WWE RAW 2014. április 14. – Warrior emlékére

raw140414

2014. április 14-én az alabamai Birmingham adott helyt a Monday Night RAW következő adásának. A WWE megemlékezett egykori tagjáról, az egy hete hirtelen elhunyt Ultimate Warriorról.

A Pre Show-ban Josh Matthews, Alex Riley, Booker T és Sgt. Slaughter ül az asztalnál és elsőként ők is Warriorra emlékeznek. Ezt követően láthatjuk, ahogy egy héttel ezelőtt HHH, Orton, Batista, Kane és elintézte Daniel Bryant, majd megjelent a Shield és a vezetőséggel szembe menve a Bajnok mellé állt. A kérdés adódik: Milyen árat kell fizetniük az igazságért?
Láthatjuk, hogy a Superstars RAW adásban Big E. legyőzte Titus O’Neilt, majd megtudjuk, hogy a WWE új Díva Bajnoka Paige is itt lesz ma. Ennek kapcsán Renne Young már a Pre Show-ban beszél pár szót a dívával arról, hogy történelmet írt, hisz egyszerre két női bajnoki övet birtokol.
A mai RAW-ban sort kerítenek egy tournament meccs sorozatra, amelynek győztese majd az Interkontinentális Bajnokot, Big E-t hívja ki. Big E. elmondja: nem aggódik egyelőre amiatt, hogy elveszíti az övet.

A Pre Show után az élő RAW adásban a WWE elsőként eltávozott szupersztárja, Ultimate Warrior emlékének adózik. Valamennyi szupersztár, HHH és Vince McMahon is megjelenik az aréna bejáratánál, hogy e módon is leróják kegyeletüket, mi pedig láthatunk egy remek összefoglalót, ami Warrior életének pillanatait eleveníti fel. Végezetül a néma csendben tízszer megkondítják a mérkőzéseket is indító gongot.
Ultimate Warrior április 5-én került be a WWE Hall Of Fame-be, 7-én részt vett a RAW adásában, majd 8-án, életének 55. évében elhunyt. R.I.P.!

Miközben az előző heti RAW utolsó pillanatait láthatjuk, megjelenik a képernyőn a kérdés: Visszavág-e a vezetőség a Shieldnek? Hamarosan megtudjuk, előtte azonban néhány szó a tournament mérkőzésekről.
Négy mérkőzésen nyolc szupersztár méri össze erejét, a győztesekre pedig újabb kör vár. Így gyakorlatilag hét meccset fognak lebonyolítani, és aki az utolsó összecsapást is megnyeri, hivatalosan is Big E. kihívója lesz az IC övért.

Interkontinentális Bajnoki cím tournament mérkőzés: Rob Van Dam vs Alberto Del Rio
Az első páros már Van Dam korábbi szereplésekor is többször összecsapott, most a győztes pedig egy szinttel közelebb léphet ahhoz, hogy bajnok legyen. A csatában mindketten jól szerepeltek, viszont egy eléggé átlagos harc volt. Végül Del Rio jelezte, hogy következik a Cross Arm Breaker, viszont ellenfele ebből könnyen szabadulni tudott és két vállra vágta a mexikóit, aki kirúgott a kopogtatásból. Befejezésül RVD a sarokból ugrott ellenfele felé egy 5 Star Frog Splash-el, ami eléggé lecsúszott, de végeredményben sikeresen lekopogtatta Del Rio-t és egy lépéssel közelebb került az első számú kihívói joghoz.

Visszatekinthetünk az előző heti RAW-ra, ahol kiírtak egy Daniel Bryan-Triple H összecsapást, aminek a tétje nem más volt, mint a WWE nehézsúlyú Világbajnoki öv. Daniel érkezik elsőként, majd csendben besétál Orton és Batista. Két oldalról támadnak a Bajnokra, tépik, ütik, rúgják, Bryannek nem sok esélye van. Orton ad neki egy RKO-t, Batista egy Batista Bombot és ha mindez nem lenne elég, érkezik Kane és kioszt egy Chokeslamet.
Triple H csak ezt követően lép színre, hogy “előkészített” ellenfelével megvívja a cím mérkőzést.
HHH a ringbe lép, a közelben felsorakoznak az emberei: Orton, Batista, Kane és természetesen a felesége Stephanie. Utasítja a mérkőzésvezetőt, hogy menjen oda, ám amikor ő Bryan állapotát nézné meg, kiderül, hogy a COO nem ezt akarja, hanem azt, hogy indítsa a meccset úgy, hogy egyik fél a földön fekszik!
Amikor a bíró próbálja magyarázni a nyilvánvaló szabálytalanságot megkérdezi tőle: akarja-e a munkáját, ha igen, akkor szólaljon meg a gong.
HHH először viccet csinál ellenfeléből, ám többre nem nagyon marad ideje, mert megszólal a Shield zenéje, ami valamiért megzavarja. Az Igazság Kutyái arcukat maszkkal elfedve mennek a ringhez. Egyik oldalon ők, a másikon Kane-ék, középen Triple H és a még mindig fekvő Bryan.
Ez nem fog megtörténni! – mondja Triple H mindkét csapatnak, és nyugalomra inti őket, ám a Shield tagjai a ringbe lépnek és nyilvánvalóvá teszik, hogy nem a főnök oldalán állnak! HHH továbbra is próbálja csillapítani a kedélyeket, ám ahogy megfordul az oldalába repül egy hatalmas Spearrel Reigns! Elszabadul a pokol. Orton, Batista és Kane megkapják a magukét, majd körbeveszik Triple H-t. Nem támadják meg, meghagyják Daniel Bryannek, aki jól irányzott rúgással küldi a padlóra. Kane kirántja főnökét a ringből, majd A Viperával és Batistával közösen próbálják talpra állítani.
Az arénában mindenki egy emberként kiabálja: Yes! Yes! Yes!

Ezt követően a Backstage-ben Steph McMahon, Triple H, Orton és Batista kis beszédét tekinthetjük meg, amiben a COO elmondja Randy-nek és az Animal-nek, hogy Daniel mostanában egyre nagyobb problémát jelent, viszont mellette figyelni kell a Shield triójára is. The Game felveti, hogy ez a három Szupersztár nagyon emlékezteti őt az egykori Evolution-re. Ám ezzel nem igazán ért egyet Batista és Randy, akik kijelentik, hogy nagyon fontos, hogy elvegyék majd a WWE Bajnoki övet Daniel-től.

Rhodes Testvérek vs RybAxel

Ez a mérkőzés valamivel rövidebbre sikeredett, mint az előző, aminek a végén az éppen Disaster Kick-re készülő Cody kapott egy Meat Hook Clothesline-t Ryback-től, amit követően nem volt képes kirúgni a kopogtatásból.

Paige vs Alicia Fox

A frissensült WWE Díva Bajnok először léphet a WWE-ben ringbe, mint címvédő. A hölgyek összecsapása nem sikeredett túlságosan hosszúra, aminek a végén a győzelmet Paige szerezte meg a győzelmet a feladatási fogásával. Alicia ebből nem volt képes kiszabadulni és feladta a harcot.

The Usos vs Batista és Randy Orton

A harc előtt a két iker Ulitmate Warrior-os pólóban és arcfestékkel jelent meg. A gong megszólalását követően pedig a Vipera és Jimmy indították el ezt a tag team meccset. Nem alakult túlságosan hosszúra az összecsapás, mert megérkezett a Shield három tagja, akik megtámadták Batista-t és Orton-t. Végül diszkvalifikációval ért véget a mérkőzés, aminek a győztesei Randy-ék lettek. A trió körbevette a ringben maradó Batista-t. Eleinte az Animal még boldogult Seth és Dean támadásaival, ám érkezett Roman, aki levágott az Animal-nek egy Superman Punch-ot.

Cesaro vs Mark Henry

Paul Heyman érkezik az arénába, aki bemutatkozik a publikumnak és elmondja, hogy ő a mentora annak a Szupersztárnak, aki képes volt legyőzni Undertaker veretlenségét. Majd kijelenti, hogy biztosan vannak olyanok, akik nem tudták még megemészteni és felfogni a történteket és ennek a korszaknak a végét, ezért most elmondja nekik, hogy mi is történt…Paul jó párszor elismétli, hogy az ügyfele, Brock legyőzte Taker-t és megszakadt a Streak. Heyman azzal folytatja, hogy Brock odasétált hozzá azzal a kéréssel, hogy mutasson meg pár képet a rajongóknak. Paul bele is kezd, majd minden egyes fotón elmondja, hogy mit kell figyelembe venni. Ezek a képek Undertaker vereségéről készülnek, amiben olyan dolgokra tér ki a menedzser, mint Lesnar fizikai ereje, valamint az utolsó F5-öt követő 3 másodperc, amiben a bíró a földre csapott. Ezt követően felkonferálja a vadonatúj ügyfelét, aki lehet olyan sikeres, mint Lesnar, ez az ember pedig nem más, mint a King Of Swing, Cesaro.
Cesaro után érkezik Mark Henry is, akik egy nagyon rövid csatát vívtak egymással, amiben végül a Neutralinzer után Cesaro szerezte meg a győzelmet.

Alexander Rusev vs Xavier Woods

A csata előtt a Backstage-ben Brad Maddox találkozik a Vezetőséggel. Triple H megkéri Brad-et, hogy informálja a Shield három tagját arról, hogy a mai RAW-nak a főeseményen lesz egy mérkőzésük.
Rusev és Xavier csatája eléggé papírforma összecsapás volt, amit végül Alexander nyert meg a feladató mozdulatával. A gong megszólalása után viszont nem akarta elengedni a tehetetlen vesztest, akinek a segítségére R-Truth érkezett. Ám befejezésül Truth is Xavier sorsára jutott.

Jack Swagger vs Sheamus

Ez a harc, szintúgy, mint Cesaro és Van Dam mérkőzései is az Interkontinentális Bajnok első számú kihívójának jogaiért folytak. Végül egy váratlan Brouge Kick-et követően Shemaus-nek sikerült megszereznie a győzelmet, amivel tovább jutott a következő körbe.

Damien Sandow jelent meg a szorítóba, aki követelt valamilyen fontosabb szerepet, valamint övmérkőzést, arra hivatkozva, hogy korábban Money In The Bank győztes volt. Kijelentette, hogy ezt megérdemli, valamint minden egyes ember ebben az arénában teljesen tisztában van azzal, hogy ő lenne a szervezetnek a jövője. Big Show zenéje szólalt meg, aki lassan a ringbe sétált, ám nem igazán tudott semmit sem kezdeni, mert Sandow a beszéde közepette mozdulni sem engedte az óriást, aki meglehetősen unott arccal várt a sarokban a szöveg befejezésére. Végül Damien odaállt a Világ Legnagyobb Sportolója elé és újra elismételte, hogy ő lesz ennek a cégnek az arca, a jövője és a legkiválóbb Bajnoka. Amikor az óriás azonban megelégelte a beszédet, akkor egy W.M.D.-vel a földre küldte Sandow-t, majd egyből távozott az arénából.

A Wyatt Family tagjai jelennek meg az arénában, akik körül Bray ragad mikrofont és mondja el, hogy ő még sosem hazudott egyetlen embernek sem. Viszont tud valakit, aki már igen, ez pedig az, aki azt állítja, hogy az emberek segítettek neki abban, hogy felépítse a karrierjét. Ez az ember pedig nem más, mint John Cena. Akkor megtéveszt mindenkit John, amikor szimplán csak besétál a kötelek közé, hiszen ő nem egy ember, ő egy fenevad, aki arra vár, hogy előtörhessen egy bájos álca mögül. Bevallja, hogy őt is megtévesztette az a maszk, viszont, ahogy már egyszer elmondta, a WrestleMania csatájuk alatt belenézett John szemébe és látta az állatot ,ami el akar szabadulni. Olyan érzés volt vereséget szenvedni, mintha egy szikláról lökte volna le a saját szövetségese. Viszont most már nincsen más választása, minthogy felveszi a harcot Cena-val szemben, előrántja Abigail egykori véres tőrét, hogy szembe szállhasson a fenevaddal. Viszont nem egyből akarja ledöfni, most csak annyit kér tőle, hogy jelenjel meg itt az arénában, hogy láthassák. Utána pedig megkérdezni, hogy: “Hogy tetszik ez John?”.
Ezt a kérdést követően megszólalt John Cena bevonulózenéje és érkezett az arénába a Szupersztár. John természetesen nem ért egyet Bray-el, sőt egyenesen gúnyt űz a Wyatt Family-ből, ami abból áll, hogy poénos összekreált fotókat mutogatott a nézőknek a kivetítőn. Végül Bray letérdelt a ringben és énekelni kezdett, majd ráközelített a vezérre a kamera, amit követően elsötétült az aréna és véget ért kettejük szegmense.

Fandango és Layla vs Santino Marella és Emma

A Mixed Tag Team meccs eléggé rövid volt, amiben végül egy eléggé “olcsó” befejezéssel nyert Layla és Fandango duója. A két hölgy harcának végén a felső kötélről lerántotta Layla a Santino csapattársát, aki ezt követően nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

A Backstage-ben Steph beszélgetett Kane-el, akinek felhívta a figyelmét arra, hogy nem igazán nyújt túlságosan jót a ringben. Akárhány lehetőséget is kap elrontja őket újra és újra. Ezt követően pedig keményen Kane szemébe mondta, hogy egy szánalmas, gyenge irodamunkás, nem pedig egy rémisztő szörny. Ennyi elég is volt Kane-nek, aki komoly tekintettel, szinte már megtámadta az előtte álló Steph-et. Ám inkább hátra lépett, majd felemelt egy üvegtetőt, ami az egykori maszkját védte. Felemelte a maszkot, amit odatartott Steph elé, amire a hölgy azt az utasítást adta, hogy végezzen Daniel Bryan-el és küldje őt a pokolba.

Dolph Ziggler vs Bad News Barrett

A harc előtt még visszanézhettük Ultimate Warrior utolsó WWE-s fellépését, amire az előző RAW-n került sor. Mindkét Szupersztár bevonult, amit követően megszólalt a gong, ami az összecsapás elindítását jelentette. A harcban végül Ziggler alaposan belesétált egy Bull Hammer-be, amit követően nem tudott kiszabadulni a kopogtatásból. A következő fordulóban Cesaro össze fog csapni RVD-vel, Bad News Barrett pedig Sheamus-szel fog szembe nézni.

The Shield vs ???

Ahogy előre bejelentették a Shield három tagja előre nem meghatározott ellenfeleket kap. Ahogy bevonult a trió megszólalt a mexikói arisztokrata zenéje, amit követően folyamatosan érkeztek a Szupersztárok. Végül a Shield-el szemben felsorakozott Alberto Del Rio, Fandango, Jack Swagger, Jinder Mahal, Heath Slater, Drew McIntyre, Titus O’Neil, Ryback, Curtis Axel, Alexander Rusev és Bad News Barrett. A harc elindult, amiben először a Shield dominált, aztán pedig a másik banda. A csata kizárással ért véget, amikor Reigns levágott egy Spear-t Ryback-nek. Ezt követően a heel karakterek csapata nekiesett a három Szupersztárnak, akik tehetetlenül hevertek a földön. Kemény verésben részesítették őket, befejezésül pedig egy már régen hallott zene szólalt meg. Megjelent a bejáratban Batista, Randy Orton és Triple H, nem más számra, mint az Evolution bevonulójára. Együtt a ringbe meneteltek és közösen még azért rontottak a trió helyzetén.

Ezzel zárult a RAW, ismét összeállt az Evolution, elképzelhető, hogy a közelgő Extreme Rules-on ringbe szállnak a Shield-es srácok ellen? Pénteken jelentkezünk a SmackDown-al, egy hét múlva pedig ismét RAW összefoglalóval várunk titeket.

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/YJN4UVD6X0

Pre Show:

RAW:

Backstage Pass:

21 című bejegyzés “WWE RAW 2014. április 14. – Warrior emlékére” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az adás elején, ahol mindenki kint áll, Bigshow mellett Laurinaitissal aki beszél a kapucni alatt az CM Punk? Nekem úgy tűnik! 00:38-nál

  Kedvelés

 2. EVOLUTION!KIrály!Végre egy értelmes húzás a WWE-től.Amióta a shieldesek köcsög face-ek lettek azóta megutáltam őket.Öröm volt nézni a pusztítást amit Triple H-ék csináltak.Már csak Kane kell és tökéletes lesz.

  Kedvelés

 3. EZAZ KANE VÉGRE LEHET VISSZAVESZI A MASZKJÁT 😀 amugy meg nem lehet hogy ez az uj valakii ez az NFL-es gyerek megy danilel ellen?
  vagy lehet hoyg pont KANE ???????????????????

  Kedvelés

  1. Persze az NFL es csávó aki az Extreme Rules-ig szerintem meg sem jelenik tekintve azt hogy a mai wwe szupersztárok 1 hónap promozás után kerülnek először adásba és akkor sem cimmeccsre. – Lásd: Rusev

   Kedvelés

 4. én arra gondolok, illetve olvastam egy másik oldalon, hogy HHH vs Roman és Ortos, Batista vs. Seth, Dean. Bár hogy akkor ki menne DBryan ellen, tényleg kérdéses

  Kedvelés

  1. Az a szánalom, hogy még a magyarul sem tudsz alapfokon. Ha nem 12 éves gyorstüzelő lennél akkor tudnád, hogy az Evolution a WWE egyik “uralkodó” csapata volt. Amíg aktívak voltak bezsebeltek minden övet.
   Triple H – World H. Champion
   Randy Orton – Interc. Champion
   Batista – Tag T. Champion
   Ric Flair – Tag T. Champion

   Ettől eltekintve, végre! All hail to Evolution!

   Kedvelés

 5. Inkább így lesz:
  The Shield vs Batista, Randy Orton és Kane
  Triple H vs Daniel Bryan
  A meccstípusokat nem akarom megtippelni, de szerintem ez lesz, majd a forgatókönyv.

  Kedvelés

  1. Ha meghalgatod amikor Stephanie beszélget Kane-el a nő megemlitette hogy nem tudom hányszor kikapott már Bryan-től is innen kanyarodott rá arra hogy hol a régi Kane és HHH is hangoztatja folyton hogy nagy a problémája a Shield-el + ha HHH az övekért menne akkor nem is lenne gyakorlatilag semmilyen Evolution 😀

   Kedvelés

 6. Na, Evolution vs The shield….na ez már tetszik….ebből jó kis csata jöhet ki ebből….plusz ha még Kane is visszaveszi az álarcot….

  Kedvelés

   1. Jó kérdés….szerintem a Shielddel később fognak összecsapni….lehet, hogy lesz fatal 4way meccs….Bryan-Batista-Orton-Triple H…és Bryan nyerne a shield segítségével….am Bryan miért nem fog össze a Shielddel?

    Kedvelés

   2. Ennek ma igy kellett történnie mert az előző két adáson a múlt heti RAW-n és Smackdown-on a Shield elpicsázta az Evolution-t és ugye nem lehet teljesen egyoldalú a feud másnéven a konfliktus a két csapat között.

    Mellesleg nem hiszem hogy Fatal 4 Way meccs lenne mert ezek hárman nagyon összetartanak most én egyetlen egy lehetséges sztorit látok ebben mégpedig azt hogy az Extreme Rules-on: Evolution vs Shield
    Bryan vs Kane
    Másképpen csak akkor alakulhat ha Bryan egy újabb feudba keveredik valakivel aki eddig érintetlen volt viszont akkor Kane maradna egyedül a maszkjával és annak semmi értelme nem lenne +az idő is szoritaná őket úgyhogy szerintem ez 80 százalék hogy igy lesz majd.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek