WWE RAW 2014. március 24. – RAW Schwarzeneggerrel

raw032414
2014. március 24-én A RAW Pre Show Brooklynból jelentkezik. Ma este Booket T, Josh Matthews, Alex Riley és Mick Foley elemzik és vezetik fel az eseményeket. Beszélnek az egy héttel ezelőtt HHH és D.Bryan között történtekről, az Undertaker-Lesnar konfliktusról és megtudjuk, hogy John Cenának ma este lesz egy visszavágó meccse Luke Harper ellen.
Mick Foley elmeséli, hogy beszélt Cena édesapjával aki elmondta, hogy John Cena jobban aggódik a Bray Wyatt elleni mérkőzése miatt, mint eddig bármely WrestleMania meccs miatt.
Természetesen nem maradhat ki a visszatekintés az előző adásra, annak is a végére, amikor Triple H csúfosan ellátta Daniel Bryan baját.

A ráhangoló Pre Show után kezdődik a Monday Night RAW 1087. adása, aminek elején ugyancsak a HHH-D.Bryan ellentét és az egy hete történtek a téma. Elsőként Stephanie McMahon érkezik az arénába és azonnal szembesülhet a közönség utálatával. Ennek ellenére – vagy épp ezért – megköszöni mindenkinek, hogy eljött a mai adásra és közli, hogy sajnos Daniel Bryan nem lehet itt ma este.
Elmondja, hogy a közösségi médiákon a rajongók arról beszéltek, hogy amit HHH egy hete tett Bryannel, az undorító volt, rossz volt nézni és túl messzire mentek. Csak annyit akar mondani: Egyetért ezzel! Ennek ellenére szükséges volt, hogy ezen a módon küldjenek üzenetet Daniel Bryannek és az összes szupersztárnak az öltözőben: Az engedetlenség nem tolerálható!
Nem engedhető meg, hogy az úgynevezett Yes Mozgalom egy hamis vezért hozzon létre, aki mindent és mindenkit az önpusztítás felé vezet! A vezetők és döntéseik nem mindig népszerűek, de az olyanoknak mint a közönség tagjai szükségük van az olyan értelmes irányítókra, mint amilyen ő is. Jelenleg ő az egyetlen, aki képes hordozni a döntések terhét mindannyiuk helyett, hisz férje Triple H, aki a WWE történetének legnagyobb szupersztárja, a szervezet leghatalmasabb embere megfogadta, hogy legyőzi és megsemmisíti Daniel Bryant a WrestleManián ismét, majd a triple treath meccsen a WWE új Nehézsúlyú Világbajnoka lesz!
A kijelentés nem meglepő módon kihozza a backstage-ből Randy Ortont, a jelenlegi Bajnokot. A Vipera nem akar vitatkozni Stephanie-vel és nem akar tiszteletlen lenni vele, hisz ő és a férje rengeteget tesznek, de azt el kell mondania, hogy nem vonhatják majd felelősségre azért, amit tenni fog, amit tennie kell a WrestlaManián, ha HHH legyőzi Daniel Bryant. Nem vonhatják felelősségre azért, mert meg fogja verni Batistát és HHH-t!
a közönség hangosan kiabálja Daniel Bryan nevét, mire Stephanie leinti Ortont és közli velük: Kiabálhatják a nevét, ahogy akarják, de ő nem jön ma este a show-ba.
Orton folytatja és azt mondja, péppé fogja verni a két ellenfelét. Tudja, hogy Stephanie egy igen tehetséges és intelligens üzletasszony, ezért javasolja neki, hogy hagyja a férjét kilépni a WWE Nehézsúlyú Bajnoki Címért folyó WrestleMania meccsből!
Mielőtt Steph válaszolhatna, megszólal Dave Batista zenéje és érkezik az Állat. Batista szerint senki nem érti a lényeget: Ő lesz a WWE következő Világbajnoka! Nem érdekli Daniel Bryan, Orton vagy Triple H, el fog sétálni a címmel és mindenkinek ezzel kellene foglalkoznia! A közönség el is kezdi, bár nem éppen úgy, ahogy Batista elképzelte, mert azt kiabálják neki: seggfej.
Valami probléma van a mikrofonjával, Batista le is ejti és ez kicsit kínos pillanatot eredményez. Dave folytatja: Tiszteli HHH-t, hisz a mentora volt, de ez nem változtat azon a tényen, hogy soha nem tudta őt legyőzni! Ha Hunter részt vesz a WrestleMania fő eseményén, ott sem fog sikerülni neki. Ortonnak sem sikerül. Belefáradt már abba, hogy a Vipera állandóan csak nyalizik a vezetőségnek, kijön ide és körbenyalja Stephaniet… Bár ha belegondolunk, a nő már sokkal korábban nyálas lett – teszi hozzá utalva ezzel arra, hogy Stephanie McMahon már nem egy szupersztárral váltott csókot, köztük Eric Bishoff-fal, Kurt Angel-lel és megcsókolta Randy Orton is.
Steph gyógyszere elgurul a kijelentéstől és lekever egy pofont Batistának, még a szemüveget is leüti a fejéről. Orton nem bírja magába fojtani a röhögést, talán ezért nem is figyel eléggé, így Batista egy Spearrel teríti le, majd felemeli a két övet és pózol.

Christian vs. Alberto Del Rio vs. Dolph Ziggler vs. Sheamus
A mérkőzés tétje nem kicsi, hisz a győztes a következő Main Event adásban Big E. ellenfele lesz az Interkontinentális Bajnoki övért vívott harcban. Ennek megfelelően a Bajnok a kommentátorok mellől figyeli az eseményeket.
Négy remek képességű szupersztár csatázik és izgalmas, látványos meccset vívnak. Külön érdemes figyelni Dolph Zigglerre, aki igen jó formában van és többször is közel állt hozzá, hogy megnyerje a Fatal4Way-t. A szerencse azonban nem neki kedvezett. Bár még az utolsó pillanatban is sikerült bevinnie egy Zig Zaget Sheamus-nek, jött Christian és a Killswitch-et már Ziggler kapta.
A mérkőzés győztese és az Interkontinentális Bajnok kihívója: Christian.

Ha John Cena félelmei nem lennének elég erősek, a nagy képernyőn a Wyatt Family jelenik meg és Bray Wyatt levágja a szokásos promóját, amit ezúttal a Cenation vezetőjének címez. Mit tud tenni Cena valaki ellen, ki nem érez semmit? Megígérik, hogy meg fogják találni, jobban teszi, ha fut.

Jön a Scooby Doo és a WrestleMania Mystery reklámja annak kapcsán, hogy március 25-étől lemezen is megvásárolható az animációs film.

Sin Cara vs Damien Sandow
A reklám után stílusosan megjelenik a Mystery Machine, amiből Scooby Doo és Sin Cara száll ki. A mexikói ellenfele Damien Sandow is érkezik, ezúttal azonban ő marad alul. Scoobyval a háta mögött Sin Cara gyors győzelmet arat a Tömegek Szellemi Megmentője fölött.

Visszapillantunk az előző SmackDown-ra, ahol Kane a New Age Outlaws-szal közösen megtámadta meccs közben a Shield tagjait. A srácok épp Ryback és Curtis Axel, illetve Jinder Mahal és Drew McIntyre ellen léptek ringbe. Ma a RybAxel csapat a Matadorokat kapja.

Ryback és Curtis Axel vs Los Matadores
Csak néhány perc erejéig haladt a meccs a rendes kerékvágásban, aztán a nézőtéren keresztül határozott léptekkel közelített a három Shield tag. Curtis Axel volt épp a ringben és látva a három fekete ruhás srácot teljesen megfeledkezett ellenfeléről. Diego ezt kihasználta, hátulról elkapta és lekopogtatta Axelt.
A mérkőzés győztesei: A Los Matadores.

Az események igazán csak ekkor kezdődtek. A matadorok távoztak, Ryback a ringbe ment csapattársához. A Shield körbevette őket, majd Reigns Axelt, Ambrose és Rollins Rybacket kezdték el osztani. Miután Reigns ártalmatlanná tette Curtist, csatlakozott társaihoz és egy Spearrel küldte földre Rybacket, aki még a Triple Powerbombot is megkapta.

Exkluzív riport következik élőben Triple H-dzsel, ennek megfelelően Michael Cole megy a ringbe és jelenti be a WWE COO érkezését. Kézfogás után elfoglalják helyüket a ringbe elhelyezett székeken, majd Cole elmondja, hogy általában szerdánként jelenik meg interjú a WWE.com-on, ám a HHH és Daniel Bryan között történtek miatt erre most élő adásban, rendhagyó módon kerül sor.
Ekőször egy összefoglalót láthatunk The Game és Stephanie akciójából a megbilincselt szupersztár ellen, majd Cole felteszi az első kérdést: A WWE COO-ként Triple H hogyan tudja igazolni azt, hogy támadást indított a WrestleMania ellenfele, Daniel Bryan ellen?
Triple H szerint Michael Cole a vezetőt kérdezi olyan dologról, amiről az ellenfelet kellene. Az emberek érzik a különbséget és Daniel Bryan is tisztában van ezzel. Bizonyára Cole is volt már olyan helyzetben, hogy nem volt választása. Előhozza a RAW elfoglalását. Neki sem hagytak választási lehetőséget, amikor a Yes Mozgalom elfoglalta az adást, ő ugyanúgy meg volt bilincselve és semmit nem tehetett. Michael Cole szerint amit Daniel Bryan tett, az a közönségre nézve inspiráló aktus, míg HHH cselekedete egy gengszterre emlékeztető agresszió, amit a WWE vezetője nem tehet meg.
Triple H megismétli: A COO és az ellenfél két dolog. Daniel Bryan kérte, hogy álljon ellene. Hányszor mondta el, hogy nem akar harcolni Bryannel? De kényszerítették, a közönség és Daniel megkötötték a kezét és ellenféllé tették! Pontosan azt kapták, amit kértek, Daniel Bryan pontosan azt érte el, amit akart.
És most? Most mindenki ezen sír. Mi történt ezzel a világgal Cole? – kérdezi. Mi történt, mióta abbahagyta a rendszeres versenyzést? A legaljasabb dolgokat tette a ringben az emberekkel és amikor kinézett a nézőkre, ugyanazt látta a szemükben, ami őt is táplálta: a siker utáni vágyat. És most mit lát az arcokon? Apátiát és puhányságot. A szánalmas kis embereknek nincs hatalma és nincsenek vágyaik. Kigúnyolja a rajongókat, mondván, ha nem kapják meg amit akarnak, akkor sírnak érte.
küldjenek egy tweetet és adjanak hangot a nemtetszésüknek. Igen, a világ megváltozott, beteg az egész és ő nem bírja tovább. Lehet, itt az idő, hogy abbahagyja. De lehet, itt az idő hogy elkezdődjön a valóság korszaka. Lehet, hogy ez a pillanat az, amikor a valóság kora elkezdődik – mondja és félrelöki a székét. A valóság az, hogy a WrestleManián véget vet Daniel Bryan futásának a csúcs felé! A valóság az, hogy a WrestleManián véget vet ennek a szánalmas Yes Mozgalomnak! És ha ez megvolt, belép a triple treath meccsbe és senki nincs sem a múltból, sem a jelenből, aki meg tudja állítani! – Mert Michael a valóság az, hogy megvan a hatalmam, hogy ez megtörténjen és ők tudják, hogy mindez igaz – mondja Cole-nak, miközben kinéz a közönségre, majd hozzáteszi: A valóság az, hogy a WrestleManiáról WWE Nehézsúlyú Világbajnokként fog távozni!
HHH ledobja a mikrofont és elhagyja a ringet. A COO tehát eldöntötte, Bajnok akar lenni. Ha ez így igaz, akkor viszont Randy Orton – aki eddig nem kevés segítséget kapott a vezetőségtől, hogy megszerezze majd megtartsa a címét, – magára lesz utalva két kemény ellenféllel szemben. S mi történik akkor, ha Triple H ígéretei ellenére mégis Daniel Bryan nyer?

Fandango vs Cody Rhodes
Láthatjuk a meccs előtt, hogy egy hete Goldust gyors győzelmet aratott Fandango fölött, ma a kisebbik Rhodes fiún a sor, hogy a táncos lábú szupersztárral megmérkőzzön. A ring mellett természetesen ott van Summer Rae és Goldust is, akik ahelyett, hogy biztatnák társukat, szinte kitáncoló versenyt rendeznek. Summer rosszul lép és elesik, ez elvonja Fandango figyelmét. Cody azonnal ki is oszt neki egy Disaster Kicket, majd kopogtat.
A mérkőzés győztese: Cody Rhodes.

Hulk Hogan érkezik az arénába és természetesen először a már nem egészen két hét múlva esedékes WrestleManiát említi, hisz évek elteltével ő is készül a nagy WM visszatérésre. Ez nem azt jelenti persze, hogy minden csupa nosztalgia, hisz ez évben másik városban rendezik az eseményt, de meg kell említeni, hogy 30 évvel ezelőtt Hogan a WrestleMania I-en a Madison Square Gardenben állt csapatba a legújabb Hall Of Fame taggal, Mr. T-vel. (Hogan és Mr.T mellett Jimmy Snuka állt a ring sarkában és legyőzték a Roddy Piper-Paul Orndorff párost, akiket Bob Orton segített. A mérkőzés speciális vezetői Muhammad Ali és Pat Patterson voltak.)
Ezért is izgatott ős a WrestleMania miatt, de izgatott azért is, mert ma a RAW-ban két különleges vendéget köszönthet! Hogan felkonferálja a Sabotage film két főszereplőjét: Joe Manganiello és Arnold Schwarzenegger érkezik.
Schwarzenegger nem először lép színre a RAW-ban, el is mondja, milyen csodálatos érzés ismét itt lenni. Már-már furcsa, hogy a Terminátor filmek hőse, számtalan akció főszereplője Hogan és Manganiello között mennyire eltörpül, a közönség azonban óriásként élteti.
Egy évvel ezelőtt nagyon nagy öröm volt, hogy bejelenthette Bruno Sammartino Hall of Fame-be avatását – mondja. Most egy másik hőssel, Hilk Hogannel állhat itt a ring közepén, a közönség előtt. Micsoda izmok, micsoda bicepsz – mutat Hulkra. nem hagyja ki a felsorolásból Manganiellot sem, akit jó barátjaként említ, ám a közönség őt nem fogadja lelkesen. Joe ennek ellenére üdvözli első RAW szereplésén Brooklyn közönségét, majd hízeleg kicsit a két “öreg” hiúságának is, hisz elmondja, hogy két ikonnal, legendával állhat itt, minden idők legnagyobb akciófilm sztárjával, Arnold Schwarzeneggerrel és a legnagyobb WWE Bajnokkal, aki valaha is belépett ebbe a ringbe, Hulk Hogannel.
Ismét Schwarzenegger veszi vissza a szót és az Andre The Giant Memorial Battle Royal mérkőzést hozza fel, hisz mint elmondja, Andre The Giant számára minden idők egyik legnagyobb kedvence volt, ráadásul nagyon jó barátságban is voltak. Majd megkérdezi: erre a battle royal mérkőzésre van még hely két további résztvevőnek? – közben Manganiellora és magára mutat. Hogan épp válaszolna, amikor Miz zenéje szólal meg és belefojtja a szót.
– Valóban? ti ketten a battle royalon? – kérdezi Miz már a bejárattól. Ti akarjátok látni Arnoldot és Joet a battle royalon? – kérdezi a közönségtől, mire a válasz határozott igen.
Miz időközben a ringhez ér és elkezdi magyarázni, hogy ők ketten színészek, akik eljátsszák a legjobb srácok szerepét, itt viszont ő a top srác. Ezért jobb, ha mindenki elhiszi, hogy ő fogja megnyerni az Andre The Giant Memorial Battle Royal mérkőzést! Ez nem színjátszás, ez nem szavazás kérdése, ő fog nyerni.
Hogan figyelmezteti Mizt, hogy épp Hogan megye közepén ácsorog, mire ő felháborodik kissé: Úgy látszik nem tudod, hogy én vagyok minden idők legnézettebb WWE szupersztárja – válaszol. Az emberek azóta is a WrestleMania XXVII. fő eseményéről beszélnek, amin ő legyőzte John Cenát! Ők nem tartoznak ide – mutat Schwarzeneggerre és Manganiellora, majd közli Hulk Hogannel, hogy ő sem tartozik ide!
Hogan ledobja a mikrofont, Joe Manganiello azonban csitítja és közéjük áll. Be akarsz próbálkozni? Tedd meg és őket hagyd békén! – mondja neki és láthatóan készen áll arra, hogy ne csak verbálisan mérkőzzenek meg.
Meglöki, mire Miz felemeli a kezeit és eljátssza, hogy inkább távozik, ám váratlanuk visszafordul és Manganiellora támad. Azaz csak támadna, mert a színész azonnal meghiúsítja a mozdulatot, majd a meggörnyedt Miznek Schwarzi is behúz egyet, Hogan pedig kirepíti a ringből.

Titus O’Neil vs The Big Show
Titus O’Neil egy agresszívebb, erőteljesebb oldalát mutatta meg, mióta szakított csapattársával és a saját lábára állt. Ma megmutathatja, mennyire kemény valójában, hisz egy óriást kap ellenfeléül. Bár Titus nem kezd rosszul, hihetetlenül rövidre sikerül a meccs. Show megunja az ütéseket és bevisz egy Speart, majd azonnal ad ellenfelének egy KO Punchot is.
A mérkőzés győztese: Big Show.

Backstage: Triple H és Stephanie McMahon irodájába a Shield tagjai lépnek be. A srácok azt szeretnék tudni, hol állnak ők most, hisz a SmackDownban nyíltan megtámadták őket. Kanet a vezetőség nevezte ki operatív igazgatónak, a New Age Outlaws tagjai pedig HHH jó barátai.
Triple H mintha tanácstalan lenne, nem ad konkrét választ, csak annyit mond, hogy ami hatuk között történt, az szigorúan az ő ügyük. Stephanie közli, hogy Kane továbbra is operatív igazgató, ha bosszút akarnak, akkor ad a Shieldnek mára ellenfelet.
A Shield a Real Americanst kapja meg.

John Cenát a fürdőszobából mutatja a kamera, a tömeg felbúg. A szupersztár valóban úgy néz ki, mintha mentálisan nem lenne teljesen rendben.

Luke Harper vs John Cena
A pénteki SmackDown-ban Cena legyőzte Harpert, amjd azonnal futni kényszerült Rowan és Wyatt elöl. Mára egy visszavágó meccset írtak ki, amit természetesen a két családtag megszokott helyükről figyel.
Jó pár perc harc után Cena feladatással próbálkozik, ám Harper belekap a szemébe, ezzel időt nyer és vissza tud támadni. kopogtatási kísérleteiből Cena rendre kirúg és nemsokára eljut odáig, hogy bepróbálkozzon egy AA-vel. harper ezúttal kivédi a mozdulatot és keményen küldi földre ellenfelét, de a meccset egyelőre egyikük sem képes befejezni. Bray Wyatt mintha kezdené elveszíteni a türelmét, egyre többet mocorog a székében és láthatóan arra vár, hogy embere végezzen, majd ő léphessen porondra. Tudja ezt Cena is, ezért összeszedi összes erejét és lecsapja Harpert. Aztán kialszik a fény…
Mikor világos lesz láthatjuk, hogy John Cena szinte lóg a kötélen, fejére birka maszkot húztak és körbeveszik a családtagok…

Naomi vs AJ Lee
A Díva Bajnoknak az utóbbi időben nem nagyon van szerencséje és egyre gyakrabban szóváltásba került hűséges barátjával, Taminával is. Ennek ellenére most is Tamina kíséri be, míg Naomi mellett természetesen Cameron érkezik.
Aj fél szemét letakarva gúnyolódik Naomi arcfestésén és gyorsan bele is fut ellenfele talpába. Gyorsan megunja, hogy nem ő irányít, kimegy a ringből, fogja az övet és távozik.
A mérkőzést így ki.
AJ és Tamina indulna kifelé, amikor Vickie Guerrero jelenik meg. Vickie több dolgot is nehezményez, hisz nekik van közös mőúltjuk rendesen. AJ lenyúlta a pasiját és nem tetszik neki az sem, hogy a lány milyen véleményeknek adott hangot az ő SmackDown-jával kapcsolatban. Szerinte a Díva Bajnok egy igazi cafka!
A valós indok azonban, amiért Vickie most kijött, más. Bejelenti, hogy a WrestleMania XXX-on a Vickie Guerrero meghívásos Díva Bajnoki meccs lesz, amin AJ-nek meg kell védenie a címét Naomi, Cameron, Brie Bella, Nikki Bella, Natalya, Eva Marie, Emma, Aksana, Alicia Fox, Summer Rae, Rosa Mendes, Layla, és Tamina Snuka ellen! Tehát AJ azonnal 13 ellenfelet is kap. Ahogy Vickie sorolja a dívák nevét, sorban jönnek be a lányok. AJ-n kezd elhatalmasodni az őrület, Vickie pedig őrült módjára, ördögien nevet…

Röviden láthatjuk, mi történt Paul Heyman és Undertaker között, majd megnézhetjük az új Hall of Fame tag, Razor Ramon videóját.
Ismét megmutatják nekünk Batista beszólását és Stephanie McMahon pofonját, majd megtudjuk, hogy egy hét múlva a Vipera és az Állat egymás ellen lép ringbe.
A pénteki SmackDown-ban Big Show vs Bray Wyatt meccs lesz.

Seth Rollins és Dean Ambrose vs Jack Swagger és Cesaro
A Shield két tagja a Real Americans ellen, egyik oldalon Roman Reigns, a másikon Zeb Colter a ringen kívül. A kezdés előtt még néhány képkocka a SmackDown-ból.
Swagger és Cesaro csak a rámpa közepéig ér el, amikor Ambrose és Rollins máris rájuk támad. A kis előzetes után megszólal a gong és Cesaro kezd Ambrose-zal.
A négy szupersztár remek mérkőzést hoz össze, amiből nem maradhatnak ki a látványos mozdulatok, feladatási kísérletek és a Cesaro Swing sem, amit ezúttal Ambrose kap.
A végjáték Rollinsnak és Swaggernek jut. A Real American próbálja menteni a menthetőt és be is viszi a Patriot Lock-ot, ám Seth eléri a kötelet, kiszabadul és utána nem kegyelmez.
A mérkőzést Seth Rollins és Dean Ambrose nyeri.
A meccs után Cesaro még bepróbálkozik egy támadással,ám ekkor már Reigns is beszállhat és be is száll. Kiosztja a Superman Punch-ot, majd biztos ami biztos egy Speart is.
Lebontják a kommentátori asztalt és össze is törik a Triple Powerbomb, illetve Cesaro alatt.
A fiúk a ringben ünneplik megsemmisítő győzelmüket, amikor fellobbannak a lángok és a bejáratnál Kane tűnik fel a New Age Outlaws tagjaival. Operatív Igazgatóként arról tájékoztatja a Shield tagjait, hogy a WrestleManián meccsük lesz a The New Age Outlaws és ő maga ellen! Kane megígéri, hogy meg fogják semmisíteni a Shieldet, higgyenek ebben!

Brock Lesnar és Paul Heyman érkezik. Heyman szokásához híven bemutatja magát és ügyfelét, majd Undertaker streakjéről kezd beszélni.
Undertaker rekordja a WrestleManiákon 21-0. Ez nem csak egy sorozat, ez vereség nélküli sorozat. És Brock Lesnar 2014. április 6-án ezt a sorozatot meg fogja törni, le fogja győzni Undertakert. Lesnar már ehhez az eseményhez is öltözött, pólóján az Egyél, Aludj, Törd meg a Streaket feliratot viseli.
A 21-0 megtörése minden idők leghosszabb szakaszának megtörését jelenti. Ha Brock Lesnar megtöri a streaket, ez semmi nem lesz Undertaker 21 egymást követő WrestleMania győzelméhez képest. Olyan emberek, mint John cena, vagy Andre The Giant, vagy éppen Brock Lesnar soha nem lesznek képesek elmenni 21-0-ig!
A WrestleMania a halhatatlanság kirakata. Ahol egy ember harcol a másikkal, egyik korszak a másikkal. A halhatatlansághoz úgy lehet jegyet váltani, hogy meg kell szakítani a streaket a WrestleManián! Emiatt kapta el az ő nyakát Undertaker a Main Eventen, emiatt vágta bele Lesnar kezébe a tollat és adott neki chokeslamet az asztalra…
Lesnar megunja a dumát és tőle szokatlan módon félbeszakítja ügyvédjét, kikapja a kezéből a mikrofont. Elég Paul, elég! – mondja – nem azért vagyok itt, hogy reklámozzam magam, hanem azért, hogy harcoljak! Undertaker te is itt vagy, én is itt vagyok, gyerünk!
Brock Lesnar földre dobja a mikrofont és vár. Az arénára kéklő fény borul, füst terjeng és a bejárattól druidák csoportja indul meg. Egy koporsót visznek egyre közelebb a ringhez. Heyman és Lesnar nem nyugodt. A csuklyások leteszik a ring mellé a koporsót, Lesnar arcán mosoly fut át, talán azt hiszi, Undertaker érkezett ezen a módon. Tétovázik. majd óvatosan a lábával megpöcköli a fekete koporsót, de semmi nem történik. Megrugdalja kicsit erősebben is, még mindig semmi. Végül Lesnar felemeli a fedelet és láthatjuk: a koporsó üres! Lesnar kezd dühös lenni. EZ egy vicc? – kiabálja és megindul a sorfalat álló druidák irányába, ők azonban ügyet sem vetnek rá, elindulnak kifelé. Lesnar visszamegy a koporsóhoz és lecsapja a fedelet, majd Heymanhez lép és belekiabálja a mikrofonba: Nem azért van itt, hogy játékokat játsszon. Heyman szerint tipikus. Ez pont az a játék, amit Undertaker játszani akar Lesnarral. Paul heyman szidja New Yorkot és Undertakert, aki csak arra képes, hogy egy üres koporsót küldjön maga helyett!
A koporsó teteje felnyílik és nem üres! Benne fekszik Undertaker! Heyman ijedtében eldobja a mikrofont, a Dead Man pedig hirtelen felül és átlép a köteleken. Felgyulladnak a fények és a két ellenfél szemben áll egymással. Lesnar támadna, de Taker gyorsabb. Üti, majd átlendíti a köteleken, át a koporsón.
Brock lesnar hátrál kicsit a kijárat felé, majd mindketten felmutatnak a WrestleMania logóra és megszólal a harang…

Már csak 12 nap a WrestleManiáig és újabb meccseket jelentettek be, így hét összecsapás már biztos. Címvédések tekintetében még csekély a kínálat, hisz a WWE Nehézsúlyú Bajnoki övért és a Díva Bajnoki övért írtak ki mérkőzést. Az Interkontinentális Bajnoki cím meccsre holnap kerül sor a Main Eventben. a Tag Team címről egyelőre még nincs szó.
A következő 12 napban azonban még bármi megtörténhet…

Pre Show:

WWE RAW:

Backstage Pass:

Letöltés: http://www.multiupload.nl/JKS5IN2YUX

10 című bejegyzés “WWE RAW 2014. március 24. – RAW Schwarzeneggerrel” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nem tudom, egyáltalán lesz-e szinkronos változata és ha igen, mikor. Az angol nyelvűre ha érdekel megpróbálunk linket adni.

   Kedvelés

 1. Tűrhető adás volt, a Fatal 4 way,és a Shield vs Real Americans meccs jó volt.

  U.I.: Nem tudom mér vagytok oda annyira Sting-ért nem jobb semmivel mint a többiek

  Kedvelés

  1. Sting csak azoknak nagy aki annak idején követte a WCW monday nitro és PPV adásokat.
   Aki viszont csak a TNA ban látta annak egyértelmű hogy semmit nem mond.
   Annak idején hetente a WCW ben háborút vívott az NWO val. És aki annak idején ezt követte, soha nem fogja elfelejteni.

   Kedvelés

  2. szerintem, mondhatjuk azt, hogy ami az Undertaker a WWE-ben, az Sting a WWE-n kívül, lehet, hogy tartalmaz egy kis túlzást az állítás.

   Kedvelés

 2. Te jó ég! E-már volt egy szörnyű RAW… Csak 3 dolog tetszett: UT-Lesnar szegmens, a Shield vs Real Americans, és a fatal four way. Utálom DB-t, de hiányzott erről az adásról. Az elején, viszont tetszett a CM Punk chant.

  Kedvelés

 3. szerintem tűrhető adás volt, a fatal4way meccs nagyon jó volt, régóta újra kell majd néznem MainEvent-et bár biztos vagyok benne, hogy Christian nem nyer, de hátha :S 🙂
  Vicces volt a Corporate Kane mellett, már a Corporate Outlaws 😀
  Az a bajom, hogy a mostani WWE-ben, aki a feud alatt dominál, az veszít a meccsen, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy a WWe lenne olyan marha, hogy a streak-et egy Lesnar állítsa meg, ha csak nem úgy, hogy UT készül a Tombstone-ra bejön Sting és megzavarja és úgy nyer Lesnar, úgy esetleg, de ha közbe avatkozás nélkül nyerne Lesnar, akkor feladom..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek