WWE RAW 2014. június 30. – Pörgős adás Hartford-ból

raw140630A RAW 2014. június 30-án Hartford városából, Connecticut államból jelentkezik, ahol legelőször visszatekinthetünk a Money In The Bank PPV főeseményére. Ezen a mérkőzésen nyolc Szupersztár csapott össze, akik végül John Cena tudott diadalmaskodni és megszerezni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet a szervezet legelső olyan létrás MITB harcában, ami nem szerződésért folyt.

A RAW-ra elsőként Triple H és Steph McMahon érkezik, akik a ringbe sétálnak. Stephanie elmondja, hogy nagyon jó érzés itt lenni, hiszen ő Hartford város szülöttje. Emellett pedig ő is és Triple H is szeretné megünnepelni a tegnapi PPV-t, a Money In The Bank-et. Az adás elején Daniel Bryan mondott pár szót, amivel bizakodva remélte, hogy visszatérhet majd nemsokára, de szerencsétlenségére ez az időszak talán kicsit hosszabb lesz, mint amilyennek ő gondolja. Viszont emellett szerencse is ért minket, hiszen a Money in The Bank szerződésért járó létrás csatában Seth Rollins diadalmaskodni tudott és ezzel megszerezte a táskát, ami garantálja számára, hogy Bajnok lesz. (Steph kijelentése kicsit érdekes volt, hiszen ez koránt sem garantál semmit. Az elmúlt két Money In The Bank után akadt két olyan Szupersztár, aki nem volt képes övre váltani a szerződését: John Cena, Damien Sandow).
Triple H is megszólal, aki elmondja, hogy Seth Rollins ezzel bárhol és bármikor kihívhatja a Bajnokot és The Game büszkén kijelenti, hogy ezzel pedig ő lesz a WWE jövője. A főeseményre is kitér, ahol újra megemlíti, hogy történelmet írt a cég, valamint a győztes is, aki ezzel már 15x-ös WWE Nehézsúlyú Világbajnok. Arra kéri a rajongókat, hogy köszöntsék ezt az embert, a jelenlegi Bajnokot: John Cena!…Természetesen a rajongók nem igazán örülnek a WWE Nehézsúlyú Világbajnokának, de azért a közönség zajából kiszűrhetőek a szimpatizáló kiáltások is. Ahogy a ringbe ér Cena Triple H kezet nyújt neki, ám a Bajnok csak mereven áll a kötél mellett. Steph szólalna meg, ám John közbevág és egy kicsit még hallgatja a “Let’s go Cena, Cena sucks” kántálást. A Bajnok kijelenti, hogy látta, ahogyan Daniel Bryan visszatért a Money In The Bank-en és kijelentette, hogy jobb lesz mint amilyen eddig volt, valamint, hogy ismét ringbe száll a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. Cena tudja jól, hogy a Vezetőség semmiféle képpen nem adná meg neki ezt a lehetőséget, ezért a legelső dolga, mint Bajnoknak, hogy megadja neki ő. Csatázni fog Bryan-el azért a Bajnoki övért, amit Daniel úgy vesztett el, hogy senki nem győzte le. Emellett Daniel teljes mértékben megérdemli, hogy ismét ringbe szállhasson, ráadásul az övért. A rajongók szintúgy megérdemlik, hogy újra övért harcoljon a kedvencük, miközben a “Yes” kántálással biztatják Bryan-t. Steph szólal meg, aki elmondja, hogy Cena ezzel már 15x-ös WWE Nehézsúlyú Világbajnok, Triple H és ő összedugták a fejüket a PPV után és úgy döntöttek, hogy John lesz majd a reklámarca a WWE 2k15 videojátéknak. Ezt követően a ring fölött egy óriási plakát ereszkedik le, ami a borítója lesz majd a hamarosan kiadásra kerülő WWE játéknak. John elgondolkozik egy kicsit és kijelenti, hogy ez egy rendkívül hízelgő ajánlat, de nem fogadja el, hiszen ezt nem ő érdemli, valamint látta a tegnap esti Money In The Bank végén, hogy mi volt a győzelmére Hunter és Steph reakciója. A kivetítőn megjelenik egy kép, amikor Mrs. McMahon hitetlen tekintettel figyeli Cena győzelmét, a mellette álló Triple H pedig a fejét fogja a végeredmény miatt.
Triple H bugyuta rapper stílusban próbál beszélni Cena-val, akit ezzel kifiguráz és próbálja vele megértetni, hogy csak Randy Orton felszakadt fejbőre miatt volt ez a reakciójuk. Ám a COO hirtelen komolyra fordítja a hangot és kijelenti, hogy az a problémája, hogy Cena lesz a WWE 2k15 borítóján, ő szerepel minden egyes magazin elején és most a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet is birtokolja, de egy cseppet sem hálás a Vezetőségnek. Akkor most választás elé akarja állítani John-t…Vagy összeműködik a Vezetőséggel, ahogy elvárják és a könnyű utat választja, vagy pedig megpróbál életben maradni a nehezebben. A közönség ennek hallatán a “Hard Way” szót kezdték el kántálni, amire Cena kijelentette, hogy nem az az ember, aki meghajol bárki előtt és 15x-ös Bajnokként ezt pláne nem fogja megtenni…Végigcsinálja a nehéz utat. HHH ennek rendkívül megörült, majd kijelentette, hogy ez esetben Cena, akkor a Battleground-on július 20-án ringbe száll egy Fatal 4 Way meccsen. ( Ebben a csatában 4 Szupersztár szerepel, akik egymás ellen vannak. Aki lekopogtatja bármelyik ellenfelét, vagy feladatja vele a harcot az szerzi meg a győzelmet. Diszkvalifikáció és kiszámolás nincsen). A három ellenfele közül kettővel már a mostani RAW-n harcolhat, Randy Orton és Kane. Viszont a negyedik ember Cena csapattársa lesz, aki nem más, mint Roman Reigns. Cena távozni készült, ám amikor a bejárathoz ért Triple H utána szólt és kijelentette, hogyha esetlen John ezt túlélné és megvédeni az övét, akkor a B terv lépne életbe. Ahogy ezt kimondta a COO megszólalt Seth Rollins zenéje, aki a táskával a kezében sétált el Cena mellett egyenesen a ringhez.

Seth Rollins vs Rob Van Dam

A csata pörgős és izgalmas volt, amiben láthattunk bőven keményebb és extrémebb mozdulatokat. Végül a győzelmet Mr. Money in The Bank szerezte meg, miután kiosztotta ellenfelének a Curb Stomp-ot. Az összecsapást követően Dean Ambrose jelent meg a kivetítőn, aki elmondta, hogy miután az A-terv befuccsolt a Money In The Bank-en a B-terv következett, ahol Seth Rollins papija, Triple H elintézte, hogy mindenféle képpen megnyerje a táskát a kis kedvence. Végül Dean kijelenti, hogy akkor következik az ő B-Terve, ami abból áll, hogy megakadályozza, hogy Seth beváltsa a táskát.

A ringbe Lana érkezik Rusev társaságában, akik ismét éltetik Oroszországot és a szokásos stílusukban bírálja valamint leszólja az Amerikai Egyesült Államokat. Ennek hallatán ezúttal nem Big E érkezik, hanem az Real American Jack Swagger és a mentora, Zeb Colter. Összeszólalkoznak egymással az egymással szemben álló nézet képviselői, amit követően a rajongók Jack Swagger nevét kántálják és várják, hogy az Igaz Amerikai neki essen Rusev-nek. Ám a Bolgár Bestia elhátrál és távozik a szorítóból.

The Usos és Sheamus vs The Wyatt Family

A csata nem volt túlságosan hosszú, ám annál fordulatosabbra sikeredett. Végül Sheamus kapott egy kemény Sidewalk Slam-et Bray-től, amit követően Jimmy egy Superkick-el terítette volna le a Család Vezérét, ám Bray elhajolt. Luke Harper érkezett, aki egy brutális Clothesline-al küldte földre ellenfelét, aki nem volt képes kirúgni ezt követően a kopogtatásból. Harper finisherje után megszerezte a győzelmet a Családnak.

Nikki Bella vs Cameron és Naomi (Handicap Meccs)

A harc előtt Bo Dallas érkezett a szorítóba, aki egy kicsit visszaemlékezett a tegnapi Money In The Bank-re, ahol Daniel Bryan-nek mondott pár szót, ám a Szupersztár kicsit kifigurázta őt. Végül nem búslakodott és ismét kijelentette, hogy csak hinni kell. Bo mondatai után érkeztek a hölgyek a Handicap csatára, ahol kicsit furcsa módon Cameron otthagyta Naomi-t. Végül Paige Money in The Bank ellenfele lekopogtatta Nikki-t és megszerezte a győzelmet, amit követően Cameron a ringbe viharzott és komoly szóváltásba keveredett a csapattársával.

Kofi Kingston vs Cesaro

A harcban mindkét fél jól szerepelt, végül Kofi szerezte meg a győzelmet, ám ezt nem láthatjuk a videóban, mert a WWE eléggé furcsán vágta meg a reklámot. Kingston győzelmét követően Cesaro még nekiesett a Szupersztárnak és egy kemény verésben részesítette.

A Backstage-ben láthatjuk, hogy Santino Marella csatlakozott a Rose Budd-ok közé és együtt bulizott Adam-el.

Ezt követően Vince McMahon érkezik, vagyis Damien Sandow Vince McMahon öltözékben. Sandow mond jópár dicsérő szót magáról, amit követően Steph jelenik meg a kivetítőn, aki rendkívül dühösen reagál erre a megjelenésre. Elmondja, hogy Damien-nek ezért most azonnal harcolnia kell…

Vince McMahon vs ???

Damien várja a ringben, hogy ki is lesz az ellenfele, amire egyszercsak megszólal Great Khali bevonulója. Az óriás a ringbe sétál, ahol kezdetét veszi az összecsapás, ami nagyon rövid volt, végül nem nagy meglepetésre Khali szerezte meg a győzelmet kopogtatással.

Ezt követően a parkolóban láthatjuk, ahogy kinyitják egy limuzin ajtaját és a kommentátorok közben kijelenti, hogy egy egykori WWE Bajnok érkezik meg ezúttal az arénába.
A publikum teljes csendben vár, amikor az “Awesome” kiáltás töri meg a csendet, amit követően The Miz zenéje szólal meg. A Szupersztár a ringbe sétál, ahol megragad egy mikrofont és kijelenti, hogy visszatért, majd a közönség felé néz és felteszi a kérdést, hogy hiányzott-e? Ezt követően kitér arra, hogy a filmforgatás után már tisztán látja, hogy ő sokkal nagyobb mint a WWE, valamint ő lett a legnagyobb mozicsillag Hollywood-ban. Látszik, hogy Miz egoizmusa egy cseppes sem változott, ám ennek csak örülhetünk, hiszen visszatért ez a megszokott karakter. Miz beszéde közben felgyullad pár fény a bejáratnál, amit követően megszólal a Break The Walls Down című bevonuló zene, amit tudunk, hogy mit is jelent. Érkezik újabb visszatérőként a szorítóba Chris Jericho. Miz nem igazán örült annyira Y2J visszatérésének, mint a rajongók. A WWE Legnézettebbje elmondja, hogy ő egy filmcsillag, egy Szupersztár, akit éppen félbeszakított Chris a nevetséges kabátjában. Jericho leveszi a kabátot és tovább hallgatja Miz mondanivalóját, ám egy hirtelen mozdulattal elkapja a vele szemben állót és kioszt neki egy jókora Codebreaker-t, aminek hatására szinte teljesen megőrül a publikum.

Fandango vs Dolph Ziggler

A harchoz érkezik először a táncoslábú Szupersztár, akit a Show-Off követ. Visszatekinthetünk a Money In The Bank-re, ahol Layla legyőzte Summer Rae-t a csatájukban, majd megcsókolta a Speciális Játékvezetőt, aki Fandango volt. Ezúttal a harc közben Summer érkezett és smárolta le Dolph Ziggler-t, aminek hatására Fandango teljesen elfelejtette, hogy mérkőzésen van. Az egykori táncosa váratlan csókja miatt nem figyelt Dolph-ra, aki kiosztotta neki a Zig Zag-et, majd lekopogtatta.

Stardust és Goldust vs RybAxel

Igazából nem volt valami nagy összecsapás, ugyanazt láthattuk, amit az előző adáson, a Money in The Bank-en. Stardust a finisherje után lekopogtatta ellenfelét és megszerezte a győzelmet.

Paige jelent meg ezt követően a ringben, aki egy heel karakterhez hasonlóan beszélt és kijelentette, hogy ő áll most a Díva szekció csúcsán. Ám akadt valaki, aki ezt nem így gondolta, az pedig nem más, mint AJ Lee. AJ-nek szintén borzasztóan örült a közönség, ahogy meglátták egyből CM Punk nevét kezdték el kántálni. AJ face-ként tért vissza ezúttal és köszönetet mond Paige-nek, amiért rávilágított arra, hogy milyen könnyű is elveszteni ezt az övet és a hatalmat, valamint szeretne neki gratulálni a címvédéséhez a Money In The Bank-re. Paige nem igazán érti, hogy mi is történik most, valamint furcsának tartja, hogy ugyanazok a történések, mint amik a WrestleMania utáni RAW-n voltak, ahol AJ elvesztette az övet. Végül a Bajnok kijelenti, hogy nem gondolja, hogy van itt az arénában bárki is, aki megnézné azt, hogy Paige megvédi a címét. Viszont a közönség rendkívül hangos lett, így a dívák belementek ebbe a harcba.

Paige vs AJ Lee (WWE Díva Bajnoki öv)

A csatában Paige irányított inkább és közben olyan mondatokat kiáltozott a frissen visszatért díva felé, hogy: “Ez már az én házam”. Végül AJ egy hirtelen fordítással elvette az övet a Bajnoktól. Teljesen Deja vu érzés lehet bennünk ez után.

Roman Reigns és John Cena vs Randy Orton és Kane

A harc eléggé hosszú volt, amit végül Cena és Roman duója nyert meg diszkvalifikációval. A csata azonban nem ért véget, hiszen a földön fekvő Cena-hoz odasétált Triple H, valamint érkezett Seth Rollins a táskával. A bíró habozott és nem indította el a harcot, ami ezúttal szerencsés volt a Vezetőségnek, hiszen Dean Ambrose nekiesett Seth-nek és “kipofozta az arénából”. Kane egy székkel várta a ring felé tartó Reigns-t ezt követően, aki levágott egy kemény Spear-t a Szörnynek. Végül Triple H és Roman farkasszemet néztek a ringnél.

Ezzel zárult a RAW, ami ezúttal egy remek adás volt, a négy visszatérés és a címszerzés mindenképpen feldobták az estét. Kíváncsian várhatjuk, hogy mi fog történni majd egy hét múlva.

Pre Show

WWE RAW

Backstage Pass

34 című bejegyzés “WWE RAW 2014. június 30. – Pörgős adás Hartford-ból” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Véleményem szerint ez a szánalom legalja! Már szószerint irritál amikor meghallom, hogy WWE. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem a WWE-ről nem az jut eszembe, hogy 3 szuperhős félholtra veri minden egyes adásban a heel-eket és, hogy a heel karakterek annyira le lettek adva, hogy már párban tudnak csak valamit alkotni. Ha megkérdezik, hogy mi a WWE tőlem, nekem rögvest az ugrik be amikor olyan heel karakterek voltak, hogy szószerint néha az az érzés fogott el, hogy ez az ember tényleg ennyire pszichopata vagy ennyire jól játssza a szerepét? Amikor a face karakterek nem legyőzhetetlen, félistenek voltak, volt rendes történetszál. Illetve amikor megvolt a karakterek közti különbség, ami rohadtul nincs már meg a mai WWE-ben! Aktuális példa: Jericho-t elpicsázza néhány csöves vagy Kane-t ez a Roman Reigns. Randy Orton nagy kedvencem, de amit “tettek” vele, hát attól már a hányinger keringet. Voltaképpen mi is az ő feladata? Mert már kb. 1 éve nem lehet tudni, jaaah, de… Megveretni minden adásban magát és eljátszani, hogy egy rettentően gonosz heel. 1-2 hónapja nem nézem a WWE-t, most viszont ez az 1 adást megnéztem, de kár volt!

  Kedvelés

 2. Hoppá, bocsánat, a végén kihagytam a tatyós szenvedést (Még jó hogy van írásos összefoglaló és kommentek. Magamtól meg nem néztem volna.). Upsz. Az egész jó volt, hajrá Ambrose.
  Látom a tavalyi csapatból is vannak még. :3 Remélem, nem fog engem kiutálni a közösség. 😀 Habár még nem történt így, de ki tudja. 😀

  Kedvelés

   1. Rád hogy a fenébe ne! A hszeid tartalmát nem tudnám visszamondani, de névről megismertelek! Néztünk párszor live stream adást, ugye? Vagyis… Az elejét 😀 Mondjuk nagyon okos vagyok hogy most kezdem újra, amikor megyek el 2 hét múlva hétfőig és csak azután leszek… Úgy ahogy. 😀 Lényeg a lényeg emlékszek rád. 😀

    Kedvelés

 3. Na szuper… Megígértem tavaly ősz felé, hogy év közben hanyagolom a WWEt az egyre hanyagabb és bénább adásaik miatt (még nem vagyok otthon az új lap káromkodásszűrőjében, szóval egyelőre visszafogom magam, aztán ha majd elolvastam a többi hozzászólást, váltok vagy maradok :D), majd visszatérek a “dábjui” színes mezeire, ha feloszlik a Shield vagy normális karaktert kap (az, hogy tízszer elverik aztán főnixként fél évig verhetetlen, aztán ezt csodálhatom ciklikusan, NEM számít karakternek), ha Lesnar nem lesz /az októberi viszonyoknál vagyok, azóta elég langyin követen a sztorit, konkrétan nálam se Bo Dallas, se Paige nincsenek még… még. Habár a Dallas urasággal nem tudom, vesztettem-e valamit, egy NXTs szereplése alapján nem./ ennyire béna kari vagy visszatér Jericho. De hogy minek, amikor éppen jön az új albuma…? Úgyis csak vereti magát. Hülyéje. Pedig nagyon király pankrátor (és énekes), dehát az élet /pénz/…

  Na nézzük a kb. féléves kihagyás utáni első RAW adásomat! Ami azzal indult, hogy lett elő-és utóshow? Aranyos. Na nem mintha a MITB-csata 2 percén kívül nem tekertem volna full át. Mennyire hosszú lett már ez a szerencsétlenkedés, hihetetlen. Nade nem siránkozok, amíg még bele se néztem. (Majd közvetlenül utána idegelem magam ezen.)

  Már kezdésnek sírtam egyet rajta, hogy milyen retekül hosszú lett a RAW. Hogy 3 órát nem fogok rááldozni, olyan biztos, mint hogy Cena arcának platós kocsi kéne, ha az egótól nőne. Szóval a szegmensekről hallgatni fogok, kivéve a Y2Jes részt.

  Tehát 2014 első meccse amiről rossz kritikát fogok adni: Seth Rolling vs Rob “Meee eementem eccer-kéccer disszkóba, háá Maúni…ka” Van Dam. (Valahogy nagyon ez a mondat jut róla eszembe. Nem tehetek róla.) De a meccsről. Lehet csak optimistább lettem (na majd a kövi meccsnél… Csak megláttam a résztvevők fejét és már érzem, hogy az első meccs a minőséget szimbolizálta, szemben…) de nem volt vele nagy bajom. Ja de. Rollins, a leüthetetlen keljfeljancsi Csipkejózsika. Mire volt ez jó? Ambrose (úgy hívják még? Reigns merre tengődik? Ezeket nem bunkóságból kérdezem, tényleg nem tudom.
  Fájdalmas a kihagyás, nehéz a visszatérés, de hiányzott az oldal. Hiányzott a többi kritika. Hiányzott a többi hozzászóló, habár még senkit nem olvastam el, de remélem, találni fogok ismerősöket. Esetleg a nagy fordulatokról valaki felvilágosíthat. Csak facebookon követtem a dolgokat, érthetően keveset tudok… Plusz jövő héten megint ki leszek lőve, meg utána is sok dolgom lesz… Van is értelme jönnöm, ha rögtön utána megyek is?!) azért dobott rajta egyet, jó látni a karaktert meg amúgy Ambroset. Remélem, jó karaktere lesz. Nem baj, ha nem verhetetlen, csak ne jobber boxzsák vagy verhetetlen Cena 2.0 legyen. Nahh, Vinny, a kedvemért. Egyébként meg mi az elrontott estimesemónika van velem, hogy itt picsogok ahelyett hogy lehúznám vagy kivételesen értékelném a RAWot? Mehh… Az idő elcseszi a jellemet… Erről majd szépen leszokok ha visszaszoktam. 😀 Jövőre meg megint visszaszokok rá, ha jövő nyáron egyáltalán lesz még lelkierőm leülni ide kritikát írni… (Jut eszembe, PPV-live stream csapatok vannak még? Olyan jó volt tavaly nézni a sok szerencsétlenkedést… Ide is eljutottam, már vagy 2 kmt írtam a semmiről és idiótaságokról. Mehetnék WWE kreatívnak.)
  Innentől a meccseknél maradok. (Pinokkió lennék, már most méteres orral büszkélkedhetnék. De legalább a ferdehajlamú boszorkánynak lenne ülőkéje.) Hoppá, nem, egy szegmensszerű valami. Lana és Rusev. Érdemes lesz figyelnem őket, mert bár sem a bolgárokért sem a ruszkikért nem rajongok, az amcsikért még annyira sem (Persze, tudom, hogy a WWE jenki. De attól még áll a vélemény, összességében nem bírom az USÁt.). Mit csinál itt egyébként egy komcsi-csillagos medvefajzat? Bezzeg ha horogkeresztes lenne, kicsapnák. Na, nem mintha érdekelne.
  Jöjjön valami régi, amire még én is emlékszem (feel like öreg), egy meccs, ahol minden résztvevőt pontosan így ismertem. Minden elismerésem a WWE kreatív csapatnak, akik egy szilárd *khrm* kővárba híg *khrm* maltert tudnak nyomatni egy éven keresztül, megállás és a vár összedőlése nélkül. (Tényleg, a káromkodásra van új szabály vagy ha nem szak abból áll amit írok, akkor mehet?) Sheamus ugyanaz a pálcika hófehérke, usoék még mindig energiabombák, akik annam ellenére, hogy marha idegesítőek és unalmasak, nem tehetségtelenek, plusz ugye a krokodilnézegetők *khrm khrm*. Csodás társaság, még mindig nem bírom őket. A meccs viszont annyira nem volt rossz, de lehet ez még mindig a kihagyás utáni optimizmusom.
  Díva meccs, remélem ez csak egy vicc volt. A pompomos IQ-fighterek még mindig nem tudnak meghatni, a toppankrátort (mind a kettő csodás, egyszerűen dönteni sem tudom, Cenán vagy kecskefejen hányjak nagyobbat) tartó ikrek egyike meg szintén kritikán aluli kategória. De legalább mint nő emberien néz ki, nem úgy mint Brodus Caly (így hívták egyáltalán?) néhai öröm, vagyis pompomlányai. Örülő pompomlányai, ezt akartam írni. Természetesen.
  Cesaro vs Kofi alatt pitét ettem, és a finom kis 6 óra után is langyos (nem úgy, hogy este 6, hanem 6 órán keresztül hűtöttem, de kicsit még mindig langyos volt… valami segítő szellem biztos dolgozik itt nekem :D) almáspitémnek nem volt nehéz dolga abban, hogy élvezeti faktorban túlszárnyalja a meccset. A pite vége után át is tekertem, valahogy nem tud meghatni ennek a kettőnek a szerencsétlenkedése.
  Khali és Sandow szerencsétlenkedését meg sem néztem. De el tudom képzelni. Jobb is, hogy hagytam.
  Gigantikus örömmel tapasztaltam, hogy a visszatérő Jerichot máris boxzsáknak használják Wyatték. Nagyszerűbb storylinet el sem tudok képzelni, mint hogy 3 (p)ferdehajlamú (német vicc. haha. pedig egy szót sem tudok németül.) szakállas tanyalakó minden egyes héten megverje Y2Jt. Visszatért erre ez. El is megy a kedvem újra az egésztől. 2 hét múlva hétfőig ne is számítsatok rám. (Komolyan mondtam, nem fogok ráérni.)
  Újabb szuper meccs. Mint egy latin-amerikai szappanopera. Ne röhögtess már, Vinny, tudsz te jobbat is. Legközelebb ne szerelmi négyszög legyen, hanem hat-hét, meg ne ilyen sima Layla+Fandamnhoe (igen tudom, hogy Fandango de így találóbb) vagy Summer+Fandingo (höhö) vagy Ziggy+Summer. Ott van egy kiaknázatlan lehetőség (ha ugyan ott van még) Young személyében. (még egyszer höhö. de ez nem is volt vicces, csak szánalmas.) Inkább ezt is áttekertem. (Néztem ma meg akár egyet is normálisan? Kétlem.)
  Hehehe Vicky jó volt. Sipítoszaurusz is idegesítő, de Steph-hez nem fogható. Öröm volt látni.
  Aranyemberek és a RybAxel (kill me… mi ez a név lol. értem én hogy logika nélkül, de egy ilyen összevonáshoz azért figyelemre méltóan negatív csengésű intelligenciahányados szükségeltetik. persze egy ilyen csapatnak megfelel. nem, ez nem a név dicsérete volt hanem a csapat… mehh, hagyjuk.) vergődése megint nem ütötte meg a mércét. Belenéztem, de ez meg mi ez már megint? 😀 Lehet jobb is hogy nem nézem mert annál kevesebbet szövegelek róla utána. (Remélem, a mondataim sehol nem függenek össze és sehol nem logikusak. Csak hogy a WWE kreatív csapat szintjén maradjak. Késő is van már, régen nem is írtam a háziknál hosszabbat, az meg 2 oldalnál nem volt több ráadásul nem is magyarul, hogy is ne szoktam volna el.)
  AJ vs Paige Na, Paiget sajnálom hogy nem követtem. Egészen szimpi. (Titkon egy részem azért AJt is bírja, van benne valami, amitől nem tudom olyan mértékben figyelmen kívül hagyni, mint azt a kanadait. Natalyát. Asszem így hívják. Vagy ott van az a másik, amelyiknek olyan haja van mint Natalyának. Annak sem érdekel különösebben a sorsa.)
  A Fatal four wayt meg sem néztem. Szóval itt van Reigns. Nagyszerű. The Rock (Dörák lol) rokonkapcsolat után nem is tudom, mire számítottam tőle. Lényegében ez pusztán egy szög volt az adás koporsójába. Volt meccs, ami jó volt, szépen volt kivitelezve meg satöbbi, de összességében nekem nem jött be. (Persze, nem néztem meg a felét, de azért vannak azok az alakok, akiket nem tűr meg a képernyőm. Vagy a laptopom képernyője, ugyanaz.) Viszont figyelemre érdemes Lana meg Rusev, nagyon várom Y2J kalandos életét ami remélem nem csak jobberkedés lesz és izginek tűnik AJ szereplése is. Csak hogy jót is írjak. Remélem, tele van ellentmondásokkal és pontatlanságokkal amit írtam, plusz remélem a kihagyás miatti űr is tele van olyan infókkal, amiknek a szöges ellentetjét írtam le tényként. Örömmel veszek minden javítást.

  Így a végére örülök hogy visszatérhettem, remélem találok 1-2 tavalyi (tavalyelőtti?) arcot, vagy minimum megtanulom elviseltetni magam mindenkivel 😀 (Kezdem mondjuk azzal hogy megtanulom magamat elviselni, plusz innentől rövidebben írok hehe)
  Na most már tényleg befejeztem, mielőtt több hülyeséget írok. Majd legközelebbtől moderálom kicsit magam, de most nincs hangulatom újraolvasni az írásom. Bocsi az elírásokért, vesszőhibákért, rosszul leírt nevekért, ellentmondásokért, hülyeségekért, csipkerózsikákért, nagyanyókért és hollókért. Jó éjt/reggelt.

  Kedvelés

 4. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

  Jericho vissuatért és olyan öröm és boldogság kerített hatalmába,hogy ismét láthatom az egyik nagy kedvencemet,hogy még a könnyem is kicsordult a csodaszép szememből.
  Asztán jöttek a kecskebaszók és kivégezték….
  Ennek mi értelme volt….Mintha csak tegnap lett volna,mikor fanszőrzetet felfuttatta a boxzsákká avanzsált Jericho…
  Úgy látszik,végre valahára,sok szenvedés és dögunalmas meccsek után,a 3 kibaszott vadember új áldozat után nézett.
  Ez eddig rendben is van,na,de miért pont őt???
  Miért??????????????????
  Nincs igazság….
  Remélem nagyobb szerepet szánnak neki,és nem boxzsák meg jobber lesz,mert amit műveltek vele legutóbb….szánalmas.
  Voltak már visszatérései Jerichonak.,pl az egyik legjobb mikor ő volt a 2.ember a rr-en.pinki meg csak lesett összefosott bugyiban.
  Örülnék neki,ha megbecsülnék Jerichot és az övek felé terelnék,csak sajnos úgy érzem,egy kibaszott idénymunkás lesz ő is…
  Érdemlegesen semmit nem tesz a mi szórakoztatásunkért,csak a bohóc ipart fogja népszerűsíteni…
  Épp tegnap említettem meg,és erre bummm,megjelent ez a kóbor lélek…

  Tétnélküli seggrepacsin persze a vademberek nyernek,de tétmeccsen soha.Minek is.Legyen csak az öv még pár évig a beszélni nem tudó unga bungáknál,mert az tök jó.

  Ez a szarduszt de ratyi.Persze a tesokájával nyernek.veszett kutya meg a csaja ritka impotens páros.Ha már nem tudnak mit kezdeni ezzel az izomagyúval akkor lökjék a süllyesztőbe,ha meg terveik vannak vele akkor kapjon meccseket,meg sztorit,na meg normális karaktert,és egy ablakzsiráfot…

  van damme gyerek i itt bohóckodik pár hónapja,övet nem nyer,normális meccset nem produkál,kikap,ettől és attól és elvan,mert ez így jó neki.

  beretta kuka pedig jó lett volna ha kitud rendesen bontakozni…

  sose nézem meg a cica picsa harcokat és itt nem fanszőrzet rózsa és a 3.buzira gondolok,hanem a tömni való kis ribancokra.A veretlen oboa bajnok kikap a visszatérő szarkavaró nyelő hercegnőtől és egyből bajnok is.
  Persze,ki ne húzná rá jlot vagy hogy a rákba hívják ezt a kis szögdécselő cafatot,de hogy ismét bajnok lett ez is…pffff ratyik

  tsz paraszt veretlen még,de érik neki a nagy verés úgy érzem.
  Akár a törzsgyökér álltal,Nem is lenne rossz.Ez a tenyeres talpas malac pofa akár még jó romboló karakter is lehetne,csak ugye megfelelő sztori nélkül s miegymás nélkül hamar úgy végzi mint pl a egykori lord tensai stb.
  A korábbi röhejes papírforma rr után aszt gondoltam,hogy lesz egy kis affér köszte és kentaur között,de persze,hogy nem lesz,hisz az egyik az A kategóriában mozogg épp,a másik a ZS é legalján van..

  Na és a vége!A finálé!
  Az elmaradhatatlan szuper kentaur villanással.Már rendesen megszoktuk.Kane a földön,kentaur a mellét veri mint a jobb létre szenderült king kong és mindenki happy.
  Elképesztően hiányozna ez a zárókép,ha nem látnám minden adás végén.
  Álmatlan éjszakáim lennének,és mély depresszióba esnék.Na,de mivel szerencsére a világ legértelmesebb,legteheteségesebb,legsokoldalúbb,legagyafúrtabb,leg leg leg leg leg leg és leg emberek alkotják a wwe kreatív részlegét,a kemény magot,az acélkemény über brutál keménymagot,így szerencsére nem lesznek lidérces álmaim,és ezen túl is minden adás végén láthatom,hogy az egyik legjobb,pankrátor,ki 20 éve űzi az ipart,mindig kikap,a földön hever,és az egyik leg agyonpusholtabb,legtúlértékeltebb (persze nem mr irdatlan müzli kategória,mert ő a M I N D E N)”pankrátor” diadalmaskodjon.
  Megkönnyebbültem.Tényleg meg.El se tudom képzelni,mi történne ha az egyik adás végén Kane verné szarrá szuper kentaurt.
  Jujjjjj,beleborzongtam.
  A legsötétebb rémálmaimban se jöjjön elő ez a szörnyű kép,ami olyan zsigerszaggatóan félelmetes,hogy a rémálmok ura,freddy kruger is sírva menekül előle.
  Szóval csak így tovább.Ezt akarjuk látni,erre van szükségünk.Izgalmas fordulatos,minden izgalmat nélkülöző,papírforma sztorikat,meccseket”harcokat”történeteket és pankrátorokat akarunk nézni,mert ez így nekünk tök jó.
  Csak így tovább.Azért a vaterán licitálok majd egy nagyobb ősszegben10 kiló pushért,nehogy nekem szuper kentaurnak elfogyjon és a lidércek előmásszanak az álmaimból…

  Kedvelés

  1. ROYAL, ezért a véleménynyilvánításért respect neked. 😀
   Ez az első ami igazán tetszett és amivel teljesen egyet tudok érteni.
   Bár Jericho-t nem igazán csípem, de többre hivatott, mintsem hogy pár puhapöcsű bucira verje a fejét.
   AJ most valahogy jobban bejön, hogy tudom, nem sokára nagyobbak lesznek a mellei. 😀
   Swaggernek végre akad egy normális feudja, Miz visszatért, Cena 20 napos bajnoksága is már elkezdett visszafelé számolni, a két pizsamás is elveszi az övet az Usoktól a Battlegroundon, Reigns is marad egyelőre mellékágon, mert Triple H-dzsel még farokméregetés lesz csak a SS-ig szerintem.
   Egyébként azt hittem, Rollins még elveszi az övet a MIB-en Cenatól.
   Így a Battlegroundig nem lesz tulajdonos váltás az egyesített övnél, mert Cena (vagy mégis Rollins?) akkor kalimpál majd Bryannel egy címmeccset…

   Kedvelés

  2. Ez nem lehet igaz!
   Tudom,hogy neked alapból gond van a fejeddel,de Jericho NEM kaphat nagyobb szerepet!
   Ő már csak part time pankrátor,aki csak azért jön vissza,hogy pusht adjon azoknak akiknek kell jelen esetben Wyattéknak!
   Hiába raksz millió felkiáltó meg kérdőjelet a mondatok után ez van,neki már a zenekara az első nem a WWE!
   Jó,imádom,tehetséges,izgalmas meccsei vannak,de a végén mindig ki fog kapni,nem érted???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Tavaly sem azért verte mag az a fajankó,vagy hogy is hívják a WM-en mert jobb volt nála,hanem,mert push kellett neki!!!!!!!!!!!!!!!
   Y2J már csak segíteni jön a fiataloknak,persze az olyanok mint te ebből csak arra figyelnek,hogy MEGINT JOBBER LETT Ő A LEGJOBB ADJATOK FŐÖVET MERT Ő A LEGJOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ez igaz is,de ő ezt NEM AKARJA!!!!
   Ha ezt akarná full timeba jönne vissza,és akkor lealázna mindenkit,de így nem fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Szegény Jerichonak sajnos ilyen rajongói is vannak……….

   Kedvelés

 5. Ekkora ki***** jó adást még nem láttam 2014-ben! Jericho visszatért (hála istennek), Miz gyerek nem érdekel senkit, Khali se, A.J., vagyis April Jenette viszont engem igen.

  Kedvelés

 6. Hűűűűde kurvajó adásvolt márelnézestkérek :)) :3

  Miért van az hogy a WWE csak a PPV-k után képes igazán ütős RAW kiadni? Persze a tobbi sem annyira rossz de ez az igazi 😀 A Wrestlemania után is milyen klassz volt már 😀 És megint 🙂

  Na vegyük sorra az eseményeket. Tegnap megmondtam mi lesz…Jön Cena…elmondja hogy ő az Istenfeletti bajnok azt kész :-j De ez a Fatal 4 Way meccs jó lesz 😀 Hátha el is veszti az újonnan szerzett öveket.

  Rollins vs Van Dam. Szerencsétlen Van Dam-ot már csak arra használják hogy valaki akinek szüksége van egy győzelemre megverje…Elszomoritó.

  Usok és Sheamus vs Csövesek : reméltem hogy Usoék nem nyernek megint. Ha már a MITB en nyertek ( ott se kellett volna). Mostmár talán végre eldöntik hogy mit akarnak. A két vadember megy az Usok ellen a család feje tudjuk ki ellen (később beszélek róla is) és Sheamusnek meg küldjenek valakit akivel elbohóckodhat mert jó lenne mostmár neki is egy normális ellenfél 😀

  A Diva meccset kihagytam.

  Kingston vs Cesaro: Cesaro ismét ilyen meccseket kap 😀 Igazából nem érdekel túlzottan a karaktere nem is tudják konfliktusba hozni senkivel mert ott van mellette az a dagadt zsirfolt Heyman. Punkkal összehozhatnák éls akkor Heyman megint kaphatna egy kiadós verést a valagára de…. úgysem fog.

  Sandow – Khali – I don’t give a shit about this…..

  Visszajött Miz 😀 Hmmmm 🙂 Sukár 😀 Heel karakter … 😀 Jön a face csávesz Jerricho személyében. Kiüti a heelt majd jön egy másik heel és elpicsázzák a voisszatérő John Bon Jovit.
  Van itt pár kérdés. Ki ki ellen megy? Jerricho Miz ellen? Wyatt Jerricho ellen? S ha igen akkor Mizzel mi lesz? Folytatja a Mónika Show-t? Az eléggé kevés szerintem :S

  Fandango vs Ziegler 😀 Na a szöszinek is megvan az új csaja 😀 Jobban is illik Summer hozzá 😀 Fandango meg maradhat annál a másik tyúknál. Jó az neki.

  Ez a Stardust Goldust párositás csak szerintem gáz egy icipicit? :)) Megaztán Rybaxel vagy hogy a francba hivják őket…. Röhejes a szerepük az biztos :))

  AJ return…hurrrááááááááá. Eljátszották ugyanazt…de szinültig ugyanazt a jelenetet amikor Paige lett a bajnok..Csak forditott szereposztással persze. És ez kis liba ( hogy csúnyábbat ne mondjak rá) Megint bajnok… Annyi tehetséges csaj van ott a WWE-nél erre pont AJ? Itt is változatos a WWE ugyanúgy mint Cenacskánál 😀 Na mindegy nem ér ez annyit hogy elszomorodjunk rajta.

  Ééééééésss a főmeccs: Háááát…az adás többi részéhez képest elég gyér volt. A meccs az egy erős átlagos mindenki próbált mutatni valami jót valami újat. Aztán a meccs vége fele jött Széna beadta KÉTSZER mind az összes 3 mozdulatát és pont. Reigns és Orton elmentek hátra egyet iszogatni.Aztán jött Kane kinyirta Cenat és jött Rollins. 😀 Ez volt az úgynevezett meccs legjobb pontja. Főleg mikor jött Ambrose és kirugdosta a melirozottat az arénából. Reigns meg belerepült Kane-be. Sukár.

  A táskáról még annyit hogy hogyha nem Reigns lesz az aki a Fatal 4 Way-en nyer akkor Rollins minden bizonnyal megeheti a táskáját mert nem fog belekerülni semmilyen konfliktusba semmilyen bajnokkal legyen az Cena, Orton, vagy Kane. És akkor valszeg Ambrose elveszi majd tőle és beledobja a Tiszába mint anno Cody 😀 Fasza is lenne :3
  Na ennyit az adásról. köszönöm szépen aki vette a fáradtságot és végigolvasta 🙂

  Kedvelés

  1. Vissza fog! Valaki azt mondta, hogy vagy jövőhéten (hát…) a Battleground-on (ott nem tudnám elképzelni) vagy Szeptember 29-én, amikor a RAW Chicagóban lesz megrendezve…na ott tuti, hoy vissza fog térni, ha ezen a két heylen nem is! 😀

   Kedvelés

  1. ja swagger kiroppantotta a vállát,és e miatt nem volt ott a money in the banken,és most úgy látszik még az ic övet is elvették tőle.

   Kedvelés

  2. A money in the bank után valaki azt írta hogy vállsérülést szenvedett és hogy igazából ő nyert volna a szerződéses meccsen 😦

   Kedvelés

 7. ISTENEM!
  Fogjátok már fel,hogy Jericho soha az életben nem lesz többé full time pankrátor,neki már a bandája az első!
  Higgyétek el,ezt én sajnálom a legjobban,mert imádom a fickót,de ő már csak azért jön vissza,hogy pusht adjon azoknak,akik rászorulnak!
  Másszóval elvereti magát!
  Jerichot nem szivatják,ezt ő akarta,ő akart segíteni a fiataloknak,és a vezetőség az egész wwe-vel együtt összeteheti a két kezét,hogy van egy ilyen embere!

  Kedvelés

 8. A Miz nem hiányzott, AJ sem különösebben, Y2J-nek viszont nagyon örülök! Az egyik legjobb pankrátor, remélem nem lesz megint jobber, mint tavaly meg tavalyelőtt. Mindenesetre jól elverték a hajléktalanok :S
  Battleground nem lesz rossz a fatal 4 way-nek köszönhetően, reméljük Müzli nem sokáig lesz bajnok, már ez az egy nap is sok(k) volt…
  Kíváncsi leszek h Seth Rollins betudja-e váltani a szerődést, bár én nem örülnék ha elbukná, mert olyan látványos meccsei vannak (az már mellékes h a karatere egy seggfej)
  Am ez a Rybaxel csapat egy szégyen, Ryback régen mekkora arc volt, most meg egy meccset nem tud nyerni, és ami a legrosszabb h egy barom mellé osztják be…
  Rob Van Dam is eléggé el van nyomva, pedig régen egyszerre birtokolt 2övet is, ami elég durva

  A tegnapi “fogdapénzt” csalódás után ez a RAW egész jóra sikeredett.

  Kedvelés

 9. Na végre Miz és Jericho visszatért 😀 Csak egy kis szépséghiba hogy jöttek a vademberek.. Úgy érzem,hogy Jericho ugyanolyan szivatásban fog részesülni mint amikor legutoljára itt volt.A vademberek minden egyes adáson megtámadják és ő semmit nem fog tudni ez ellen tenni..már látom előre.De ne legyen igazam.
  Aztán az állítólag terhes AJ visszatér.Nem tudom hogy ki volt az aki ebből hírt csinált a WWE Hírek-en, hogy terhes.de nem az.és most csóri Paige-t szopóágra küldték..kár,mert csípem a csajt
  Úgy tudtam hogy Rollins beváltásából nem lesz semmi,és egy jó ideig nem is lesz.Valami mindig meg fogja akadályozni hogy beváltsa.Vagy SuperCena fog felkelni poraiból,vagy jön Ambrose vagy Reigns.Összevetve nem volt rossz adás.Az utóbbiak-hoz képest jó volt

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek