WWE RAW 2012. január 9. – A támadások folytatódnak

2012. január 9-én Texasból, Corpus Christiből jelentkezett a Monday Night RAW Szupershow és először Kane múlt heti, John Cena és Zack Ryder ellen intézett támadását nézhettük vissza.

A visszatekintés után kialszanak a fények és Kane zenéje hangzik fel. A Big Red Monster megérkezik és ismét arról beszél, hogy az emberek életét hogyan tölti ki a gyűlölet a házastársuk, a munkahelyük, a mindennapjaik iránt. Amikor azt mondják valamire, hogy szeretik, az tulajdonképpen csalódás, téveszmék vezérlik őket, nem a tiszta gyűlölet. Így van ezzel John Cena is. Cena a reményt és a sikereket testesíti meg, azokat a dolgokat, amiket a rajongók is el akarnak érni, de nem képesek rá, ezért a saját hibáikra emlékezteti őket.
Amikor az emberek azt mondják: Cena szar – úgy is gondolják. A rajongók a veszteseknek szeretnek szurkolni, mert jóknak és tisztességesnek állítják be őket. A rajongók tették sztárrá Zack Rydert is, de ez nem jelent semmit. Ő csak pillanatokra volt a múlt héten attól, hogy Rydert lehúzza a pokoli mélybe, de Cena megakadályozta ezt. Kane azonban mindig eléri, amit akar, és a múlt heti eseményeknek következménye lesz….
Cena zenéje szólal meg, a szupersztár berohan a ringbe és azonnal Kane-nek esik. A bunyó a köteleken kívül, a színfalak mögött is folytatódik addig, míg Cena egy ütés után pillanatokra elhasal, Kane pedig eltűnik, mint a kámfor…

Santino Marella és Sheamus vs Wade Barrett és Jinder Mahal

A bevezető támadás után egy tag team mérkőzéssel folytatódik az este. A rövid mérkőzésen Sheamus egy Brogue kick-kel leteríti Mahalt, majd átengedi Marellának, aki a Kobrával végkép kiüti és lekopogtatja.
A győztesek: Shemaus és Santino Marella.

John Laurinaitis öltözőjében Mizt láthatjuk, aki R-Truth tisztességtelen támadásairól beszél a GM-mel és megkérdezi miért nem tesz Laurinaitis ez ellen semmit. Privát biztonsági embereket szeretne, akik megvédik. Laurinaitis elmondja, hogy ki is ő és mennyi dolga van, különben is ez az este Brodus Clay debütálása. Mizt ez nem érdekli, a saját biztonságát akarja. Laurinaitis közli vele, hogy ő nem a Little Jimmy, hanem a Big Johnny. 😀

A következő mérkőzés előtt megtudjuk, hogy ki az a szupersztár, akit 2012-ben a WWE Hall of Fame-be jelölnek, aki egy nappal a WrestleMania XXVIII. előtt, március 31-én a rangos társaság tagjává válhat. Kijelenthetjük, hogy sokak egyetértenek azzal, hogy Edge, a 2011-ben orvosi okok miatt visszavonulásra kényszerült szupersztár megérdemli a jelölést. Edge pályafutásáról látunk egy összeállítást, amiben a WWE szupersztárjai is szólnak róla.

A hátsó folyosón közben Miz testőrt keres magának, Mason Ryant is megkérdezi, ő azonban otthagyja. Zack Ryder édesapjával beszél telefonon, majd Eve Torressel vált szót. A téma természetesen Kane és a múlt heti támadás. A félelmek ma este sem alaptalanok, Kane figyel…

Kofi Kingston vs Daniel Bryan – Champion vs Champion mérkőzés

A Tag Team Bajnok Kofi és a Nehézsúlyú Világbajnok Daniel Bryan összecsapása sem tart túl sokáig. Bryan a LaBelle szorítással eléri, hogy Kofi feladja a mérkőzést.

Big Show érkezik, de nem nagyon jut szóhoz, Daniel közbevág. Elmondja, hogy gyűlöli azt, ahogy világbajnok lett, gyűlöli, ahogy az a meccs véget ért. Mivel a Nehézsúlyú Világbajnoki Cím túlságosan nagy presztízsű és túlságosan fontos, felajánl Big Show-nak egy visszavágót.
Big Show örül, hogy Bryan így érzi, és mint elmondja, hasonlóan érzi ezt Teddy Long, a SmackDown General Managere is, aki a pénteki adásra már ki is írta a címért a mérkőzést kettejük között. A küzdelem egy No DQ – No CountOut meccs lesz.

A Royal Rumble reklámok és visszatekintések után megtörténik az, amit Laurinaitis hetek óta halogatott: Brodus Clay debütál a RAW-ban.

A Funkosaurusnak nevezett pankrátor korábban Alberto Del Rio mentoráltja volt és termetével, erejével bizonyított. Ma este Curt Hawkins ellen lép szorítóba és valóban nagyon funky-ra vette a figurát.

Brodus Clay vs Curt Hawkins

Hawkins sem kap túl sok lehetőséget a WWE-től, és ez a mérkőzés is nagyon rövidre sikerül. A győztes: Brodus Clay.

Zack Ryder fogmosás közben is állandóan a háta mögé les, tart Kane támadásától. Miz Primot, Epicot és Rosa Mendest kérdezi, hogyan védhetné meg magát Truth-tól, azonban ők sem foglalkoznak vele és CM Punk is csak kineveti.

Jack Swagger vs CM Punk

Swagger Vickie Guerrero és Dolph Ziggler társaságában érkezik. Már meg sem lepődünk azon, hogy még a mérkőzés kezdete előtt megjelenik John Laurinaitis is. A GM bejelenti, hogy amennyiben ma este Punk győz, a Royal Rumble estéjén a bajnoki címért folyó mérkőzésen Vickie Guerrero és Jack Swagger el lesz tiltva a ring mellől.
Bejelenti azt is, hogy Zigglernek ma John Cenával kell kiállnia.
A meccsen Punk és Swagger felváltva kerül fölénybe és kissé meglepő, sőt gyanús, hogy a kommentátori asztal mellől figyelő Laurinaitis nem engedi Punkot megtámadni Zigglernek. A mérkőzést CM Punk nyeri, bár Swagger megpróbál kirúgni. A jelenetet lassítva vissza is ismétlik, a lényeg azonban az, hogy Punk győzött, Vickie és Swagger pedig nem lehet Ziggler mellett a cím mérkőzésen.

Ismét megnézhetjük a Cena-Kane akciót, amivel az adás kezdődött, és ahogy a kommentátorok fogalmaznak: A Nagy Vörös Szörny ott van valahol az árnyékban.
Cena és Ryder is erről beszélget. Zack köszönetet mond Cenának, hogy a múlt héten megmentette, Cena pedig ezt most is megígéri neki, de össze kell tartaniuk.

A Bella ikrek Ricardo Rodrigueztől egy üzenetet küldenének a sérült Alberto Del Rionak, amikor megjelenik Miz és közli, hogy Del Rio várhat. Arra akarja rábeszélni Ricardot, hogy menjen ki a ringhez és hívja ki R-Truth-ot, ha másképp nem úgy, hogy valami sértőt mond neki. Hogy nyomatékot adjon a szavainak, meg is fenyegeti Ricardot.

Láthatjuk, hogy Edge mellett 2012-ben a Négy Lovasnak nevezett remek csapat tagjai – Arn Anderson, Barry Windham és Tully Blanchard és JJ Dillon – is a WWE Hall Of Fame nevezettjei és csatlakozhatnak a Hall Of Famer Rick Flairhez, aki ugyancsak a csapat tagja volt.

Ricardo Rodriguez ijedten áll a ring közepén és kevert angol-spanyol szavakkal próbál eleget tenni Miz követelésének. R-Truth meg is jelenik és nem érti, Ricardo miért akar szembekerülni vele. Ő egy jó ember, egy jó R-Truth. Megkérdezte a Little Jimmyt, hogy hagyja-e elmenni Rocardot, ő azonban azt mondta: Nem! Ricardo Mizt hívná segítségül. Truth szerint a kis Jimmy szeretné, ha Ricardo énekelne neki, ezért elénekelteti vele a “La Cucaracha” -t. Truth ismételtetni akarná, amikor Ricardo véletlenül kiveri a kezéből a mikrofont. Truth ezt szándékosnak veszi és a földre küldi Ricardot, ekkor azonban berohan Miz, aki hátulról Truthra támad. Truth összekapja magát és visszatámad, Miz azonban kigurul a ringből és eltűnik a nézők között.

A kis közjáték után Chris Jerichot jelentik be. A visszatérő szupersztár egy hete már megmutatta magát, többet most sem kapunk tőle. Mikrofont ragad, láthatóan az érzelmeivel küzd, elsírja magát, majd ismét úgy távozik, hogy egy szót sem szól.

Újabb Royal Rumble visszatekintést nézhetünk meg: Az 1988-as adásból Stone Cold Steve Austin győzelmét.

Eve Torres vs …

Evenek Beth Phoenix ellen kellett volna megküzdenie, Beth helyett azonban Kane zenéje hangzik fel az elsötétülő arénában. Ryder rohan be és kimenekíti a lányt. A parkolóban kocsiba ülnének, ám a kerék leengedett, Zack megpróbálja kicserélni…

Dolph Ziggler vs John Cena

A viszonylag kiegyenlített küzdelem a vége felé közeledne, amikor beadják a parkolóból az élő képet. Cena a kivetítőn látja, hogy Zack a kocsival dolgozik, Kane pedig megtámadja. Az eseményeket innentől két szálon látjuk egészen addig, amíg Cena nem rohan ki, hogy Rydernek és Evenek segítsen. A vége azonban az, hogy Kane őt is megtámadja. Cena és Ryder mozdulatlanul fekszik a kamionok között, Kane tornyosul föléjük – ezzel a képpel ér véget az adás.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!