WWE RAW 2012. május 7 – Cena nem hátrál meg, de Brock…

A Monday Night RAW Supershow 2012. május 7-én a Greensboro Coliseum-ból John Laurinaitis-szel indul, aki egy héttel ezelőtt sokkolta a közönséget, mikor bejelentette, hogy ő maga lesz John Cena kihívója az Over The Limit-en. A SmackDown és a RAW közös General Menedzsere Lord Tensai, valamint Tensai segédjével megtámadták Cenát, különös hangsúlyt fektetve a sérült kezére (Cena keze az Extreme Rules-on sérült meg Brock Lesnar ellen, a Kimura Lock nevű szorítás következtében).

Johnny a ringbe sétál és egy mikrofont ragad meg, elmondja azt amit már mindenki nagyon jól tud: “A nevem Mr. John Laurinaitis”. Azt mondja, hogy ő a vitathatatlan vezetője mind a RAW-nak, mind a SmackDown-nak. Nem engedi, hogy bárki is másnak szólítsa őt, de ezt előző héten John Cena megtette. Elvesztette a türelmét, és ha ez történik, olyan pusztításra képes, amit senki nem képes megérteni.
Brock Lesnar komoly sérüléseket okozott Cena vállában, és ezzel megsérült John büszkesége is, Johnny elmondása szerint a pusztítást ő fogja folytatni. Úgy véli, hogy nem olyan ember, akit könnyen fel lehet idegesíteni, ám ha valakinek sikerült azt a földbe rombolja. A WWE nem indított ellene fegyelmi eljárást és nem részesítették megrovásban, mert tudják, hogy kemény, de igazságos.
Cena több terápiának is alávetette magát, valamint Johnny kérte, hogy ne legyen itt az adásokon, hanem inkább pihenjen otthon. Laurinaitis azt mondja, Cena egója nem engedte meg neki, hogy hazamenjen, és ez lett belőle. Viszont ott lesz az Over The Limit-en, ha veszít, akkor csak magát okolhatja. John Cena itt lesz ma is egy élő műholdas kapcsolaton keresztül és beszélgetni fog Michael Cole-lal. John Cena ezek mellett azt a hibát követte még el, hogy tréfát űzött Johnny hangjából – mondja Laurinaitis. Johnny elmeséli, hogy ő pankrátor volt Japánban, ahol megsérült és ennek következtében megváltozott a hangja, azt mondja még mellé, hogy ő olyan volt Japánban, mint a WWE-ben volt Stone Cold, Hulk Hogan és The Rock. Laurinaitis azt mondja, hogy ezeket a meccseket úgy szokták beharangozni, mint John Cena vs Big The Rock, vagy Big Steve Austin. Ebből arra utal, hogy az Over The Limit-en John Cena szembe néz Big Johnny-val.

Mikor befejezné a mondanivalóját felhangzik a Cult Of Personality és megjelenik CM Punk vállán a WWE Bajnoki övvel. Kis mosollyal az arcán érkezik és besétál a General Menedzser mellé a szorítóba. CM Punk azt mondja: “Itt van egy ember mellettem, aki zseninek nyilvánítja magát, de még mindig fogalma sincsen róla, hogy mit akar a nép. De ne aggódj, azért vagyok itt, hogy ebben segítsek neked. A Bajnok azt mondja, hogy ő meg tudja mondani, hogy ezek az emberek mit akarnak hallani és látni, de emellett az is, hogy mit nem akarnak látni… Amit a WWE Univerzum nem akar látni az Te vagy! – vágja oda a GM-nek. Nem kíváncsi senki sem arra, hogy te hétről hétre kirázod magad ide a menő ruháidban, mondja Punk, majd folytatja: Felraktad az összes pénzedet Brock Lesnar-ra, de John Cena legyőzte őt. Ember, kezd a képed olyan vörös lenni mint a nyakkendőd – szúr oda ismét a főnöknek, majd megkérdezi, hogy milyen frusztráció kell ahhoz, hogy John Cena sérült karját támadja meg.
Ne hidd azt, hogy jó voltál, csak azért Japánban verekedtél, mert Amerikában senki nem fizetett volna, hogy láthassa a rohadt seggedet. – keményen folytatja Punk. Te egy vicc vagy. Attól, hogy elmentél és visszajöttél még mindig vicc maradsz. Laurinaitis csak annyit mond, hogy nagyon óvatos legyen Punk, aki közli, hogy az, majd hozzáteszi: De azt már előre tudom, hogy az Over The Limit-en legyőzöm Daniel Bryan-t és utána végignézem, hogy Cena szétverje a fejed.
Befejezted? – kérdezi Laurinaitis, de erre csak Punk annyit válaszol: “Hogy befejeztem e, nézd csak az emberek erejét…Befejezzem?” – kérdezi, amire a közönség egyszerre az kiáltja, hogy ne! Punk teljesen kikel magából és azt mondja, hogy: “Hülye vagy, Csúnya vagy, és nincsenek barátaid.” A közönség pedig minden egyes jelzőnél hangoson kiáltja vissza, hogy igen! A Bajnok azt mondja: na most már befejeztem. Johnny megragadja a mikrofont és azt mondja: “Ha neked bajod van velem és bajod van a japán pankrációval, akkor a ma esti ellenfeled valaki olyanlesz, aki tudja, mit jelent a tisztelet: Lord Tensai! Punk ezt elfogadja és azt mondja, hogy az Over The Limit-en mosollyal az arcán nézi végig a mérkőzést, amin Laurinaitis feladja a harcot Cena ellen. Majd ismét megszólal Punk bevonuló zenéje és távozik a ringből a bajnok.

Láthatjuk ahogyan a kulisszák mögött Big Show sétálgat és készül a Cody Rhodes elleni mérkőzésére, ami az Interkontinentális övért zajlik.

Big Show vs Cody Rhodes (Interkontinentális Bajnoki öv)
Johnny a telefonját nyomkodva sétál a backstage-ben, láthatóan annyira siet, hogy nekirohan a háttal álló Show-nak. “Azt mondja neki: Miért állsz az utamba, ostoba vagy? Takarodj előlem!” Show erre pedig tréfát űzött a hangjából, mire megfordult mérges szemekkel figyelte Eve.
A legelső mérkőzés pedig haladéktalanul kezdetét veszi. Az Extreme Rules-on Big Show egy Tables mérkőzésen elvesztette a Bajnoki övet, mert Cody megrúgta a lábát és Show rálépett egy asztalra, ami nyomban el is tört. Most azonban az óriás remek formában volt, Cody nem vállalta a harcot, kis ideig kitartott, majd Rhodes fogta a címet és elrohant. A mérkőzés győztese kiszámolással Big Show ugyan, de az öv továbbra is Rhodesnál maradt. Show pedig kéri Rhodes-ot, hogy jöjjön vissza, de nem ő érkezik, hanem Eve, aki arra utasítja az óriást, hogy kérjen bocsánatot, mert tréfát űzött Johnny hangjából. Show nagy nehezen, de kinyögi: Bocsánatot kérek, amiért gúnyt úztem John Laurinaitis hangjából.

Kofi Kingston vs Dolph Ziggler
A Tag Team Bajnokok egyik fele lépett a ringbe ezen az adáson. Kofi Kingston, aki el is veszítette a harcot egy kis csalás miatt. Jack Swagger az éppen ugrani készülő Kofi lábát kirántotta és utána Ziggler bevitte a Zig Zag nevű befejező mozdulatát.

A meccs után Michael Cole áll a ring közepén és a közönség figyelmét kéri. Bejelenti, hogy vendége ma este: John Cena. Cena úgy tűnik, hogy műholdas kapcsolaton keresztül mond köszönetet a WWE Univerzumnak és a rajongóknak azért a sok jókívánságért, amit sérülése után kapott. Michael Cole megkérdezi, képes lesz-e kiállni Laurinaitis ellen, mi az orvosi álláspont. Cena elmondja, hogy bár nincs maradandó károsodás, naponta kétszer szívatják a könyökét Laurinaitis székes támadásának következtében. S bár orvosilag rendben van, azt javasolták neki, hogy a következő néhány hónapban ne vállaljon mérkőzést. Őt azonban semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy az Over The Limiten szembenézzen Laurinaitis-szel. Nem érdekli a bal karja, a könyöke, semmi nem tarthatja a ringen kívül!
John Laurinatitis elmondásával ellentétben nem azért nem kapott megrovást, mert igazságos, hanem mert John Cena felkereste a WWE Igazgatótanácsát és kérte, hogy semmilyen lépést ne tegyenek Johnnyval szemben azért, mert General Managerként acélszékkel támadt rá. Kérte, hogy ne legyen következménye ennek egészen addig, míg az Over Te Limiten nem rendezi le saját kezűleg a dolgokat Laurinaitis-szel. Ha ki akarják rúgni, csak az Over The Limit után tegyék!
Michael Cole nem hagyja ki ezúttal sem, hogy benyaljon a főnökének és megemlíti Cenának, hogy ő lenyűgözve figyelte Laurinaitis régi mérkőzéseinek felvételeit, és szerinte Cena mélyen legbelül lehet, hogy meg van ijedve… John ezen érthetően csak mosolyog, majd bevallja, hogy igen fél. Attól fél, hogy John Laurinaitis, aki nagyon rossz, tesz magával valamit, mielőtt ő a kezei közé kapná. Neki van meg az a lehetősége, amit minden Szupersztár, a WWE minden egyes tagja szeretne megtenni: hogy 13 nap múlva az Over The Limiten szétrúgja John Laurinaitis seggét!

Layla és Kelly Kelly vs Maxine és Natalya
A sérült Beth Phoenix a kommentátorok mellől figyeli a mérkőzést, ami viszonylag rövidre sikerült.
A meccset a Díva Bajnok nyerte meg pacsizás nélkül. Kelly Kelly annyi szerepet kapott, hogy a támadásra készülő Natalyát semlegesítette.

Alberto Del Rio és Chris Jericho vs Shaemus és Randy Orton
A mérkőzés eléggé hosszasra sikeredett, aminek a végén a heel karakterek csapata győzött. Del Rio kapott egy óriási RKO-t, majd Jericho-nak akart adni a Kelta egy Brouge Kick-et, de Chris lehajolt és Randy kapta. A Great White véletlenül lerúgta a csapattársát, és mire megfordult kapott egy Codebreaker-t és lekopogtatták. A vereségük után felsegítette Orton-t, aki kiosztott neki is egy RKO-t, így gyorsan törlesztette a kéretlen kölcsönt.

A backstage-ben Eve és Laurinaitis beszélget, amikor megérkezik Jericho és Del Rio, akik azon veszekednek, hogy ki kapja a cím mérkőzést Sheamus ellen a Nehézsúlyú Bajnoki övért, majd megjelenik Orton, aki megtámadja őket, mert ő is azt a meccset akarja. A két heel karakter felülkerekedett volna, de Seamus érkezett meg, és segített a Viperának, majd ők is összekaptak. Végül Johnny bizalmasan közli az írrel, hogy egy Fatal 4 Way mérkőzésen kell majd megvédenie az övét.

Brodus Clay vs The Miz
Brodus Clay után érkezik Miz, aki elmondja hogy mennyire elégedetlen ezzel az ellenfelével. Voccnek tartja, hogy “ezzel” kell kiállnia neki, aki a WWE legnézettebb szupersztárja. A meccs után Brodus ívni fogja a mamáját és elmondja neki, amit már rég hallhattunk: Because I’m The Miz and I’m Awesome… A Funkasaurus bár komolyabb ellenfelet kapott, Mizt is könnyedén legyőzte…

Láthatjuk ismét Triple H visszatérését, és megmutatják, ahogy Brock Lesnar elverte.

Megérkezik Paul Heyman, aki Brock Lesnar jogi képviselője, menedzsere, jobb keze, az az ember, aki régóta egyengeti Lesnar pályafutását. Heyman szerint a mai WWE más, mint az évekkel ezelőtti, a mai WWE image-tudatos és ez a WWE elárulta Lesnart. Elárulták a rajongók is, holott Lesnar egy becsületes ember. Közli, hogy Brock Lesnar üzenetét adja át. Hozott egy papírt, amin a WWE valaha volt egyik legextrémebb szupersztárja üzeni, hogy mivel HHH összetépte a szerződését, soha nem tér vissza. Mert ő Brock Lesnar és kilép!

CM Punk vs Lord Tensai
CM Punk érkezik a szorító felé, de ekkor megjelenik John Laurinaitis, aki bejelenti, hogy átalakította a mérkőzést egy handicap összecsapássá. CM Punk vs Lord Tensai és Daniel Bryan…
A harcot Tensai és Bryan csapata nyerte, a befejező mozdulat után jött a Green Mist is, aztán a kopogtatásra került sor. Punk csak a földön hevert amikor csatlakzott hozzá Daniel is, és a Yes Lock-kal szorításba fogta.

A heti RAW Szupershow Daniel Bryan Yes! Yes! Yes! kiáltásaival ért véget. Ahogy közeledik május 20. az Over The Limit estéje, egyre jobban éleződnek a konfliktusok és egymás után jelentik be a mérkőzéseket. Az Over The Limit azonban ezek szerint más kérdést is tartogat: mi lesz utána John Laurinaitis sorsa? Kérdés az is, hogy Lesnar komolyan gondolja-e, hogy nem tér vissza soha többé, vagy Triple H bevet valamit, amivel maradásra bírja?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!