WWE RAW 2012. február 20. – Két újabb meccs a WrestleManiára!

2012. február 20-án, egy nappal az Elimination Chamber PPV után Minnesotából jelentkezett a Monday Night RAW. Az adásban folytatódtak a korábbi sztorik és két újabb mérkőzést jelentettek be hivatalosan is a WrestleManiára.

A Cena-Kane-Eve között egy hete történtek visszanézése után a színfalak mögül kapjuk az első élő képet, ahol Eve a Bella ikrekkel beszélget. A lányok megkérdezik Eve-től, mi van Zackkel, ám ő csak nevet. Mint kiderül, Eve nem tartotta Zacket soha a barátjának, csak felhasználta őt. A srácot egy idiótának, gyerekesnek tartja és csak azért volt szüksége rá, hogy elérje a célját, ami nem más, mint hogy egy nagyobb halra vesse ki hálóját: John Cenára. Azt akarja, hogy az ikrek filmezzék le, ahogy bevonul Cena öltözőjébe. Ekkor jelenik meg John, aki láthatóan nem vevő Eve-re, csak elmosolyodik és otthagyja a lányt.
A sztori az arénában folytatódik. Cena és Eve a ringben vannak és magyarázatot akarnak adni a WWE Univerzumnak a múlt heti csókról és viszonyáról Zackkel, illetve a lánnyal.
Cena keményen odamondogalódik Eve-nek, elmondja, hogy mindenkit felhasznál a karrierje érdekében, de a legnagyobb halra, aki The Rock, a WrestleMániáig kell várnia. Rock ugyanolyan egoista, mint Eve, így tökéletes párost alkotnának.
A lányt botrányos szukának nevezi és ezzel érzelmi kitörést vált ki. Amikor a térdre rogyott, síró Evet próbálja felemelni, a lány ismét meg akarja csókolni, Cena viszont ellenáll…

A sírós nyitóképek után Undertaker promo filmjét láthatjuk. Taker nem tett le arról, hogy ismét megmérkőzzön HHH-vel a WrestleManián, bosszút akar.

Sheamus vs Mark Henry
Az első mérkőzésen a Royal Rumble győztes Sheamus és a Világ Legerősebb Embere, Mark Henry küzd meg. Mark Henry is tagja annak a csoportnak, akik le akarják váltani a SmackDown vezetőjét. John Laurinaitisnél elérte, hogy hadd jöjjön vissza dolgozni az után, hogy Teddy Long felfüggesztette őt.
A mérkőzés: Nem egészen 3 perc kellett Sheamusnak ahhoz, hogy bevigyen egy hatalmas Brogue Kick-et, majd lekopogtassa ellenfelét.

A meccs maga mintegy bevezetőként szolgált a Teddy Long-John Laurinaitis konfliktushoz. Utána rögtön az irodákba nézhetünk be, ahol a RAW és a SmackDown igazgatója áll egymással szemben.
Laurinaitis felhívja Long figyelmét, hogy ez a RAW Szupershow és megkérdezi, mit keres ott. Teddy elismeri, hogy ez nem az ő “otthona”, és nem is fog kilógni a sorból, mint Otunga és Laurinaitis, amikor a SMackDown-ban voltak.
Laurinaitis azonnal hárít és elmondja, hogy az ötlet, hogy ő vegye át a SmackDown irányítását is, Otungától származik, de elismeri azt is, hogy tetszik neki. Elmondja, az sem az ő ötlete volt, hogy Alberto Del Rio, Mark Henry és Christian tegnap a SmackDown general managere ellen lázadjanak.
Teddynek is tetszik a gondolat, hogy egy GM legyen a két adásban és javasolja, kérdezzék meg a WWE Univerzumot, ki végzi a jobb munkát.
Laurinaitis tudja, hogy ez veszélyes terep lenne és közli: nem érdekli a közönség, csak az igazgatótanáccsal törődik.
Mintha ekkor venné csak észre, megemlíti Longnak, hogy mennyivel magasabb nála. Teddy visszakérdez: Tudod mi az a komposztrakás? Egy rakás trágya, amit nem tudom miért raknak olyan magasra…
Laurinaitis viccesnek találja, majd bejelenti, hogy a Sheamus vs Mark Henry meccsen kívül még egy nagy terve van: 10 emberes Battle Royal mérkőzés annak eldöntésére, hogy ki lesz az első számú kihívója CM Punknak a WrestleManián a WWE Bajnoki övért. A résztvevők közül öten a RAW, öten pedig a SmackDown tagjai. Teddy természetesen a SmackDown-osokat tartja jobbnak, ezt Otunga szóvá is teszi. Long úgy véli, hogy a SmackDown csapatából bárki jobb, mint Otunga. John Laurinaitis azonnal felveti, hogy Otunga szembenéz ma valakivel a SmackDownból…

Kofi Kingston és R-Truth vs Epico és Primo
R-Truth és Kofi új párost alkotnak és remekül dolgoznak együtt. Ennek köszönhetően győzelmet aratnak Epico és Primo felett. Kofi kopogtatja le Primot a Trouble in Paradise után.

Március 31-én, a WrestleManiát megelőző estén lesz a WWE Hall Of Famer avatás. Az eddigi jelöltek: The Four Horsemen, Edge és Mike Tyson. Hozzájuk csatlakozik jelöltként Ron Simmons, a WWE korábbi legendás pankrátora.

Láthatjuk a tegnap esti Elimination Chamber mérkőzésből azokat a pillanatokat, amikor CM Punk rúgását követően Chris Jericho kizuhant a ketrecből és nem tudta folytatni a csatát. Az esetről Josh Matthews kérdezi Jerichot.
Azzal indít, hogy Jericho előző este technikailag kiesett. Technikailag? – kérdez vissza a szupersztár. Elmondja, hogy a szabályok szerint hogyan lehet kiesni egy ilyen mérkőzésből. Ő lekopogtatta Zigglert, feladatta a meccset Kofival, de őt nem győzték le! Ő kizuhant, majd az edzőteremben tért magához és kijelentették, hogy alkalmatlan a meccs folytatására. Ez tisztességtelen! Ő nem veszített! Milyen bajnok CM Punk, ha így jut a győzelemhez? Jericho kijelenti, hogy ő a legjobb a világon, és minden, amit ő tesz. Ezt minden idegszálával tudja! Ma este itt van a világvége és minden szupersztár a Battle Royal meccsen meg fogja érteni, mit is jelent ez. És CM Punk meg fogja tudni, mi az igazság…

David Otunga vs Ezekiel Jackson
A SmackDown vs RAW mérkőzésen David Otunga John Laurinaitis kíséretében érkezik, ellenfele a Teddy Long által bekísért Ezekiel Jackson.
A két srác presztízsmeccsét David Otunga nyerte, amikor egy Harvard Slam után sikeresen kopogtatott.
Otunga győzelme kicsit még nagyobbított Laurinaitis arcán (már ha azon még lehet nagyobbítani), Michael Cole pedig mint ügyeletes seggnyaló, majd kiugrott a bőréből örömében.

Az előző heti RAW adásban HHH és HBK összeszólalkozott, amiért Triple H elutasította Undertaker kihívását. Taker ma este ismét itt van!

Undertaker felnéz a WrestleMania logóra, majd beszélni kezd. Az elmúlt év minden pillanatában, minden nap átélte azt a verést, amit Triple H-től kapott az előző WrestleManián. Ez maga volt a pokol. Nem fizikailag, a sebek már begyógyultak. Ez a bizonytalanság pokla. A bizonytalanságé, hogy ő már nem ő, ezért három héttel ezelőtt eljött és kihívta HHH-t, hogy örökre véget vessen a bizonytalanságnak. De soha, a legrosszabb rémálmaiban sem számított arra a válaszra, amit kapott, Triple H azt mondta: NEM! Undertaker állítja, hogy ez nem Triple H döntése.
Undertaker szerint ez a vég. Ők egy pankrációs korszak végét jelentik, az utolsók ebből a fajtából. Az apokalipszis küszöbén vannak. Az öltöny, a nyakkendő, a vállalati felelősség csak rétegek, amik elfedik az igazi Triple H-et. Véget kell vetni a bizonytalanságnak.
HHH-hez intézi szavait: Hazudhatsz magadnak, hazudhatsz Shawn-nak, de nem tudsz hazudni nekem – mondja. Gyere ide és nézz a szemembe! Ez a dolog Triple H nagyobb, mint te és én. Ez, az apokalipszis… – Ekkor hangzik fel HHH zenéje és megérkezik a másik legenda.

– Három héttel ezelőtt idejöttél és kihívtál engem a WrestleManiára – kezdi. Belenéztem a szemeidbe és azt mondtam…
– Kuss! – szakítja félbe a Dead Man. – Tartsd meg a szánakozásodat, nincs szükségem rá! De hadd mondjam el, mi a szánalmas. Szánalmas, ahogy kifogást keresel, hogy miért ne csináld ezt!

Triple H megérti Takert és elmondja, hogy valóban, ők egy korszak végét jelentik. Ők ketten az utolsók, de a sors itt nem ér véget, ezzel teszik lehetővé a folytatást. Az ő sorsa, hogy az üzlettel törődjön most és biztosítsa a jövőt. Undertaker sorsa, ami mindig is…. hogy vezető legyen, aki fáklyát tart a következő generációnak, aki világít és mutatja az utat.
– Nem én leszek, aki eloltom ezt a lángot, ez rossz lenne az üzletnek – teszi hozzá.
Triple H távozna, de Taker utánaszól:
– Hé üzletember! Egy valamit tisztázzunk. Az a rossz az üzletnek, ha én elmegyek, vagy az, ha te fogsz eltűnni?
HHH szerint általában és egyszerűen rosszat tenne az üzletnek. Soha semmiben nem volt még biztosabb életében, mint ebben és úgy hiszi, mélyen belül Undertaker is egyetért ezzel. Szerinte Taker nem megváltást, üdvösséget, vagy esélyt kér a bosszúra, hanem a végért könyörög. Azt akarja, hogy Triple H megverje őt, végezzen vele. Mélyen legbelül ezt akarja, ugye? Ő azonban nem fog véget vetni, nem teszi meg.
Undertaker nem hagyja annyiban. Azt mondja, hogy amikor a nap végén Triple H belenéz a tükörbe, egy gyávát fog látni! A mondat láthatóan felbőszíti The Gamet, fel-alá járkál, majd felemeli a hangját:
– Belefáradtam a gyáva dolgokba! – kiabálja, majd megenyhül és elmosolyodik, mélyen Taker szemébe néz és ismét megismétli: NEM!
Undertaker rájön, hogy így nem éri el a célját, HHH pedig elhagyja a ringet. Taker utána szól:
– Tudod főnök, azt hiszem, csak rájöttem… Te nem tudod megcsinálni, a barátod Shawn Michaels pedig nem teheti meg, mert te is tudod, hogy Shawn mindig jobb volt, mint te…
A háttal álló HHH-nél kezd elszakadni a cérna. Leveszi a zakóját, a nyakkendőjét és visszamegy a ringbe.
– Megcsináltatnád Shawn-nal, aki jobb? Senki, Shawn sem tudná úgy elvégezni ezt a feladatot, mint én! Én meg tudom tenni, Shawn nem tudja! Én tudom befejezni, tudom, és te is tudod! Rétegek fedték el ki vagyok, de a rétegek lekerültek. Itt állok előtted, a szemedbe nézek, és magabiztosabb vagyok, mint bármikor korábban! Ezt akarod? A WrestleManiát akarod? A véget akarod? Megkapod!
Még egy dolog: Ahol csináljuk, onnan nincs visszatérés. Nincs bocsánat, nincs elbizonytalanodás. A vég van. A WrestleManián Hell In a Cell meccsen akarok szembenézni veled!

Undertaker elégedetten megveregeti HHH vállát és szótlanul távozik.

Hivatalos! A Wrestlemanián Undertaker vs Triple H Hell in a Cell mérkőzés lesz!

Visszatekintünk ismét a vasárnap estére, azon belül pedig a Nehézsúlyú Világbajnoki címvédésre. Érkezik Daniel Bryan, aki sikeresen megőrizte övét.

Daniel Bryan vs Santino Marella
Daniel henceg kicsit a meccs előtt, ismét előhozza, hogy ő egy példakép. Öt embert győzött le és még mindig ő a bajnok.
Megérkezik Santino, aki Orton helyére lépett be, ám utolsónak maradt Bryannal az Elimination Chamber meccsen. Kettejük mérkőzése sajnos rövidre sikerül, ugyanis Bryannek ismét sikerül feladatnia Santinoval egy LeBell Lock után.

Aksana és Kelly Kelly vs The Bella Twins
Nem maradhat el a dívák mérkőzése sem és bizony ez is nagyon kurtára sikeredett. A Bella ikrek nyertek, Brie-nek egy Bella Buster után sikerült Aksanát lekopogtatnia.

John Cena jön ismét és Rockkal kapcsolatosan van mondanivalója. Azzal kezdi, hogy hideg van, de ő magasabb hőfokra kapcsolt. Mikor Eve félbeszakította az adás elején, azért jött be, hogy Rockról és a WrestleManiáról beszéljen. Tudjátok ki az a srác, aki nincs itt ezen a héten? Tudjátok ki az, aki a jövő héten mégis itt lesz, hogy foglalkozzon velem mégis? – kérdi. A tömeg kántálni kezdi: Rocky, Rocky…
Cena elmondja, hogy szerette ezt kántálni és Rock is szerette, csakúgy, mint a rajongók, aztán Dwayne-né változott és a Team Film It tanítványa lett. Ő már nem az emberek bajnoka, saját író csapata van és bérzsarui és millió dolláros mosolya. Cena szerint most azt kéne mondania, hogy várja a WrestleManiát, mert tiszteli Rockot. Nem! Ő tiszteli Dwayne Johnsont azért, amit a filmszakmában elért. De van egy problémája is vele. Hét évvel ezelőtt azt mondta, soha nem megy el. Aztán megkapta az első filmjét és eltűnt. Amikor visszajött, csak azért tette, hogy népszerűsítse a moziját és megnyissa a Twitter fiókját.
A jövő héten megjelenik, felhúzza a szemöldökét, milliók kezét emelteti a magasba, majd visszahúz Hollywoodba. Pontosan ez fog történni, de ez nem egy film! Cena büszke arra, hogy bármi történt, ő soha nem hagyta el a WWE Univerzumot.
Feleleveníti, amikor tavaly Rock “hazatért”, majd ismét távozott.
John azt mondja, ő nem magáért harcol. Mindenkiért, akinek az az álma, hogy WWE Szupersztárrá válhasson, az emberek azon kis százalékáért, akik büszkék egy profi pankrátorra.
És mi lesz a legjobb dolog a WrestleMania után? Április 9-én Cena a Monday Night RAW-ban lesz, Dwayne pedig filmbemutatón.
Ő itt van és mindig itt lesz és Rocknak meg kell ölnie őt, ha le akarja győzni! John Cena le fogja győzni Dwayne Johnsont a történelem legnagyobb WrestleMania mérkőzésén Miamiban! Találkozunk a jövő héten filmcsillag – köszön el és távozik.

Battle Royal mérkőzés az első számú kihívó jogáért: Big Show, Cody Rhodes, R-Truth, Wade Barrett, The Great Khali, The Miz, Kofi Kingston, Santino Marella, Chris Jericho és Dolph Ziggler
CM Punk, a WWE Bajnok érkezik és elfoglalja megfigyelői helyét a kommentátorok mellett, majd bevonul a tíz szupersztár.
Az izgalmasnak ígérkező mérkőzést először Great Khali fejezi be, akit közös erővel dobnak át a többiek a kötél fölött. A srácok lógtak a ring oldalán, mint ruhaszárítón a zoknik, érthetően senki nem akarta, hogy a lába talajt érjen. Miz esett ki másodikként, őt Kofi és R-Truth párosa rúgta le.
Befejező mozdulatok látványos sorozatát láthattuk, Mizt pedig Wade Barrett követte a padlón Santino Marella jóvoltából. Rögtön utána Marella Truth-ot is kidobta, majd Big Show tanította meg repülni Dolph Zigglert. Ziggler a lent álló társaira és az asztalra esett és olyan szerencsétlenül zuhant Wade Barrettre, hogy az angol állapotát az orvosok vizsgálták. Félő, hogy eltört a karja.
Kofi Kingstont is elérte a végzet Chris Jerico személyében, majd Big Show-t támadták a többiek. Cody, Jericho és Marella közös erővel kiütötte az óriást, majd Santino kiosztott egy Kobrát Jerichonak is. Ez volt az utolsó jó pillanata az olasznak, ugyanis ezt követően Cody kidobta a ringből.
Az első számú kihívó jogáért hárman maradtak versenyben: Big Show, Cody Rhodes és Chris Jericho. Big Show-nak sikerült Codyt kidobnia, a végső küzdelem közötte és Chris Jericho között dőlt el. Cody közbeavatkozott, amikkor Show már közel állt a győzelemhez, kirántotta az óriást, így a végső győztes Chris Jericho lett.

Az eredmény nem meglepetés, számíthattunk rá, hogy a WrestleManián CM Punknak és Chris Jerichonak – a két legjobbnak a világon – kell szembenéznie egymással, hogy eldöntsék, melyikük is jogosult a Best In The World jelző használatára.

Figyelem! A SmackDown heti adása ezen a héten nem pénteken kerül adásba, hanem kedden este élő szupershow lesz! Szerdán reggel az összefoglalót sajnos nem lesz lehetőségünk megírni, de a videókat mindenképpen feltöltjük, hogy meg tudjátok nézni az adást! A szöveges rész várhatóan a késő délutáni – kora esti órákra készül csak el. Köszönjük a megértést.

Egy gondolat a(z) “WWE RAW 2012. február 20. – Két újabb meccs a WrestleManiára!” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!