WWE RAW 2012. március 5. – Így csinálja Teddy Long

2012. március 5-én Bostonban, a TD Gardenben rendezték meg a RAW Szupershow-t. Ez volt az a helycserés adás, amit a WWE Igazgatótanácsának döntése értelmében a SmackDown igazgatója, Theodore Long vezetett. És ez volt az az adás, amin ismét ott volt Triple H, Shawn Michaels és The Rock is.

Shawn Michaels jelenik meg először, természetesen a Triple H vs Undertaker Hell in a Cell WrestleMania mérkőzés kapcsán. Néhány héttel ezelőtt elég meleggé vált a helyzet a két régi jó barát, HHH és HBK között épp annak okán, hogy The Game visszautasítottak Taker kihívását.
Shawn is erről beszél és tudni akarja mi volt az, ami végül Triple H-et arra ösztönözte, hogy megváltoztassa eredeti véleményét és kiálljon a visszavágóra. Shawn ezt szemtől-szembe szeretné tisztázni, Triple H is hajlandó erre, így a közönség legnagyobb örömére ő is megjelenik az arénában.
A két barát megöleli egymást, majd HBK elismeri, hogy nagyon nehéz helyzet volt az a hetekkel ezelőtti szembenézés. Tudja, hogy olyanokat mondott, amiket jó barát nem mond a másiknak, de ezzel tolta a végső határig HHH-et. Aljas dolgok jutottak eszébe, hogy miként próbálja meg rábeszélni őt a meccsre. Hasonlóan másokhoz ő is gyávának nevezte.
Shawn megmutatja azt a felvételt, amikor Undertaker Triple H szemébe vágta, hogy ő (HBK) jobb, mint HHH, majd ezt követően Triple H elfogadta a kihívást. Vajon ez volt a szikra, ami végképp belobbantotta, ráadásul olyannyira, hogy Hell in a Cell mérkőzést akarjon?
Amikor Triple H szólni akar, Michaels félbeszakítja. Ez a legrosszabb dolog, amit mondani lehetett, hogy ő jobb, mint Triple H? HHH szerint ennek semmi köze a dologhoz. Ő belefáradt abba, hogy az emberek azt beszélik Shawn háta mögött, hogy egy kudarc. Fáj neki, hogy úgy néznek Shawnra, mint egy vesztesre. Nem tudja kezelni ezt, mert ő hiszi, hogy HBK a történelem egyik legnagyobb alakja.
Ezért vállalta el, hogy véget vet Undertakernek és ezzel véget vet egy korszaknak. Shawn Michaels-ért is csinálja. Nagyon kemény szavak, a feszültség ismét szikrázik a két barát között.
Michaels gúnyosan köszöni meg a választ Triple H-nek, aki szerinte mindig mindent az ellenőrzése alatt tart. Tavaly nézte a meccset, amin HHH nem tudott győzni és ő ezt előre tudta. És tudja azt is, hogy ki fog nyerni az idén és ismét igaza lesz. Tudja, mert ő lesz a meccs speciális mérkőzésvezetője!
A bejelentés után megpaskolja HHH vállát és magára hagyja a megdöbbent barátot.

A reklámblokkban láthatjuk, hogy John Cena és The Rock ismét váltanak ma este pár szót, láthatjuk, hogy jó kis meccs várható a CM Punk és Sheamus vs Daniel Bryan és Chris Jericho összecsapáson, majd egy címmérkőzés következik.

WWE Egyesült Államok bajnoki cím meccs: Santino Marella vs Jack Swagger
Theodore Long lehetőséget adott Marellának, hogy kihívja az Amerikai Bajnok Swaggert. Az All American American mellől nem hiányozhat Vickie Guerrero és Dolph Ziggler, nem mellesleg ott van John Laurinaitis és David Otunga is. Nem meglepő, hogy Otunga és Ziggler megpróbál már a meccs elején közbeavatkozni és ezzel előnyös helyzetbe hozni Swaggert. Teddy Long azonban nem tűri ezt és ő is megjelenik Kofi Kingston és Aksana társaságában. Azonnal szóváltásba keveredik Laurinaitis-szel, aki azt hangoztatja, hogy ez az ő show-ja. A két GM között már-már bunyóvá fajul a helyzet, de a ring másik oldalán sincs ez másképp: Zigglert Kofi állítja le, majd Meralla oszt ki neki egy Kobrát. Vickie Guerrerot Aksana veszi kezelésbe.
Swagger ügyesen fordul el Marella befejezője elöl és a bokaszorítással rá is kényszerítené ellenfelét a feladásra, azonban a bíró ezt nem látja, mert a Long-Laurinaitis lökdösődésre figyel.
Marellának sikerül fordítania és kopogtatnia! A kis olasz nem akarja elhinni, hogy bajnok és nem akarja elfogadni ezt Laurinaitis sem.
Leállíttatja a zenét és ismét közli, hogy ez az ő show-ja, Teddy nem teheti ezt meg a RAW-n. Teddy emlékezteti, hogy ma este a RAW az ő műsora, és behívja a biztonságiakat, akikkel kivezetteti az arénából John Laurinaitist és David Otungát.
Ez után sikeresen bejelentik: az új Amerikai Bajnok Santino Marella!
Santino könnyezve ünnepli bajnoki címét.

Láthatjuk, hogy The Rock a mai napját Bostonban töltötte. Történelem leckéket ad Cenának, melyből az elsőt a kikötőben mondja el. Az 1773-as bostoni teadélutánról beszél és John Cenát az akkori angolokhoz hasonlítja. Előtte egy asztal, megtöltve Cena emléktárgyakkal, ezeket The Rock egyesével dobálja a tengerbe. A vízben végzi a vekker, a kerti törpe, a pólok, sapkák… Rock szerint ma este forradalom kezdődik, Rock forradalma, mert mindenkinek elege van abból a sok szemétből, amit Cena lenyomott a torkukon.

Alicia Fox vs Eve Torres
Kelly Kelly a kommentátorok között ülve nézi a lányok meccsét, amit igen gyorsan Eve nyer meg.

A lány ünneplését Zack Ryder megjelenése szakítja félbe. Zacket azóta nem láttuk, hogy Kane tolókocsijával együtt leborította a rámpáról. Azóta nem láttuk, hogy Eve megcsókolta John Cenát és nem csinált titkot abból, hogy csak kihasználta Zacket.
Zack örül, hogy soha nem jöttek össze…

A színfalak mögött Eve utoléri Zacket és láthatóan még mindig hat a srácra. Megcsókolja és Zack mosolya elárulja, hogy azonnal megbocsát neki.

Az adás előtt John Cena ült az üres arénában és hangosan gondolkodott. Nem nehéz kitalálni miről: A WrestleMania XXVIII-ról. Nagyjából hasonló dolgokat mond, mint amik már elhangzottak az elmúlt hetekben. Cena nem tett le arról, hogy megnyerje a Rock elleni mérkőzését, mint mondja, a második helyezettre senki nem fog emlékezni. Megemlíti a Superbowl-t, ahova a New England Patriots szinte veretlenül jutott be, de a célban mégis veszítettek. Ha ő nem tud nyerni, ő is csak egy név lesz The Rock noteszében, de ha nyer, más lesz…
Ez a WrestleMania minden rekordot meg fog dönteni a WWE történetében. Elismeri, hogy The Rock a legsikeresebb ember, aki valaha is megfordult a WWE-nél. A WrestleMania, az összecsapásuk mindent jelent neki. Ha nyer, mindent elér. Ez a WrestleMania minden lesz, vagy semmi, ez lesz az ő öröksége. WrestleMania XXVIII. egyszer van egy életben…

CM Punk és Sheamus vs Bryan és Chris Jericho
Teddy Long remek tag team mérkőzést hozott össze ma estére a WWE Univerzumnak, ami már majdnem az elmúlt két adás Champion vs Champion meccsének folytatása. A két bajnok és a két kihívó a ringben. Punk és Jericho mozgását elnézve bizony látványosnak és remeknek ígérkezik a WrestleMania meccsük is, de Sheamus és Bryan is kóstolgatják egymást.
A jó kis csatát végül a Chris Jericho-Daniel Bryan páros nyeri, miután Jerichonak sikerül kopogtatnia a derekát láthatóan fájlaló Punkot. Jericho ezúttal sem hagyja ki, hogy magasba emelje a WWE Bajnoki övet…

The Rock Boston belvárosában a hazafi Paul Revere szobrától adja a második történelemleckét. Reverét, a bostoni születésű patriótát és John Cenát próbálja meg összehasonlítani. Milyen lett volna a forradalom, ha anno Cena van Revere helyében? Teát kortyolgatott volna, krikettezett volna és azt énekelte volna: Isten áldja a Királynőt… Ha visszamehetnének az időben, ott is szétrúgná Cena seggét és The Rock hős lenne. George Washingtont, Benjamin Franklint említi, akiknek nagyságát tiszteli.
Megígéri, hogy hamarosan ott lesz a TD Gardenben…

Big Show vs Miz
A meccset megelőzően Cody Rhodes jelenik meg a bejáratnál, és ismét Big SHow-nak szól be. Ezúttal a WrestleMania XVIII-at idézi, amin Big Show nem szerepelt, hanem az esemény alatt a WWE étteremben evett. A videóbejátszással sikerül megint felszítania Big SHow haragját, az óriás ezt Mizen vezeti le és gyakorlatilag pillanatok alatt kiüti.
Show felmutat a WM XXVIII. logóra, mintegy jelezve Rhodesnak, hogy még nincs vége a sztorinak kettejük között.

Rock megadja a harmadik leckét is, ezúttal a bostoni Common Parkban van a Massachusetts State House előtt. Úgy véli, hogy benne találkozik George Washington karizmája és Benjamin Franklin ragyogó elméje. Megígéri, hogy történelmet fog írni azzal, hogy megveri John Cenát Miamiban, és megígéri, hogy belenéz John Cena szemeibe és pontosan elmondja a világnak, mit lát bennük.

R-Truth vs Kane
Múlt héten Kane megtámadta a Tag Team Triple Threat mérkőzés résztvevőit, közöttük R-Truth-ot is. Ma Truth visszavághatna, Kane azonban lényegesen pusztítóbb és győz.

A meccs után megjelenik a Vipera, Randy Orton. Neki is van mit törlesztenie Kane-nel szemben, hisz pénteken a SmackDown-ban a Big Red Monster őt intézte el. Orton hatalmas RKO-t ad Kane-nek, majd közli vele, hogy jó újra itt lenni.

Nem marad más hátra, mint John Cena és The Rock találkozása. A találkozás Cena szülővárosában, Bostonban. Cenát otthon is vegyes reakciókkal fogadja a tömeg. Meg is jegyzi, hogy azt hitte, mindenki izgatott lesz. Végülis The Rock visszatért ide, Bostonba. Az igazi Rock, akivel szembe akar nézni a WrestleManián, aki Boston több helyéről ma történelemleckéket adott. Izgalmas, szórakoztató és felvillanyozó promókat.
De Rock nem csinál mást, csak beszél. Beszél a gabonapehelyről, beszél a péniszéről, arról, hogy hány lány aludt az ágyában. Cena tudni szeretné, hogy ez Rocknál a középkor válsága, kapuzárás előtti pánik? Rockkal kell harcolnia, vagy egy Jersey Shore-ba illő szituációval?

The Rock nem vesztegeti az idejét, megjelenik ő is, így a WWE két szupersztárja rövid idő alatt másodszor áll szemtől-szemben a ring közepén. Ő is elmondja, hogy végül The Rock visszatért Bostonba. Megígérte a világnak, hogy belenéz Cena szemeibe és elmondja, mit lát ott: Félelmet. Félelmet, hogy ő mindent elvesz tőle. Félelmet, mert minden, amiért tíz évig Cena keményen dolgozott, el fog tűnni, amikor ő legyőzi a WrestleManián. Rock soha, de soha semmiben nem volt ilyen biztos még, mint ebben. Nézik egymást, majd a közönség soraiból egyre hangosabban szól a Fogtündér kántálás.
Rock nem jön zavarba: Azzal fejezi be, hogy Cena mindig egy kisfiú marad, aki úgy vonul majd be a történelembe, mint “The Rock kurvája”. És ezzel The Rock távozik.

Cenának még van mondanivalója: A magasság és a súly nem számít, amikor valaki a csuklójáról olvassa a jegyzeteit. Ha Rock azt hiszi, hogy ő megijedt, akkor elvesztette az eszét. A mondat, hogy ő The Rock kurvája lesz, csak félig igaz: ő lesz az a rohadék, aki történelmet fog írni a WrestleManián, amikor elveri Rock fenekét.

Cena beugrik a tömegbe, otthonában a barátaival és a jelen lévő családjával ünnepel.

A szócsaták még közel 4 hétig folytatódnak, a WrestleManiáig 27 nap van hátra. Folytatódnak az ellentétek a többi szupersztár között is és ne felejtsük el, hogy mi zajlik a két igazgató között. A pénteki SmackDown adásban John Laurinaitis bizonyíthat. Vajon milyen meglepetéssel készül?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!