WWE RAW 2014. október 13. – Contract on a Pole

raw141013

 

2014. október 13-án a szokásos műsorvezetői trióval nyit a Monday Night Pre Show a WWE Stúdióból. Alex Riley, Booker T és Byron Saxton az adás egyik fontos meccsét, Big Show és Rusev összecsapását népszerűsítik, majd kapunk egy összefoglalót a John Cena – Dean Ambrose – Seth Rollins konfliktusról. Visszatekinthetünk a pénteki SmackDown Miz TV adásába és természetesen nem marad ki The Rock visszatérésének néhány pillanata sem.

Feleleveníthetjük a Sheamus és The Miz között történteket, hisz ma este ők ketten is megmérkőznek. Ennek kapcsán a backstage-ben Renee Young beszél pár szót Mizzel, aki mellett most is ott van a dublőre, Damien Mizdow. Miz nem várja, hogy egy ringben legyen Sheamussal, de úgy gondolja, ez a legjobb az üzletnek. És ő a legjobb az üzletnek, hisz ő a legnagyobb filmcsillag, aki valaha is volt a WWE-ben. Ad Renee-nek egy aláírt fotót, majd példáját Sandow is követi. Renee bevallja, hogy nagy rajongója Damiennek és kezet nyújt, de ő ezt mintha észre sem venné.

Az élő show képeit Atlantából kapjuk, a kommentátori asztalnál most is Jerry Lawler, Michael Cole és JBL. Kapunk egy kis összefoglalót ismét a legfontosabb történésekből, majd máris Dean Ambrose érkezik.

Ambrose nem akar semmi mást annyira, mint Seth Rollinsot a Hell in a Cell ketrecében. Azt, hogy úgy meg tudja verni, hogy azt kívánja, bárcsak soha ne hallotta volna a nevét sem. De van még valaki, ami az útjában áll, ami tönkreteheti ezt. Egy kis dolog, amivel foglalkoznia kell, John Cena. Ő megtámadta Cenát a RAW-ban, John pedig visszaadta neki ezt a SmackDown-on.
A vezetőség szét akarja szakítani őket, így próbálják meg védeni Seth Rollins-ot. De ő meg fogja csinálni a Hell in a Cellen a meccset és bár értelmetlen, de el fogja verni John Cenát. be fog jutni a ketrecbe és Rollins ugrálhat, már nem lesz semmi, amit a vezetés tehet érte…
Természetesen megjelenik Cena is. Cena szerint Ambrose-nek le kéne nyugodnia, a meccsre két hét múlva sor kerül. És a rajongók szeretnék szemben látni őket, mindegy, ki kap a végén esélyt, az a lényeg, hogy valaki elpusztítsa Seth Rollinsot. Amborse – Cena szerint – két hét múlva élete legnagyobb meccsét kapja, fogja hát be a száját és a következő időszakot használja arra, hogy felkészüljön karrierje legnagyobb összecsapására.
Ambrose azt mondja, ő már készen van, évek óta készül a John Cena elleni meccsre. Cena ne beszéljen vele úgy, mintha ő egy tuskó lenne és ne viselkedjen úgy, mintha törődne vele! Dean Ambrose nem bízik John Cenában, Cena pedig úgy véli, Deannek sokba fog kerülni a saját bizonytalansága, és figyelmezteti, hogy ő már 15-ször volt fent a hegy csúcsán. Ismét elmondja, Ambrose-nak le kellene tennie a mikrofont és arra használni az idejét, hogy készen álljon!
Triple H zenéje szólal meg, érkezik a WWE COO és felesége, Stephanie.
HHH is arra figyelmezteti őket, hogy lassítsanak, hisz még két hét hátra van. két hét múlva kettejük között No Holds Barred Contract-on-a-Pole meccs lesz. Nem marad ki a beszédből a WWE Network reklámja csak 9,99 $-ért, majd Stephanie felveti, mit szólnának ma este egy tag team meccshez? Triple H csodálkozik, hogy felesége pont Cenát és Ambroset akarja most partnereknek összerakni, gúnyolódik és megkérdőjelezi, hogy ők ketten tudnak-e együttműködni. Végül fogadást kötnek rájuk és bejelentik a John Cena és Dean Ambrose vs The Usos vs Goldust és Stardust triple threat tag team mérkőzést. Cenának és Ambrose-nak ideje sincs átgondolni a dolgokat, ellenfeleik máris érkeznek.

John Cena és Dean Ambrose vs The Usos vs Goldust és Stardust Triple Threat Tag Team mérkőzés
A háromcsapatos mérkőzésen Dean Ambrose és Jimmy Uso kezd, majd sorban váltanak a párosok. Aztán felpörögnek az események és nem csak a ringben, hanem már kívül is megy az adok-kapok, Ambrose és Cena párosán kívül gyakorlatilag mindenki a földön van. Aztán összekapják magukat, Cena és Stardust kerül szembe. Jön a Five Knuckle Shuffle, majd az AA-t adná Cena, azonban Stardust ebből kimozdul és máris vált testvérével. John Cena gyorsan a földön találja magát egy powerslam után, ám jön az egyik Uso fiú, aki egy superkicket nyom Goldustnak, majd az ikrek ugranak és leterítik a csillag és aranyporos testvéreket.
Cena mászik fel a ring sarkára és egyetlen ugrással vissza küldi a földre a másik két páros mind a négy tagját. Amikor mind az öten épp felkelnének, Ambrose gondolja úgy, hogy kicsi a rakás és ő is a sarokról ugrik. A hat szupersztár ott kever nagy kupacban a kommentátori asztal előtt. Ambrose visszapenderíti a ringbe Goldustot és Cenát, majd Cena backdropja után adja is a Dirty Deeds mozdulatot Goldustnak. Cena az érkező Stardustot kapja el az AA-vel és kopogtat.
A mérkőzés győztesei: John Cena és Dean Ambrose.

Miközben a győztesek magasba emelik a kezüket, jön vissza HHH és Steph. Triple H odaadja feleségének az 1 dollárt, amit a meccs előtti fogadáson elveszített és bevallja, hogy gyűlöl veszíteni. Úgy látja, hogy Ambrose-nak és Cenának csak egy szikra kell, hogy harcoljanak, ezért úgy dönt, hogy nem vár még két hetet, hanem a két szupersztár No Holds Barred Contract on a Pole mérkőzésére még ma a RAW-ban sor kerül! A pokol mindkettőjük számára még ma elkezdődik!

A kommentátorok azonnal reklámozni kezdik a bejelentett mérkőzést, valamint Big Show és Rusev meccsét, majd máris egy újabb tag team csatára kerül sor, ezúttal a lányok között.

AJ és Layla vs Paige és ALicia Fox
A kezdés előtt láthatjuk, hogy egy hete AJ otthagyta csapattársát, a bohóckodó Emmát, majd egy korábbi felvételt láthatunk, amin AJ azt mondja mai partnerének, Laylának, hogy őt nem fogja otthagyni, hisz képesnek kell lenniük egy éjszakát együtt kibírni. A két lány megöleli egymást.
A mérkőzés nem tartott túl sokáig. Aj egy darabig kergetőzött Paige-vel, majd mikor váltani akart, Layla ugrott le a ring széléről és hagyta magára a Bajnokot! Alicia ki akarta használni ezt a zavart és hátulról megtámadta AJ-t, ő azonban fordított, bevitte a Shining Wizardot és kopogtatott.
A mérkőzés győztesei AJ és Layla.
AJ nem viselte el Layla “árulását” ezért megtámadta és többször is nekicsapta a barikádnak.

Backstage: Stephaniet és HHH-t látjuk, amikor Orton lép be. Randy elmondja, hogy le fogja győzni ma este Zigglert, de többet akar. Seth Rollins a WWE jövője és megkapja a reflektorfényt, de neki is kellene egy kicsi ebből a fényből. Mindegy, hogy a Hell in a Cellen ki fogja megverni Sethet, ő is akar egy meccset. Javasolja, hogy a ma esti No Holds Barred mérkőzés vesztese legyen az ő ellenfele két hét múlva a PPV-n.
HHH-nek tetszik az ötlet, így már két mérkőzés biztos a Hell in a Cell-re, bár csak a mai adás végén derül ki, ki lesz Orton ellenfele.

Újabb Wyatt Family reklámot kapunk, Bray Wyatt ezúttal Eric Rowant teszi szabaddá.

Dolph Ziggler vs Randy Orton
Orton meg van győződve róla, hogy legyőzi ma Zigglert, a Show Off pedig mindent megtesz azért, hogy ez ne így legyen. Mindketten kemények, és egy idő eltelte után Orton megpróbálkozik a feladatással. Dolph azonban nem kopog, inkább megpróbál fordítani.
Közben lassan besétál Mr. Money In The Bank és a rámpáról figyeli az eseményeket. Figyeli, hogy Orton és Ziggler a ring sarkán állva-kógva gyötrik egymást, majd jön egy hatalmas superplex és mindketten elterülnek. Orton kapja össze magát előbb, továbbra is komoly fölényben van és hamarosan kopogtat is.
A mérkőzés győztese: Randy Orton.

Orton még ünnepel, amikor Seth a ringbe megy és nézi a földön fekvő Zigglert. A közönség hangosan kiabálja: Eladtad magad! Amikor Dolph megpróbál felkelni, Seth visszaküldi a földre egy Curb Stomppal, majd magasba emeli a MITB táskát. Ortonnak mintha nem tetszene, hogy Seth ismét ellopta előle a reflektorfényt…

Seth Rollins vs Jack Swagger
Lássuk, mire lesz képes Seth az Igazi Amerikai ellen.
Rollins jól kezdett, de Swagger gyorsan fordított és könnyedén csapta földhöz ellenfelét. Seth elhagyta a ringet, ám Jack utánament és kívül is letarolta. Miközben pofozta a vezetőség kedvencét, Orton sétált le lassan a rámpán, ez pedig elterelte kicsit Swagger figyelmét. Ez a pillanatnyi kihagyás épp elég volt Rollinsnak ahhoz, hogy magához ragadja az irányítást. Nem sokkal később már kopogtatni próbált, de Swagger kirúgott. Seth tovább osztotta, a közönség pedig hangosan kiabálta: You sucks! Seth Rollins dühösen támadta Swaggert, aki azért bevitt egy suplexet, majd nemsokkal utána kétszer is próbált kopogtatni, de nem járt sikerrel. Nem sikerült a Partiot Lock sem és Seth ismét fordított. Hamarosan jött volna a Curb Stomp, Swagger azonban elkapta Rollins lábát és ismét a Patriot Lock-kal próbálkozott. Ezúttal sem volt eredménye: Mr.MITB elérte a kötelet, aztán összehajtogatta Jack Swaggert és kopogtatott.
A mérkőzés győztese: Seth Rollins.
Orton ekkor ment a ringbe és Swaggernek még kiosztott egy RKO-t is, majd a sarokban lévő Seth-hez ment, láthatóan ingerülten.
Rollins felugrott és farkasszemet néztek, de a közönség keltette hangzavart miatt érthetetlen szóváltáson kívül semmi nem történt.

Backstage: Renee Young Dean Ambrose-tól kérdezi, hogy mire számíthatunk ma este. Ambrose szerint semmiképpen nem egy kedves fickóra, szerinte John Cena és Seth Rollins egyaránt úton van a pokolba.

Tom Phillips mellett Big Show-t látjuk. A kérdés egyszerű: Le tudja-e győzni az oroszt. Az óriás szerint Rusevnek üvegből van az állkapcsa és ma este ő össze fogja törni. Látszik, hogy kellőképpen feltüzelt állapotban van, azt mondja: pontosan azt fogja mutatni ma nekünk, amit tanult az érzékenységi tréningen.

Big Show vs Rusev
Tehát több millió amerikai várja, hogy Show igazságot szolgáltat-e, megállítja-e Rusevet, aki azonnal támad, de Show talpa megállítja és földre küldi.
Rusev szinte tehetetlen, kapja az ütéseket, majd kizuhan a ringből. Show utána megy, nekicsapja a kommentátori asztalnak, majd a barikádnak. Visszalöki a ringbe, ám a következő ütés után Rusev úgy dönt jobb kívül, és kigurul a kötelek alatt. A mérkőzésvezető számol, Lana biztatja, Show pedig megint jön, hogy falhoz csapja. Aztán ismét a ringben, ekkor Rusev arckifejezése olyan, mintha azonnal elsírná magát, de nem teszi, csak szenved tovább Show ütéseitől.
Aztán meglepő fordulat: a már-már félholt Rusev lerúgja a lendületben lévő Show-t, aki úgy megszédül, hogy nem bír felkelni. Ellenfele ezt kihasználja és rúgja, ahol éri.
Show mégis feláll és visszatámad, ám kizuhan a ringből és a derekát fájlalja. A következő képkockán azt látjuk, hogy Rusev már szorítja, Lana pedig széles mosollyal könyveli el, hogy embere ismét közel áll a győzelemhez. Show azonban nem adja fel ilyen könnyen. Összeszedi az erejét és feláll, visszaüt. Rusev hátulról támad rá, amitől ismét földre zuhan, az orosz pedig újra fojtja. Megismétlődik, ami az előbb: Show feláll és támad. Megfejeli Rusevet, majd fellép a középső kötélre és ugrik! AZ orosz elgurul, Show a ring alján csattan és megmerevedik a fájdalomtól. Rusev odaugrik, harmadszor is megpróbálkozik a feladatással. Big Show az enyém! – kiabálja, de most sem jön össze neki. Show ezúttal is feláll, könnyedén kapja fel az egyébként termetes Rusevet és odacsapja. Lana a fejét fogja, Show a WMD-hez készül, de Rusev el tud hajolni, sőt lerúgja az óriást! Jön az Accolade!
De jön más is. Mark Henry jelenik meg és fut a ringhez. Nem tesz semmi szabálytalant, Rusev azonban felugrik és megüti. Aztán visszamegy Show-hoz, hogy befejezze, amit elkezdett.
Henry nem tűri tovább, berohan és leüti az oroszt.
Megszólal a gong, a mérkőzést diszkvalifikációval Rusev nyeri.
Henry talpra segíti Show-t, akinek láthatóan nagyon rossz érzés, hogy nem tudta megállítani az oroszt, aki bőszen lengeti a zászlót a kommentátori asztal előtt. Nem sokáig. A két óriás két oldalról érkezik és meccsen kívül rendezik le a dolgot. Rusev megkapja a WMD-t és elterül a földön.

Sheamus vs The Miz
A mérkőzés előtt Renee Young kérdezi Sheamust, mire készül, mit érez, hisz ne feledjük egy hete Miz legyőzte őt. Sheamus szerint két Brogue Kick várja ma Miz és Damient.
Sheamus érkezik elsőként, majd jön Miz és árnyéka-dublőre, azaz Damien Mizdow. Sheamus haragja elöl a menekülést választja Miz, majd megpróbál támadni. Sok eredményt nem ér el, egy-egy kiadós rúgás után fáj a dereka. Azaz derekuk, mert Damien is ugyanúgy fogja a testrészeit. Sheamus kidobja Mizt a ringből, egyenesen Mizdow felé, így mindketten elterülnek. Aztán mindketten felkelnek és Miz visszamegy a ringbe. Amikor seggre ül, Mizdow is földre dobja magát. Az utánzás egy-egy pillanatra eltereli Sheamus figyelmét, Miz pedig ezeket az alkalmakat rendre megpróbálja kihasználni. Fordít és kopogtatni próbál, de sikertelenül.
Hamarosan Sheamus kerül ismét fölénybe és a Brogue Kick jönne Miznek, ő azonban elugrik és a Great White telibe kapja lábbal a ring sarkát. Ez azonban nem zavarja meg semmiben, hamarosan átlendíti Miz a kötélen és kezdődik a ring mellett a komikus páros szenvedés.
Miz és Mizdow a ring alá bújna, Sheamus azonban elkezdi őket kirángatni. Damien lábát el is kapja, Miz azonban átjut a túloldalra, vissza a ringbe. Damien Mizdow megkapja a Brogue Kicket és elterül.
A mérkőzésvezető közben számol, Sheamus nem ér vissza időben, így elveszíti a meccset.
A győztes kiszámolással: The Miz.
Sheamus mosolyogva nyugtázza, hogy ismét behúzták a csőbe és megpróbálja elkapni Mizt, de nem éri el.

Rosa Mendes, Natalya, Brie Bella és Naomi társaságában a “The Real Housewives of Atlanta” televíziós sorozat egyik főszereplőjét, NeNe Leakest látjuk. A folyosón összefutnak a másik csapattal, Summer Rae, Cameron és Nikki Bella triójával. NeNe és Cameron összeszólalkozik.

Rosa Mendes, Natalya, Brie Bella vs Summer Rae, Cameron és Nikki Bella
A Total Divas csapata mellett Rosa Mendes és NeNe is ott van, bár természetesen ők csak kívülről figyelhetik az eseményeket.
Natalya és Cameron kezd, majd jön Nikki, aki nem figyel eléggé Natalyára, inkább a testvérét ingerli. Natalya hátulról kapja el, de nem tud kopogtatni, sőt Nikki fordít. Érkezik Summer és Brie, majd Naomi és Cameron is. Aztán Nikki úgy dönt, bepacsizza magát és szembeszáll a testvérével. Hiba volt, mert Brie gyorsan földre küldi és kopogtat.
A mérkőzést Brie Bella, Natalya és Rosa nyerik, majd NeNe és Naomi társaságában ünnepelnek.

A backstage-ben John Cena nyom le egy promót Renee Youngnak a mai fő eseményről, majd újabb Wyatt reklám következik. Ez már magáról Bray-ről szól és Sister Abigailről is. Bray azt mondja, hogy jön…
Triple H és Stephanie elfoglalják helyüket a kommentátorok mellett és kezdődik az este utolsó mérkőzése.

No Holds Barred Contract on a Pole mérkőzés: John Cena vs Deam Ambrose
A meccs nevéhez illően a szerződés, ami garantálja, hogy a nyertes megkapja Seth Rollinsot a Hell in a Cellen, a ring sarkában egy rúgra kerül elhelyezésre.
Megérkezik Cena és Ambrose, majd bevonul Seth és Orton, valamint Kane is. A vezetőség és teljes csapata ott van tehát a ring körül, ami túl sok jót nem ígér, Cena és Ambrose tudják, hogy bár ellenfelek, könnyen lehet, hogy egymásra lesznek utalva.
Megszólal a gong, Cena a sarokhoz rohan, de Ambrose nem hagyja, hogy megközelítse a papírt. Elkapja és ütni kezdi, Cena pedig csak védi magát. Amikor Ambrose indul meg az oszlop felé, akkor támad először. Kioszt néhány suplexet, majd Ambrose ismét fordít.
Dean Ambrose könnyedén levehetné a szerződést, hisz Cena kirepül a ringből, ő azonban inkább utána megy. Megy a bunyó, majd elsőként Ambrose indul vissza, hogy megszerezze, amit kell. Cena követi és időben érkezik ahhoz, hogy megakadályozza Dean győzelmét. Újabb bunyó, majd Cena befogja Ambroset az STF-be, ő azonban szabadulni akar, ezért harap, majd rúg, végül pedig ugrik. Ismét elterülnek a ring mellett, de csak kis időre, aztán csapkodják egymást a lépcsőhöz.
Orton magyaráz Deannek, hogy inkább a papírt vegye le, de ő is kap egyet. Ekkor Kane is vetkőzni kezd, ráadásul Cena érkezik hátulról. Orton, Kane és Seth tovább ingerlik őket, Cena pedig megragadja Ambroset és nekik vágja. Mindenki eldől, Cena pedig levenné a papírt, ha Orton hagyná! A Vipera a ringben üti, és mivel No Holds Barred meccs, nincs diszkvalifikáció. Az ellenfél, azaz Dean Ambrose segít Cenának, elkapja Ortont és földre viszi.
Berohan Seth és Kane is, ők hárman a valójában ellenfél Cena és Ambrose ellen.
Dean kivágja a ringből Sethet, Cena pedig Kane-nek ad egy AA-t. Míg John Cena Kane emelgetésével van elfoglalva, Dean Ambrose feláll a ring sarkára és leemeli a szerződést az odaállított oszlopról.
Megszólal a gong.

A mérkőzés győztese Dean Ambrose. Ambrose ezzel azt a lehetőséget is elnyerte, hogy a 26-i PPV adásban Hell in a Cell mérkőzésen vegyen elégtételt Seth Rollinson. John Cenának nem marad más, mint Randy Orton.
John Cena megtapsolja Dean Ambroset, majd máris megcélozza leendő ellenfelét, Ortont, de bunyó egyelőre nincs. Rollins feltűnik még a rámpa végén.

A Hell in a Cell PPV-re tehát már két hivatalosan bejelentett mérkőzés van. Várjuk a következőket!

Pre Show:

RAW:

Backstage Pass:

15 című bejegyzés “WWE RAW 2014. október 13. – Contract on a Pole” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Már hányszor láttuk ezeket a meccseket úgy őszintén???? Volt Rollins vs. Ambrose is, ráadásul hónapok óta azt nézzük, ahogy Dean elkattan és elveri Seth-et. Randy Orton vs. John Cena…ezt beírom keresőbe és 9472987498769338987534találat, mert ennyi meccsük volt már az évek során.
  És akkor még van pofája a kommentátoroknak büszkélkedni, hogy 2főmeccs is lesz a hell in a cell-en, közbe meg Lesnar-nak megsem kell védenie az övet. (Ne értsetek félre, én örülök hogy lesnar a bajnok, de még szerintem is pofátlanság, hogy nem lesz ott a HIC-en)
  Ami tetszett, hogy Müzli és Ambrose nyert a tag team meccsen, meg abba úgy volt izgalom is, látványos volt. Több ilyen kellene.

  Kedvelés

 2. szerintem jó adás volt….de nagyon irritálnak a negatív kommentek…. Hell karakterek jók ez a szerepük és még jól is csinálják..Face karakterek is jók. nem azért mondom de wwe nem tetszhet mindenkinek vagy tán úgy gondoljátok hogy 5000000000000 embernek sikerül egy olyan adást csinálni ami mind az 5000000000000 embernek fog tetszeni? NEM! mindenkinek meg van a saját ízlése….. idézem “nem jó a biznisznek” mert az a kommentelő aztán tudja mi jó a biznisznek,,,, közönséget hallva igen “szarok” az adások.. kinyitnád a füledet akkor hallanád hogy a közönségnek is tetszik amit csinálnak…… az ilyen tudatlanok mint te inkább ne is kommenteljen.. rohadt idegesítő…(tisztelet a kivételnek) …. -.-“

  Kedvelés

 3. De hogy a Hell In a Cell-en megint Randy Orton vs John Cena… 2 sikeresebb a jelenlegi keretből az lehet, de már sok lesz egy kicsit a jóból, hogy mindig egymásra találnak…Seth Rollins nem tudom mit csinál, de szerintem ő se. Zack Ryder mondjuk még tán magában is elveri, de ha már Ambrose kapja jön Öltönyös Kane és segít neki. Adam Rose elleni meccsen olyan jó volt látni, hogy a Démoni Kane volt a ringben. Nem olyan mint régen, de meccs után még vissza ment rombolni. Ez az ő igazi karaktere nem a talpnyaló szerep. Most is minek mentek be Rollin, Kane, Orton? Nem mind1 lett volna nekik kinyeri a meccset. Mert hogy a Triple H és Stephanie ott volt azt mondom jólvan úgyis ők a főnökök, de a 3 három mindek kelett

  Kedvelés

 4. Okoskával egyetértek,én is egy RKO-ba reménykedtem.. bár már haladás,hogy Randy már neki menne Sethnek mert ez már izzik nagyon. Nem rég láttam egy képet, hogy Seth Rollins és Luke Harper együtt edzenek,arra következtettem ha Randy kilép lehet Harper lesz az új tag a vezetőségben?! Randy kilépése pár adás múlva bekövetkezik (úgy értve, hogy újra Legend Killer,Apex Predator stb. lesz). De a “RAW” még mindig nem a legjobb.. értékelhető csak Randy vs Ziggler meccs volt.. Rusev kapjon már ki és dugják fel a zászlóját a seggébe,de ez, hogy a végén kap egy ütést és ennyi.. azt hittem jól hülyére verik ha már körbevették… a Contract meccs,szerintem nagyon gyenge volt.. egy két fordulat volt,aztán beszállt már mindenki és Ambrose az őrült fejével persze, hogy levette a WC papírt a rúdról.. és Rollins-t is lefogja győzni vagy legyőzNÉ de Kane bejön jön a tégla blabla.. amit sajnálok, hogy Sheamus csak kiegészítő karakter.. közelébe nem lesz a “nagyobb” öveknek.. elvan a pojácával és pojáca no.2-vel.. Összegezve.. nem vagyok Ambrose,se Cena rajongó (bár utóbbi még mindig jobb) de várom már,hogy ezt a Rollins gyereket úgy megverjék, hogy a máját,meg a veséit a seggén köpje ki!

  Kedvelés

  1. A nagy övnek senki nem lesz közelébe mert Mr.Lesnar meg a kurvája nem hajlandóak ide tolni a ragyás pofájukat azzal az ürüggyel, hogy egész nap egymás seggét kurogatják a bajnoki öv tetjén.

   Kedvelés

  2. Ha Randy kilép a vezetőségből nem “Legend Killer”lesz,hanem ismét face szuperhős,pont mint Cena,annyi különbséggel,hogy őt kedvelné a közönség.

   Kedvelés

 5. Az Erdő Szelleme

  Ezek a horrorisztikus videók kurva jók.Nagyon tetszenek,főleg ez az utolsó.Ami jó asz jó,nincs mese.
  Szomorúan látom,hogy a vörös szakáll is külön karriert kap.mr wrong turn szabadjára engedi a démonjait…Mi lesz így veled wyatt family???
  Egyedül boldoguljon mindenki?Vagy lesznek új tagok?Nagyon háttérbe szorultak sajnos,pedig a csicska …elpusztítása után,egyeduralkodók lehettek volna,de még sem jött ez nekik össze…
  müzlivel szarakodtak meg Jerichoval,aki megint eltűnt…és azóta se volt egy normális meccsük,se egyben se külön.Hatalmas kár lenne,ha feloszlanának,mert hozzájuk hasonló beteg faszok sincsenek jelenleg és talán már nem is lesznek..
  Bár,öröm az ürömben,hogy csapatként a bogárszemű eszelős,és az eddig némának hitt vörös szakáll egész jók voltak,szal mehettek volna ketten simán a tag team övekért,de neeeeem,inkább az egyik jobbra a másik meg balra..
  És a családfővel mi lesz?Egymaga képes lesz ezt az egész misztikus,horrorisztikus,beteg vonalat továbbvinni?
  Mondjuk még mindig jobb,mintha a süllyesztőben kötöttek volna ki..
  Kiváncsi vagyok,hogy mi lesz a folytatás.Engem már egyedül ez érdekel.

  hegyomlás vs zsíros kenyér
  Túl jól kezdett a pindurka,és várható volt,hogy így vagy úgy,de veretlen marad a zsiradék,s lássanak csodát..
  A vége azért jó volt.

  A többi mozzanat szót sem érdemel.

  Kedvelés

  1. Egyes pletykák szerint az NXT-ből a The Ascension fogja kiegészíteni a Wyatt familyt, hogy mi igaz ebből majd kiderül. Tényleg nagy kár lenne ha megszűnne létezni a Wyatt family.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek