WWE RAW 2014. február 10. – Orton következő ellenfele

2014. február 10-én Los Angelesből jelentkezett a Monday Night RAW.  Az adás elején a szervezet megemlékezik Frank Bullokról, aki rég óta a cég alkalmazottja volt. Bullock a napokban hunyt el.
Justin Roberts jelenti be a mai vendég érkezését, ő nem más, mint a színésznő Betty White. Az idős hölgy (Betty 92 éves!) Big Show-ba karolva jön be.

A hírességek sétányán saját csillaggal rendelkező Betty bevallja, hogy nagyon izgatott és örül, hogy itt lehet ma. Show kérdezi tőle: mit fog csinálni ma este, mire nemes egyszerűséggel csak annyit felel: Szét akarok rúgni pár segget!
Triple H zenéje szólal meg és oldalán feleségével megérkezik a COO. Stephanie megöleli Bettyt, HHH gúnyosan rámosolyog Show-ra, majd a házaspár a ringhez megy.
The Game elmondja, amit már tudunk: figyelik az Elimination Chamber mérkőzés résztvevőit és azok után, hogy Daniel Bryan egy hete legyőzte a WWE Nehézsúlyú világbajnokot, úgy is tekintenek rá, mint esetleg a WWE arcára. De figyelembe veszik valamennyi szupersztárt, így Sheamust, Christiant, Cesarot és igen, John Cenát is.
A főnök sokáig nem folytathatja, megszólal a Bajnok zenéje és megjelenik Randy Orton. Mikrofont fog, de Stephanie nem engedi megszólalni, nem tetszik neki, hogy a Vipera ismét rabolja csak az idejüket. Javasolja neki, hogy menjen vissza az öltözőbe és készüljön fel a ma esti mérkőzésére.
Orton azt mondja, átgondolt mindent és most azért jött ide, hogy bocsánatot kérjen. Elnézést akar kérni a közönségtől, Stephanie-től, Triple H-től, mert gyerekes, önző és ostoba volt az utóbbi időben. Megértette, hogy ahhoz, hogy elérje, amit akar, meg kell adnia a vezetőségnek, amit ők akarnak. Kezdetként ma este visszaállítja a Vipera bajnoki uralkodását és ismét legyőzi John Cenát.
Stephanine McMahon szerint ez fantasztikus és ők bíznak Randy Ortonban. A Bajnok hozzáteszi: ez most a szívéből jön. A közönség egyre hangosabban kiabálja Daniel Bryan nevét, ezt pedig Steph meg is jegyzi Ortonnak. Randy szerint vissza kell gondolni hat hónappal korábbra, amikor a SummerSlamen ugyanitt a Staples Centerben, ugyanebben a ringben beváltotta a MITB táskáját Daniel Bryan ellen. HHH és Steph akkor nevezték őt először a WWE arcának. Orton jól akarja csinálni a dolgokat. Nem csak a ringben, hanem azon kívül is a WWE arca akar lenni. TV interjúkat, talk-show-kat akar, szerepet a legjobb sorozatokban! Ő az igazi arc, nem pedig az az öt ember, akit ellene állítanak az EC-n, vagy bárki más hátul az öltözőkben! Ő a WWE szíve és lelke, ő a WWE arca! Daniel Bryan zenéje szólal meg, a közönség azonnal felélénkül és ünnepli hősét.
– Randy úgy gondolod, te vagy a WWE szíve és lelke? – kérdezi, közben pedig az őt ünneplő tömegre mutat.
Stephanie dühös, figyelmezteti őket, hogy félbeszakították Triple H mondandóját egy élő televíziós adásban. Közli, hogy ezentúl minden egyes szupersztár, díva a mondandójával először Kane-hez kell, hogy forduljon. Daniel Bryan szerint ezzel az a probléma, hogy Kanet sehol nem lehet megtalálni, majd emlékeztet mindenkit arra, hogy egy hete Kane megpróbált beavatkozni kettejük meccsébe. A kérdés: Miért?
Kane azonban elhibázta, ő pedig legyőzte Randy Ortont, most pedig úgy döntött, hogy Kane fejét akarja! Nem találkozót, meccset akar ellene!
Steph másképp látja a dolgokat, szerinte épp Daniel volt az, aki elsőként támadt Kane-re. Mindamellett nem tűrik az ilyen akciókat, és mivel Kane a jövő héten távol kell hogy legyen, erős hangvételű levélben kapja meg a megrovását.
Bryan szerint ez aztán a valóban súlyos büntetés. Ki hagyja jóvá azt, amit HHH és Stephanie művel? Az arrogancia és a butaság kombinációját? – kérdezi.
Orton háborodik fel: mit gondol Daniel, kivel beszél? Több alázatot kellene mutatnia és megtiszteltetésnek venni, hogy ugyanabban a ringben állhat, amiben a COO és felesége.
Daniel Bryan szerint mindenki tudja, hogy érez a Vipera Steph iránt, hisz évekkel ezelőtt, amikor egyik meccsükön HHH-t a ringhez láncolta, a szeme láttára csókolta meg a feleségét. Orton elégtételt venne, ám Triple H szerint erre nincs szükség, és hatalmával élve úgy dönt, hogy a ma esti RAW adásban Daniel Bryan nem kap ellenfelet és nem lép ringbe!
Azt teszik, ami a legjöbb az üözletnek és ami a legjobb Daniel Bryannek, akinek a jelenlegi zavart állapotában arra van szüksége, hogy ezt az éjszakát most fejezze be.
A közönségnek érthetően ez nem tetszik, Bryan is azonnal tiltakozik. Harsog az arénában a No! No! No! HHH, Steph és Orton távozik.

Megszólal a RAW már jól ismert zenéje és megtudjuk, hogy a Világ Legerősebb Embere, Mark Henry ma visszatér.

Rey Mysterio, Cody Rhodes és Goldust vs The Wyatt Family
Az első mérkőzés tehát egy hat emberes tag team meccs lesz, ami előtt még belenézhetünk a pénteki SmackDown-ba, amikor Beay Wyatt legyőzte Goldustot.
A mai látványos és kemény meccsen Rey és a Rhodes testvérek többször is közel álltak a győzelemhez és Bray Wyattre hárult a feladat, hogy embereit megmentse a kopogtatástól. Végül épp ő volt az, aki megakadályozta Mysterio újabb 619-ét, elkapta a mexikóit és befejezte a mérkőzést.
A győztesek: a Wyatt Family tagjai

Bray Wyatt ünneplés helyett a Shieldnek üzent: gyorsan el fognak bukni, mert a következő játék kezdődik…

Visszanézhetjük Roman Reigns Royal Rumble teljesítményét, majd a backstage-be Renee Young mikrofonja elé áll a Shield három tagja. Látva az előző meccset a srácok is magukat népszerűsítik, mint mondják: a tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak és el fogják pusztítani a családot. Renee megemlíti, hogy Dean Ambrose hónapok óta nem védte meg a címét, Reigns pedig megjegyzi: Milyen bajnok akar így lenni. Természetesen ez csak olaj a tűzre kettejük láthatóan feszült viszonyában. Dean Ambrose szerint senki nincs, aki ki merne állni, hogy elvegye tőle a bajnoki övet és egy nyílt kihívást tesz közzé ma estére, aminek tétje a US Bajnoki cím!

Betty White-ot láthatjuk néhány díva társaságában. Vickie Guerrero érkezik, hogy hízelegjen kicsit a hölgynek, majd megjelennek a Tag Team Bajnokok is, akik azt hallották, hogy valaki meg akarja tréfálni Bettyt. Azért vannak itt, hogy megvédjék – mondják, majd elkísérik teázni.

A reklámblokkban a mai fő eseményt népszerűsítik, amin Randy Orton következő ellenfele John Cena lesz. Láthatjuk, hogy sor fog kerülni még egy tag team meccsre: Sheamus és Chrisrian a Real Americans ellen.


Santino Marella vs Fandango

Ez az a mérkőzés, amitől talán senki nem vár sokat. Mindkét szupersztár karaktere inkább komikus, mint harcos és a rövid meccset végül Fandango nyeri.
A kopogtatás után Fandango és Summer távozik, Santino állapotát pedig az egy hete már látott Emma ellenőrzi.

Backstage: A kommentátori/tudósítói csapat új tagját ismerhetjük meg Byron Saxton személyében. A fiatal srác első feladata élő adásban, hogy Sheamus-szel beszélgessen. Christian, Sheamus ma esti tag team partnere (EC ellenfele) is szóba kerül, de természetesen a legfontosabb kérdés az Elimination Chamber mérkőzés. Sheamus nem aggódik azért, hogy ki kerül az útjába. Lerúgja egy Brogue Kick-kel és meg akarja nyerni az EC-t.


Sheamus és Christian vs The Real Americans

A meccs előtt is az EC a téma, hisz Antonio Cesaro is részt vesz a WWE Nehézsúlyú Bajnoki övért kiírt mérkőzésen. Zeb Colter levág egy promot és megígérik, hogy Cesaro lesz az első igazi amerikai WWE Bajnok. Colter döntése értelmében ma este Antonio kezdi a meccset és Swaggernek ez nem tetszik.
A nem egészen egy hónapja visszatért Christian lép ringbe elsőként a másik oldalon.
Számos váltással, kopogtatási kísérlettel és remek mozdulatokkal tarkított mérkőzést láthattunk, amin Cesaro közel állt ahhoz is, hogy kiszámolással nyerjen, hisz a Cesaro Swing és egy nagy esés után Christian csak az utolsó pillanatban ért vissza a ringbe.
Aztán jött Sheamus és nem kegyelmezett. Először egyedül, majd a lassan erőre kapó Christiannal közösen padlóra küldték ellenfeleiket. A Brogue Kick-et Swagger kapta és ezt követően nem tudott kirúgni.
A győztesek: Sheamus és Christian

Backstage: Renee Youngot és John Cenát látjuk, természetesen a ma esti fő eseményről, illetve az EC-ről van szó. Cena szerint a WWE-ben jelenleg két név dominál: Randy Orton és John Cena. Népszerűsíti a két hét múlva induló WWE Networkot, ami mindent meg fog változtatni. Cena nagy változásokról beszél. A WWE Univerzum Daniel Bryant akarja, tehát meg kell adni nekik és szükség van új szupersztárokra is. A változásoknak a mai, Orton elleni mérkőzése fontos pillanata, mert ez a meccs a jövőjükről szól. John Cena ma este le akarja zárni a rivalizálását Randy Ortonnal és két fontos kijelentést tesz: Az egyik: le fogja győzni a Viperát egész Los Angeles előtt. A másik: Jöhetnek a Wyattek, a Shield, Antonio Cesaro, Daniel Bryan… Bárki, aki folytatni akarja a jövőben, rajta kell, hogy keresztül menjen!

Újabb reklámblokk, amiben Batista Bomb videót láthatunk és Michael Cole elmondja, hogy Dave a WrestleMánián a Bajnok kihívója.


Dolph Ziggler vs Alberto Del Rio

Ziggler lendületesen kezd, ám ez kevésnek bizonyul. Del Rio az első adandó alkalommal visszavág, bevisz egy rúgást fejre és máris kopogtat.
A villám mérkőzést Alberto Del Rio nyeri, de nem elégszik meg ennyivel. Már majdnem kilép a ringből, amikor meggondolja magát, visszamegy és elkapja Zigglert a Cross Arm Breakerrel. A mérkőzésvezető képtelen megállítani, de érkezik Batista! Az Állat egy Spearrel teríti le a mexikóit, majd nekicsapja a lépcsőnek, a barikádnak, végül pedig a lebontott kommentátori asztalra adja neki a Batista Bombot.
Érkezik az orvos, Batista távozik.

Backstage: Batista a hátsó részen megy, amikor Triple H állítja meg és azt mondja neki: Jó dolog, hogy Batista visszajött, de nem mehet csak úgy ki és teheti azt, amit az előbb Del Rioval. Batista szerint megérdemelte és ezt HHH sem vitatja, ám a WWE egy nyilvánosan bejegyzett társaság és ha valami rosszul sül el, valami nem úgy történik, ahogy kellene, az ő felelőssége. HHH próbálja Batistát úgy beilleszteni a dolgokba, ahogy az a legjobb az üzletnek, de Dave szerint Alberto Del Rio most az ő üzlete.A COO felveti, hogy az Elimination Chamberen Batista megkapja Del Riot, majd hozzáteszi, hogy ő csak meg akarja védeni Batistát. A dolgok valóban megváltoztak – állapítja meg Dave.

Lita, a WWE korábbi tehetséges dívája 2014-ben a WWE Hall of Fame tagja lesz, ennek alkalmából egy összeállítást láthatunk róla.

Betty White az Outlaws tagjaival teázik, de gyanúsnak tartja őket. Road Doggnak saját teareceptje van, aszerint készült az ital. Megmutatják a bajnöki övet, amit Betty megcsodál, ám míg félre fordul, beleöntenek a teájába valamit. Az idős hölgy egy kis citromot kér, és amíg behozzák, kicseréli a poharakat. Billy Gunn kapja a “kevert” italt és gyanútlanul felhajtja…

Ryback és Curtis Axel vs The Usos
A meccset a Tag Team Bajnokok a kommentátorok mellől nézik és láthatjuk, hogy Gunn egyre gyakrabban fogja a gyomrát.
A mérkőzést az Uso testvérek mozdulatai tették látványossá és fürgeségük eredményes is volt. Jey lerúgta, majd Jimmy egy Superfly Splash-sel végképp kiterítette Curtis Axelt és kopogtatott.
A győztesek: az Uso testvérek.

A meccs után a New Age Outlaws tagjai a ring felél indultak, ám Billy Gunnak fontosabb dolga akadt: futva indult kifelé, mert hatni kezdett a Betty teájába szánt hashajtó.

WWE United States Bajnoki cím mérkőzés: Dean Ambrose vs ?
Dean Ambrose korábban nyilt kihívást intézett a szupersztárokhoz, mondván nincs, aki ki merjen állni ellene. Elérkezett a cím mérkőzés ideje, a Shield a ringhez vonult, hogy lássák, ki bátorkodik kihívni Ambroset.
Amikor megszólalt a zene, a magabiztosság elszállt, a kihívó nem más, mint a visszatérő Mark Henry!
Tehát Dean Ambrose vs Mark Henry a US Bajnoki címért – a dolog egyetlen embert mosolyogtatott meg, Roman Reigns-t.
Ambrose tanácstalan volt, nem tudta mit kezdjen Henryvel, aki kétszer gyorsan földre lökte. A második alkalomnál a Bajnok kiment a ringből, majd vissza.
Megpróbálta Henryt sarokba szorítani, de persze nem sikerült, a Világ Legerősebb Embere gyorsan átvette az irányítást. Dean próbálkozott és Henry még mindig bekötött karját vette célba – sikerrel. Mark karja még nem teljesen egészséges, ez a gyenge pontja és ez az, aminek a csavarásával Ambrose földre tudta vinni. Henry azonban nem véletlenül kapta a Világ Legerősebb Embere nevet, fél kézzel is képes volt elbánni ellenfelével és kiosztotta neki a World’s Strongest Slam-et. Kopogtatott épp, amikor Seth Rollins rátámadt!
A mérkőzésvezető azonnal diszkvalifikálta Deam Ambrose-t, és ez azt jelenti, hogy a meccset Mark Henry nyerte, de a bajnoki öv továbbra is Ambrose-nál van!
A gong ellenére folytatták: Henry bosszúra vágyott, padlóra küldte Rollinst, majd mikor megfordult, Reigns terítette le a Spearrel. A Világ Legerősebb Emberének sorsa itt pecsételődött meg, a hármas túlerő legyőzte.

A Shield tagjai már távozni készültek, amikor megjelent a Wyatt Family. A ring két oldalán álltak és farkasszemet néztek. Roman Reigns lépett először, majd Bray Wyatt. Aztán ismét Roman, Wyatt pedig meghátrált. Most nincs csata.

Ismét láthatjuk, ahogy januárban Randy Orton John Cena édesapjára támadt, majd következik a lányok meccse.

A Bella Ikrek és Cameron vs AJ, Aksana és Alicia Fox
AJ-t és csapatát Tamina is kísérte. A Díva Bajnok Nikki Bellával kezdett, ám szokásához híven gyorsan elhagyta a ringet, majd ugyanilyen gyorsan átengedte a terepet Aksanának.
A másik oldalon Brie érkezett és be is szorult kicsit a ringbe, ráadásul Aksana, majd Alicia fölényt is alakított ki.
Több váltás után Cameron és Aksana került össze és Cameron gyorsan eljutott egy DDT-t követően a befejezéshez.
A győztesek: Brie Bella, Nikki Brella és Cameron.

Láthatunk egy rövid összefoglalót arról, hogy a Bella ikrek, Mark Henry és Stephanie McMahon korábban a James Madison középiskolában vett részt egy bántalmazás elleni rendezvényen.

Nem maradhat el John Cena és Randy Orton rövid összehasonlítása sem, hisz nincs más hátra, mint a két szupersztár presztízs mérkőzése.

A Royal Rumble 30 emberes meccsén már bemutatkozott új tehetség, Alexander Rusev promóját vetítik le. A leendő szupersztár mellett egy leendő díva, Lana is képernyőre kerül.

Még egy kis visszatekintés az adás elejére, majd fellobbannak a lángok és Kane érkezik.
Stephanie McMahon azt mondta, hogy egy hétre szabadságolják, de ma még itt van, az adás után indul csak. Elnézést kér a vezetőségtől, hogy meggondolatlan döntést hozott a múlt héten, elmondja, hogy saját akaratából járt el, amit tett, ahhoz a vezetőségből senkinek nem volt köze.
Daniel Bryan zenéje szakítja félbe a bocsánatkérést, a tömeg hangosan ünnepli.
Daniel a ringhez szalad és Kane-re támad! Bár ő számít erre, először mégis Bryan kerül fölénybe, majd Kane ellöki magától és leteríti. Kane nekivetkőzik és ismét egy chokeslame-ra készül, de Bryan védi a mozdulatot! Elhúzza a kötelet, Kane átesik rajta, Daniuel ráugrik, majd kívül folytatják tovább. Kane végül átesik a barikádon és a nézők között elhagyja az arénát.

A pénteki SmackDownra bejelentik az Uso testvérek és a Rhodes testvérek vs a New Age Outlaws, Ryback és Curtis Axel meccset, Randy Ortonra pedig Antonio Cesaro vár következő ellenfélként.

Az irodából, a kivetítőn kersztül Betty White mond köszönetet, majd bejelenti az este utolsó mérkőzését.


Randy Orton vs John Cena

John Cena érkezik elsőként és Los Angeles közönsége meglepően jól fogadja. Aztán jön a Bajnokok Bajnoka, akit itt és most nem szeretnek annyira, mint ellenfelét.
Összeakaszkodnak, majd Cenáé az első kopogtatási kísérlet, amiből Orton természetesen kirúg, majd elhagyja a ringet. Pillanatokkal később, mintha visszajátszást néznénk, ugyanez ismétlődik meg, ezúttal azonban Randy a rámpa közepéig megy el. Harmadik nekifutásra már keményebbek kicsit, a kopogtatási kísérleteket ismét Cena neve mellé könyvelhetjük el. Orton egy jól betalált könyökös és pár rúgás után javít az arányon, az arénában pedig a korábbi fogadtatás ellenére egyre többször hangzik fel a Cena Sucks bekiabálás.
Egyértelműen Orton percei következnek, a ringen kívül is folytatják. Cena fekszik, a közönség szerint unalmas a dolog, így kicsit begyorsítanak. Közel tíz perc után a helyzet változatlan, valószínűleg senki nem rágja tövig a körmét az izgalomtól – ők ketten elvannak egymással hol így, hol úgy. Jó időnek kell eltelnie, hogy azt érezzük, valamelyikük végre be akarja fejezni ezt a meccset. Ortonnaa van talán több esélye, hisz ekkor egyértelműen ő irányít. Ad John Cenának egy DDT-t, majd készül az RKO-ra. Cena számít erre, elkapja a Viperát és befogja az STF-be! Orton eléri a kötelet, így kiszabadul. A következő dropkick után mindketten fekve maradnak, a mérkőzésvezető rájuk számol. Orton áll talpra először, majd felmutat a WM XXX. logójára. Készülődéséből látszik, hogy Punt Kick jönne, de Cena erre is számít! Felkapja a lábát lendítő Ortont és adná neki az AA-t, csakhogy Orton sem ma kezdte és kicsúszik a mozdulatból!
John Cena kap egy RKO-t de a kopogtatásból még ez után is ki tud rúgni! Orton nem hiszi el… Cena felkapja, megadja neki az AA-t, ám most Orton rúg ki kettőnél! Johnon a sor, hogy csodálkozzon kicsit, majd a kötélről akarja adni a következő AA-t! Orton kézzel-lábbal tiltakozik, nem is sikerül a befejezés, így Cena lerúgja, majd ráugrik a ring sarkáról! Most jön a következő AA és a kopogtatás, a mérkőzést John Cena nyeri!

Randy Orton tehát három meccséből kettőt elveszített, pénteken következik Antonio Cesaro, majd legvégül Sheamus. John Cena azt ígérte, ma lezárja a rivalizálást, bár kérdés, be tudja-e ezt tartani, hisz az EC meccsen ő is ott lesz, mint lehetséges Bajnok.

A következő PPV-re hivatalosan még mindig csak három mérkőzést jelentettek be, tehát a hátra lévő időben várhatjuk, hogy tovább fokozódik a helyzet.

Letöltés: http://www.multiupload.nl/68LSSMRZ3S

15 című bejegyzés “WWE RAW 2014. február 10. – Orton következő ellenfele” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hello !

  Szerintem az lesz ami eddig is volt! Elimination chamber-ön hiába verik most össze-vissza Orton fog nyerni! Valami nagy változás kell, hogy valaki elvegye tőle az övet!

  Kedvelés

 2. Nem kötözködni akarok,távol álljon tőlem,de ezen az új oldalon sehol sem találom az NXT-t,a Total Divast,és a Main Eventet sem.
  Tudom,hogy az oldal még nincs kész,de ugye ezek is fent lesznek?

  Kedvelés

 3. NEKEM VALAHOGY ÚGY TŰNIK AZ EGÉSZ WWE TEVÉKENYSÉGE,MINT HOGYHA ARRÓL SZÓLNA AZ EGÉSZ HOGY VALAHOGY MEGÚSSZÁK A HETI ADÁSOKAT ÉS PPV KET.
  Nagyon erősen ez jön le a képernyőről. De ez csak az én véleményem. 😕

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek