WWE RAW 2014. július 21. – C-Terv

RAW_1103_Photo_169-1

2014. július 21-én, egy nappal a WWE Battleground PPV után Miami adott helyt a Monday Night RAW 1104. adásának. Már a Pre Show-ban megtudtuk, hogy ezen az estén Triple H be fogja jelenteni John Cena ellenfelét a SummerSlamre.

Legelőször az arénában Triple H King of Kings című zenéje szólal meg, amire érkezik Hunter. A közönség inkább negatívan reagált a COO megjelenésére, amit követően végül elcsendesült az egész publikum és megszólalt a legenda. Elmondja, hogy pont ilyen reakcióra számított azt követően, hogy a Battleground-on nem tudta visszaszerezni a Vezetőség a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Emellett pedig bevallja, hogy sokkal jobban kifordult magából és sokkal, de sokkal őrültebbnek érzi magát, mint a karrierje alatt eddig bármikor. Egy valóságos érvágásként beszél az előző PPV-ről, aminek hallatán a rajongók megpróbálják tovább fokozni a COO haragját, hiszen egy cseppet sem szimpatizálnak vele, valamint kigúnyolják és körbenevetik. Triple H kijelenti, hogy nehéz neki elviselni, hogy ezúttal alul maradt és nem kaphatta meg amit szeretett volna, hiszen több ismerőse is figyelte ezt a fizetéses adást. Közöttük a barátja Mark, valamint olyanok, akik számítottak rá és arra, hogy a Vezetőség ismét magáénak tudhatja majd a címeket. Viszont ahogy végiggondolta a helyzetet kezdett rájönni arra, hogy az egész életében képes volt kikecmeregni a kilátástalannak hitt helyzetekből és végül nyert. Kijelenti, hogy ezúttal is ez fog történni, hiszen nem nyugszik addig, amíg nem szerzi vissza az övet maguknak.
A COO egyértelműen elmondja, hogy képes lesz várni még négy hetet a SummerSlam-ig, ahol végül nem John Cena fog távozni Bajnokként és többé nem kell látnia John rohadt pólóját a címet alatt. Az egyetlen kérdés azonban, ami még megválaszolatlanul kering a levegőben, hogy ki is lesz majd Cena ellenfele. Ennek hallatán egyből megszólalt Randy Orton zenéje és a Vipera eléggé paprikás hangulatban érkezett a bejárat felől. Elmondta, hogy szeretne megszólalni ennek ügyében, hiszen Triple H ígért egy visszavágót Orton-nak a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért, amit még mindig nem kapott meg. Viszont hogyha Randy-t nevezi meg ellenfélnek, akkor garantálja, hogy képes lesz a SummerSlam-en megszerezni a győzelmet és a Bajnoki öveket. Triple H erre válasz képpen kijelentette, hogy akár az egész Roster megérdemelné így a meccset, de egy olyan Szupersztárt akar nevezni, aki képes felkelteni az érdeklődését és, hogyha meglátja a ringben, akkor a tehetség egyszerűen elvarázsolja. Egy olyan valaki, aki tud bizonyítani. Ekkor Orton szóba hozta Kane-t, akivel az elmúlt időszakban csak problémái akadtak és kijelentette, hogy a Vörös Szörny is ilyen volt, de végül csak hátráltatja az egész Vezetőséget.
Ekkor felgyulladtak a lángok és Kane érkezett a ringbe, aki elmondta, hogy nincsen megelégedve a mostani helyzettel, hiszen nem tud semmit felmutatni a vezetőség és már nagyon belefáradt Randy Orton-ba és abba, hogy bébiszitter legyen. A mondtatot követően Roman Reigns érkezett a szorítóhoz, aki szintén részt vett a Battleground főeseményén. Roman elmondta, hogy a döntés Triple H előtt, viszont senki sem lenne kíváncsi Kane meccsére Cena ellen és egyetlen rajongó sem akarná látni Orton-t és Cena-t egymás ellen újra. Viszont mindenki izgalommal figyelné ha Roman csatázna az övért John ellen. Ekkor elkiáltotta magát, hogy higgyenek ebben és egyből levágott egy kemény Superman Punch-ot Kane-nek. Triple H a ringen kívül mondta el, hogy hisz ebbe, valamint abba, hogy Roman-nek lesz egy meccse Orton és Kane ellen, itt és most!

Roman Reigns vs Kane és Randy Orton (Handicap Meccs)

A harcban kiegyenlített volt a harc, végül Reigns bevitte a Comebak-jét, amit követően Kane egyetlen Big Boot-al volt képes fordítani. Ekkor lepacsizott volna csapattársával, ám Orton nem szeretett volna váltani. A Szörny ekkor megragadta csapattársa torkát, ám nem láthattunk sem ChokeSlam-et sem pofont, mert Roman egy Superman Punch-al érkezett. Ezt követően kiosztott egy Spear-t is, amit követően megszerezte a győzelmet ebben a Handicap csatában.

Alicia Fox, Cameron, Eva Marie és Rosa Mendes vs Nikki Bella

Mivel Brie Bella egy jókora pofont levágott még a Payback-en Steph-nek a főnökasszony megpróbál minél inkább keresztbe tenni Nikki-nek és Daniel Bryan-nek. Ahogy megérkeztek a harcoló dívák Steph és is a ringhez sétált, ahonnan egyenesen a közönség sorai felé vette az irányt és kemény szavakat mondott Brie Bella-nak, aki végig szerette volna nézni ezt a RAW-t. Brie nem igazán volt hajlandó elviselni ezt és kijelentette egyszerűen, hogy: “Hülye kurva”. Ennek hallatán Steph meglehetősen mérgesen egyből a biztonságiakat hívatta, ám Brie megmutatta, hogy hozott magával jegyet és emiatt nem távolíthatják el. A security megérkezett, ám Brie ekkor kikapta még Steph kezéből a mikrofont és kijelentette, hogy egy cseppet sem bánta meg a kijelentését és az ilyen viselkedésmód miatt nevezte őt bugyuta ribancnak. Ekkor Steph levágott egy nagy pofont Brie-nek, majd távozott az arénából. A Bella lányt pedig a biztonságiak vezették el.

Bo Dallas vs Damien Sandow

Sandow ezúttal LeBron James mezben jelent meg, amin át volt húzva a Miami Heat felirata és egy kis fehér mezőben alá volt vésve a Cleveland szó. Ugyanis James elhagyta a floridai csapatot és visszatért a Cavaliers-hez. A harc elindulásától fogva inkább Bo kezében volt az irányítás, végül pedig ezt a sikeres szereplést győzelemre is váltotta.

Ezt követően Bray Wyatt jelenik meg Erick Rowan és Luke Harper társaságában a ringben, ahol egy mikrofont ragad és egy kicsit beszél a Battleground-ról, ahol vereséget szenvedett Chris Jericho ellen. Tulajdonképpen a Jericho féle Highlight Reel-ben lett volna a vendég Bray, ám a Backstage-ben egy kemény verés miatt Chris nem volt képes megjelenni itt a szorítóban. Emellett Wyatt kijelentette, hogy számára, valamint az egész Wyatt Family számára már nem létezik Chris Jericho. Elvesztette a Battleground-on a csatát, de ahogy egy videóban megmutatta megnyerte a háborút és megsemmisítette Y2J-t. Ezzel pedig ismét leigázott egy óriásit és hőst teremtett magából és a családból, már csak idő kérdése, hogy mikor lesz a teljes uralom az ő kezében.

The Miz vs Dolph Ziggler

Miz megszerezte a Battle Royal csatában az Interkontinentális Bajnoki övet, hiszen ő volt az a Szupersztár, aki képes volt a végsőkig bent maradni a szorítóban. Ezúttal pedig Dolph-al harcolhat, akit végül ő dobott ki a “döntőben”. A mostani összecsapásukban Ziggler kivédte a Skull Crushing Finale-t, amit követően egyből értékesítette a Zig Zag-et és megszerezte a győzelmet a Bajnok ellen.

A Backstage-ben Cesaro és Seth Rollins szólalkozott egy kicsit össze, hiszen a svájci úgy gondolja, hogy sokkal rátermettebb lenne arra, hogy Cena ellen a ringbe lépjen, mint a Vezetőség emberi. Ha Triple H megadja neki a lehetőséget, akkor bebizonyítja, hogy ő a legjobb a biznisznek. Hiszen Cesaro még egyetlen egy címmeccset sem vesztett el. A COO ekkor elgondolkozott és kiírt egy meccset Cesaro-nak a mostani RAW-ra, amiben bizonyíthat.

AJ Lee és Paige vs Emma és Natalya

Annak ellenére, hogy AJ legyőzte a Battleground-on Paige-et ismét csapatban szerepelnek, méghozzá ütőképesen. Képesek voltak legyőzni ellenfeleiket. A győzelem megszerzését követően Paige a magasba emelte AJ kezét, ám ez csak a látszat volt, hiszen megtámadta a Bajnokot és kemény verésben részesítette. Ezzel bekövetkezett Paige első turn-je, amivel heel karakter lett.

Zack Ryder vs Fandango

A harc rövid volt és egy kicsit kiszámítható, amiben Zack Ryder szerezte meg a győzelmet és utána pedig egy kicsit még ünnepelt a ringben Layla és Summer Rae társaságában.

A harcot követően megnézhetjük a RAW vendégét Flo Rida-t, aki előadta a Let it Roll című számát. Ám egy hirtelen váltás után a rendőrség érkezett az arénába, akik Steph McMahon-t kérdezték arról, hogy miért kritizált és ütött meg egy szurkolót, akinek volt jegye erre az adásra. Steph folyamatosan csak arról beszélt, hogy minek is nevezte őt Brie, végül pedig megbilincselték és elvezették a helyszínről a hölgyet.

A Backstage-ben ezt követően Triple H-et láthatjuk aki az események után pakolni kezdett, hogy elintézhesse a feleségének a bajos ügyét. Ekkor megjelent az irodájában egy ismerős figura, aki egykori WWE Szupersztár, Joey Mercury. Joey segíteni próbál a COO-nak, aki ezt el is fogadja, reméljük, hogy Joey folyamatos szereplő lesz az adásokon.

RybAxel vs Kofi Kingston és Big E

A harcban Big E és Kofi duója tudta megszerezni a győzelmet, amit követően megjelent a ringben Xavier Woods, aki elmondta, hogy nem tudnak előrehaladni a zenével és a tánccal, hogyha nincsen idejük és lehetőségük. Muszáj lenne rend és idő ahhoz, hogy végül elérhessék a céljukat és sikeresek legyenek.

Rusev vs Great Khali

A harcban nem nagy meglepetésre Rusev szerezte meg a győzelmet a finisherjét követően.

Cesaro vs Dean Ambrose

A csata nem volt rossz, bár nagy kár, hogy végül diszkvalifikációval zárult, hiszen Ambrose székkel esett neki ellenfelének.

A főeseményen Triple H jelenik meg a ringben, aki elmondja, hogy végre bejelentetné a SummerSlam-re John ellenfelét, ám mielőtt még elhangozhatna a név megjelent a bejáratban Paul Heyman. Paul elmondta, hogy ezúttal felelősségteljes döntést kell hozni, hiszen nem lehet akárkit megbízni azzal, hogy szerezzen övet. Viszont van egy ajánlata Paul-nak, ami egy nagyon veszélyes döntés, ám ezzel kétségtelenül elérheti Triple H amit szeretne. Miután a A-Terv nem volt életképes, a B-Tervnek pedig Dean Ambrose mindegyik táskabeváltási próbálkozását megakadályozta. Szeretné,hogyha a COO átgondolná a C-Tervet. Ennek hallatán egyből a bejárat felé mutatott Heyman, ahol felvillant Brock Lesnar videója a kivetítőn és megszólalt a bestia zenéje. A ringbe sétált Paul kíséretében a Harci Gépezet, ahol kezet rázott Triple H-el, majd végighallgatta, ahogy menedzsere dicséri őt a rajongók előtt.

Ezzel zárult a RAW, az már biztos, hogy Cena-nak megvan az ellenfele a SummerSlam-re Brock személyében, ám még kíváncsiak lehetünk arra, hogy mi lesz a Steph-Brie konfliktus következő állomása. Hogy Jericho készül-e válasszal Bray-nek a Wyatt Family támadása miatt. Hogy Kane és Randy között a viszony mennyire fog még elmérgesedni a következő hetekben, valamint, hogy Roman Reigns ezúttal kivel keveredik konfliktusba, hogy nem az első számú címért fog harcolni a PPV-n.

Pre Show:

RAW:

Backstage Pass:

32 című bejegyzés “WWE RAW 2014. július 21. – C-Terv” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Örülök Paige-nek, h elátta AJ baját. Nekem AJ egy örök hell karakter marad 🙂 Ennyit a hónap szupersztárodról 🙂 Remélem a SummerSlam-an Paige visszaszerzi az övét 🙂

  Kedvelés

   1. tudom hofy kissé furcsa kérdés de nem nagyon értem mit is jelent a heel és a face kifejezés 🙂 tudnátok segíteni?

    Kedvelés

 2. Nem értem Lesnar mit adott az asztalra, hogy ennyi lehetőséget kapott.Leverte Undertakert, most meg 100%, hogy bajnok lesz!Ki az a Brock Lesnar?Vannak nála ezerszer tehetségesebb pankrátorok is.

  Kedvelés

   1. És akkor ki verje meg Cena-t? Orton? most volt bajnok fél évig. Kane? ahahhahahha viccxd Reigns? inkább nézem egész életemben Cena-t, mint egy napig azt a szerencsétlent.

    Kedvelés

   2. Awesome én azért egy Lesnar vs. Orton meccset nagyon szívesen megnéztem volna, ha Orton kapna valami “eredményesebb” heel szerepet, pl.:(2009-2010)

    Kedvelés

  1. Talán abban van igaza hogy Lesnar egy évben vagy félévente jelenik meg csak egy pár PPV-re és annyi. És igy lehet hogy jelen állás szerint nem érdemel meg cimmeccset.
   Másfelől pedig igaz hogy nincs túlzottan életképes szereplő a szervezetnél aki ezt a szerepet eljátszatná.
   Én szeretem Reignst sokakkal ellentétben itt, de nem érett meg még arra hogy 1v1 cimmeccset kapjon.

   Kedvelés

   1. Nem Brock karakterének akarnak jelentőséget adni azzal,hogy megkapja az öveket,hanem az öveknek akarnak jelentőséget adni,azzal,hogy neki adják!
    És ha bajnok lesz akkor full time-ba marad egészen a WM ig!

    Kedvelés

  2. IGAZA VAN! LESNAR NEM TETT EDDIG ELEGET HOGY ILYEN SOKAT KAPJON! MINDEN ÉVBEN VISSZATÉR ELLJÁTZSA HOGY Ő AZ ATYAURISTEN AZTÁN ELHUZ EGY ÉVRE A FRANCBA. CSAK OLYAN ÉRDELMELHETNÉ MEG AKI AKTIV TAGJA A WWE-NEK PL: Roman reigns, chris jericho, rob van dam, kane, vagy akár JHON CENA

   Kedvelés

  1. Semmi.
   Egyszerűen kilépett,a sztori szerint The Miz intézte el,és”véget vetett a karrierjének”,de mindenki tudja,hogy kiszállt a WWE ből.

   Kedvelés

 3. egy normális diva nincs a wwe-ben aki legyözné aj let viszatérhetne beth phoenix maryse kharma melina kelly kelly eve torres ök tudtak valamit de a mostani divák semmit nem tudnak bethphoenix 1 perc alatt legyözte ajt mikor ök bent voltak aj egy senki volt

  Kedvelés

  1. na annak én is örülnék ha visszajönne Pl Kelly,Maryse,Michelle,Melina,
   nempedig olyanok mint Eva Marie,meg Jojo áááááááá ezt sosem fogom megérteni.

   Kedvelés

 4. Lemerem fogadni, hogy SS-en a másik “nagy” meccs Orton vs. Reigns lesz és már lelki szemeim előtt látom is ahogy a Superman levág 3 Superman Punch-ot és nyer… Nem tudom miért erőltetik ezeket (John Cena, Daniel Bryan, Roman Reigns) egyszerűen hányinger, hogy mindenkit megvernek…. Kane-ből is igazán kilehetett volna hozni egy olyan Undertaker2 karaktert, nem… Itt kell bohóckodnia és jobberkednie… Mindegy..

  Kedvelés

 5. Huuuha… :S Jó volt ez 😀 Sokkal jobb mint a többi átlagos adás. 😀 Egyetlen bajom volt vele majd a végén leirom hogy mi.

  Az elején erre a handicap bohóckodásra nem tudom mi szükség volt :S Ahogy azt sem hogy most hogy tudjuk hogy ki fogja betömni Széna lyukait, mi lesz ezzel a három száműzöttel :S Nyert Reigns. Örülnék egy Orton face turn-nek mert ez a seggnyaló heel ez nem áll neki jól.

  Stephanie McFuckinMahon azt hitte kibaszott Bellával de aztán…. :3

  Bo Dallas vs Sandow… Mondanám hogy jó hogy ez a taknyos Alekosz nem kap jobb meccseket de az a baj hogy még ilyent sem érdemel ez a homokvár. Takaritónak sem venném fel az első kukába dobnám ki ha lehetne 😀 De sajnos még itt fog lábatlankjodni egy ideig.

  Mondtam hogy ez a köcsög csöves úgy lesz kihozva mintha ő nyerte volna a meccset…. :-j Jerrichonak ennyi volt a dicsőség. 15 minutes of fame. Ezután csak gyepálni fogják a koldusok.Hiába nyert. Ezután cumizni fog adásokon át :S Gyönyörű….Taps-taps Kreativ gárda.
  A kövér elmondta a szokásos baromságait és el is mentek a Backstage-be buzulni egyet hármasban.

  Zieggler vs Miz: Keserű ez a győzelem a szöszinek, mert tegnap nem engedték hogy megnyerje. Ez az idézőjeles sztár meg itt pattog az övével 😀 Ziegglernek kéne ezt adni nem az ilyen egy évben két hónapra megjelenek szupersztároknak. Csak ugye….nem lehet, mert….mert.

  Cesaro….Fúj. Végre kihúzta a sik fejét Heyman seggéből erre beledugja HHH-ébe? Nemáááár… Mit akar ez itt? Menjen vissza bunyózni az ilyen Sandow félékkel többet nem érdemel az se.

  Diva meccs 😀 Végre olyan sztori van a diváknál ami érdekel. Azt hiszem ilyen még nem volt amióta nézem a WWE-t. És vééééégre. Vééééééégre 😀 A kis kurvát (elnézést de igy van) agyonverte Paige :3 Jaj de jó volt nézni 🙂 Még olyan 10 percig el is nézegettem volna ahogy kitömi a kis ribancot. :3 Gyönyörű nap ez 😀

  Zack Ryder meccset nyert. WOOOOOOOW. Ezt is nem tudom mikor láttam utoljára. De ez egy jó sztori vonal lenne számára :-?? Legalább kezdenének vele valamit 🙂 Jól illik a két csajhoz 😀

  Ingyen koncert a kedves nézőknek és aztáááán :3 Az adás másik jelenete ami rohadt jó volt 😀 Elvitték a zsaruk Stephet… Hát beszartam :)) ahogy csorgott a nyála az autó ablakán át a kedves férje felé aki nem tudott tenni semmit :)) Imádtam 😀

  Kingston Langston vs Csicskák. Nocsak nocsak. Lehet hogy született végre egy jó TT? Azt nem értem hogy miért kaptak ki ettől a két degenerálttól. De az tény hogy ezek ketten még elég jók lehetnel 😀 Kofi pont az ilyen csapatokba illik. Szólóban sosem volt kimagasló de TT-be nagyon beleillik a srác 😀 Langstonnal meg jó lesz 😀 Talán megmenekül a TT divizió? 🙂

  Pincsi hadnagy persze elverte a tornyot is mert megteheti. Nem értem hogy miért nem kaphat ki soha?

  A két mesefiguráról többé nem irok semmit. Ignorálom őket.

  HálIstennek ez a f*szkalap Cesaro kapott a szájára.Menjen vissza kolbászt árulni és ne is jöjjön vissza.

  És az adás vége.Jött Orton. Már azt hittem hogy komolyan gondolják de szerencsére jött Roman és eltakaritotta a lábtörlőt. És akkor amire mindenki számitott megjelent Lesnar. Ez mind szép és jó 😀 Lesz egy jó meccs az SS-en. Az egyetlen bajom az hogy a zsirfolt Heymant még mindig a faszára kötve vonszolja maga után. :S
  A kérdés mostmár tényleg az hogy mi lesz a három sztori nélkül maradtal. Kane.Orton. És Reigns.

  Kedvelés

   1. Nem hiszem hogy Kane face turnt vesz, akkor inkább már orton, de szerintem még az sem inkább heel vs heel re fogadok

    De én már az adás elején gondoltam hogy ezek ketten majd az ss en meccselnek csak azt nem értem hogy minek?? Annyi meccsük volt már és a végén úgy is Orton nyerne sztem

    Mondjuk ráférne már néhány győzelem

    Miko bajnok volt majdnem mindig kikapott

    Amiko a kecskepofáva harcolt akármelyik rawon állandóan kikapott

    Most meg minden ppv n kikap meg minden adáson
    Mondjuk én örültem volna ha ő nyeri meg a miben az öveket oszt ő meccselne lesnarral
    Jobb lenne mint cena ellen

    Kedvelés

 6. Ez a legjobb névnapom! Flo Rida az tetszett hogy ellökte Heath Slatert a backstageben. McMahon csajszit letartóztatták Azon kiröhögtem a belem! és Brock Lesnar vs John Cena SummerSlam *.*

  Minden PPV után szokott ilyen jó raw lenni!

  Kedvelés

 7. Kane ismét kikapott,szuper kentaur ismét diadalmaskodott.

  Jerichot az öltözőben támadták meg,ami tök cuki,tekintve,hogy minden nagy sztárnak,így Jerichonak is külön luxus busz áll a rendelkezésére,de hát persze így “emberibb” volt ez a kis jelent.
  Írtam tegnap,történet nélküli ppv meccs volt az övék,aminek persze lesz folytatása amit a szopóág szélén egyensúlyozó mr wrong turn fog megnyerni.

  bucifejű cezaro vs békapofa meccs még akár jó is lehett volna ha nem basszák el.
  Egyikükkel se tudnak mit kezdeni.bucikának kijárna már egy öv,de ahogy hallom,az alsóbb régióban leledző öveket is egyesíteni akarják…
  Ha így lesz müzli természetesen azokat is megnyeri,majd egymaga birtokolja a tag team öveket,és ha már lúd,legyen kövér alapon a díva övet is elorozza a szögdécselő kis takonytól.

  Megjelent bestia de persze ilyenkor nem bújik elő a ring alol a csilliószoros bajnok müzli.
  Sajnos müzli fog nyerni,majd az ő rangadójukon,és talán a 2.meccsen nyer bestia,és akkor lesz már 3,.is amit persze hogy ismét a tisztelgő pojáca fog megnyerni.

  Szal irtó izgalmas hónapoknak nézünk ismét elébe..

  Kedvelés

 8. Na az a RAW most tetszett.

  Punk búcsúztatás nem volt, de volt helyette Flo Rida, röhögtem, hogy táncoltak :DD

  A végén meg Brock Lesnar. R.I.P. John Cena! Végre valaki összetöri szegénykét..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek