WWE RAW 2014. november 3. – Eredmények

RAW_1119_Photo_009-1850325122014. november 3-án a First Niagara Centerből Buffaloból jelentkezett a Monday Night RAW következő adása. Már nincs egészen három hét a Survivor Series-ig, így az események felpörögnek.

Figyelem! Mint azt tegnap Facebook oldalunkon jeleztük, a mai RAW szöveges összefoglaló nélkül kerül fel. Az elmaradást lehetőség szerint igyekszünk pótolni. Köszönjük a megértéseteket.

Pre Show:

RAW:

Backstage Pass:

46 című bejegyzés “WWE RAW 2014. november 3. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Most megnéztem az adást, mert mesélték hogy végre egy jó adás.. Hát tényleg az lett, de nem is értem már, hogy mi itt Magyarok (legalább is én erről tudok), szidjuk az adásokat hogy milyen szarok és ott a szurkolók meg beugranának a ringbe azt ütnék egymást örömből… Na mindegy..
  Minden adásban megvan egy történetszál amit elkezdenek kidolgozni teljesen, de az összes nem megy, mert annyi adásidő nincs rá..Most háttérbe szorult a Bray Wyatt – Dean Ambrose szegmens, de a többinek is van története, de azt nem tudják nyomatni pl.: Uso-ék, Dust-ék, most a Los Matadores is, de ott vannak a Mízesek is.. Most Ryback-kel is sokat fognak foglalkozni, de meg kell várni azt az időt amikor azt is ki tudják dolgozni.. és azért nyomatták ezt a “hiper kentaúros” Roman Reigns-t meg most a Randy Orton.. Seth Rollins dolgot.. mert ez tesz jót az üzletnek… Mert a közeli rajongókat (ebben akik élőben ott vannak..) többségükben jobban érdekli mint pl. Cesaro karaktere vagy Bo Dallas-é!.. Most a Mark és Big Show mese is rövid lesz de annak is van története., és most mondom ez az egy baj van a szervezettel, hogy nem dolgozzák ki az összes történetet rendesen… a PPV-k arról szólnak, hogy egy adott történet befejezése….Volt régen!!! Most olyanon a PPV-k mintha egy WWE Superstarson lennék, na jó nem :).. Olyan mint ha egy RAW-on lennék!!

  Amúgy az adásról annyit, hogy nagyon jó lett!! Én igazából Randy-nek örültem, hogy a vezetőség ellen fordult és még Game-nek is jól állt volna egy RKO 🙂 de hogy pont John Cena mellé áll, ez már megint fura nekem!…..Regényt tudnék írni…És azt elárulom…hogy igazából az ért igazán a Pankrációhoz..nem mint a ringben való “verekedéshez” hanem a megszervezéséhez, aki tudja mi volt anno amikor elindult az egész Pankráció sport!!

  Kedvelés

 2. Több embert látok hogy nem tudta megnezni a videókat de egy lényeges infó azért történt ha jól tudom illetve jól értettem akkor a networkot ingyenessé tették teszik most érdemes szerintem azon nézni annak aki tudja bár magam sem éltem meg ezzel a lehetőséggel de ha egyszer mcmahon bácsi így döntött szerintem mindenki akit érdekel érdemes utánna nézni 🙂

  Kedvelés

 3. Ennek a cikknek mi értelme, ha sem írásban nem lehet olvasni, sem pedig megnézni, mi történt a RAW-on?
  Valamelyik azért nem lenne rossz, ha már ezt a cikket idetettétek.

  Kedvelés

  1. Amikor idetettük, az összes videó nézhető volt. Mint régi olvasó, bizonyára tudod, hogy a WWE rendszeresen letiltja őket, csak idő kérdése, hogy mikor. Sajnos időnként előfordul, hogy nem tudunk összefoglalót írni, de az adást kora reggel akkor is megosztjuk és láthatod, hogy elég sokan meg is tudták nézni, hisz véleményezték.
   Emellett a korán letiltott videók kódjait – ha van rá lehetőség – ki is szoktuk cserélni. EZ most is megtörtént. 🙂

   Kedvelés

 4. Sajnos,nemsokára visszatér mekk elek,meg szuper kentaur,természetesen face ként,és ismét a jókisfiuk fognak tündökölni,müzlike vezeti őket továbbra is.
  Na és a heel karaktere?Van vagy 15,de kb 2 vel foglalkoznak csak pedig sok potenciál van pl cazero,wyatt stb ben is,de hát elég ha van egy heel fantom bajnok lasssssssssan fél éve,na meg 2 tag team ratyi bajnok,meg egy tsz paraszt,ja meg egy elcsicskult egykori legendás szörny és kész..
  Csak így tovább

  Kedvelés

 5. Talán hónapok,évek után az első nézhető RAW volt ! Köszönöm WWE, hogy végre megéltem szintén sok hónap (várakozás) után, hogy Randy szembeszállt a vezetőséggel és jól meg is verte őket (tudom h “face turn” blabla..)! Az, hogy a végén nagy nehezen lenyomták, azzal azt érték el,hogy ha a sérülés után visszajön, még nagyobb lesz a vérszomja.. (de feltűnt,hogy eddig mindenki Orton ellenes volt,most hirtelen kebel barát,azért a szurkolók is viccesek..) A többi annyira nem érdekelt igazából,ez volt a lényeg! Rusev idegesítő de ennek ellenére fasza amit- és ahogyan csinál,szóval jó lesz a karaktere még!

  Kedvelés

  1. Azért tisztelet a kivételnek!
   Randy miatt kezdtem el nézni a WWE-t még 2009-ben,imádtam,és mindig is imádni fogom a csúcsragadozót akár face akár heel neki mind2 jól áll,szerintem az utóbbi jobban persze nem az a változat ami most volt.

   Kedvelés

   1. Persze van kivétel ! Csak figyeltem mikor bement a ringbe mindig kifütyülték,most meg visítanak mert szembeszállt a vezetőséggel,azért elég vicc a közönség is.. én 2004 óta figyelem és bírtam is, de igazából nekem is,kb 2009 tájt lett a kedvencem.

    Kedvelés

   2. Hát igen ezek csak a face karaktereket kedvelik a heeleket sosem,és ezzel szerintem te is így vagy mert Randy 2009 végén kezdett face karakterré változni,akkor mikor ő lett a kihívó a WWE bajnoki címért az ugyan csak heel Sheamus ellen,és bár Randy csalással lett kihívó,1 héttel a Royal Rumble előtt levágott a keltának egy hatalmas RKO-t amire az egész aréna őrjöngött!
    A meccsükön pedig egyértelművé vált,hogy ő a face és azt még az is rásegített hogy Cody Rhodes akart Legacy fejének csakhogy ezt a bíró észrevette,és véget vetett a meccsnek,ami a kelta győzelmét jelentette!
    Orton persze majdnem felrobbant és nekiesett a csapattársának ezt Sheamus kihasználva levágott egy Brogue Kick-et Ortonnak!
    Ez volt Orton face turnjának és a Legacy végének a kezdete,a vége pedig a Wrestlemanián volt ahol Randy már tényleges face karakterként szerepelt,kiállt egykori csapattársaival Cody Rhodes-al,és Ted Dibiase-val,egy Triple Threat meccsen,amit bravúrosan meg is nyert.
    Ez a korszak egészen a 2013-as Summerslamig tartott,ahol ismét heel turnt vett a táska beváltásával.

    Kedvelés

   3. Mivel a pankrációba az a cél, hogy a facet szeressék, a heelt utàlják….. Ez nem mindig jön össze(Cena, Batista).

    Kedvelés

   4. Ez azért nem így van,Cenát az elején szerették de ráuntak,Batistát meg elszúrták,ha nem jelentik be a visszatérését,és más szerepet találnak neki ki akkor ez a visszatérés nagyot üthetett volna.

    Kedvelés

   5. Ez oké, de most ezekkel nem épp pozitív reakciókat váltanak ki. Amit Batista kapott a hardcore fanoktól érthető, mert előtte porig alázta a WWE-t, de aztán még is jött. Cena meg 2006 óta kapja a negatív reakciókat, teljesen eltérő okokból.

    Kedvelés

   6. Hidd el én bírtam heelként is,mert imádtam azt a beképzelt szerepét amit a 2013-as summerslam után egészen az övek megtartásáig tolt. (Senki se ér fel hozzá,ő a legjobb) Hiába fütyült mindenki és hiába jött a sok barom (már elnézést) Daniel Bryan fun,nekem akkor is Orton volt a nyerő! 2004-ben is pl az Evolution ellen nagyon imádták,de mikor már támadott másokat is akkor nem annyira,de nekem akkor is ő volt a kedvenc, hogy meglépi azokat amit mások nem..

    Kedvelés

 6. Akkor kőbe van vésve a helyett hogy visszaadnák a régi “undorító” pusztító vipera karakterét szemtanúi lehettünk egy Randy Orton face turn nak.
  Gratulálok ez jó az üzletnek!
  Taps Taps Taps TAPSOT A WWE NEK!

  Kedvelés

  1. De Rusevnek örültem szép tempóban fejlődik a karaktere,jó ütemben fejlesztik idővel akár ő lehet a cég arca,gratula az új US bajnoknak!

   Kedvelés

   1. Mondd már meg hogy miért kellett volna mindenáron heelekre küldeni?
    Ezzel a turnnal nyilvánvalóan az volt a cél hogy az öv felé tereljék,de nem lett volna muszáj mindenáron Lesnar ellen küldeni!
    Meg kellett volna várniuk míg elveszti az öveket,és az új bajnok ellen küldeni Randyt!
    Hozzá se kezdj,tudjuk Randy szar,nem érdemli meg az övet,szar faceként,és heelként egyaránt,az lenne az egyetlen célszerű megoldás ha leküldenék az NXT-be,de igaz amilyen szar még onnan is kirúgnák!
    Ja várj ezt csak te nyomod le az emberek torkán minden egyes cikknél ahol Randy szóba jön!

    Kedvelés

   2. Jeff Hardy-t a népnek. Milyen szép is lenne…. :o3 Remélem egyszer még megérem 😀 Ortonról meg annyit hogy a seggnyaló hell karaktere mellett még a face is utcahosszal jobb 🙂 Összességében örülök a turn-nek.

    Kedvelés

   3. Csak Lesnar heel? Seth, Kane, Wyatt, Rusev, Goldust, Stardust, Cesaro.. Ezekre is lehetne küldeni… Mindegy úgy is, bejobbol Rollinsnak, mert őt fogják feltolni, nem Ortont. Tízen x bajnoki győzelmével úgy is egy Cena 2.0 Ui: Vince visszatérése kiverte a biztosítékot… Már az sem mentette meg a szegmenst, hogy elképzelten Stephet pucéron….

    Kedvelés

   4. De miért küldték volna ezekre,ha heel marad?
    Csak a face turn miatt ment neki Rollinsnak,és Kane nek,heelként tök más story lett volna de mindegy nem ez lett.
    És igen Rolinns karakterét is szépen tolják felfelé,de hiába reménykedsz abban hogy Randy ideje lejárt,hiszed vagy sem még csak 34 éves,szerinted mit fognak vele csinálni?
    Azt mondják majd hogy á ő már volt a csúcsom hagyjuk a fenébe igaz még 5 évig fix szerződése van de kit érdekel……..
    ÉS ÁLLJON MEG A MENET!
    CENA 2?????????????????????????????
    CENA2??????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!
    Cena egy örök face közönség kedvenc marad,ő maga sem akar többet heel lenni,ezt korábban már mondta,ellenben Randy közel egy évig könyörgött ezért a heel turnért mire megkapta!
    Persze sok mindent elért,de nehogy már Cena2!
    Miért?
    Csak mert jól játssza a face szerepet,és neki is hasonló eredményei vannak?
    Ez a 2 ember ég és föld.

    Kedvelés

   5. Azért Cena 2, mert hasonló generáció, ugyan úgy WWE nevelések, a face Orton ugyan úgy superhero, hasonló eredményeket ért el. Ő is egy aranyifjú, mérget vennék rá, hogy Cenához hasonlóan ő is megtöri Flair rekordját majd. Janika eg övre van tőle, hogy beérje még háromszor bajnok lesz úgy is, Orton 4-5 bajnoki győzelemre van Rictől 5 év alatt ő is simán beéri, hiába van ott más, aki megfoghatná. Ez a szomorú, hogy ezek ketten több mint 30 bajnoki sikert fognak elérni, mint mások, akik gályáznak hosszú évekig még a közelébe se fognak jutni, például Cesaro, Ziggler stb.

    Kedvelés

   6. az ezen az oldalon kommentelăk nagyrésze mind elköveti ugyanazt a hibát. Superhero…. Mindenki szuperhősként van titulálva, aki face-ként a fősztoriban részt vesz. Reigns is. Na de Orton? Könyörgöm te a földről eszel hogy mondhatsz ilyen marhaságot? És azért nyomtaják őket mindig az övért mert igen. Zieggleren és Cesaron kívül, na meg mellettük ugye. Nincs egy normális potenciális bajnok se. Igazából Zieggler sem teljesen az. Elbaszták az egész szervezetet, ami amúgy is szar volt, azzal hogy egyesítették az öveket…. Rengeteg jó karakter ment a kukába emiatt…. De azért kérlek az olyan abszurd marhaságot hogy Orton szuperhős mellőzzük. Ennyi erővel minden face az.

    Kedvelés

 7. Nagyon fasza kis raw volt. De persze voltak szar pillanatok benne, mint Rollins győzelme Rusev győzelme és Orton szarráverése. Mostmár Orton tuti hogy Cena csapatában lesz. Csak még egyet remélek hogy Ryback-et küldik majd Rusev ellen, mert szerintem már a porig alázná azt a faszt.

  Kedvelés

 8. Még ha a végén is de nem Randy ”győzött” ő volt a legeslegjobb …
  Leutotte Triple H.-t is. És ahogy átbaszta őket ,hogy majd most vége a háborúzásnak..aztán hopp egy RKO…
  Nagyon jó volt.

  Kedvelés

 9. Szemesnek áll a világ

  Csori cezaro,hát te mindig kikapsz?
  Régen nem így volt,de hát ugye változnak az idők.
  A tag team bajnokok ismét szoptak,de persze tét nélküli meccsen.Csodálatos,ahogy a hegyomlás újabb veresége is.A bosnyák menekültről nem is beszélek.
  Kibaszott erőltett ez a vipera vs júdás fajzat helyzetkomikum.
  Ugyan azt eljátszák amit kb 1 éve nyomatnak…
  Volt még esetleg valami?Mert elaludtam rajta,oly izgalmas adás volt.
  A vezetőségnek tetszett a veszett kutya meccse,szal lesz itt még veszett kutya vs tsz paraszt muahahahhaha

  Kedvelés

 10. Most WTF? Rusev az új US bajnok??? Én vagyok vak vagy nem figyeltem de én nem láttam címmeccset az adásban! Vagy adás után meccseltek és utána kapott ki Sheamus vagy mi van? Valaki magyarázza már el mi történt pls! Láttam valami feliratot hogy Sheamus Rusev a mai rawon meg ugye volt is feudjuk de ott csak duma volt!

  Kedvelés

  1. Igen, a RAW után volt egy meccsük, amit a WWE Networkön lehetett látni. Ezen a meccsen győzött Rusev és US Bajnok lett.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek