WWE RAW 2014. augusztus 25. – Hall of Fame Fórum

raw140825

A RAW 2014. augusztus 25-én szokásos módon egy Pre-Show-val kezdődött, amiben Alex Riley, Booker T és Byron Saxton társaságában visszatekinthettünk az előző hét fontosabb történéseire. Főszerepet kap az a pillanat, amikor a Vezetőség átnyújtott egy teljesen új WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet Brock Lesnar-nak, aki képes volt a SummerSlam-en győzelmet aratni John Cena felett. A legutóbbi PPV történéseit meg is vitathatják a felek, hiszen megrendezésre kerül ezen a RAW-n egy Hall Of Fame Fórum, amiben Hulk Hogan, Ric Flair és Shawn Michaels beszélgetnek el egy kicsit a Cena-Lesnar csatáról. Emellett pedig szintén fontos volt az előző hétfői adásban Dean Ambrose és Seth Rollins brutális és kimondottan jó összecsapása, amit követően Dean Ambrose-t hordágyon kellett kivinni az arénából, vajon hogyan folytatódnak a történetszálak az egykori csapattársak között?

A Pre-Show-t követően megkapjuk az élő képet, ahol Jerry Lawler, Michael Cole és JBL köszönt minket Anaheim városából, Kalifornia államból. Michael Cole bejelenti, hogy a ringbe érkezik három WWE Legenda, három Hall Of Famer, akik nem mások, mint Hulk Hogan, Ric Flair és Shawn Michaels. A megérkezésüket követően a kommentátor egyből rátér a lényegre és elmondja, hogy a SummerSlam-en John Cena összecsapott Brock Lesnar-al, ahol végül a Bestia képes volt megszerezni a WWE Bajnoki övet. Viszont a PPV adást követően egy héttel bejelentették, hogy Cena megkapja a lehetőséget a visszavágásra és a Night Of Champions-on, szeptember 21-én ismét összecsap Brock-al, ahol szintúgy a Bajnoki cím lesz a tét. Erről szeretné kikérni a Hall Of Famer-el véleményét, először Shawn kérdezi. HBK úgy gondolja, hogy Cena egy komoly válaszút elé érkezett, amin nem lesz könnyű neki megállnia a helyét, Hogan ekkor közbevág és kijelenti, hogy: “Let me tell you something brother”. Amit követően csak annyit mond, hogy Cena nem igazán felel meg, hogy Brock ellen csatázzon, de neki minden képpen tovább kell mennie ezen a nehéz úton. Ric szerint pedig Cena egy nagyon jó pankrátor, aki mögött hatalmas múlt áll, de nem szeretné, hogyha ismét John küzdene meg Lesnar ellen. Ezt követően Michael Cole azt a kérdést teszi fel a Hall Of Famer-eknek, hogy a Night Of Champions-on vajon John Cena vagy Lesnar lesz a győztes. Michael ekkor kijelenti, hogy szerinte John egy nagyon jó pankrátor, de nem gondolja, hogy képes lenne egy ekkora verést követően talpra állni és megszerezni a győzelmet. Hogan teljesen másképp látja a dolgokat és elmondja, hogy amikor először látta Cena-t harcolni Lesnar ellen egy nagyon kemény és brutális csatára került sor Chicago városában. Brock teljesen megsemmisítette John-t, aki végül nem adta fel és képes volt megnyeri az összecsapást. Hustle, Loyalty and Respect, ez minden amit tud mondani, ez teljesen John Cena, ez a logo képes lesz a lehetetlen határait súrolni. Shawn viszont ekkor már kicsit idegesebben mondja, hogy nem látja át a helyzetet sem Hulk, sem a rajongók, hiszen elképzelhetetlen, hogy Cena fogja megszerezni a győzelmet.
Ekkor pedig megszólalt Brock Lesnar leendő ellenfelének zenéje és érkezett a bejárat felől a szóban forgó John Cena. Cena ekkor a ringbe sétál, ahol elmondja, hogy hallotta mindhárom Hall Of Famer véleményét és mielőtt mondana valamit tudnia kell az asztalnál ülő legendáknak, hogy egytől egyig mélységesen tiszteli őket. Teljesen egyet tud érteni mindegyikőjükkel, akik úgy gondolják, hogy ez egy teljes megsemmisítés volt. Nem volt abban a csatában keresnivalója Cena-nak, ami után mindenki a SummerSlam-el van elfoglalva, mindenfelől azt hallja csak, hogy 16 German Suplex-et kapott Brock-tól. Ezt követően Cena egy kicsit bírálja Shawn szavait, ami közben rettenetesen komoly tekintettel bámul Cena-ra. Végül Lesnar leendő ellenfele kijelenti, hogy nem azért fog a Night Of Champions-on harcolni, hogy legyőzze Brock-ot, hanem, hogy szétrúgja a seggét. Ezzel Cena távozott az arénából és megkaptuk a képet, ahol már Rusev készülődik az arénában a csatájára.

Rusev vs Jack Swagger

Egy elég fordulatos csatát láthattunk, ami nem volt valami rövid összecsapás. Végül a bíró leállította a küzdelmet és a pankrációban eléggé ritka győzelemtípust láthattunk, a TKO-t. Ez annyiból áll, hogy a mérkőzésvezető leállítja a küzdelmet, hiszen valamelyik fél nem tudja folytatni az összecsapást. Így automatikusan aki nem tud tovább harcolni vesztes lesz. Jack Swagger volt az aki képtelen volt ezúttal felvenni a harcot ellenfele ellen, bárhogy is próbálkozott.

A Backstage-ben Jack Swagger-t láthattunk, aki az orvosi szobában harcolt a fájdalmai ellen, amikor megjelent mellette Bo Dallas. Bo elmondta neki, hogy látta, hogy ismét vereséget szenvedett és ismét cserben hagyta a hazáját. Viszont lesznek még jobb küzdelmei is, az egyetlen dolog, amit tudnia kell: Hinni.

Rob Van Dam vs Cesaro (1. Számú Kihívói csata)

A csatát Sheamus a kommentárok mellől figyelte, hiszen ennek az összecsapásnak a győztese lesz majd a Night of Champions-on a Kelta ellenfele a United States Bajnoki övért. A harc eléggé átlagos volt, amiben a Neutralinzer-t követően Cesaro tudta megszerezni a győzelmet és így ő lehet majd az első számú kihívó. A győzelmét követően kisétált a kommentátori asztalhoz, ahol felkapta leendő ellenfele övét és nézegetni kezdte. Végül egyszerűen odadobta Sheamus-nek, ami nem annyira tetszett a Keltának, aki készen lett volna nekiesni Cesaro-nak. Viszont ezúttal nem került sor ütésváltásra kettejük között.

Paige vs Natalya

A Díva Bajnok csatájában ezúttal nem jelent meg AJ Lee és így Paige könnyen megszerezte a győzelmet. Ám mikor távozott volna megjelent a bejáratban CM Punk felesége. Ahogy Paige visszatért a szorítóba Natalya egy kemény Clotlesline-al terítette le. AJ ekkor a ringbe sietett, ahol felsegítette a Bajnokot, majd utána elmondta, hogy tudja jól, hogy Paige mennyire is szereti őt, ezt pedig most szeretné viszonozni. Ekkor AJ megölelte egykori csapattársát, amit követően pedig kezet csókolt neki, végül távozott az arénából.

A ringben Kane jelenik meg, aki odasétál egy hatalmas Dean Ambrose kép mellé. Elmondja, hogy ez egy megemlékezés részben Dean-ről, valamint egy ünneplés, hiszen az előző RAW-n hatalmas győzelmet aratott Ambrose felett a WWE jövője, Mr. Money In The Bank, Seth Rollins. Ahogy Kane ezt elmondta érkezett a szorítóba Seth, aki egy fekete öltönyben sétált be a kötelek közé. Rollins itt visszatekint a RAW-ra, ahol egy nagyon kemény verésben részesítette egykori ellenfelét, valamint elmondja, hogy mi történt volna ha Dean távozott volna a csatából mikor még megvolt rá a lehetősége, valamit mi is történt volna, hogyha nem kezd ki Seth-el Ambrose. Ugyanis most megtanította Dean-nek, hogy mindig és mindig a Vezetőség nyer. Rollins elmondja, hogy ő volt az egyetlen egy személy, aki megalkotta és naggyá tette a Shield-et, valamint ő az egyetlen egy olyan személy, aki megsemmisítheti. Ekkor Roman Reigns zenéje szólalt meg, amire a Szupersztár a közönség soraiból érkezett. Roman egyből nekiesett Kane-nek, majd utána Seth-nek is. Végül nem került sor sem Superman Punch-ra, sem Spear-re, hiszen Kane kirángatta az alsó kötél alatt a ringből Seth-et.

Stardust és Goldust vs The Usos (Tag Team Bajnoki öv)

Ennek az összecsapásnak a tétje a Tag Team Bajnoki övek voltak, amit az Ikrek sikeresen maguknál tartottak, hiszen Jimmy lába megsérült, ezért nem tudott visszatérni a szorítóba, amíg a bíró 10-ig számolt. Kiszámolással nyert Stardust és Goldust, így viszont nem kaphatták meg az öveket. Azonnali visszavágót követeltek, amit nem kaptak meg, ezért egy komoly verésben részesítették az ikreket.

Dolph Ziggler vs Damien Sandow

A csatát Miz a kommentátorok mellől figyelte. Dolph egy gyors összecsapásban megszerezte a győzelmet a Zig Zag-et követően. Miz ekkor felpattant a székéből és körbejárta a szorítót, közben pedig kicsit gúnyosan tapsolta Ziggler-t.

A ringben ezt követően Nikki Bella és Brie Bella jelent meg, akik elbeszélgettek egy kicsit a kettejük kialakult konfliktusról Jerry Lawler-el. Ahogy arra számítani lehetett Nikki folyamatosan csak bírálta és szidalmazta a nővérét, aki nem igazán tudott vagy inkább nem igazán akart semmit sem vissza szólni. Végül egyre hevesebben és komolyabban kiáltozott Nikki, aki gúnyolta a testvérét, aki nem bírta ki a Backstage-ig és elhullajtott pár könnycseppet. Körbenevette, amiért elsírta magát, majd azzal fejezte be a mondanivalóját, hogy akkor lenne a legboldogabb, hogyha Brie magányosan meghalna egy szobában. Ezt a mondatot követően teljesen eltört a mécses és Brie zokogni kezdett. Nikki ezt még képes volt tetőzni is és a testvérháborúban ismét komoly pofonok csattantak el. Nagyon keményen nekiesett nővérének, akinek a biztonsági emberek és Jerry érkeztek segítségére. Lawler is kapott egy jókora pofont, amit követően Nikki távozott az arénából, mint aki jól végezte a dolgát.

Roman Reigns vs Seth Rollins és Kane (Handicap Meccs)

A csatában mindkét fél jól szerepelt, ám az igazi elismerés Roman-t illette meg, aki képes volt tartani a tempót és a lépést két ellenfelével. Végül pedig Reigns a győzelmet is megszerezte, hiszen Rollins a Money In The Bank táskával esett neki egykori csapattársának, ami miatt diszkvalifikálták őt. Végezetül Roman került fölénybe és a csatát követően elintézte Seth-et és Kane-t.

Titus O’neil és Heath Slater vs Los Matadores

A Tag Team csata eléggé rövidre sikeredett, amiben a Los Matadores csapata tudta megszerezni a győzelmet. A harc után a ringen kívül ünnepeltek a győztesek, míg a vesztesek a szorítóban veszekedtek.

Bo Dallas vs Kofi Kingston

Ez az összecsapás is eléggé rövidre sikeredett, amiben végül Bo aratott sikert, aki értékesíteni tudta a Springboard Bulldog-ot, ami után kopogtatni tudta Kofi Kingston-t.

John Cena vs Bray Wyatt

Cena ebben a csatában óriásit bizonyított, saját magának és a rajongóknak is, hogy képes olyan elszántsággal és agresszivitással harcolni mint Brock. Kemény verésben részesítette Wyatt-et, amit nem tudott elviselni Erick és Luke. A Family másik két tagja megjelent, így Bray-t diszkvalifikálták, ám Cena segítségére is érkeztek Szupersztárok Mark Henry és Big Show személyében.

Big Show, Mark Henry és John Cena vs The Wyatt Family

Egy 6 Emberes Tag Team csatára módosult az előző harc, amiben szintén Cena volt a legkiemelkedőbb. John az STF után kopogásra kényszerítette Harper-t, amivel megszerezte a győzelmet a csapatának.

Ezzel ért véget a RAW, amit majd a SmackDown fog követni, valamint egy hét múlva ismét a RAW következik…

Elnézést a késői befejezés miatt, sajnos betegségekkel bajlódunk.

Pre-Show

WWE RAW

25 című bejegyzés “WWE RAW 2014. augusztus 25. – Hall of Fame Fórum” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Utálom Románt, de jó meccset tudna produkálni Rollinsal szerintem. Bár kit tudja mit terveznek, Randy-vel gondolom még folytatódik a feudja, amit nem bánok, mert végülis a summerslam meccsét ők hozták.
  Stardust és Goldust…hmmm, talán, de csak talán volt értelme ennek a heel turn-nek. Nem feltétlenül rossz, ha az övekért küldik őket én aztmondom. Lehet h eddig nevetségesek voltak, de reméljük ennek már vége, én adok nekik egy esélyt.
  U.S. Bajnoki cím… csak az én szememben nem ér ló…. se?
  De komolyan 3havonta ha egyszer megvédi az aktuális bajnok, akkoris valami színvonaltalan, unalmas meccsen. Cesaro vs. Sheamus, húúúúúúú ez aztán az újdonság, ilyet még sose láttunk -.- Nincs másik 40pankrátor rajta kívül, aki méltó lett volna arra h a naaagy US bajnok kihívója legyen, áhh dehogy.
  Bár így belegondolva az IC öv se sokkal jobb, de ott legalább néha van valami izgalom.
  Nagyon érződik a nehézsúlyú öv hiánya, elcseszték ezt az egyesítést szerintem.
  És amit még elcsesztek h Lesnarnak adták oda a WWE övet. Először nagyon örültem hogy megnyerte, azt hittem hasonló bajnok lesz mint Punk, erre nincs is semmi meccse a heti adásokban, kiszúrják a szemünket egy kurva interjúval…hát köszi! (The Rock2, jaboccs, az énekelgetett…)
  Vannak jó döntései mostanság a WWE-nek, de még mindig több a rossz és ezért nem veszik a WWE network-ot….vannak olyan momentumok, amiket még ingyen se nézek meg.

  Kedvelés

   1. Én meg nagyon is csípem 😀 😀 HAAHA. Remélem ő nyer Shemus ellen .
    Nagyon rossz véleményem lett a WWE-ről a SummerSlam után. ÉS talán majd most jó lesz.
    Mondjuk Azt nagyon bírnám ha kiderülne hogy seth ezt előre megbeszélte roman-ekkel es átvágták volna Triple H-t 😀 de ilyen ugysem lesz 😀

    Kedvelés

 2. Mostanában nem nagyon veszitek a fáradságot, hogy befejezzétek a RAW (és csak a RAW) összefoglalókat…

  Kedvelés

  1. Szerintem is jobb lenne befejezni. de szerintem kussolj,örülj ,hogy felteszik egyáltalán az adásokat és enm kell érte fizetned 9.99 $.

   Kedvelés

  2. Elnézést a késői befejezés miatt, sajnos betegségekkel bajlódunk…A jövő heti adás befejezése már garantáltan időben fog elkészülni

   Kedvelés

  3. Nemhogy örülnél, hogy MÁSNAP, MAGYARUL olvashatod az összefoglalókat teljesen INGYEN. Ehelyett számonkérsz valakit, aki önként, a saját szabadidejét feláldozva DOLGOZIK azon, hogy neked/nekünk jó legyen. Ha ennyire türelmetlen vagy, tanulj angolul, ne csak úgy csinálj, mintha lennél valaki.

   Kedvelés

   1. így igaz. nem ,hogy örülnél.
    Ez esetben ha ennyire türelmetlen vagy ,tanulj meg angolul, minthogy itt számonkérsz valakit.
    Számtalanszor leírták már , hogy sajnos netprobléma miatt ,kicsit késhetnek.

    Kedvelés

   2. Kik vagytok TI, hogy ilyeneket írtok ide? Tettem egy megjegyzést, amihez semmi, de semmi közötök! Igen, egy kicsit ideges voltam, mert mostanában a videók sem működnek, de tudom, hogy a gépem miatt van ez…
    Egyébként köszönöm a választ az adminok részéről, és sajnálom, ha sértő, amit írtam.
    De ti ketten… Miből veszitek, hogy nem tudok angolul? Honnan tudjátok, hogy ki vagyok? Sehonnan! Nektek kuss van, a szar se kíváncsi arra, hogy más torkának nekiugrotok, amint elkövet egy hibát! Mintha ti lennétek az angol nyelvvizsgázott sikeres gazdag befutott királyok! Gondolom, a felsoroltakból vajmi kevés van meg mindkettőtöknek… Idióta barmok, most nagyon felcsesztétek az agyam! Senkiházi idióta retardáltak…

    Kedvelés

   3. Az, hogy egyszer odaírod a véleményed… azt mondtam, ok persze, érthető… erre ideír Jackhammer, azt mondtam, ok, egy kicsit idegesít, de megértem, hisz hülyén írtam énis… De erre a te magas intelligenciáddal odaírsz még egyszer, mert ugye neked muszáj, (neeem, az előzőt biztos nem láttam, talán ezért írsz oda még egyszer), ezuttal keményvonalasan, mert Jackhammer odaírt keményebben, neked is oda kell, csak hogy lássák, mekkora nagy jampi vagy… Ezen akadtam ki, te állatkert, a kibaszott idiotizmusodon…

    Kedvelés

 3. Hát mit mondjak. Legjobb rész az volt amikor megjelenik a 3 legendás Hall Of Fame.Amikor volt ez a Dean Ambrose -os gyászolás vagy mi akart lenni, hát ennek se volt tul nagy értelme. Aztán jött Reigns. Elverte Kane-t (simán), és jött seth. Biztam abban amikor Reigns megfogta a téglát és belevágja Sethbe, de sajnos mellé ment.
  Szokásos momentumok követték a folytatást.
  Cena próbálja már Lesnar utánozni nem nagy sikerrel. Adott German Suplexet Wyatt-nak. Hű- mondom magamba- Cena ilyet is tud?
  Remélem Cena vs Lesnar a NoC-ön lesz egy NO DQ meccs ahol Brock kegyetlenül szétveri Cenat.
  Ui.: A többi meccsről azért nem irtam mert nem volt túlságosan érdekes.

  Kedvelés

 4. Most megint úgy irom a kommentet hogy közben nézem az adást. Éppen Cena nyalja a Hall of Famerek seggét. Viszonylag hamar visszaragasztották a csontjait. Persze hogy megkapja a rematchet. Félek hogy az lesz hogy a semmiből a lehetetlent is legyőzve meg is nyeri majd. Vannak annyira szivbajosok a kreativok.

  Megbasztál. A cirkuszisták cimmeccset kapnak. Hát akkor más inkább Usokék. Nem igaz hogy ezek egy hónapnyi tündérmese után rögtön cimmeccset kapnak. Fúj. Eddig jó az adás mit mondjak.

  Rusev vs Swagger. Episode 9999…999
  Ez a meccs talán arra lesz jó hogy, hátha Mark Henryt kiirják ebből a sztoriból és visszatakrodik a TT-be Show-al.
  Természetesen a kommunista kurva nyert. Swaggernek úgy tűnik végleg leáldoztak. És nem jött Henry. Ez bizalomra ad okot 😀

  Természetesen Bo Dallas nem maradhat ki egy adásból sem mert abba belehalna még az egyház is.Fúj de undoritó egy karaktere van.

  Cesaro vs RvD : Hát azt szeretném hogy Van Dam nyerjen, mert azért már kijárna neki, de mivel Shaemus face, ezért biztos a sikfejű Cesaro fog nyerni. Hát persze hogy igen. Valamiért nem birom. :-?? Na mindegy.

  Remélem Paige kiüti Aj fogsorát. Utálatos az a kis ribanc. Mi lesz itt lezbikus csók? Ez meg mi a szent vödörbe eresztett elefántfos volt??? Istenem…Ezek sem tudják máte hogy mit kezdjenek magukkal. Szánalmas egy lezbikus játék votl ez.

  Ömmm nem értem ezt az eulogy szót de gondolom valami agyrászkódás féle lehet amit Ambrose kapott attól hogy Rollins összetörte a cigányoktól lopott tégláit. Na nézzük mi ez a megemlékezés.

  Húú. Nagyon úgy néz ki hogy Ambroset kiirták minden jövőbeli sztoriból. Ugye elment filmezni. De most jön Reigns 😀 Már vártam hogy fog-e valaha bosszút állni azért mert a cicababa Rollins Eltört egy széket a hátán :D. Nézzük mit alkotnak ezek itt.Van egy olyan érzésem hogy Ortont is fogjuk látni itt a bunyó kozben.

  Tudom hogy itt sokan utálják romant de szerintem még nektek is jólesik nézni ahogy agyonüti Rollinst 😀 Orton mégsem jelent meg :S Rollins pedig megmenekült. Hááát… Nem tudom hogy milyen sztori lesz ebből. Rollinsak is kell sztori viszont Ortonnak is kéne egy. Igy mi lesz ebből? kicsit összekavarták itt a szálakat.

  Adja az Isten hogy a bohócok ne nyerjenek. Usokék is borzalmasak de van lejjeb is. Stardust és Goldust azok. Szánalom. HálIstennek nem vették el az öveket. Huh. Heel turn a bohócoknak. Csodás. Az öveket nyugodtan letehetik az első sarkon és mehetnek kúrogatni egymást amikor csak akarják.

  Handicap match? Reigns és Kane… Érdekes.Tippem sincs hogy mi lesz itt mivel még Ortont sem szabad elfelejteni. Ha az előbb nem is. De talán majd ott a meccsen megjelenik.

  Hozzátennék Lesnarhoz vlaamit. Ebben a promóban nagyon jól beszél. Ugye a ringben a zsirfolt miatt nem nagyon halhatjuk de ha elhagyná akkor nagyon komoiy karaktere lenne. Igy ez kevesebb egy kicsit a zsirfolttal az oldalán.

  Hát ez a Sandow egy vicc :))) Könyörgöm… Ez kész. kiégtem.Zigi nyert 😀 eEnnek örülök 🙂 Remélem még egy jóideig bajnok lesz 😀

  Az ökrök beszélgetnek. Hirtelen azt hittem hogy Nikki megsajnálja és megbocsát. De nem. Amúgy ez a magyarázat Nikki árulására elég szánalmas. Minden második filmben amiben 2 picsa összeveszik ez van. Jajj lehúztál engem, mindig elloptad a reflektorfényt…Bla..bla…bla.
  WoW: Ez a Nikki heel karakter ez nagyon komoly 😀 Kegyetlen és könyörtelen. Egyre jobban tetszik 😀

  Na nézzük a Handicap-et.Remélem Reigns betöri a fejét azzal a téglával 😀 Sajnos mellément 😦
  Na…Úgy néz ki hogy Ortont kiirták Roman sztoriából. Bár lehet hhogy ez csak egyszeri alkalom volt. Mondjuk kétlem. Kérdés marad hogyha nem, akkor mi lesz Ortonnal?

  Wyatt folytatja ugyanazt a holtunalmas mondókáját amit lassan egy éve nyomat. Unalmaaaaaas.Unaaalmaaas. S most hogy nincs W2J kit fog baszogatni? Gondolom megint találnak neki valakit akivel eljátszhatja ugyanazt amit eddig.

  Show és Henry pénteken a csövesek ellen 😀 Lehet hogy a WWE ráébredt hogy ezt a TT-t nem szabad elbaszni? Nocsak…

  A TT meccset kihagytam. Nem túlzottan érdekel.

  Kingston Dallas??? Fúúj. Gondolom úgy is ez a vérbeli köcsög buzi nyer. Persze hogy igen. Inspirational az anyátok picsája… Dugják már bele egy hordó savba hogy érezze a kint amit én élek át a meccsei közben.Ez a Swagger dobás ez édeskevés annak a buzinak.

  Cena Wyatt epizód 9999….9999. Ha senki nem fog közbelépni. Gondolok itt Lesnarra vagy Jerrichora, akkor ez egy töltelék MainEvent,Jól látom hogy azt csinálja (legalábbis próbálja) amit Lesnar tett vele?Nagyon hihető mit mondjak. Juuuuuuj. Jönnek a husik 😀 :3 Úgy néz ki hogy mégsem hagyják ki ezt az orditó ziccert. Na. A köcsög Wyatt is megkapta amit az unalmas sztoriaiért érdemelt. Cena a müzlitől új erőre kapott, és most mindenkit elver. Jééééééj. Remélem Lesnar azért eltöri majd a karját.

  Kedvelés

   1. Milyen szánalmas volt a csicska Szína A Summerslam-es bevonulásán azzal a kis piros never give up zászlajával.:D
    összefostam magam a röhögéstől.

    Kedvelés

 5. Akkora szar most a WWE hogy nem is akarom megnézni,elkezdtem de cesaro győzelme után már húztam assassin’s creed-ezni. -.-. Rohadtul kiszámítható,egysíkú,elba@@tt szerepek. Mikor volt az US övért például egy kialakuló viszály? Mert ez nem az,hogy 2 ember közül ki nyer meg egy meccset…….Szánalmas -.-

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek