de nem sikerül neki, Nikki viszont kihasználja ezt a pillanatot, leszorítja és kopogtat.
A győztes és az új WWE Dyva bajnok: Nikki Bella.
Beth-hez orvos érkezik, a lány nem bírja mozdítani a bal lábát.

Az öltözőben Teddy Long és CM Punk beszél. Punk olyan, mintha részeg lenne, ennek ellenére azt mondja, hogy ő Straight Edge, nem iszik alkoholt és nem érdekli John Laurinaitis. Amikor Long elmondja neki, hogy most mi fog következni, begurul és csapkod, közben meg-megtántorodik.

Teddy Long a ringben két rendőr társaságában Punkot várná, de Chris Jericho érkezik, aki ott akar lenni, hogy lássa minden rendben zajlik és hogy azonnal átvehesse az övet Teddytől, amint Punkot megfosztják tőle.
Theodore Long – bár láthatóan nehezére esik – hivatalosan is bejelenti, hogy Laurinaitis döntése értelmében CM Punkon alkoholvizsgálatot fognak végrehajtani, aminek az eredménye ha pozitív, megfosztják WWE Bajnoki Címétől. Megkéri Punkot, hogy jöjjön a ringbe.
CM Punkról nehéz eldönteni, hogy valóban ivott, vagy megjátssza a részeget. Kicsit bizonytalannak tűnik a mozgása, meg-megbotlik, leejti az övet és a beszéde is fura, amikor megszólal.
Az egyik rendőr felszólítja, hogy kezdje el visszafelé mondani az ABC-t, és ő megpróbálja ugyan, de nem igazán sikerül neki. Senki nem tudja visszafelé elmondani az ABC-t – mondja, ez hülyeség.
Jericho már vinné az övet, azonban Teddy közli vele, hogy várjon, több tesztre van szükség. A rendőr mos arra kéri Punkot, hogy a ring közepére festett csíkon haladjon egyenesen. Milyen vonal? – kérdezi Punk, Jericho pedig rákiabál, csinálja már! Soha nem látott még ilyet – mondja, majd leteszi az övet és közli: ez könnyű. Azonban nem bizonyul könnyűnek, megpróbál egy lábon megállni a csíkon, de tántorog, amikor haladni próbál, a lépései bizonytalanok és a vonal mellé lépked. Ismét nekiindul és még mindig nem tudjuk eldönteni, hogy a koordinálatlan mozgás szándékos, vagy valóban az alkohol okozza!
Jericho biztos benne, hogy Punk teljesen részeg, ezt el is mondja: Punk részeg, és Laurinaitis megmondta, hogy ha a teszt szerint ivott, Teddynek el kell venni tőle az övet és át kell adnia Jerichonak. Végezd a munkádat! – kiabál Chris Teddyre. Long nem válaszol, megkérdezi a rendőröket, mi a megállapításuk a teszt után. A rendőr közli, hogy “ez az ember nyilvánvalóan ittas”.
Teddy Long megköszöni a rendőrök közreműködését, de nem hagyja ki Jericho sem, hogy távozásuk előtt köszönetet mondjon nekik. Jericho hangosan közli a publikummal, hogy ez az ember részeg, a rendőrök is megmondták.
Teddy Long elmondja Punknak: sajnálja, de fel kell szólítania, hogy adja át a bajnoki övet. Jericho nem nyugszik: Gyerünk CM Drunk, add oda neki! – kiabálja. Punk várakozik, a percek hosszúnak tűnnek ám végül átnyújtja az övet Teddynek. Jericho azonnal meg akarja kapni, mert Laurinaitis ezt mondta, és Teddy át is akarja adni neki.
Punk azonban félbeszakítja: Csak még egy esélyt adj – kéri. Jericho megkérdezi a hangosan kiabáló közönséget, adnának-e Punknak még egy esélyt. A válasz természetesen igen, de Jericho nem tudja, hány esélyt akar még Punk. Csak még egy esélyt – mondja Punk – meg fogom csinálni. A piros vonalra áll és elkezdi sorolni az ABC betűit visszafelé, hibátlanul. Megindul egyenesen a vonalon, közben tovább sorolja a betűket, Jericho arcáról pedig hervad le a mosoly. Mintha a Moonwalk-ot járná, hátrafelé is egyenesen halad a csíkon és nem téveszt betűt.
Jerichohoz érve fejbe veri a mikrofonnal, a földre löki és üti. Nem hagyja menekülni, szinte kiveri az arénából.
Punk nyilvánvalóan megjátszotta a piást, ezért tartotta magánál az üveg Whiskeyt korábban. Teddy visszaadja a bajnoknak az övet.

Ismét Lesnar korábbi meccsébe nézhetünk bele, ezúttal 2002-ből az egyik SmackDown adásban vívott Hulk Hogan elleni csatába.

Sheamus vs. Mark Henry
A Nehézsúlyú Világbajnok és a közelmúlt Nehézsúlyú Világbajnoka szemtől szemben. A sztárok megérkezése után nem kis meglepetést okoz a mérkőzésvezető személye, aki nem más, mint maga Daniel Bryan. Michael Cole nem mulasztja el megjegyezni, hogy micsoda remek húzás volt ez John Laurinaitistől, a SmackDown és a RAW General Managerétől.
Shemaus arcára kiül a véleménye, meg sem kell szólalnia, mindannyian tudjuk. Daniel elindítja a meccset, Sheamus pedig megpróbálja mozgékonyságát kihasználni Henry erejével szemben.
A Great White gyorsan a földre kerül, de felpattan és több ütést, rúgást is bevisz. Amikor Henryt a sarokba szorítaná, a “bíró” megakadályozza a támadást. Daniel tudja, hogy Sheamus nem bánthatja őt és ezt ki is használja, sőt provokálja nagy riválisát. Odatartja az arcát, felszólítja Sheamust, hogy üsse meg, tegye meg! A figyelemelterelést Henry azonnal kihasználja, amikor Sheamus megfordul, a földre küldi, Bryan pedig villámtempóban kopogja a hármat.
A győztes tehát (nem kis mérkőzésvezetői beavatkozással) Mark Henry.

Sheamus még fel sem fogja a vereséget, amikor Bryan távozni készül, ám elköveti azt a hibát, hogy a bírói mezt leveti. A kelta azonnal utánaindul és támad! Azonban ő is hibázik: visszalöki Danielt a ringbe, ahol még ott van Mark Henry. Bár a Világ Legerősebb Embere is kap egy komoly rúgást, elvonja Sheamus figyelmét, Bryan pedig ugyancsak rúg, majd jön a Yes Lock, amiből Sheamus képtelen szabadulni.

A következő élő képsoron Sheamus már az öltöző felé halad, Matt Striker állítja meg, hogy megkérdezze. Sheamus dühös a történtek miatt és azt mondja, Bryan jobban teszi, ha elkezd imádkozni…

Primo and Epico vs. Zack Ryder and Santino Marella
A Tag Team Bajnok páros címét nem érinti a meccs és egyelőre nincs kiírva cím meccsük az Extreme Rules-ra sem. Zack jól kezd, azonban Epico és Primo bizonyítani akarja, hogy nem véletlenül bajnokok. Zack beszorul a ringbe és csak nehezen sikerül váltania Marellával. Amikor sikerül, nem sokat kell várni a Kobrára, amit ezúttal Primo szenved el.
A győztesek: Zack Ryder és Santino Marella.

Ismét megmutatják Lesnar Johs Matthews ellen intézett támadását, majd látjuk, hogy Kane kihozza a félig fagyott Paul Bearert a hűtőkamrából és leveszi a szalagot a szájáról. Kane! Jöttél engem megmenteni – kérdezi Bearer, mire a Big Red Monster ezt válaszolja: Igen, jöttem megmenteni… magamtól. És visszatolja a kiabáló Pault a fagyasztóba.

Epico, Primo, and Rosa Mendes vitatkoznak a folyosón, amikor Abraham Washington lép oda és inti csendre őket. Miért nem kapnak tévés lehetőséget? Miért nem kaptak WrestleMania meccset – kérdezi tőlük. És egyáltalán miért olyanok, mint egy vicc? Átnyújt egy névjegykártyát nekik, és kéri, hívják majd fel.

Brodus Clay and Hornswoggle vs. Jack Swagger and Dolph Ziggler
Nagy kérdés, vajon Ziggler és Swagger nem unja-e már, hogy folyamatosan Brodussal kell kiállniuk és folyamatosan veszítenek? Nehéz eldönteni, hogy a Ziggler-Hornswoggle párharc komikus, vagy inkább szánalmas, mint ahogy még mindig nehéz eldönteni, hogy mit is akar a WWE valójában Brodussal.
A forgatókönyv most sem változott: Hornswoggle sikeres pacsizása után Brodus pillanatok alatt elintézte volna Swaggert, ha nem jön vickie Guerrero.
Vickie azonban jött, kiosztotta a Funkasaurusnak a pofont, ezért viszont Swaggert és Zigglert diszkvalifikálták. Vickiet nem bántották, de sikerült megfutamítani.
A győztesek: Brodus Clay és Hornswoggle.

Újabb Lesnar videó: láthatjuk, ahogy egyik legnagyobb riválisa,az egykori WWE, jelenlegi TNA szupersztárt Kurt Anglet győzte le.

Miközben a ringet már ismét a szerződéskötésre rendezik be megtudjuk, hogy pénteken a SmackDownban Sheamus visszavághat Mark Henrynek és akkor nem Daniel Bryan vezeti a meccset.

Ismét egy Lesnar összefoglaló videó, majd John Laurinaitis érkezik arcán széles mosollyal. Elmondja, hogy ez lesz az első PPV eseménye a RAW és SmackDown közös General maganereként. Az első PPV az új korszakban, a közönség korszakában, a People Power érában. A fő esemény egy összecsapás lesz, a WWE legnagyobb szupersztárjai egymás ellen – mondja.
Mielőtt a hivatalos szerződéskötésre sor kerülne, bejelenti az embert, aki visszatért, hogy a WWE új arca legyen: Brock Lesnar.
Lesnar után azonnal bejelentik John Cenát is, de hiába szólal meg a zene, Cena nem jön. A közönség harsog: Let’s Go Cena – Cena Sucks! Laurinaitis tanácstalan, Lesnar pedig a mikrofonért nyúl.
Gyere ki kicsi Johhny! – mondja, de hiába. Brock szerint Cena túl gyáva, hogy megjelenjen, és magyarázatot akar kapni Laurinaitistől, hogy mi is történt itt ma este. Ha Cena nem jelenik meg, Laurinaitis-szel kell tárgyalnia az üzletről, ugyanis ma délután végiggondolta a dolgokat és változtatást akar.
Leülteti Laurinaitist és közli vele, hogy nem elvileg egy meccse van vasárnap, de nem elégedett azzal, ahogy itt a dolgok mennek. Készített egy listát arról, hogy milyen változtatásokra van szükség, ennek egy példányát átadja a GM-nek. Változtatásokat akar, változást még vasárnap előtt, még az Extreme Rules előtt, változtatásokat most.
Tudod John, nem az a naiv farmerfiú vagyok, aki nyolc évvel ezelőtt volt itt – mondja, majd elkezdi sorolni a “kéréseit”. Ennek a cégnek szüksége van rá, ez a cég maga Brock Lesnar, és ha ő a WWE arca akkor a következőknek kell történnie: (a tömegből itt egyre hangosabban hangzik fel a Cena-Cena-Cena)
Először is John Laurinaitis azt hiszi ő a főnök, de mostantól minden gondolatot, ami átfut az agyán azzal kapcsolatban, hogy mi történjen, meg kell beszélnie Lesnarral.
Továbbá Vince McMahon magánrepülőgépét akarja, hogy azzal érkezzen és távozzon, amikor a RAW-n megjelenik. (Mintha hasonló kérése nemrég CM Punknak lett volna).
Lesnar azt akarja továbbá, hogy akkor jelenjen meg a RAW-n, amikor csak akar (mintha ilyet meg Rock mondott volna). Aztán több pénzt akar és azt, hogy a RAW ezentúl ne csak Monday Nighonday Night RAW Brock Lesnarral.
Mellesleg megemlíti még, hogy nem szerezi az embereket, különösen a buta embereket. Akkor és úgy jelenik meg, amikor és ahogy akar. Nem lesz Laurinaitis bábja, akit húron rángathat, mint a többieket ott hátul. Előhozza Sheamus 500.000 dolláros bírságát és közli, hogy őt nem fogják megbírságolni, sőt neki fognak fizetni.
Ha ezeket John Laurinaitis nem vállalja, nincs meccs vasárnap!
A tömeg egyre hangosabban kiabálja Lesnarnak, hogy “You Suck”, azonban ő közli, hogy ez nem érdekli.

Szinte látni lehet, ahogy a felhők gyülekeznek Laurinaitis feje fölött, érdemes figyelni az arcát Lesnar követeléseinek hallatán. Ennek ellenére jelenleg nincs más választása, ha meccset akar a vasárnapi Extreme Rules-on Lesnar és Cena között. Rábólint a követelésekre, kezet fognak, Lesnar pedig hangosan is elmondatja vele, hogy garantálja a kérések teljesítését.

Brock Lesnar ezek után tollat ragad, hogy aláírja a papírt, amiben vállalja a vasárnapi mérkőzést John Cena ellen. A közönség egyre hangosabban követeli Cenát, akinek a zenéje az aláírás befejeztével szólal meg és ezúttal meg is jelenik. A fogadtatás vegyes.

Cena jobb kezére a vastag nyaklánca van csavarva, szótlanul nézi az aláírt papírokat, megfogja a tollat, de nem ír… Lesnar töri meg a csendet: Mi a kérdés John? Cenának azonban nincs kérdése. Brock felszólítja: Írd alá a szerződést! Cena ismét megfogja a papírt, de kézjegyével ezúttal sem látja el.
Lesnar szerint egy vibráló érzés árad Cenából és ez az érzés valós, mert ő is érzi. Lesnar szerint Cena fél. fél, mert vesztett a múlt héten és fél, mert ez megint megtörténik. A nagy, gonosz boogeyman, Brock Lesnar ott van Cena fejében, és ettől ő meg van ijedve.
Cenát ez átlendíti a bizonytalanság pontján, aláírja a papírt és Lesnarhoz vágja. Megigazítja a kezén a láncot, támadó (vagy védekező) állásban áll ellenfelével szemben.
Lesnar távozik, a tömeg fújol…

John Laurinaitis olyan ígéreteket tett Brock Lesnarnak, amiket nem biztos, hogy be tud tartani. Vajon rákényszerül a General Manager, hogy szövetkezzen Cenával Lesnar ellen? Lehet, hogy az az ember, akit saját harci gépezetének szánt, lesz a veszte?
Az adás számtalan kérdést vet fel és biztos, hogy a következő hetekben igen érdekesen alakul a sztori.
Pénteken SmackDown, vasárnap Extreme Rules, aztán egy hét múlva RAW. Azaz új nevén: Monday Night RAW Staring Brock Lesnar adás.

Egy gondolat a(z) “WWE RAW 2012. április 23. – Alkoholvizsgálat és szerződéskötés” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!