WWE RAW 2014. december 01. – Anonim GM

raw141201

December 1-én az oklahomai Tulsából jelentkezett a Monday Night RAW 1123. adása. Egy héttel ezelőtt a WWE rajongók és a Szupersztárok számára egyaránt meglepetést okozott az összetéveszthetetlen csengetés, amivel 2010-ben és 2011-ben már sokszor szembesülhettünk. Igen, a névtelen RAW GM, aki annak idején több mint egy évig irányította az adásokat.

A Pre Show szokásos visszatekintései után azonnal meg is szólal a jellegzetes csengetés, ami üzenet érkezését jelenti. Michael Cole olvassa fel most is a mailt, ami kissé zaklatott. Az anonim GM azt mondja: visszatért, de nem boldog. A szervezetnek szüksége van valakire aki elég erős ahhoz, hogy kézben tartsa a dolgokat. A WWE-nek szüksége van rá, nem teheti meg, hogy az adásokat a jövőben egy erőtlen szupersztár irányítsa. Nagy bejelentésre készül, de egyelőre nem tudjuk meg mi az, mert John Cena zenéje félbeszakítja.
Cena szerint az Igazgatóság valóban megadta a RAW módját ma este, hisz a vezetést erre a névtelen General Menedzserre bízták. Bevallja, hogy ő egyáltalán semmit nem szeret ebben a GM-ben. Szerinte benne és Brock Lesnarban, a WWE Nehézsúlyú Bajnokában egyetlen dolog közös: évente egyszer jelennek meg. Ő azonban itt van ma este és itt vannak a rajongók is. Aki még nincs itt, az a Vezetőség, hisz kiűzték őket a hatalomból. Emlékeztet bennünket a Survivor Series-en történtekre és arra, ahogy Big Show ellene fordult és csatlakozott HHH-hez. Miért dolgozik egy szupersztár keményen, ha utána mindent kockára tesz? A költői kérdésre nem kapunk választ, mert megint megszólal a GM üzenetét jelző csengőhang. Nem is egyszer, gyakorlatilag folyamatos csilingelés tölti be az arénát ezzel párhuzamosan villog a fény. Cena a kommentátori asztal mellett álló pódiumhoz megy, Michael Cole pedig azonnal átadja helyét a számítógép mögött.
John Cena azt mondja: A Survivor Seriesen elért történelmi győzelme után nem fogja átadni az irányítást egy névtelen, arctalan, szívtelen számítógépnek! Ennek ellenére megnézi a monitort, majd széles mosollyal a képén lehajtja a gép fedelét, mintegy elvágva a GM-et ezzel az arénától.
Cena nem tud mégsem tovább beszélni, mert Seth Rollins érkezik, mellette a J&J Security tagjai.
Rollins úgy véli, Cena napok óta rossz vicceket mond, megerősítve ezzel a közönség felének azt a véleményét, hogy ő mennyire szar. Kivár, de nem a szokásos Let”s Go Cena – Cena Sucks hangzik fel, hanem a You Sold Out bekiabálással őt célozza meg a közönség. Ha összevetjük a dolgokat – folytatja -, John Cena nem csinált semmit, a Survivor Seriesen nem nyert semmit. Emlékezteti John Cenát arra, hogy épp ő kopogtatta le. Sem ő, sem a csapata nem nyert volna és a Vezetőség még mindig hatalmon lenne, ha nincs Sting!
Cena azt mondja, nem azért jött ma ide ki, hogy dicsőséget szerezzen. Minden tisztelete Stingé, de az ő csapatából, akkor még talpon volt egy ember. Aki miatt minden úgy történhetett, ami történt, hisz aki valóban megnyerte a meccset az Dolph Ziggler!
Rollins pedig bevallja: valójában azért jött most ki, hogy megkérdezze John Cenát és a WWE Univerzumot: Valóban jobb most, a Vezetőség nélkül? A közönség válasza: Yes! Yes! Yes! Rollins folytatja: Cena és csapata tényleg azért dolgozott ilyen keményen, azért verték meg a Vezetőséget, hogy utána az Igazgatótanács egy ilyen névtelen GM-et tegyen felelőssé a RAW irányításáért? Aztán gúnyosan felveti, hogy JBL legyen a RAW élén, ami a megszólítottnak és a közönségnek tetszene is. De lehetne Batista is – mondja Rollins. Batista valójában szörnyű pankrátor és szörnyű színész, de lehet, hogy jó GM lenne. Remek lenne Eric Bischoff… De a lényeg, hogy egyelőre minden héten Cena és minden más szupersztár előtt is ott lebeg a füst és nem látnak tőle előre, nem tudják, hogy a következő héten ki lesz az a személy, akire rábízza a dolgokat a WWE. Rollins tehát a bizonytalanság ellen szól és Cena meg is kérdezi, mégis mire gondol.
Seth Rollins emlékeztet, hogy John Cena mindig azt mondta: Ez az emberek show-ja. Azt teszi, ami a legjobb a rajongóknak. De mi az ami a legjobb mindenkinek és a legjobb az üzletnek is? Ő az egyetlen ember ezen a ponton az egész történetben, akinek megvan a hatalma. John Cena – élve a Mr.McMahontól kapott lehetőséggel – helyezze vissza a hatalomba a Vezetőséget!
Cena szerint azonban Seth Rollins nincs abban a helyzetben, hogy bármire utasítsa őt és emlékezteti Mr. Money In The Bank-et, hogy az ütőkártyája is eltűnt és a Vezetőség soha nem kerül vissza a hatalomba!
Cena a ringbe megy, ott folytatja: Rollins a vezetőség nélkül nem több, mint egy rendes kis srác egy aranyszínű táskával és az oldalán két feltörekvő zsaruval. Igen, nála van a hatalom, hogy visszahozza a vezuetőket, de Rollins nem utasíthatja őt.
Tedd ami helyes! – szól közbe Rollins, mire Cena csak annyit mond: kérd szépen! Seth mintha némi nyelési nehézséggel küzdene, de – miközben már harsog a Let’s Go Cenba – Cena Sucks – kinyögi: Kérlek visszahelyeznéd a vezetőket a hatalomba? Cenának azonban ez nem elég jó, azt akarja,hogy Rollins ereszkedjen féltérdre és ismételje meg. A közönség is azt akarja és ez az ő show-juk.
Közben ismét megszólal a GM csengőhangja, de Cena figyelmen kívül hagyja. Michael Cola azonban a laptop mögé lép és felolvassa az üzenetet, amiben a GM bejelenti, hogy a TLC gálán John Cena és Seth Rollins egy asztalos mérkőzésen fog megküzdeni! A meccshez kikötés is tartozik: – Amennyiben John Cena veszít, többé nem lehet kihívó a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért! Érthetően ez a bejelentés nagyon nem tetszik Cenának, azonnal megfordul és minden figyelme a számítógép felé irányul. Ez pedig hiba. Rollins hátulról ugrik rá és ütni kezdi! Cena visszatámad és kivágja a ringből, de máris kapja a nyakába a két J-t, majd érkezik Kane, aki egy chokeslammel teríti le! Ha már szóba került a TKLC, Rollins előhúz az asztal alól egy asztalt és a ringbe teszi, de jön Ryback és megmenti Cenát. Jön azonban megint Kane, ezúttal egy székkel a kezében és Rybackre támad. Nem marad ki a bunyóból Eric Rowan sem, így gyakorlatilag ott tartunk, hogy a két ellenfél csapat tagjai ütik egymást bevezetésként. Big Show sem hiányozhat és jön Dolph Ziggler is, de ezúttal Cena csapata marad alul és a Cenation vezetője alatt törik az asztal…

A reklámblokkban bejelentik a mai este fő mérkőzését, ami egy 6 emberes tag team összecsapás lesz John Cena, Dolph Zioggler és Ryback, illetve Seth Rollins, Kane és Luke Harper között.

Tag Team Turmoil mérkőzés: The Usos vs Cesaro és Tyson Kidd vs Stardust és Goldust vs A New Day vs Adam Rose és The Bunny
A mérkőzés megkezdése előtt Lilian Garcia jelenti be, hogy a győztes csapat a TLC-n a Tag Team Bajnokok ellenfele lesz egy cím mérkőzésen. Két csapat klezd, majd amikor az egyikből valamelyik tagot kopogtatják, a győztes csapathoz érkezik a következő ellenfél. A végén értelemszerűen csak egy páros maradhat.
A New Day formáció három tagjából ezúttal kettő mérkőzik: Kofi Kingston és Big E. Kofi kezd Stardust ellen és remek formát mutat. Úgy látszik a New Day tagjainak jót tett a felkészülési időszak. Kofi megmutatja highflyer képességét, majd átengedi a terepet Big E-nek, aki letarolja Goldustot, ám a kopogtatás még korai. Vagy mégsem? Hisz jön ismét Kofi és ő máris kopogtatni tud. Goldust és Stardust tehát kiesik a versenyből, a New Day tagjai maradnak.
Érkezik a következő páros: Tyson Kidd (Natalya kíséretében) és Cesaro. Tyson gyorsan megpróbálja Kofival szemben dűlőre vinni a dolgokat, ám a ghánai képes váltani Big E-vel, aki szó szerint nagyobb falat. Cesaro menti meg csapattársát, de a New Day tarol. Azaz tarolhatna, ha Kofi nem azzal foglalkozna, hogy Big E. hogyan kergeti ki az arénából a svájcit. A figyelmetlensége sokba kerül, Tyson hátulról elkapja és sikeresen kopogtat. A New Day tagjai tehát mehetnek zuhanyozni, Tyson Kidd és Cesaro pedig várhatja a következő ellenfelet.
Az Uso testvérek érkeznek és róluk tudjuk, hogy ügyes, összeszokott párost alkotnak. A Flying Usos most is megmutatják, mire képesek és végül Jey kopogtatja Tysont.
Egyetlen páros van hátra, így az Uso ikrek, illetve Adam Rose és a Nyúl között fog eldőlni, ki lesz Miz és Mizdow kihívója. Láthattuk, hogy Rose és a nyuszi között nem túl nagy az egyetértés, ráadásul most az első pillanatban próbálják is Rose-t kopogtatni. Ő visszavág, nem sokkal később azonban akarata ellenére bepacsizza magát Mr. Bunny. Rose nem akarja a helyére engedni, így háttal a ringnek magyarázni kezd. Azonnal érkezik is az egyik Uso fiú és a saroknak löki, majd célba veszi a tapsifülest. Mr. Bunny azonban fölénybe kerül és ugrik, a kopogtatása azonban nem sikeres. Rose visszaadja a kényszerpacsit és ott helyben meg is nevelné a nyulat, ez azonban sokba kerül. Az ikrek ismét kihasználják a figyelmetlenségét, támadnak és nyernek.
A mérkőzés győztese és a Tag Team Bajnokok kihívója a TLC PPV gálán: Jey és Jimmy Uso.

Backstage: Látjuk, hogy a meccset Naomi egy tévéről nézte végig. Miz és Damien lép oda hozzá, gratulálnak, majd Miz megjegyzi, hogy a zenés videójában volt a lánynak néhány remek twerkelése. Ad neki egy kártyát, mondván talán valakit Hollywoodban is érdekelhet…
Ismét bedördül egy hosszú, fekete limuzin. Igen, Mr. Vince McMahon érkezik a RAW-ba!
Michael Cole bejelenti a következő heti Slammy RAW vendégművészét, aki Seth Green Emmy-díjas színész, komikus lesz.
Tom Phillipst és Eric Rowant látjuk. Tom megjegyzi, hogy végzett egy vizsgálatot, amiből kiderült, hogy Rowan IQ-ja 143 és a pankrátor borászkodik. Mégis miért vette célba Big Show-t? A válasz rövid: Azért, mert egy zsarnok!

Eric Rowan vs Big Show
Show érkezik először és igen, elismeri, hogy zsarnokká vált. Nem érdekli, hogy mit kiabál a közönség és azt sem, hogy nem tisztelik. Csak az érdekli, hogy fájdalmat okozzon az embereknek és a következő áldozata Rowan lesz.
Show – mint ahogy ígérte is – komoly ütéseket mér ellenfelére, ám ő mindannyiszor feláll és visszatámad, sőt nem sokkal később többször is úgy betalál Show-nak, hogy az óriás átesik a felső kötélen. Utána megy, ám Show fordít, elkapja a Big Red-et és nekicsapja a lépcsőnek. Aztán – hiába figyelmezteti a mérkőzésvezető – felemeli az egyik lépcsőelemet és azzal üt Rowanre. Azonnal megszólal a gong és Show-t diszkvalifikálják, így a mérkőzés győztese Eric Rowan. Show nem folytatja a támadást, lassan elhagyja az arénát.

Vince McMahon halad a backstage-ben, Renee Young állítja meg. A lány a WWE aktuális helyzetéről kérdezné, de Vince nem várja ki a kérdés végét, félbeszakítja és azt mondja, hogy boldog, mert ma este egy élő adást sugároz a WWE Network közvetlenül a RAW után és a Steve Austin Podcast vendége ő lesz.
Renee megkérdezi, gondolkodik-e azon, hogy visszahozza a vezetőséget, de a főnök szerint ez a döntés John Cena kezében van. Az ő kezében most Stone Cold van, az interjú mókás lesz.

Fandango vs Jack Swagger
Az újradizájnolt Fandango érkezik elsőnek, majd megszólal Swagger zenéje, de az amerikai nincs sehol. Aztán kapunk egy képet a backstage-ből és látjuk, hogy Swagger rohan a földön lévő Zeb Colterhez. Colternek a lába sérült. Swagger orvosért kiált, majd kérdezi, hogy ki tette ezt…
Mivel az ellenfél nem jelent meg, hivatalosan bejelentik Fandango győzelmét és megszólal a zenéje is, azonban Lana és Rusev érkezése ezt már félbe is szakítja.
A kisebb szünet után látjuk, mi történt egy hete Rusevék és Sgt. Slaughter között. Lana lenyomja a szokásos népszerűsítő promót, áldozatként állítja be Rusevet, majd egyúttal hősként is, aki bnagy csatát nyert a SmackDown-on. Rusev azt mondja,össze fogja törni azokat, akik ostoba módon megtámadták őt. Össze fogja törni azokat, akik nem hallgatnak, az olyanokat, mint Zeb Colter. Lana felszólítja a közönséget, hogy álljanak fel egy valódi fogadalomhoz és legördül a magasból az orosz zászló. Miközben az amerikai fogadalomtételen gúnyolódik, az óriás kivetítőn Putyin képe tűnik fel.
Ekkor jelenik meg Swagger. Az Igazi Amerikain látszik a düh, rohan a ringhez és azonnal Rusevre támad. keményen elagyabugyálja, egy sereg mérkőzésvezető választja szét őket.

A nézők szavazhatnak arra, hogy ki legyen AJ partnere a díva tag team meccsen a Bella ikrek ellen: Natalya, Naomi vagy Alicia Fox.

Damien Sandow vs Fernando
A érkező Tag Team Bajnokokat Fernando és El Torito már a ringben várják. Damien a magasba emeli replika öveit, majd máris kezdődik a meccs. Nem tart sokáig és a végén a Figure Four Leg Lock alkalmazásával, feladatással szerzi meg Mizdow a győzelmet.

Jimmy Uso jön be, lekever egy hatalmas pofont Miznek és figyelmezteti, hogy tartsa távol magát a feleségétől, Naomitól.

R-Truth vs Bray Wyatt
A meccs előtt visszapillanthatunk Wyatt és Ambrose egy héttel ezelőtti verekedésére. Nem sokat tévedünk, ha azt mondjuk, hogy ez egy igazi papírforma mérkőzés és valóban az is lett. Gyorsan jött Sister Abigel és Bray Wyatt nyert.
A győzelem azonban van, amikor kevés. Most is az volt Bray-nek, így székeket hajigált a ringbe. (R-Truth szerencséjére ő ekkor már nem volt ott.) Jött a nagy létra és az asztal is, majd Wyatt mikrofont fogott és elkezdte mesélni egy Jákob nevű ember történetét. Jákob álmában mindig egy létrát látott, de ez egy nagyon speciális létra volt, mert angyalok jártak rajta és a mennybe vezetett. Ezt a létrát maga Jákob készítette és Isten ígérete szerint a népéből választ megváltót. Milyen dicsőséges! – kiált fel nevetve Wyatt, majd bevallja, hogy neki is van egy álma és az álmában egy hatalmas létra, amiről valakit letaszít és eltapos. Egy egyszerű elmét, egy rovart, aki olyan, mint Dean Ambrose. Wyatt álmaiban asztalokat, székeket és létrákat lát…
Megjelenik Ambrose és a “fegyverekkel” bőségesen telepakolt ring felé indul. De nem ér be a kötelek közé, kívül kezdik püfölni egymást. Nem finomkodnak és nem válogatnak abban, hogy a palánkhoz, a sarokhoz, vagy a kommentátori asztalhoz csapják a másikat. A bunyóból most is Ambrose jön ki jobban és talán csak a mérkőzésvezetők közbeavatkozásának köszönhető, hogy Bray egérutat nyer. A magára maradt Dean Ambrose a ringben hagyott hintaszéket, Bray Wyatt jelképét töri darabokra.

Egy kis visszapillantás az adás elején történtekre, majd megtudjuk, ki lesz AJ csapattársa.

A Bella ikrek vs AJ és Naomi
Úgy látszik Naominak jót tett a közjáték Mizzel, hisz a közönség rá adta a legtöbb szavazatot. Úgy tűnik AJ nem túlzottan örül ennek és úgy tűnik, mintha az ikrek között minden rendben lenne.
A Díva Bajnok Nikki keményen kezd Naomi ellen, de sem a kopogtatási, sem a feladatási kísérlete nem ér célt. Aztán Naomi vált AJ-vel és a volt bajnok azonnal ráugrik utódjára. A neckbreaker és a DDT után Brie közreműködése kell, hogy Nikki megússza a kopogtatást, ám hamarosan jön a Shining Wizzard, majd a Black Widow és a meccs el is dőlt, hisz Nikki feladja.
A győztesek: AJ és Naomi.

Mick Foley mikulásnak öltözve jelentkezik a WWE Shop kínálatával és egy kis reklámmal, majd bejelentik a pénteki SmackDown-ra a Dean Ambrose vs Rusev mérkőzést.
A WWE főhadiszállására, Stamfordba kapcsolunk, ahol Paul Heyman várja a kérdéseket. Michael Cole a John Cena vs Seth Rollins TLC meccs kikötéséről kérdezi, miszerint ha Cena veszít, nem lehet kihívója a Bajnoknak, aki nem más, mint Paul Heyman ügyfele, Brock Lesnar.
Heyman örül a kérdésnek, de kéri, hogy először John Cena kijelentésére reagáljon, hisz azt mondta, hogy Lesnar kb. évente egyszer jelenik meg. Vicces, hogy Cena ezt mondja, hisz közeledik a karácsony, az otthon ünnepe, a gyerekek izgatottan várják a fa alatt az ajándékot… De miért nincs karácsony az év mind a 365 napján? Mert ez őrültség lenne! Milyen lenne, ha minden hétfőn WrestleManiát tartanánk? De az különleges, kihagyhatatlan, és a legnézettebb. Mint az ügyfele.
Ha John Cena képes lesz túltenni magát a TLC-n és Seth Rollinson, akkor egy leharcolt John Cenának kell szembnéznie egy friss Brock Lesnarral. És ki lesz Lesnar ellenfele, ha Cena elveszíti a mérkőzését Rollins ellen? Ki lesz akkor az első számú kihívó? Heyman szerint az ügyfelét ez nagyon érdekelné. Seth már nem bújhat a vezetőség háta mögé és megemlíti, amikor Curb Stompot adott Lesnarnak. Többé már nem fogadják el a bocsánatkérését sem.
Lehetne Undertaker? Őt már legyőzte Brock Lersnar. Vagy Sting? Az egy nyugdíjas meccs lenne. Egyébként az egész öltöző kijöhetne, mint az oroszlán ellen a római Colosseumban, Brock Lesnar megeszi az egész öltözőt. Stone Cold Steve Austin bajnoki korszakát említi és megjegyzi: Akinél az arany, annál a hatalom és akinek van hatalma, lesz aranya. És ő reprezentálja ezt a hatalmat. Ő, Paul Heyman, és ő az ügyvédje ennek a hatalomnak, a legnézettebb, uralkodó és címvédő WWE vitathatatlan Nehézsúlyú Bajnoknak, Brock Lesnarnak.

John Cena, Ryback és Dolph Ziggler vs Seth Rollins, Luke Harper és Kane
Hat emberes tag team visszavágó meccs a 10 emberes Survivor Serties meccs után. A kezdést követően érdekes volt a kemény emberek, azaz Kane, Ryback és Luke Harper ütésváltása, és bár sokat kapott, nem okozott csalódást Ziggler sem. Mindamellett a PPV-n bemutatott mérkőzés után ez a meccs már nem nagyon tudott újat adni.
A győzelmet Cena csapata szerezte meg, miután Ziggler kopogtatta Luke Harpert. A meccs azonban most sem ért itt véget. Megtalálták egymást az ellenfelek, Kane Rybacket, Harper Cenát, Rollins pedig Zigglert püfölte. A közönség kiabált: Asztalokat akarunk! – és ez a mérkőzés, illetve a befejezés már a TLC-re hangolt.
Aztán megjelent Big Show és pillanatok alatt földre küldte John Cena csapatát. Csak Ryback maradt a ringben, őt ütötte Show és Kane, amikor Eric Rowan közeledett a vállán egy lépcsőelemmel. Leterítette a felé haladó Harpert, majd a szintén szemből jövő Kanet is. Megkapta a lépcsős pofont Seth Rollins és nem maradt más vissza, mint Show, akit Rowan bevallottan kinézett magának. Show azonban meg akarta mutatni, hogy ő a keményebb. Egyszerre ragadta torkon Rybacket és Rowant, de nem volt már ideje a dupla chokeslamre, mert középről Ziggler érkezett egy brutális superkiskkel. Aztán Show megkapta még Rybacktől is az ütést, végül pedig John Cena mutatrta meg az erejét: vállára emelte az óriást és adott neki egy AA-t. S ha Show-nak mindez nem lett volna még elég, hárman talpra állították, hogy a negyedik társuk, azaz Rowan a lépcsővel őt is leteríthesse.

Már nincs két hét sem a TLC-ig az év utolsó PPV adásáig. Alakul a meccsek sora, bár kevés az új konfliktus. Talán a mérkőzések mellé tett kikötések érdekessé teszik majd.

Pre Show:

 

RAW:

9 című bejegyzés “WWE RAW 2014. december 01. – Anonim GM” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Meg még valamit szeretnék kérdezni tőletek skacok. Ti nektek az idei TLC n az eddig meghirdetett meccsek közül melyik lessz kedvencetek? Nekem a Ryback vs Kane – steel chair match.

  Kedvelés

 2. istenem, ekkora illúzióromboló adást! Ilyen pocsék, vállalhatatlan fostengert, egyszerűen nem hiszem el! Hiába voltam tisztában azzal, hogy a WWE többre nem képes, de a SS és a múltheti RAW után azért ennél SOKKAL többet vártam… Ehelyett megint a müzli bohóckodott, Ghost Lesnar megint nem jelent meg, hiszen minek az, minek a bajnoki öv; a többiről ne is beszéljünk…
  10/4 jó esetben, és még így is túlértékeltem!

  Kedvelés

 3. Amúgy a vezetőség azért fosztotta Daniel Bryant meg az övektől, mert” nekünk egy állandó bajnok kell aki minden PPV-n és raw-on illetve Smack down-on is ott tud lenni:”Akkor most mi a helyzet Brock Lesnarral aki amióta megnyerte az öveket edig csak 2szer jelent meg és azóta még címvédő meccse se volt de nem hogy címvédő meccs még jelen se volt az adásokon. Akkor most mi van az állandó bajnokkal. A TLC-n remélem lesz egy meccs!Nem?????

  Kedvelés

  1. Nem hinném, hogy lesz Brock-nak meccse a TLC-n, főleg, hogy Cena és Rollins egymás ellen lesznek. Tehát, nincs senkise olyan pozicióban (sajnos), hogy kitudja hívni Lesnar-t.

   Kedvelés

 4. Igen!!! Ezaz!!! Ki mas nyert volna mint Cena?! Hat ki mas 😀 fogado irodak ezt neznek szerintem egybol bezarnanak..
  Micsoda meglepetes,fordulatos meccsek,Brock Lesnar visszatert es az over is csillogtatta!!! Varjunk csak.. Ja nem,megint csak Cena es Rollins szajkaratezott.. Bakker. Komolyra forditva,pocsek egy adas volt de hat mit varhatnank.. Eric egy samlival megver mindenkit, mert szo szeint szembe futnak vele 😀 fantasztikus adas volt,bar meg tobb ilyet lathatnek! DE csodalkoznak miert csokken a bevetel,a nezettseg stb..!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek