WWE RAW 2014. augusztus 4. – Mindössze csak 9.99 $-ért

wweraw20140804

Az adás nyitásánál egyből megjelenik az előző RAW-ról az a képsor, amikor Kane-nek Roman Reigns ellen lett volna mérkőzése. Ám itt Randy Orton még a csata elindulása előtt megérkezett és megtámadta a Vörös Szörny ellenfelét. Roman itt egy nagyon komoly verést szenvedett el, amit követően az a legnagyobb kérdés, hogy a mostani RAW-n tud-e valamilyen választ adni a Viperának erre a támadásra, vagy pedig Randy tervezi azt, hogy ismét nekiesik Reigns-nek?

A visszajátszást követően Michael Cole, Jerry Lawler és JBL köszönt minket a kommentátorállásból, amit követően megkapjuk az élőképet a Texasi Egyetemről. Egyből felcsendül Triple H zenéje, amire The Game társaságában érkezik a felesége, Steph, valamint a három embere, Randy Orton, Seth Rollins és Kane. Hunter ragadja meg a mikrofont, miután a szorítóba értek és elmondja, hogy már csak két hétre vannak a nyár legnagyobb PPV eseményétől, ami a SummerSlam. Ezt a hihetetlennek ígérkező show-t pedig a rajongók élőben végignézhetik a WWE Network-ön, mindössze csak 9,99 $-ért. Triple H büszkén kijelenti, hogy a saját véleménye szerint ez a SummerSlam meccslista a legjobb és a legérdekesebbnek tűnő, ami valaha volt a WWE történelmében. Egyből belekezd a mérkőzések latolgatásába és felveti, hogy Bray Wyatt szembe fog nézni Y2J-vel, azaz Chris Jericho-val. Ezután pedig újra elmondja, hogy ezt mind láthatják a rajongók a WWE Network-ön, mindössze 9,99 $-ért. Ez viszont még nem minden, hiszen Mr. Money In The Bank Seth Rollins harcolni fog Dean Ambrose ellen. Ezt pedig, mint már tudják láthatják a WWE Network-ön, mindössze 9,99 $-ért.
Triple H ekkor elmondja, hogy Rollins és Ambrose is ringbe fognak szállni a mai adás során egy Beat The Clock összecsapásban, amiben az a cél, hogy minél kevesebb idő alatt győzzék le ellenfelüket. Dean-nek nem lesz könnyű dolga, hiszen a Mexikói Arisztokrata, Alberto Del Rio ellen kell harcolnia, míg a másik oldalon Seth-nek is meggyűlhet a baja, hiszen Rob Van Dam lesz az ellenfele. Aki kettőjük közül hamarabb legyőzi az ellenfelét az választhatja ki a kikötést a SummerSlam mérkőzésükre.
Ezt követően Triple H átadja a mikrofont Steph-nek, akit ismét nagyon kifütyülnek a rajongók. A hölgy egyszerűen csak annyit mond, hogy ő is örül, hogy láthatja a rajongókat, valamint megmutatja, hogy felvett egy Cowboy csizmát, elvégre Texas-ban szerepelnek ezúttal. Stephanie elmondja, hogy később ebben az adásban láthatnak a szurkolók egy szerződés-aláírást, ami az ő mérkőzésére fog vonatkozni a SummerSlam-re, Brie Bella ellen. Triple H odahajol a felesége mellé és elmondja, hogy ezt a harcot is végignézhetik a rajongók a WWE Network-ön, mindenki tudja már, hogy csak…9,99-ért. Mrs. McMahon ekkor még kijelenti, hogy a csata után kórházi ágyra fogja kényszeríteni Brie-t egyenesen a férje, Daniel Bryan mellé. Triple H mondja el ezt követően, hogy ez még nem minden, hiszen a nyár legnagyobb összecsapásán Brock Lesnar megpróbálja legyőzni John Cena-t és elvenni a Bajnoki övet a 15x-ös címvédőtől. Ennek a harcnak pedig elkaphatják, minden egyes pillanatát a WWE Network-ön, mindössze csak 9,99 $-ért.
Átadja a mikrofont Randy-nek, aki azt mondja, hogy garantálja a rajongóknak, hogy a legkomolyabb csatát is figyelemmel követhetik a SummerSlam-en, ahol a Vipera összecsap majd Roman Reigns-el. Orton elmondja ismét, hogy Roman ellopta tőle a címmeccset, ezért még mindig zabos és készen áll arra, hogy ismét megismételje ami egy hete a kommentátori asztalnál történt. Ahogy ezt kimondta egyből megszólalt Roman zenéje és érkezett a közönség soraiból a Szupersztár. Reigns nem sétált el egészen a ringig, hanem megállt a rajongók között. Elmondta, hogy a Vipera eléggé pocsék munkát végzett, hiszen Roman még mindig itt van és kész a harcra. (Megjegyezzük, hogy nem az adáshoz kapcsolódik, ám 11:10-nél nézzétek meg a szurkoló srácot Roman mellett XD). Roman kijelenti, hogy készen áll arra, hogy harmadszorra is legyőzze Randy-t a mostani adásban. Ennek hallatán Orton teljesen felpörgött és azonnal harcolni akart, ám Triple H kicsit lenyugtatta a kedélyeket és elmondta, hogy csatázhat Roman ellen, ám várnia kell a SummerSlam-ig. Ezúttal Reigns-nek az ellenfele Kane lesz egy Last Man Standing csatában. Ez a harc pedig most azonnal indul…

Roman Reigns vs Kane (Last Man Standing Meccs)

Egy kemény, fordulatos, jó csatát láthattunk, ami tökéletes nyitánya volt a RAW-nak. Kellően extrémre és kiszámíthatatlanra sikeredett, talán még egy PPV eseményen is megállta volna a helyét. A csatában végül Roman szerezte meg a győzelmet. Kiosztotta ellenfelének a Superman Puch-ot, amit követően Kane elkapta Reigns-t, ám a ChokeSlam-et kivédte a Démon ellenfele és egyből levágott Kane-nek egy kemény Spear-t, amit követően nem tudott a Vörös Szörny felállni a padlóról.

Ezt követően a ringbe Damien Sandow érkezik, aki felvett magára egy Oklahoma Sooners mezt, ugyanis a napokban a Texasi egyetem csapatát, a Texas Longhorn-t legyőzte a Sooners együttese.
Ezt követően Justin Roberts szólal meg, aki bejelenti, hogy Sandow ellenfele egy Texasi születésű Szupersztár, aki egykori WWE Nehézsúlyú Világbajnok, valamint a Texas Longhorn játékosa az egyetemi évei alatt…A Világ Legerősebb Embere, Mark Henry!

Mark Henry vs Damien Sandow

A harc nagyon rövid volt, amiben végül nem nagy meglepetésre Mark Henry tudta megszerezni a győzelmet, miután kiosztotta a World Strongest Slam-et ellenfelének.

Dean Ambrose vs Alberto Del Rio (Beat The Clock)

Egy a harc sem volt rossz, Dean egész végig próbálkozott fordításokkal a földre kényszeríteni ellenfelét három másodpercig, ám sikertelen volt ezekkel. Végül Ambrose váratlanul kiosztotta a Dirty Deeds-et, amit követően képes volt lekopogtatni ellenfelét. Dean ideje 15:42 lett.

Ezt követően Lana és Rusev érkezik a ringbe, akik ismét összeszólalkoznak a szokásos stílusukban Zeb Colter-rel és Jack Swagger-el.

Cesaro vs Dolph Ziggler

A harcot The Miz a kommentátoroktól figyelte. A csatában talán Cesaro muzsikált jobban, ám tudjuk, hogy a végeredmény szempontjából semmit, de semmit nem jelent. Végül Dolph nyert, aki kiszabadult a Suplex-ből és egyből bevitte a Zig Zag-et. Miz az összecsapás után besétált a szorítóba és magasba emelete az övét, ám Dolph indított egy rúgást a Bajnok felé, aki sikeresen elhajolt előle. Ezt követően Ziggler mosollyal az arcán távozott.

Goldust és Stardust vs RybAxel

A csata rövid és kiszámítható volt, amiben a győzelmet Stardust és Goldust duója szerezte meg.

A backstage-ben ezt követően láthattuk, hogy Triple H és Steph beszélgetnek, amikor megjelenik Kane. A Vörös Szörny a kamerának háttal állva levette a maszkját és odaadta Stephanie-nek. Vajon ezúttal ez a momentum mit jelent?

Chris Jericho vs Luke Harper

A csatában mindkét fél eléggé jól szerepelt, láthattunk nagyon kemény Powerbomb-ot Luke részéről, valamint végül sor került a Walls Of Jericho-ra, amiből Harper nem tudott kiszabadulni. Ekkor megérkezett Bray Wyatt, aki a ringen kívülről figyelte Y2J-t. Chris-t megtámadta Erick és Luke is, ám mindkettejüknek kiosztotta a Codebreaker-t. Végül besietett a szorítóba Bray, aki egy kemény Clothesline-al terítette le Jericho-t, aki egyből a nyakához kapott. Talán Wyatt eltévesztette az ütést?

Fandango vs Deigo

Mivel Diego-nak mindig van kísérője El Torito személyében Fandango is szerzett magának egy táncost, aki nem más, mint a kopasz Hornswoggle. A csatában Fandango nagyon nagy lendülettel kezdett, épp annyira, hogy eltévesztett egy ütést és a törpe táncosát találta el. Diego ezt követően bevitte a Backstabber-t és megnyerte a harcot. Layla és Summer Rae pedig vigasztalgatták és pátyolgatták Hornswoggle-t.

Bo Dallas vs R-Truth

A harcban eléggé gyorsan fordítással Bo szerezte meg a győzelmet, amit követőn még csattantak el pofonok. Végül Dallas a ringen kívül kiosztotta a Springboard Bulldog-ot.

Seth Rollins vs Heath Slater

A csata előtt Justin Roberts bejelentette, hogy a Vezetőség átírta a harcot, amiben nem RVD lesz Seth ellenfele, hanem Heath Slater. Megérkezett az összecsapás közben Dean Ambrose, aki elterelte egykori csapattársa figyelmét, ami miatt Slater egy váratlan pillanatban kopogtatni tudott és legyőzte Rollins-t.

A főeseményen egy átlagos szerződés-aláírást láthattunk, amiben összeszólalkoztak a hölgyek, valamint visszatekinthettünk a kettejük között kialakult viszály legfontosabb állomásaira. Végül Brie kijelenetezte, hogy ez nem csak az ő harca, valamint nem csak a nővére és a férje harca. Ezúttal Vickie Guerrero miatt is ringbe fog szállni, akit Steph távolított el a WWE-től. Végül egy szó mint száz, aláírták a szerződést és Stephanie egyszerűen csak annyit mondott leendő ellenfelének, hogy ki fogja tépni a szívét a SummerSlam-en. Ezt követően farkas szemeztek a hölgyek, ám Steph egy hirtelen mozdulattal megütötte Nikki-t, Triple H pedig asztalostól és székestől betolta a sarokba Brie-t, akinek végig kellett onnan néznie, hogy Stepanie kioszt egy Pedigree-t a testvérének. Ezt követően pedig Brie következett, aki kapott pár keményebb pofont.

Ezzel zárult a RAW, amit majd a SmackDown fog követni, valamint egy hét múlva ugyanígy jelentkezünk a SummerSlam előtti utolsó hétfői adással.

Pre-Show

WWE RAW

34 című bejegyzés “WWE RAW 2014. augusztus 4. – Mindössze csak 9.99 $-ért” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egyébként rájöttem,hogy ez a Román Rém miért ver meg Mindenkit.Mert ő Draculeának az unokája 😃😃😃Kíváncsi leszek mikor növeszt fogakat,és Randy mikor fog fokhagymával a nyakában bejönni 😄😄😄😄

  Kedvelés

 2. SmackDown-t nézhetik a Network-ről mindössze 9.99 $-ért.
  Nézhetik Kane karakterének szétbarmolását mindössze 9.99 $-ért..
  Nézhetik a McMajmokat mindössze 9.99 $-ért.
  Láthatják Jericko és Wyatt nyalakodását mindössze 9.99 $-ért.
  Nézhetik a Díva-evolúció összeomlását mindössze 9.99 $-ért.
  És láthatják a hozzászólások közt Paige hozzászólását, ki a azt hiszi, hogy Brie Bella terhes, mindössze 9.99 $-ért.

  Kedvelés

 3. Oh bár igazad lenne Richard Iron amit írtál Kane-ről… Vagy ha kiállna saját maga ellen Kane vs Imposter Kane mint 2006-ban, de nem hiszem. Lehet már nem jön vissza 😦 😦 😦 Tisztára kivok lelkileg, hogy így vonuljon vissza… Undertakernek sem így kellett volna visszavonulni..

  Kedvelés

 4. Szar adás volt, mindössze 9.90-ért…
  Az egyetlen jó dolog, hogy Mark henry visszatért, de úgyse fog semmi értelmes sztorit kapni.
  Kane-t ismét elveretik ezzel a román kidobóemberrel, majd leadja a maszkját. Hogy ebből mi lesz, nem tudni, lehet, hogy megint valami corporated alak lesz, öltönyben, de (ebben reménykedek) van 1 másik lehetőség is: kilép a vezetőségtől, és a régi, teljes fedésű maszkot veszi vissza, és ezzel a sokkal erősebb, legyőzhetetlenebb, gonosz eredeti karakterét kapja vissza, aki elégette az Undertakert, a fél roostert elpusztította 1 adás alatt, vagy egy tűzgolyóval okozott sérülést Chynának… Bár ez csak remény marad, azért reménykedni szabad.
  Jericho-t meg a bányászrémek verik el ismét, mennyire kreatív ezis, de hátha megint nyer a summerslamen…
  Ambose-Del Rio és Rollins-RVD helyett Slater. Kurva jó, RVD helyett ezt a bukott vörhenyest teszik be, de öröm az ürömben, hogy azt a táskás selyemfiút legalább “legyőzte”. A másik meccset inkább hagyjuk, az meg a másik gyöngyszeme volt a “kreatív csapat áldásos munkájának”.
  Aranypor és csillagpor kontra izomagyú vadzabáló és a társa Axelka. Nem lehet erre se mit mondani, a kreativitás itt is annyi, amennyit 9.90-ért megérdemelnek az emberek.
  Kamu orosz és igaz amerikai szembenézés. Kreatív, mindössze 9.90-ért. Bár, ha belegondolunk, lehet, hogy azok a nyomorodott kreatívok is csak ennyit kapnak, és így állnak bosszút.
  Na, viszont ez a Bella vs McMahon kezd érdekessé válni. (valószínű Lesnarnak nem akaródzott idetolni a pofáját, ezért lett ez a főesemény, pedig anno 2012-ben, mikor Cenának véresre verte a pofáját egy RAW-n…) Na, Stephanie pedigree-t használt? Úgy tudtam, neki van más befejezője, de legalább kezd érdekes lenni a dolog. Jelenleg erre az egy meccsre lehet alapozni bármit, mert ugye ha Brock nagyságos úr nem tolja le a seggét sztorit csinálni, az SS fő eseménye sem lesz jobb, mint a többi meccs, eredménytől függetlenül…

  Kedvelés

 5. basszus most kane megint maszk nélkül lesz? nem máááááááár. leginkább summerskamet a brie bella steph mcmahon meccset várom remélem brie bela győz. ez a sandow már lejárt lemez. ara leszek kiváncsi milyen kikötést választ dean ambrose

  Kedvelés

   1. Birom az ilyen logikátlan spoilereket aminek semmi értelme nem lenne. Ha engem kérdeztek Ambrose biztos valami brutális meccstipust választ Street Fight, Steel Cage, No Hold Barred vagy ilyesmi ahol összetörheti a cicabát, azonban mégis ki fog kapni. Legalábbis a WWE-t ismerve – valami ilyesmi lesz.

    Kedvelés

  1. Ezzel a 9.99-el elég sok faszságot lehet összehordani!
   Roman Reigns aki mindenkit elintézett a fő eseményeken most előre került és kihitte volna hogy Kane nem tud felállni akkora súllyal!!! Damien Sandow már kezd kicsit unalmas lenni. Dean Ambrose és Rio meccse nem volt izgalmas szerintem…Alberto del Rio akkor volt nagyon jó kezek alatt amikor nála volt a nehézsúlyú öv! hogy Cesaro kikap…pedig annyira örült hogy Paul Heyman guy lehetett, Miz meg 100% hogy nyerni fog, pedig Dolph már nagyon megérdemelné azt az Interkontinentális övet, bár Bull Hammer se fogja ezt csak eldobni! Goldust meg Stardust: 24 karat video pictures…állat meg minden, de ez a incsifincsipincsi játékosdi már nem tetszik, egyébként jól nyomják egy SS-re illik The Usos vs. Dust Family meccset kiírni 😛 . Chris már egyáltalán nem olyan mint volt… nincs is mit leírni egy fos ez a wy2jatt cucckombó, mondjuk azon röhögtem hogy a kordon mögött volt egy csávó és full úgy nézett ki mint Bray :’D Ja akkor már térjünk vissza amikor az elején állt Roman a nézők között és mögötte a pali grimaszolt!! Hornswoggle mit csinál?? XDD Vicces volt…El Torito meg felfúrta Layla-t!!
   Ki hitte volna hogy Bo hinni fog…egy álom meccs lenne, de valahogy történetbe kéne rakni! SS-re: Bo Dallas vs. Adam Rose, de már kevés idő van hátra…vagy későbbiekben Bo Dallas vs. Bray Wyatt egy kis testvér harc…!! Dean-nek ezt már az elején meg kellett volna tennie, de sebaj most vége…Szerződésnek befulladt…Az tök jó lett volna ha Seth felteszi tétnek a táskát…és úgy csatáznak! Abból izgalmasabbat is kihoznának, de már késő! És a nagy csattanó a végére….Triple H-től számítottam hogy minimum lefogja Brie-t, de sebaj..én sem szeretem a vezetőséget de ez a Pedigree Steph-től jól mutatott…És amit egész végig csak reklámoznak hogy a nyár legnagyobb meccse 15 time 1 on 1 streak 21 minden..F5…WM30 21-1 meccsnél nem lesz izgalmasabb meccse Brock-nak…Ha nyer Brock szerintem nem fog a közönség :O <– így állni, meg már megszoktuk a vezetőségtől hogy sokáig van egy szupersztárnál az öv de most már az F5 rátehetne egy X-et a 15-ös számra!

   Kedvelés

 6. nem nagyon tetszett ez az adás . de nagyon undorító és szánalmas volt mikor triple briet odaszorította . álítólag terhes és ha elmegy a baba ? remélem a summerslam -en brie úgy megveri . hogy nem kell fel . hajrá Brie !! ❤

  Kedvelés

  1. És szerinted az nem volt megjátszva? Triple H biztos sztorin kívül úgy döntött, hogy na most ő odaszorítja valamelyik Bella-t. (nem tudom melyik melyikxd)

   Kedvelés

  2. 1 te hol olvastad, hogy terhes? Sehol nem írták szerintem kevered AJ-vel. 2 minden ami itt történik előre le van beszélve tehát az is meg volt beszélve, hogy Briet a sarokba szorítják 3 terhesen nem szoktak pankrálni ők is tudják, hogy a család a fontos

   Kedvelés

 7. még 1 x

  Filmes hír

  Star Wars VII.

  A pletykák szerint a pankrátor Sheamus alakíthatja Darth Vadert a Star Wars 7-ben, a karakter egy-két visszaemlékezés során jelenne meg.

  L O L

  és persze muhahaahahah
  Ha igaz is volna a dolog,nem is mindegy,ki “játsza”el kemény pár másodperc erejéig a sötét nagyurat.hófehérke KŐ oda.

  Az adás kritikán aluli volt.Ez a kijelentés tetszett nekem.

  Kane vs szuper kentaur

  “Kellően extrémre és kiszámíthatatlanra sikeredett, talán még egy PPV eseményen is megállta volna a helyét. ”

  Ehez képest,Kane ismét kikapott egy sima liba fos meccsen,ismét ettől a buzitól,immár 155 x.
  Csak így tovább.

  bucifejű cezaro kikapott pinkitől is.Kemény dolog a szopóág,főleg egy hatalmas push után,amivel nem bírtak élni..

  tsz paraszt karaktere irtő unalmas,itt van negyed lve,de még 1 normális meccse se volt.0 karakter,0 sztori,0 mozdulatok,de ezektől függetlenül,természetesen tovább erőltetik és nyomatják a bosnyák-szerb menekült fattyút,akinek eléggé putyinos a nyelve.

  A nacsózabálót sose bírtam.Ahogy korábban írtam,a heel del riotol csak a face del rio az undorítóbb és gusztustalanabb.Vannak jó mozdulatai,meg jól is játsza az arany kanalat szaró sznob arisztokrata mócsingot.Viszont amióta elbukta az övet,ami valjuk be őszintén,nem ma volt,azóta nem tudnak mit kezdeni vele.Se egy normális történet se egy normális meccs.Ide oda lökik,és persze kikap mindenkitől.
  Érte is kár.Lehetne még valamit kezdeni vele.

  A régi rajongók szeme felcsillant,ahogy az enyém is,hogy ringbe lép van damme gyerek,és végre nem ugyan azzal meccsel akivel 100 x,erre még se ő harcol…
  Szopadékok.

  Jericho meg…Imádom,írtam sokszor és fogom is,de mi van vele?Úgy mozog mint egy rozsdás,kiszuperált vén droid..Pedig milyen volt egykor,persze most sem kell temetni,de akkor is.
  mr wrong turn meg elbassza a mozdulatot…kretén falvi kretén.
  Legutóbb aki nagyot hibázott az a veszett kutya volt,bár ő elég sokszor,mivel ő nem pankrátor csak erő jani,így szépen az alsóbb régiókba is lett száműzve a sorozatos túlkapásai miatt..
  A családfőt nem fenyegeti ez a veszély,de még 1 ilyet nem szeretné látni tőle.
  Akármennyire is imádom őt meg a fattyú slepjét,már kezdenek unalmasa lenni.
  Nem ők maguk,hanem ez az egész.Kirohanunk az erdőből,és molesztálunk minden szembejövőt..
  Semmit nem értek el,azon kívül,hogy elpusztították a csicska …et hehe
  Örök emlék marad,főleg az a bizonyos,régi szép időket idéző brutál meccsük.
  Ideje lenne,más felé terelni őket,mert a müzlivel folytatott “küzdelem”ritka tré volt,és most se tudnak továbblépni új szintre helyezni az őrületet,hanem ugyan aszt csinálják csak mással.
  Remélem a 2 hókusz pókusz fejű végre tag team bajnok lesz,mert az az öv vonal a legszánalmasabb jelenleg.Na jó,müzlit meg a trilliárdnyi övét azért nem lehet überelni.
  mr wrong turnak is kijárna már egy öv csak ugye…

  Fain adás volt ez is.

  Kedvelés

  1. Mi a francért oltod le az egész pankrátort????
   ez egy ”szerep””
   nem kell,végig ócsárolni mindenkit..
   Ne nézd őket ha nem tetszik ez az egész.
   különösebben azok a nevek nem tetszenek ,ahogyan te hivod őket.Tudom mindenki leirhatja a véleményét.de te senkit sem érdekelsz a hosszú szövegeiddel…

   Kedvelés

  1. Amúgy úgy bírnám ha egyszer az a Rusev “”mácská” 😀 😀 😀 😀 leütné Laná-t avval a rohadt unalmas zászlójukkal 😀 😀 …

   Kedvelés

   1. Nem akarnék spoilerezni, de most pénteken a SmackDown-on ott lesz, mint Mark Henry csapattársa, de, hogy kik ellen küzdenek azt elfejtettem!

    Kedvelés

 8. egy nagy szra volt az egész,jericho szivatják,szupermen mindig nyer,rohadt unalmas.. Hová tűntek a pusztítógépek a wwe-ből?kanenek,ortonnak nem kéne seggnyalónak lenni,”mindenkit aki elém kerül megölöm”-nek kéne lenniük.szánalmas ez a gyerekműsor

  Kedvelés

  1. ryback-et nem is mondtam,nagyon sok lehetőség van benne,akár axel-el,akár nélküle…Vince köcsög nyugdíjba mehetne mindössze 9.99$-ért……

   Kedvelés

 9. Nem tudom Ti hogy vagytok vele de szerintem egész jó adás volt 🙂

  Már az eleje is ezzel a 9.99 es bohóckodással, szerintem egész jó volt és tényleg rohadt jó lesz ez a SS, hallva a meccseket. Persze ezt a Jerricho Wyatt meccset kissé túlértékelik, szerintem az lesz a PPV legrosszabb meccse igy a kiemeltek közül (Öv meccs, Reigns és Ambrose meccse, illetve Stephanie meccse.) Wyatt nagyon unalmas már az elején jó volt ez a “mindenkinek megmutatom hogy mi az igazi pokol” szerep,de mostmár ez a francnak sem kell. Ha nem tudnak kitalálni vele valami újat akkor bizony mehet a süllyesztőbe mert senkinek nem jó hogy 3 havonta más-más ellenfél ellen ugyan, de a sztorit lemásolva bunyózik.Erről ennyit.

  Aztán ez a Last Man Standing meccs is 😀 Szerintem jó volt 🙂 Persze kissé furcsa hogy Reigns egy asztalra kapott Chokeslam után felkelt mig Kane, aki folyton azzal játszadozik hogy a földről a semmiből felegyenesedig egy sima Spear után nem tud. Na mindegy 😀 Kane-nek már csak ez jut. A vezetőség seggnyalója akit bármikor oda lehet dobni valakinek. hpgy megverje. Ettől függetlenül még Reigns az egyik kedencem. :-??

  Cenat és Lesnart lassan többet reklámozzák mint a szaros WWE Networkjukat. De egyik sem jelenne meg egyszer sem mert ahhoz ők túl menők. Mondjuk Cenat nem is hianyolom. Ő látogassa csak tovább a kecskét a korházban az öveket meg hagyja itt valaki másnak.

  Sandow röhejes. Erre ez a legjobb szó. És most Mark Henry verte el. Ez egy töltelék meccs volt, fe legalább rövid.

  Róza és a homokozója – Ignore

  Ambrose vs Del Rio : Egy kicsit elnyúzták ezt a meccset. Negyed óra ebből azért kicsit sok :S Várható volt a győzelme Ambrosenak bár kicsit sokalltam ezt az időt, aztán később kiderült hogy nincs ezzel semmi baj 😀

  Pincsi hadnagy ala Rusev és Mr. Amerikáék megint előadták a szokásosat. Bla-bla-bla. Ez is unalmas már. Remélem a SS-en Swagger nyer és akkor ez a téma le is lesz zárva.

  Zieggler szerencsére megverte ezt a favágó Cesarot. Aztán meg majdnem kirúgta a fogait annak a köcsög szinésznek. Sajnos nem találta el de remélem hogy SS-en, a másik angy kedvencem megszerzi azt a rohadt IC övet amit senki más nem érdemelne meg jobban.

  Ezt a Paige leányzót én imádom. Nem tudom Ti hogyan vagytok vele de én nagyon birom a szövegét 😀 És végre valaki aki összetörheti a kis ribanc gerincét 😀 Remélem meg is teszi majd vasárnap, két hét múlva :3

  Visszatértek a ringbe a cirkuszi bohócok. Nagyjából úgy is bunyóztak. Ezeknek kétség nélkül a cirkuszban a helyük. Másra nem jók.

  Az ilyen Jerricho vs csövesek meccseknek egy forgatókönyve van. Folyik a meccs majd mikor Jerricho nyerésre áll bejön a f*szkalapok vezére és elpicsázza. Mert Bray Wyattet ugyanúgy mint azt a buzi Dallast, nem lehet úgy megverni ne tudjon felkelni, mert ő az Isten. És akkor egyesek még Reignsről beszélnek úgy hogy verhetetlen… Khm-khm.

  Hornswaggle újabban Fandangoval buzul. Csodás. Engem ez a kis takony Torito is idegesit, bár ez annyira nem lényeges. Mellék sztorinak a mellék sztorija miatt nem érdemes felkapni a vizet.

  Itt a másik homokozóból szalasztott jómadár. Dallas. Fúj. Természetesen nyert mert az hogy ő kikapjon az csak szökőévente egszer történhet meg és az is csak akkor ha aznap épp telihold van.Aztán még akkoris ő veri meg Truthot mikor neki kéne kikapnia. ugyanaz mint a nyomorék csöves bátyja. Annyira jó lenne már látni hogy eltörnek egy széket a hátukon hogy az elmondhatatlan.

  Rollins megkapta RvD helyett Slatert. Már akkor tudtam hogy nem jön össze neki a győzelem és lám. Ambrose valami hatalmas volt 😀 Imádom azt a hol laza-hol őrült fejét. Harmadik nagy kedvencem, hihetetlen jó szinész. Megérdemelné hogy megverje a cicababát de van egy olyan érzésem hogy nem fogja.

  És akkor a végén a Contract signing. Nem nagyon birom ezeket mert mindig csak a duma megy és akkor, még nem is a női szerződésekről beszéltem. :S Hát ez közönség meg óriási. Most nézem az adás végét és megy a CM Punk orfdibálás :3 Fasza 😀 Sajnos ő sem tér már vissza ide. 😦
  Nabazdemg erre nem számitottam. Kiütötte a tesóját HHH meg mint a gyerekek az öviba beszoritotta a csat aztalostúl a sarokba. Hát ez óriási volt xDD Az est fénypotja.Azt beadja a Pedigreet. Végem van :))) Hopp egy tasli a csicskának. Ez egyre jobb :)) Valahogy éreztem hogy a kiscsajt is elintézi Steph.És végül smaci-smaci a ringben. Hát mit mondjak szerintem rohadt jó adás volt és remélem hogy most az egyszer talán a pénteki Smack is ilyen jó lesz 😀 Köszöntem. Szép napot mindnekinek 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek