WWE RAW 2014. szeptember 8. – Eredmények

raw1409082014. szeptember 8-án a szokásos Pre Show-val és Byron Saxton, Booker T, valamint Alex Riley közreműködésével kezdődik a Monday Night RAW. Az 1111. adást Baltimore-ban rendezték meg és már az elején megtudjuk, hogy Chris Jericho steel cage meccset fog vívni Bray Wyattel. Az este fő eseménye azonban nem ez lesz, hanem a Randy Orton vs Roman Reigns összecsapás.
Természetesen szó esik a Night Of Championsra hivatalosan is bejelentett Díva címmeccsről, a John Cena vs Brock Lesnar visszavágóról is.

A Pre Show-t követően a szót átveszi Michael Cole, Jerry Lawler és JBL. Máris láthatjuk, ahogy a ketrec leereszkedik a ring fölé, egy kis visszatekintés az előző adásra, egy kis NOC reklám és kezdődik az első meccs.

Chris Jericho vs Bray Wyatt – Steel Cage mérkőzés
A nyár egyik legnagyobb rivalizálása egy acél ketrecben érhet véget? Bray Wyatt, a Wyatt Family feje ezúttal nem egyedül érkezik, ismét együtt láthatjuk a családot. Luke Harper és Eric Rowan a ketrec körül figyeli az eseményeket.
A közönség maximális biztatást és támogatást ad Jerichonak, ám Wyatt kezdi jobban az összecsapást. Y2J gyorsan fordít és Bray egyszer inkább a kijáratot választaná, de ez nem megy ilyen könnyen. Többször is fordul a kocka, majd Jericho indul meg a ketrec oldalán fölfelé. Wyatt visszahúzza, de nem kerül fölénybe, mindössze a kijutást akadályozza meg. Pillanatokkal később hárítja Jericho támadását és Y2J nagyot csattan a ketrec oldalán. Wyatt kopogtat, de Chris kirúg. Ezúttal Bray indul meg felfelé, de természetesen ő sem jut ki. Jericho összekapja magát és keményen támadja, de ez is kevés. A kötél tetejéről jön a következő mozdulat, mindketten elterülnek. Wyatt eszmél először és elkezdi a pókjárást. Nyílik az ajtó, de Bray nem jut ki, Jericho elkapja a lábát és visszarántja. Megpróbálná feladatni vele a meccset, de nem sikerül tökéletesen a Walls of Jericho, Bray kiszabadul és fordít. Ez is időleges azonban, hisz hamarosan Jericho mászik fölfelé, kívülről pedig Harper és Rowan várja. Y2J feláll a ketrec tetejére én onnan ugrik! Crossbody az alant lévő Bray Wyattnek, a mozdulatot követően mindketten elterülnek. Jericho a térdét fogja, félő, hogy megsérült! Nem tzudja használni a jobb lábát, a kötélben kapaszkodva indul el a kijárat felé. Wyatt még megtámadná, ám ő lehúzza a kötelet és Bray átlendül rajta.
Nyílik az ajtó, Chris Jericho felsőteste már kívül van, amikor Bray ismét elkapja a lábát. A kijáratban harcolnak és Wyatt Y2J sérült térdét kezdi ütni. Aztán egy hirtelen mozdulattal átlendül Jericho fölött és kívül ér földet.
A mérkőzést ezzel a mozdulattal Bray Wyatt nyeri.
Nem elég neki a győzelem, megtámadja sérült ellenfelét és visszaviszi a ketrecbe. Harper rájuk zárja az ajtót és Jericho megkapja a Sister Abigailt.

A reklámblokkot követően benézünk a backstage-be, ahol Kane-hez és Seth-hez HHH lép oda. Gratulál Kane-nek a remek indításhoz, hisz a mai a szezonnyitó adás, amin olyat kell produkálni,amit nem fognak elfelejteni.
Orton jön meg, a feszültség érezhető. Engedélyt kér Triple H-től, hogy tehessen valamit Reigns-szel majd. Valami olyat, amit Seth tett Dean Ambrose-zal – mondja és ígéri, hogy HHH nem fogja megbánni, ha megengedi neki…

Két hét van a Night of Championsig, ahol Dolph Zigglernek meg kell védenie az Interkontinentális Bajnoki övet The Miz ellen. Ennek kapcsán érkezik a Show Off éd azt mondja: Az elmúlt hét ellentmondásosan sikerült néhány hollywoodi hírességnek, ugyanis érzékeny fotók kerültek fel az internetre. Ziggler szerint egyetlen népszerű ember sem érdemli meg ezt a tiszteletlenséget. Azaz van egy kivétel… Dolphnál is van néhány kép, ráadásul leendő ellenfeléről, The Mizről. Az első képen Ziggler szerint a klasszikus Mizt látjuk egy fürdőszobában, fején fürdősapka, arcán vastag pakolás. A következő fotón a mellkasát borotválja. A harmadik képre már nincs idő, megszólal Miz zenéje és Damien Sandow – azaz a dublőre, Damien Mizdow – kíséretében, felháborodva jön be. Szerinte Dolph betört az ő otthonának szentségébe és a gyógyászati céllal készült fotóit lopta el. Megígéri mindenkinek, aki az arénában van, beleértve Dolphot is, hogy aki megpróbálja tovább terjeszteni a képeket, be fogja perelni! És ha még ez sem elég, tenni fog róla, hogy Dolph Ziggler soha ne tehessen semmit ebben a városban! Ziggler nem ijed meg, hanem mutat egy harmadik fotót, amin Damien épp valamit permetez Miz pucér fenekére. Dolph nevet, Miz és Sandow arckifejezése megér egy tanulmányt. Végül Mizdow megy a ringbe, de azonnal bele is fut egy dropkickbe. A dublőr nem jár sikerrel, Miz pedig inkább nem veszi fel a kesztyűt…

Újabb reklámblokk, majd következik a díva meccs.

AJ és Paige vs Rosa Mendes és Natalya
Bár AJ és Paige a következő PPV-n ellenfelek lesznek, ma együtt kell működniük, ha sikert akarnak elérni.
Bár a két lány között az összhang nem volt teljes és érezni lehetett a címmeccs miatti feszültséget, sikerült hozniuk a meccset.
Alig 3 perc eltelte után AJ bevitte Rosának a Black Widow mozdulatot és feladatta a lánnyal a mérkőzést.

Láthatjuk, hogy pillanatokkal korábban Orton megtámadta Chris Jerichot a backstage-ben.
Az élő képen Paul Heymant konferálják fel. A menedzser a szokásos bemutatkozással, Lesnar népszerűsítésével kezdi. Két héttel az előtt, hogy Lesnar meg fogja védeni a WWE nehézsúlyú Világbajnoki Övet John Cena ellen, He4yman azért jött a RAW-ba, hogy figyelmeztesse a kihívót, akinek meg is szólal a zenéje. John Cena kéri Heymant, hogy ne aggódjon, és ne csigázzák senki fantáziáját, mondja a szemébe, amit akar.
Paul Heyman ideges lesz. Azzal kezdi, hogy éppen ez az, amiért mindig mondta Lesnarnak, hogy egészen a SummerSlamig John Cena volt minden idők legnagyobb Bajnoka és Lesnar felhatalmazta őt, hogy megosszon néhány belső információt arról, hogyan lehet legyőzni a Night Of Championson. Kétséges, hogy bárki elhinné azt, hogy Lesnar ilyen felhatalmazást ad, John Cenának pedig nincs is szüksége a “belső információkra”, hisz azt mondja, pontosan tudja, mit kell tennie, hogy legyőzze A Szörnyet és a stratégia nagyon egyszerű: Soha ne add fel! Ez a forgatókönyv Lesnar ellen – mondja és egy Never Give Up feliratú törölközőt nyom Heyman mellkasához.
Heyman nevetni kezd, majd eldobja a törölközőt. Szerinte épp ez a legnagyobb baj, hogy Cena úgy él, hogy John Cena akar lenni. A gyerekekért él, akik megkapják a lehetőséget, hogy belépjenek egy arénába és azt énekeljék, hogy Let’s Go Cena! Ám ha Lesnar belép a ringbe, ő csak három hangot hall: A mérkőzésvezetőét, Heymanét és az áldozatáét. Azért van most ott, hogy egy ajándékot adjon Cenának és elárulja, hogy az út, hogy legyőzze Lesnart csak annyi, mintha engedne a csábításnak. Nem számít, hogy John Cena mit ért el a karrierje során, azoknak akik azt éneklik “Cena Sucks”, örökké csak egyetlen dolgot akart mondani, azt, hogy Kuss! – állítja Heyman. Sewgíteni akar Cenának úgy, hogy a közönség elkezdni mondani, Cena szar, ők pedig együtt kiabálják vissza nekik: Kuss! Heyman ingerelni kezdi a közönséget, a Baltimore Ravens-re tesz megjegyzést, majd letérdel Cena elé és szinte könyörög, hogy veszítse el a türelmét és a tiszteletét, a pólóját és a jelszavait. Akkor, ha a gyűlölet feltör a lelke mélyéről, akkor tudja majd megverni az egyetlent a 21-1-ből. Vagy John Cena csak egy lesz a számos áldozat közül, aki Lesnar keze közé került.
Heyman provokálja, de Cena nem fordul szembe a rajongókkal. Harsog a Let’s Go Cena – Cena Sucks, Cena pedig Heyman arcába ordítja: Kussolj Paul Heyman! Mint mondja, pontosan tudja, mit akar az ügyvéd elérni, de nem fog azok ellen fordulni, akik támogatják őt.
Heyman egy “Eat, Sleep, Conquer, Repeat” cápafertőzött világban él, ahol csak az erős marad életben és ha lehetősége lesz,hogy hátat fordítson Lesnarnak, azonnal meg fogja tenni. Cena szerint Heyman olyan dolgokról beszél, amikről semmit sem tud: céllal és értelemmel élni az életet és igen – kiabálja az ügyvéd felé – ő úgy él, hogy John Cena akar lenni. Mert szereti azt mondani a gyerekeknek, hogy csinálják meg a leckéjüket, aztán jöjjenek és nézzék meg a RAW-t. Szereti, amikor beteg gyerekek kívánságát teljesítheti, mikor csak annyit akarnak, hogy megismerjék John Cenát és szeret azzá a sráccá válni, akire hősükként nézhetnek fel.
Ez az, amiért ő azt mondja: Egyél, aludj, légy John Cena! Heyman pedig mindent el akar dobni, csak az a célja, hogy megnyerje a meccset, mondván kész, ő beszélt, most már harcoljunk. Szeresse ezt a pillanatot – mondja Heymannek, mert ez az a pillanat, amikor mérges és péppé veri Heyman fejét. Látva az ügyvéd megrettenését megnyugtatja, hogy nem kell félnie, ha megtenné, azonnal vezércikk lenne, hogy John Cena megtámadta a védtelen Paul Heymant.
Végül Cena egy hetet ad Heymannek, hogy elhozza Brock Lesnart és harcoljanak, vagy ha Lesnar újabb egy hétig akar távol maradni, akkor harcolni fog az ügyvéd helyette! Találkozunk a jövő héten – teszi hozzá, miközben Paul Heyman zsebébe teszi a törölközőt.

Sheamus vs Seth Rollins
A WWE US Bajnoka Mr. Money in The bank ellen. Seth Sheamus arca elé tartja a táskáját, ám a Great White kiüti a kezéből és máris támadna. A mérkőzésvezető gyorsan rendet tesz és megszólal a gong.
Sheamus nem sok lehetőséget akart adni Rollinsnak, és közel is állt ahhoz, hogy teljesen meggyengítse ellenfelét, amikor a kommentátori asztalnál elhelyezkedő Cesaro felvette a bajnoki övet és mutogatni kezdte. Sheamus figyelmét elterelte, Seth pedig hátulról támadt. Az első kísérletet még hárította Sheamus, a másodikat azonban nem tudta, így a mérkőzést Seth Rollins nyerte a Curb Stomp bevitelét követően.
Sheamust a vereség után még Cesaro is megtámadta. Adott neki egy Neutralizert, majd magasba emelte az övet jelezvén, hogy két hét múlva ő akar a Bajnok lenni.

A Mark Henry vs Rusev Night of Champions meccs reklámjaként visszatekinthetünk a két szupersztár konfliktusára, majd Rusev és Lana jelenik meg a bejáratnál. Lana azt mondja: Ebben a rozoga városban íródott a Star-Spangled Banner, azaz az Egyesült Államok Himnusza. A közönség azonnal kifütyüli és elkezdik kiabálni: USA! USA! Lana laállítja őket és elkezdi énekelni a himnuszt a saját felfogásában. Végül közli, hogy itt van az igazi nemzeti himnusz és az orosz hangzik fel.

Michaerl Cole elmondja, hogy csütörtökön élőben lehet nézni a WWE Networkon az NXT Takeover adását, ennek kapcsán a következő mérkőzés résztvevői az NXT tagjai.

Tyson Kidd és Tyler Breeze vs Adrian Neville Sami Zayn
Az NXT Bajnok Neville és Breeze kezd, majd a mostanában élő televíziós adásban alig látható Tyson Kidd pacsizza be magát.

Pre Show:

RAW:

16 című bejegyzés “WWE RAW 2014. szeptember 8. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. jó volt ez..minden ugy tortent ahogy en azt akartam.. randy ”nyert”
  ,Cesaro is folul kerekedett a meccsen. Brie neki ment Nikinek.. SzERINTEM IGEN IS JÓ VOLT..bár az eléggé látszott hoy Roman még maga elé igazitotta a kezevel a szeket….:DDD:DDD:D:D:D:D:D

  Kedvelés

 2. Szerintem nagyon gusztustalan dolog amit az oroszokkal “művelnek” az, hogy belekeverik a politikai témát a pankrációba. Bezzeg ha Oroszországban mutatnák be azt, hogy mi az összefüggés Afganisztán és 9/11 között, akkor amerika már atomot dobott volna rájuk.
  Az volt a röhejes, hogy Randy vs. Roman meccsén kántálták az RKO-t. Jó látni, hogy nem csak én gondolom unalmasnak Roman-t hanem az agymosott amerikaiak is.

  Kedvelés

 3. Merjek tippelni, hogy mi lesz a jövő héten?
  Lesnar megjelenik a Hétfői adásban, összeugranak Cenaval, és Cena fog dominálni, majd a NoC-on Lesnar (egy kőkemény, izgalmas, meglepetésekkel teli meccsen) megvédi a címét.

  Kedvelés

 4. Meg még valamit szeretnék kérdezni attól aki mindenhéten becsülettel mezcsinálja mindezt. Hogy ha feltudod rakni ide az oldalra az Nxt Takeovert azt nagyon megkösszöném neked. Még egyszer köszi.

  Kedvelés

 5. Amit nem hittem volna, hogy megcsinálnak az adrian neville és samy zain vs tyler és tyson kidd. Meglepődtem azon hogy egy monday night raw ba ilyet látok.

  Kedvelés

 6. Mit ne mondjak.Szódával elment.Hosszú volt,mégis elég gyenguska.Hiába,a fél adás ismét müzli pofázásával ment el.Szokás szerint.Remélem ismét elpusztítja őt a bestia.Egy vagy esetleg két kimura is simán belefér.Inkább kettő.Biztos ami biztos.

  Jericho vs mr wrongturn

  Fasza meccs is lehetett volna,de elcseszték.Gyenge,nudli volt.Jericho hatalmas ugrása a ketrec tetejéről gyönyörű volt,de a térde bánta.A vadak ura győzelme meg elég szánalmas volt.Simán átléphetett volna Jerichon és megnyerte volna,de ő inkább ütlegelte és szadiszta majd “véletlenül” kiesett a ketrecből kac kac.
  Lehet,hogy elmarad a “nagy” meccsük,mert Jerichonak eléggé szétment a térde és még vipera matyi is kedveskedett neki.
  Majd meglátjuk.Nagy valószínűséggel,ha lesz meccsük,aszt Jericho fogja megnyerni,és ezzel a süllyesztőbe küldi a vadembert..ami nem lenne jó.
  A többi kabaré volt,kár is írni róluk.

  Kedvelés

 7. Hmmmm…. Szar volt…. Nem tudom mit akarnak el érni de a végén ahogy 3 az 1 ellen mennek a ketrecben… Egyre rosszabb lesz már nem is várom a kövi részt sem a PPV-t

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek