WWE RAW 2012. március 26. – Utoljára a WM előtt

2012. március 26-án az atlantai Philips arénába érkezett a RAW szupershow és a WWE szupersztárjai. Lássuk mi történt a WrestleMania előtti utolsó Monday night RAW adásban.

Az este egy remek tag team mérkőzéssel indul, olyan szereplőkkel, akik vasárnap is megküzdenek egymással. Randy Orton és Sheamus párosa Kane és Daniel Bryan ellen vonul a ringbe. Bryan oldaláról nem maradhat el kísérője és barátnője, AJ sem.

Randy Orton és Sheamus vs Kane és Daniel Bryan
A meccs szinte egy előjáték a vasárnapi eseményekre, és nem lehet okunk panaszra, remek kis összecsapást láthatunk. Az elején nagyon úgy tűnt, hogy az Orton-Sheamus páros megállíthatatlan és gyors győzelmet aratnak, azonban Bryan és Kane fordítani tudott. Sőt volt egy pillanat, amikor azt hihettük, Kane végső csapást ad Ortonnak egy Chokeslammel, a Vipera azonban remekül menekült ki a helyzetből és küldte ellenfelét padlóra egy rúgással.
A váltás után Sheamus elintézte volna Bryant, ám AJ nem hagyta! A lány Daniel elé állt, a Nagy Fehér pedig érthetően nem akarta bántani. Ezt a pillanatnyi zavart sikeresen használta ki a Kane-Bryan páros: először Kane adott Sheamusnak egy Chokeslamet a köteleken keresztül, majd Bryan kopogtatott.
A győztes: Kane és Daniel Bryan.

A reklámblokkban a Cena vs Rock mérkőzésre hangolhatunk, visszanézhetjük az előző évi adás néhány pillanatát és megtudjuk, hogy a két szupersztár ma este is farkasszemet néz egymással.

Michael Cole áll a ring közepén és egy Team Johnny pólót vesz föl éppen. Nem meglepő, hogy a WWE Hangjának is nevezett kommentátor Laurinaitishez húz, tapasztalhattuk ezt már az elmúlt hónapokban. Cole a szokásos mondatával kér figyelmet, majd bejelenti, hogy hivatalosan is ő lesz a Team Johnny kommentátora a WrestleMania XXVIII-on. Cole felkonferálja Laurinaitist, mint a WM utáni időszakban a RAW és a SmackDown általános igazgatóját. A tömeg nem fogadja kitörő örömmel Johnnyt és ugyanez igaz az általa behívott “hivatalos zászlóvivőre” Vickie Guerrerora is. Bejelentik David Otungát is, aki a Team Johnny kapitánya.
Booker T nem bírja tovább, feláll az asztal tetejére és felkonferálja azt az embert, aki Laurinaitist visszaküldi majd az öltözőbe: Teddy Longot.
A SmackDown jelenlegi vezetője is bemutatja csapatának kapitányát, aki Santino Marella. Az olaszt a hivatalos zászlóvivő, Hornswoggle kíséri be.

Kapitány vs Kapitány mérkőzés: David Otunga vs Santino Marella
A második meccs is kemény edzés a vasárnapi PPV adásra. Otunga igen gyorsan küldi padlóra Santinot, majd a Team Johnny zászlaját lengetve pózol a ring közepén. A kis Hornswoggle-nek ez nem tetszik túlzottan, így ő is a ringbe vonul a Teddy csapat zászlóját lobogtatni. Otunga természetesen ezt nem akarja hagyni, elkergeti a törpét, majd a ring kötelének hála: fejbe veri saját magát a zászlórúddal. 😀
A közben magára találó Marella ezt a pillanatot használja ki arra, hogy Otungának megadja a kegyelemdöfést egy Kobrával és kopogtasson.
A győztes: Santino Marella.

Laurinaitis – mint mindig – most sem bírja elviselni a vereséget, a ringbe megy és reklamál. Teddy “véletlenül” hanyatt löki, amitől még jobban begurul és majdnem nekimegy. Marella is figyel és arra készül, hogy a Kobrával megismertesse Johnnyt is, ekkor azonban megérkezik Miz és egy Skull Crushing Finale-vel teríti le a csapatkapitányt!
Laurinaitis hivatalosan is bejelenti csapatának új – és egyben utolsó – tagját: Gratulál Miznek és közli vele hogy ott lesz a WrestleManián!
A Team Johnny tehát teljes vasárnapra. A tagok: David Otunga, Mark Henry, Dolph Ziggler, Jack Swagger, Christian és The Miz.

A szünetben megtudjuk, hogy ma este Christian a ringbe is visszatér és olyan kemény ellenfelet kap, mint a WWE Bajnok CM Punk. Tovább reklámozzák a Cena vs Rock meccset és egy remek összefoglalót kapunk Triple H – Undertaker és Shawn Michaels korábbi éveiből az End of an Era Hell in a Cell mérkőzés kapcsán.

Eve Torres vs. Kelly Kelly
A két lány nemrég még jó barátságban volt, most pedig ellenfelekként néznek szembe egymással, és ez fog történni vasárnap is. Eve Beth Phoenix kíséretében érkezik. A lányok meccse mindössze néhány percig tart és végül Kelly Kellynek sikerül kopogtatással nyernie.

Ismét reklám arról a meccsről, ami egyszer jön létre egy életben, ami soha nem volt és soha többé nem lesz: Cena vs Rock.
Megtudhatjuk azt is, hogy a WWE a Make a Wish alapítvánnyal közösen kb. 200 családot lát vendégül a WrestleMania XXVIII-on a világ minden pontjáról.

Christian vs. CM Punk
Karizma Kapitány eddig csak a száját használta, most azonban több hónapos kihagyás után ismét láthatjuk a küzdőtéren is! Christian Team Johnny pólóban vonul be.
Megérkezik a WWE Bajnok CM Punk és már meg sem lepődünk azon, hogy a titantront félbeszakítja az óriás kivetítőn megjelenő Chris Jericho. Jericho ismét elmondja, hogy legyőzi Punkot vasárnap és újabb “információkat” mond el ellenfele családjáról. Punkot most is csalónak nevezi és sötét titkokat akar a napvilágra hozni. Azok után, hogy Punk édesapjáról elmondta már, hogy alkoholista, a testvéréről, hogy drogproblémái vannak, most Punk édesanyja következik, aki Jericho szerint egy szép és kedves nő, ugyanakkor gátlástalan. Akkor házasodtak össze, amikor fiuk már megszületett, így CM Punk egy fattyú!
Punk szótlanul áll és nézi a kivetítőt, Christian pedig nem vár tovább, hátulról letámadja és ütni-rúgni kezdi, majd kidobja a ringből. Punkot azonban nem kell félteni, összekapja magát és a kommentátori asztalba veri Christian fejét, sőt még egy rúgást is bevisz neki. A Bajnok nagyon dühös és minden dühét a frissen visszatért Karizma Kapitányra zúdítja. Arccal az acéllépcsőre dobja, majd egy Anaconda Vice szorítással fogja le, miközben ezt kiabálja: Ezt neked Jericho!
Punkot a mérkőzésvezetők választják le Christianról, ám még egyszer ráugrik áldozatára és üti a fejét.
A meccsen hivatalos győztes nincs, a vesztes azonban egyértelműen Christian, akinek könnyen lehet, hogy ismét megsérült a nyaka.

Brodus Clay vs. Curt Hawkins
Hát, ez az az újabb egyperces, amire nem nagyon érdemes időt pazarolni. Brodus a szokásos stílusban arat villámgyőzelmet.

Big Show vs. Primo
Furca párosítás, a hatalmas termetű Big Show a Tag Team Bajnok Primoval áll szemben. A meccs előtt visszajátszást kapunk Cody Rhodes egy héttel ezelőtti támadásáról Show ellen, majd megérkezik Primo, akit Epico és Rosa Mendes kísér be. Nem meglepő, hogy Big Show végig dominál a mérkőzés alatt és gyors győzelmet arat.

Nem meglepő az sem, hogy a meccs után megjelenik ismét Cody, aki a WrestleMania XXVIII-ról (mi másról) beszél. Elmondja, hogy közeledik az ő idejük és ez ijesztő lehet Big Show számára. Az lesz az igazi nagy show és nagyon közel van. Rhodes szerint Big Show vasárnapot követően már nem lesz “Big Show”… Április elsején, a bolondok napján Show lesz április legnagyobb bolondja, ő pedig meg fogja védeni Interkontinentális Bajnoki címét.

Megtudjuk azt is, hogy Christian kikerült John Laurinaitis csapatából, ugyanis az orvosok nem engedik, hogy szerepeljen a WrestleManián! Nagy kérdés, hogy az ismét sérült Karizma Kapitányt kivel tudja Laurinaitis pótolni.

A szünetben ismét látjuk Lord Tensai promó videóját, majd a kulisszák mögött Zack Ryder beszélget a Bella ikrekkel a vasárnapi nagy meccsről. Az ikrek közötti ellentétet mutatja, hogy egyikük a Team Johnny, másikuk pedig a Team Teddy pólóját viseli. Eve lép oda Zackhez, és megkérdezi, melyik szállodában száll meg Miamiban. Zack elmondja, hogy a teljes Teddy csapat egy hotelben lesz. A lány reméli, hogy Zack ottmarad majd az ő szállodájában, mert lesz mit ünnepelni a WrestleMania után…

Josh Matthews CM Punkot kérdezné arról, hogy mit érez Jericho iránt. Punk elmondja, hogy az egész családja negatív reflektorfénybe került, mit érezhet? Kérdezze meg Josh Christiant, hogy mit érez, ő tudja. Nevezheti őt Jericho, aminek akarja, de a családját ócsárolni nem jó dolog. A nővére teljesen kivan, az anyjáról elmondottak hazugságok. Ő nem egy fattyú, ő a legjobb pankrátor a világon!

Mark Henry vs. The Great Khali
Ismét a két GM csapat tagjai mérkőznek meg. Great Khali a Team Teddy, míg Mark Henry a Team Johnny pólójában vonul be. Bár Khali ereje megvan ahhoz, hogy legyőzze a Világ Legerősebb Emberét, Mark Henry lényegesen gyorsabban képes mozogni és az ő ereje még hatalmasabb. A mérkőzésnek nagyon gyorsan vége lesz, Henry a World Strongest Slam után lekopogtatja Khalit és nyer.

Az összecsapást követően Mark Henry nem kedves szavakat intéz Teddy Longhoz, John Laurinaitis pedig belöki a ringbe Teddyt Mark elé, s ha ez nem lenne elég, behívja a Team Johnny többi tagját is.
A Team Teddy pankrátorai sem hagyhatják ezt annyiban, apránként ők is érkeznek és a ring mellett elkezdődik a WrestleMania előzetes. Kofi Kingston Henryt célozza meg, ám az óriás gyorsan a földre küldi és ismét Theodore Long ellen fordul. Amikor Teddy megkapná a WSS-t, Booker-T avatkozik közbe! A kommentátori asztaltól öltönyben berohanó szupersztár pillanatok alatt kifekteti Markot.

Teddy Long nyilvánosan köszöni meg Booker-T-nek, hogy megmentette, majd hivatalosan felkéri, hogy legyen a Team Teddy hatodik tagja. Booker-T elvállalja.

Láthatjuk azt is, hogy a Team Johnnynál Christian helyére Drew McIntyre lépett.

És végül The Rock visszatért Atlantába! Az Emberek Bajnokát itt is hatalmas szeretettel fogadja a közönség.
The Rock elmondja, hogy 2004-ben a WrestleMania XX. után azt gondolta, az volt az utolsó WM az életében, Az emberek gyakran kérdezték tőle, mikor jön vissza a Maniára és a ringbe, és ő tudta, hogy visszajön, csak ezt nem tudta, mikor.
Aztán tavaly Georgiában, amikor kiosztotta a Rock Bottomot Cenának, már tudta, hogy itt az idő, véget ért a várakozás. Másnap bejelentették itt, ebben az arénában, hogy a WM XXVIII-on ő lesz a fő esemény. Egyetlen ember volt, aki a rajongókért akarta ezt a meccset, Jon Cena. Rock arról beszél, hogyan vált Cena a WWE szívverésévé, de Cena soha nem nézett szembe olyan ellenféllel, mint amilyen ő…
John Cena zenéje szakítja félbe Rockot, az érkezőt Atlantában is vegyes reakciókkal fogadja a közönség.
Cena először reagál Rock szavaira és szerinte épp The Rock az, aki nem látott még olyat, mint ő, pedig estéről-estére ott van és mosoly van az arcán.
Egy éve Rock szónokol, és valójában a legjobb szónok, megnevetteti a srácokat és rajta, Cenán nevetnek. De abban az időben, amikor The Rock eltűnt, ő volt az, aki szolgálta őket.
Cena szerint akik gyűlölik, azok is tudják, hogy nyerni fog a WrestleManián.
Hosszabb ideje aktív tagja a WWE-nek, mint ameddig aktív tag The Rock volt. És valóban, Rock hatalmas sztár volt az Attitude Erában, de ő, John Cena itt volt akkor is, amikor nem volt annyira klassz sztárnak lenni. Ő mindig itt van, és nem az számít, hogy ő mit szeret…
Azt nem lehet tagadni, hogy amikor Rock az arénában van, ott tiszta érzelmek szabadulnak fel – mondja és meg is szólaltatja a közönséget: Let’s Go Cena – Cena Sucks!.
Cena szerint minden egyes szupersztár – beleértve Rockot is – hátat fordított a szupersztárságának, egyedül ő maradt itt és egyszerűen azt teszi, ami a pólójára is van írva: felülemelkedik. És nyer.
Az emberek tudják, hogy ő hogy érti a dolgokat. A WrestleMania után The Rock a GI Joe sztárja lesz, ő azonban itt marad, továbbra is ez jelenti az életét.
A második helyezettre senki nem fog emlékezni, ezért kell győzni, ezért fontosabb ez az mérkőzés, mint bármi más az életében.
The Rock tudja, milyen fontos ez Cenának, de mint mondja, ugyanolyan fontos neki is. Szerinte az emberek tuják, hogy ő nem csak egy átkozott látogató a WWE-nél, ő segített felépíteni Cena “házát”.
Az emberek azt is tudják, hogy Cenának még soha nem volt ellenfele, akit ne tudott volna legyőzni. A mai napig. És az emberek tudják, hogy Rock azért jött vissza, hogy elverje Cenát. Ez hajtja őt.
Senki sem mondhatja, hogy ő csak besétált a WrestleManiára, és legyőzte Hulk Hogant, vagy Steve Austint. le kell győznie Cenát is, hogy minden idők legnagyobb szupersztárjává váljon!
hat nap múlva nem csak megveri Cenát, hanem egy életre szóló seggberúgást ad neki és ezt az egész világ – beleértve kettejüket is – tudja.
Cena szerint nem számít, The Rock mit gondol. Ő lesz az a srác, akinek a kezét magasba emelik Rock fölött és ő lesz másnap az újságok címlapján, azzal, hogy szétverte Rock seggét…

A WrestleMania előtt hat nappal az utolsó RAW adás a két szupersztár már-már megszokott vitájával ért véget.

Kiderült, hogy Christian visszatérése rendkívül rövidre sikeredett, sérülése miatt ki kell hagynia a WWE egyik legnagyobb éves eseményét. A helyére Drew McIntyre került és a mai este véglegesek lettek a General Maganerek csapatai.

A WrestleManiára bejelentett mérkőzéseket, a résztvevőket és a GM Tag Teamek tagjait a WrestleMania előzetesben olvashatjátok. Ugyanott továbbra is várjuk véleményeiteket a meccsek végkimenetelével kapcsolatosan.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!