WWE RAW 2014. május 19. – Beat The Clock

raw140519

Ezúttal a RAW London városából, Angliából jelentkezik, ahol egy Pre-Show-val indul el az adás a szokásos módon. Josh Matthews, Booker T és Alex Riley köszönt minket, akikkel végignézhetjük az összes fontosabb történését az előző hétnek. Újra láthatjuk, hogy mi történt Daniel Bryan és Kane, A Shield és az Evolution, valamint Cena és Bray között az előző RAW-n és SmackDown-on.

A WWE szokásos kis intro videója közben megszólalt a Wyatt srácok zenéje, amit követően egyből megkapjuk a képet az arénából. Bray elkezd énekelni: “He’s got the Whole World in his Hands”. Miután befejezte a nótáját, elkezd arról beszélni, hogy különös dolog történt, amikor tegnap este lefeküdt aludni. Belemerengett egy komoly és sokat mondó álomba, amiben teljesen máshogy látta az egész világot. Tudja, hogy a saját álmaiban mindenki szuperhősként jelenik meg, akinek nem számítanak az akadályok, a halál, vagy a fizikai ellentmondások. Viszont egy álomban könnyen felmerülhet egy olyan embernek az arca, a személyisége, akivel háborúzunk. Ekkor pedig megszületik bennünk egy érzés, amit a szívünk rohamosan táplál, ez az érzés a bosszú. Ám, ahogyan reggel felébredünk és álmos arccal a tükörbe tekintünk, látjuk, hogy már nem vagyunk szuperhősök és nem találhatunk megoldást minden egyes problémára. Viszont nem szabad elfelejteni azt a kis palackot, amit szívnek hívnak és tombol a dühtől. Ez a düh hatalmas erőt képes adni annak, aki meri szabadon engedni.
Ezt követően felidézi egy gyermekkori emlékét, amiben egy átlagos általános iskolai tanárral voltak komoly összetűzései. A pedagógus végül megelégelte Bray-t és kijelentette neki, hogy változtatnia kell a magatartásán, mert különben csavargóként végzi és nem lesz belőle senki. Wyatt ezen csak nevetett, sőt most már kacag rajta, hiszen ez a tanár egy lepukkant, romos házban rohad el, amíg Bray itt áll több ezer/millió ember előtt. A kis történet után pedig megemlíti John Cena-t, aki nevének hallatán a rajongók egy emberként kezdenek fütyülni. Wyatt kicsit visszatekint arra, hogy milyen is volt, amikor kialakult a leendő csatája John Cena-val, a Payback-en, ami egy Last Man Standing összecsapás lesz. Valamint bejelenti, hogy Erick Rowan sajnálatos módon vereséget szenvedett az előző RAW-n a Cenation Vezetője ellen, viszont ma este sem üldögélhet a backstage-ben Cena, mert Luke Harper lesz az ellenfele. Ezt követően pedig megszólalt John Cena zenéje, aminek hallatán Erick és Luke a bejárat felé indultak, hogy megállítsák a Cenation vezetőjét. Ekkor John hátulról érkezett és kiosztott egy AA-t Bray-nek. Ahogy Harper és Rowan visszasiettek a ringbe, Cena távozott. Kifelé még rákacsintott leendő ellenfelére, valamint Bray-re.

Ezt követően a RAW-ra tekinthetünk vissza, ahol Steph McMahon érkezik a szorítóba, aki mond pár szót Daniel bejelentéséről. Véleménye szerint jót fog tenni majd a Bajnoknak ez a kis pihenés, valamint a legjobbakat kívánja neki. Szeretné, ha minél előbb felépülne és harcképes lenne Daniel. Ám van pár dolog, amit egyenesen Bryan-nek szeretne mondani szemtől szemben, ezért arra kérni a szupersztárt, hogy jelenjen meg az arénában. Elsőre nem történik semmi, majd utána legyulladnak a lángok az arénában és érkezik Bryan. Ám kicsit váratlanul, hiszen Kane vonszolja a földön maga után. Ahogy a Vörös Szörny berángatta az arénába Daniel-t érkeznek a stábtagok és az orvosok, akik mentőbe teszik a WWE Nehézsúlyú Bajnokát.
Steph ezt követően mentegetőzni próbált, odasétál Brie-hez, akinek elmondja, hogy mennyire nagyon sajnálja a történteket. Ám Daniel felesége hajthatatlan és dühében egy jókorát lök a COO feleségén. Brie ezt követően rákiált, hogy menjen el innen, majd beszállt a mentőautóba Bryan mellé.

Antonio Cesaro vs Sheamus

Paul Heyman kíséretében jelenik meg Cesaro, akinek ezúttal egy csatája lesz. Ám az ellenfél megérkezése előtt Paul mond pár szót arról a bizonyos WreslteMania győzelemről, amiben Brock Lesnar legyőzte The Undertaker-t és megszakította a veretlenséget. A szokásos stílusában beleéli magát a mondanivalójába, amit követően érkezik a Kelta.
A mostani RAW első összecsapása átlagosra sikeredett, ám meglehetősen furcsa befejezése volt. Azt mindig is tudhattuk, hogy Heyman kész segítséget nyújtani az ügyfeleinek, ám most kicsit furcsa módon tette azt. Felpattant a kötelekhez és bevágta a ringbe a zakóját, mintha verekedni akarna a Keltával. Ám amikor Sheamus odasietett a menedzserhez, Paul leugrott a ring mellé. Ekkor érkezett hátulról Cesaro, aki egy German Suplex-el földhöz vágta ellenfelét és egyből kopogtatásba fogta. Az ír pedig nem volt képes kirúgni ebből, amíg a bíró háromszor a földre ütött.

Big E vs Ryback – Beat The Clock

A két Szupersztár csatájának elindulása előtt Justin Roberts bejelenti, hogy ezen a RAW-n egy Beat The Clock Challange-ben kell helyt állniuk a pankrátoroknak. Végül, aki megnyeri ezt a Beat The Clock tornát, az lesz az első számú kihívója Bad News Barrett-nek az Interkontinentális Bajnoki övért, a Payback-en. A mérkőzés szabályai szerint a legelső mérkőzésen (azaz ezen) számolni fog az óra, hogy milyen gyorsan tudja valamelyik fél megszerezni a győzelmet. A későbbi BTC csatákban pedig visszafelé számol, ha valaki az első harban produkált időnél gyorsabban győz, akkor átveszi a vezetést és az ő ideje fog dominálni a későbbi összecsapásokban.
Ebben a harcban Ryback jól indított, végül azonban egy elhibázott Clothesline-t követően Big E fordítani tudott és kiosztotta a Big Ending-et, amivel megszerezte a győzelmet, 5:02 alatt.

R-Truth vs Fandango

A harchoz először Truth érkezik, aki elrappeli a “What’s up” című számát Cameron és Naomi társaságában, amit követően érkezik a ringhez a táncoslábú, az újdonsült barátnőjével, Layla-val. Ahogy beértek a szorítóba egy nagy csókot adtak egymásnak, ami alatt megszólalt egy ismeretlen zene. Summer Rae érkezett (aki mint tudjuk Fandango egykori partnere volt) és nekiesett Layla-nak. Így ez a csata harc nélkül elmaradt.

A következőkben megszólal Daniel Bryan bevonuló zenéje, amire a közönség hirtelen felkapja a fejét és óriási hangzavart produkál. Ám a lelkesedésük hamar alábbhagy, mert Stephanie McMahon érkezett, aki Bryan-t utánozva vonul el a ringig. Ott megragad egy mikrofont és elmondja, hogy Daniel Bryan-nek sikeres lett a nyaki műtétje, ami boldogsággal tölti el. Tudja, hogy Daniel mindent megtesz azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen a szorítóba, ám fel kell hívnia arra a rajongók, valamint Bryan figyelmét, hogy a szervezet nem tűri el, hogy ne legyen egy aktív WWE Nehézsúlyú Világbajnok. A rajongóknak ez a kijelentés Daniel egészségügyi állapotát tekintve egyáltalán nem tetszett, amit követően Steph csak tovább rontotta a helyzetet. Eljátszadozott a gondolattal, hogy mivel Bryan nem képes megjelenni a heti adásokon, sőt lehet, hogy a Payback-et is kénytelen lesz kihagyni, új Bajnokot kéne kinevezni. Először szóba került Kane, valamint Bad News Barrett, akik az elmúlt hetekben kétségtelenül óriásit alkottak, remekül szerepeltek és fontosak voltak a sztorivonalakat illetően. A közönségnek egyáltalán nem tetszett ez, amit követően a hölgy kijelentette, hogy akkor Batista kaphatná. A publikum ismét nem tetszését fejezte ki, amire végül rávágta Steph, hogy akkor az ő első számú favoritja, a COO, Triple H lehetne a következő címvédő. Természetesen ez sem felelt meg a rajongóknak, akik egy emberként kiáltozták, hogy: “Nem”! Mrs. McMahon végül elmondta, hogy akkor legyen, amit a közönség akar, Daniel kap még egy hét haladékot. Meg kell jelennie a következő RAW-n, hogyha továbbra is WWE Nehézsúlyú Világbajnok akar lenni.

Heath Slater vs Alexander Rusev

A 3MB csapata az Angliai helyszín tiszteletére ismét beöltözött piros-kék-fehérbe, valamint ezen az adások ismét a The Union Jacks nevet használták. A mostani csatában talán nem is kell mondani, hogy ki nyert. Alexander Rusev nagyon gyors villámmeccsen a szorítását követően legyőzte Staler-t.

Ezt követően a Backstage-ben a Shield-es srácokat láthatjuk, akik közül először Ambrose szólal meg és mondja el, hogy véleménye szerint az Evolution teljesen tart a Shield-től. Ezt mutatja az a tömör félelemből származó erőszak, aminek Roman lett az áldozata. 9 öltéssel varrták össze a szemét a Randy Orton elleni csatája után. Dean szavai után Rollins is megszólal, aki elmondja, hogy nem fog hibázni a mostani RAW-n, ahol Batista ellen lesz mérkőzést.

Alberto Del Rio vs Rob Van Dam – Beat The Clock

A harc már időre ment és abból a bizonyos 5:02-ből számolt visszafelé. Del Rio végül bevitt volna egy Superkick-et, de RVD elhajolt előle és képes volt egy fordítással két vállra fektetni ellenfelét. A mexikói ezt követően nem tudott kiszabadulni a kopogtatásból. RVD-nek még maradt 47 másodperce, ami azért egy ilyen harcban eléggé soknak számít. Ezzel Rob eléggé közel került az első számú kihívói joghoz. A végső idő 4:15

A backstage-ben láthatjuk, hogy Cena ad egy interjút Renee Young-nak azzal kapcsolatban, amit Bray mondott el az adás elején. Az interjú alatt megjelentek az Uso srácok is, ahol John elmondta, hogy túl kell élnie ezeket a RAW-kat, hogy végül aztán majd a Payback-en Bray ellen csatázhasson, ahol teljesen biztos abban, hogy Wyatt bukni fog.
Szintén a backstage-ből kapunk egy képet, amin az Evolution tagjai beszélgetnek Batista csatáját megelőzően. Triple H azt kéri az Animal-től, hogy végezzen Rollins-al, hogy biztos legyen a Payback-en a győzelmük.

Batista vs Seth Rollins

Mint tudjuk a csatában nem lehet jelen sem Roman és Dean, sem Triple H és Orton. Seth-et megjelenése után azonban Hunter zenéje szólal meg. Triple H bejelenti, hogy ő lesz a speciális felkonferálója Batista-nak. Valamint eloszlatná a kételyeket, hiszen ez teljesen lehetséges, lehet egyszerre COO és felkonferáló. Valamint nagy örömére szolgál bejelenteni, hogy a ring mellett nem csak ő lesz jelen, hanem a speciális vendég időmérő is, aki nem más, mint Randy Orton. Ezzel a húzással az Evolution egy komoly kártyát játszott ki, hiszen mind a hárman Rollins körül lehetnek, aki azonban nem igazán számíthat komoly segítségre.
Batista megjelenése után azonban ismét a Shield zenéje szólal meg, amire Roman és Dean érkeznek. Seth két csapattársa, akik a kommentátori asztalhoz sétálnak. Az Evolution azzal azonban nem számolt, teljesen legálisan csatlakozhatnak Jerry Lawler-hez, Michael Cole-hoz és JBL-hez. Megszólal a gong, ami a harc kezdetét jelenti. Hosszabb volt az összecsapás, mint az eddigiek, ám ahogyan számítani lehetett rá diszkvalifikációval zárult, mert Triple H és Orton beleavatkoztak az összecsapásba. Végül a Shield az Evolution fölé kerekedett.

Paige vs Alicia Fox

A hölgyek harcában a Bajnok ezúttal nem az övért szállt csatába, ami nagyon nagy szerencséje volt, hiszen vereséget szenvedett Alicia ellen. A győztes a kopogtatást követően ünnepelni kezdett, megölelgette a bírót, valamint egy kicsit tombolt a kommentátorokkal.

Mark Henry vs Dolph Ziggler – Beat The Clock

Az adás harmadik és utolsó Beat The Clock mérkőzésében Dolph és Mark csatáját tekinthetjük meg, ami eléggé fordulatosra sikeredett. Ebben végül Ziggler bevitte a Zig Zag-et, amit követően kopogtatott volna, ám pont kifutott az időből. Ha 2 másodperccel több lett volna RVD ideje, akkor Dolph lenne az első számú kihívó. A harcot követően megszólalt RVD muzsikája, aki ünnepelt egy kicsit, ám érkezett Bad News Barrett és hátulról levágott a kihívójának egy Bull Hammer-t.

Ezt követően Adam Rose érkezik a ringe aki beszél pár szót Renee Young-al, ám az Igazi Amerikaiak érkeznek, akikkel az elmúlt hetek során sokszor összetűzésbe keveredett Adam. Zeb kijelenti, hogy akar egy meccset Rose ellen, itt és most, ám ezt a Szupersztár nem igazán értette. Végül Jack esett neki Rose-nak, aki eléggé rosszul járt, mert Adam képes volt visszatámadni és kivágni az All American American-t a ringből.

John Cena vs Luke Harper

A harc eléggé izgalmasra és fordulatosra sikeredett, aminek a végén Cena kiosztotta az Attitude Adjustment-et Harper-nek, ám ekkor Rowan és Bray nekiestek John-nak. Cena nyert diszkvalifikációval, ám egy óriási verést kapott a Wyatt Family-től.

A végső képsorokban Bray énekelt, Harper pedig számolt. Jelezve ezzel azt, hogy a Last Man Standing csatában ugyanígy veszíteni fog, amíg a bíró 10-ig számol. Pénteken következik a SmackDown, valamint egy hét múlva megtekinthetjük a Payback előtti utolsó RAW-t.
.
Letöltés:http://www.multiupload.nl/HBK54JKWMY

Pre Show

WWE RAW

19 című bejegyzés “WWE RAW 2014. május 19. – Beat The Clock” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Bary promói kétségtelenül jók, de már kezd unalmas lenni, hogy folyton ugyanazt mondja el, és még mindig Cena az ellenfele…Nem is számolom már, hogy ez hanyadik John Cena vs. Luke Harper meccs volt, és, hogy hanyadjára végződött ugyanúgy..de erről később..:DD Az éneklés azért nagy szlogenné vált, pláne Londonban, itt jó kis közönség van..:))

  Sheamus vs. Cesaro
  Itt páran leírták,hogy Sheamus régen mennyit nyert most meg semmit.. ez valamilyen szinten igaz is, de akkor meg az volt a gond,hogy túl van pusholva, de mióta visszatért egy normálissztorija nem volt. Ez egy jó meccs lehetett volna, de egy swing-et se láttunk…hátha lesz ebből valami story.

  Big E vs. Ryback
  Én ezt a meccset egyszer megálmodtam, de nem így…Ők mehettek volna a WHC-ért..jó kis story lett volna az I need five és a Feed Me More között..két igazi nehézsúlyú állat, de hát ez lett belőlük, nem is volt egy jó meccs.

  R-Truth vs. Fandango
  Mindkettőnek nagy sikere volt bevonuláskor, de csak is ezért kár a meccsért, megnéztem volna milyen hangulat kerekedik. 🙂 Summer Rae-nek örülök, szerintem jó kis pankrátor..:))

  Aztán jött ez a Bryan-es story…Sajnálom, hogy megsérült, de így legalább felcsillant számomra a remény, hogy Kane, az egyik nagy kedvencem bajnok lehessen. Kár, hogy most nem szerepelt, pedig egész végig rá vártam :3 Majd legközelebb.

  Heath Slater vs. Rusev
  A 3MB sajnos már reménytelen,bár elég szórakoztatóak, én vártam, hogy Big E megjelenjen, mint múlt héten, de nem jött…Jó kis meccs lehetett volna a Payback-en egy Big E vs. Rusev, de úgy látszik egyelőre ezt is dobták a kukába..:)

  Alberto Del Rio vs. Rob Van Dam
  Sokadik ilyen meccs, de legalább gyorsan vége lett, ahogy Del Rio karierének is vége, RVD pedig azért jön vissza, hogy még elvézhesse, amit csinál, mert olyan sok story-t nem fog kapni, mint azt elvárná az ember, pedig megnéznék egy Kane vs.RVD meccset a WWEWHC-ért :). Bár inkább a WWE övért, mert ez az övegyesítés szerintem elég nagy hülyeség, de mind1 🙂

  Batista vs. Seth Rollins
  Oké-oké. Shield meg Evolution és kíváncsi is vagyok a visszavágó meccsükre, de márnagyon unalmas ez az egyik tag a másik ellen és a végén tömegverekedés..Ráadásul a Shield csinl mindent az Evolution meg semmit nem csinál…Tudom 3 nagy kiforrt sztár, de akkor is ne az legyen már, hogy nem beszélnek, csak jobberkednek egyenként és csak hármassával tudnak támadni, mert azért 3 sokszoros bajnokról beszélünk…:))

  Paige vs. Alicia Fox
  Úgy vettem észre a diva meccsekről nem nagyon ír senki, kár érte/értük :).Paige karaktere elképesztően jó és Alicia-t és nagyon kedveltem régebbről nem baj, hogy adtak neki egy kis push-t, igaz csak azért, mert nem igazán van más a total divas-os baromság miatt, de azért örülök neki, jó kis meccset tudnak összehozni Paige-el, csak ne ilyen 5 perceset…:)

  Mark Henry vs. Dolph Ziggler
  Töltelék meccs volt, pedig Ziggler-t jobban megnéztem volna Bad News Barrett ellen (pöcsömjó ez a csávó, de kajak :DDD amilyen promókat levág, én mindig szakadok rajta :D).

  A következő jelenetet nem nagyon szeretném kommentálni…Nincs bajom Adam Rose karakterével, de nem is kedvelem, jó elnézegetni, de úgy is tudjuk hol fogja végezni…Most még ó, de könyörgöm ne Swagger ellen küldjék már, akármilyen hülyének néztek meg akármilyen hihetetlen, Ő az egyik örök kedvencem, és és nem tudom miért. xD Talán mert picit hasonlítok rá mások szerint..khm :3 NA de térjünk is a lényegre, ami igazából iit nincs is, mert ugyan az történt, ami eddig,(nem akarom leírni..:DD) ezt nekem egy szenvedés végignézni..komolyan..:SS Nem baj, mert mikor megjelent és hallottam, hogy a nézők úgy dúdolják a theme song-ját, ahogy én is szoktam :DD de hát az örömöm nem sokáig tartott..xD We The People!

  John Cena vs. Luke Harper
  Nem fér a fejembe, hogy miért ez a main event. Mint az elején is említettem, ez már a sokadik ilyen meccs, és hiába a jó story, nem változtat a tényen, hogy unalmas. én nagyon bírom Luke Harpert, elképesztő, amit leművel 2 méteres termetéhez képest, ha Wyatt Family valamikor feloszlik (kopp-kopp) benne látom a face potenciált, csak más ruhába és szakáll nélkül, beszélni sem tud rosszul, de azért Husky Harris nem véletlenül lett Bray Watt.:DDD

  Átlag adás volt, így Kane nélkül nem nagyon tudok okot mondani, hogy miért érte meg megnézni talán Bray Wyatt és Dean Ambroe, na meg persze BAD NEWS!! ::DD Bár Ők is elégkeveset szerepeltek..:)

  Kedvelés

 2. JÚÚÚÚÚÚJ DE ROSSZ!!!!NEVETSÉGESE,SŐT SZÁNALMASAN SZAR VOLT AZ ADÁS.

  van dam vs leonidas feudól lehet vmi,bár úgysem lesz,ezt is el fogják b*szni,mint általában mindent.

  ír bunkó vs svájci bicska is röhejes meccs,anno mindenkit elvert ez az északi tahó,most meg kikap egy ilyen jöttment-től. chhh….

  Cryback vs bigi :mind kettő qrvanagy push-al indult anno,mára már csak töltelék szerepet kapnak….

  3mb-hez nem kell sokmindent hozzáfűzni, mcintyre jó,tehetséges faszi,a másik kettő erősen átlag…de egy normális push-al vihették vna vamire….de ennek az esélye kb annyi,mint annak h orton megtanul egy új mozdulatot 😀 😀

  shield nagyon zúz,de nagyot fognak csattanni,az öreg vadász nem azért jött vissza h szopjon….

  henry úgy látszik,h a hajával együtt az erejét is elvesztette,szánalom amit művel…. -.-

  Kockafej meg úgy is nyerni fog végül a 3 vadbarom ellen,efelől semmi kétség 😀

  Összegezve: A WWE megint egy nagy szart adott ki a kezéből.

  Remélem ezt most nem fogja törölni a kedves moderátor,nehogy már feleslegesen pazaroljam az áramot,és az időmet.. 😀 😀

  Pacsi! 🙂

  Kedvelés

  1. Üdv a szakértőknek!
   Páran itt nagyon értenek a pankrához, komolyan, megnézném ti milyen show-t dobnátok össze. 😉 Bár ettől nem nehéz jobbat…
   Mennek a keményebbnél keményebb szavak, vagány megmondások, írni persze nem tudnak, de ők a janik… :3
   Jelenleg 2 olyan feud van, ami érdekel: A Shield vs Evo meg a Wyatts vs Cena. Ezt a 2 meccset meg is néztem (ER) és most is megfogom.
   ROYAL, te meg sz@rd le az ilyen Dzsídíszíket meg ilyeneket, próbálják lopni a szövegedet, de hát nem megy… 😀 Akinek belegázoltam a lelki világába, attól elnézést kérek, és persze akinek nem inge..

   Kedvelés

   1. Kedves krisz 😀

    Először is miért szennyezed be a szép kis kommentemet??!!

    NA DE KOMOLYRA VÉVE A SZÓT:

    Igyekszem most mindent letisztázni.

    Kb az abbcenter indulása óta itt vagyok,és nem ma kezdtem a pankrációt.Úgy gondolom,h mivel küzdősportot űzök már jó ideje ,jogom van arra,hogy hozzászóljak az itt látottakhoz.

    Igen van,hogy közönséges vagyok,van,hogy nekem is elkattan az agyam,de egy olvasót sem szoktam ok nélkül bántani,kritizálni.

    Ha a royal-os,szöveglopásos mondatodat nekem intézted,akkor had mondjam el,hogy attól ,hogy én is “csúfolom” a karaktereket,attól még nem lopom más szövegét,mert nem vagyok rászorulva.

    Nem tudom,hogy mivel érdemlem ki,hétről hétre a sok-sok dislike-ot,de mondanom sem kell ,nagyon jól esik…

    EZÚTON KÉREK ELNÉZÉST MINDENKITŐL,AKIT ESETLEG MEGBÁNTOTTAM,VAGY OLYAT ÍRTAM NEKI,AMI BUNKÓSÁG VOLT.MINT MINDENKI MÁS,ÉN IS EMBERBŐL VAGYOK,ÉS ÉN IS HIBÁZHATOK.

    ui: Chris! Lehet,hogy én nem tudok írni,még szerencse,hogy te igen!! 😉

    SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!! 😀

    Kedvelés

 3. Az adást csak egy valaki dobná fel The Heartbreak Kid (HBK), The Showstopper, Mr. WrestleMania, Sexy Boy, The Headliner, The Main Event.

  Kedvelés

 4. Utálom angliát és az itt játszódó adásokat is.
  délutáni tea,big ben,királynő,mr bean.Kibaszott anglia.

  mr wrong turn szövege hatalmas volt.
  A közönség imádja és én is,mivel,hogy egy igazi egyéniség.Van stílusa,van kisugárzása,ami csernobiléval vetekszik.Jó dumája van,megnyerő,jópofa,ugyanakkor egy bomlott elméjű,zavarodott,beteg állat.
  Egy igazi heel karakter,akit imád a közönség,akire lehet építeni,akit el lehet adni,akiben van fantázia.
  A mondókája végén az a szánalmas,nevetséges közjáték,hogy berohan müzlii,megvillogtatja az egyik legendásan szar mozdulatát a 3 közül,amit több mint 10 éve nyomat,aztán vigyorogva kiszalad,bódultan,mint akit arcon fingtak reggel,és egész nap ennek hatása alatt van.

  bucifejű vs gyufa még akár jó meccs is lehetett volna,de ehelyett langyos,unalmas szar lett,pedig minden adott volt,egy jó meccshez.
  Alap,hogy az új hájmen csaj nyer.A végén gyufa jól beégett magát hö hö

  veszett kutya itt létén a mai napig meglepődök.2 éve van itt,és semmit nem ért el.Se öv,se hatalmas győzelem,se normális karakter,se karrier,semmi.Elsőnek agresszor face,ami szokatlan,néma levente,agumi bugyi bevág,majd a szavakkal küszködő s.cold utánérzetes heel valami,majd hájmen csaj,majd páros ujjú patás alexával és ennyi.Bár a hájmeni csajság immár a múlté,de a két jó barátnő örök barátságot és hűséget fogadott egymásnak.
  Sok ilyen figura volt már a wwe ben,akik nagy elámmal érkeztek és vagy csicskák lettek vagy eltűntek.A közelmúltban pl lord boxzsák tensai,fantaszopó szaurusz,veszett kutya,alexa,tsz paraszt rücsök is beáll a sorba.

  A bantu és a veszett kutya ugyan az súlyban,kinézetben.Ha veszett kutya bele esne egy halom szarba,mindenki azt hinné,hogy a bantu pislog ki a kupac alól.
  Ez is jó meccs lehet volna,de 5 percig seggre pacsiztak,lightos,homár meccs volt.alexa piros sapija tök cuki volt.Beleillik ő is a felmelegedett wwe csapatba.

  nacsózabáló vs coffos majom.Ásítoztam végig.Egyikkel sem kezdenek semmit mostanában,csak ide oda lökik,bár annak örülök,hogy a nacsózabáló egyre kevesebbet szerepel.

  giga csokigolyó vs pinki.Erre nem nagyon lehet mint mondani.Az egyik legnagyobb emberke az egyik legkisebb ellen,és semmi izgalom,semmi fordulat,semmi.Aszt nyilatkozta valahol a dagadt mr t hasonmás,hogy szerepel most is filmekben,nem mintha bárkit is érdekelne..és a jövőben ezzel szeretne foglalkozni,mert úgy érzi el járt felette és a karrierje felett az idő.Mondjuk ez igaz,de kár érte,mert csípem azt a húsos pofáját.Előbb vagy utóbb mindenkinek lejár az ideje.Kinek előbb,kinek utóbb.Úgy néz ki,hogy neki ebben az évben fog.Remélem azért látok tőle még legalább 1 jó meccset.
  Nagy szívfájdalmam,hogy a hegyomlással nem alkotott csapatott.Psuzító duó lett volna az övék.Amúgy a hegyomlás,hol a rákban van?mizantéria elvtárs is eltünt..

  A coffoska milyen aranyosan izgult a meccs nézése közben.Egyem meg a szívét nagy szemű babbal.

  Annak örülök,hogy végre ezen a vonalon elindult valami,és küzdenek az övért,de sok értelme nincs,de még is jobb,mint hogy fél vagy 1 évig 1 valakinél legyen az öv mint korábban többször is.

  fanszőrzet ismét kitett magáért,és ide szoktatta a búval és mással bélelt haverját is.
  homok a szélben

  tsz paraszt rücsök itt vergődik hónapok óta,de még 1 normális meccse sem volt,se egy normális ellenfele.Erre most megkapta ezt a 3 félembert.
  A 3 mb fentállásuk óta megvert már bárkit is?Mi az értelme nekik?

  evolúciós zsákutcák vs csicska shield.Mosolyogva tekertem át,mert kurvára hidegen hagy ez a 6 bohóc.
  Tény,hogy anno az evolúció legendás csapat volt,de szarok rájuk meg a legendájukra.Unalmasak egyenként is,hát még így együtt.babtista szép fanszőrzetet növesztett a pofiján.Menő.
  A csicska shield meg már 2 éve rohadt unalmas,és remélem ez a végjáték lesz a számukra.
  A kentaur milyen büszkén pózerkodik a monoklijával,hogy ő a múltheti harcban (szarrá verésben) szerezte,közben meg tegnap az asszonykája keze járt el mikor nem vitte ki a szemetet.
  Menő vagy te is.

  A bogárszemű családtag jobb mint a vörös szakáll,de messze elmarad persze a családfőtől,viszont van 1-2 jobb megmozdulása,és látom a bogár szemében az ördögöt,ami jó dolog.Ratyi meccs volt,mitagadás,viszont a végén jó partyba vágták müzlicskét.
  Az arany torkú dalos pacsirtánk a végén ismét bebizonyította,hogy az x faktorban van a helye.

  Remek adás volt.Tele izgalommal,meglepetéssel,feszültséggel.Csak így tovább..

  Kedvelés

  1. Csak szólok hogy a Wyattkéd akibe úgy belezúgtál cumizni fog Paybacken 😀 Nem vagyok Cenás sőt… De ezt el fogja bukni az ősember.

   Azt a homokvár Cesarot nem tudom hova pusholják még remélem rövidesen kap egy nagy verést valakitől. Adam Rose-ról inkább nem irok semmit. Az övvel nem tudom mit fognak csinálni, az ilyen töltelék meccseket hogy Langston, Heynry meg Fandango meg se néztem. A Shieldet lassan megverhetnék mert igy túl egyértelmű lesz az amúgy is várható vereségük. Rusevnek adhatnának mostmár valami normáis ellenfelet mert ezt a három balfaszt egy 80 éves is megverné kerekes székben ülve. Nagyjából ennyit erről az adásról.

   Kedvelés

  2. Royal,találtam csúnya szót az írásodban,úgy,hogy 1-1 😛

   Viszont like-oltam az írásodat,mert a lényegben egyet értek veled,főképp abban,hogy Bray-nek több énekes szerep kéne,mert szerintem is egy géniusz 😀 😀 😀

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek