WWE RAW 2014. április 21. – Megfékezhetetlenül

raw140421

A RAW 2014. április 21.-én egy visszatekintéssel kezdődik, amiben megtekinthetjük az előző RAW történéseit. Ekkor Triple H és Steph azt az utasítást adták Brad Maddox-nak, hogy kerítsen ellenfeleket a Shield triójának. Ahogy Roman, Seth és Dean a ringbe vonulnak, érkeznek az ellenfelek: Alberto Del Rio, Fandango, Jack Swagger, Jinder Mahal, Heath Slater, Drew McIntyre, Titus O’Neil, Ryback, Curtis Axel, Alexander Rusev és Bad News Barrett. A harc elindul, ám eléggé hamar diszkvalifikációval ér véget, amikor Reigns egy Spear-el küldi földre Ryback-et. Ezt követően elszabadul a pokol, agyonverik a Shield-es srácokat, amikor pedig azt hinnénk, hogy nem fordulhat már rosszabbra a helyzetük megszólal egy bevonuló zene, amit már nagyon régen hallhattunk. Érkezett az Evolution. Triple H, Randy Orton és Batista triója még kioszt nekik pár finisher-t.
Az előző SmackDown-on pedig Triple H belépett a szorítóba egy mikrofonnal és kijelentette, hogy az Extreme Rules-on kiír a Shield-nek egy meccset, méghozzá az Evolution triója ellen. Minden bizonnyal ez egy rendkívül érdekfeszítő összecsapás lesz, amit kár lenne kihagyni.

A visszatekintést követően Michael Cole, Jerry Lawler és JBL üdvözölnek minket Baltimore városából. A show kezdésénél Daniel Bryan zenéje szólal meg, amit követően a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka a ringbe ugrál, ahol már a újdonsült felesége Brie várja. Egy nagy ölelést adnak egymásnak, ám egyikük sem tud belekezdeni a beszédébe, mert megszólal Steph McMahon muzsikája, aki gyors léptekkel sétál a szorítóba. Stephanie elmondja, hogy első sorban gratulálni szeretne nekik, amiért Bryan feleségül vette a gyönyörű Brie-t, élete szerelmét. Ahogy már többször is kijelentették, a WWE egy óriási nagy család, ami minden tagjával törődik. Nem számít, hogy Daniel-nek kivel van konfliktusa, valamint, hogy miket csinált, illetve csinál. A szervezet nevében szeretnének átadni egy esküvői ajándékot nekik, bár ez nem egy túl tradicionális meglepetés lesz…Daniel meg kell védenie az Extreme Rules-on a Bajnoki öveket az ördög kedvenc démona ellen. Steph ezt követően kijelenti, hogy mivel tudjuk, hogy Kane teljesen kontrollálhatatlan és megállíthatatlan, jobban tenné Daniel, hogyha a csinos kis feleségét eltávolítaná a tűzvonalból.
Ebben a pillanatban fellobbannak a lángok és megszólal Kane zenéje. Steph mondja, hogy ez nem a megfelelő pillanat ahhoz, hogy a Vörös Szörny megérkezzen, maradjon ott ahol van. A zene alatt többször is kijelenti ezt, végül Daniel és Brie a kommentátori asztal felé indulnak el. A támadó Kane hátulról érkezik és a Bajnoknak esik neki. A későbbiekben célba vette Bryan feleségét is, ám Daniel képes volt eleinte felvenni a harcot vele. Stephanie folyamatosan kiáltozott a ringből, hogy elég volt, hagyja abba. Ám a szörnyetegnek nem tudott parancsolni, Kane teljesen irányíthatatlanná vált. Csak a bosszú vezérelte, kemény verésben részesítette a Bajnokot, akihez a második Tombstone után érkezett az orvosi stáb. Felhelyezték egy hordágyra és nyakmerevítőt kapott, ám mielőtt kisiethettek volna vele a backstage-be, ismét érkezett Kane. A Vörös Szörny a földre borította Daniel-t, majd kiosztotta neki a harmadik finisher-t is, ezúttal a kommentátori asztalra. Ez a befejezése volt már Daniel “földbe taposásának”, amit követően Kane a kijárat felé indult, Stephanie pedig meglepetten próbálta feldolgozni a lezajlott eseményeket. Mrs. McMahon egy szörnyet akart látni, amit ezúttal rendesen meg is kapott, Kane visszavette a maszkját és a tőle megszokott módon pusztított.

Bad News Barrett vs Sheamus

Ezúttal megtekinthetjük kettejük összecsapását, ami a döntőbe jutásért folyik abban a kis tornában, amiben a győztes lehet az első számú kihívója az Interkontinentális Bajnoknak, Big E-nek. Barrett Sheamus-szel fog összecsapni, amíg Cesaro Rob Vand Dam-al néz szembe. Értelemszerűen a két harc két győztese vívja majd a döntő harcot.
Ez a csata eléggé átlagosra sikeredett, amiben befejezésül Barrett a ringen kívülről adott a köteleknek támaszkodó Sheamus-nek egy Bull Hammer-t, majd gyorsan lekopogtatta. Bad News Barrett ezzel bekerült a döntőbe, már csak az a kérdés, hogy a másik ágon ki fogja megszerezni a győzelmet.

Emlékezhetünk még egy bizonyos 2011. szeptemberi RAW-ra, ahol megjelent Zack Ryder kíséretében Hugh Jackman. A színész ekkor egy jókora pofont lekevert Dolph Ziggler-nek, amivel segített a Long Island-i Szupersztárnak megnyerni a csatát. A WWE bejelenti, hogy a következő RAW-n ismét meg fog jelenni Hugh, akinek a legújabb filmje hamarosan bemutatásra kerül. Ez pedig a következő X-Men film lesz, ami az “Az eljövendő múlt napjai” címet kapta.

Ezt követően érkezik a Wyatt család, akik egyenlőre nem harc miatt jelentek meg, hanem azért, hogy Bray mondjon pár szót. Mielőtt belekezdene láthatjuk, hogy a WWE App-on szavazhatnak a rajongók, hogy John Cena-nak milyen csatája legyen ezen a RAW-n. 1 vs 1 Cena – Harper, 1 vs 2 Handicap meccs Cena – Harper és Rowan, vagy pedig 1 vs 3 Handicap meccs Cena – Wyatt Family.
Bray ennek láttán egyből kijelenti, hogy ezúttal felvirágzik a demokrácia, a közönség kezében van a sors, amivel okosan kell bánni. Ez a változás éjszakája lesz szerinte, hiszen kiderül, hogy mennyire támogatják a rajongók azt a bizonyos lovagot az ezüst páncélban (gondol itt John-ra). Azért fog minden megváltozni, mert akár még az Extreme Rules előtt is nekieshet Cena-nak egy meccs keretein belül.

Los Matadores vs 3MB

Ebben a harcban a 3MB csapatából Hornswoggle is ringbe szállt McIntyre és Mahal mellett, amíg a másik oldalról Diego és Fernando harmadik társa El Torito lett. A csata rövid volt, de pörgős, végül Torito egyedül maradt a szorítóban Drew-val, akit ágyékon rúgott, ezt követően a kis bika felmászott a felső kötélre és onnan ugrott McIntyre nyakába, akit éppen Diego és Fernando emelet a magasba. Ezt a hármas finisher-t követően Torito lekopogtatta ellenfelét és megnyerte a csapatának a harcot.

A második összecsapást követően érkezik az Evolution triója a ringhez. Amikor elcsendesül a zene, Triple H fogja meg a mikrofont és szólal meg, viszont nagyon be volt rekedve. A COO azt mondta el, hogy a Shield előző heti elverése csak a kezdet volt, lesz még sokkal megalázóbb és keményebb találkozásuk is. Orton is megszólal, aki szerint a Shield teljes mértékben gondatlan volt, nem voltak képesek együtt működni a rendszerrel, inkább hősködni próbáltak, aminek meg is lett az eredménye. A Vipera ezt követően kijelenti, hogy a trió nem volt tisztában azzal, hogy kikkel állnak szemben. Ahogy ezt mondja Randy láthatunk egy kisebb videó-összeállítást az Evolution-ről. Ezt követően az Animal is megragadja a mikrofont és elmondja, hogy a Shield-nek még fogalma sincsen arról, hogy mi az az Evolution, viszont reméli, hogy kezd kitisztulni a kép. Azonban nem tud sokáig beszélni Batista, mert megszólal a Shield zenéje és a közönség soraiból érkezik a trió. Ahogy a ringhez érnek az Evolution távozik a szorítóból és a bejárathoz sétálnak.
Ambrose megfog egy mikrofont és elmondja, hogy Triple H szerint az előző héten megalázták a Shield-et, viszont ez egyáltalán nem igaz, hiszen, hogyha egyenlő létszámban, 3 vs 3-ban támadták volna meg őket, akkor semmi esélye sem lett volna az Evolution-nek. Dean szerint a Shield teljesen züllött és megállíthatatlan állatokból áll, akik nem fognak meghátrálni a COO kis triója miatt. Készen állnak arra, hogy harcoljanak ellenük, akár itt és most is. Seth Rollis ragadja meg ezt követően a mikrofont, aki szerint figyelemre méltó az Evolution próbálkozása, hogy elhitessék a rajongókkal, hogy az Extreme Rules-on lehet valami keresnivalójuk, viszont ő, mint Shield-es tudja, hogy nem lesznek képesek felvenni a versenyt ebben a komoly háborúban a Hounds of Justice-al. Nem lesznek képesek kibírni a Shield ellen ezt az ütközetet, végül pedig mindenki szeme láttára egyesével darabokra fogják tépni az Evolution trióját. Harmadikként Reigns és hasonló szavakat mond el, majd elmondja, hogy szemléltetni is tudják, hogy mi fog várni Triple H bandájára majd a közelgő PPV-n. Ahogy ezt kimondta Roman, mindhárman elindultak a kijárat felé, ám nem tudtak nekiesni az Evolution-nek, hiszen érkeztek egyszerre azok a Szupersztárok, akik ellen meccse volt a Shield-nek az előző RAW-n. Az Evolution mellett felsorakoztak mindannyian, végül pedig nem került sor támadásra.

The Usos vs Rhodes Testvérek

Ezt az összecsapást Ryback és Curtis Axel a kommentátorok közül figyelik. Nem volt túlságosan hosszú az összecsapás, amit végül az Uso Ikrek nyertek meg. Az ünneplés során a ringben feltápászkodni próbáló Cody-nak segíteni szeretett volna a testvére, akit ellökött magától, majd hevesen kiviharzott az arénából. Goldust látva ezt egyből elindult felé, az Uso srácok pedig a ringben maradtak. A két iker a történéseket figyelte, amit kihasználva a RybAxel megtámadta őket.

Emma vs Layla

Emma-t Santino, míg Layla-t Fandango kísérte le a szorítóhoz. A hölgyek összecsapása gyorsan véget ért, amiben Emma lett sikeres. Emma felhúzott a karjára egy kobra kesztyűt, ami szokatlanul rózsaszín volt. Kiosztotta a finisher-t Layla-nak, majd lekopogtatta.

Ezt követően a backstage-ben Renee Young készít egy rövid interjút John Cena-val, akinek azt a kérdést teszi fel, hogy mégis hogyan érzi magát a mérkőzése előtt? John elgondolkozik majd kijelenti, hogy ahogy Bray is mondta, most nagyon nagy hangja van a WWE Univerzum-nak, ami miatt lehet, hogy az egész Wyatt családot kapja ellenfeléül. Viszont, ekkor nincs más lehetősége, harcolni fog mindhármuk ellen. Ezt a mondatot követően lehet hallani a “Let’s go Cena -Cena Sucks” kántálást, amire John csak egy mosollyal reagál. Ezt követően kitér az Extreme Rules-ra, ahol egy Steel Cage meccsen harcolhat majd a család vezetője ellen.

Cesaro vs Rob Van Dam

Korábban ezen a RAW-n Bad News Barrett a Bull Hammer-t követően lekopogtatta Sheamus-t és bekerült a torna döntőjébe, most eldől, hogy ki lesz az ellenfele. Paul Heyman társaságában érkezik Cesaro, akiről ismét úgy beszél a mentor, mint a leggyorsabban emelkedő csillag, illetve a King Of Swing becenévvel illeti. A svájci pankrátor megjelenése után RVD is érkezik. A gong megszólalása után egy pörgős összecsapást láthattunk, amiben végül megjelent Zeb Colter és Jack Swagger. Cesaro-t Swagger nekilökte a ring sarkának, amit követően nem volt képes visszamenni a szorítóba, amíg a bíró 10-ig számolt. Végül a csatát RVD nyerte és ezzel bekerült Bad News Barrett mellé a döntőbe. Jack és Cesaro még egymásnak esett, befejezésül pedig láthattunk egy Swing-et.

Aksana vs Paige

Az előző SmackDown-on összecsaptak egymással, amiben végül Paige szerezte meg a győzelmet. Ezúttal is a Díva Bajnok lett sikeres.

Alexander Rusev vs Sin Cara

Egy újabb Rusev féle villámmeccset láthattunk, amiben feladattal a harcot ellenfelével.

John Cena vs ???

Cena érkezik a szorítóba, aki láthatólag már nagyon kíváncsi arra, hogy ki ellen vagy kik ellen kell ringbe szállni ezen a RAW-n. Jerry Lawler bejelenti, hogy a rajongók szavazata szerint az egész Wyatt családot szeretnék látni harcolni John ellen. A szokásos módon érkezik a Family, akiknek a bevonulását követően megszólal a gong és elindul az összecsapás. A főeseményen ezt a hosszas küzdelmet tekinthettük meg, amiben végül diszkvalifikációval nyert Cena. Az összecsapást követően kemény verésben részesítették John-t, majd Bray a ring közepén ülve, Cena-val az ölében énekelni kezdett.

Ezzel ért véget a RAW, amit majd a SmackDown fog követni pénteken, valamint két hét múlva következik az Extreme Rules, ami egyenlőre remeknek ígérkezik.

Pre Show:


RAW:


Backstage Pass:

Letöltés: http://www.multiupload.nl/Z80B4PXVRQ

38 című bejegyzés “WWE RAW 2014. április 21. – Megfékezhetetlenül” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. na ide figyelj Royal john cena nagyon jó nézd fisza a régebi mecseit meg szokot néha beleadni mozdulatokat lehet hogy néha unal mas a mecse ezel nem vitatkozhatok de cenának nagyon szép eredményei vanak még rekordja is vanak rengetek pl fel sorolok néhány eredményét royal rumble nyertes 2 ször kevés ijen ember van 1 nyert money in the bank mecset világon egyedül 11 wwe bajnok is még sorolhatnám

  Kedvelés

  1. Te jó szagú Úristen aki fennt vagy a mnennyekbe…. Mondok én valamit ami izgalmasabb Cenánál: a te helyesirásod. Melleselg lassan fel kéne fogni hogy ez a z egész meg van játszva. Cena azért nyert Royal Rumblet mert az volt a szerepe. Ez olyan mint egy szinház de ez mellékes az megfogalmazásod az viszi a pálmát nálam.

   Kedvelés

 2. Üdv Mindenkinek!
  Nekem mint kezdő pankráció rajongónak ,ki 1 éve folyamatosan követi a wwe eseményeit,elárulhatnátok ,hogy a bunkó amerikai közönség nagy része miért utálja John Cenát?
  Mit tett a multban amiért Cena sucks a jutalom?
  Utánna néztem de csak sok közhelyt és marhaságot olvastam.
  Mitől rosszabb pankrátor ő mint pl E Rowan,LHarper …akik egyedül nem állnák meg a helyüket csak csapatban.És ezeket nem fütyülik ki.

  KÖSZI A VÁLASZT!

  Kedvelés

  1. Nem csak az amcsik java rühelli,egyre többen nem csipázzák,kicsin országunkban is máglyahalállal büntetnénk sokan.
   Nos.cena,egy kis müzlike.A wwe baby face fejedelme.Az örök jófiú,a halhatatlan,sebezhetetlen szuperhős,és a kisgyerekek nagy kedvence,példaképe.
   Kellett egy arc a wwe-ben,akire felnézhetnek a kis tejfeles szájúak.Egy olyan figura,aki jó példát mutat,aki nevel,oktat,mégis a barátod.Egy olyan “pankrátor”aki több mint egy egyszerű pankrátor.Egy olyan alak,akit ha meglátnak a gyerkőcök,és meghallják a zenéjét,örömükben össze meg vissza hugyozzák magukat.Akitől megőrülnek és aki jobban felpörgeti őket mint a kóla+cukor édes kombó.Egy olyan ember,akivé válni szeretnének.Nos,kedves p szandál,john nyálasék cena ilyen ember.
   Amióta gyerekbarát a műsor és a no1.Mindig nyer,mindig jófiú,mindig példát mutat,persze jó pénzért bármit ugye..
   Ma már 2014 ben,mikor a wwe nem több mint egy gyerek matiné műsor,60%ban gyerekek nézik és szeretik,mi felnőttek csak 40 %ot teszünk ki..
   Egy ilyen vért,agressziót fehér holló ritkán mutató műsorban ő az atyaúristen.
   A legnagyobb reklámarc,az örök baby face,aki mindenkitől erősebb,ügyesebb meg az apja faszát.Kétség kívül,hosszú évek óta a görbe hátán viszi az egész műsort.
   Mi,felnőttek utáljuk zömmel.Az én véleményem az,kedves p szandál,hogy unalmas,semmilyen,gyenge szar 3 mozdulatos,pankrátornak csúfolt ember utánzat.
   Már a tököm tele van,hogy hosszú évek óta szint e másról sem szól a wwe,minthogy ő,szuper müzli kijön,bohóckodik,poénkodik,emberkedik,mártirkodik,mindenkit legyőz,övet szerez,bajnok itt bajnok ott,mindig bajnok,kapja a címmecseket orrba szájba,indokolatlanul.Ő a wwe baby face fejedelme.
   Kitérve a munkásságára.Sose kedveltem.A meccsei unalmasak,kiszámíthatóak.Függetlenül attól,hogy tudjuk,hogy ez szórakoztatás,és boritékolható az a szájba baszott végeredmény,semmit sem tud felmutatni,semmivel sem tudja feldobni az adott meccset.
   Seggre pacsizhat bárkivel,egyszerűen szánalmas és nagyon unalmas.Nagyooon régóta követem a pankrációt,de egy ilyen idegesitő,tenyérbemászó pofájú,senkiházi tehetségtelen agyonsztárolt selejtet,mint ez a müzli,én még nem láttam.
   puncika punkot is rühellem ha face ha hell,ezt jól tudja az itt jelenlévők többsége,de elismerem,hogy ezzel a majomparádéval szemben,tehetséges,és voltak jó meccsei,de ennek a selejtnek…
   Nos,kedves p szandál,ez a magyarázat arra,hogy ennyien rühelljük ezt a kis nyommert.
   Ha jó pankrátorokat akarsz látni,és nagy meccseket,menny vissza egészen a 90 es évekig 2010 ig bezárólag kb.
   Kane Undertaker,Jericho.Őket keresd,nézd,égjenek a retinádba.
   És teljesen más megvilágosításba fogod látni az egészet.

   Kedvelés

   1. A Köszönöm Royal a kimerítő választ.
    Rég voltam már gyerek, de nekem mégis szimpatikus Cena.
    Nekem a gyomrom felfordul már attól amit D Bryanel művelnek, meg amennyire nyalták a seggét Ortonnak míg nálla volt az öv.Még akkor is ha színjáték az egész.

    Kedvelés

  2. Royal, mindig is igazat adtam neked, de amit Cenáról írtál soha nem olvastam el, ebben az egyben nincs igazad.Lehet, hogy mindig címmeccset kap, övet nyer, de mégis jobb mint pl. ERowan, LHarper,Bray Wyatt, Az Usok, Cody Rhodes…stb..sorolhatnám a világ végéig, és most tényleg nincs igazad!

   Kedvelés

   1. Elég csak ha annyit írok,hogy nézd meg müzli mióta van porondon?(Több mint 10 éve és nyert 21 övet,még leírni is rossz) és mióta szerepelnek a kibazsott vademberek,a bajuszkirály meg unga bunga tesók?Ég és föld.Ők töltelékek csupán.A bajuszkirály tehetséges,de soha a büdös életbe nem lesz akkor sztár mint müzli,és nem is fog akkora és annyi lehetőséget kapni.wrong turnok meg beszélni sem tudnak he he,nagy karrierjük nincs.Ha feloszlok a w család,és felfog,ez biztos,mehetnek vissza kecskét baszni az erdő mélyére,mert külön külön semmit sem érnek.
    Rossz összehasonlítás volt,amiket írtál.Ég és föld.

    Kedvelés

 3. A mostani képet jellemzem,röviden.
  Az evolúciós zsákutcák újra összeálltak,hogy buziskodjanak egy sort.Ez a kép sokat sejtető.

  A kép címe,bableves volt ebédre

  Babtista egy sunyi,de annál észbontóbb durranással kezdi,felemeli a lábát,hogy ne szarja össze mindkét lábszárát,ha esetleg túl erősen nyomja,aztán így féllábon állva,két kezével a kötélnek támaszkodva elereszt egy emberest.

  triple h büszkén áll ott,délcegen és becsukott szemmel,teljes trnanszba esve tüdőzi le a kéjgázt,és hosszú másodpercekre lent tartja azt,hogy ne csak a testét,de az egész lelkét is átjárja,a semmihez sem hasonlítható érzés.

  siklóka szemei a messzeségbe révednek.Üveges tekintet a bizonyíték arra,hogy már a színfalak mögött is belélegezte a a halálos dózisú mérges gázt.Ő már tudja,hogy ismét függő lesz,mint egykor.Ezért sem akarta,hogy ismét összeálljanak,de már késő.

  Az egész ringet körbelengi a halál fuvallata..

  Kedvelés

 4. Azt meg kihagytam,hogy mindig is kedveltem bucifejű cezarot,és az amerika mániásokat is jó csapatnak tartottam.Sajnos feloszlottak mint a tavi hulla hüpp hüpp.
  És hatalmas pusht kap,és önálló karriert.Na,de most komolyan,Mennyire életszerű,hogy simán,pár perc alatt megveri a két óriást?
  Az elmék RR jó volt,és a vége is tetszett mikor a hegyomlást kivágta a ringből,de kicsit nagyon elsietik a dolgokat.Rozmár pofának akkor jelenleg 4 haymen csaja van,vagy veszett kutya és alexa már kegyvesztettek lettek?
  Mindenesetre örülök,hogy nyomatják a bucifejűt,de nem kéne elsietni ezt a hatalmas karrier építést.

  Kedvelés

 5. Végül csak megérkeztem nyavalyások…
  Nem térek ki arra ami a 30.wm en történt,mert így megalázni egy élő legendát…kritikán aluli,emberhez nem méltó bánásmód.
  A mostani adást vesézem ki.Érdekes mód,most nem volt tipikukusan szar,mint szinte az összes.Ez elég pofásra sikeredett.Amolyan 3,5
  Végreeeeeeeeeeeee visszatért a kedvencem,a nagy vörös szörnyeteg,s elpusztította kecskepofát.
  Jól megoldották azt,hogy pár hétig ne szerepeljen a szuper bajnok.Kane meg végre visszatalált valódi énjéhez,és maszkot öltött és ugyan ott folytatja,ahol anno,a face teanm hellnos buziskodás előtt abbahagyta.
  Ez az igazi Kane,akit úgy imádok!!!
  Remélem a későbbiekben komolyabb szerepet is szánnak neki,és öv közlébe terelik.

  hófehérke vs beretta

  Meglepő végeredmény,mert a nexus elpusztulása óta berett aegy senki a wwe-ben.Bár előtte is az volt,de én mindig is kedveltem.Néha néha csurran cseppen neki valami,de lássuk be,soha nem lesz már nagy sztár,amit megérdemelne.Nem lesz A kategóriás pankrátor,és nem fog hatalmas lehetőségeket kapni,mert egyszerűen beleragadt a középmezőnybe.Pedig tehetséges faszi,csak hát nem látnak benne lehetőséget.
  Hófehérke amióta visszajött,vagy 4-5 hónapja csak szenved.Semmi komolyabb meccs,se egy komolyabb ellenfél.Itt is van ott is van ebben is szerepel,abban is szerepel és kész.Nem sok vizet kavar már ő sem,s már közel sem olyan kemény kelta genyó mint a sérülése előtt.
  Nagy lehetőségeket ő sem fog kapni a közeljövőben,mert egyik fő sztoriba se illik bele.Most is kikapott egy elég átlagos,gyors meccsen.Beretta nyert és mehet az övért,mert simán fogja verni face vandame gyereket.

  Mi volt még.Jaaaa,wrong turnok vs müzli.Unalmas,hogy mindenkivel végignyomatják ugyan ezt.Kane,kecskepofa stb most müzli.
  Szerencsére szarrá verték most is,amit mindig jó látni.Remélem végleg eltünik ez az idióta majom.

  Csicska shiled genyó ismét belett fenyítve hö hö.Múltkor a szart és a lelket is kiverték belőlük,amit természetesen megérdemeltek.Ők már nem fognak itt igazságot osztogatni,se verést,csak kapni fogják.
  Én úgy gondolom,hogy az ER-on megsemmisítű vereséget fog szenvedni a csicska shield az evolúciós majmokól(x év után nem azért állnak össze,hogy egyből kikapjanak) és ezért fognak feloszlani,és a kentaur fog egy komolyann önálló karriert kapni face ként.A másik két nyomorult sorsa kérdéses.Több mint 1 éve birtokolja az övet békapofa,de nagyon ritkán kap ellenfelet.Lóg a levegőben az öv,és nincs körülötte semmi.Hatalmas ziccer.Egyedül benne sincs sok lehetőség.
  A melires köcsögnek külön nem jósolok nagy jövőt.
  Egyedül életképtelen.

  Kedvelés

  1. Leírtam a neved és mint Batman az égre vetített jelre, azonnal ideértél 😀 Valld be, hogy hiányoztunk 🙂

   Kedvelés

   1. Nem olvastam lentebb ki mit írt.Ha hiányoztatok volna,vagy az oldal,akkor egyből itt folytatom az ámokfutásomat,nem pedig majd 3 hónap elteltével írok ismét.
    Véletlen volt csupán.
    Új neved van?Mik vannak..

    Kedvelés

   2. Ez az, végre!Royal visszatért!Mindig is imádtam a hozzászólásaidat, de amit most összehoztál….még királyabb!Azt hiszem sok rajongód van/lesz!Ha lesz/van feleséged, a veszekedést mindig te fogod nyerni, bár a többi estben mindig a nő nyer, de te felülmúlhatatlan vagy!

    Kedvelés

  2. Érdekes a nézőpontod az biztos… :-??
   Állitólag láttad a WM-t és gondolom azt is ami mondjuk az Elimination Chamber után történt. Mert akkor tudnád hogy bizony Rollinsben is van potenciál nem csak Reignsben.
   Azt aláirom hogy Ambrose el fod tűnni a süllyesztőben ha egyedül marad de a másik kettőböl még igenis ki lehet hozni valamit.

   Abban is igazad van hogy a Wyatt family már kegyetlenül unalmas ugyanaz a sztori – csak éppen más más emberek ellen. Lassan újithatnának is valamit rajtuk.

   Shaemust én sajnálom mert azelőtt volt nem egyszer cimmeccse a WHC övért csak ugye a kettőt egyesitették aminek azóta nem sok értelmét látom.

   Cesarót én valamiért nem birom nekem valamiért nem szimpatikus dehát ez szubjektiv úgyhogy ezt hagyjuk.

   Rusevre nem tértél ki pedig vártam volna a leirásodban hogy a tököd kivan/imádod hogy Rusev folyton rommá ver mindenkit. Na őt küldjék be Bray Wyatt ellen xD abból lenne sztori a másik két ősembert meg tegyék oda mosogatni.

   Kedvelés

   1. rücsökre talán azért nem tértem ki,mert egy darab szar.Vele is eljátszák a nagy verhetetlen,megállíthatatlan pusztítót,mint anno boxzsák tensai,veszett kutya ryback stb vel.Nem sokáig lesz ős se porondon.Nem vele egy szinten lévő figurákat támadott meg,majd összetalálkozik előbb vagy utóbb pl hegyomlással és majd elkeni neki azt a buzi száját.Se tehetsége,se karaktere nincs.
    A csicska shield egy nagy 0.Egyedül kentaural lehet valamit kezdeni,ezért lesz neki karrierje a másik kettő hulladék kukába való.
    Ja,érdekes a nézőpontom.Szubjektívnek hívják.

    Kedvelés

  3. Ez az, végre!Royal visszatért!Mindig is imádtam a hozzászólásaidat, de amit most összehoztál….még királyabb!Azt hiszem sok rajongód van/lesz!Ha lesz/van feleséged, a veszekedést mindig te fogod nyerni, bár a többi estben mindig a nő nyer, de te felülmúlhatatlan vagy!

   Kedvelés

 6. A bratyó mozdulatával Kane intenzívre juttatta DB-t. BNB szétdarálta a keltát, és így RVD-el fog találkozni. Vélhetően nyerni fog, mert Big E face. Az evolúció felbérelt jobber bandájával megfélemlítette a pajzsot, Rusev macska szétkapta a maszkos köcsögöt, Wyatt család pedig újra szétagyalta a Széna Jánost. Nagyából már megvan az ER cardja. Nem volt rossz show, főleg az eleje tetszett nekem. Amúgy valamit nem értek: most Cesaro face vagy heel?

  Kedvelés

  1. Cesaro? Hát, nem sok face Heyman srácot láttunk, szerintem totális heel lesz ő hamarosan.
   Egyéb: A másik oldalon nem te voltál Royal? A stílus kísérteties 🙂

   Kedvelés

  1. Nekünk eddig bevallom fel sem tűnt, most hallgattuk vissza és tényleg macskázik 😀 Nem tudom, mit jelenthet ez bolgár nyelven, mert amit kiad a fordító, az nem épp Rusevre illik 😀

   Kedvelés

 7. Azért ez a Kane tetszik… 😀 tényleg jónak ígérkezik az ER 🙂
  btw: Frissensült felesége? ez így létezik? 😀 nem újdonsült akart az lenni? Persze nem lényeg csak megakadt a szemem 😀

  Kedvelés

 8. Nem is tudom, de nem volt olyan rossz egy adás.Már idegesít, hogy Rusev és Paige mindig nyer.Egyszer sem veszítettek eddig.Az sem tetszik, hogy Cena-t mindig elveri ez a szőrös hónaljú banda.Az adás többi része mèg kibìrható volt.Pénteken SmackDown, újabb unalmas műsor!

  Kedvelés

  1. hagyd már békén rusev-et meg paige-et még újak amikor a shield debultált öket se tudták legyőzni nem?

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek