WWE RAW 2014. március 31. – Revans

raw140331

2014. március 31-én utoljára jelentkezett a RAW a WrestleMania előtt. Ebben az adásban a szupersztároknak utoljára volt lehetőségük üzenetet küldeni, vagy éppen vitatkozni ellenfelükkel és meg is tették.

A Pre Show-ban ezúttal Booker T, Josh Matthews, Alex Riley és Wade “Bad News” Barrett beszélget, a fő téma elsősorban a ma esti adás. Mint azt bejelentették, a main event egy Randy Orton vs Batista összecsapás lesz, de itt lesz Undertaker, aki ma utoljára küld üzenetet Brock Lesnarnak.
Visszanézhetjük az egy héttel ezelőtti lényeges pillanatokat is és természetesen a vasárnapi PPV meccsei is adnak témát.
A backstage-ben ott van Renee Young, akinek Orton azt mondja: Úgy tűnik mindenki elfeledkezett arról, hogy ő a WrestleMania fő eseménye, a mai este után azonban majd vele fognak foglalkozni az emberek.
A Pre Show résztvevői elmondják, szerintük mi lesz a végkimenetele az Andre The Giant Memorial Battle Royal mérkőzésnek. Riley szerint Show fog nyerni, Booker T Big E. győzelmére tippel és kiegészíti még azzal, hogy Great Khali esik ki majd először. Mielőtt megtudnánk, ki lesz a győztes Barrett és Josh szerint, megjelenik a RAW GM Brad Maddox és bejelenti, hogy ő is részt vesz a 30 emberes mérkőzésen.

A RAW-ban Michael Cole köszönt bennünket, majd máris Undertaker érkezik. A harang hangjára a közönség azonnal örömmel reagál és egy emberként kiabálják Taker nevét.
21 ember állt ki és 21 ember bukott el – kezdi a legenda. Nem állítja, hogy jobb mint az áldozatai, de a halhatatlanok világában ő sokkal tovább jut mint bárki más és éppen ez az, amiért a streak életben marad!
beszél arról, hogy kiviszi Lesnart a mély vízre és magára fogja hagyni. Brock Lesnar majd megfullad, miközben próbálja menteni magát. Lehet, hogy le akarja húzni a mélybe magával Takert is, de lehet, hogy vissza fog úszni a partra és valószínűleg útközben ad egy-két F5-öt a cápáknak. Tudja, hogy Lesnar nagyon erős és azt is, hogy sokan vannak, akik azt hiszik, meg fog törni a sorozat, de három dolog legyőzhetetlen: A halál, az adózás és a streak. Brock Lesnar vasárnap a WrestleManián el fog pihenni…
Nem tudja folytatni zavartalanul a szlogent, mert Lesnar zenéje szólal meg és oldalán Paul Heymannel megérkezik a fenevad.
Paul Heyman ismét azzal kezdi, hogy nem akar tiszteletlen lenni, de ez a meccs nem arról szól, hogy Brock Lesnarnak kell nyerni, hanem arról, hogy Undertaker veszíteni fog-e. És ha Lesnar megtöri a streaket ez lesz a legnagyobb WrestleMania pillanat azóta, hogy Hulk Hogan felemelte Andre The Giant-et. És ez nem jóslat, ez spoiler! – teszi hozzá, majd ledobja a mikrofont.
Elindulnak kifelé, ám Lesnar meggondolja magát és visszafordul. Közelednek a ringhez, Undertaker pedig vetkőzni kezd, jelezvén ezzel, hogy készen áll egy összecsapásra. A tömeg hangosan kiabálja a nevét, majd megcélozzák Lesnart is a You Suck kántálással. Brock habozik, támadna is, meg nem is. Róják a köröket a ring körül és úgy helyezkednek, hogy Undertakernek két irányba kelljen figyelnie.
Heyman egy széket csúsztat a ringbe, és amíg a Dead Man odanéz, Lesnar támad. Sőt! Földre küldi Takert és jön az F5! Talán még Paul Heyman is azon csodálkozik, hogy sikerült bevinni a mozdulatot…

Big E. vs Alberto Del Rio
A mérkőzés nem a bajnoki övért ment, így Big E. különösebb nyomás nélkül harcolhatott a mexikóival. A meccs vége felé már úgy tűnt, Big E. szempontjából szerencse is, hogy nincs tét, hisz Del Rio egyre jobb helyzeteket volt képes kialakítani.
Végül egy superkick csattant Langston arcán, majd jött a kopogtatás, amiből már nem tudott kirúgni.
A mérkőzés győztese: Alberto Del Rio.

Ma este Kane a Shield egyik tagjával fog ringbe lépni. Azt, hogy ki lesz az ellenfele, a közönség döntheti el.

Belenézhetünk az előző heti adás azon részébe, amikor a Wyatt Family megtámadta John Cenát és birka maszkot húztak a fejére. A kivetítőm a család jelenik meg és Bray Wyatt már ismert promója után közli: A gyerekek sírni fognak, amikor a WrestleManián kiderül, hogy John Cena olyan, mint egy szörnyeteg.

Summer Rae vs Natalya
Bevezetésként belenézhetünk a Total Divas előző adásába, amikor a két lány összeszólalkozott és végül Summer megütötte Natalyát.
Mint ismert, Vickie Guerrero ötlete alapján AJ-nek 13 dívával szemben kell megvédenie bajnoki övét vasárnap. Az ötletgazda most helyet foglal a kommentátorok mellett, onnan követi a lányok meccsét.
Summer mintha nem venné eléggé komolyan Natalyát, így nem csoda, ha gyorsan földre kerül. Ennek ellenére képes talpra állni, sőt még fölénybe is kerül. Ez azonban átmeneti, a sokkal tapasztaltabb Natalya nem sokáig hagyja, hogy Summer irányítson. Aztán ismét elcsattan egy pofon, amit Natalya azonnal vissza is ad, majd próbálja lefogni a feladatáshoz ellenfelét. Summer azonban kificánkol a szorításból és el akarja hagyni a ringet. Natalya a hajánál fogva tartja vissza, mire a lány egy rúgással válaszol. Ez a rúgás nagyon betalál, így azonnal le is kopogtatja ellenfelét.
A mérkőzés győztese nem kis meglepetésre Summer Rae.

Triple H és Stephanie McMahon sétál a backstage-ben, majd a reklámblokk után ők a következő érkezők az arénában.

Stephanie kezd beszélni és közli: lehetőséget adnak mindenkinek, hogy búcsút vegyen a Yes Mozgalomtól, mielőtt a férje végképp eltapossa Daniel Bryant a WrestleManián. A tömeg nem díjazza a mondatait. Triple H azt mondja, nem tudja, ez az egész igazából hány embert érdekel, mert ebben a generációban nincs hűség, csak azt akarják érezni, hogy tartoznak valahova.
Fandangoval példálózik: mennyire népszerű volt a Fandangoing tavaly, amikor a világon mindenütt énekelték. Gúnyolódnak a szupersztáron, aki bár tömegeket mozgatott meg tavaly, mégis eldobták maguktól. Ez is azt bizonyítja, hogy a “Yesing”is csak azért kell, hogy valamiből kivegyék a részüket és máris jöhet a következő nap.
HHH szerint Fandango egyébként egy minőségi tehetség, szilárd B+, sőt talán A szintű pankrátor. De a rajongókat már nem érdekli.
Cm Punk nevét kezdi kiabálni a publikum, mire Stephanie megkérdezi: Ki akarja látni Daniel Bryant ma este? A közönség azonnal reagál, gyorsan hajlandók egy kis Yes! Yes! Yes! bekiabálásra is, ám Steph közli, hogy a szupersztár sajnos nem lesz itt.
És igen, ez a legjobb az üzletnek és ez a legjobb D.Bryannek is, akit már New Orleans-be küldtek, hogy egy kicsit még pihenjen.
Az igazság az, hogy az embereknek meg kell érteni: Daniel Bryan és az ő Yes Mozgalma csak egy mítosz – folytatja Triple H. A rajongók azt hiszik, hogy Daniel Bryan egy nagy A+ szintű játékos, de a valóságban nem az! Nem érdekes, hányszor jön ki ide és hányan kiabálják, hogy igen, ettől ez még nem lesz igaz! Trilpe H egy példával akarja bebizonyítani az igazát: Az emberek azt gondolják, hogy neki mennyi hatalma van csak azért, mert jól házasodott, de ő nem jól, hanem csodálatosan kötött házasságot – mondja és megcsókolja a feleségét. Az igazság azonban az, hogy azért van hatalma, mert dominált a ringben! Feljutott a csúcsra és ott is maradt! Nem érdekelte semmi, lenyomott mindenkit, aki meg akarta buktatni őt – mondja, miközben a közönség azt kiabálja: unalmas.
Nem hisztek nekem? – kérdezi HHH, majd egy videó összefoglalót mutat, amiben D.Bryant vesztesként, magát pedig győztesként láttatja. Stephanie szereti nézni a férjét a ringben, a jelenlévők azonban nem ennyire lelkesek. Triple H szerint ellenfelei Hall of Famerek voltak, de csak részesei lehettek a játéknak, ő maga, HHH volt a játék. Ez a tény! És ő a játék most is és mindörökké.
Amíg mások csak siránkoztak, Triple H döntött: le fogja győzni Daniel Bryant a WrestleManián, majd ringbe lép Randy Ortonnal és Batistával. Meg fogja mutatni a világnak, hogy ő a leghatalmasabb ember a WWE-ben. A WrestleManiáról a társaság COO-jaként és a WWE Nehézsúlyú Világbajnokaként fog távozni!
A nagymonológ után HHH és Stephanie távozni készül, ám megszólal Batista zenéje és ez maradásra bírja őket.
Batista hazai környezetben van, ennek ellenére fel-felhangzik a búgás a nézőtérről.
Batistának tetszik, ahogy HHH és Stephanie előadták ezt az egészet, de ő nem szerepelt a videón. Méghozzá azért, mert Triple H soha nem győzte le őt! – mondja. HHH gúnyosan jegyzi meg, hogy igen, és most azonnal kezd is aggódni a meccsük miatt, majd nem hagyja ki, hogy megjegyezze Stephanie múlt heti pofonját, amitől Batista szemüvege is lerepült. Majd figyelmezteti, hogy ma este Ortonnal van meccse, arra kellene fókuszálni. Dave szerint The Game jobban tenné, ha a Daniel Bryan miatt aggódna, hátha mégis ő lesz az, ki a cím meccsbe beszállhat. S bár Triple H ennek az egész műveletnek az agya, Stephanie az izom – teszi hozzá.
Randy Orton zenéje szólal meg, és valljuk be, talán meg is lepődtünk volna, ha a Vipera kimarad ebből a beszélgetésből.
Biztosítja a vezetőket a tiszteletéről és arról, hogy tudja, ez a triple treath meccs a legjobb az üzletnek. Azt is tudja, hogy HHH le fogja győzni Bryant és véget vet a Yes mozgalomnak. Ám természetesen Orton ismét azt szeretné elérni, hogy vizsgálják felül a WrestleMania terveket. Mint mondja: szeretné látni, hogy Triple H körbepofozza Batistát, de mégis jobb lenne, ha The Game visszalépne a meccstől és ő egy az egyben mehetne Dave Batistával szemben.
HHH úgy véli, ideje lenne befejezni a seggcsókolgatást, hisz Orton uralkodása WWE Bajnokként nagyon gyorsan közeledik a végéhez. Épp ezért vissza kéne találnia önmagához és ismét Viperává válni, ha meg akarja tartani az övet. Mert azt a Viperát Triple H nem tudta legyőzni. Végül a főnök bejelenti, hogy a Randy Orton vs Dave Batista ma esti mérkőzés Mo DQ meccs lesz!

Los Matadores és The Usos vs Ryback, Curtis Axel és Real Americans
Nyolc emberes tag team mérkőzés tét nélkül. Úgy látszik a Ryback-Curtis Axel új neve végképp RybAxelként vonul be a nemzetközi sajtóba, kérdés, hogy a csapat egyéb tekintetben is képes lesz-e megújulni.
A bő 10 perces mérkőzésen lehetett látni szép jeleneteket, meglepetés azonban nem történt. A végső győzelmet az Uso testvérek és a Los Matadores tagjai szerezték meg, miután Diego kopogtatta Jack Swaggert.

Fandango és Damien Sandow vs Goldust és Cody Rhodes
Újabb tag team összecsapás, ahol a Triple H által már emlegetett Fandango is ringbe lép és nem maradhat távol Summer Rae sem. Sok látnivaló nem volt: Néhány perc harc után Goldust bevitte a Final Cut-ot és kopogtatta Damien Sandow-t.
A győztesek tehát: A Rhodes testvérek.

A reklámblokkban megtudjuk, kik azok a szupersztárok, akik részt vesznek a 30 emberes Andre The Giant Memorial Battle Royal mérkőzésen:
Dolph Ziggler
Big E
Fandango
Alberto Del Rio
Damien Sandow
Titus O’Neil
Christian
Sheamus
Big Show
Mark Henry
Heath Slater
Jinder Mahal
Drew McIntyre
Cody Rhodes
Goldust
Kofi Kingston
The Miz
Brodus Clay
Darren Young
Justin Gabriel
Rey Mysterio
R-Truth
Santino Marella
The Great Khali
Zack Ryder
Sin Cara
Brad Maddox

Mivel a hivatalos lista még csak 27 főből áll, reménykedhetünk abban, hogy a maradék három helyre a WWE meglepetés embereket tervez.

Láthatjuk röviden ismét Kane akcióját a Shield ellen, majd a backstage-be pillantunk be. A srácok arról beszélnek, hogy nem számít, mi lesz a szavazás vége, Kane mindenhogyan nagy bajban van ma este. Ha a New Age Outlaws megpróbál közbeavatkozni, ők is megkapják a magukét. Ambrose arról beszél, hogy soha nem voltak tiszteletlenek Kane-nel szemben, míg a New Age Outlaws nem tiszteli őket. Majd előhozza a WrestleMania hat emberes meccsüket. Reigns szerint nem szabad, hogy zavar legyen közöttük, a Shield egységes és ennyi.

Bray Wyatt vs R-Truth
Ma este R-Truth az áldozat, akit Wyatt elé vetnek. Bray már-már gyakorló meccseket kap a WrestleMania előtt és R-Truth próbálkozásait sorban fojtja el.
A mérkőzés is csak pár perces, és természetesen Bray Wyatt beviszi a Sister Abigelt és ezzel nyer.
A meccs után Xavier Woods a ringbe lép, hogy segítsen R-Truth-nak, ám Luke Harper rátámad és kipenderíti onnan. Bray közli: ez nem a kezdet, hanem a vég, majd a Wyatt Family beáll a már ismert pózba, a fény pedig elhalványul körülöttük.
Wyatt háta mögött a két ismert társán kívül feltűnik egy harmadik, ugyancsak birkafejet viselő alak! Bray – mintha megérezné a jelenlétét – hirtelen megfordul és látszik hogy sem ő, sem emberei nem értik a helyzetet. Aztán az idegen felemeli az álarcát: John Cena fedi fel az arcát és azonnal támad! A Wyatt család visszavonulót fúj…

Lumberjill Meccs: Naomi vs. AJ Lee
AJ hangolhat a vasárnapi címvédésére, hisz a Lumberjill meccsen a dívák körbeveszik a ringet és simán elkaphatják azt, aki a köteleken kívülre kerül.
Aj el is követi azt a hibát, hogy a kintiekkel is foglalkozik, így gyorsan belefut Naomi talpába. Aztán gyorsan kívülre kerül, de azonnal elkapják és visszarakják a helyére. AJ a másik oldalon is megpróbál menekülni, de sikertelenül, így kénytelen felvenni a harcot.
Amikor Naomi ér földet a ring mellett, senki nem bántja, ám AJ-ra azonnal ugranak. A Díva Bajnoknak már nem nagyon maradt szövetségese és ezt Vickie Guerrero elégedett tekintettel nyugtázza a bejárattól.
Naomi már befejezné a meccset, amikor AJ ismét elhagyja a ringet és Tamina háta mögött keres menedéket. A lányok azonban Taminát is megtámadják, AJ-t pedig visszalökik ismét a ringbe, ahol máris kapja az utolsó rúgást.
A győztes: Naomi.

Újabb reklámblokk, amiből megtudjuk, hogy kedden helyei idő szerint 11 órakor tartják New Yorkban a WrestleMania XXX. sajtótájékoztatóját, amin Vince McMahon, Stephanie McMahon és Triple H mellett ott lesz Hulk Hogan, John Cena, Daniel Bryan, Randy Orton és Dave Batista is.

A backstage-ben Renee Young kérdezi John Cenát, aki elmondja: Bray Wyatt legyen óvatos azzal, hogy mit kíván. A WrestleManián a poklot és a dühöt fogjuk látni. Egy napra szörnyeteggé válni neki most azt jelenti, hogy ezzel biztosítja az örökségét. Ha Wyatt változást akar, meg fogja kapni. Bray Wyattnek változtatni kell majd a járásán, mert fel fogja tolni a lábát a seggébe – ígéri.

Jerry Lawler áll a ringben, hogy bejelentse a közönség szavazásának eredményét. A WWE applikáción keresztül voksolók nem kevesebb, mint 80%-a szeretné azt, hogy Kane mai ellenfele Roman Reigns legyen.

Kane vs Roma Reigns
Reigns azonnal keményen megy neki Kane-nek, majd pillanatok múlva brutálisan csattan az arcán az operatív igazgató cipőtalpa. Kane gyorsan túl akar lenni a dolgokon és az első kopogtatási kísérlet után máris a Chokeslamhez készülődik. Ekkorra azonban Roman is magasabb sebességi fokozatba kapcsol és megmutatja erejét, majd bevisz egy Superman Punch-ot. Kane padlót fog és Reigns már a Spear-hez készülődik, amikor a New Age Outlaws tagjai besétálnak. A ringig azonban nem jutnak el, mert Seth Rollins és Dean Ambrose is érkezik hátulról, hogy – mint ígérték is – megadják nekik, ami jár.
A ringben közben Kane kap egy újabb Superman Punch-ot, majd a Shield mindhárom tagja egyszerre támad rá.
A mérkőzésnek a bíró azonnal véget vet és így a győztes diszkvalifikációval ugyan Kane, ám a Shield bosszút áll a korábbiakért. Azt, hogy a Triple Powerbonb elől megmenekült, csak az Outlaws tagjainak köszönheti, ugyanis egy alkalmas pillanatban kihúzták a ringből.

Megtudjuk, hogy pénteken Hulk Hogannel lesz SmackDown, majd következik a Piper’s Pit, tehát Roddy Piper, a WWE Hall Of Fame tagja érkezik az arénába.

Piper visszaemlékezik és elmondja,hogy napra pontosan 29 évvel ezelőtt ő lehetett a legelső WrestleMania fő eseményének egyik résztvevője és elismeri azt is, hogy nem ő volt az, aki kopogtatott. (Mint egy hete is írtuk: Hogan és Mr.T mellett Jimmy Snuka állt a ring sarkában és legyőzték a Roddy Piper-Paul Orndorff párost, akiket Bob Orton segített. A mérkőzés speciális vezetői Muhammad Ali és Pat Patterson voltak.)
Pipper természetesen megemlékezik Andre The Giant-ről, aki szerinte a világ nyolcadik csodája volt. Ezen a vasárnapon 30 WWE szupersztár lép a ringbe, hogy megéljék saját WrestleMania pillanatukat az Andre The Giant Battle Royal meccsen és nevüket minden idők egyik legnagyobb csillagához csatolják.
Roddy talán folytatná saját emlékeinek felidézését, ám Miz érkezése félbeszakítja. Meg is kérdezi: Mit csinál itt, amikor ő beszél.
Miz már megtette az első lépéseket heel irányba és pimaszságával úgy látszik tovább halad ezen az úton. Most sem hagyja ki, hogy ő a WWE valaha volt legnézettebb szupersztárja, akivel nem is lehet összehasonlítani mást. Ő az odds-on a kedvenc és jobb, mint bárki más, aki indul a meccse. Sheamus zenéje szólal meg és a kelta szerint Miz még Roddy Piper kiltjét sem tudná megtartani, ráadásul ő látja a saját jövőjében a trófeát és a Guiness korsót. Megjelenik Tutis O’Neil is, és ugyancsak bejelenti, hogy ő fogja megnyerni a Battle Royalt,
Roddy Pipper próbál küzdeni, hogy ellenőrzése alatt tartsa a saját műsorszámát, de érkezik Ziggler, aki el fogja lopni a show-t vasárnap és megtanítja a világnak a saját nevét.
Roddy Pipper hosszú időt töltött el a pankráció világában ahhoz, hogy tudja, mi fog itt történni és igen, történik is. Elszabadulnak az indulatok, egymásnak esnek a szupersztárok, ráadásul a többiek is érkeznek a backstage-ből, köztük Rey Mysterio is. Igazi őskáosz alakul ki, elcsattan egy-két Brogue Kick, 619 is. Aztán bejön Big Show, akire kisebb tömeg támad , ennek ellenére osztja a chokeslameket és a végén ő marad talpon.

No Disqualification Meccs: Batista vs. Randy Orton
Nincs más hátra, mint a fő esemény, a vasárnapi main event két főszereplőjének összecsapása. Triple H és Stephanie is elfoglalja helyét a kommentátorok mellett, és megszólal a gong.
Batista nem kezd jól, de igyekszik mielőbb magára találni és visszatámadni. A közönség hol az ő nevét, hol Daniel Bryan nevét kiabálja.
mivel No DQ meccset vívnak, nyugodtan tölthetnek el hosszabb időt a ringen kívül, és tetszés szerint használhatnak eszközöket is. Gyorsan elő is kerül a szék és gyorsan igénybe veszik a kommentátori asztalt is, ami bizony tetszik Stephanie McMahonnak. Csattog a bot, dübörög a lépcső és nehéz eldönteni, ki kerülhet ki végül győztesen. Triple H Orton minden egyes fölényénél megjegyzi: Igen, ez ő, ez a Vipera! Hallhatóan értékeli, hogy Randy megpróbálja előhozni magából a vadállatot.
Aztán nem várt esemény történik: Megjelenik Daniel Bryan és hátulról Triple H-re támad! Orton megpróbálja menteni főnökét, de ő is kap egyet. Stephanie ordít, Orton pedig nagy nehezen lerángatja Danielt HHH-ről és nekicsapja a lépcsőnek! A meccs persze nem áll meg, hisz No DQ!
A közönség azonnal felélénkül. A Vipera a ringbe löki Bryant, Steph pedig a földön fekvő férjéhez siet. Ekkor Dave Batista – mint nevető harmadik – egy Spearrel küldi padlóra Ortont, majd kezelésbe venné Bryant is, ő azonban lerúgja, majd ismét Triple H-et támadja meg!
HHH szinte felállni sem nagyon bír, talán annak is örül, hogy sikerült valamennyire eltávolodnia a ringtől. És Daniel Bryantől.
Az aréna egy emberként kiabálja: Yes! Yes! Yes! A Yes Mozgalom még él…

Ez volt tehát az utolsó RAW a WrestleMania előtt. Az éves nagy eseményt most is több napos program fogja megelőzni, ahol a rajongók találkozhatnak a szupersztárokkal, pénteken SmackDown Hulk Hogannel.
A heti történésekről mi is írni fogunk, maradjatok velünk!

Pre Show:

RAW:

Backstage Pass:

Letöltés:

http://www.multiupload.nl/W7WMI3WPUL
http://www.multiupload.nl/MJUV26SJMS
http://www.multiupload.nl/PRT94XHL6A
http://www.multiupload.nl/OJ3T5XL4LK
http://www.multiupload.nl/R2WKQJS2SS

9 című bejegyzés “WWE RAW 2014. március 31. – Revans” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nos, a RAW és a PPV adások összefoglalóit 90%-ban én írom. A SmackDown rendszerint Ben munkája, csak mivel ugyanerről a gépről ír, általában nem vált profilt. 😀
   Bevallom így magunk között szólva, gyűlölöm, mikor tépik a szájukat a bunyó helyett. 😀 Sokkal több a fordítás és pl. ebben az adásban Roddy Piper komolyan mondom úgy beszélt, hogy szavát sem nagyon értettem 😀 Arra gondoltam menet közben, talán előtte buli volt a backstage-ben… 😀
   A híreket közösen írjuk és vannak segítőink is, bár sajnos az utóbbi időben főleg kettőnkre marad a dolog. Ezért is vagyunk több ponton is lemaradásban. 😦

   Szerintem egyébként ez a WM akár jó is lehet. Kérdés, mennyire lesznek papírforma eredmények. Ha Daniel Bryan megveri Triple H-t és utána bajnok lesz, az talán kiszámítható. Igen, ezen a meccsen az lenne a legnagyobb húzás, ha HHH vinné az övet, mert nem tudni, mi lenne utána. (Csak bízom benne, hogy nem egy feud Lesnarral, hisz az volt már a közelmúltban.)
   Hétfőn meglátjuk, annyit tudok ígérni, hogy az összefoglalót és a vidiket igyekszem mielőbb hozni nektek. 🙂

   Kedvelés

   1. Én is abban reménykedem hogy Bryan jól megy majd a WM en de nyerni nem tud majd HHH ellen hiszen igy a főesemény rohadt jú lehet két és fél heel karakterrel 😀

    Abban reménykedem hogy bár a RAW-n a Shield szarrá rúgdosta Kane-t azért a WM-en is nyerni tudnak bár nagyon sok minden ez ellen szól mint például a sokat mlegett felosztásuk vagy az hogy ebben a feudban egyenlőre ők domináltak.Viszon remélem hogy az EC után csak nem teszik oda őket megint veszteni.

    A Cena Wyatt meccs valahogy nem tud érdekelni.

    Gondolom a Tag Team övek maradnak illetve Undertaker is megveri Lesnart egy fordulatos 40 perces meccsen. Ez a Battle Royal meg megint … Érdekes lehet de úgy érzem hogy nem ez lesz az este fénypontja 😀 Összesitésben szerintem jó WM lesz ha nem cseszik el a főeseményét. Lassan 4 éve várom vissza Jeff Hardy-t tudom hogy most is 0 az esély arra hogy megjelenik de remélem fogjuk még látni a WWE – ben 😀

    Kedvelés

 1. tehát, UT nyer, a Shield veszít, DB is nyer, de a tendenciákat nézve kételkedem, de nagyon meglepődnék, ha nem nyerne(bár rohadjak meg megnézném mit hoznának ki HHH WWEWHC bajnokként :D), a TT öveket nemtom szerintem maradnak a helyükön, Cena-t nem tom, de vagy heel lesz vagy babyfaceebb mint valaha, ja és BigShownak kéne nyernie tényleg a Giant BR-t de így már nem fogja sztem (minden szerintem lesz így :)) …izgi WM lesz :S

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek