WWE RAW 2012. április 9. – Lesnar a Harci Gép

2012. április 9-én az Amerikai Egyesült Államok fővárosából, Washington DC-ből jelentkezik a Monday Night RAW. A Verizon Centerben a The Three Stooges (A három komédiás) című film képeivel nyit az adás annak kapcsán, hogy a szereplő színészek a mai szupershow vendégei lesznek.

Michael Cole bejelenti az este egyik mérkőzését, ami nem más, mint CM Punk újabb címvédése Mark Henry ellen azok után, hogy egy héttel ezelőtt Henry és Jericho kikészítették Punkot. David Otunga kíséretében a heti adások General Magnagere, John Laurinaitis érkezik elsőként. Johnny bejelenti a WWE új arcát, a bajnokok bajnokát, aki nem más, mint az egy hete visszatért Brock Lesnar. Azonnal megtudjuk azt is, hogy Lesnar az Extreme Rules-on, 2012. április 29-ém John Cenával fog szembenézni.
Brock köszönetet mond Mr. Laurinaitisnek azért a bölcsességért, hogy visszahozza a legitimitást a WWE-be. Többet nem tud mondani, John Cena zenéje hangzik fel és megjelenik a WWE másik szupersztárja is az arénában.
Cena – feltehetően a múlt heti F5-re válaszul – azonnal arcon csapja Lesnart, aki természetesen ezt nem tűri és a földre küldi Johnt. A két szupersztárt a mérkőzésvezetők, Otunga, Laurinaitis majd az érkező többi pankrátor próbálja szétszedni, a ringben egy igazi össznépi bunyó indul.
Mikor már lefogják őket láthatjuk, hogy Cena szája rendesen vérzik, ennek ellenére nem áll le, kiszabadul a többiek gyűrűjéből és ismét Lesnarnak ugrik! Brockot végül a többiek kihúzzák a ringből, hogy minél távolabb legyen Cenától.

Az öltözőben John Laurinaitis mindenért Teddy Longot okolja. Teddynek ellenőrzése alatt kell tartania Cenát és magyarázatot kell kérnie tőle mindazért, ami az előbb történt.

Eve Torres lép oda a dühöngő GM-hez és közli, hogy később beszélni szeretne vele. Kéri, hogy majd hívja föl és találkozzanak a Stamfordban kettesben.

Brodus Clay és Santino Marella vs. Jack Swagger és Dolph Ziggler
Brodus Clay a pár perces győzelmei után tag team mérkőzést kap, amin partnere Santino Marella. Emlékezhetünk rá, hogy Swagerrel és Zigglerrel szemben Brodus védte meg Marellát egy héttel ezelőtt, amikor az olaszt meg akarták támadni, miután triple treath meccsen megvédte bajnoki címét a két fiúval szemben.
Brodus és Santino ezúttal is jól dolgozott és sikeres győzelmet arattak Vickie Guerrero pártfogoltjai fölött.

A meccs után láthatjuk, hogy The Miz és John Laurinaitis beszélget. Miz valamit nagyon akar, de Laurinaitis leállítja és azt mondja neki, hogy nagy tervei vannak vele, de erről majd a jövő héten beszélnek.
Laurinaitis Teddyt torkollja le ismét és John Cenát keresi. Cena meg is jelenik, a szája körül még ott vannak a vérnyomok. Közli Johnnyval, hogy szeret ütni és szereti ha ütik. Csak most kezd bemelegedni és meg fogja mutatni Lesnarnak az Extreme Ruleson. Akar egy meccset ma estére és felszólítja Laurinaitist, hogy válassza ki az ellenfelét.
Cena távozik, Laurinaitis pedig utasítja Teddyt, hogy menjen és mondja meg Otungának, hogy ma este Cenával néz szembe. Nem mulasztja el játszani a főnököt sem: felszólítja Teddyt, nézzen rá, ha hozzá beszél. Nyilvánvalóan azon van, hogy minél többször alázza meg a SmackDown korábbi General Maganegért.

Santino Tyler Rekset és Curt Hawkinst kérdezi, látták-e valahol a Three Stooges sztárjait, a válasz azonban nem, így tovább keresi őket. Az egyik ajtó mögött Kane-nel akad össze.

R-Truth vs. Cody Rhodes
Cody újabb meccse, ezúttal R-Truth ellen. És Big Show újabb megjelenése. A WWE Interkontinentális Bajnoka – hasonlóan a múlt héthez – ezúttal is Cody módszerét használja. A kivetítőn a múlt heti eseményeket mutatja be, azt, amikor Cody veszített Kofival szemben. A húzás most is bejön: Cody nem képes uralni érzelmeit és a meccset, így R-Truth beviszi a Little Jimmy nevű befejező mozdulatát (a korábbi What’s Up mozdulatot) és lekopogtatja.
A győztes tehát R-Truth.

Santino végül megtalálja a komédiásokat egy hatalmas faládában és remekül érzik egymás társaságában magukat. Nem maradhat el a Kobra bemutatása sem.

Lord Tensai vs Yoshi Tatsu
Tensai első RAW mérkőzésén, egy héttel ezelőtt szó kikészítette Alex Rileyt, most megnézhetjük, hogy Yoshi mire lesz képes ellene. A meccs kísértetiesen hasonlít a múlt hetire: Tatsu gyakorlatilag képtelen egy valamire való ütést / rúgást bevinni a tradicionális Japán megjelenésű, sziszegő ellenfelének.
A csatát ezúttal is a mérkőzésvezető állítja le, mert megítélése szerint Yoshi képtelen folytatni. A győztes: Lord Tensai.
Az eredmény kihirdetése után Tensai – akárcsak Alexet – megtámadja Yoshit és bemutatja ugyanazt a fejszorító karomfogást, amit a múlt héten.

A reklám után egy bejátszást kapunk Chris Jerico CM Punk ellen intézett támadásáról. A bajnoknak akkor is Mark Henry ellen kellett megvédenie az övét.

CM Punk zenéje szólal meg és bevonul az egyik legnagyobb közönség-kedvenc. Mikrofont ragad és elmondja: a Straight Edge nem egy olyan koncepció, amit mindenki követ és ő ezt megérti. Élete során számtalanszor mondták neki: gyere Punk igyál egyet, gyere gyújts rá, de ő nem akarta. A Straight Edge egy személyes döntés, egy választás, és nem azért választja, mert trendi akar lenni, hanem azért, mert ez az ő életútja.
Nem akarja, hogy az emberek sajnálatot érezzenek iránta, és nem fogja senki előtt exkuzálni magát. Eljutott a WWE csúcsára, mert ő a legjobb pankrátor a világon – és magasba emeli a bajnoki övet.
Chris Jerichot említi, aki semmibe veszi az ő személyiségi jogait, az a célja, hogy tönkretegye az ő magánéletét. Azt állította, hogy az apja alkoholista, a lánytestvérének drogproblémái voltak és megvádolta az anyját is, őt magát pedig fattyúnak nevezte. A WrestleManián azonban ő legyőzte Jerichot, de Chris továbbment és azt tette, amit a múlt héten tett, Chris Jericho túl messzire ment!
Megmutatja, hol feküdt a múlt héten, amikor Chris whiskyt locsolt rá és összetört egy üveget a fején. Egy gondolat járt akkor Punk fejében, egy gondolat: Érzem, pontosan olyan, mint az apám volt! – mondja ki láthatóan nehezen.
Folytatná, hogy miket tett az apja minden nap, amikor hazatért a munkából, de Chris Jericho jelenik meg a kivetítőn és félbeszakítja, firtatni kezdi, mi történt Punkkal? Tán még mindig másnapos? Szerinte a WWE Univerzum a tanúja volt Punk első elhajlásának, annak a pillanatnak, amikor az alkohol először érintette meg a száját, a nyelvét… Hiába tagadja, tehetetlen az alkohollal szemben és a rajongók nem mást látnak, mint egy vesztest. Jericho szerint CM Punk már pontosan tudja, milyen érzés CM Drunknak lenni.
Punk szerint Jericho nem tudja őt megtörni és elkövette a legnagyobb hibát, amit életében elkövethetett. Olyan helyre küldte őt, ahol szörnyű emlékek idéződtek fel benne. Ő palackba zárta az összes ilyen emlékét, de Jericho kiszabadította.
Ez már nem arról szól, hogy ki a legjobb a világon, ez arról szól, hogy CM Punk szét fogja rúgni Chris Jericho seggét!

Mark Henry érkezik, hogy ismét megpróbálja elhódítani Punktól a WWE Bajnoki övet.

Mark Henry vs CM Punk
Egy héttel ezelőtt CM Punkot kiszámolták, Mark Henry győzelmével ért véget ugyan a mérkőzés, de a bajnoki övet Punk megtartotta.
Ma este azonnal letámadja a Világ Legerősebb Emberét, aki láthatóan meg is inog kicsit a kapott ütésektől, de nem annyira, hogy ne tudná leteríteni ellenfelét.
CM Punk kigurul a ringből és amikor Henry utána megy, Punk egy monitort kap fel a kommentátori asztalról és azzal üt.
A mérkőzésnek azonnal véget vetnek, Punkot diszkvalifikálják.
Mark Henry nyert ugyan, de az övet most sem kaphatja meg. A nagy kérdés, hogy CM Punk meddig bírja elhúzni a csatákat kiszámolással, diszkvalifikációval, hogy megtartsa bajnoki címét. És John Laurinaitis meddig tűri ezt?

A meccs után Punk a ring széléről akar lesújtani a földön fekvő Henryre a monitorral, de Jericho zenéje félbeszakítja a mozdulatot. Henry kihasználja, hogy Punk figyelme Chrisre irányul és hátulról megtámadja, majd kiosztja neki a World Strongest Slamet. Eközben Chris Jericho vészesen közeledik, mindkét kezében ital…
Henry távozik, Chris elővesz egy doboz sört és kinyitja. Már épp rálocsolná Punkra, amikor a bajnok összeszedi magát és támad! Jerichonak sikerül bevinnie egy Codebreakert, majd a ringben elterülő Punkot szinte megfürdeti a sörben. Közben kiabálja: Igyál Punk, ez mind a tiéd! Akarsz még egy italt? Gyerünk Punk igyál! Jericho eheti ámokfutásának a mérkőzésvezetők vetnek véget.

Zack Ryder vs. Alberto Del Rio
Alberto Del Rio a múlt héten egy hatalmas színészi alakítással volt képes diszkvalifikáltatni Sheamust, ma pedig Zack Ryderrel küzd meg. Úgy tűnik először, hogy Del Rio gyorsan elintézi Zacket, ő azonban remekül fordít és egy Broski Boot után már a Ruff Ryderhez készülődik. Del Rio kivédi a mozdulatot és a Cross Armbreakerrel feladásra kényszeríti Zacket.
A győztes: Alberto Del Rio.

Az arénába megérkezik a Three Stooges. Larry Fine Hulg Hogannek öltözve jelenik meg és Hogant utánozva népszerűsítik a pénteken mozikba kerülő filmjüket. A humorkodást Kane zenéje szakítja félbe és megjelenik a Big Red Monster.
A komédiások egymás hegyén-hátán reszketnek a ring sarkában, majd Moe és Curly elszalad. A Hogan-imitátor Larry nem hisz a helyzet komolyságában és meg is kapja Kanetől a Chokeslamet.

Visszajátszást kapunk Mark Henry Punk elleni győzelméről, majd Josh Matthews kérdezi a Világ Legerősebb Emberét a történtekről. Henry elmondja, hogy már kétszer győzte le Punkot, egyszer kiszámolással, egyszer diszkvalifikációval, de a bajnok már nem húzhatja tovább. A jövő héten egy No Count Out, No DQ mérkőzésük lesz a bajnoki címért.
Választ kaptunk a korábbi kérdésre: Egy hét múlva eldől az öv sorsa.

Ugyancsak megnézhetjük az adás elején John Cena és Brock Lesnar között történteket, visszalassítva azt a pillanatot, amikor Lesnar ököllel betalált Cenának.
Josh Matthews meginterjúvolja Lesnart is és megkérdezi tőle, büszke-e arra, hogy visszatért a WWE-hez. Brock büszke mindenre, amit csinált. Arról beszél, hogy nyolc évvel ezelőtt távozott a szervezettől és a UFC-hez szerződött. A WWE-nél bajnok volt, a UFC-nél Nehézsúlyú Világbajnok lett. Sikere vérre, könnyekre és verejtékre épült.
Büszke arra, hogy John Laurinaitis visszahívta őt és őt akarja a csúcson látni, megelőzve a szépfiú Cenát, aki nem érdemli azt meg. Cena nem tud a csúcson maradni egymillió évig, ezt ő már bebizonyította az adás elején. Itt nincs olyan, hogy barátok. Ő egy hadigépezet, egy segg-szétrúgó!

Egy összefoglaló videót kapunk a WrestleMania End of an Era mérkőzésről, ahol Triple H és Undertaker küzdött meg. Az eseményről a WWE szupersztárjai is mondanak pár méltató mondatot.

David Otunga vs. John Cena
John Laurinaitis a kommentátorok közé ül, a mérkőzés elején Cena azonnal rá is szól, hogy ne a telefonjával szórakozzon, hanem nézze a meccset. Harsog a Let’s Go Cena – Cena Sucks, a két srác pedig eléggé tapogatózva kezd. Aztán Cena több ütést is bevisz Otungának, majd a ring sarkának csapja. Otunga a következő mozdulat elöl jól fordul el és fordítani tud, megmutatja, hogy nem felejtette még el a pankrációt teljesen John Laurinaitis kísérgetése miatt.
Johnny elégedetten szemléli, hogy Otunga nyerésre áll és kopogtatni is próbál. Aztán ismét a pózolásra és fantasztikus izomzatának mutogatására koncentrál, Cena pedig ezt kihasználja.
Jön a Five Knuckle Shuffle, Az Attitude Adjustment, majd az STF-nél Otunga feladja.
A győztes: John Cena.

Ahogy kezét a magasba emelik, megérkezik Lesnar, aki hátulról támadja meg, berúg a lábai közé. Ha ez nem lenne elég, Cena – akárcsak egy hete – megkapja az F5-öt.
Laurinaitisnek tetszik a dolog, úgy tűnik, van egy új játékszere, akit felhasználhat azok ellen, akik nem állnak be az általa állított sorba. Ez a játékszer, ez a halálos fegyver pedig nem más, mint Brock Lesnar.

A heti RAW adás után a WWE ismét Európába látogat, így a SmackDown adás nem pénteken felvételről, hanem kedden élőben fog jelentkezni.
Meglátjuk, betartja-e Laurinaitis az ígéretét és megkapja-e Del Rio a cím mérkőzést Sheamus ellen.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!