WWE RAW 2012. április 30. – John vs John

A RAW 2012. április 30-án az előző éjszaka, az Extreme Rules főeseményének képsoraival indul, amikor egy hatalmas mérkőzést láthattunk, aminek John Cena és Brock Lesnar voltak a főszereplői. Ismét hallhattuk Cena szavait az adás végén, és azt, hogy egy kis pihenőt kér…

Bejelentik, hogy megérkezik John Laurinaits, a RAW és a SmackDown közös General Menedzsere. Lassan vonul be, a közönségnek egyáltalán nem szimpatikus és fütyülve fogadják. Kezébe kap egy mikrofont és szokásához híven bemutatkozik, majd elmondja: Egy éjszakára megreformálom a WWE-t, ezt értetek teszem, ez a People Power! Van egy ember, aki megverte többször John Cenát és már többször hűen szolgálta a WWE-t. Cena ezután sosem lesz ugyanaz, aki eddig volt és bebizonyította mindenkinek, hogy csak egy egyszerű halandó. Az akit mindenki csak harci gépezetként ismer…Brock Lesnar!”
Laurinaitis szavai után megszólal a The Next Big Thing című szám és megjelenik Lesnar. Besétál a ringbe és a kezébe fog egy mikrofont: Előző éjszaka az Extreme Rules-on elhoztam a WWE-be a fájdalmat és mint már mondtam, mindenkivel ezt fogom csinálni.” A kemény szavak után John Laurinaitis szólal meg, de nem tudja befejezni a mondatát mert megszólal Triple H zenéje, aminek hatására a publikumban hangzavar tör ki.
Triple H a WrestleMania XXVIII-on vívott véres küzdelmet Undertakerrel, aminek a speciális mérkőzésvezetője Shawn Michaels volt. Egy extrém, szabályok nélküli Hell In a Cell meccset harcoltak, de végül HHH elbukott és Taker megszerezte a WrestleMania-kon a 20-0-os statisztikáját.
Triple H barátságosan érkezik meg a szorítóba, kezet fog Johnny-val és Brock-kal is, majd Laurinaitis bemutatja egymásnak őket, mintha nem tudnák, hogy ki a másik. “Brock, tudod ki ő, a WWE COO-ja, Triple H. Triple H engedd meg, hogy bemutassam neked a WWE új arcát.”
HHH azt mondja: “John neked nem volt jogod ezt tenni, nem adhattál meg mindent Brocknak amit csak akart, Brock felemelkedése a WWE-n keresztül kell, hogy vezessen. A privát repülőgép, amivel ma este érkeztél, vagy ha limuzint akarsz, ki kell, hogy fizesd. Ennek a show-nak a neve pedig Monday Night RAW lesz továbbra is, mert senki nem lehet nagyobb mint a WWE! Én is azt akarom, hogy Lesnar itt legyen, akárcsak a WWE rajongók, de a múlt heti szerződés nem volt hivatalos. Ha hivatalos szerződést akarsz, akkor azt velem kell megkötnöd, nem John Laurinaits-szel.”
John közbeszól és elmondja HHH-nek: “Triple H én vagyok a WWE-nek az az alelnöke aki a sztárokért felelős, én kötöm a szerződéseket is, és minden bizonnyal előnyös Brock szerződése a szervezetnek. Nem gondolom, hogy vissza kéne vonni a szavunkat…” Triple H erre kikapja a kezéből a papírt és több darabra tépi. “Az a helyzet, hogy nagyon jól tudod, ezt nem tehetted volna meg a jóváhagyásom nélkül, én pedig nem engedélyeztem. Nos Brock, te egy üzletember vagy és azt akarod, hogy globális nagysággá válj, de te is tudod, hogy amit a múlt héten Johnny-val tettetek nem volt elfogadható. Ennek ellenére, látni akarlak itt a WWE-ben, akárcsak a rajongók. Vannak akik szeretnek, vannak akik gyűlölnek, de az a helyzet, hogy akkor is látni akarnak. Látni akarnak egy visszavágón John Cena ellen, Látni akarnak szemtől szembe CM Punkkal, Randy Ortonnal, Sheamus-szel. Ha te ezt megadod nekik, megkapod az eredeti szerződésben foglaltakat. Megértem, ha nem akarod megtenni, akkor így is rendben van, ha akarod összecsomagolhatsz és elmehetsz a John Cena elleni vereségeddel. Mit mondasz?” – kérdezi HHH és rajta kívül az egész aréna arra vár, hogy Lesnar elmondja, hogy végülis újabb szerződést köt, vagy ismét elhagyja a céget…
John Laurinaitis közbeszól: “Nem gondolom, hogy ez tisztességes lenne Lesnarral ebben a helyzetben.” Triple H ismét leállítja és próbálja megnyugtatni Lesnart, aki szemmel láthatóan ideges Johnny-ra. HHH azt kéri, hogy nézzen rá és felejtse el Laurinaitist, ám John ismét közbeszól, amire HHH nemes egyszerűséggel annyit mond, hogy: “Kuss!” HHH, azt kérdezi újra: Áll az alku?
Laurinaitis azonban ismét közbeszól és ezzel elvonja Triple H figyelmét, Brock pedig azonnal támad. Elkapja a COO-t a Kimura szorítással, amivel Cenát az Extreme Rules-on. Michael Cole egyfolytában azt kiabálja, hogy eltöri HHH kezét! Megjelenik R-Truth, Kofi, Sheamus és Big Show, akik a COO-hoz rohannak, valamint a biztonságiak is megérkeznek, akik körülveszik Lesnar-t, de nem merték visszafogni, mert a kiszámíthatatlan vadállat bebizonyította, bármire képes. Triple H-et lassan felsegítették, Lesnar pedig fújolás kíséretében távozik.
A következő élő képet az orvosi szobából kapjuk, ahol az orvosi személyzet vizsgálja, hogy milyen sérüléseket okozott Lesnar HHH karján.

Eve érkezik és elmondja, hogy a mai estén megrendeznek egy Beat The Clock Challange-et, aminek a győztese – aki leggyorsabban megveri ellenfelét – szembenézhetnek a WWE Bajnokkal CM Punkkal 3 hét múlva az Over The Limit-en.

Beat the Clock Challenge Meccs: The Miz vs. Santino Marella
Egy amolyan visszavágó mérkőzést láthattunk, mert egy nappal az Extreme Rules után ismét szembenézhettek a szupersztárok, azonban ezen a csatán, most nem a United States Bajnok győzött. The Miz 4:18 alatt lekopogtatta ellenfelét a Skull Crushing Finale után. A Beat The Clock etalon ideje tehát 4 perc 18 másodperc.

Nikki Bella vs. Brie Bella vs. Layla
Míg az ikrek ismét veszekedtek, a Bajnoknak volt ideje támadni, egy Dropkick után lekopogtatta egyik ellenfelét és sikeresen győzött. Ha dívák is indulhatnának a WWE címért, akkor bizony nem lenne könnyű ezt az időt überelni.

Beat the Clock Challenge Meccs: Chris Jericho vs. Big Show
Mivel The Miz volt a legelső győztes, az ő 4:18-as idejéről visszafelé számol az óra. Chris Jericho és az óriás kemény csatát vívtak, aminek a végén nem született meg az új kihívó, csak a mérkőzés győztese. Jericho és Show a ringen kívül harcoltak, de Chris betudott érni, Show-t pedig kiszámolták. Ám abban a pillanatban, amikor a bíró kimondta a 10-et, megszólalt az idő leteltét jelző duda. Továbbra is The Miz a kihívó.

Brodus Clay vs. JTG
Brodus Clay meccse nem a Beat The Clock-on belül zajlott, ez a mérkőzés pedig – szokás szerint – nagyon gyorsra sikeredett másfél perc alatt legyőzte ellenfelét. Ez is rekordot döntött volna.

Láthatjuk ismét az Extreme Rules 2012 főesemények összefoglalóját, valamint a ma este első történéseit.

A kulisszák mögött Teddy Long, Johnny és Eve beszélgetnek. Eve kiküldi a szobából Longot, majd négyszemközt beszél Laurinaitis-szel. A díva azt mondja: “Ülj le és nyugodj meg, így el fogod veszíteni Lesnar-t, Brock elhagyja a WWE-t. Kell a WWE-nek egy erős vezető, az egész világ szeme rajtad van… Ki lesz John Cena soron következő ellenfele?” Laurinaitis feláll és azt válaszolja: “Én már tudom ki lesz és Cenának nem fog tetszeni.”

Beat the Clock Challenge Meccs: Randy Orton vs. Jack Swagger
Mivel The Miz idejét nem tudta Jericho megdönteni, ismét 4:18-ról indul a visszaszámlálás. Mindketten akarták a győzelmet és próbálkoztak is rendesen. Randy Orton egy Angle Lock-ot kapott, de ebből kiszabadult és 8 másodperccel a vége előtt sikerült kiosztania egy RKO-t, majd kopogtatott. 2 másodperccel megdöntötte Miz idejét, így 4:16 az új idő és Orton az új kihívó.

Kofi Kingston és R-Truth vs Epico és Primo (WWE Tag Tema Bajnoki öv)
A kihívók ismét szerepelhettek a bajnok ellen, de most sikeresen, egy Trouble In Paradise után Kofi lekopogtatta Epico-t és ezzel a győzelemmel új Tag Team bajnokokat avathattunk.

Beat the Clock Challenge Meccs: The Great Khali vs. Kane
A 4:16-os idő eléggé rövidnek bizonyult, a két óriás harca végül nem is dőlt el ezen belül. Ez azonban nem állította meg Kane-t és adott egy Chokeslam-et ellenfelének. A kihívó továbbra is a Vipera.

Beat the Clock Challenge Meccs: Daniel Bryan vs. Jerry Lawler
A harcnak nagyon gyorsan vége lett a többi csatához képest, Bryan 1:55 alatt, feladatással, a Yes Lock-kal nyert. Az új kihívó Daniel lett, majd megszólalt CM punk zenéje, a Bajnok peddig tapsolva érkezett és a magasba emelte az övét.

Elkezdődik az utolsó esemény, amire legelőször John Cena érkezik, akit hangzavarral üdvözöl a közönség. Régóta nem lehetett ilyet hallani, nem kiabálták, hogy Cena Sucks. Cena a kezébe fog egy mikrofont és elmondja, hogy itt van. Minden izom túl lett feszítve a bal karjában, de itt van.
“Alaposabb vizsgálatnak vették alá az orvosok a kezemet, de szerencsére sem repedést, sem törést nem találtak, illetve semmi olyat, ami maradandó lenne. A WWE-ben nagy különbség van aközött, hogy valakinek fáj valamije, vagy megsérült.)Cena itt az angol injured és hurt szavak közötti különbséget érzékelteti.) Ha valaki sérült az otthon lábadozik, a másikkal pedig itt lehet, csak fáj.”
Megjelenik John Laurinaitis, Cena pedig azonnal megkérdezi,kit választ neki ellenfeléül az Over The Limitre, tán Zeuszt?
Laurinaitis így válaszol: “Csak azért hoztam vissza Brock-ot a WWE-be, hogy téged motiváljon. Hogy felnyomjon a teljesítőképességed határáig.!” Cena gúnyosan mond köszönetet, mire Johnny figyelmezteti, hogy jobb lenne jó kapcsolatra törekednie, mert vagy nagyon könnyűvé, vagy nagyon nehézzé teheti a szupersztár életét.
Cena erre egyből válaszol: “Az egyetlen nehéz dolog most ezt végighallgatnom, az úgy nevezett People Power-t.” Laurinaitis nem is húzza tovább az időt, és közli Cenával, hogy amennyiben itt lehet és nem komoly a sérülése, azonnal be is mutatja ma esti ellenfelét. Ekkor megszólal Lord Tensai zenéje és megjelenik a szupersztár, természetesen asszisztensével.
Cena már készen áll, tudja, hogy mi következhet. John figyel Tensaira és Sakomotora is, de Johnny megtámadja hátulról! Közli vele: “Cena az ellenfeled az Over The Limit-re én leszek!”
Majd hárman kemény fájdalomban részesítik Cenát, és különösen a Lesnar által megkínzott bal karját támadják. Laurinaitis nagyon bátor Tensaiék mellett, egy székkel üti Cena lefogott kezét… Vajon az Over The Limiten is a “Lord of Disaster” segítségével áll ki Laurinaitis Cena ellen?

Ezekkel a képsorokkal ér véget egy nappal az Extreme Rules után és három héttel az Over The Limit előtt a RAW. Nem tudjuk, mi lesz Lesnar sorsa, hisz Triple H szerződésajánlatára kemény támadással válaszolt. Nem tudjuk, hogy alakul Cena jövője, de az egyértelmű, hogy Laurinaitis ki akarja csinálni. És abban sem lehetünk biztosak, hogy Johnny jövőjében nem lesz hamarosan változás…

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!