WWE RAW 2014. december 15. – Eredmények

 

raw141215

2014. december 15-én, egy nappal a TLC gálát követően Detroitból jelentkezett a Monday Night RAW. Michael Cole már az elején bejelenti, hogy az USA Networkön WWE hetet tartanak, majd máris érkezik az első visszatérő.

Chris Jericho jelenik meg az arénában, ő fogja menedzselni a mai adást. Üdvözli a közönséget és megjegyzi: érzi az arénában az energiát. Azt ígéri, hogy a RAW a rajongókért lesz ma este, majd beszél az egy hete elnyert Slammy díjról, hisz ő kapta az Év Extrém Pillanatáért járó szobrocskát. Nem felejti el megemlíteni, hogy a Slammyt Fandango “fogadta el” helyette, mert sajnos ő nem ért rá, de nem fogja hagyni, hogy egy keringőző különc lépjen fel az ő nevében! Felszólítja Fan-trágyalyuk-dangót, hogy jöjjön ki most és adja át neki a Slammy-jét!
Azonban nem Fandango, hanem a WWE Nehézsúlyú Világbajnokának ügyvédje, Paul Heyman érkezik meg és tart a ring felé.
Megjegyzi Jerichonak, hogy ő egy igazi “Jerichoholic”, de ha már a WWE vendég műsorvezetőt keresett, gondolhattak volna arra, aki a legizgalmasabb akciókat tudja folytatni, azaz rá, Paul Heymanre. Ha valakinek meg kellett volna nyernie az extrém díjat a slammyn, akkor az nem lehetett volna más, mint az extrémség igazi atyja, tehát ő.
Jericho elismeri, hogy Heyman valóban ilyen volt, de még az eredeti ECW időkben. Ő adta neki is az eklső kitörési lehetőséget aztán elszakadt tőle, ráadásul 1995. (még ECW tulajdonos korából) óta tartozik neki 200 dollárral.
Paul Heyman azért jött most ki, mert Jericho, a RAW mai vezetőjének engedélyével szeretne kicsit foglalkozni Seth Rollins-szal, aki elkövette azt a hibát, hogy nem volt képes legyőzni John Cenát a TLC-n.
Heymannek nem kell sokáig várnia, hisz Mr. Money In The Bank máris megjelenik és természetesen most is a J&J Security kíséretében. Belenéz Heyman arcába és megkérdezi, van valami mondanivalója?
Heyman emlékezteti Sethet, hogy ő nem harcos, csak egy szószóló és kicsit hátrébb lép. Rollins a tegnap estére tér ki, amikor Paul Heyman ott volt a ring mellett, látta, ahogy ő az asztalra rántotta John Cenát és látta, ahogy a magasba emelik a győzelme után a kezét. Aztán ezt a győzelmet elvették tőle! Ugyanez volt a Survivor Seriesen is: ő nyert volna, ha nem lett volna Sting! Tegnap is ő nyert volna, ha nincs Roman Reigns. Rollins ezután merész kijelentést tesz: John Cena nem tudná legyőzni segítség nélkül, mert ő annyira jó! John Cena gyáva – mondja, és ha feleannyira van annyira férfi, mint azt hiszi magáról, akkor elfogadja a kihívását egy visszavágóra!
John Cena, a WWE Nehézsúlyú Világbajnokának első számú kihívója nem szokott meghátrálni, így most is azonnal megjelenik. Azt mondja: Rollins pokoli teljesítményt nyújtott a TLC-n, de vesztett. Egy igazi férfi nem nyafog, hanem leporolja magát és harcol tovább!
Aztán Heymanhez fordul: AZ egész világ tudja, hogy ő a kihívója Brock Lesnarnak, és az utolsó csatáján a szörny bizonyára küzdeni fog.
mintha már el is felejtette volna, miért is jött ki megjegyzi: keres egy kis bunyót ma estére és mintha Rollins említett volna valami visszavágót. De itt Rollinsnak van szüksége segítségre, mert ő az, akinek eddig is kellett valaki, akinek volt hatalma ahhoz, hogy a meccseket úgy irányítsa, ahogy akarja.
Végül John Cena üdvözli Jerichot a RAW-ban, mire Y2J megjegyzi: csak az történik, hogy ő a felelős, a RAW-ért, de nincs hatalma, hogy eldöntse mi lesz egy meccs vége. Megadja a visszavágót Rollinsnak és Cenának, majd bejelenti, hogy a meccs lebonyolítására egy acél ketrecben kerül sor!
Cena elégedett a bejelentéssel és elhagyja a ringet, Rollins azonban azt kiabálja, hogy Jericho minden idők legrosszabb GM-je, rosszabb, mint az az idióta komputer, rosszabb, mint Daniel Bryan. Ráadásul féltékeny is rá. Jericho nem tudja, milyen érzés áthaladni a poklon, mint ő tette tegnap este! Még egy házmestert sem lenne képes megverni! Még a popcorn árust sem, sőt szerinte Pazul Heymant sem lenne képes megverni. Heyman ekkor már a saroknak támaszkodva nevet.
Jericho nyugtatja Sethet: nyugi, nyugi, a popcorn árus oké, de Paul Heymant meg tudnám verni – mondja, mire Heyman arcáról lehervad a vigyor. Jericho megismétli, Seth pedig az ügyvéd pártjára áll és megismétli, amit korábban már hallottunk: Heyman nem egy harcos.
Chris Jericho megmagyarázza, hogy Seth jött ki ide, tett egy állítást és ezzel adott neki egy ötletet. Meg is kérdetzi a közönséget, szerintük ő meg tudná- e verni Paul Heymant, természetesen igen a válasz. Heyman odalép hozzá és azt mondja, igen, ő úgy gondolja, meg tudná verni Jericho, úgyhogy váltsanak témát. Jericho azonban beindult, ha már ez a RAW Jerciho, akkor mókázzanak kicsit és csináljanak két nagy main eventet, John Cena és Seth Rollins összecsapása mellett legyen egy Y2J vs Paul Heyman mérkőzés is. És hogy bizonyítsa, komolyan gondolja, azonnal meg is szavaztatja a rajongókat, milyen meccstípus legyen az övék.
– Extreme Rules
– No Holds Barred
– Street Fight

Dolph Ziggler és Eric Rowan vs Luke Harper és Big Show
A tegnapi két meccs után máris itt a visszavágó tag team mérkőzés formájában. Most is kemény párharcokat láthatunk, amiből a végén ezúttal Big Show és Luke Harper kerül ki győztesen.

A backstage-ben Chris Jericho Fandangoval találkozik és megígéri neki, hogy ha végzett Paul Heymannel visszajön és áttáncol Fandango arcán is, majd visszaveszi tőle a Slammy szobrot!

A Bella ikrek vs Alicia Fox és Natalya
Tefgnap Nikki Bella nem sportszerű módszerekkel védte meg övét AJ-vel szemben, ma itt nem is kerül sor visszavágóra, ellenben a dívák tag team meccsében a Bajnok is részt vesz.
A meccs végén Natalyának sikerül elkapnia Briet és a Sharpshooterrel feladásra is kényszeríti. A győztesek: Natalya és Alicia Fox.
Natalya férje, Tyson Kidd most sem gáláns úriemberként viselkedik…

Ismét Jericho érkezik, a Highlight Reel-re kerül sor, aminek a vendége Rusev. Lana nem akarja megszerettetni magát Jerichoval, azzal kezdi, hogy ha olyan kérdése van, ami méltó hozzájuk akkor tegye fel, ne rabolja az idejüket. Jericho megkérdezi a lányt, miért ilyen mérges formájú mindig, talán túl szorosra húzták azt a bucit a hajában? Majd ugyanezt a kérdést felteszi Rusevnek is hozzátéve, neki kellene enyhíteni ezt a stresszt, hogy Lana meg tudja mutatni a “Szputnyikját”. Lana azonnal lekussolja, mire Jericho komolyabbra fordítja a szót és megkérdezi: ők valójában többek, mint Putyin-segg bábok? Van köztük valami? Rusev úgy néz ki, mint egy mosdatlan taxisofőr. Az US Bajnok egy kommunista csavargó… Lana megint beszól: Kuss!
Rusev szerint Jericho egy kis ember, aki túl sokat beszél és akit talán most azonnal össze fog törni.
Jericho azonban tud valakit hátul a backstage-ben, aki harcolni akar Rusevvel. A közönség üdvrivalgással fogadja az érkező Rybacket, az US Bajnok azonban elhagyja a ringet, nem veszi fel a harcot.

Látjuk a ring fölött lebegő ketrecet, John Cena és Seth Rollins meccsére minden elő van készítve. Eklőtte azonban egy újabb tag team összecsapás.

The New Day vs Stardust és Goldust
A WWE új tag team formációjából ezúttal Big E és Xavier Woods harcol és végül sikerül Goldustnak bevinniük a Midnight Hour befejező mozdulatukat.
A győztesek: Xavier Woods és Big E.

A backstage-ben Mizt és Damien látjuk Renee Young társaságában, Miz szerint Jimmy Uso miatt Naominak fogy az esélye, hogy bármit tegyen saját magáért, ma este pedig Jimmy története folytatódik.

Látjuk Adam Roset és a Rosebuds tagjait, Adam épp azt ígéri nekik, hogy ama esti meccse után hatalmas afterpartyt tartanak. Kane megy oda, aki bevallja, hogy nem szereti Adam Roset ás a fura barátait, mire megkapja, hogy ne legyen citrom. Kane tájékoztatja, hogy most rögtön következik a meccse, ellene.

Kane vs Adam Rose
Kane pillanatok alatt adja a dupla Chokeslamet Adam Rosenak és a Nyúlnak, és természetesen megnyeri a meccset.
A győzelem kevés neki, szegény Mr. Bunny még egy tombstonet is kap,.

Paul Heyman vs Chris Jericho
Máris elérkezett az első main event ideje, Chris Jericho ha nem is készpénzben, de behajthatja 200 dolláros, régi-régi tartozását Paul Heymanen.
Heyman mikrofonnal a kezében jön ki és azt mondja, nem találja ezt szórakoztatónak és a verés, amit Jericho adni tud neki minden, csak nem PG. Próbálja elkerülni a mérkőzést, azzal folytatja, hogy ő nem akarja Jericho egyetlen porcikáját sem és nem érti, Chris miért akar harcolni egy huszonévvel ezelőtti 200 dolláros adósság miatt. Felajánlja, hogy odaadja a 200 dollárt, elő is veszi a csekk könyvét, de Jericho kiüti a kezéből. Azt mondja: neki nem a 200 dollár kell, azt akarja tudni, mire szavaztak a rajongók. A választ gyorsan megkapja: A közönség 43 %-a döntött úgy, hogy ők ketten Street fight mérkőzést vívjanak.
Heymanen látszanak a közeledő pánikroham jelei. Azt mondja, szerinte ez nem tisztességes és nem érti, miért nem Brock Lesnarral akar harcolni Chris Jericho.
Az arca akkor derül fel, amikor megszólal a Beast zenéje és megjelenik a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka. Lesnar a ringbe megy és arcán cinikus mosollyal néz Jericho szemébe. Y2J rátámad, de ez csak egy elhaló kísérlet, hisz pillanatokon belül padlót fog egy F5 után.
Most már Heyman is bátor. Térdel a fekvő Jericho mellett, a közönség pedig rég nem hallott egyetértésben kiabálja Cena nevét.

A reklámok után Fandango megy a ringbe, nála van Jerisho Slammy-díja is. Azt monsja: Úgy látszik, a RAW csak volt Jericho. Nagyjából ez minden, amit a táncos szupersztár mondhat, mert érkezik a nézőtéren át Roman Reigns. Egyetlen pofonnal földre küldi Fandangot, majd amikor fel akar állni, jön a Spear is.
Mikrofont fpog, mielőtt azonban bármit mondhatna, megjelenik Big Show. Szerinte hiba volt, hogy az előző éjszaka Reigns kezet emelt rá és bármennyire is sajnálja, ezért most vissza fogja küldeni a sérültek tartalék listájára.
Show fellép a ring oldalára, ám máris kapja a Superman Punch-ot.

The Miz vs Jimmy Uso
Itt a lehetőség, hogy a riválisok egy az egyben rendezzék a dolgaikat. Természetesen ott van a ring mellett Damien Mizdow, illetve Jey Uso is. Miz nem tud maradandót alkotni, Jimmy megnyeri a meccset.
Látjuk, hogy felesége mindent figyelt a backstage-ben.

Pillanatok múlva láthatjuk, hogy Naomi és Miz találkozik is. Miz azt mondja, ő olyan ember, aki állja a szavát. Még mindig ő a bajnok és még mindig keményen dolgozik azon, hogy a lánynak zenei szerződése legyen. Felajánl neki egy helyet a Miz TV-ben a holnap Mai Event adásában, de hozzáteszi, lehet hogy ezt nem lenne elmondani a férjének, azaz Jimmynek.

Rennee Young Seth Rollins-szal beszél. Seth nem örül, hogy a ketrecbe kell mennie Cenával ma este. Azt mondja, a WWE nem biztonságos és fontos lenne, hogy a Vezetőség visszakapja a hatalmát. Azért megígéri, hogy be fogja fejezni, amit a TLC-n elkezdett és olyan leckét ad Cenának, amit soha nem fog elfelejteni.

Látjuk, ahogy az acél ketrec leereszkedik.

John Cena vs Seth Rollins – Steel Cage meccs
Jó darabig valóban csak ketten harcolnak, majd Seth a hátán Cenával elindul kifelé. A két testőr az ajtón át kihúzná, Cena visszafelé rángatja. Végül becsukódik ismét a ketrec ajtaja, azonban az egyik testőr bedobja Seth MITB táskáját, amit a megfelelő pillanatban ő használ is! Cena kirúg a kopogtatásból, ezért Rollins megindul felfelé a ketrec oldalán. Már a tetején van, amikor Cena visszarángatja és a vállára veszi. A felső kötélen állnak, onnan jön az AA! Mindketten elterülnek és hiába van nyitva a ketrec ajtaja, egyikük sem képes megindulni kifelé.
Azonban érkezik valaki, aki így bejuthat: jön Brock Lesnar!
Rollinsra rá sem hederít, Cenát ragadja meg és egymás után három German Suplexet ad neki.
Aztán jön Paul Heyman. Őt Cena nem érdekli, egyenesen Seth-hez lép és a kezét nyújtja. Rollins nem érti, majd egyszercsak szétterül a mosoly az arcán és lekezel Heymannel. Felül a ring sarkára és nevetve szemléli a megsemmisített John Cenát. Közben Paul Heyman és ügyfele, a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka távozik.
Cena kezd magához térni, lassan áll fel. Seth erre várt: csattan a Curb Stomp, ami visszalöki Cenát a padlóra. Seth Rollins fogja a MITB táskáját és lassan kilép a ringből. A meccsük még mindig tart, így ez a lépés a győzelmet jelenti: Seth Rollins legyőzte John Cenát.

Pre Show:

RAW:

28 című bejegyzés “WWE RAW 2014. december 15. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egy jó hír meg egy rossz hír: A jó, hogy ROYAL nem ír véleményt.
  A rossz, hogy a WWE egy nagy kupac szar, mióta nincs Del Rio és Punk.

  Kedvelés

 2. Nem érdekel ki mit gondol, számomra még mindig Lesnar karaktere a leghitelesebb a főövre. Egy igazi pusztító gépezet, egyszerűen nincs méltó ellenfele.Talán 2 személy mégis, az egyik Ryback, aki szerencsétlenül rosszkor sérült le. A másik az Wyatt, de mivel Wyatt heel és Lesnar is ezért kizárt hogy találkozzanak. Esetleg ha egy harmadikat kellene mondanom akkor Sheamus, de őt nem is látni, nem értem miért. Hagyjuk a 2 mozdulatos Cena-t és Reigns-t. Cena karaktere egyszerűen semmilyen, állandóan egy szerepet játszik: a szuperhőst. Ő is mint minden szuperhős a filmekben először elbukik majd a semmiből visszatér és legyőz mindenkit. Talán ezért olyan unalmas. Reigns-nek meg nincs történelme. Oké Shield tagja volt aláztak-gyaláztak, de nem volt nála se US se IC öv. Igen, a RR-ön kiejtett 12 embert, de ez nem jelenti azt hogy meg is érdemelné az övet. Semmi maradandót nem alkotott, semmi eredetiség nincs benne, egyszerűen 0.
  Rollins-t meg könyörgöm csapják oda Paul Heyman mellé, mert szerintem iszonyat jó heel lenne, ha nem az a 2 selyeminges b*zi lenne mellette.

  Kedvelés

  1. Rollin mellől el kéne venni azt a két buzit, de nem azért, hogy odategyék mellé a lapátfejű hóembert, hanem hogy legyen egy normális önálló eredeti heel karaktere. Nagyon jó szövege van amit Heyman csak elbaszna. Lesnarral is ez van, mellőle is el kéne takarítani a dagadtat. Mellesleg igazad van hogy Lesnar karaktere még mindíg a régi időkre emlékeztet, és tényleg hozzá illik a legjobban az öv. De a tény hogy 3 havonta jelenik meg elfogadhatatlan, és ezáltal még Szénát is fölé emelem, mert még Amerika megmentője is jobb bajnok, mint ez a faszkalap Lesnar, aki b*szik adásokra járni mert fáj a valaga a sok buzulástól.

   Kedvelés

   1. Nem tudom, Heyman nem olyan rossz szerintem. Arról meg nem Lesnar tehet hogy a szerződésében csak pár adás van. A WWE volt töketlen, hogy nem voltak elég határozottak vagy nem adtak neki több pénzt. Pontosan a pénz beszél. A sokak által csodált The Rock sem vállal ingyen adást, biztos lehetsz benne hogy Lesnar a töredékét sem kapta annak amit The Rock kapott 2012-ben. The Rock miért nincs itt? Mert Holywood többet tud adni mint a WWE.

    Kedvelés

    1. De akkor minek hozták őt bajnoknak? :S Ennyire barmok is csak az amerikaiak lehetnek. Kellett nekik Punk-ot meg Hardyt elküldeni. Most mind a kettőért térdán állva könyörögnének csakhogy színt vigyenek ezekbe az adásokba.

     Kedvelés

 3. Nem tudom, mennyire tűnt fel, hogy Lesnar hogy lefogyott a NoC óta. Egyértelműen az UFC visszatérésre készül, úgyhogy most komolyan megijedtem, hogy szuperszína megszerezheti az övet a RR-ön, és a WM főmeccs egy Roman Reigns vs john Cena lesz :O

  Kedvelés

   1. ŐŐŐŐ. Már neharagudj de te mit nézel? A Micimackót? Nem azt mondom hogy Széna most fél évig bajnok legyen de vegye el ettől a köcsög Lesnartól, hogy aztán más elvehesse tőle. Hagyjuk már… Nem gondoltm volna, hogy létezik olyan elfogult elmebeteg, aki szerint jó, ha Lesnar a bajnok.

    Kedvelés

    1. Azért lennék elfogult elmebeteg mert szerintem Lesnar jó bajnok? Nem azt mondtam hogy Lesnar jó, hanem azt hogy jobb mint Cena. Cena annyiszor kapta meg az övet/lehetőséget az övért, mint égen a csillag. Ha nem Cena lett volna a WHC bajnok amikor egyesültek az övek és nem nyerte volna meg később, akkor talán azt mondanám üsse kavics nem láttuk még WWE WHC bajnokként. De már láttuk és baromira nem hiányzik, mert azt hogy “The champ is here!” már hallottuk ezerszer és újat nem fog mondani vagy mutatni.

     Kedvelés

     1. Látom nem érted mit akarok mondani. Én annak drukkolok hogy elveszti az övet Lesnar, hogy asztán Cena-t is elgyepálja valaki. Én sem bírom őt nehogy azt hidd, de komolyan…hogy mondhatsz ilyent hogy jó bajnok Lesnar? Hogy? Nem értelek. Az a jó bajnok aki 3 havonta feltűnik egy adáson? Szép. Azért ennél még ez a 10 éves példakép Cena is jobb. És valószínűleg meg is kapja az övet a Royal Rumble-en mert ez a faszkalap Lesnar megy vissza a UFC-be. És remlhetőleg soha többé nem is jönb vissza, vagy ha vissza is jön akkor legalább járni fog rendszeresen adásokra és nem a zsiros menedzserét fogja kefélni éjjel nappal. Részemről a téma lezárva.

      Kedvelés

     1. Még az, de ha nem ilyen inas szerepet kapna, akkor bőven jobb lehetne mint Cena (főleg, hogy kicsit már lejárt..)

      Kedvelés

 4. Remélem Ryback is nyer övet nemsokára. Mondjuk Rusev veretlenségét ő szakítaná meg és elvenné az országos bajnoki címet tőle.

  Kedvelés

 5. Én abban reménykedem, hogy Reigns megnyeri a Royal rumblet, és Cena nem veri meg Lesnart a WWE övért és akkor a WrestleManián Reigns és Lesnar főmeccs lesz és Reigns lesz a WWE bajnok. Nagyon bízom benne hogy így lesz, csak azért nem tartom ezt valószínűnek mert Reigns tavaly a Royal Rumblen 12 embert ejtett ki, amivel rekordot döntött és sajnos szerintem nem fogják azt megtenni h egy tavalyi rekord után most megnyeri. A másik meg az h tavaly utolsónak esett ki, és úgy tudom olyan még nem volt hogy a következő évben nyer, aki utoljára esik ki. Bár ne legyen igazam és nyerje meg, nagyon szurkolok neki 🙂 mellesleg ha nem ő, akkor Ryback fogja szerintem megnyerni.

  Kedvelés

  1. Ezt amúgy szóról szóra így tervezik a WWE-ben, ebben biztos vagyok, biztos voltam már az SS-en is, mikor Lesnar megnyerte az öveket… De hogy mekkora lehetőségeket szalasztottak el, senkit nem küldtek ellene, csak ezt a szuperszénát, mer’ ő a menő a kisgyerekeknek. Pedig a Hiac-en is lehetett volna pl Wyatt ellen küldeni, de csak Cena kell nekik! Senki mást nem engednek az övek közelébe, mert ebből az 1 névből akarnak megélni kb…

   Kedvelés

 6. szerintem Roman Reigns lesz jövöre a befuto és meg is érdemli
  itt nálunk egy egész család imádja 4 gyerek és két felnöt

  Kedvelés

  1. Úgy van. Randy gyere vissza és rúgd szét mind Rollins mind Lesnar hátsóját. Mát igencsak rájuk fér. 🙂

   Kedvelés

 7. gyönyörü mutatványokat látunk Brock Lesnar-tol és seth-rollins -tol
  fuj undorito ez a két gyökér
  Roman Reigns nagyon jo volt 😀

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek