WWE RAW 2014. július 28. – Kérdések és válaszok

wweraw140728

A RAW 2014. július 28-án szokásos módon a Pre-Show-val indul, amiben visszatekinthetünk az előző hét legfontosabb eseményeire Byron Saxton, Josh Matthews és Booker T társaságában. Legelőször a legkiemelkedőbb pillanatot vesézték ki egy kicsit, ami a legutóbbi hétfői adás főeseményén volt esedékes. Itt megjelent a bejáratban Paul Heyman, aki egy visszautasíthatatlan ajánlatot tett Triple H-nek. A “C-Terv” azaz Brock Lesnar a kettejük létrejött egyesség értelmében ringbe fog szállni a SummerSlam-en, hogy megszerezze John Cena ellen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet saját magának és a Vezetőségnek.
Emellett pedig szintúgy fontos momentum volt, amikor megjelent Brie Bella, aki a közönség soraiból figyelte az előző RAW-n látottakat. Ez természetesen egy cseppet sem tetszett Stephanie-nak, aki egyből hívatta a biztonságiakat, hogy távolítsák el a lányt az aréna területéről. Brie ezzel szemben rendelkezett egy első sorba szóló jeggyel, amit ki is jelentett, ám ez nem igazán hatotta meg a COO feleségét. Végül a Brie “kurvának” nevezte Steph-et, aki ennek hallatán egy jókra pofont lekevert az egykori WWE Dívának. Ezt követően pedig a Bella lányt eltávolították a Security tagjai. Még ennek a RAW-nak a későbbi részében rendőrök jelentek meg, akik bilincsbe verve vezették el Steph-et, hiszen megtámadott és elvitetett egy olyan szurkolót, aki az első sorba szóló érvényes jeggyel nem követett el semmi féle rendbontást… Így erre a RAW-ra kétségtelenül a két legnagyobb kérdés, hogy mi lesz Cena válasza erre a váratlan bejelentésre, valamint mi lesz Stephanie McMahon sorsa?

A ringben legelőször John Cena jelenik meg, aki elmondja, hogy ezúttal is egy remek közönség előtt állhat ezúttal Houston városában. Visszatekint az előző RAW-ra, ahol a fentebb írtak szerint Paul Heyman jelent meg és bemutatta a C-Tervet. Cena kijelenti, hogy bízott benne, hogy ez a személy sosem fog szóba kerülni, aki nem más, mint Brock Lesnar. emlékeztet mindenkit, hogy a Vezetőség Randy Orton-t szerette volna győztesnek, abban a bizonyos Money In The Bank Létrás harcban, ami a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyt, ám John elvette a címet a Viperától és a Vezetőségtől is, ami miatt egy első számú célpontot testesít meg Triple H-nek és Stephanie-nek. Most felfogadtak egy zsoldost, aki kegyetlenséggel tipor át bárkin a célja elérése érdekében, ezúttal pedig Cena nyakát követelik tőle. Ahogy az előző héten Paul Heyman bejelentette, hogy az ügyfelét ajánlja The Game-nek az egész publikum éljenzett. Buzdították a Harci gépet, ebből kifolyólag a közönség azt szeretné látni, hogy Brock Lesnar a SummerSlam-en legyőzi John Cena-t. Ahogy a Bajnok ezt kimondta a rajongók ismét hatalmas zajt csaptak és ezzel egyértelműen kijelentették, hogy Brock mellett teszik le a voksukat. John végignézett a közönségen, majd kijelentette, hogy pontosan tudja, hogy kivel is áll szemben, hiszen Lesnar az egyik legnagyobb pusztító erő a WWE-ben, valamint tisztában van vele, hogy Brock képes megsemmisíteni azt, akit akar és akkor, amikor akarja. Cena ezt követően szóba hozza azt a bizonyos veretlenséget, ami Undertaker nevéhez fűződik, valamint azt a drámai és egyben hihetetlen pillanatot, amikor Brock Lesnar egy F5 után lekopogtatta a Dead Man-t. John egy nagyon kemény és brutális harcra számít a SummerSlam-en, végül azonban a saját győzelmét jósolja. Azért fog ringbe szállni, hogy nyerjen Lesnar ellen, pont úgy, mint 2012-ben. John pontosan tudja, hogy mi is történne akkor, hogyha Lesnar megszerezné a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Egy kezelhetetlen és megállíthatatlan szörny lenne, aki brutális mészárlásban megsemmisítené azt akit akar és ott ahol akarja. Valamint Cena nem tudja, hogy ki is tudná megállítani őt. Nem tudna neki parancsolni sem a Vezetőség, sem Paul Heyman.
Ezt követően az előbb említett Paul Heyman hangja töri meg a csendet. A menedzser szokásos módon bemutatkozik, majd kijelenti, hogy az ügyfele Brock Lesnar elpusztítja John Cena-t is megszerzi majd a SummerSlam-en a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Paul Heyman kijelenti, hogy Brock Lesnar egy áldozatot keres, akit meg is talált Cena személyében. Miután legyőzi majd John-t a Cenation Vezetője nem lesz képes visszatérni a korábbi formájába és nem lesz tud visszavágni Lesnar-nak az elszenvedettekért. Pont úgy, mint az egykori üdvöske, aki teljesen összeroppant egy Brock elleni csatát követően, ez a pankrátor pedig nem más, mint Undertaker. Paul azzal folytatja, hogy Taker-ről senki sem akar hallani, nincsenek telefonhívások, üzenetek és kérdések. Senkit sem foglalkoztat a Phenom a WreslteMania óta. Heyman szerint ez nem csak egy újabb győzelem lesz Brock számára, hanem egy törlesztés a 2012-es Extreme Rules miatt, ahol Lesnar vereséget szenvedett. Itt nem csak egy F5 lesz a cél, nem csak az, hogy kopogtasson. Itt Brock egy az egyben megsemmisíti és feláldozza Cena-t. John ennek tudatában beszélt az előbb a rajongókhoz, akik hétről hétre kiáltozzák neki, hogy: “Cena Sucks”. Paul azzal folytatja, hogy tudja jól, hogy Cena-nak mennyire sokat jelent ez a ring és az, hogy szerepelhet a WWE-ben, viszont ettől kénytelen lesz megválni, amikor átveszi a helyét Brock. Egy szó mint száz…A SummerSlam-en három dolog fog bekövetkezni Cena számára: Legyőzés, Feláldozás, Elpusztítás.
John ekkor még megragadta a mikrofont és érvelni próbált, ám Paul csak mosollyal az arcán hallgatta a Bajnok szavait. Végül pedig megérkezett Paul másik ügyfele, aki nem más, mint Cesaro.

John Cena vs Cesaro

A harc eléggé fordulatos és hosszú volt, aminek a vége meglehetősen pörgősre sikeredett. Itt Cesaro egy Big Boot-ot követően felmászott a felső kötélre, ám nem számított arra, hogy Cena ekkor utána ugrik. John felkapta a sarok tetején ellenfelét a vállára és onnan osztotta ki neki az Attitude Adjustment-et, amit követően kopogtatni tudta Cesaro-t.

Ezt követően a Backstage-ben Triple H és Steph beszélgettek. A hölgy kijelentette, hogy nem mehet vissza az őrizetbe, hiszen így nem tud a munkára koncentrálni, valamint nem tudná ismét elviselni, hogyha ismét látná a csalódottságot a kislányának a szemében. Triple H próbálja vigasztalni a feleségét,amikor Randy Orton jelenik meg. A Vipera elmondja, hogy ő volt az eredeti terv a SummerSlam-re John Cena ellen. Az előző RAW-n Roman Riegns hátulról megtámadta Orton-t és ezt követően Brock Lesnar kapta meg a címmérkőzést is, ami valójában Randy-t illette volna meg. Triple H feszülten elkezdett beszélni arról, hogy a dolgok jönnek és mennek, most pedig kényszerhelyzet miatt változott meg a terv. Orton folyamatosan a neki ígért címmeccset akarja, amiből végül az kerekedett ki, hogy Roman Reigns a bűnbank, aki miatt nem kaphatja meg ezt a csatát Randy. Végül The Game kijelenti, hogy Roman-nek ezen a RAW-n Kane ellen lesz meccse, amire Orton annyit mondott, hogy “Ismét ez itt a baj”. Baja van Roman-el, baja van Kane-el, sőt most már Orton-nak Triple H-el is problémája van.

A ringben ezt követően Paige jelenik meg, akinek a mondanivalója előtt megtekinthetjük, hogy mi is történt az előző héten, amikor AJ Lee egy komoly verést szenvedett el. Paige elmondja, hogy ő még fiatal és ezért nem igazán tud magyarázatot adni a tetti miatt, viszont azt tudja, hogy AJ a legjobb barátja széles e világon és nem volt szándékos az, amit az előző héten tett. Egyszerűen annak tudja be, hogy AJ a visszatérését követően olyan hirtelen megszabadította az övtől Paige-t. A hölgy megígéri, hogy soha többé nem fog ilyen előfordulni, mert mélységesen megbánta a tettét. Ezt követően megszólal AJ Lee zenéje és a WWE Díva Bajnok a ringbe sétál, miközben a publikum felől hallani lehet a CM Punk kántálást. AJ elmondja, hogy tudja jól, milyen érzés az, amikor a Bajnoki övet egyetlen váratlan pillanat alatt elveszíti valaki, hiszen vele már megesett. Paige kijelenti, hogy mindig is egy igaz barát volt AJ-nek és a történteket nagyon sajnálja és lapozni szeretne, majd elfelejteni mindent. Ezt követően azt mondja, hogyha AJ nem ismeri fel az barátságukat, akkor egy őrült. A Bajnoknak egy a kijelentés egy cseppet sem tetszett és vissza kérdezett, hogy Paige minek is nevezte őt. A lány ezt követően bocsánatot kér a Bajnoktól, aki egy váratlan pillanatban neki esik Paige-nek és keményen püfölni kezdi.

Ezt követően Triple H és Steph sétálnak a ring felé, ahol aztán a COO megragad egy mikrofont. The Game elmondja, hogy mi is történt az előző héten, ahol a rendőrök elvezették Stephanie-t, ennek hallatán pedig a rajongók hatalmas zajt csapnak és a “Yes” szót kezdik kántálni. Tirple H többször visszakérdez, hogy ezt nevetségesnek találják e a szurkolók, hogy a feleségét letartóztatták, valamint, hogy a gyermekei anyját elvezették bilincsben mint egy közönséges bűnözőt? A publikum tovább hergeli Hunter-t, aki végül kijelenti, hogy ezt sosem fogja elfelejteni. HHH ezt követően elmondja, hogy az összes vádat ejtették Steph-el szemben, kivéve azt az egyet, hogy megütött egy rajongót. Mostantól ez már szín tisztán magánügy, ami miatt arra kéri a rajongókat, hogy felejtsék el az egészet és lépjenek tovább erről. Steph-nek átadja a mikrofont, amit követően a közönség fújolni kezd. Stephanie arra kéri Brie Bella-t, hogy sétáljon ki ide az arénába, hiszen tudja, hogy itt van.
Ám nem Brie zenéje szólalt meg, hanem Chris Jericho-é. Triple H kijelenti, hogy mindig örömteli pillanat, amikor Y2J megjelenik, ám ezúttal ez egyáltalán nem alkalmas, tehát távozzon. Chris elmondja, hogy nem akarja húzni az időt, csak egy nótát szeretne elénekelni Steph-nek. Ahogy ezt kimondta, rá is zendített Bob Marley slágerére: “Bad boys, Bad boys what you gonna do when they come for you”. Ahogy elénekelte kétszer a dal refrénjét a közönség csatlakozott Chris-hez és az egész publikum egy emberként énekelt Steph-nek, aki próbálta elterelni a gondolatait és befogta a fülét. Chris tovább folytatta a viccelődést, aminek a végén kijelentette egyenesen, hogy itt és most harcolni akar Bray Wyatt ellen az előző adásbeli támadásért. Triple H ekkor azt mondta, hogy megkapja a meccset Bray ellen, de arra még várnia kell a SummerSlam-ig. A mai este az ellenfele…Ekkor pedig érkezett Seth Rollins hátulról, aki a Money in The Bank táskájával esett neki Y2J-nek. A főesményen Seth Rollins csap össze Chris Jericho-val.

The Usos és Dolph Ziggler vs RybAxel és The Miz

Ebben a 6 Emberes Tag Team Meccsben láthattunk jó pár fordulatot, végül azonban a face Szupersztárok szerezték meg a győzelmet, miután Dolph lekopogtatta Ryback-et.

Bo Dallas vs R-Truth

A csata előtt Bo elmondta, hogy már Truth meccseit és a hosszas harcok után mindig elbukott. Viszont Truth-nak, csak hinnie kell és akkor győztes lehet. A csatában Bo a szokásos stílusában harcolt, valamint nem igazán törődött ellenfelével, ezúttal Truth egy váratlan fordítással kopogtatásba fogta Dallas-t, aki nem volt képes kirúgni. Ezzel megszakadt Bo veretlenségi sorozata. Bo a csatát követően kijelentette, hogy ezt el sem hiszi, Truth az első, aki képes volt legyőzni őt. Bo ezt követen nekiesett a győztesnek, akit egy kemény verésben részesített.

A következő szegmensben Jack Swagger és Zeb Colter jelentek meg Rusev-vel és Lana-val szemben, akiknek el mondták,hogy mit is jelent az amerikai lobogó.

Damien Sandow vs Adam Rose

A mostani harchoz Damien űrhajósnak öltözve érkezett, elvégre Houston városában volt megrendezve a RAW. Adam sajátos stílusában kijelentette, hogy Damien ne legyen citrom inkább legyen Rosebud. Erre Sandow pedig annyit felelt, hogy senki sem hallja a sikítását az űrben. Egymásnak estek a Szupersztárok, majd a bíró jelére elindult a harc, ami egyetlen egy Party Foul-ból állt. Rose 10 másodperc alatt legyőzte ellenfelét.

Ezt követően Kane érkezett a ringhez, hogy megküzdjön Roman Regins-el. Ám a harc elmaradt, hiszen Roman-t megtámadta Orton még a bevonulása alatt. Hárman egymásnak estek, végül a Vörös Szörny távozott Orton pedig óriási pusztítást rendezett és megsemmisítette Reigns-t.

Fandango vs Diego

A harcban a táncoslábú nagyon közel kerül a győzelemhez, ám végül elterelte a figyelmét Summer Rae és El Torito. Emiatt pedig Diego egy könnyed fordulattal képes volt lekopogtatni.

Naomi és Natalya vs Cameron és Alicia Fox

A hölgyek Tag Team meccsében mindkét fél jól szerepelt, ám a győzelmet végül Naomi sikerével Naomi és Natalya csapata tudta megszerezni.

Chris Jericho vs Seth Rollins

A csata jó volt, fordulatos és pörgős. Chris és Seth is rendesen kitettek magukért, a győzelmet végül nem Jericho tudta megszerezni diszkvalifikációval. Miután Rollins elugrott a felső kötélről Y2J kiosztott a felé repülő ellenfelének egy Codebreaker-t, amit követően érkezett a Wyatt Family. Ahogy számítani lehetett rá egy jókora verésben részesítették Bray leendő ellenfelét.

A ringbe az adás legvégén Steph sétált be, aki elmondta, hogy nem igazán tud úgy a gyereke szemébe nézni, hogy ne legyen bűntudata. Valamint nem tud a szomszéd családokkal úgy elbeszélgetni, hogy ne érezze azt, hogy sebhely került az életére azzal, hogy letartóztatták. Nem bír ezzel az érzéssel, ami egyre csak növekszik benne. Stepanie mondanivalóját Brie szakította félbe, aki elmondta, hogy már eleget hallott. Brie feltette azt a kérdést Steph-nek, hogy elmondja-e végre, hogy miért szerette volna itt látni ezen a RAW-n, vagy csak siránkozni fog a ringben, mint egy gazdag ribanc. Steph azt szeretné kérni Brie-től, hogy ejtse a vádakat és zárják le a közöttük lévő ügyet. Erre Brie nem igazán találja hirtelen a választ, ám végül azt mondja, hogy jobb munkát kapjon a nővére, valamint Brie is kapja vissza az állását. Steph habozott a döntéssel, végül annyit mondott, hogy legyen ésszerű. Nem is akarta Brie tovább hallgatni a hölgy szavait és csak annyit mondott neki, hogy találkozunk a bíróságon. Ahogy Brie sétált kifelé Steph megállította és elmondta, hogy nagyon fontos lenne, hogy ejtse a vádakat, ezért képes lenne visszavenni a Roster-be Brie-t. Ám a Bella lány ennyivel nem elégedett meg és egy meccset akart Steph ellen a SummerSlam-re, amit végül meg is kapott. Steph ahogy megegyezett a lánnyal, hogy ejti a vádakat, hogyha megvalósul a kettejük közötti harc levágott egy pofont Brie-nek, majd egymásnak estek. A stábtagok választották szét őket…

Ezzel zárult a RAW, ami nem alakult túlságosan rosszra, kíváncsiak lehetünk arra, hogy mi lesz a történetszálak folytatása a következő SmackDown-on és RAW-n.

Pre-Show

WWE RAW

Backstage Pass

51 című bejegyzés “WWE RAW 2014. július 28. – Kérdések és válaszok” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “Én tavaly óta nézem és nagyon jó ez az év.Haverjaimmal lent szoktuk néha a ping-pong asztalnál megtárgyalni a mostani pankrációt,és ők is azt mondják hogy most lett a legdúrvább a wwe.”

  Ez mindent elmond az y generációs,fb rabszolgákról,akik nemrég kezték el nézni a pankrációt,és aszt hiszik,hogy minden müzlivel kezdődött.
  Persze,mert müzli cipelte a görbe hátán a wwe alapköveit.Rengetegszer fordult,és minden forduló után egy újabb bajnoki övet kapott megbecsülésül.
  Tehát,a mostani “új”pankrációs vonal,a szuperhősök hajnala az ami véres és durva,izgalmas,fordulatos és nagyszerű.Mivel,hogy müzlivel kezdődött minden,s vele is fog véget érni.Addig is elbuziskodik a másik két agyon pusholt idiótával,a szakállas förmedvénnyes,és a mindig “csokis”szájú szuper kentaurral.Nézzük ezt,mert ez nekünk ugye kurva jó.

  Imádom a naivitást.Az uccsó mondatodra pedig ezt reagálom.
  Még gondolat se voltál,mikor É N és még jó pár rajongó már pankrációt néztünk.Nem,nem müzlit,hanem olyan igazi pankrátorokat,mint Kane,Undertaker,Jericho,Mankind stb stb stb
  Te meg a díszes szivárvány zászlós haverkáid pedig müzlit nézitek meg a többi trógert,és aszt hiszitek,hogy ez a pankráció.
  Sebaj tóbiás.Voltak már e földön nálad nagyobb hülyék is,és még lesznek is.

  cena akarsz lenni ha felnősz?
  Próbálj meg inkább ember lenni.

  Kedvelés

  1. Egyetértek!Most anyám hapsijának a gyereke itt van nyáron, megmutattam neki a mostani wwe-t, azt mondja sokkal jobb mint a régi, már innen tudtam mekkora egy gyökér…De mivel Undartaker imádó vagy ROYAL, leírom mit mondott még: Undertaker egy nyomi, mert a szemeit forgatja, meg szarul pankrációcik…Ott helybe kapott egy fülest!

   Kedvelés

  2. HOGY TUD TAD MEG NÉSZUNI.RÁ KATITOK ÉS NEM IN DUL EL ˇˇˇˇSorry, something went wrong…ĚZ VAN A VIDEO HEJÉN…………..

   Kedvelés

 2. Húúú srácok mikor megnéztem ezt a Rawot,akkor gyorsan szóltam otthon hogy jöjjenek nekem segíteni mert kiestem a székből a gép előtt.Hihetetlen izgalmas volt.Nem tudom miért nem tetszik nektek.Én tavaly óta nézem és nagyon jó ez az év.Haverjaimmal lent szoktuk néha a ping-pong asztalnál megtárgyalni a mostani pankrációt,és ők is azt mondják hogy most lett a legdúrvább a wwe.Jövő hónapban leszek 14 éves és már tudom hogy mi akarok lenni ha nagy leszek.John Cena.jeeee.

  Kedvelés

   1. Kiestél a székből és segítségért kiáltottál?? Hány kiló vagy, ember? Ha így folytatod, nem leszel egy John Cena…. Kétlem, hogy kibírsz menni a pin pong asztalhoz….. xDD

    Kedvelés

  1. Na az ilyen Cena imádó kölykök miatt tart ott a WWE ahol. Mert ahelyett hogy a játszótéren játszanának WWe-t néznek és sajnos már nagyobb mennyiségben mint a felnnőttek és ezért azt kell szolgáltatni amit a taknyosok szeretnek. Gratulálok.

   Kedvelés

   1. Nem azzal van a baj,mert énis 12 vagyok és már kb az attitude era felénél járok,és ennek a 14 éves-nek csak a pg era létezik….megnézhetne egy régi meccset is

    Kedvelés

 3. Nemis tudom h Roman Reignst,Daniel Bryan-t vagy Müzlit utálom jobban, bár szerencsére Roman most eltakarodik az öv közeléből,bryan meg hála a jó Istennek sérült (remélem még jó ideig nem lájuk a pofáját) szóval én pozitív vagyok és abban reménykedem h Cena sem marad sokáig a főszerepben. Lesnar megérdemelné az öveket,kiemelkedő pankrátor. Hiába panaszkodtok h egy évbe benéz 3x, akkoris az ő meccsei a legjobbak. És vért akarok látni, mint 2012-ben.

  A másik, amit még nem értek h minek erőltetik ezt a Jericho-Wyatt feudot? múltkori meccsükön majdnem elaludtam, de tényleg, dögunalom volt az egész. Pedig y2j-nek és a hajléktalanoknak is jó meccsei vannak,de ez a múltkori nagyon gyenge volt….

  Az adás többi momentumát már nem kommentálom, felesleges.

  -88811

  Kedvelés

 4. A 2013 as év volt a legvéresebb LOL

  Ja,vipera matyit nyakoncsípte egy szunyog ,és valóságos vérfűrdőt rendezett.
  Vérátömlesztésre volt szüksége.

  A régi idők nagy meccseit nézd meg,főleg az agresszorokat…
  Ott aztán majd kapkodhatod a fejed jobbra meg balra,meg eltakarhatod a szemeidet,attól még dőlni fog a vér.A régi szép idők,amikor még igazi pankráció volt.Véres,durva,brutális,nem ilyen rózsaszín cukormázas buzi felvonulás.

  Kedvelés

 5. nem volt nagy szám ez az adás . Cena és Cesaro meccse nagyon jó volt és remélem John ilyen jó lessz a summerslam -en is . szegény Romant sajnáltam sok mindent kapott már . Triple embere volt régebben erre szét vereti őket már egy ideje . de a legjobban Stepany és Brie verekedése tetszett . én már 2 év és 102 napja nézem a pankrációt . úgy hogy értem már itt a meccseket és az üzletet . nemrég volt ilyen cikk , hogy ,melyik évben volt a legdurvább év . én szerintem 2013 nagyon durva és véres év volt . de azért ez az év sem rossz de azért lehetne izgalmasabb .

  Kedvelés

  1. Azt mondja 2013 nyara durva, véres év volt.. tudom, lentebb azt írtam mindenkinek joga van hozzászólni, de te inkább ásd el magad mindenki kedvéért! Ne haragudj, de te rohadt jó hülye vagy, kész ennyi!

   Kedvelés

 6. NEKEM EZ AZ ADÁS NAGYON JÓ VOLT!!
  nem tudom miért lett volna unalmas.hiszen nagyon is izgalmas részek voltak benne.Az elején ,ahogy bejött paul heyman után cesaro az hatalmas volt,még hatalmasabb volt a John Cena vs Cesaro meccs. Én a magammódján jobban örültem volna ha Cesaro nyer.
  Szóval jó volt nagyon de jobban örültem volna ha Cesaro nyer.
  Ezután a következő rész volt még a jó
  :
  Méghozzá amikor Randy megtámadta Roman Reigns.t.Ez is nagyon jó volt bár Orton Kane-nek köszönheti hogy megverhette Roman.t.SZERINTEM…
  DE ez így volt jó ahogy volt,örültem hogy ORTON “”nyert””
  ..
  És ami még NAGYON NAGYOn jó volt a Stephanie vs Brie… Hát ez nagyon nagy volt… én nem tudom miért de valahogy úgy Stephanie-hoz jobban kötődöm mint Brie-hez.És már kicsit megsajnáltam hogy mindenki ellene van .
  JOBBAN SZERETEM AZ “”ÜVŐLTŐ””” mérges Steph-et…Bírom amikor ordibál haha :DD
  SZÓVAL ez nagyon ngy volt amikor Steph lekevert neki egy pofont 😀

  A többi meccset nem igazán néztem végig…Hiszen engem igazából csak ez érdekelt…DE JÓ VOLT EZ AZ ADÁS.
  NAGYON NAGYON VÁÁÁROM A SUMMERSLAM-ET ,SZERINTEM NEM LESZ UNALMAS,,,,JÓ LESZ EZ,HISZEN SZERINTEM A RAW-OK SEM UNALMASAK MOSTANÁBAN .
  JA ÉS NEM TUDJA VALAKI HOGY HOL FOGJÁK LEADNI A SUMMERSLAM-ET?
  ESETLEG VIAST6?VAGY NETEN LEHET MAJD NÉZNI A SKY SPORTS-ON???

  Kedvelés

 7. Nem volt nagy szám az adás DE:
  -A Cena.Cesaro meccs egész jó volt
  -Jericho éneke/dumája hatalmas volt…:))) Imádom Christ! 😀
  -A végén a Stephanie-Brie Bella rész is nagy volt!!

  Kedvelés

 8. Ha meghallgattátok John Cena promoját akkor az utolsó beszolása tetszett (kicsit pg törés volt). Son of a Bitch (magyarul Kurva anyád) 😀 Meg jópár Bitch-ezés is volt. Legalább már káromkodnak. Jöhetne a székkel fejbecsapás a vér is.

  Kedvelés

 9. Mintha csak egy sd lett volna…
  Elég volt elolvasom ismét,hogy ki kivel seggre pacsizik és meg se néztem,mert minek?Ilyen fos huszárokra ki kiváncsi?
  A nagy kedvencem,Jericho meccsét se néztem meg a torzszülöttel,mert egyszerűen nem érdekel.
  Semmi izgalom,semmi fordulat,semmi érdekes momentum.Semmi.Ez jellemzi a jelenlegi wwe-t,és sajnos nem ma lesz változás,ha egyáltalán lesz valamikor…

  Elolvastam müzli szokásos faszságát.Szónokol mint egy seggbekúrt homár.Mondjuk az is.
  Idézek

  ” Egy kezelhetetlen és megállíthatatlan szörny lenne, aki brutális mészárlásban megsemmisítené azt akit akar és ott ahol akarja.”

  Anno Kane-re illet ez a leírás,ma meg…

  bestia lesnár egy igazi pusztító.Sose kedveltem,sose érdekelt a “munkássága”de mindig szórakoztató volt,ahogy elbánt ellenfeleivel,s az is,amikor vele bántak el muahahahahhaha
  Igen,legyőzte a halott embert,az egyik legnagyobb kedvencemet,és megtörte a a legendás wm veretlenségi sorozatát.
  És?Ettől még nem lesz holnap olcsóbb a kenyér.
  Mindenki tudja,hogy a birodalom csámpás uralkodója is Taker kezébe adta a döntést.Ha akart volna,veretlen maradt volna,bárkivel szemben,de a halott ember,már pár éve visszaakar vonulni,és ellenfeleinek felajánlotta,hogy Ő törje majd meg.Lás triple h puncika stb,de egyik sem akarta.bestia meg nagy spanja a való életben így megegyeztek.
  Nem,nem volt imprózás,és teljes forgatókönyv felrúgás a wm en mikor bestia lekopogtatta Undertakert.Minden előre elvolt tervezve.
  Sajnálom,hogy nem veretlenül vonult vissza,de azálltal,hogy Ő maga akarta,hogy megtörjön a streakja,sokat nőtt a szememben.
  Persze,visszavonulhatott volna veretlenül is,de akkor mese jellege lett volna az egész 20-on X évnek.Így meg a nagy büdös valóság tárult a riadt szemein elé.
  Undertaker kikapott.Megtört,és megsemmisült a legendás streak.
  Mindezt ő akarta,de nem vele basztak ki,hanem Ő baszott ki mindenkivel..főleg a rajongókkal.
  Nagyon fájt az a pillanat és soha nem felejtem el…
  De,most már azt mondom,ennek így kellett történnie.Bármennyire is szörnyű,és igazságtalan,ez így volt megírva a csillagokban.
  Undertaker se egy mai darab.Becsülettel leszolgálta az idejét,és az a vereség mit se számít,hisz több mint 2 évtizedig veretlen volt a wm en,és ezt soha senki nem dönti meg és nem veszi el tőle.
  Elfáradt.öreg,lassú volt,látta mindenki,sokat rontott,sok minden nem sikerült neki,de becsülettel harcolt.
  Egy olyan valaki győzte le,akiről az ember eltudja képzelni,s el is hiszi,hogy igen,Ő képes rá.Inkább lesnár geci mint müzli,puncika stb.Ez is nagyon fontos momentum.
  Én aszt mondom,szerény véleményem szerint,hogy minden idők legjobb wm meccse(bár sok legendás harc volt) az a Undertaker vs triple h vol 2 volt.Kurva jó meccs volt,azóta se láttam,még csak hasonlót se.Akkor valóban lezárult egy korszak.Örökre…
  Undertakernek akkor kellett volna visszavonulnia.20-0
  Gyönyörű lett volna.Csak ugye nem így történt.
  Ez van.Az élet megy tovább.Remélem azért még 1 utolsó nagy harcot láthatok a nagy öregtől,s emelt fővel vonulhat vissza.
  Mert amit ő letett az asztalra,az egyedülálló a pankráció történelmében.

  Visszatérve az aktuális faszsághoz,2012 ben egy gyenge szar meccsen kapott ki a lejettől.Egy baszott nagy hajólánccal vagy mi a retekkel…
  Így könnyű.Akkor jól elbaszták azzal,hogy nem csináltak visszavágót,pedig mindenki vágyott rá.
  2 évnek kellett eltelnie.Korrekt.
  3 forgatókönyv létezik.
  1.müzli nyer,bárhogy,megvédi az öveket,és annyi.
  2.lesnar nyer,elpusztítja müzlit,kiikaktatja egy jó időre,aztán elkezdődik az uralkodása,a véren dinasztia.Sorban kapná az ellenfeleket,míg végül megjelenne Underkater és jól elkenné a száját.Na jó,a vége csak a beteg fantáziám szüleménye,mert tudjuk,hogy csak wm en jelenik meg Ő…
  3.lesnar nyer,de 1 honapon belül visszavágó,ahol müzli diadalmaskodik,és elzavarja a kibaszott idénymunkást,és minden happy,pink cukormázas köd és habzószájú kisgyerekek vergődése.

  A 3.at tartom valószínűnek,hisz be is baszna,ha annyira nyomatnák még ezek után is ezt a szuperhős vonalat,hogy még lesnart is legyőzné a kis troll…
  Persze,nem szabad megfeledkezni szuper kentaurrol sem,aki müzli szaros seggéből előbujva kacsingat a nagyvilágra,és segít ahol tud.
  És ő trollkodja el az egészet a vgéén,így müzli bajnok marad,lesnar picsog,és kivégzi szuper kentaurt.Majd visszavágó lesnar + cazero vs a 2 szuperhős
  Ahol persze mr irdatlan és hű golyó nyalogatója kerül ki győztesként.

  Remélem elpusztítja müzlitNem is bánnám ha megölné muahhaahahha.
  Persze ő hallatlan,vagyis halhatatlan.

  Kedvelés

  1. Amúgy nem vágom, hogy neked minek kell minden egyes adás alá írni egy ilyet… Ha nem tetszik, ne nézd:D Ja, és müzli? Tény, hogy mostanában nem a legszórakoztatóbb, de szerintem még mindig jobban megérdemli a tiszteletet mint Lesnar. Kezdem unni, hogy néha feltűnik és mindent meg kap. Akik pedig nap, mint nap ringbe szállnak (pl: Ziggler) ők meg le vannak sz@rva. De végül is annak van értelme amit Lesnar csinál, pusztít mindenkit össze vissza, remélem úgy jár, mint 2012-ben, mert nagyon unom a képét :DD

   Kedvelés

   1. Sokkal Komolyabb dolgokat tett le az asztalra min Cena.Csak az a probléma, hogy nem láttad a teljes attridute era-t,mert akkor más lenne a véleményed….

    Kedvelés

   2. Wyatt: True! 😀
    De az igaz, Cena több tiszteletet érdemel nála, mert rengeteget dolgozik. Az a baj a ringben, nem dolgozik.

    Kedvelés

  2. ROYAL: “”””Mintha csak egy sd lett volna…
   Elég volt elolvasom ismét,hogy ki kivel seggre pacsizik és meg se néztem,mert minek?Ilyen fos huszárokra ki kiváncsi?
   A nagy kedvencem,Jericho meccsét se néztem meg a torzszülöttel,mert egyszerűen nem érdekel.
   Semmi izgalom,semmi fordulat,semmi érdekes momentum.Semmi.Ez jellemzi a jelenlegi wwe-t,és sajnos nem ma lesz változás,ha egyáltalán lesz valamikor…””””

   Ezt írtad.
   Ilyennel minek fárasztassz minket, szted ezt ki nem tudja megállapítani?

   Kedvelés

 10. Ha egyszerűen szar,unalmas,kiszámítható az adás,akkor nem fogom azt írni,hogy “Hű de tetszett” Azt kommentelek amit akarok,és nem kötelező elolvasnod.Vagy az is lehet,hogy te nem láttad a régebbi adásokat,és neked még ez a fos is jónak számít.Akkor megértem.

  Kedvelés

   1. Azért nézzük tudod, mert vagyunk páran, akik nem 1″ éve nézzük, és már rászoktunk a pankrációra. Nem bírjuk abbahagyni, mert várjuk, hogy hátha egyszer-egyszer elénk tudnak dobni, valamit, ami nem szar. Aki pankráció fan régebb óta, az megérti, miért nézzük, aki nem, az nem,

    Kedvelés

  1. az ám végre egy értelmes beszólás 😀 igy lehet rendesen leirni ezt az egész cirkuszt 😀 köszönöm kistaska

   Kedvelés

 11. Gyerünk Brock,pusztítsd el a csöves Színát nem bírom tovább bajnokként látni.. Kórházba szebb látvány lenne 🙂

  Kedvelés

 12. Istenem.Első alkalom,hogy Reings Fekszik a meccs végén.Köszönöm!Ha nem is kane,de orton elintézte.És még van aki leszarozza az adást…pff

  Kedvelés

 13. Szar.ahogy mindig.Egyszerűen képtelen vagyok SuperCena meccsét megnézni,át is tekertem,de hát így is tudtam előre az eredményt,szóval miért kellett volna megnézzem?Sandow-ból nem tudom,hogy mit csinálnak..de ez már viccnek is rossz komolyan..Arról a homokvárról meg ne is beszéljünk.Paige remélem minnél többször elveri a kis ribit,most sajnos nem sikerült.Ugye vissza kell adni,ami jár.. Reigns elverése volt a legjobb,és talán az egyetlen értelmes dolog az adásban.Ideje volt már.Szerencsétlen Rollins még a táskával se tudja leütni rednesen Jericho-t,szép botch volt cicafiú.Az ő meccsüket se nagyon néztem meg,beletekerek,és mit látok?A 3 vadembert,milyen meglepő..Aztán Setphanie cirkuszára végképp nem voltam kíváncsi.
  Szar,nagyon szar,számomra már nézhetetlen,alig van már meccs,vagy feud,vagy akármi,ami le tudna kötni.Hétről-hétre romlik a színvonal,sajnos.

  Kedvelés

  1. Kérlek szépen.Soha Több adáshoz ne kommentelj,Illetve ha lehet meg se nézd őket,mert nem azért jövök ide, hogy a rinyálásodat olvasgassam.itt a meccsekről kell beszélni,és nem minden alkalommal azt írni valakinek “szar”.Kérlek.

   Kedvelés

 14. Jelenleg épp nézem az adást és éppen a két arany buzi bénázik úgyhogy addig leirom a véleményemet az eddigiekről.

  Cena bejött elmondta a szokásosat amit szoktak ilyenkor aztán jött a húszorony és az a köcsög favágó Cesaro. Fuj. Esküszöm hogy inkább szurkoltam Szénának mint annak a seggnyalónak és ez nagy teljesitmény.

  Tripple H és Orton beszélgetése közben reménykedtem Orton face turnjében.

  Persze AJ a diszribanc megpróbálta visszaadni az orbitális verést amit kapott múlt héten. Hiába nem lehet hogy ő kapjon ki mert összedől a világ.

  Tripple H és a mártir felesége rinyáltak egy sort aztán jött Jerricho. Nagyon nagy volt :3 Végig szivatta azt a szerencsétlen Stephaniet. Nagyon birtam és már már abban reménykedtem hogy kialakul egy új feud HHH és közte de ez csak vak remény. Persz a cicafiú sem maradhatott ki az adásból.

  3vs3 meccs. Csak annyit tudnék hozzáfűzni hogy : Miz még mindig egy buzeráns. Zieggler pedig még mindig király és sokkal inkább őt illetné az Intercont. öv.

  Dallas kikapott. 😮 Köszönöm Istenem hogy láthattam ezt a pillanatot. Persze azzal a pillanattal padlóra is küldte ellenfelét nehogy valaki, az olyanok mint én beleélljék magukat a csodás pillanatba. Ugyanaz mint Wyattel. Ha ki is kap. Olyan mintha nem kapott volna ki.

  Én még mindig birom az Amerika vs Orosz politikai feudot bár lassan kezd unalmassá és montotnná válni :S Szerencsére SWAGger kitalpalta PincsiHadnagyRusev fogaita ringből.

  Róza nem érdemli meg hogy szót ejtsek róla szóval ugyanúgy mint a két bohócot. Őt illetve a kúrópajátsát Sandow-t is ignorálni fogom.

  Orton face turnjében egészen a Kane vs Reigns meccsig reménykedhettem.Már ha ezt meccsnek lehetett nevezni. Sajnos marad az a seggnyaló hátulról támadós lábtörlő heel akit már egy éve alakit.

  Fandango tovább kapja sarat a pofájába szerencsére bár jó lenne ha már egyszer egy jó nagy verést is kapna.

  Diva meccs – Ignore.

  Na jó. Mielőtt megnézném a főeseményt . A nyakamat rá hogy a csövesek megjelennek akkor amikor Jerricho éppen nyereésre áll és elverik őt.
  Húúúúúúh de meglepő. Ki is számitott erre hogy egy Codebreaker után elsötétül minden és jön a három remete. Fő a kiszámithatatlanság.
  Most látom hogy nem ez volt a főesemény. Na nézzük mi lesz itt még.

  Na igen. Bella visszakapja a melóját és mi az elsp kivánsága a háromból? Megverni a tehenet aki elküldte őt. Ez is nagyon meglepő volt.

  Háát mit is mondjak… Láttam már jobb Raw-t is. Annyit hozzátennék hogy leszokhatnának Undertaker szivatásáról. Nem olvasom az összefoglalót úgyhogy nem tudom hogy bele lesz e irva az amikor Heemyan kijelenti hogy : Undertakerről semmi hir a WM ót. Egy telefonszám se meg ilyesmik. Az is elfogadhatatlan volt hogy az a korcs LEsnar megverte. De azért ez már gyalázat.

  Kedvelés

 15. Nem tudom ti, hogy vagytok vele de számomra a John Cena vs. Cesaro meccs mindent vitt! Persze azért, Roman Reigns elpicsázása se volt smafu.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek