WWE RAW 2012. március 12. – Cena rappel, Rock koncertet ad

2012. március 12-én, szűk három héttel a WrestleManiát megelőzően tovább hangolnak a szupersztárok a WWE Univerzum nagy éves eseményére. Nem marad el a konfliktusok folytatása, és nem maradnak el a szópárbajok sem.

A Quicken Loans Arenából, Clevelandből jelentkezik a hétfő esti RAW. Jerry “The King” Lawler nyitja az adást és emlékeztet mindenkit, hogy a RAW történetében először ma két szupersztár koncertet fog adni. John Cenának és The Rocknak lesz lehetősége, hogy kifejezzék magukat ezen a módon és megmutassák zenei tehetségüket.
John Cena érkezik azonnal, öltözéke korai rapper korszakát idézi. A Basic Thuganomics zenéjére vonul be és beadagol Rocknak. A szövegben G.I Joe helyett G.I. Joke-nak nevezi és arról rappel, hogy a WM után Rocknak műtétre lesz szüksége az arcán, mert már több munka van vele, mint egy dívával. Végül megígéri neki, hogy a “dióit” az arcába teszi. Vajon hogy fog erre reagálni Rock?

Dolph Ziggler vs. Sheamus
Vickie Guerrero jelenti be Zigglert, majd érkezik a Nehézsúlyú Bajnoki Övre pályázó Sheamus. A mérkőzés 7-8 percig tart és mindkét szupersztár jó teljesítményt nyújt. Sheamusnak végül sikerül egy Brogue Kick-kel leterítenie ellenfelét és kopogtat.
A győztes: Sheamus.

Láthatjuk, hogy a Nehézsúlyú Bajnok Daniel Bryan és barátnője AJ a lelátóról figyelte a mérkőzést. A WrestleMania reklámban többek között elmondják azt a tegnapi hírt is, hogy a RAW és SmackDown General Manageri posztért 12 emberes tag team mérkőzés lesz a Team Long és a Team Laurinaitis csapatok között.

John Laurinaitis meg is érkezik az arénába és helyet foglal a kommentátoroknál, majd bejelentik a következő mérkőzés résztvevőit.

Santino Marella vs David Otunga
A Long csapat kapitánya, az Amerikai Bajnok Santino Marella és a Laurinaitis csapat kapitánya, a GM jobbkeze, David Otunga fog megküzdeni egymással. Az elején ez egy vegyes tag team meccsnek indult, ennek megfelelően Marella Aksana oldalán érkezik meg. Otunga egyedül jön, nem tudni, ki lesz a párja.
Mielőtt a mérkőzés elkezdődne, John Laurinaitis mikrofont kér, és bejelenti, hogy a meccset 2-1 handicap mérkőzésre módosítja, ennek megfelelően Otunga kijelölt partnere nem más, mint Mark Henry! Marellának gyakorlatilag esélye sincs nyerni két ilyen ellenféllel szemben.
Érthető módon a bejelentés után azonnal megjelenik Teddy Long, aki szóváteszi a korrektnek nem nevezhető eljárást. A szócsata a két GM között ismét lökdösődésig fajul, Laurinaitis a földön végzi.
Közben a két srác a ringben teszi a dolgát és bizony Marella nyerő helyzetbe kerül Otungával szemben. Ám amikor a Kobrát osztaná ki mintegy kegyelemdöfésként ellenfelének, Mark Henry elkapja a kezét és a World’s Strongest Slam-mel elintézi.
A győztes így David Otunga és Mark Henry.

A győzelem nem elég Otungának. Henry fogja Marellát, Otunga pedig ütni akarja, ezt azonban Kofi Kingston szeretné megakadályozni. Csakhogy a Világ Legerősebb Embere vele is elbánik. John Laurinaitis bejelenti, hogy csapatának új tagja Otunga mellett Mark Henry. Teddy Long és Aksana egyelőre tehetetlenül nézik, ami a ringben folyik.

A reklámblokkban a Psych – Dilis detektívek televíziós sorozatba pillantunk bele annak kapcsán, hogy a WWE Szupersztárja, The Miz az adás vendégszereplője lesz.
Nem maradhat el a Cena vs Rock mérkőzés reklámozása sem, ezúttal az Extra című összeállítással hangolunk a Maniára.

Az élő képet a kulisszák mögül kapjuk ismét, ahol Eve és Zack Ryder találkozik össze. Zack ismét el van varázsolva, már elfelejtette, hogy Eve hogy bánt el vele. A lány szerint lehetnek barátok, de nem szeretné, ha olyan hangokat hallana, hogy a barátságukat előnyösen akarja kihasználni.
Beth Phoenix megy oda hozzájuk és nehezményezi, hogy ő, a WWE Díva Bajnoka nem szerepelt a WrestleMania Extrában, a színésznő Maria Menounos pedig igen. Közli, hogy a következő Extrában meg fog jelenni és konfrontálja Mariát. Eve szerint ez jó ötlet. Majd Beth megjegyzi, hogy ő is az ujja köré tudná csavarni Zacket…

John Laurinaitis az irodájában telefonál, amikor The Miz jelenik meg és a Team Laurinaitis tagja akar lenni. Mizzel van a Psych sztárja, James Roday is. Miz szerint a vendégszereplése jó reklám lehetne a WrestleManiára is…
Laurinaitis közli Mizzel, hogy tagja lehet a csapatának, ha megnyer egy mérkőzést ma este, majd megkérdezi Roday-t, hogy lenne-e különleges ringbemondó a meccs előtt. Roday örül a lehetőségnek, Miz azonban nem annyira boldog, amikor megtudja, hogy ellenfele a WWE Bajnok CM Punk lesz.

Brodus Clay vs. Jinder Mahal
Brodus Clay egy ideje nem szerepelt a televíziós adásokban, ma este Jinder Mahal ellen lép ringbe. Mahal még a gong előtt megtámadja Brodust, talán a felkészületlenségében bízik. A Funkasaurusnak azonban nem ellenfél így sem Jinder, gyakorlatilag egy perc alatt legyőzi.
A győztes tehát: Brodus Clay.

Mint azt előre bejelentették, Shawn Michaels ma ismét a RAW vendége. HBK Undertakerrel akar szót váltani a WrestleMania Hell in a Cell mérkőzés, illetve a meccs elfogadásához vezető események kapcsán.
Michaels elmondja, hogy HHH és Undertaker három hét múlva egy nagyon kemény Hell in a Cell mérkőzést fognak vívni a WrestleManián, hogy befejezzenek egy korszakot. Emlékeztet bennünket, hogy ő lesz a mérkőzése speciális vezetője és bejátszást mutat az egy héttel ezelőtti, Triple H-el folytatott beszélgetéséből.
Elmondja, hogy az elmúlt hetekben ő többször is itt volt, de senki nem ment be az öltözőjébe hogy vesztesnek nevezze, hogy hibáztassa, csak Triple H mondta ezt neki. Van egy ember azonban, aki távol volt a múlt héten, de itt van ma este, ő pedig nem más, mint Undertaker!
Megszólal a jól ismert gong és megjelenik Taker, akit a közönség hatalmas szeretettel fogad.
Michaels elmondja, hogy húsz évig messzemenőkig tisztelték egymást. Úgy gondolja, hogy Undertakernek kellett volna, hogy legyen bátorsága, hogy elmondja, mit gondol róla. Mit akarsz, mit modjak? – kérdezi Undertaker. Azt, hogy hibás vagy, vesztes vagy, hogy nem tudtad elvégezni a munkádat?
Taker szerint Shawn-nak el kéne gondolkoznia egy pillanatra, kinek a szavait ismétli: Undertakerét, vagy jó barátjáét, HHH-ét, amit Undertaker szájába adott. Akárhogy is legyen, Shawnnak el kell hagynia a bizonytalanságát…
Michaels félbeszakítja. Szerinte Undertaker könyörgött HHH-nek a meccsért. A 19-0 után még mindig azt hiszi, bizonyítania kell. Kinek? Miért? Azért, mert tavaly Triple H majdnem kiverte belőle az életet. És ő már a múlt héten HHH-nek is megmondta: tudja, ki fog győzni.
Undertaker elmondja, hogy a WrestleMánián akár veszíteni fog, akár győzni, elfogadja az eredményt. Egy dolgot azonban nem fogad el: Shawn egóját. Az ő két meccsük (WrestleMania XXV. és XXVI-on) és a múlt évi mérkőzés Triple H ellen maga volt a sors. És ahogy a mostani meccs közeledik, az is sors lesz, egy korszak vége. Ami nem történhet meg, akár győz, akár veszít: hogy az eredmény nem tiszta! Mert ha nem lesz tiszta, a pokol fog megfizetni érte – figyelmezteti HBK-t, a sepciális mérkőzésvezetőt.
Shawn Michaels szerint ez nem sors, hanem irónia. Irónikus, hogy pont ő lesz az, aki megállíthatja Undertakert, ő, aki kudarc, aki nem képes elvégezni a munkáját. Ironikus, hogy pont ő lesz az a srác, aki véget vethet ennek.
Michaels távozna, Undertaker azonban megfogja a karját. Le fogja győzni Triple H-et, túl fogja élni és ő lesz az, aki hivatalosan véget vet egy korszaknak. És ha HBK nem tudja végezni rendesen a dolgát, akkor hivatalosan véget vet neki is!
(A helyzet azért is speciális, mert Shawn Michaels a WrestleMania XXV-ön és a WrestleMania XXVI-on is vereséget szenvedett Undertakertől. Utóbbi veresége után döntött a visszavonulás mellett és a Mania másnapján a RAW-ban el is búcsúzott.)

Shawn Michaels kifelé megy, Triple H befelé. A bejáratnál megállnak egymás mellett és egymásra majd Undertakerre néznek. Mi lehet a pillantás mögött?

The Miz vs CM Punk
Miznek tehát le kell győznie Punkot, hogy a WrestleManián szerepelhessen, még ha ez a szereplés azzal jár is, hogy a Team Laurinaitis tagja lesz. James Roday érkezik meg és a felkérésnek megfelelően elkezdi a felkonferálást. Láthatóan élvezi a dolgot. 🙂 Miz bármennyire is a WM szereplője akar lenni, nincs könnyű dolga Punk ellen. Keményen üti a bajnokot, de kopogtatnia nem sikerül, sőt Punk fordít és feladatja a mérkőzést Mizzel.

A bajnok ünneplését az óriás kivetítőn megjelenő Chris Jericho szakítja félbe, aki gúnyosan gratulál: Élvezze a győzelmet, mert nem tart sokáig – mondja Punknak. Punk egy csaló, az apja pedig alkoholista volt, és elkerülhetetlen, hogy Punk ne ugyanúgy végezze. Punk felnéz a kivetítőre, Jericho pedig folytatja az apja szidalmazását és megkérdezi, hogy a tetoválási mánia is egyfajta elrejtése-e az ivás utáni vágynak. Megesküszik, hogy az alkoholizmusba fogja hajszolni Punkot, miután elveri a WrestleManián és ő lesz a világ legjobbja. Utána pedig CM Punk nem marad más, csak egy szánalmas részeg, aki olyan, mint az apja.
Punk arcán látszik, hogy ez öv alatti, fájó ütés volt neki. Szótlanul, megtörten távozik a ringből.

Randy Orton vs Jack Swagger
Swagger a tőle megszokott szorító fogásokkal próbálkozik, azonban a Vipera, mint egy csúszós kígyó, mindig kiszabadul. Kidobja ellenfelét a ringből és az acéllépcső parancsol megállást Swaggernek. Az All American American megpróbál fordítani, de az RKO ellen Vickie Guierrero biztatása is kevésnek bizonyul.
A győztes: Randy Orton.

A fények kialszanak, a ring négy sarkában fellobbannak a lángok. Kane azonban ezúttal nem érkezik meg, csak mintha jelezni akarná Randynek, hogy rajta tartja a szemét…

Visszanézhetjük John Cena rappes fellépését az adás elejéről, megtudjuk, hogy a jövő héten Cena Mark Henryvel fog szembe nézni, majd következik a Rock koncert.

Az Emberek Bajnoka gitárral a kezében vonul be és mint mindig, most is kiélvezi a fogadtatást. A köszöntés a megszokott: Végül The Rock visszatért Clevelandbe!
Cena felszerelésének kritizálásával kezdi, szerinte mindenki tudja hogy néz ki: úgy, mint amikor Vanilla Ice-t ötvözik egy Teletubbie-val – erről képet is mutat. Ő azonban nem kétperces rappel készült, hanem valami speciálissal és megfogja a gitárt és énekelni kezd.
Először Ian Hunter 1979-es Cleveland Rocks számát költi át anti-Cenásra, a közönség pedig imádja ezért. Cena mindent megkap: Eminem utánzat, a végbélvizsgálat az orvosnál, szóba kerül a csókváltása Eve-vel, az apja, a felesége és minden, amiről hallhattunk már az elmúlt hetek szócsatáiban.
Megkérdezi, van-e a közönségben felnőtt Cena rajongó. Búgás a válasz, néhányan azonban bevállalják. Ők is kapnak egy dalt, amiben megénekli, hogy szüzek, akik nem kapnak ízelítőt a pitéből…
Rock kedélyesen elénekelget, a jelenlévők szeretik. A Rock koncert utolsó dala azonban milliókhoz szól, egy dal, amit több százezer emberrel együtt akar énekelni, ez pedig a Queen híres zenéje, a We Will Rock You!
Milliókhoz szól, mert milliók akarják látni azt is, hogy a WrestleManián, minden idők legnagyobb meccsén szétrúgja Cena seggét.

A Rock koncerttel véget és a heti RAW szupershow, azonban az események pénteken a SmackDownban folytatódnak.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!