WWE RAW 2014. május 26. – Megjelenik-e Daniel?

raw140526

A RAW 2014. május 26-án a Tennessee-i Egyetemről jelentkezik, ahol eldől majd, hogy mi lesz a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv sorsa. Hiszen az előző hétfői adásban Steph McMahon kijelentette, hogy senki sem lehet úgy címvédő, hogy nem jelenik meg folyamatosan a szervezet adásain. Tehát, ha Daniel Bryan a műtétje és sérülése ellenére nem érkezik meg a RAW színhelyére, akkor kénytelen lesz átadni valaki másnak a Bajnoki öveket.

Az adás a szokásos módon egy Pre-Show-val indul, amiben Josh Matthews mellett helyet foglal Booker T, Alex Riley és Santino Marella. Ők négyen visszaemlékeznek egy kicsit az elmúlt hét történéseire: A Shield és az Evolution viszályára, A Cena és Wyatt között közelgő Last Man Standing csata előzményeire, valamint Steph meglepő bejelentésére a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím leadásáról.
A Pre-Show-t követően elindul a RAW, aminek a legelső képkockájában egy Joseph Campbell idézetet láthatunk, ami annyit mond, hogy: “Hős bárki lehet, aki életet adja egy olyan dolog miatt, ami nagyobb nála”. Ezt követően pedig az amerikai katonákról emlékezik meg a szervezet egy videó összeállítás erejéig, akik mind a határvonalon belül és kívül harcolnak az Egyesült Államokért. (Erről minden nagyobb amerikai szervezet , valamint sok-sok ember megemlékezett a Memorial Day alkalmából, felsorolhatnánk itt az: MLB-t, az NBA-t, valamint az NFL-t.)

A ringbe legelőször Steph McMahon érkezik Triple H-el. Mint ahogy a bevezetőben leírtuk, Stephanie kikötötte, hogy Daniel Bryan-nek meg kell jelennie ezen a RAW-n, hogyha továbbra is birtokolni szeretné a WWE Nehézsúlyú Bajnoki övet. A hölgy köszönt mindenkit ezen a történelmi fontosságú RAW-n, ami leginkább a választásokról fog szólni. Csakhogy egy példát felhozzon, Daniel Bryan-nek választania kell majd, hogy továbbra is megőrzi a Bajnoki övet, vagy leadja-e. Mrs. McMahon kihangsúlyozza, hogy nem lenne sok értelme ezzel a sérüléssel harcolnia Bryan-nek és kitennie magát egy esetlegesen komolyabb fizikai fájdalomnak, sokkal egyszerűbb lenne átadni valaki másnak azt a két övet. Természetesen Steph látásmódja nem tetszik egy cseppet sem a szervezet rajongóinka, akik ezt egyértelműen ki is jelentik. Stephanie ezt követően kitér arra, hogy Daniel mindig ki kiváló harcos volt, aki nem adta fel a küzdelmet, senki kedvéért, tehát valószínűsíti, hogy megjelenik ma este. Ennek ellenére viszont tisztában van azzal mindenki, hogy nem lehet egyik pillanatról a másikra felépülni egy műtét után, különösen Bryan-nek nem, akinek a szervezete, a teste, a fizikai felkészültsége csak egy B+.
Triple H veszi át a mikrofont, aki elmondja, hogy a WWE Legendái azért olyan hatalmasak és tiszteletreméltóak, mert kiállták az idő próbáját. Minden egyes esetben jó döntést hoztak és napról napra, hétről hétre, évről évre a jó választás lebegett a szemük előtt. Daniel-nek is egy Legendához hasonlóan az ésszerűt kell választania. A COO ekkor felhozza példának az Evolution-t, akik ismét összeálltak hosszú idő után és nagyon sok esélyük van arra, hogy a Payback-en legyőzzék a Shield-et és a legkiemelkedőbb csapat legyenek a WWE-ben. Kiállták az idő próbáját! Ekkor Steph megragadja a mikrofont és hirtelen Brad Maddox-hoz kiált. A RAW General Menedzsere érkezik a ringbe, akinek elmondja a vezetőség, hogy rossz döntést hozott, hiszen világosan elmondták neki, hogy az előző RAW főeseményén nem jelenhet meg senki a ring mellett a Seth Rollins-Bastisa mérkőzésen. Triple H ez alól felmentést élvezhetett, hiszen felkonferáló szerepben jelent meg, míg Orton a speciális időmérő volt. Viszont Brad hibázott, amikor a Shield-ből Roman és Dean csatlakoztak a kommentátorok csapatához. Steph és Triple H kérdőre vonja ezzel kapcsolatban Maddox-ot, aki csak annyit mond, hogy emlékszik arra, hogy mit kért tőle a vezetőség, ám a Shield kényszerítette erre őt. Steph ekkor kijelenti, hogy sajnos neki nincsen más választása…Egyből felgyulladnak a lángok a bejáratnál és érkezik az arénába Kane. Ekkor HHH megüti a General Menedzsert, aki ezt követően kap egy ChokeSlam-et és egy Tombstone Piledriver-t.

Cesaro vs Rob Van Dam

A két Szupersztár megjelenése után nem szólal meg egyből a gong, ami a csata elindulását jelzi, hiszen felcsendül Bad News Barrett zenéje. Az Interkontinentális Bajnok szerint ma van a nyár legelső napja, ami miatt mindenki előkotorja a régi fürdőruháját és elindul a strandra. Viszont itt van Rob Van Dam, akinek a Payback-re kell koncentrálnia, hiszen BNB ellen lesz meccse. Viszont hiába készülődik nem fogja elorozni a címet Barrett-től.
Miután a Bajnok befejezte a mondanivalóját helyet foglal a kommentátorok mellett, ahonnan végignézte az összecsapást. A harc elindulását követően a svájci Cesaro került fölénybe, aki végül egy Step-Over Wheel Kick után elterült a földön. Rob a sarok felé indult, hogy kiossza a 5 Star Frog Splash-t, ám Bad News Barrett felugrott a kötelek mellé. Ekkor RVD egy szimpla rúgással kedveskedett az Interkontinentális Bajnoknak, ám Cesaro hátulról érkezett és egy Gernam Suplex-el egyből eldobta és kopogtatta ellenfelét. Miután megszerezte a svájci a győzelmet, megszólalt Sheamus zenéje és érkezett a Kelta a ringbe. A United States Bajnok leendő kihívójának kiosztott egy Brouge Kick-et, amit követően távozott az arénából.

Drew McIntyre vs El Torito

A harc elindulását követően egyből megmutatkozott a magasságból adódó fizikai erőfölény. Drew kedve szerint dobálhatta és lökődhette a kötelek között ellenfelét, aki egy plüssfigurához hasonlóan csak tehetetlenül várta, hogy McIntyre végezzen. Végül a skót felmászott a ring sarkába, ahonnan egy Superplex-el megpróbálta eldobni ellenfelét, ám Torito ebből nagy nehezen de kiszabadult. Ezt követően a ringen kívül a Los Matadores és a 3MB tagjai egymásnak estek, Torito pedig kirántotta a sarokban álló ellenfele lábát. Drew a földre zuhant és egyből elvesztette a csatát mert a bika lekopogtatta. A csatát követően a 3MB tagjai neki estek a győztesnek, aki végül komoly árat fizetett a győzelméért, mert Hornswoggle megragadta a bika farkát és nemes egyszerűséggel letépte.

Ezt követően az orvosi szobában láthatjuk, ahol Diego és Fernando arra kérik a szervezet orvosát, hogy varrja vissza El Torito letépett farkát. A doktor azonban tanácstalanul áll, amíg a két Szupersztár sürgeti őt. Végül Diego megelégelte a tétlenséget és egyszerűen visszadugta a helyére a letépett részt.

A Wyatt Family jelenik meg ezt követően a szorítóban, akik közül szokásos módon Bray kezében van a mikrofon. A Család vezére belekezd a “He’s got the whole world in his hands” szövegű nótájába, amit követően kacag egyet. Bray elmondja, hogy minden ember tisztában van azzal, hogy mi a legjobb a számára, ami miatt képes sokat áldozni és harcolni, valamint képes eldönteni, hogy mi a legmegfelelőbb út a számára. Ám nem biztos, hogy a legjobb döntés a legkönnyebb is lesz. Nem lesz könnyű feladat, de végül ő fog állva maradni a Cena ellen vívott Last Man Standing csatában, a Payback-en. Megtöri John uralkodását és letaszítja a trónjáról a királyt, aki nem érdemli meg a koronáját. Ezt követően Jerry Lawler-re néz, aki ugyebár a “The King” becenévre hallgat. Jerry kijelenti, hogy azt bizony nem hinné.
Ezt követően Luke Harper és Erick Rowan kisétáltak a kommentátorok mellé, míg Bray egy kicsit csevegLawler-el. Arra utasította JBL-t és Michael Cole-t, hogy ne mozduljanak, mert csúnyán helyben lesznek hagyva, valamint még hozzá tette, hogy nem tart semmi ilyentől, hiszen tudja, hogy milyen nyámnyila gyávák a kommentátorok. JBL ekkor felpattant, hogy bebizonyítsa, hogy Bray téved, ám ahogy elindult a család felé Harper egy nagy Clothesline-al terítette le. Lawler Wyatt utasítására a szorítóba sétált, ahol Rowan egy széket helyezett el a ring közepén. Jerry helyet foglalt, amit követően Bray kijelentette, hogy lenne pár kérdése a kommentátorhoz, amire szeretne egyértelmű választ kapni. Wyatt egyből azzal indított, hogy ugyebár Jerry és John Cena nagyon jó barátok? Lawler komoly és kemény tekintettel bámulta a család vezérét, ám egy szót sem szólt. Ezt teljes mértékben igennek vette Bray, aki egyből kikelt magából és kiáltozva bírálni kezdte Jerry-t. Többször is megkérdezte tőle, hogy milyen érzés az, hogyha valaki behódol egy hazugnak és saját maga is hazuggá válik?
Végül a kiáltozást követően kijelentette, hogy sajnálja, ami történt és ami történni fog, de neki sincsen más választása. Ekkor Harper és Rowan megragadták Lawler karjait és felállították a székből, amíg Bray a sarokba sétált és jelezte, hogy következik a Sister Abigail. Természetesen, ahogy számítani lehetett rá, megérkezett John Cena, aki a ringbe sietett és nekiesett Erick-nek és Luke-nak. Bray a sarokban tartotta Lawler-t, hogy Cena véletlenül se férhessen hozzá. Végül John-on diadalmaskodott a túlerő, Harper és Rowan pedig elkapták úgy Cena mindkét karját, akárcsak pár perccel ezelőtt Lawler-ét. Bray kijelentette, hogy most pedig végig kell Cena-nak néznie, hogyan végez Jerry-vel az egyik legnagyobb hazuggal. Wyatt ekkor már rendesen meg is ragadta a kommentátort, akit hátra döntött, ám a Sister Abigail-re ezúttal sem került sor, mert érkezett a két Uso srác. Végül Cena, Jimmy és Jey képesek voltak kivágni a ringből a családot. Cena ezt követően betegnek nevezi Bray-t, akiről úgy beszél, mint a saját maga képzelgéseinek betege. Idézi Abraham Lincoln szavait, amit követően Wyatt csak kacag.

Alexander Rusev vs Zack Ryder

Ryder érkezik először, aki amerikai zászlóz lóbálva sétált a szorítóba. Miután megérkezett a Long Island-i Szupersztár, Lana jelenik meg a bejáratban, aki bírálni kezdi az amerikai hagyományokat és az embereket. A rajongól a beszéde alatt elkezdték a “USA” szót kántálni. Végül megjelent Alexander is, aki szintén a szorítóba vonult. A kettejük harca teljesen papírforma volt, amiben végül Rusev a szorításával megszerezte a győzelmet. Ünnepelni azonban nem volt ideje a Bolgár Bestiának, mert megjelent Big E, aki nekiesett a győztesnek.

Evolution vs Rhodes Testvérek

A csatában Batista és Randy Orton szerepelt, Triple H pedig a ring mellett sem jelent meg. A csatában mindkét fél jól harcolt, végül Orton kapott egy nagy Dropkick-et Cody-tól, amit követően Rhodes kiosztott egy Disaster Kick-et Batista-nak. Ahogy a földről feltápászkodó Orton-nak is adott volna egyet, beleugrott egy óriási RKO-ba. Ez viszont nem volt még elég Randy-nek egy felszedte a földről egykori csapattársát és levágott neki még egy finishert. A két befejező mozdulatot követően a Vipera lekopogtatta Cody-t. Ezzel azonban még koránt sem volt vége a csatának, mert Goldust-ot még keményen megtámadta a két Evolution-ös srác.

Sin Cara vs Bo Dallas

Bo az előző SmackDown-on debütált, ahol szintén Sin Cara ellen volt mérkőzése. Itt sikerült megszereznie a mexikói ellen a győzelmet, ezúttal pedig egy visszavágón kell helyt állnia. Bo a ringbe érve megragad egy mikrofont és bemutatkozik a közönségnek, amit követően elmondja, hogy az álmai között szerepelt az, hogy majd megjelenik a Monday Night RAW-n. Végül csak annyit tud mondani, hogy harcolni kell, sőt le kell győznünk saját magunkat, hogy sikeresek legyünk, de amire szükségünk van, az legfőképpen a hit (Bolieveing).
Ezt követően elindul a csata, amiben inkább Bo dominált, végül pedig kiosztotta a Springboard Bulldogot, amit követően sikerült lekopogtatnia Sin Cara-t.

Ezt követően pedig ismét Steph McMahon jelenik meg a ringben, aki elmondja, hogy itt az ideje annak, hogy Daniel Bryan jó döntést hozzon. Vagy megjelenik itt a szorítóban, vagy leadja az övet valaki másnak…A rajongók az “Igen” szót kezdték el kántálni, amit követően megszólalt a WWE Nehézsúlyú Világbajnokának bevonuló zenéje. A közönség tagjai nagyon örülnek annak, hogy Daniel megjelent ezen a RAW-n, ezt pedig rendesen ki is mutatják. Miután Bryan a ringbe ér, Steph elmondja, hogy a Bajnok eléggé jó színben van. Reméli, hogy meghozta a helyes döntést, ami azzal járna, hogy leadja a Bajnoki övet, hiszen a Payback-en kell egy csata, amiben a rajongól láthatják a WWE Nehézsúlyú Világbajnokát. Nem azért kéri ezt most tőle Steph, mert ezt szeretné, hanem mert ez lenne a reális és az ésszerű. Muszáj lenne továbbadnia a címeket, mert ez lenne a legjobb a biznisznek, valamint erre van szükségük a rajongóknak. A hölgy szavainak hallatán a közönség egyértelműen fújolni kezd.
Daniel ezt követően megszólal és elmondja, hogy lehet, hogy tényleg jót tenne Daniel-nek a pihenés, hiszen ez egy eléggé komoly sérülés volt, amiből fel kéne épülnie. Valamint, ha visszatérne a felépülését követően valószínűleg jobb állapotban lenne, mint amilyenben eddig volt, sokkal, de sokkal energikusabb lenne. Steph ekkor kijelenti, hogyha visszatér a gyógyulást követően, akkor biztosítanak neki egy mérkőzést az övért, ahol megpróbálhatja visszaszerezni azokat a címeket. Bryan ekkor kicsit elgondolkozik és kijelenti, hogy nagyon remek az ötlet. A közönség kicsit megijedve és meglepődve figyelte az eseményeket. Végül Daniel elmondta, hogy nem magáért harcol, amikor belép a szervezet ringjébe, hanem a rajongókért, akik mellette állnak. Ezért arcon köpné őket, hogyha most feladná a csatát és egyszerűen leadná az öveket. Ezért vagy egy szó, amit akar mondani Steph-nek, egy szó, amit kislány korában biztosan még egyszer sem mondtak neki. Ez a szó pedig nem más, mint a: “Nem”!
Daniel elkezdi kiáltozni a “Nem” szót a rajongókkal együtt. Végül a hölgy kijelenti, hogy akkor így is lehet. Emlékszik még arra, amikor Daniel-t mentővel vitték el a RAW-ról, ekkor Brie kezet emelt Steph-re, ezt pedig eléggé nehezen viseli el a Vezetőség. Szóval ad még egy utolsó esélyt Daniel-nek Steph, hogy jól döntsön. A vasárnapi Payback-ig van ideje eldönteni Bryan-nek, hogy továbbra is megtartja-e a Bajnoki öveket, vagy különben Stephanie komoly lépéseket fog tenni a Bajnok feleségével szemben…Aminek következtében Brie ki lesz rúgva.

Emma vs Alicia Fox

A harc eléggé rövidre sikeredett, amiben a győzelmet Emma szerezte meg. Ám miután véget ért a küzdelem Alicia még neki esett a győztesnek. Valamint rombolni kezdett a ringben kívül. Eléggé nehéz szavakba önteni azt, amit a díva csinált a ringen kívül: Bontani kezdte a berendezést, meggatyázta a biztonsági őrt, inni kezdett, valamint őrült módjára ütötte a ring melletti gongot.

Damien Sandow vs Adam Rose

A harchoz először Damien érkezik méghozzá beöltözve egy fontos történelmi személyiségnek, Davy Crockett-nek. (Crockett egy katona, politikus volt, aki a nép javáért harcolt, valamint fontos személyiség volt a Tennessee-i Képviselőházban. A hőscselekedetei miatt kiérdemelte a “King of the Wild Frontier” becenevet. Davy végül a Battle of the Alamo-i ütközetben vesztette életét.)
Másodikként pedig érkezik Adam Rose, akinek ez lesz a legelső csatája, mióta debütált a szervezetnél. A mérkőzés elindulását követően a rajongók egyértelműen Adam-nek szurkolnak, aki ezt látszólag nagyon is élvezi. A harc közben megjelent Jack Swagger és Zeb Colter, akik a bejáratból magukkal hozták Adam egyik táncosát, aki egy citrom. Az Igaz Amerikaiak egyre inkább közeledtek a szorító felé, Adam pedig kiosztotta a Party Foul nevű finisherjét, ami lényegében ugyan az, mint Dean Ambrose befejezője, csak más elnevezéssel. Rose kopogtatta ellenfelét, majd egymásnak estek Swagger-el, akit jól megpofozott. A csata utáni rövid harcot követően kezdetét vehette az ünneplés.

Alberto Del Rio vs Sheamus

A harcban a győzelmet Sheamus szerezte meg, akit ezt követően Cesaro támadott meg. Mivel kapott egy nagy Brouge Kick-et a svájci most volt alkalma törleszteni érte.

A főesemény egy szerződés-aláírás lesz, amin a Shield és az Evolution tagjai vettek részt. A Shield érkezik elsőként, akik közül Dean ragadja meg a mikrofont és mondja el, hogy az Evolution belerángatta a Shield-et valamilyen ostoba szerődés aláírásba, hogy hivatalosítsák a Payback-en megrendezendő csatájukat, ami egy No Holds Barred Elimination 6 Man Tag Team Meccs lesz. Amíg Ambrose beszélt Roman és Rollins kivágták a ringből a felállított székeket. Ezt követően Rollins megragadta a szerződést, amit követően egyből megszólalt az Evolution bevonuló zenéje. Triple H kijelenti, hogy ez az utolsó alkalom, hogy a Shield megjelenik a RAW-n. Az Evolution triója a ring elég sétált, ám még nem léptek be a szorítóba. A Shield mindhárom tagja aláírta a szerződést, majd Roman kidobta a ringből a papírokat egyenesen Triple H elé. HHH odaadja Batista-nak és Orton-nak a szerződést, akik aláírják, végül pedig a COO is odafirkantja a nevét a vonalra. Ezt követően úgy tűnik, mintha távozna a csapat, ám hirtelen visszafordultak és ringben siettek. Egy kemény és nagy verekedés indult itt el, ami egy remek ízelítő volt a vasárnapi PPV-ra. Befejezésül most nem a Shield diadalmaskodott, hanem az Evolution. Roman kapott egy kemény Triple Powerbomb-ot a kommentátori asztalra.

Ezzel ért véget a Payback előtti utolsó RAW, vissza van még a SmackDown, valamint június 1-én következik a PPV, ami minden bizonnyal eléggé fordulatos lesz.

Letöltés: http://www.multiupload.nl/MCM447E2NX

Pre Show

WWE RAW

Az utolsó videó kicsit hang és képhibás, de a szövegben minden le van írva. Ahogy tudjuk javítjuk a problémát.

Backstage Pass

17 című bejegyzés “WWE RAW 2014. május 26. – Megjelenik-e Daniel?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hát ranndal koma,elég új vagy még ebben a világban akkor ha csak pár éve lesed a tesztoszteron cirkuszt.
  A viasat 6 os adások,amik a szinkorn miatt negyed évet csusznak..szánalmasak.Összevágják az érdekesebb vagy az érdekesebbnek gondolt részeket,amik összefüggéstelen nyáladékká válnak ezáltal.A meccsekből az agresszívabb jelenetsorokat szépen kiollózák,így teljesen élvezhetetlenné téve a meccseket.A szinkronról csak annyit,hogy még a hangalámondásos filmek is szórakoztatóbbak voltak a vhs korszakban.
  Szal ne nézd a viasat 6 os fost,nézd itt,mert itt minden benne van korrektül.
  Ha igazi pankrációt akarsz látni,akkor utazz vissza szépen az időben egészen a 90 es évek elejéig.80 as években is voltak persze,de az igazi arany korszak a 90 es,én azt mondom.
  Igazi legendák,igazi meccsek.Főleg Undertaker és Kane,de még van jó pár igazi pankrátor.
  Nem ilyen zs kategóriás fing huszárok mint cena meg a többi.
  Amiota véget ért az agresszív,véres korszak,melyben bármit lehetett,azóta gyermekbarát matiné műsorrá minősítették a pankrációt.Ma meg csak bohóckodás az egész.A nagy legendák mind eltünek.Fél maréknyi aktiv még,akik lassan,de biztosan kikopnak.
  Az elmúlt években pedig nem volt olyan új pankrátor,akire azt lehetne mondni,hogy majd 20 év múlva úgy fogunk rá gondolni,s emlékezni,mint egy igazi legendára.
  Ezek a mai nyavajás szarfaszú kis idióták nem lesznek azok soha.Minden hiányzik belőlük,ami legendává tenné őket.Hiába az istentelenül nagy push,ha a közönség nagy része unja és rühelli,hiába face ,lásd cena,aki 3 mozdulatbol él meg több mint 10 éve.
  Unalmas kis ratyi,de minden övet 100000 x megnyerettek vele.Attól még nem lesz legenda,csak egy hatalmas összegeket generáló,nyálas kis hülye.Reklámarc,nem több.
  Persze tehetséges pankrátorok most is vannak,pl sincsara,de úgy elnyomják őt is,hogy az nem igaz.Itt hiába tehetséges valaki,ha nem jó reklámarc,nem lehet eladni.Ezért állnak hosszú sorok szopóágon,és ezért van egy féltucat agyonpusholt figura,akiket orba szájba nyomatnak,mert jól ellehet őket adni.
  Ha anno nem müzli cena lett volna az akire a választás esik,találtak volna az atyaúristen szerepre mást,mert mindenki pótolható,kivéve Kane és Undertaker,na meg Én.
  Ha megnézed,kecskepofa sincs túl régóta a szervezetnél,és most hol tart…cena 2-őt csináltak belőle.
  És pont az hiányzik mindkettőjükből,főleg a 3 mozdulatos majomarcúból,ami igazi pankrátorrá tenné őket.
  A stílus.Mert az minden legendának van,volt,és lesz.
  Én már 4 éve teljesen kiábrándultam az egész pankrációból,de szeretem,imádom,írtam is többször.Nem lehet csak úgy lemondani róla-Már nem veszem komolyan,csak a jó meccsekre,jó kis csetepatékra fókuszálok,és próbálom élvezni őket,és a régi nagyok mellé,pár új kedvencet is keresni.A 2000 es évektől napjainkig nagyooon kevés pankrátort kedveltem meg.
  Pl én mindig a heel részlegen találom meg a nekem legszimpatikusabb egyéneket,érdekes mód.
  berettát is csípem,jó szövegeket tol,bucifejű cezarot is csípem,az els pillanattól kezdve ahogy feltűnt.Karakteres a félkopasz fejével együtt.sincarat is csipem,pedig ő face,ahogy rey misteryo is,aki tudjuk mennyire jó,csak ugye ma már ő sem kell a wwe porondjára…,vagy vegyük nagy bohóc khalit,az egykori,megállíthatatlan pusztított,akit ritkán látni,és ha fel is tünik,akkor is csak a törpével bohóckodik.Nem pankrátor,csak egy óriás.
  Nem mászik kötélre,nem ugrik,nem vetődik,nincsenek nagy mozdulatai,csak hatalmas,robosztus termete van amit jol is kihasznált.Ellenpélda big show aki kb ugyan akkora,és a mai napig kötélre mászik,ugrabugrál miegymás..
  Ennyit kedveltem meg az elmúlt majd másfél évtized alatt.A legfrisebbek közül meg egyértelműen az új szerepben tündőklő wyatt.Most nálam ő az aduász.
  Szal ennyi a listácskám.
  A régi nagy meccseket kezd el nézni,mert olyat fogsz látni,amit eddig még nem.
  Igazi pankrációt.

  Kedvelés

  1. Köszi a válaszokat .
   És köszönöm a gyors magyar nyelvű összefoglalót .
   Bárki is szokta írni,nagyon jól jön mert qrvára nem értettem mikor először néztem az adást ,hogy miért kellett megveretni az a szerencsétlen gyámoltalan képű Brad Madoxxot.

   Szeretném én is többetlátni Sin carát Ray Misteriót mert imádom az ilyen high flyer birkózókat.Asszem Shawn Michaels is ilyen volt ,láttam 1 2 meccsét.
   Rob van dam is kedvenc imádom a five star frog splash t.

   Sin cara magasságát és súlyát meghazudtolva repked a ringben,Vannak hasonló méretű bikózók akik még a kötélre se másznak fel.

   Cesaro nekem nemtetszik mióta Heyman guy lett.

   Damien Sandow vs Adam Rose.–Ez a rózsás fickó minden kétséget kizárva buzi,de többet mutatott a bemutatkozó meccsén mint a másik ujjonc Bo Dallas.
   Szerintem marad is egy ideig mert a közönség nagyon csípi,míg Bo-nál nem volt nagy reakció.

   Emma vs Alicia Fox–a meccs gyenge volt de ami utánna jött Alicia tombolása jobb volt mint a multkori ,végigröhögtem az egésszet.

   Fandango új nőjéről még mindíg nincs jó véleményem,göcsösen próbál nőies lenni ,de soha nem lessz olyan istennő mint Summer Rea.

   Kedvelés

 2. Hmm. Ma sem részletezem a meccseket.Nem érnek annyit,hogy ezért koptassam az ujjaimat.
  Bár volt egy-két dolog ami tetszett,Kane király,kár,hogy báb,de hát ez van. legalább maszkban láthatjuk… 🙂

  Kedvelés

 3. Ezt az adás még a pöcegödörbe se raknák be.Egy normális feud sincsen.Evolution-Shield is egy nagy kupac tehén kaki. Bryan-Kane feudról nem is beszélve.

  Kedvelés

 4. Néha elgondolkodok azon,hogy minek írok egyáltalán kritikát,amikor 10 adásból 9 és fél szar.
  Aztán a népes rajongótáboromra gondolok,akik imádnak engem,és a kis irományaimat,s ezért folytatom.
  Miattatok!

  Tipikusan szar adás volt.Pedig a raw olykor szokott íncsiklandozó meglepetéseket tartogatni.Szökőévente.
  Kane,a hóhér szerepében tündököl ismét.2 hónapja kb ismét a nagy vörös szörny,de 1 normális meccse nem volt még,csak kikapott a kecskepofától.Sajnos úgy érzem,hogy most sem lesz nagyobb szerepe,csak ugyan azt fogja csinálni,mint a team hell nos face bohóckodás előtt.Ezt azt pokolra küld,de öv közelébe nem kerül..
  Ami egyrészt jó,mert imádom őt,és szeretem látni ahogy pusztít,ugyanakkor rossz,mert már kijárna neki egy igazi bajnoki öv,és egy hosszabb uralkodás.Nagyoooon rég volt nála valamelyik komolyabb öv,és őt elnézve,sajnos nem lesz itt már ő se sokáig.Max 2-3évet adok neki.Lassan ő is 50 éves,és akármennyire is imádom,látszik rajta,hogy nem mai gyerek.Sok sérülés,sok lélekölés mind betett neki.Remélem még láthatom őt bajnokként,ha nem is most,a közeljövőben.
  Azt se bánnám,ha ismét 2 öv lenne,nem pedig 1,mert ezzel kurva sok lehetőséget hagynak ki,és rengeteg tehetséges embert nyomnak el..
  Remélem Kane széttépi kecskepofát és bajnok lesz,csak sajnos nehéz elképzelni,amikor ennyire pusholják ezt a kis szőrmókot.

  Egész jópofának tűnik ez a bucifejű vs gyufafej rangadó.Csak azt nem értem,hogy ha így tervezik a tehetséges,sokoldalú kreatívok,akkor a bucifejűt mért berette öve felé küldik?Nincs benne logika,sebaj,megszoktuk már.
  Ez a van dame gyerek jópofa,komálom is,de ismét nem csinál itt semmit.Egy normális sztorit nem tudnak kitalálni neki,csak ugyan azzal a 2 emberrel seggre pacsizik amióta visszatért ismét.
  Kibaszott idénymunkás.

  A tesókat bírtam amikor bajnokok lettek.Aranyember nagyforma,mindig csipáztam,a tesóját a bajuszkirályt nem bírom,de együtt jo csapatot alkottak.Bajnokok lettek és utána kikaptak.the end,vége a mesének.Azóta vergődnek,szopóág,boxzsák effektus miegymás.
  Most meg az evoluciós zsákutcák nagyobb részét kapták ellenfélül.
  Megnéztem?
  Nem.És miért nem?Mert felesleges lett volna.Mi lett a végeredmény?El sem olvastam,de biztos,hogy a két bérenc nyert,mivel ők most nem kaphatnak ki.Ennyi meg 1,azaz 1 bambi.

  Egyszerűen nem tudom eldönteni,hogy ki a szánalmasabb.fanszőrzet,mr wrong huga,vagy róza.Asszem 3 as holtverseny.
  A maszkos törpe 2,meg egy kiválló tehetséggel megáldott mélynövésű pankrátor,aki előtt nagy karrier állt volna,talán még nagyobb mint a maszkos törpe 1-é volt anno,dehát…

  tsz paraszt rücsök persze veretlen még mindig,na,de most egy hozzá méltó ellenfelet kapott,meert ennek lesz folytatása.bantuval majd jol ellesznek a homokozóban.

  mr wrongturn különszáma szánalmasra sikeredett.Az alapötlet egész jó volt,pár a király molesztálása,megalázása,isten bocsá,megverése már volt.puncika már anno eljátszotta ezt,a legend killer korszakában.Akkor is müzli volt az atyaúristen,az elesettek gyámolítója,és most is.
  Most meg mr wrong turn probálja ezt beleszőni a történetbe.Akár még jó is lehet,főleg akkor ha müzli ismét kikap a következő rangadón.Na,de ha 1-1 lesz akkor ismét folytatódik ez az unalmas huzavona..és lesz egy mindent eldöntő összecsapás.
  Remélem 2-0 lesz a dalos pacsirtának,és új áldozat után néz a slepjével,mert rühellem müzlit,és mivel sajnos sokat szerepel,és együtt harcolnak,nemlehet a málészáját és a nyommer fejét mindig kikockázni..

  A vége ismét a legelja volt az egésznek.1 x a csicska shield veri meg a a többit,máskor meg az evolúciós zsákutcák.Huuu,de izgi,ezt nevezem..
  Én mint mindig,most is áttekertem ezeket az izgalmas részeket.Remélem,végre valahára feloszlanak már ezek a nyomorultak,mert face csapatként még szánalmasabbak,mint amúgy.
  Örültem volna,ha ezeket a selejteket inkább a 3 kibaszott vademberrel hozzák össze egy hatalmas meccs erejéig,de úgy érzem a múltkori közjáték,ami a 2 csapat között volt,az volt az utolsó közös produkciójuk.

  Bánya a sperma,csak tűnjenek már el innen végre ezek a szánalmas idióta csicska shieldesek.

  Kedvelés

   1. te vagy a legnagyobb rajongóm.Mindig elsőként írsz a kommentemhez,nehogy más megelőzzön téged,mert akkor összedől a kis világod és agyvérzést kapsz.
    Meg se nézed már az aktuális adást,csak a nevemet keresed,és habzó szájjal írsz valami böszmeséget,aztán 5 percig nevetve üvöltözöd a nevemet,amíg a szomszédod át nem megy és csavar le egy nagyot az okos kis fejedre.
    A kis kolomp ott van a vörös nyakacskádban,és a sor elején haladsz és féltékenyen szemléled az itteni ténykedésem.Mögéd pedig beáll még néhány hasonló értelmi szintű egyed,és egymást toszogatva és noszogatva próbáltok valamit összehozni,de sajnos minden héten,csúfos kudarcot vallotok,méghozzá 2 x is.
    A nyelved azért néha mosd le.
    bruhahahahha

    Kedvelés

 5. Nekem mint kezdő pankráció rajongónak, ez az adás is tetszett,
  ezzel egyedül leszek ahogy hétről hétre olvasom a véleményeket.
  Kérdezném kollégáimat hogy ha ez az pankráció rossz akkor milyen volt a magyar?
  2 hete volt a viasat 6on egy műsor.
  és milyen a TNA?
  Neztem mindkettőből egy adást,hát.. elég isvolt ennyi.

  Kedvelés

  1. Én 3-4 éve folyamatosan nyomon követem az adásokat.Nem ócsárolom őket és csak ritkán kommentelek,de ha valóban IGAZI,izgalmas,mozgalmas jeleneteket akarsz látni azt az időben vissza felé keresd, mert ezek az adások azokhoz képest elég gyengék.
   Goldberg,Stone Cold Steve Austin,Brock Lesnar,Rock,Triple H,Undertaker,Chris Jericho, Főkép őket szerettem/szeretem.A felsorolt nevek közül sokak már nem is űzik, vagy ha esetleg visszatérnek szar szerepekbe írják bele őket.(Pl.: Triple H jelen pillanatban.Vagy Lesnar aki megszakította a Streaket,[szerintem nem neki kellett volna]).
   Jelenlegi Pankrációban nekem három “kedvencem” van,vagy is 4. Mindenek felett az első CM Punk.Aki mint tudjuk azt se tudjuk(om) hol van,mi van vele,mikor jön vissza (Remélem a Paybacken)…Na az ő eltűnése alapból el vesz 50% minőséget az adásokból szerintem. Rendkívül karakteres forma,színes pankrátor,rengeteg mozdulattal,és neki még jó storyai is voltak viszonylag.Szerintem a Streaket is neki kellett volna szakítania,ahogy ezt Undertaker is nyilatkozta….Azt meg mindenki tudja,hogy a mikrofon mögött miket mondott.:D
   A másik Roman Reings akinek a mozdulatai nagyon betegek,és erős figura…csak már ott kéne hagynia a Shieldet.
   A másik kettő az USOS Testvérek…Nemtudok róluk mit mondani,szerintem jól tolják,jó a megjelenésük,
   De lehet sőt biztos,hogy van itt több jó előadó(Cena,Sheamus stb..) Csak szar szerepben vannak…A Cena vs Bray is jó volt,de már túl van nyúzva a téma…
   Az RKO-nak is jobb szerepei voltak régen.Pl.: Cena,Triple H Konfliktus.
   Egyszóval már annyi szar storyt írtak,hogy nem tudnak mit kitalálni így unalmas az egész.:D

   Kedvelés

   1. Hosszu ido ota ez volt az elso normalis hozzaszolas 😀
    Nem az eloadokkal van a gond altalaban,hanem a storyval amit irnak nekik…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek