WWE RAW 2014. június 23. – “Könyörögj érte”

raw140623

A RAW adása 2014. június 23-án Washington városából jelentkezik. A show elindulásánál Michael Cole, Jerry Lawler és JBL köszönt minket, akik elmondják, hogy ezúttal is egy kicsit történelmet írt a WWE, hiszen a most megrendezésre kerülő műsor az 1100. Monday Night RAW.

Legelőször Steph McMahon jelenik meg, aki sugárzó magabiztossággal sétál a szorítóig, ahol aztán mikrofont ragad. Elmondja, hogy mint a WWE Vezetőségének a tagja és részes tulajdonosa elvárja, hogy az alatta dolgozók olyan munkát végezzenek, amire büszke. Viszont kénytelen emlékezni az előző RAW-ra, ahol Vickie Guerrero megsértette és megalázta őt egy szimpla kávéval. Ezért is arra szólítja fel Vickie-t, hogy sétáljon ki ide a rajongók elé és szemtől szembe viselje el a következményeket. Mrs. Guerrero eleget is tesz a kérésnek és lassan teljes bizonytalansággal lépked a kötelek felé, ahol Steph átad neki egy mikrofont és várja a magyarázatát a szerencsétlen eset miatt. Vickie elmondja, hogy szörnyen sajnálja azt, ami Stephanie-vel történt az előző RAW-n, viszont tudja azt, hogy ki az, aki tett valamit a hölgy italával. Ez a fickó pedig nem más, mint Roman Reigns. Steph ekkor egy nagy levegővételt követően kijelenti, hogy eléggé érdekes Vickie magyarázata, viszont arra színt tisztán emlékszik, hogy Triple H-el a ringben állva kijelentették, hogy Roman Reigns semmiféle képpen sem vehet részt a Battle Royal csatában, aminek a tétje a Money In The Bank kvalifikáció. Guerrero ekkor kicsit lehajtja a fejét, mint aki már a vesztét érzi. Steph azzal folytatja, hogy Roman nem csak szimplán Vickie engedélyével részt vett ebben a harcban, hanem ő nyerte meg. Ebből kifolyólag Roman harcolni fog a közelgő PPV-n, ahol a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övre is eléggé nagy esélye van. Vickie ekkor kijelenti, hogy többet ilyen még véletlenül sem fog előfordulni és ismét mélységesen bocsánatot szeretne kérni. Steph ekkor eléggé durván kijelenti, hogy nem is érti, hogy miért ilyen összeszedetlen, hiszen már 9 év telt el, hogy Vickie férje, Eddie Guerrero szívrohamban elhunyt. A rajongóknak először eléggé ellenszenves volt Steph kijelentése, amit követően pedig kántálni kezdték az egykori remek highflyer nevét. Mrs. McMahon ezt követően azzal folytatja, hogy Eddie megérdemelné a tiszteletet a tetteiért, de Vikcie ezt nem fogja megkapni. Ezért nincs is más mondanivalója és más választása, Vickie ki vagy… Ám nem tudta befejezni a mondatát Steph, mert Mrs. Guerrero kijelentette, hogy akkor had végezzen valami más munkát, had kapjon egy utolsó esélyt, könyörög érte.
Viszont ez a kijelentés nem volt egyszerűen elég Steph-nek, aki arra utasította Vickie-t, hogy ereszkedjen térdre és mutassa meg, hogy mennyire is fontos neki ez a munka. Guerrero eleget tett az utasításnak és halkan motyogva könyörögni kezdett, ám Steph folyamatosan kiáltozott neki, hogy “Könyörögj érte”, “Könyörögj nekem”. Végül Vickie felállhatott és ekkor Steph kijelentette, hogy visszaadja neki a SmackDown General Menedzseri munkáját. Vickie-nek egy óriási mosoly húzódott az arcára, ám ez hamar leolvadt róla, amikor Stephanie befejezte a mondatát, ami úgy folytatódott, hogy: “Ha legyőzöd a mai ellenfeledet”. Vickie enyhén tiltakozott arra hivatkozva, hogy ő nem előadó, nem egy pankrátor. Végül pedig feltette a kérdést, amire nagyon sokan szerették volna megkapni a választ, hogy mégis ki lesz majd ezen a RAW-n az ellenfele. Ekkor Steph közelebb hajolt hozzá és egyenesen az arcába üvöltötte, hogy…: “Én leszek az!”. Vickie ekkor a szokásos stílusában kiáltozni kezdett Steph felé és kijelentette, hogy van valaki, akinek nagyobb a hatalma, mint Stephé, az pedig az édesapja. Reméli, hogy látja ezt Mr. McMahon, mert Vickie elfogadja a kihívást és hogyha legyőzi Stephanie-t, akkor elvárja, hogy mélységesen bocsánatot kérjen tőle a Vezetőség tagja. Ezzel befejezte a mondanivalóját és elindult a Backstage felé, közben a rajongók a “Vickie” nevet kántálták…Nem is tudom, hogy mikor hallhattunk valaha ilyet a WWE-ben.

Jimmy Uso vs Luke Harper

Az Uso Ikrek megjelenése után egy ismeretlen zene szólalt meg, amire a rajongók hirtelen felkapták a fejüket. Ezt követően viszont már ráismerhettünk a muzsikára, ami nem más volt, mint a Bray által átalakított kis Country nóta: “He’s got the whole world, In his hands”. Luke Harper és Erick Rowan érkeznek a szorítóba, akiknek a bevonulását követően megszólalt a csata elindulását jelző gong. A harc nem sikeredett túl hosszúra, ami végül Luke Clotlesline-ja után ért véget, hiszen a finisher után Jimmy nem volt képes kirúgni ellenfele kopogtatásából. A csatát követően Jey megragadta a mikrofont és elmondta, hogy Erick ne távozzon olyan sietősen, hiszen kihívja őt egy csatára, tehát: “Vonszold vissza a dagadt valagadat a ringhez”.

Jey Uso vs Erick Rowan

Ez a harc is körülbelül olyan hosszas lehetett, mint az előző csata, amiben végül Jey Uso tudta megszerezni a győzelmet. Az összecsapás után azonban elindult egy komoly és kemény pusztítás Erick és Luke részéről. Miután földbe döngölték az ikreket magasba emelték a Tag Team Bajnoki övet, mintha az övüké lenne. A kivetítőn pedig megjelent Bray Wyatt, aki lehajtott fejjel kuncogott a látottak után. Bray elmondja, hogy nagyon reméli, hogy valami ilyesmit fog látni majd a Money In The Bank-en is, ahol ő pedig felmászik majd a létra tetejére és leakasztja a két Bajnoki övet. Ezzel a család elhozza a győzedelmes és diadalmas új korszakot, aminek ők lesznek a vezetői.

Naomi vs Alicia Fox

A csata előtt megjelent Paige, aki csatlakozott a kommentátorokhoz. Ezt követően pedig megérkezett Cameron társaságában az egyik küzdőfél. Utánuk pedig Alcia is bevonult a szorítóba, amit követően kezdetét vehette az összecsapás. A hölgyek küzdelmében Naomi szerezte meg a győzelmet a finisherjét követően. Paige a harc zárását követően odasétált a kötelekhez és kezet fogott a kihívójával, majd magasba emelte a Bajnoki övét, ami a Money In The Bank-en megrendezett összecsapásuknak a tétje lesz.

A Backstageben Sheamus-t láthatjuk ahogyan készülődik az összecsapására, utána pedig a kamera kicsit távolodik és a rajongók egyből jó nagy zajt csapnak. Roman Reigns és Sheamus egy kis párbeszédet folytat, aminek a végén kijelentette Sheamus, hogy leszedi majd a két Bajnoki övet és United States valamint WWE Nehézsúlyú Világbajnokként fog elsétálni a Money In The Bank-ről. Roman egy kicsit elgondolkozott és kijelentette, hogy ez varázslatos. Bár ő nem hisz a varázslatokban, egyedül csak Roman Reigns-ben.

Bo Dallas vs Titus O’Neil

A harcban Titus is szerepelt legalább annyira jól, mint ellenfele. Ezúttal nem volt az a kimondott Bo Dallas irányítás, végül azonban egy hirtelen Springboard Bulldog-al Bo földre vitte ellenfelét és kopogtatni tudta. A csatát követően Dallas odasétált a veszteshez és megpróbált mondani neki pár vigasztaló szót, ám Titus kiverte Bo kezéből a mikrofont. Végül Dallas csak csak elmondta, hogy: “Don’t stop Bolieveing.

A ring felé a következő szegmensben Triple H sétál, aki azért érkezett, hogy mondjon egy néhány szót a Money In The Bank-en megrendezett szerződésért folyó létrás csatáról. A COO azzal kezdi a mondanivalóját, hogy sokadszorra jelenkik meg itt Washington városában és ismét negatívan reagál a közönség az érkezésére. Akármit is tesz a szervezetért mindig egy rosszfiú marad. A rajongók viszont nem értik meg azt, hogy minden egyes apró lépése, minden egyes porszem a gépezetben a legjobb döntés volt az üzlet érdekében. Viszont rá is térne a lényegre, ami nem más, minthogy van a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó küzdelem mellett egy másik csata is, ami szintén egy létrás küzdelem lesz, ebben pedig egy táska a tét. Aki felmászik a létra legtetejére és megszerzi ezt a szerződést egy esztendőn belül, bárhol, bármikor kihívhatja a WWE Bajnokot. Ahogy Triple H már egy Michael Cole-nak adott interjújában is nyilvánosságra hozta, hogy a legelső Szupersztár, aki szerepelni fog ebben a csatában, valamint harc nélkül kvalifikálta magát, az Seth Rollins. Most pedig őt érte a megtiszteltetés, hogy felkonferálja a csata többi résztvevőjét. Mielőtt a rajongók azt jelentenék ki, hogy minden egyes pankrátor Triple H-nek dolgozik és összejátszanak, szeretné leszögezni, hogy a választása alapja az üzlet. Hogy mi is lenne a legjobb a biznisznek.
Nem is húzza Triple H tovább az időt, a második résztvevő nem más, mint a highfly-er, valamint egykori Tag Team Bajnok, Kofi Kingston. A harmadik harcos egy korábbi Money In The Bank létrás csata győztese, aki képes volt beváltani a szerződését és megszerezni a Nehézsúlyú Bajnoki övet, a Real American, Jack Swagger. A következő Szupersztárról sokan azt gondolják, hogy Triple H egyáltalán nem szimpatizál vele, ami részben igaz is, de akkor is hatalmas lehetőséget ad neki, Dolph Ziggler. A következő úr képes dacolni a gravitációval és valósággal repül, valamint ezt kihasználva rendkívül extrém tud lenni: Rob Van Dam. Utoljára pedig Triple H “tartogat pár rossz hírt”, hiszen a legutolsó résztvevő nem más, mint Bad News Barrett.
A COO biztosra veszi, hogy szegeznek majd neki pár kérdést azzal kapcsoltban, hogy ki nyerhetné meg ezt a csatát, valamint, hogy ki HHH személyes favoritja. Erre pedig csak azt mondja, hogy Rob Van…ám elneveti magát és kijelenti, hogy csak tréfált egy kicsit. Természetesen a kedvence, a technikás és stílusos Szupersztár, a WWE jövője, Seth Rollins. Ahogy kimondja a Szupersztár nevét Seth a ringbe sétál és kezet fog The Game-el. A bevonuló zenéje elhalkul és egyből hallhatjuk, hogy a rajongók kiáltozzák a pankrátornak, hogy :”You sold out”. Seth megkérdezi ennek hallatán a szurkolókat, hogy ezt még nem kezdik unni, hiszen már három hete történt, ideje lenne túllépni rajta. Kijelenti, hogy ő alkotta meg a Shield-et és ő az egyedüli, aki elpusztíthatja. Viszont ő másra szeretne koncentrálni, hiszen vasárnap ő, és csak ő egyedül felfog mászni a létrán és megszerzi a táskát, amit követően csak úgy fogja mindenki szólítani, hogy Mr. Money In The Bank. Ekkor megszólalt Rob Van Dam zenéje és megjelent a highflyer a bejáratban. Rob kijelenti, hogy az az érzésre van, hogy Hunter és Seth nem igazán veszik őt komolyan. Rollins erre egyből válaszol és elmondja, hogy de nagyon is komolyan veszik őt, csak valahogy mégis nagyobb ellenfelet jelentene, ha olyan lenne, mint 2005-ben. Rob természetesen erre is tud válaszolni és fél mosollyal az arcán mondja, hogy, mármint akkor, maikor még Seth a tévében nézte őt és arra vágyott, hogy egyszer találkozhat vele…Emlékezteti őket RVD, hogy már nyert Money In The Bank csatát, valamint, hogy ő egy korábbi WWE címvédő. Valamint szeretne adni egy kis ajándékot a rajongóknak, mi lenne, ha a vasárnapi PPV előtt egy kicsit megagyalná Seth-et? Triple H kéret egy bírót, hogy kezdetét vegye az összecsapás.

Seth Rollins vs Rob Van Dam

A csatában mindkét fél jól szerepelt, végül a győzelmet diszkvalifikációval Seth szerezte meg, hiszen kiosztotta a Curb Stomp-ot Rob-nak, amit követően egyből érkezett a ringbe Dean Ambrose, aki egy kemény verésben részesítette egykori csapattársát.

A Backstage-ben ezt követően Seth találkozik Triple H-el, ahol Rollins azt mondja a COO-nak, hogy harcolni akar Dean ellen, viszont akarja a szerződést is. Rollins már szint követkeli Hunter-tól, hogy tegye be a létrás összecsapásba Dean-t, végül a COO mosollyal nyugtázza a beszélgetésüket és kijelenti, hogy Dean szerepelni fog a szerződésért vívandó mérkőzésen.

Bad News Barrett vs Dolph Ziggler (Interkontinentális Bajnoki öv)

Az övért folyó harc egy eléggé jó összecsapás lett, aminek különösen a vége volt fordulatos. Barrett irányított inkább, aki befejezte volna a csatát a Bull Hammer-el, de ellenfele elhajolt és kiosztotta a Bajnoknak a Fame Asser-t. Ezt követően a rajongók felpattantak a helyükről a kopogtatás alatt, de csak kettőt ütött a földre a bíró. Ziggler a csata utolsó pár pillanatára teljesen beprörgött, végül a sarokban álló Barrett felé ugrott, de beleszaladt egy jókora Bull Hammer-be, amit követően nem tudott kirúgni a kopogtatásból és így címvédéssel ért véget a kettőjük küzdelme.

Vickie Guerrero vs Stephanie McMahon

A harchoz először Vickie érkezik, amit Steph követ, viszont Mrs. McMahon kijelenti, hogy kár volt egészen a ringig elsétálnia Vickie-nek, mert nem ott fogják vívni a csatájukat. Ezt követően a megmutatják a rajongóknak, hogy a bejárat mellett nemsokkal elhelyeztek egy kis medence szerű sárhoz hasonló “akármit”…Steph kijelenti, hogy ennek borzasztó a szaga, de végül az fog vereséget szenvedni, aki beleesik ebbe a medencébe. Valamint, úgy érzi, hogy köteles kijelenteni, hogyha Vickie lesz a vesztes, akkor ki lesz rúgva. Ahogy befejezte a mondanivalóját három hölgy jelenik meg a bejáratból, akik Alicia Fox, Rosa Mendes és Layla. Azt azt utasítást adta nekik Steph, hogy dobják bele a medencébe Guerrero-t. Végül azonban Vickie meglepően jól vette az akadályokat és belevágta Steph mindhárom segítőjét ebbe az “akármibe”. Végül Vickie nem figyelt Steph-re, aki pedig őt lökte bele a medencébe, amit követően egyből kijelentette, hogy Guerrero ki van rúgva. Utána megkérte a rajongókat ,hogy énekeljenek vele. Végül pedig Vickie nekiesett Steph-nek, hogy már úgyis ki van rúgva és belevágta Triple H feleségét a medencébe. A rajongók ezt követően kántálni kezdték, hogy: “Thank you Vikcie”.

Kofi Kingston vs Jack Swagger

A harc előtt láthattunk egy kis komédiát a backstage-ben, amiről nem is lehet igazából leírni, hogy mi történt, ezt látni kellett. A harcban pedig mindkét fél jól szerepelt és az Angle Lock-ot követően Kofi feladta a csatát.

Abraham Lincoln vs Big E

A csatában talán nem is olyan nehéz kitalálni, hogy kinek volt annyi sütnivalója, hogy Lincoln-nak öltözött. Egyértelmű, hogy Damien Sandow-nak, aki egy rövid csatában vereséget szenvedett. A Big Ending után Big E szerzett győzelmet, de ezzel nem ért véget minden, mert Lana kíséretében Rusev érkezett és esett neki keményen Big E-nek.

Sheamus, John Cena és Roman Reigns vs Randy Orton, Cesaro, Bray Wyatt és Alberto Del Rio

A SmackDown-on már megtekinthettük ezt a csatát, ahol Reigns lett a nyerőember. Ezúttal Sheamus szerezte meg a face Szupersztároknak a győzelmet, amit követően felgyulladtak a lángok a bejáratban és érkezett Kane. Kane valósággal pusztított, kivéve egyetlen embert nem semmisített meg Randy Orton-t. Végül Triple H bejelentette, hogy a nyolcadik résztvevője a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó létrás csatában nem más, mint a Démon. Ám Kane ünneplése elmaradt mert érkezett Roman, aki egy kemény Spear-el földre küldte a Vörös Szörnyet.

Ezzel ért véget a PPV előtti utolsó RAW, kíváncsian várhatjuk, a SmackDown-t, hogy talán jelentenek-e be valamilyen mérkőzést…

Pre-Show

WWE RAW

Backstage Pass

19 című bejegyzés “WWE RAW 2014. június 23. – “Könyörögj érte”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Tényleg jó volt hallani újra a Viva La Razat, csak legalább ne a SmackDown konyha malaca jött volna be rá (kár hogy sajnos Eddie már nem él). Mindenesetre azért kösszönjük Vickie, kicsit hiányozni fognak a visításai, de nevetni jó volt rajta. 🙂

  Kedvelés

 2. Rob Van Dam egy highflyer?? 😀
  Nemáááár!!!
  Szerintem meg egy közép szintű semmirevaló pankrátor. 🙂

  Kedvelés

 3. Még én már elhittem meg örültem is hogy végre Kane pusztításával fejeződik be az adás…De nem mert jön a másik atyaúristen és ad neki egy szpírt… jó hülye vagyok hogy ilyeneket hiszek..
  Mindenesetre jó volt látni amit csinált itt a végén Kane.

  Kedvelés

 4. Először is… HHH azt mondta volna, h WWE bajnoki szerződés? Vagyis lehet, h különszedik megint a 2 övet a táskával?
  Az a spear teljesen fölösleges volt a végén, hiszen Kane pillanata volt, h bekerült a meccsbe…

  Kedvelés

 5. Érdekesen alakulnak a dolgok, én azt várom, hogy Roman vs. HHH meccs lesz itt a jövőben, nem hinném, hogy övért, szerintem ő nem most nyer övet, lehet, pont majd HHH kijön és lerántja, hisz nincs ember a ringben aki elverhetné, ahogy mondja. Cena, Orton nem hiszem, én Bray-nek nagyon örülnék, mint bajnok, de Kane is megérdemelné, talán most elment a rivalda lehet, hogy suttyomba Cesaro szedi majd le…
  Az a baj, hogy Barett baromira megérdemelne már egy főövet, akár táska útján, de tényleg bullshit, hogy megint nem lesz bajnoki övvédés, csak a díváknál, meg a TagTeam öv, de azt meg is nyerik a Családék és akkor a főnöknek is kéne egy öv… 😀 😀
  Am nem tom, hogy vagytok vele, rohadtul idegesített mindig Vickie, de lehet, hogy hiányozni fog.. és a RAW-n újra hallani, hogy Viva La Raza, az azért jó érzés..

  Kedvelés

 6. Vickie jól bedobta a végén Stephet abba a “lecsóba” 😀 birtam mindig is Vickiet, kár hogy elmegy.. a hangja vitt mindent 😀 Steph vergődése kicsit hasonlitott AJ vergődésére, amikor Cena rá és Zigglerre engedte a sok trutyit valamelyik újévi Raw-n 😀 😀

  Kedvelés

 7. Nehogy már egy adás úgy érjen véget,hogy nem szuper müzli vagy szuper kentaur diadalmaskodjon.Szánalmas.
  Jó,hogy Kane elpusztított mindenkit s az is,hogy ő is ott lesz,de persze nem fog nyerni,mert ét szuperhős is ott lesz…
  Ismét kritikán aluli adás volt,papírforma meccsekkel,és persze a szuper kentaur diadalmával,záró akkordként.
  Csak így tovább.

  Kedvelés

 8. na igy már azért nem annyira egyértelmű Reigns/Cena győzelme. Jó ez hogy Kane is benne lesz 😀
  A táskás meccsen a győztesre nagyjából két esélyes van. Amit nem értek hogy miért kellett Barett-et odatenni? Ugyanaz van mint Shaemus-el….Semmi övvédés. Mert minek? :S egy fotnso kérdés. Most komolyan 2 létrás meccsből áll majd a MITB? Vagy megint megtöltik random meccsekkel…Valószinüleg ez lesz mert Rusev Langston feud van. Persze 100 százalék hogy a buzigyerek Dallas is kap egy meccset az Alekosz bugyiáért hogy a kommentátorok által emlegetett ÓRIÁSI “STREAK” tovább éljen… Mert ugye aki manapság bekerül a WWE ben fél évig nem veszithet meccset. Szánalmas…

  Ha jól láttam akkor Bryan a KickOFF ban megjelenik…Csodás. Vége a nyugodt napoknak.

  A főmeccset szinte lemásolták a Smackdownról… Szar volt az is a vége viszont megmentette 😀 Annyira nem tetszett a 4v3 viszont az adás többi része azért ott volt 😀 Főleg Guerrero és Stephanie sárpancsia :3 Kérdes hogy lesz-e új Smack general manager. 😀 Reméelem valami életképes egyént tesznek oda….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek