WWE RAW 2014. augusztus 11. – Happy Birthday Hulk!

raw140811

A RAW 2014. augusztus 11-én Portland városából, Oregon államból jelentkezik, ahol a legelső képsorokban láthatjuk, hogy a mostani adás nagy részben Hulk Hogan-ről fog szólni. A pankráció egyik legkiemelkedőbb képviselője, a Hall Of Famer augusztus 11-én ünnepelte a 61. születésnapját.

A ringben először Paul Heyman és Brock Lesnar jelennek meg, akik közül a menedzser megragad egy mikrofont és bemutatkozik a rajongóknak. Láthatjuk, hogy a mellette álló Brock, már az új pólójával is John Cena megsemmisítésére utal, ám a mentora elmondja, hogy már csak 6 nap van vissza a SummerSlam-ig, ahol Lesnar földbe fogja döngölni John-t és megszerzi a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Heyman ezt követően kijelenti, hogy rossz dolgok történnek azzal, aki belép a szorítóba Brock Lesnar ellen, példaképpen itt felhozza Undertaker vereségét, amivel megtört a Streak a WreslteMania XXX.-on. Emellett emlékezteti a szurkolókat, hogy mi is történt akkor, amikor Lesnar megjelent újoncként a szervezetnél…The Rock 6-8 hónapos kihagyásra kényszerült, úgy elintézte őt a Harci Gépezet. Valamint a mai születésnapos is párszor összekerült Brock-al, ami egyoldalúan Lesnar diadalával végződött. Ezért is a SummerSlam-en John Cena is a megsemmisítettek sorába fog állni és senki nem fog hallani róla majd a hatalmas ütközetet követően, amit végül Lesnar fog megnyerni.
Heyman megmutat a rajongóknak pár képet a 2012. április 29-én megrendezett Extreme Rules-ról, aminek a főeseményén Cena összecsapott Brock-al. Itt végül John szerezte meg a győzelmet, ám Paul szerint ez annak tudható be, hogy Lesnar mindössze csak 50%-os volt, aki eléggé komoly egészségügyi problémákkal küzdött a csatát megelőzően. Viszont állítja, hogy a SummerSlam-en már 100%-os lesz a Bestia, aki végül összeroppantja Cena-t. Paul ezt követően egy kisebb rapszöveget mond el, utalva erre John régebbi Thuganomics karakterére. Végül annyit mond csak a mentor, hogy ez már Brock Lesnar háza, bár most elhagyja, ám visszatért ide még ezen az estén.

A ringbe ezt követően Roman Reigns érkezik, akit nagyon nagy szeretettel üdvözöl a közönség. Ahogy elhallgat Roman zenéje, megszólal Kane muzsikája és megjelenik a bejáratban maszk nélkül öltönyben a Vörös Démon. Elmondja, Reigns-nek, hogy az előző héten Kane ellen diadalt aratott, viszont a Vezetőség szeretné látni, hogy mire is képes a ringben Roman a SummerSlam meccse előtt. Randy Orton lesz majd a főfogás, most a RAW-n egy handicap meccsen kell helyt állnia két ellenfél ellen…

Roman Riegns vs RybAxel (Handicap Meccs)

A csatában a RybAxel nem szerepelt rosszul, ám ez könnyen betudható az emberfölénynek. Végül diszkvalifikációval ért véget az összecsapás, hiszen Curtis és Ryback a bíró szavai ellenére folyamatosan támadták ellenfelüket. Végül fordítani tudott Roman és egy kemény verésben részesítette Ryback-et, valamint Axel-t. Láthattunk Superman Punch-ot, Samoa Drop-ot, Dropkick-et és Spear-t, amivel Roman ismét hatalmasat alkotott. A csatát követően Renee Young készített egy kisebb interjút a ringben Roman-el, amiben a Szupersztár elmondta, hogy mit vár majd a SummerSlam-en a Randy Orton elleni csatájától. Aminek a végén a Vipera csak egy kis kukacnak fog tűnni.

A Backstage-ben pedig Randy Orton beszélget Kane-el, ahol a Vipera elmondja, hogy ő mit vár a SummerSlam összecsapástól, ahol a véleménye szerint végezni fog Roman-el. Kane végighallgatja Randy-t és bejelenti, hogy az még a jövő zenéje, hogy mi is lesz majd a következő PPV-n. Ezúttal arra kell koncentrálnia Orton-nak, hogy a mostani RAW-n az ellenfele Sheamus lesz. Hiszen ez a legjobb az üzletnek.

Rob Van Dam vs Seth Rollins

A csata eléggé jóra és kellően keményre sikeredett, amiben végül a győzelmet Seth Rollins szerezte meg, miután kivédte a Monkey Flip-et és kiosztotta ellenfelének a Curb Stomp-ot. A harcot követően Rollins távozott a bejárat felé, kezében a Money In The Bank táskájával, amikor Dean Ambrose kiugrott az egyik ajándékból, ami díszletként volt felállítva Hogan születésnapjára. Dean nekiesett egykori csapattársának és szó szerint kipofozta a közönségbe. Dean ezt követően megragadott egy mikrofont és a beszédjének egyetlen egy lényege volt, hogy elmondja, csak 9.99 $-ba kerül a WWE Network tagság.

Ezt követően Stephanie McMahon jelenik meg a szorítóban, akinek a beszéde előtt megtekinthettük az előző RAW főeseményét, ami nem más volt mint egy szerződés aláírás közötte és Brie Bella között. A hölgy megragad egy mikrofont és elmondja, hogy Daniel Bryan nagyon készül, valamint kemény edzésprogramokat végez, hogy minél előbb visszatérhessen a szervezethez. Az erőnléti terapeutájával, Megan Miller-et folyamatosan gyakorol és látszólag egyre jobban érzi magát a komoly nyaksérülését követően. Stephanie ekkor megkeresi a tekintetével a szurkolók között Megan-t, akit arra kér, hogy fáradjon be a szorítóba és mondjon pár szót a rajongóknak. A biztonsági emberek ekkor segítenek Mrs. Miller-nek, aki aztán a kötelek közé sétál, ahol Stepanie csak annyit mond neki, hogy ő egy áldozat, ami arra ösztönzi a félénknek tűnő Magen-t, hogy megszólaljon. Végül Megan azt mondja, hogy Daniel és Brie csodálatos emberek, akikkel már többször együtt vacsorázott, valamint kellemesen elbeszélgetett. Szeretne segítséget nyújtani a továbbiakban is Daniel-nek, hogy minél eredményesebb munkát végezhessen, valamint, hogy a lehető leghamarabb ismét ringbe szállhasson. Viszont most már nem lehet Daniel fizikai terapeutája, ami mellett még a barátja is elhagyta Megan-t. Ekkor Stephanie megkérdezi, hogy mi történt? A hölgy pedig azt feleli erre, hogy viszonya volt Daniel Bryan-el. Stephanie ezt követően megölelte a hölgyet, amit követően megjelent Brie Bella.
Brie a ringbe siet és egyből kérdezgetni kezdi Megan-t az előbb elmondottakról. Stephanie közben természetesen próbálta kifigurázni a helyzetet, amit követően végül Megan kapott egy nagy pofont Brie-től, amit követően a Bella lány nekiesett Mrs. McMahon-nak. Brie kiosztotta a YesLock-ot, aminek láttán Steph testőrei érkeztek a szorítóba, akik elvitték az arénából Brie-t. Stephanie ekkor felkapja a mikrofont és kijelenti, hogy nem fog várni a SummerSlam-ig, még ma este befejezi ezt Brie-vel.

Jack Swagger vs Cesaro

Az egykori Real Americanskét tagja lépett ezúttal ringbe egymás ellen, ahol inkább Jack tudott dominálni. Végül Swagger kiosztotta ellenfelének a Patriot Lock-ot, amiből Cesaro nem tudott kikecmeregni, így nem volt más választása, minthogy feladta a csatát.

Ezt követően láthatunk egy kis videót, ami még a RAW előtt készült, itt Michael Cole beszélget el egy kicsit Bray Wyatt-el és Chris Jericho-val, akik szemtől szemben diskurálhatnak egymással a SummerSlam csatájuk előtt. Bray megkéri Cole-t, hogy távozzon a helyszínről és engedje őket négyszemközt beszélgetni. Ahogy a kommentátor távozik Bray elmondja, hogy biztosan emlékszik még Chris arra a kisfiúra, aki valaha volt, aki szeretett volna eleget tenni édesapja elvárásainak és kéréseinek, ám akárhogy is próbálkozott nem sikerült neki. Most pedig ahogyan beletekint az apja szemébe a kétségbeesett csalódással kell farkasszemet néznie. Wyatt véleménye szerint Jericho egy megmentőnek titulálja magát, ám nem lesz képes segíteni saját magán, amikor majd a legszebb álmából rémálom lesz. Nem lesz ott senki, aki majd felébressze és nem lesz ott senki, aki enyhítse a fájdalmait. Végül pedig elporlad és végül egy felsőbb hatalom veszi át az irányítást, egy olyan ember, aki képes lesz az egész világot a kezében tartani.
Chris reagál leendő ellenfele mondataira, méghozzá úgy, hogy megcáfolja őt. Jericho nem tartja magát megmentőnek, inkább egy túlélőnek, aki képes lesz felvenni a versenyt ezzel a bizonyos rémálommal. Valamint Chris lesz a legelső a történelemben, aki képes lesz elérni, hogy Bray-nek elálljon a szava. Ezt követően Wyatt kacagni kezd, majd megkapjuk ismét az élőképet az arénáról.

AJ Lee vs Eva Marie

A csata előtt még visszatekinthetünk arra a bizonyos SmackDown-ra, ahol Paige nekiesett AJ-nek és lelökte őt a bejárat meletti rámpáról. A Díva Bajnokot hordágyon szállították el, viszont látszólag nincsen komolyabb sérülése, hiszen megjelent ezúttal a RAW-n és képes ringbe is szállni.
A harc eléggé rövidre sikeredett, hiszen gyorsan megszólalt Paige zenéje és érkezett a bejáratból AJ Lee kihívója. A csata közben Paige elkezdett körbeszökdelni a szorító körül, akárcsak AJ. Ez pedig teljesen elterelte a Díva Bajnok figyelmét, aki egy hirtelen fordítást követően vereséget szenvedett Eva ellen.

A ringbe ezt követően John Cena érkezik, aki megragad egy mikrofont. A WWE Nehézsúlyú Világbajnoka elmondja, hogy ha hinni lehet Paul Heyman szavainak, akkor kemény csatára lesz kilátás közte és Brock között, amiben végül Lesnar szerzi meg a győzelmet. Ám Cena máshogy látja a dolgokat, aki szerint nem szabad engedni, hogy ez a Bestia megszerezhesse a WWE legfontosabb címét, hiszen akkor megállíthatatlan vadállat lesz, akinek nem lehet parancsolni. Hiszen még nem látott egyetlen egy olyan Szupersztárt sem a WWE-ben, aki olyan önfejű és kegyetlen lenne, mint Brock Lesnar. Ezért is a rajongók, akik folyamatosan kifütyülik Cena-t és azzal a kérdéssel faggatják, hogy mikor fog bekövetezni az a bizonyos heel turn…Látni fognak egy nagyon kemény és brutális összecsapást, ami John karrierjének az egyik legfontosabb mérföldköve lesz. Ebben a háborúban nem fogja elesni és nem fogja átadni az öveket Lesnar-nak.

Ezt követően Brie Bella érkezik a szorítóba, akinek a mostani RAW-n Stephanie ellen lenne meccse a bejelentettek alapján. Ám amikor Triple H felesége is megjelenik a bejáratnál kezében egy mikrofonnal a rajongók számítanak arra, hogy ezúttal nem kerül sor az összecsapásra. Steph elmondja, hogy mivel a mostani RAW-n korábban Brie megütötte Megan Miller-t feljelentést tettek ellene, hiszen Megan a WWE dolgozója. Ekkor biztonsági emberek jelennek meg, akik bilincsbe verik Brie-t, akárcsak pár héttel ezelőtt Stephanie-t.

Dolph Ziggler vs Heath Slater

A csatát The Miz a kommentátorok mellől figyelte, ahonnan hozzáfűzte folyamatosan a véleményét a csatához. A harcban egyszer csak Ziggler kiugrott a riporterek asztalához, ahol nekiesett egyenesen Miz-nek. Letépte róla a zakóját, valamint a bejáratig pofozta. Közben a bíró számolt Dolph-ra, aki sietett vissza a ringbe, ám nem tudott időben beérni. Kiszámolással Slater szerezte meg a győzelmet. Heath megszerezte zsinórban a második győzelmét ugyanolyan nagyon nagy szerencsével. Emlékezhetünk az előző hétfői adásra, ahol Dean Ambrose popcorn-os, cola-s akciója miatt Seth Rollins nem figyelt oda a csatára és Slater ezt kihasználva aratott sikert.

Randy Orton vs Sheamus

Talán kijelenthetjük, hogy a RAW-nak ez volt a legjobb mérkőzése, amiben mindkét fél remekül szerepelt, végül a győzelmet Orton szerezte meg egy brutálisan nagy RKO-t követően. Úgy tűnik, hogy a vesztes Randy Orton karaktert maga mögött hagyva egyre inkább hasonlít Viperára a Szupersztár.

Ezt követően pedig nincs is hátra más, minthogy megünnepeljük Hulk Hogan 61. Születésnapját. A ringben Gene Okerlund és Jimmy Hart köszönt minket, akik közül a legendás felkonferáló elmondja, hogy mi is következik most. Megszólal Hulk Hogan zenéje, majd a Legenda a WWE Rosterja közül érkezik a bejárat felől. Ahogy a ringbe ért Hulk végignézhettünk egy videót a karrierjéről és annak a legfontosabb állomásairól, amit követően a születésnapos mondott pár szót a rajongóknak. Természetesen nem maradhatott el az ünneplés nagy vendégek nélkül, érkezett a ringbe: Ric Flair, Paul Orndorff, Roddy Piper, valamint Hulk egykori NWO-s csapattársai: Scott Hall & Kevin Nash. Ám az ünneplésnek általában szokott lenni egy elrontója is, aki ezúttal nem más volt, mint Brock Lesnar. A Bestia a ringbe sétált és keményen farkasszemet nézett a Hal Of Famer-ekkel, majd csak annyit mondott Hogan-nek, hogy: “Vége a bulinap nagyapa”. John Cena érkezett ekkor, aki lekapta a pólóját és kész lett volna összecsapni Lesnar-ral, ám Brock meghátrált és távozott az arénából.

Ezzel zárult a RAW, ami az utolsó hétfői adás volt a SummerSlam előtt. Kíváncsiak lehetünk arra, hogy hogyan folytatódnak a történetszálak a SmackDown-on…

Pre-Show

WWE RAW

Backstage Pass

29 című bejegyzés “WWE RAW 2014. augusztus 11. – Happy Birthday Hulk!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. NEm tudom ki látta az uj Smackdown-ot de Cesaro megint nem győzött,szokásos módon, de amugy tudtad nem győz ,mivel kicsit fura lett volna,hogy a Summerslam elott kiutné Dean-t.. 😀 ennyit a wwe-ről..

  Kedvelés

 2. Fasza az Állatnak bele kellett rondítani a buliba feltétlen.
  Mindenki elkönyvelete győsztesnek a SSen,és logikus is lenne ,de mivan ha meglepetésre nagy csatában Cenánál maradna az öv ,mi lenne a folytatás?

  Kedvelés

 3. ————————–
  Roman Reigns?? Hát ja..betalált megint…Remélem azért izgalmas lesz legalább a meccs a Summerslamen (Randy Orton v. Roman Reigns)!!
  Nem értem Seth-nél mit keres a táska amikor már Dean összecseszte, széttépte a szerződést??!
  Most akkor ezt feleslegesen csináltatták meg Dean-nel!!
  AJ Lee-vel mi lesz, viszajött?..Vissza!! Leszarják!! Paige? Kit érdekel??? Divas szektornak végleg lőttek!
  Cesaro most egyedül maradt őt is leszarják!!!
  Jack Swagger…már kit érdekel Amerika úgyis megveri Rusev!!
  Ajj már hány perces is az adás???
  ~44
  ~44
  ~44
  és ez összesen 9.99$ Huzzanak a faszba a hülye Network-kel…ja azokat nézik esetleg hogy mi volt 2000-ben mert az még mindig jobb volt mint ez a hülye 2014…
  Elmondom őszintén először csak a Hulk Hogan részt néztem végig….aztán a meccsek végét a youtubon…mert már kurva szar ez!! Hol van Bo Dallas meg Adam Rose, Fandango????? …. Ilyenkor ki lehet őket rakni?!!! WWE adjátok fel a picsába….5 nap van vissza a SummerSlam-ig!! És azt érzem hogy összehányom magam az egész szervezettől!! Kane is áááááááááá mindegy sziasztok!!!

  Úi.: John Cena lesz úgyis a bajnok…mert Brock csak jön, lát, győz, megy!! Eltudjátok képzelni őt WHC-nek?

  Kedvelés

 4. Ennyi a wwe 2013 óta egy vicc del rio kirúgva cm punk többet nem tér vissza the miz sosem lesz az a nagy AWESOME aki volt orton nyalja HHH seggét , és mi francnak kellenek ezek wyattok meg ez gyogyós bo dallas meg fandango és még sorolhatnám de a lényeg az hogy a wwe nem lesz annyira jó mint 2011 és 1998 között R.I.P.: kemény orton aki nem bán meg semmit ,stone cold bemutatásai triple h kalapácsosorrtörései csupa vér minden .'(

  Kedvelés

  1. Várd még a summerslamet. Lehet hogy Punk visszajön.Olvastam valami öreg pankrátor nyilatkozta,hogy szerinte a summerslamon visszajön.Azt hiszem Billy Graham volt.

   Kedvelés

   1. Hány olyan story volt már, hogy szerződés bla bla bla lejárt nem érvényes ki van rugva stb.Mégis visszatértek. Story az egész.

    Kedvelés

 5. Hát ez mekkora adás volt! Mint egy jóra sikerült smackdown. Na de mindegy. Örülnék ha visszaterne az a kegyetlen utálatos Orton. Ja, és hulk már 9,99 éves???

  Kedvelés

 6. Hiányoznak azok az idők, amikor a pankrátorok véresre verték egymást.
  Hiányoznak azok az idők, amikor a szerevezet nem a 10 évesekkel törődött és mertek nagy dobásokat húzni.
  Hiányoznak azok az idők, amikor, Jeff Hardy, az örök kedvenc és akiben mindig reménykedek hogy egszer egy csodás napon visszatér, ráugrott Ortonra nagyjából egy 2 emeltnyi magasságról Ortonra.
  Hiányoznak azok az idők, amikor Jerricho nem kajajegyekért futatta fel az olyan buzikat mint Fandango.
  Hiányoznak azok az idők, amikor a szervezetnél nem a homokozóból szalasztott Róza és Alekosz jelentették a jövőt. És még sorolhatnám nagyon-+nagyon sokáig, csakhogy Kane-t, Austint, Umagat, vagy a többieket emlitsem.

  Az adásról dióhéjban. Az előző két RAWhoz képest ez kifejezetten fostos volt. Kiemelném a végét a többiről nem is érdemes irni. Cena egy köcsög. Ezt mindenki tudja.Mindenki tisztában van vele. Azonban ez a Lesnar is egy faszakalap. Mondomés mondani is fogom mindig. Az a legnagyobb hibája hogy a zsirfolt csicskája. Ha nem az lenne akkor sokkal ikonikusabb karaktere lenne. De igy… Szart nem ér. Nála sem látnám szivesebben az övet mint Széna Jánosnál úgyhogy a lehetetlenben bizom, hogy majd bajnok nélkül marad a szervezet. Ez lenne a legjobb. Hiába egy nagy állat Lesnar. Hiába lenne jó a karaktere. Lesnar mellett mindenki csak úgy fog rá emlékezni mint a egy lábtörlőnek való kuvára. Köszöntem.

  Kedvelés

  1. Az utolsó mondatomban természetesen a zsirfoltot akartam irni csak valamiért nem azt tettem. :-j Lényegtelen. A tény attól még tény maradt.

   Kedvelés

 7. Nos en egy uj ember vagyok a hozzaszolasoknal,de mar regota kovetem az oldalt.En leirom a mecccseket velemenyem szerint.
  Roman Reigns vs RybAxel
  Ha pusholnak a RybAxelt akkor sztem nem lenne unalmas.Roman elverte oket a meccs utan,mert DQ lett a vege es kesz.
  RVD vs Seth Rollins
  Egyertlemuen Rollins nyert.De azt birtam,mikor Ambrose kimaszott az ajandekcsomagbol es elverte joforman.
  Azert a segmens Brie es Stephanie kozt nem volt rossz.Megan pedig beletenni egy sorozathoz hasonlitott az egesz.
  Jack Swagger vs Cesaro
  Swagger nyert siman,Cesaro vesztett.Majd bejott Rusev es megint zaszlo lengetes.Kovi.
  Dolph Ziggler vs Heath Slater
  Slater folyamatosan nyer.Muris es,hogy Miz is mindig incselkedik Ziggivel.Az nagy ize. 🙂
  Az utcso meccs Randy Orton vs Sheamus
  Jo kis meccs lehetett volna belole,de eltoltak.Orton nyert a SS meccs miatt.
  Es Happy Byrthday Hogan.Jottek a legendasok es Lesnar es Cena.Egy bunyot kepzeltem el volna belole,de megint a heel karakter menekult.Szal ez volt a Raw velemenyem szerint.

  Kedvelés

 8. Ez egyszerűen felháborító ,hogy egy győzelmet sem adnak Cesaro-nak…..
  Miért.miért..kérdezem én amikor már majdnem biztos ,hogy ő nyer,szerintem ez így nem jó, Ami jó volt ebben a raw-ban az Randy …

  Kedvelés

 9. Hiába hangsúlyozzák,hogy ez már a régi Randy,a közelében sem jár.
  A régi Orton egy gerinctelen vipera volt,akit senki,és semmi nem érdekelt a saját érdekein kívül.
  Neki senki sem parancsolt,fejbe rúgta Vince-t,adott egy DDT-t,majd egy RKO-t Steph-nek,leütötte HHH-t egy kalapáccsal,ráadásul ezeken mosolygott,és ezek még a finom dolgok!
  Most meg mikor legutóbb VÉLETLENÜL fellökte Steph-et a következő adásban kisírt szemekkel könyörgött HHH bocsánatáért!
  Ez a Randy egy vicc,ennél még faceként is jobb volt,nem értem mit lát ebben a WWE.

  Kedvelés

  1. Sajnálatoson módon, a WWE már jópár éve a gyerekbarát lett. Ez annyit takar, hogy teljesen “kiiktatják” az agressziót, könyörtelenséget és az erotikát (mert ugye WWE történetében volt már erre példa), hogy a kisgyerekek ne ezeket lássák. Hanem azt, hogy van egy gonosz, mint a mesékben. Aki csal, elmenekül, nem becsületes blablabla.. És vannak a HŐSEINK (Cena, Reigns) akik 25v1-ben is diadalmaskodnak, mert a jók mindig győznek! Így sokkal több pénzt tudnak kicsalni az emberekből, mert otthon a kisgyerek elkezd sírni, toporzékolni, hogy apu, apu menjünk el nézzük meg a kedvencemet John Cena-t!

   Úgyhogy itt nem csak Vince-t kell szidni, hanem ugyan úgy a Huntert is. Mivel az ő rohadt nagy ötletei közé tartozik Daniel Bryan, Roman Reigns, Fandango, Bo-Dallas meg a többi tehetségtelen gyökér felhozása a WWE-be illetve csúcsratöréseik.

   Kedvelés

 10. Nos szerény személyem szerint kurva jó adás volt.
  Csak annyi bajom volt hogy ez a geci Lesnar azt hiszi hogy övé minden a wwe-ben pedig kurvára nem.
  Ja meg még Stephanie Büdös Kurva Mcmahon elmehet a picsába.

  Kedvelés

 11. Egy gondolat vigasztalt eddig minden adás után, ami ilyen elcseszett szar volt: hogy Cena Biztos elveszti az övét…

  Kedvelés

 12. Asztakurva…..
  Minden héten szar fos adások,meccsek…Semmi fordulat,semmi újdonság,semmi.
  Kane ismét öltönyben bohóckodik.

  Ki is ez az öltönyös majom?Egykor,ő volt a nagy vörös szörnyeteg,aki mindenkit elpusztított.Nem ismert kegyelmet,bárkiröl is legyen szó,pokolra küldte.Rengeteg övet nyert,s rengeteg nagyszerű meccset köszönhetünk neki.Több mint 20 éve pankrátor,és példakép a hasonló beteg elméknek.
  Ha valakit megkérdezel,az idősebb korosztályból,hogy szerintük kik tartoznak minden idők legnagyobb pankrátorai közé,Kane a válasz és Undertaker és stb.
  A legnagyobb kedvencem,hosszú hosszú ideje,de amit csináltak vele…arra nincs mentség se bocsánat.
  Már maga az a tény,hogy minden idők legfaszább heel karaktere több mint fél évig face volt,és a kecskepofával trollkodott,már az rangon aluli,de legalább övet nyert ismét.Nem is emlékszek,hogy előtte,mikor nyert utoljára övet…
  Asztán volt szopóágon,mindenki elverte,továbbra is fave maradt,madj maszk le,öltöny fel és becsicskult.Hozzáteszem,amikor 1.játszott öltönyös,az időtájt forgatták a “menekülj”2.részét..bár ez nem mentség.
  És bohóckodott jó pár hónapig így,majd végre valahára felvette ismét a maszkot,mely legendává tette,és ismét szopóág…
  Már amikor az ember aszt hinné,hogy végre valahára,oly hosszú idő után,ismét láthatja az ember a nagy vörös szörnyeteget,aki ismét elpusztít mindnekit..hatalmasat csalódik..mert hiába vette fel amaszkot,ez a Kane nem az a Kane,akit annyira imádok.
  Normális meccse nem volt,se sztorit nem kapott,csak kecskepofával szarakodott,bár tegyük hozzá,elérte,hogy elbukja az öveket a szőrmők höhöh
  Csak vesztett és vesztett mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga….bárkit kapott, vesztett.
  Pedig azok a pillanatok,mikor molesztálta kecskepofa kurváját stb azok retro pillanatok voltak,de hiába,ha állandóan csak vesztett.Talán 1 azaz 1 meccset nyert csak meg ha jól emlékszek,de olyan izgalmas volt az is,hogy már aszt se tudom kit vert meg…
  És most annyi megaláztatás,és meghurcolás után,ismét itt ez az öltönyös karakter…
  Hogy minek,magam se tudom,de ők sem ez is biztos.
  Jobb lenne ha visszavonulna,mert a szívem belefájdul hogy így kell őt látnom…
  Ez nem neki való már.Még 1 utolsó nagy meccset szeretnék látni tőle,az igazi Kanetől aztán agyő…
  Hatalmas kár érte.Még kemény 2 intenziv év simán benne van,sorra nyomhatná a meccseket,öv közelébe is kerülhetne stb,de persze a csámpás uralkodo és a többi kretén buzi máshogy látja ezt..
  Ő az egyetlen pankrátor,aki több mint 1000 meccset nyomott le,és mit sem ér ez,hisz a mai világban csak az agyonpusholt babyface fejedelmek és a szuperhősök érvényesülhetnek igazán.A régi legendákat már kutyába se veszik.
  Kane eltávozott tőlünk…de remélem igazán szép,s hozzá illő búcsúja lesz a visszavonulása előtt.Amig ismét a segnyaló szerepkörben tündököl,nem érdekel,meg se nézem.
  Ismét hatalmas grat wwe.Csak így tovább.

  A hegyomlás és a giga csokigolyó is hiába tért vissza,övek közelée se kerülnek most se,rendes sztorit se kapnak.Ez a pénteki meccs is amolyan jutalomjáték volt a részükről.
  Kiöregedtek,sok a sérülés miegymás.Inkább filmeznek,és annyi.
  Nagy khalit meg se emlitem inkább….
  Undertakernek sincs sok hátra,de remélem legalább a becsületét visszanyeri mielőtt visszavonul majd.
  Jericho is elficánkol még egy darabig astán the end…és sorban a többi is,és kik maradnak?Hát persze hogy müzli meg aretardált slepje..Ki más is maradna.

  A mostani adás is igazán magas színvonalon mozgott,tele meglepetéssel,fordulattal..

  rvd jött,látott,kikapott..pedig mikor megjelent mondom végre,egy kó meccs,erre létom ki za ellenfele…papírforma
  A csomagos “meglepi”hatalmas ötlet volt.Tiszta tom és jerry..

  bucifejű vs törzsgyökér vol 12873735632121211737366363
  Ritka izgalmas fordulatos meccs volt ez is.Úgy látszik végleg elfogyott a push.Bár hiába jött arcoskodni bestia vissza,attól még nem kéne teljes mértékben elfordulnia hájmennek ettől a kopaszodó málétól.Bár ha nem fordulna el tőle is kikapni bucika hisz ennek is igy kell lennie.Tök izgi..

  A volt hájmen csajok alexa és a veszett kutya persze hogy rendesen nem bír el a szuper kentaurral,aki ismét hatalmas fölénnyel diadalmaskodik,mint mindig,bárki ellen.

  vipera matyinak odalökték hófehérkét,hogy végre legyen egy kis sikerélménye.Az meg hiába bajnok,ha nem tudnak mit kezdeni az unalmas fejével.

  És a vége…Kegyetlen volt.Ok,ünnepeljük hulkot,mert megérdemli,de így?
  A legendák megjelenése tetszett.Az öreg bajuszkirály mekkora forma lol
  És ugye az NWO.Erről írnom sem kell.
  Na,és persze papírforma szerint megjelent lesnar,aki arcoskodott egy sort,a legendák meg megse mertek moccani,de szánalmas..pedig hulk is simán lecsapta volna még ma is,akárcsak a 2 haverja,de hát jött a szuperhős,amerika kapitány,lehányta magáról a poloját,hogy mi is hányjunk,és bevágodott a ringbe,és persze elriasztotta a 6 x nagyobb lesnart,aki összeszarva elkullogott,sírva,lehajtott fejjel.
  Életszerű,hihető.Ez kell a népnek.Nem is emlékszek olyan rawra ahol ne diadalmaskodott volna ilyen vagy olyan formában müzli.

  És még 1 utolsó gondolat.Vagy én vagyok süket,vagy nem tud normálisan beszélni mr wrong turn,mert füleltem és figyeltem,mikor face to face dumálgattak,de a felét se értettem…
  Jericho vs mr wrong turn meccse
  A múlt és a jelen.Sajnos hosszútávon egyikük sem lesz szerves része a jövőnek…

  Kedvelés

  1. Kane megérdemelne meccseket, címmeccseket, ahol nyerne, nagyon megérdemelné, nem hiába 1000-nél több meccse van, tapasztalt, brilliáns, horror filmbe illő (csak volt sajnos)
   De ahogy mondtad ROYAL egy vad Kane búcsúmeccsen és csá.
   Ennél többet érdemelne bőven.

   Kedvelés

 13. Az szép. Még egy szülinaposnál is azt basztatják,hogy most “csak” 9.99$ a Network…Véletlen se Hulk életkorának megfelelőt rakjanak…Ez kurva szánalmas volt. Legalábbis én ezt gondolom..
  Na meg ki más,ha nem Cena,az még oké Brockhoz bement,de utána takarodjon má ki ha az nWo ünnepel.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek