WWE RAW 2014. május 5. – Az igazság evolúciója

raw140505

Egy nappal az Extreme Rules PPV adás után máris jelentkezett a RAW 1093. epizódja. Előző este új Interkontinentális Bajnokot avathattunk, Daniel Bryan pedig most védte meg Nehézsúlyú Világbajnoki címét PPV adásban. Annak ellenére, hogy a bajnok nem volt 100 %-os állapotban, remekül állt helyt Kane ellen. Kérdés, hogy ezek után Kane új lehetőséget kap, vagy Danielre másik kihívó vár.
Talán ma kiderül az is, mi lesz a Shield sorsa azok után, hogy győzelmet arattak a Triple H vezette Evolution fölött. Először megszólal a trió zenéje, elöl Ambrose érkezik, akit Seth és Roman követ.

20 Emberes Battle Royal (United States Bajnoki öv)

Justin Roberts Dean megérkezése után bejelenti, hogy ezt a csatát a Vezetőség írta ki, ami nem más lesz, mint egy Over The Top Rope 20 Emberes Battle Royal összecsapás. Ez a harc egy jó negyed órás küzdelem volt, amiben végül Jack Swagger, Dean Ambrose és Sheamus maradtak bent. Ambrose-nak sikerült kivágnia a szorítóból az All American American-t, ám a Kelta kiosztott ezt követően egy Brouge Kick-et a címvédőnek, akit ezt követően kidobott a ringből. Az új United States Bajnok ezzel nem más, mint Sheamus. Ám ezzel még nem ért véget minden, hiszen megszólalt Triple H bevonuló zenéje, amit követően a COO a bejáratban mikrofont ragadt. Elmondta, hogy az előző este, az Extreme Rules-on egy kemény és hosszas háborút láthattak a rajongók, ami minden bizonnyal felejthetetlen volt. Viszont Triple H tudja, hogy a Shield-nek csak szerencséje volt, ami ezúttal már nem állt melléjük. Dean elvesztette a US Bajnoki övet, valamint a mai RAW-n egy kis 6 Emberes Tag Team mérkőzése lesz a Hounds Of Justice-nak. Az ellenfeleik pedig nem mások lesznek, mint a Wyatt Family tagjai. HHH véleménye szerint ezzel a trió szerencséje végleg elfogyott.

A backstage-ben ezt követően egy újabb Adam Rose promo után láthatjuk Renee Young-ot, aki készít egy interjút az új United States Bajnokkal. Első sorban gratulál Sheamus-nak, ami után felteszi a kérdést, hogy mit érez most, hogy ismét az övé a US cím. A Kelta kijelenti, hogy nagyon sokat kellett várnia, hiszen jó ideig sérüléssel bajlódott, valamint már régóta vágyott egy címmérkőzésre. Ám ezúttal ez megadatott neki és élt az alkalommal és ismét megszerezte a díjat.

Rob Van Dam vs Cesaro

A harc átlagos volt, aminek a végén RVD fennakadt a ring sarkán, ahonnan nem tudott szabadulni ellenfele folytonos támadásai miatt. Végül a bíró ezt megelégelte és diszkvalifikálta Cesaro-t.

Ezt követően a Wyatt Family jelenik meg a ringben, ahol Bray elmondja, hogy Abigail mindig azt mondta neki, hogy kell egy vezető, aki mögött a többiek képesek felsorakozni. Bray mindig is ilyen vezető akart lenni, ami sikerült is neki, ám voltak olyan pillanatok már az életében, amikre egyáltalán nem számított. Ilyen volt az is, amikor egy éneklő gyermek segítette megnyerni neki a Steel Cage csatát John Cena ellen az Extreme Rules-on. Bray úgy jellemzi ezt a fiút, mint John legrosszabb rémálma, majd utána megmutatják nekünk ezt a bizonyos pillanatot. Wyatt ezt követően belekezd abba a beszédbe, amit már sokszor hallhattunk tőle, hogy Cena-ban benne él egy szörnyeteg, ami arra vár, hogy végre kiszabadulhasson. Ezúttal viszont felbukkant egy olyan szörnyeteg, ami képes teljesen megrémíteni és összeroppantani Cena-t. Végül Bray dalra fakat: “He’s got the whole world in his hands”

Cody Rhodes vs Ryback

A Rhodes srácok között nem felhőtlen a viszony az elmúlt adásokat látván. Ezúttal pedig még hevesebb lett közöttük a hangulat, ami annak tudható be, hogy Cody kapott egy finisher-t, amit követően lekopogtatták.

Daniel és Brie ezt követően ismét találkoznak a Backstage-ben Steph-el, akivel újabb dialógust folytat Bryan. Valamint ennél a kis szegmensnél is megjelenik Kane maszkja, mint jelkép.

Alexander Rusev vs Kofi Kingston

A harc előtt még láthatjuk, ahogy a Los Matadores megünnepli az Extreme Rules-on aratott győzelmet. Vagyis inkább El Torito győzelmét, aki képes volt legyőzni Hornswoggle-t egy WeeLC csatában. Ám ennek a kis ünneplésnek bunyó lett a vége, hiszen érkezett a 3MB.
Rusev küzdelme ezúttal sem alakult túlságosan hosszúra, amiben végül Kofi feladta a csatát mert nem volt képes kiszabadulni a Bolgár Bestia szorításából.

Daniel Bryan vs Alberto Del Rio

Kettejük összecsapása alatt folyamatosan számítani lehetett arra, hogy Kane megjelenik, ám nem történt semmi. Daniel simán megszerezte a győzelmet, amit követően Brie kicsit nyugodtabban lépett be a ringbe, hogy ünnepeljen férjével. Ekkor felgyulladtak a lángok és a házaspár gondolkodás nélkül menekülni kezdett. A parkolóba siettek, ahol egyből autóba szálltak, ám nem indult be a jármű. Daniel felhajtotta a motorháztetőt, hogy megvizsgálja, hogy mi is a hiba forrása, ahogy lecsukta Kane már a kocsiban volt. Hasonló volt ez a pillanat egy lélekölő horrorfilm jelenetéhez. Végül egymásnak esett a két Szupersztár, miközben Brie a kocsiban sikítozott. Végül Daniel és Brie elhajtott az autóval.

Big E vs Bad News Barrett (Interkontinentális Bajnoki öv)

Ez a harc hasonlított az Extreme Rules-os összecsapásukhoz, ahol Big E végül bevitte volna a Big Ending-et, ám Barrett fordított és földre küldte ellenfelét egy Bull Hammer-el. Ez követően BNB sikeresen kopogtatni tudott és megvédte a Bajnoki övet.

Jack Swagger és Zeb Colter jelennek meg, akik mondanának pár szót, ám nem tudják sokáig élvezni a közönség figyelmét, hiszen megszólal egy ismeretlen zene, amire jó páran érkeznek a bejáratból táncolva. Utána pedig nem más következik, mint a legújabb debütáló a szervezetnél, Adam Rose. Rose megmutatja magát a ringben, végül pedig nem csatázik, csak egyszerűen kivágja a szorítóból Jack-et, amit követően ismét elindul a parti.

The Shield vs Wyatt Family

A harc eléggé hosszas volt, amiben végül Roman teljesen lendületbe jött és brillírozott. Ám, amikor már csak egy finisher választotta el a Shield-et a győzelemtől, megszólalt ez Evolution zenéje. Teljesen elterelték a trió figyelmét, ami miatt Reigns kapott egy Sister Abigail-t majd Bray kopogtatni tudta. Ezzel viszont még nem ért véget a harc, hiszen az Evolution csapat nekiesett a Shield-nek. Az adás egy Triple Powerbomb-al ért véget, amit Triple H, Orton és Batista osztottak ki Roman-nek.

A RAW nem sikeredett rosszra, várjuk, hogy hogyan folytatódnak majd a történetszálak a SmackDown-on, valamint egy hét múlva, a RAW-n.

Pre Show:

RAW:

Backstage Pass:

Letöltés:

http://www.multiupload.nl/JVI0CBEVC3
http://www.multiupload.nl/C4DK1UKVIV
http://www.multiupload.nl/MDZ1BGN784
http://www.multiupload.nl/EM23BF78BV
http://www.multiupload.nl/LCXU1MEKT9

26 című bejegyzés “WWE RAW 2014. május 5. – Az igazság evolúciója” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. VELEMENY:

  BATTLE ROYAL: EGY EVIG DEAN NYUGODTAN VOLT BAJNOK,MOST HIRTELEN KET MECCSEN IS MEGKELLETT VOLNA VEDENIE AZ OVET,WTF?? AZERT DEAN SZEPEN ALTA A SARAT,VEGUL SHEAMUS BEVITTE A BROUGE KICKET…NEM VOLT ROSSZ A BATTLE ROYAL,SOHA JOBBAT…REMELEM HOGY DEAN VISSZAZERZI MAJD AZ OVET..HAJRA SHIELD..HAJRA DEAN…10/8

  RVD VS CESARO: SEMMI UJ CESARO DISZKLAFIKALTATA MAGAT,HAYMEN ELMONDTA A SZOKASAS UNCSI DUMAJAT….NEM VOLT NAGY SZAM…10/2

  CODY RHODES VS RYBACK: EZ SE VOLT NAGY SZAM,BIROM RYBACKET..ORULOK HOGY NYERT…10/5

  RUSEV VS KOFI KINGSTON: MULTKOR IS LERITAM,HOGY ENNEK A RUSEVNEK NORMALIS ELLENFEL KELL,NEM ILYEN UGRA BUGRALOK..VARHATO GYOZELEM..LANA AHCENTUSAT MEG MINDIG BIROM…10/3

  IGENEMBER VS DEL RIO: VARHAT GYOZELEM,SEMMI MEGLEPETES…NEM VOLT ROSSZ MECCS…DE AZ KULON TETSZETT AHOGY BRYAN ELINTEZTE KANET….EZERT JAR A 10 PONT….MECCS:10/2…KANE ELINTEZESE:10/10

  BIG E VS BERRETA: ITT SE VOLT NAGY MEGLEPETES,GYAKORLATILAG UGYANAZ VOLT MINT AZ EXTREM RULESON…10/4

  THE SHIELD VS ERDO LAKOK: SIMAN MEGLETT VOLNA A MECCS,,HA EZEK AZ EVOLUCIOS MAJMOK NEM JONNEK BOHOCKODNI…HUH DE UTALOM OKET…IDIOTA MAJMOK…MAJD KAPNAK MEG..ES AKKOR ENNEK A KOCSOG TRIPLE H-NEK SE LESZ AKKOR A SZAJA….MECCS:10/8…BELIEVE IN THE SHIELD….REMELEM HOGY A SMACK DOWN-ON JOL ELVERJUK EZEKET A MAJMOKAT….IDIOTA BAGAZS…

  Kedvelés

   1. Oké főnök ahogy akarod csak tudod ay ay 5 felfele mutató hüvelykujj azért csak jelent valamit a commentem mellett….+az a 3 JDC-nél….De mindegy is.

    Kedvelés

  1. Te mekkora egy fostalicska vagy!Azt sem tudod mi az a pankráció!
   Ember!Ez egy színjáték!Az a lényeg, hogy élvezd!

   Kedvelés

   1. Ember!! Jobb lene ha nem irogatnal parasztsagokat!! Mindenki tudja hogy szinjatek,csak valaki szereti beleelni magat,mint egy filmbe….

    Kedvelés

   2. Kedves The Shield! Kérlek tedd már meg, hogy befejezed az ordítozást, értsd: a csupa nagybetűvel írást, mert rendkívül zavaró. Azt pedig, hogy ki húzzon el, ne te döntsd el.

    Kedvelés

 2. Nem hittem volna hogy eljön az a nap,mikor Ambrose elveszti az övet.Sheamus-nek jól jött az öv a sok vergődés után.
  Kofi életben van még?Úgy látszik igen
  És az a bohóckodás meg mi a lóf*sz volt?????!!! Azt hittem átfejelem a monitort mikor megláttam. Ekkora buzzancsot keresve is alig lehet találni mint akit idehoztak…Erre van igény?Szégyen…
  Az Evolution megint alkotott,imádom őket nézni.Remélem sokáig együtt maradnak.

  Kedvelés

 3. Átlagosan szar adás volt.Persze még így is a szarból kukucskál elő,de szerencsére nem süpped bele.
  Imádom a rr-t.Sok hormonzavarós fószer egy ringben.Isteni.Ez a mostani nem volt nagy eresztés,és már már sejthető volt,hogy marad békapofánál az öv,de a végén a vörös pimpernel győzedelmeskedett,s lett az új bajnok.
  Ideje volt már,mert ez a ragyós pofájú csicska shiledes már több mint másfél éve birtokolta az övet.hóehérkének meg csak jót tett ez a bajnoki öv.Ha már nem engedik oda a nagy övekért a játszótérre,akkor jó lesz neki ez.Így még talán vissza is térhet a köztudatba,mert amióta eltünt,majd visszatért a kobold gyalázó körútjáról.lófaszt nem csinált.Most meg bajnok.Szal lehet vele mit kezdeni.

  Csoro coffos majmot ezért hozták vissza,hogy állandóan kapja a finomabbnál finomabb kínzásokat.
  bucifejű barátunk átment állatba,amit öröm volt nézni.És szerencsére hamar végett vetett az unalmas gyenge szar meccsnek a sarokba dobott szar rugdosásával,ami jópofa volt.
  van dame gyereket csipázom,de remélem kap valami fontosabb szerepet is majd,nem csak ezzel a kreténnel meccsel,mert ha így lesz,inkább húzzon el a retkes faszba.

  A tesók már nagyon unalmasak.Aranyembert bírom,bausz királyt nem,de együtt jó csapatott alkottak,bajnokok lettek very happy,majd szopóág,övvesztés,és vergődés.Nincs rájuk szükség.Kukába velük.
  Veszett kutya meg alexa akkor most még mindig hájmen csajok?Mert nekem ez nem derült ki.Mindegy is.1 ft-ot nem érnek együtt se.Remélem a veszett kutyát különrakják már végre ettől a degeneráltól,mert rossz hatással van rá.

  A tenyeres talpas tsz paraszt rücsök perze ismét nyer,verhetetlen meg stb.Hamar arra a sorsra fog jutni,mint az egykori lord tensai höhö.

  kecskepofa meccsét áttekertem,bajnok marad vagy fél évig,szal felesleges megnézni.Kane meg….jobb sorsra érdemes.

  beretta is bajnok marad,megse néztem a visszavágót,mert minek?S lám csak,nyert.

  törzsgyökér szopóágon újfent.És a nap eseménye,debütált fanszőr 2.
  Még egy rongylábú,szopós szájú homokvihar.
  Grat kreatív csapat,csak így tovább.Kicsi a rakás,és elég meleg.

  Ami jó volt,az a főmeccs.Én gondoltam,hogy az evolúciós zsákutcák nem hagyják annyiba,és közbeavatkoznak.Az egész dolog pikantériája az volt,hogy az események közrejátszottak a család győzelmében,aminek nagyon örülök,hisz igazi wyatt fan lettem,és most már a csengőhangom a család himnusza.Most is ezt hallgatom épp.(utánukolvastam a wikipédián,és hűűűű meg haaa)
  Meg kell hagyni,gyengék voltak most a kedvenceim,de így is győztek hö hö.
  Nem voltak gyengék,hogy is lehettek volna,csak ugye drágalátos forgatókönyv miegymás.Ha simán nyernek a kibaszott vademberek akkor nem lett volna nagy csattanó,hogy megjelenik az evolúció és miattuk kap ki a csicska shield.Egyszerűen nem bírnak el a csicska shildesek a családdal.Egyszerűen képtelenek győzedelmeskedni felettük.
  Nemrég volt egy közös meccsük az rr en ha jól emlékszek.Na az ultra brutál volt.Nálam eddig az év legjobb meccse.Ott a szart is kiverték a kibaszott vademberek ezekből a véglényekből.
  Öröm volt nézni,majd újranézni vagy 50 x.
  Amit észrevettem,hogy ez tahó benzinkutas harper gyerek mntha elvesztette volna a fejét,és meggondolatlanul,ösztönből cselekedett volna.Pl az asztalt akarta előkészíteni majd meggondolta magát,össze vissza vagdalkozott stb.Mintha imprózott volna,mcsak időközben maga is fonalat vesztett volna.A lényeg,hogy a kis bogárszemében ott az ördög.
  A csicska shiled hatalmas verést kapott.Meglettek alázva újfent.Ideje,hogy végre feloszoljanak,mert semmi szükség rájuk.Ahogy a heel nacsózabáló del rioónál csak a face del rioó a gusztustalanabb,és szánalmasabb,gy a csicska shieldnél is ez a helyzett.Sose kedveltem őket,de mióta face genyók azóta még jobban rühellem őket.

  Remélem az evolúciós zsákutcákkal meccselnek még egy jópofát,és sapka kabát,és elhúznak a rákízbe.

  Kedvelés

  1. Először is Ambrose tavaly az extreme rules-on nyerte el az övet és idén ugyanazon PPV utáni hétfőn vesztette el, ami nem lehet több, mint másfél év hanem csak egy. Másrészt a US övért BATTLE ROYAL meccs volt és nem Royal Romble. Olvasd el rendesen, amit leírnak a szerkesztők és akkor nem írsz ekkora baromságokat.

   Kedvelés

   1. br lett volna,csak rr-t írtam véletlenül.Tévedni emberi dolog.Ez különböztet meg minket a kibaszott gépektől.
    Amúgy ennyire nem tudod a különbséget a kettőt között?
    Idézek egy roppant bölcs embertől,mert ugye,csak a legnagyobbaktól lehet idézni.

    “Imádom a rr-t.Sok hormonzavarós fószer egy ringben.Isteni.”

    Ennyire buta,hogy lehetsz?Ha már egyszerre vannak a ringben,és úgy kezdődik a meccs,nem lehet rr,te kis marcipánfigura.
    Ezért br.de én is jónak magyarázom.
    Az meg,hogy mióta bajnok ez a nyommer,nem érdekel senkit.Csak téged.Izgulsz is rá rendesen.
    Fél évet mellé lőttem.Ettől nem lesz holnap olcsóbb a kenyér.

    Kedvelés

 4. Egy ekkora kupac szart hogy lehet összehozni?Ez a WWE akkora egy nulla, hogy csak na.Idejött ez az Adam Rose, egy újabb senki.Ilyen színvonalnál többet még a TNA is tud produkálni.Már csaknem jobb mint a WWE.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek