WWE RAW 2014. október 6. – Ki állítja meg Rusevet?

raw141006

 

2014. október 6-án az 1115. adással jelentkezett a hétfői RAW. Az eseményre ezúttal New Yorkban, a brooklyni Barclays Centerben került sor. Szeptemberi műtétjét követően először ad műholdas kapcsolaton keresztül Roman Reigns egy, az állapotával kapcsolatos exkluzív interjút.

Az estét most is a Pre Show nyitja, műsorvezetői is a megszokottak: Booker T, Alex Riley és Byron Saxton. beszélnek a Big Show vs Rusev meccsről és Romanről is, összefoglalják a John Cena-Dean Ambrose-Seth Rollins trió között történteket és nem maradhat el a WWE Network, illetve a WWE Shop reklámja sem.
Saxton bejelenti ma estére az Uso testvérek és Dolph Ziggler vs Stardust, Goldust és Cesaro mérkőzést, majd ennek kapcsán az első csapattal beszél pár szót Renee Young. Ziggler elmondja, hogy Cesaroval befejezetlen ügye van…
Megtudjuk, hogy a WWE Networkön a RAW-t követő adás vendége Edge és Christian lesz, a két srác már ott is van a stúdióban.
Visszatérnek a mérkőzésekre és Booker T úgy véli, hogy Rusev sérülést fog okozni Big Show-nak ma este. Riley a hat emberes tag team meccsről beszél, aminek résztvevői szerinte ellopják a show-t.

A WWE RAW az előző hét pillanataival indul, majd Seth Rollins érkezik az arénába. Lekeverteti a zenét, ideges. Zavarja a tréfa, amit Ambrose csinált. Megkérdezi a közönségtől, szerintük ez vicces-e, mire többen kiabálni kezdik: Yes! Seth szerint az előző RAW fénypontja az volt, amikor Curb Stompot adott Ambrose-nak és Cenának, természetesen vissza is ismétlik.
Folytatná, de Joey Mercury és Jamie Noble jelenik meg és kérik, hogy hagyja el a ringet. Ám hiába mutogatnak, hiába próbákják magyarázni a lényeget, Seth hajthatatlan, mint mondja, céltáblát hord a hátán és imádja ezt. Az élteti, hogy itt állhat a ring közepén és minden tekintet rászegeződik, mindenki Seth Rollinsból akar egy darabot. John Cena is, aki futva érkezik és azonnal nekiront Sethnek. Rollins ismét a közönség közé menekül és onnan gúnyolódik. nem veszi észre, hogy Ambrose áll a háta mögött… Két tűz közé kerül, Cena kapja el a ring mellett, majd Ambrose ugrik át a barikádon és mindkettőjüket leteríti. Mercury és Noble fogják le Deant, így Rollins egérutat nyer és ki tud menekülni az arénából.
Triple H és Stephanie érkezik. Steph azt mondja, nem fogják engedni, hogy a show káoszba fulladjon. HHH szerint érthető, hogy mindketten egy darabot akarnak Rollinsból és a hatóság egy valamit adhat: lehetőséget. Megkérdezi a közönséget, akarják-e, hogy Cena és Ambrose megkapja Sethet. Természetesen igen. Triple H bejelenti ms aestée a fő eseményt, ami nem ás mint egy hendikep mérkőzés: John Cena és Dean Ambrose vs Kane, Randy Orton és Seth Rollins. Jó éjszakát kíván és távozik.

Michael Cole a Big Show vs Rusev mérkőzésről beszél, majd láthatjuk, hogy Show letépte az orosz zászlót, a SmackDown-ban pedig bocsánatot kért emiatt. Mint megtudjuk, a vezetőség úgy ítélte meg, hogy Big SHow ma este jobb ha nem lép ringbe és egy úgynevezett érzékenységi tréningre küldték, aminek a célja, hogy toleránsabb és elfogadóbb legyen másokkal. Show bocsánatkérésére Lana és Rusev fog ma reagálni.

Cesaro, Stardust és Goldust vs Dolh Ziggler és az Uso testvérek
Mint arra számítani is lehetett, a hat emberes tag team mérkőzés valóban jó kis összecsapás volt. Mindkét oldal remekül teljesített és többször állt mindegyik csapat közel a győzelemhez. Végül Stardust brutális tripla superkicket kapott, majd Jimmy Uso ugrott a ring sarkából és kopogtatott.
A mérkőzés győztesei: Dolph Ziggler és az Uso testvérek.

Néhány pillanatot láthatunk az NBC műsorából, ahol John Cena volt a vendég, majd Adam Rose, a Nyúl és a Rosebuds érkezik. Vendégeik Kathy Lee Gifford és Hoda Kotb, akik azért vannak ott, hogy jelenlétükkel is támogassák a Susan G. Komen alapítványt és a mellrák elleni harcot. A két televíziós személyiség a virágokkal díszített ringben elhelyezett asztalnál foglalja el a helyét, majd buliznak kicsit Rose zenéjére.

Bray Wyatt promóját láthatjuk. Mit adhat az az ember, akinek semmije nincsen? – kérdezi, majd elmondja, hogy ő okot ad Luke Harpernek a létezésre. Meggyógyította őt, most pedig kiengedi a világba. Harper készen áll, hogy vadásszon és Bray Wyatt volt az, aki kiszabadította őt. Végetek van! – mondja Luke Harper…

Bo Dallas vs Mark Henry
Láthatjuk, hogy nem kis meglepetésre egy héttel ezelőtt Bo legyőzte a Világ legerősebb Emberét. A vereség pedig vereség akkor is, ha tudjuk, hogy a Rusevvel történtek miatt Henry nem volt a legjobb állapotban. Ma nem hagyja, hogy a fiatal srácnak esélye legyen és Bo is érzi, hogy baj van, ezért kimegy a ringből és a kommentátori asztalnál támaszkodva próbálja összeszedni magát. Henry azonban utána megy és tovább gyötri. nem érdekli, hogy számolnak rájuk, már az asztalt kezdi lebontani. Bo végül valahogy kiszabadul Henry kezei közül és az utolsó pillanatban visszajut a ringbe. Marknak ez nem sikerül, kiszámolják.
A győztes tehát kiszámolással: Bo Dallas.

Kapunk egy kis SmackDown reklámot, hisz pénteken a show fennállásának 15. évfordulóját ünnepelhetjük.
Az élő képen ismét Dean Ambrose áll a ringben. John Cena ma este ismét a partnere lesz a fő eseményen mondja. Akárcsak pénteken a SmackDown-ban, és meg is mutatja, mi történt: Ambrose magára maradt Ortonnal és Kane-nel a ringben, mert Cena kirohant Seth Rollins után. Cena visszatért ugyan, de akkor már késő volt…
A közönség soraiból felhangzik a Cena Sucks, Ambrose pedig egyetlen okot keres, amiért kedvelje Cenát. Próbálta, igazán keményen próbálta. Aztán inkább kihívja csapattársát, hogy szemtől-szembe beszéljék meg. Cena érkezik is, jelenlétével most is megosztja a rajongókat. Fújolják, míg Ambrosen nevére is éljenzés tör ki. Cena emlékezteti Deant, hogy a mai adás elején őt is padlóra küldte a Seth elleni akciójában. Szerinte ha a rajongók elfogadják Ambrose akcióját, akkor meg fogják érteni azt is amit ő tett, tehát mindketten “tiszták”. Cena távozni készül, de Ambrose megállítja és azt mondja, John Cena szart sem tett érte és egyiküket sem érdekli, mit gondolnak az emberek erről. Neki nem probléma az sem, hogy lerúgja Cenát onnan, ahol áll és egyedül menjen szembe a vezetéssel.
Cena emlékezteti, hogy amikor Ambrose utoljára megpróbált egyedül kiállni ellenük, majdnem szétverték a fejét téglával és hetekig távol kellett maradnia. Ugyanakkor van Deanben valami, amit John Cena hosszú ideje nem látott a szupersztárokban: van bátorsága, van mersze. Csakhogy elmondani és megtenni, amiről beszél, annak következményei vannak. Neki sincs gondja azzal, hogy szétrúgja Dean seggét, de ne adjon okot arra, hogy ne kedvelje. Bámulnak egymásra, majd Ambrose közli, hogy éhes és lehet, hogy meg egy kört Coney Island-en. Ledobja a mikrofont és távozás közben még sok szerencsét kíván John Cenának.
Visszaismétlik mi is történt pillanatokkal ezelőtt, majd láthatjuk, hogy Dean Ambrose meg le a metró aluljáróba és felszáll egy Coney Island felé tartó szerelvényre. Ezek szerint komolyan gondolta, hogy távozik és nem lesz ott csapattársként Cena mellett.

Cena megy a backstage-ben, mikor Triple H mellé ér. A főnök felkiált: The Champ is Here! – majd elnézést kér Johntól. Aztán elmondja: nem érti, mi van a srácokkal a napokban, Ambrose pl. nem veszi észre, ha lehetőséget kap, most is magára hagyta Cenát, így a hendikep meccs 2 a 3 elleniből 1 a 3 ellenire módosul. Seth Rollins fog kezdeni, így Cena is kap legalább egy darabot belőle. Majd – utalva a pólóján szereplő mondatra – azt mondja, Cena csak maradjon nyugodt és soha ne adja fel!

Brie Bella vs Summer Rae
Summer minden alkalommal úgy kezd, mintha nem is venné komolyan a meccset. Most is ez történik, aztán a sarokba löki Briet, ami nem is csoda, hisz Brie Bella bal keze a háta mögé van kötve! Nikki a bejárattól nézi, hogy testvére nem megy szinte semmire egy kézzel Summer ellen. Aztán sikerül fordítania: nekilöki Summert a ring mellett ugrándozó Laylának, majd lerúgja ellenfelét és kopogtat.
A mérkőzést egy kézzel is Brie Bella nyeri. A mérkőzésvezető leveszi a lány kötését, ő pedig mindkét karját a magasba lökve kezdi: Yes! Yes! Yes! A közönség vele tart, Nikki pedig majd felrobban a dühtől.

A backstage-ben Kane egy gyümölcsökkel megrakott ajándékkosarat szemlél. mikor távolodik a kamera látjuk, hogy The Miz és Damien Mizdow vigyorog büszkén, ők küldték a kosarat és ezzel akarnak elnézést kérni azért, amilyen kommenttel illették a vezetőséget a múlt héten. Kane azonban átlát rajtuk és azonnal bejelenti ma estére Miz ellenfelét, aki nem más, mint Sheamus.
Miz és dublőre távozik, ám Mizdow visszalép és elviszi az ajándékba hozott gyümölcsöket.

Jack Swagger vs Tyson Kidd
Swagger természetesen Colterrel érkezik, Tysont pedig felesége, Natalya kíséri be. Swagger azonnal támad. Tyson először jól védekezik, aztán nem bír ellenfelével, ezért inkább elhagyja a ringet. Swagger utána megy, mire Kidd a felesége háta mögé bújik, mintegy pajzsként tolja maga elé Natalyát. Aztán megrúgja az Igazi Amerikait és sikerül fordítania. Natalya persze nem boldog férje alattomos húzása miatt.
Kidd fölénye nem tart sokáig, Swagger ismét fordít, jön a Patriot Lock és Tyson Kidd feladja a meccset. Tyson fogja a bokáját és idegesen néz Natalyára.

El Torito vs Hornswoggle (Mini-Gator)
A reklámblokk után a WWE két kis embere jut szerephez. Egyik oldalon természetesen a Los Matadores érkezik kísérőként, a másikon pedig Titus O’Neil és Heat Slater. A mérkőzést végül a bika nyerte az aligátor fölött, azaz a győztes El Torito.

Láthatjuk, hogy Big Show a helyszínen van és egy televízión nézi az arénában történő eseményeket, azonban civil ruhája is jelzi, hogy ma valóban nem lép ringbe.
Rusev és Lana jön be és Lana azonnal azzal kezdi, hogy a mai nap egy nagy nap, mert a születésnapját ünnepli a világ leghatalmasabb embere, Vladimir Putin, akit láthatunk is a nagy kivetítőn.
A közönség reakciójára Lana azonnal azt mondja, hogy a közönségnek fel kell emelkedni és tiszteletet kell mutatnia Rusev felé. SDenki nem áll fel, viszont a búgás nem csökken. Lana azzal folytatja, hogy a ma esti meccs elmarad, mert Big Show-t felfüggesztették az orosz zászló meggyalázása miatt. (Michael Cole a bevonulás közben mondta el, hogy az esetért a WWE is elnézést kért.)
Lana folytatja: Show-nak börtönben kellene lennie, akárcsak nektek! – és körbemutat a közönségen. A rajongók ugyanis gyűlölet-bűncselekményt követnek el azzal, hogy támogatják Big Show-t. Egyre hangosabb az USA! USA! kiabálás, mire Lana felszólítja őket, hogy fogják be és mindenkit bigottnak nevez.
Rusev is beszélni kezd és azt ecsetelné, mit fog tenni Show-val, de nem értik, hisz nem angolul mondja, ezért folyamatosan kiabálnak: Mi?
Rusev angolra vált: Amerika nem szuperhatalom, Amerika egy semmi – mondja és Big Show-t a ringhez hívja. Show nem jöhet, ezért gyávának nevezi, akár csak a rajongóit.
Ekkor megszólal egy ritkán hallható bevonulózene és az aréna szinte felrobban! Érkezik Dwayne The Rock Johnson! The Rock a ringhez megy és először pózol az őt ünneplő közönségnek. Brooklyn N.Y. feliratú Mike Tyson dzsekije stílusosan illik a helyszínhez.
Lanának és Rusevnek van ideje alaposan megnézni a pankráció világának élő legendáját, majd Rock leveti a dzsekijét és ő is szemügyre veszi őket. A közönség rázendít: Szent szar! – Rock pedig velük együtt nevet. Nem tud megszólalni, máris kiabálják: This is Awesome, azaz Ez fantasztikus!
Aztán megszólítja Rusevet és Lanát. Azt mondja nekik: Tudniuk kell a szerepüket és be kell fogni a szájukat! Hajnali fél ötkor kelt, aztán ment az edzőterembe, ahol nyomta, akárcsak Rusev teszi, ellentétben Rusevvel ő viszont nem húzza a rövidnadrágját a mellbimbójáig, mondván Rusev úgy néz ki, mint egy moszkvai rénszarvascsülök. Mikor befejezte az edzőteremben a munkát, szerzett egy jegyet és iderepült a Nagy Almába. Queensben landolt, meglátogatta Lana kedvenc helyét, Meat Packing Districtet Manhattanben, majd átugrott a vízen és Staten Islandre ért, elment Bronx-ba, hogy tiszteletét tehesse Derek Jeter előtt (legendás MLB baseball játékos), majd áthaladt a történelmi hídon, lefelé az Atlantic sugárúton, és megérkezett a Barclays Centerbe, bejött a ringbe, ide az emberek ringjébe így büszkén mondhatja: Végül The Rock visszajött Brooklynba!
The Rock szavait hol hangos nevetés, hol nevének bekiabálása kíséri, hol már ismert szavait vele együtt harsogják, imádja a közönség.
– Mit gondolsz, ki vagy te? – kérdezi tőle Lana, amire hangosan nyilvánítja nemtetszését a nagyérdemű. – Kijössz ide és félbeszakítod a nagy Rusevet – folytatja a nő. – Be kellene fogni a szádat! – kiabálja The Rock felé.
Rock nem marad adós a válasszal, szerinte Lanának be kellene fejeznie, hogy úgy öltözik, mint egy szovjet utcalány.
Rusev lép oda a Great One elé, fújtat, keresi a sértő szavakat, majd megszólal: Ide figyelj te amerikai szemétdarab! Ez az utolsó figyelmeztetés, menj el, vagy össze foglak törni!
Rock persze nem ijed meg, összehúzza enyhén a szemöldökét, majd visszaismétli: Távozzak, vagy össze fogod törni a sziklát?
Aztán figyelmezteti Rusevet, hogy a Great One-nal áll szemtől szembe és kigúnyolja a szuszogását. Aztán megcélozza Lanát is: A nő a személyes véleménye szerint gyönyörű, de úgy sétál körbe, mintha valaki belökte volna a Smirnoff vodkás üveget a “Putyinjába.” 😀
The Rock visszafordul Rusevhez, aki megszólalna, de azonnal belefojtja a szót és kiabálja: Senkit nem érdekel, mit gondol Rusev! Hagyja, hogy The Rock mondjon most neki valamit és figyeljen! Tény, hogy eddig Rusev nem akadt legyőzőre, senki nem verte meg, mert nagyobb, erősebb és veszélyesebb, mint bárki a backstage-ben. De van egy másik dolog és a háta mögött a nézőkre mutat, mert mindannyian el akarják ezt mondani, úgy véli.
Rusev kijön ide és lehordja azt az országot, amelyik szereti őt. Ők (Rock az amerikaiakra utal) soha nem fújoltak azért, mert Rusev Oroszországot támogatja. Rusev közbeszólna, de Rock nem hagyja. Az amerikaiak azért fújolják őket, Lanát és Rusevet, mert világklasszis nemzetközi seggfejek! – mondja.
Elég! – mondja Lana, majd Putyint idézi, aki szerint a kobrát meg kell etetni. És most Rusev éhes… A szólított leveszi nyakából az ötágú csillagot és felkészül, hogy összecsapjon The Rockkal. Ő azonban előbb még beszél kicsit: Mint ahogy a nagy Jay-Z mondta, hadd mutassam be ismét magam! Én vagyok a jobber-verő, piteevő úttörő,
a szemöldök-emelő, jól beszélő, Brooklynig nem alvó The Rock, aki meghoppázza a segged!
Ahogy Rock kimondja az utolsó szót, máris repül a keze és betakarja Rusevet! Az orosz bolgár jó pár ütést kap, végül átlendül a kötélen és elterül egy pillanatra a ring mellett.
Rock – mint mindig – most is megmozgatja az embereket. Rusev talán kekeckedne még, de Lana visszafogja és távoznak.
Rock és a New York-i közönség még pár pillanatot együtt töltenek, aztán a Great One is elhagyja a helyszínt.

Paige és Alicia Fox vs AJ Lee és Emma
The Rock után a lányok mérkőzése már nem igazán villanyozza fel a nézőket, de az AJ mozdulatait kísérő CM Punk bekiabálás most sem marad el. Rövid idő elteltével AJ megunta, hogy Emma bohóckodik, fogta az övet és távozott. EMma rá figyelt, így amikor megfordult, beleszaladt Paige talpába, majd jött a kopogtatás.
A mérkőzést Paige és Alicia Fox nyerte.

Újabb Wyatt Family promó, majd a WWE élő legendáját, a 79 esztendős Hall Of Famert, Bruno Sammartinot köszöntik.

Sheamus vs The Miz
Mizdow most is ott feszít a ring mellett és utánozza Miz valamennyi mozdulatát. Ez tetszik is a közönségnek, fel-felhangzik a Sandot akarjuk, illetve a Sandow jobb bekiabálás. Mizdow-Sandow a megfelelő pillanatban, a mérkőzésvezető háta mögött oda is pancsol Sheamusnek, mellette pedig hol a közönséget, hol Mizt biztatja.
Sheamus már a Brogue Kick-hez készül, ám Mizdow elrántja előle The Mizt, majd kabátját tartja elé, hogy védje az érkező Sheamustől. A Great White félrelöki, Miz ekkor támad ismét. Visszamennek a ringbe, Sheamus adja a Brogue Kicket, de Miz elugrik, így Sandowt találja el! Miz elkapja és összegöngyöli ellenfelét, majd kopogtat.
A győztes: The Miz.

A kommentátorok az este utolsó mérkőzését, a hendikep meccset népszerűsítik, majd láthatunk egy videót Hulk Hogan múlt heti visszatéréséről és beszédéről a Susan G Komen alapítvánnyal kapcsolatban.
Jerry Lawler bemutat néhány hölgyet, akik túlélték a mellrákot, és bemutatják Joan Lunden újságírót, aki ugyancsak ezzel a betegséggel küzdött meg. Joan beszél arról, milyen kemény a mellrák elleni harc, és aki ezen megy keresztül, annak nem szabad ezt szégyellnie. Köszönetet mond az embereknek a támogatásért és az adományokért, majd felsorolja a hölgyek nevét, mondván ez az igazi harcosok klubja. Elköszön, majd John Cena érkezik, megöleli Joant, majd visszakíséri a bvackstage-be.

A WWE Network reklámját ezúttal Edge és Christian nyomja.

John Cena vs Kane, Seth Rollins és Randy Orton
Elérkeztünk tehát az este utolsó, fő eseményéhez, a három az egy elleni hendikep mérkőzéshez. Vajon van-e esélye John Cenának nyerni?
HHH ígéretének megfelelően Seth kezd először, már ha kezdésnek lehet nevezni azt, hogy a gong megszólalásakor azonnal bepacsizza Kanet.
cena már az első percben lefekszik, Kane ütései záporoznak rá, aztán jön Orton és ő sem kíméli. Újabb váltás Kane-nel, majd a már kellően meggyötört Cena ellen érkezik Seth Rollins.
Cena tehetetlen, Seth pedig még ingerli is. Gyakorlatilag percekig semmi nem történik: A vezetőség triója osztja, John Cena állja az ütéseket, úgy tűnik megpróbáltatásainak soha nem lesz vége.
Ekkor azonban megszólal Dean Ambrose zenéje és visszaér városi sétájáról Cena csapattársa. Nem is üres kézzel jön, egy komplett utcai hot dog árus kocsit hoz magával és nyugodtan falatozni kell. Orton és Kane azonban úgy gondolhatják, még elhízik, így megindulnak felé. Ambrose – mintha pisztolytáskája lenne – előhúzza a betöltött mustáros és ketchup-ös flakont és az érkezők arcába spriccel velük, majd nekitolja a kocsit a hátratántorodó Kane-nek.
Dean máris a ringben van és elkapja egykori barátját és csapattársát, Seth Rollins-ot. Püföli, rúgja ahol éri, ám érkezik Orton megvédeni Seth-et. Érkezik azonban a feleszmélő John Cena és Kane is, így a 2 a 3 elleni küzdelem mégis megvalósul. Ez azonban már az időn túli játék, és azok után, hogy Kane akciója miatt John Cena diszkvalifikációval nyert, most meccsen kívül nyerni akar erőből is. Kioszt egy-két AA-t, nyakába kapja a paradicsomszósztól vöröslő Kane-t is. Nem tétlen Ambrose sem, így ketten együtt el is intézik HHH trióját. Seth Rollins mint mindig, most is erősen keresi az aréna kijáratát, a menekülési utat.

Az estét Triple H megjelenése fejezi be. A COO serege romokban, új ötlettel kell előállnia. John Cena és Dean Ambrose ismét egy oldalon állnak és harcolni akarnak Seth Rollins-szal – mondja. Kapnak egy lehetőséget, de először egymás ellen! A Hell in a Cell PPV adásban John Cena vs Dean Ambrose mérkőzés lesz! A győztes nem csak szembenézhet Seth Rollins-szal, hanem szembenézhet vele a Hell in a Cell ketrecében!

A két szupersztár egymásra néz, mostantól ellenfelek. Ambrose nem is késlekedik, azonnal megtámadja Cenát és kifekteti.

Megvan tehát az első mérkőzés az október 26-i PPV-re. Mivel már nincs három hét sem addig, a következő heti adásokban bizonyára felpörögnek az események és hamarosan körvonalazódik a HIAC teljes programja.

Pre Show:

RAW:

36 című bejegyzés “WWE RAW 2014. október 6. – Ki állítja meg Rusevet?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kurva jó kis összeállítás az igazi nagy vörös szörnyről,ki egykor elpusztította az egész világot,s aki alá szállt a pokolba az összes lélekkel…
  A régi szép időkben ez a démon uralta a wwe univerzumot.Rettegésben tartott mindenkit.Kegyetlenül elbánt mindenkivel,válogatás nélkül.
  Hol van hozzá képest a csicska… és a wyatt family terrorszervezet?
  Ez a két csapat együtt véve se csinált negyed annyi “szörnyűséget” mint Kane.
  Sok fasza heel karakter létezett,s létezik a pankráció történetében,de olyan gonosz,olyan szörnyű,olyan túlvilági szörny,mint Kane,nincs több s nem is lesz..

  Kedvelés

 2. de a végén még Cena beáll a vezetőségbe,Ambrose ellen :DD az már fordulat lenne. Randy meg kiszállna, jó kis story lenne!

  Kedvelés

 3. Ambrose nagyon unalmas.. de még unalmasabb, hogy Ambrose,meg Rollins körül forog minden.. unalmas,borzasztóan! Hol van valami új banda ,mint régen volt a nexxus és hoznak vissza pár pankrátort.

  Kedvelés

 4. Mondjon bárki bármit! De most érnek be Triple H tervei Én úgy látom. Egy ilyen felkavaró és elektrizálós Raw régen volt!!! Már csak egy üvegcsörömpölős bevonulózene hiányzik!

  Kedvelés

 5. Végre The Rock visszatért a WWE-be!!!!!!
  Jó lenne ha maradna még, nagyon fellendítené az “életet” a WWE-ben…

  Kedvelés

 6. Mekkora show-t csinált ez az ember te jóIsten,. Hiába jönnek az ilyen Royal féle korcsok (már elnézést), hogy Rock nem való már ide, gyenge, béna, “nyomorult” stb…. 1. Kellett valaki aki már felveri végre az állóvizet mert úgy ellaposodott ez a WWE, mint Ördög Nóra mellkasa. És kettő: Például Kane-el, Henry-vel, ellentétben neki még nem látszik a mozgásán az idő. (annyira). Remélem nem csak ez az egy adás volt amin láthattuk. Nyilván nem ez ellen a bevándorló kutya ellen kellett volna visszahozni, de ha már így alakult, rúgja csak ki a szart a szovjet seggéből.

  Kedvelés

 7. Bár nem bírom The Rock-ot, kellett már valaki aki nagyot szól, kétség nem férhet hozzá hogy az USA nagy kedvence és mivel a műsor és fő bevétel onnan származik, így az USA kívülieket magasról lesz.rják. Azon meglepődtem hogy nem jelentették be előre hogy visszatér Rock. Egy SCSA visszatérés még nagyobbat szólt volna ez kétségtelen, de ez van.

  Kár a Wyatt family-ért…

  Kedvelés

 8. Nem volt rossz adás?jobb volt mint a Summerslam és a NOC együttvéve.
  Nagyon elektrizáló volt The Rock megjelenése, csak nemértem miért egy ilyen leirhatatlan senkivel hozták össze szájkaratézni.Lapult mit mint szar a fűben The Rock előtt, nem hogy egy ringben egy stadionban sem lehetne azzal a pankrátorral aki a birkózásban és a mikrofonnal is a legjobb.

  Kedvelés

 9. Bray kiengedte a világba Harpert?na azt jól tette csak nem maradjanak együtt.Harpert birom , egyéni karrier kéne neki, csak nemtom milyen storyval.Az adás jó , de még mindíg rühellem Dallast, Rusevet, Adam Roset.Az NXTben láttam helyettük normálisab pankrátorokat is.

  Kedvelés

  1. Külföldi oldalak, megírták, hogy Harper kifog vállni a Wyatt-ből és ha a többi információ is igaz, akkor a face Randy Ortonnal fog feudolni.

   Kedvelés

   1. Nemár nem kell face Orton!
    Inkább maradjon HHH seggnyalója,de ne csináljanak már megint szuperhőst belőle!
    Randy másfél évig könyörgött ezért a heel turnért,igaz gondolom ő sem erre számított,de a heel az heel.
    Több,mint 3 évig volt megcsonkított face giliszta,most végre megkapta a heel turnt,erre alig több,mint egy év után megint face turn?
    Ezt ő sem akarja,de igaz,ha Vince bácsi,ezt akarja,ls HHH szerint ez tesz jót az üzletnek nem nagyon tehet semmit.

    Kedvelés

 10. Nem volt annyira nagyon rossz, de azért szar volt. Rock-ot nem szeretem, de most mindennél jobban kellett egy régebbi nagy arc. 10/10. Ami még tetszett, hogy a FACE Ambrose megbaszta a Face Cena-t.

  Kedvelés

 11. szerintem ez az adás átlagon felüli volt,nekem ez most nagyon tetszett,viszont Kane még mindig nagyon idegesít., mármint amit művelnek vele :/

  Kedvelés

 12. Mustáros faszság

  Nem is emlékszek,hogy az aranyember és a csillaglány párosnál,láttame már valaha szarabb heel tag team csapatot.Nagyon erőltetett,nagyon gyenge,nagyon semmilyen.
  bucifejű menthetetlen.Leáll ezekkel a szardarabokkal szarakodni,a szintén semmilyen pinki és a még semmilyenebb ungabungákkal…
  Ennyit erről.

  tsz paraszt a verhetetlen besenyő.Megverte,vagyis inkább legyőzte giga csokigolyót,valszeg a hegyomlás is kikap ha ugy alakul..erre megjelenik a bikanyaki úr,és vergődik egy sort.
  Sose kedveltem ezt a nyomorult kis seggfejt,de elismerem a sikereit és aszt amit letett az asztalra.Voltak jó meccsei,erre most visszasunnyog,és elkezd buziskodni egy zs kategóriás no name kis senkivel.
  Nem azért tért vissza,hogy kikapjon,ismét ugye a müzli história..
  Vagyis nagy valószínűséggel meccsel 1-2 őt ezzel a hegyi trollal,és megveri.Majd Ő legyőzi a verhetetlen hentest.Akkor a hegyomlás veresége borítékolható..vagy helyette hozták be a fergeteges sztoriba ezt a nyommert.

  A főmeccs.Szavak sincsenek rá.Olyan szánalmas volt,hogy betűt is kár rá pazarolni.

  Csak így tovább.Ez kell az embereknek.Erre van szüksége a népnek.

  Kedvelés

 13. nem akarok kötekedni,se felhánytorgatni semmit..de ha lehetne,szépen kérem,ESETLEG betudnák fejezni a forditást? előre is nagyon szépen köszönöm!

  Kedvelés

  1. Wwe.szerinted barbenita pénzt kap a fordításért? Ha igen akkor lehetne követelőzni.De szerintem nem , örüljünk hogy idejét arra pazarolja, hogy az angolban nem erőss emberek is megérthesék miről beszélnek.Főleg egy ilyen adást ahol elég sok szöveges rész volt.Köszönjük neki!

   Kedvelés

   1. Szépen kérte.:) Igen, sajnos amikor sok a duma, több időt vesz igénybe. Örülünk neki, ha olvassátok. 🙂

    Kedvelés

 14. Nem tudom ki hogy van vele, de az hogy Rusev úgy alázhatja, szidalmazhatja Amerikát ahogy akarja, de ha egy Amerikai be szól neki akkor már egybből bocsánatot kell kérnie Rusevtől és Lanatól és elküldik érzékenységi tréningre? Ugyan már WWE ne röhögtessétek már ki magatokat ennél jobban.

  Kedvelés

  1. Nana, más a szóbeli szidalmazás, és más a zászlógyalázás (letépés, felgyújtás, akármi). Ez mindenhol igen érzékenyen érinti az embereket. Van ahol egyenesen bűncselekmény.

   Kedvelés

  1. Kelett már egy ennyire szerethető karakter ide. The Rock visszatér a WWE-be és elkezdődik az élet. Remélem hosszú ideig lesz itt 😀 Royal Rumble lehet érik egy Brock Lesnav VS The Rock meccs 😀

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek