WWE RAW 2014. szeptember 1. – Eredmények

raw14901

2014. szeptember 1-én 1110. adásához érkezett a WWE Monday Night RAW. Az adás ezúttal az iowai Des Moinesből jelentkezett. A Pre Show-ban Byron Saxton, Alex Riley és Booker T a Highlight Reelt és a WWE Shopot népszerűsítették.
Kaptunk egy videó összeállítást John Cenáról és Brock Lesnarról annak kapcsán, hogy Cena megkapta a visszavágó lehetőséget a következő PPV-re. Saxton bejelenti, hogy ma este Paul heyman is megszólal ennek kapcsán.
Nem maradhat el a szokásos WWE Network reklám sem, majd a Bella ikrek konfliktusáról készült filmbejátszást nézhetjük meg.

A RAW fő adása ma este Chris Jerichoval és a Highlight Reel-lel indul. A kommentátori asztalnál a megszokott hármnas – Michael Cole, JBL és Jerry Lawler – ül.
Jerichot szereti a közönség, a nevét skandálják. A szupersztár először a Labor Day-ről beszél, amit minden év szeptemberének első hétfőjén tartanak az Egyesült Államokban és a munka, a dolgozók ünnepe.
Azt mondja, mai vendége egy olyan ember, aki eddigi életében még egy napot sem dolgozott. Egy ember, aki ezüst tálcán kapott mindent a WWE-től, ő pedig nem más, mint Randy Orton. Jericho még be sem fejezi a Vipera felkonferálását, amikor Triple H zenéje szólal meg és megérkezik a WWE COO. Nem maradhat el mögüle kísérete sem, azaz Randy Orton, Kane és Seth Rollins. Mind a négyen sötét öltönyt viselnek és megállnak egy pillanatra a rámpa végén. Amikor elindulnak a ring felé, Jericho szemét összehúzva figyel, mintha nem értené a helyzetet. A négy öltönyös képviselte erő ellenére Jericho nem hátrál meg, azonnal közli: Azt hittel Orton egyedül is ki tud jönni, nem csak egy magát eladott ügyvéd, egy szopós és egy nagyorrú kíséretében. Kane azonnal ugrana, hogy megmagyarázza neki a pozíciókat, ám HHH leállítja, mondván Y2J olyan ember aki soha nem nőtt fel a szó képletes és verbális értelmében egyaránt – utal ezzel Jericho hozzájuk képest alacsony termetére.
The Game folytatja: mindössze azért jötte ki, hogy pár szót váltsanak Jerichoval,ám neki sajnos fontos üzleti ügye van.
Y2J szerint HHH általában csak akkor foglalkozik fontos üzleti ügyekkel, amikor a feleségét őrizetbe veszik és börtönbe zárják. HHH ezután megjegyzést tesz Chris sáljára, ami szerinte egy kincs, Jericho pedig HHH rózsaszín nyakkendőjét teszi szóvá (ami The Game szerint nem rózsaszín, hanem lila).
A kezdő szóváltás után HHH komolyabbra fordítja a szót és először azt mondja, Jerichonak köszönetet kellene mondani ezért az adásért, hisz ez a legtörténelmibb Highlight Reel a történelemben… Felülvizsgálta a mérkőzést John Cena és Brock Lesnar között és nem biztos benne, hogy a Night of Championsra kettejük visszavágója lenne a legjobb az üzletnek. Azt tervezi, hogy úgy első számú kihívót nevez meg a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért! (természetesen most sem hagyja ki, hogy mondandójába beleszője a WWE Network előfizetést mindössze 9,99 dollárért.)
HHH bejelentésére Jericho azonnal kérdez: ki lenne az a szupersztár, akire HHH gondol? Orton nem késlekedik a válasszal, szerinte csak egy ember van, aki meg tudja verni Brock Lesnart, egy 12-szeres bajnok, egy harmadik generációs pankrátor, a legördögibb szupersztár az egész öltözőben, aki mindent megszerzett a karrierje során…
Kane szerint az új első számú kihívó olyan valaki kell, hogy legyen, aki előás egy maszkot és felszabadítja a démonokat Lesnar ellen…
Az iowai származású Seth úgy véli: lehet, hogy a jövő megérkezett, méghozzá Mr. Money In The Bank formájában! Ő lett a legintelligensebb és legveszélyesebb szupersztár a backstage-ben…
Chris Jerico úgy gondolja, hogy a cím mérkőzésre egyetlen ember lenne alkalmas, ezért talán meg kellene adni a lehetőséget a WWE történetének első Vitathatatlan Bajnokának, a hatszoros világbajnoknak, azaz neki.
Ekkor a Highlight Reelt a láthatóan frusztrált John Cena érkezése szakítja félbe. Mi a pokolról beszélsz? – vonja felelősségre HHH-t. Cena szerint az, hogy Triple H jó barátai, Rick Flair és Shawn Michaels úgy gondolják nem tudja legyőzni Brock Lesnart nem jelenti azt, hogy tényleg nem tud nyerni. Ugyanez a két ember azt hitte, hogy nem tudja legyőzni a WrestleMania XXII-n Triple H-t sem, mégis kopogtatásra kényszerítette…
The Game a COO és már hivatalosan bejelentette a cím mérkőzést a Night of Championsra. Ezek után, ha elveszi tőle a visszavágó lehetőséget, be fogja perelni, bíróságra viszi az ügyet, majd ő lesz az új COO és első dolga, ami a legjobb az üzletnek az lesz, hogy kirúgja HHH-t!
HHH csak mosolyog, Cena pedig tényként közli, hogy a visszavágó meg lesz tartva és nem csak legyőzi Lesnart, hanem szétrúgja a seggét.
HHH először nevet, majd gúnyolódik, végül mintha dühös lenne. Szerinte Johnnak ismét új póló kellene, amin a már ismert Hustle, Loyalty, Respect kiegészülne a Lawsuit, azaz jelen esetben pereskedés szóval is.
Persze Cena lehet olyan kicsinyes, mint a rajongói, de ő tudja, mi a feladata és nem számít más, csak az, hogy amit tesz nap mint nap az a legjobb az üzletnek! John Cena és Brock Lesnar visszavágója pedig nem a legjobb az üzletnek, nem hiszi, hogy ha John Cena a WWE Nehézsúlyő Világbajnoka, az a legjobb. Azt azonban tudja, hogy John Cena karrierje véget érhet Lesnar kezei között és ez sem lenne jó biznisz.
Seth Rollins szól közbe: Lehet egy visszavágó Cena és Lesnar között, mert ha alkalom adódik, mindig van egy B terv…
Orton szerint is lehet Cenának visszavágója, akkor viszont neki automatikusan kell egy cím meccs a győztes ellen. Jericho szerint Ortonnak már négyezer visszavágó lehetősége volt, de a WrestleMania óta képtelen volt sikeres lenni. Az utolsó nagy meccsen, amit ő is látott, a SummerSlamen Ortont Reigns leterítette egy Superman Punck-csal és egy Spearrel és lekopogtatta. A Vipera szerint a SumemrSlam nem számít semmit és Roman sem számít semmit. Ha Reigns ott lenne most a ringben, azonnal szarrá verné. Jericho pedig jobban tenné, ha nem viccelődne, mert a végén majd neki nem fog tetszeni a poén.
Ha már Orton megemlítette, meg is szólal a zene és érkezik Roman Reigns. Úgy látszik, hogy a vicc végén a poén nem Jerichonak, hanem Ortonnak nem tetszik. Reigns a ringbe megy, megáll Orton előtt és közli, hogy akkor itt van, verje meg. Orton elmosolyodik és talán bele is menne a bunyóba, de Triple H leállítja. Reigns tovább beszél: Orton mindig csak beszél, akárcsak a többiek. Úgy érzi Kane és Seth még mindig dühös rá a múlt héten történtek miatt. Főleg Seth, akinek a koponyáját majdnem szétzúzta egy salaktéglával. Emlékezteti egykori társát, hogy befejezetlen ügyük van, majd közli, hogy ha a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím kerül szóba, akkor ebbe a csoportba az ő neve is beletartozik.
Triple H veszi vissza a szót. Mindenki aki a ringben van úgy érzi, hogy jogosult lenne egy lehetőségere a bajnoki övért – mondja. John Cena azt hiszi, hogy ez már eldöntött tény, de nem! Mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy bebizonyítsa, megérdemli az esélyt a címre. Ezért ma este 6 emberes tag team mérkőzésre kerül sor Kane, Randy Orton és Seth Rollins csapata ellen John Cena, Chris Jericho és Roman Reigns! Ő maga a meccset a ring mellől fogja figyelni és megnézi ki képes bebizonyítani, hogy érdemes a bajnoki címre! HHH befejezettnek tekinti a témát és távozik.
Seth Rollins megpróbál egy támadást indítani Roman ellen, de nem jár sikerrel…

A húsz perces előjáték után elérkeztünk az este első mérkőzéséhez, előtte azonban még visszapillantunk a pénteki SmackDown-ra. Mizt most is kíséri a dublőre, azaz Damien Sandow, ezúttal azonban az Awesome Szupersztárnak kell a ringbe lépnie.

Cesaro és The Miz vs Sheamus és Dolph Ziggler
Az Interkontinentális Bajnok Ziggler és az egykori Heyman Guy Cesaro kezd, majd nemsokára jön Miz is, ám ő Zigglerrel szemben ezúttal nem képes felvenni a tempót, inkább elhagyja a ringet. Balszerencséjére, mert Sheamus utána megy, elkapja és visszapenderíti a kötelek közé. Miznek a kezdeti nehézségek után sikerül visszatámadnia, ám Sheamus gyorsan visszaveszi az irányítást. Jön a White Noise, de Miz kirúg. A közönség egyre hangosabban követeli vissza a harcba Zigglert, de nem ő érkezik egyelőre, hanem a másik oldalról Cesaro, aki egy erős rúgással küldi padlóra az US Bajnokot, majd a sarokban bosszantja Sheamust. Végül csak jön a váltás, érkezik Ziggler és Miz. Az események felgyorsulnak, Dolph láthatóan nem sok lehetőséget akar adni ellenfelének és Mizt Cesaro menti meg a kopogtatástól. Ekkor lépne színre ismét a dublőr. Sandow ledobja a ruháját és a ringbe megy, de a mérkőzésvezető nem engedi meg, hogy helyettesítse Mizt, aki a keveredést kihasználva elkapja Zigglert, beviszi a Skull Crushing Finale-t és kopogtat.
A mérkőzés győztesei: The Miz és Cesaro.

Ismét megnézhetjük, mi történt Brie és Nikki Bella között egy hete. Nikki megtagadta a testvérét és azt kívánta, bárcsak meghalna. A visszajátszás után a családi fotóalbumba pillanthatunk bele és láthatjuk, hogyan nőtt fel a két lány és Nikki egy korábbi konfliktusukról is beszél. (Szerinte Brie ellopta a fiúját).

Cameron, Eva marie és Rosa Mendes vs Layla, Naomi és Summer Rae
A lányok mérkőzése következik, amiben gyorsan elszabadulnak az indulatok és a lányok mindannyian egymásnak esnek. A mérkőzésvezető leállítja a meccset, így nincs eredmény sem.

A két héttel korábbi eseményekre pillantunk vissza, ahol Dean Ambroset verte el csúnyán Kane és Seth, majd látjuk, ahogy egy hete Rollins Roman Reignset támadta meg a Kane elleni meccs alatt.

Mark Henry és Big Show vs Luke Harper és Eric Rowan
Csak a kinézet és Rowan maszkja idézi a Wyatt Familyt, a két férfi korábbi vezetőjük nélkül néz szembe a Világ Legerősebb Emberével és a Világ Legnagyobb Sportolójával.
S bár Eric és Luke nem kis darab emberek, nem nagyon tudják felvenni a versenyt az óriásokkal. Bár kétségtelenül vannak pillanatok, amikor sikeresek, hamarosan eljutnak odáig, hogy Mark Henry az utolsó mozdulatra készüljön.
Ekkor azonban érkezik Rusev, aki egy Superkick-kel száll bele Henry arcába. Természetesen azonnal megszólal a gong, Eric Rowant és Luke Harpert diszkvalifikálják, így a győztesek Mark Henry és Big Show.
Henry mozdulatlanul fekszik a ring közepén, Rusev távozik. Big Show csapattársához megy, Harper és Rowan pedig székeket ragadnak és meg akarják támadni az óriást. Show elveszi a széket Harpertől, végül úgy döntenek, jobb lesz, ha békén hagyják.

Újabb Bella történet. Nikki elmeséli, hogy régen Brie ellopta a kocsiját és összetörte. Ráadásul Brienek nem volt jogosítványa, mert elbukott a teszten, ezért a testvéréét adta oda és Nikkinek adta ki magát. A rendőrök őt vitték be Brie helyett a rendőrségre.

Megtudjuk, hogy a WWE a következő RAW adásba meghívta Michael Sam-et, az NFL (St.Louis RAMS) játékosát.

Ismét visszatérünk a John Cena vs Brock Lesnar meccshez, már amennyiben Cena lesz valóban a kihívó. A reklámblokk után Paul Heyman érkezik és természetesen Cenához szólnak a szavai. Szerinte Lesnar a SummerSlamen kiherélte John Cenát, hisz lényegében megfosztotta a férfiasságától. Triple H számára John Cena nem más, mint egy fejőstehén, akit a Night Of Champions estéjén még egyszer meg akar fejni, mert ez a legjobb az üzletnek.
De Cenának össze kell számolni az egész backstaget és megszorozni a végtelennel, az eredmény pedig csak a fele lesz annak, ami pusztítás vár rá a következő PPV-n!

Jack Swagger vs Curtis Axel
Az Igazi Amerikai szokás szerint Zeb Colterrel érkezik, Axel mellett nincs segítő. Közben láthatjuk, hogy mi történt pénteken a SmackDownkban, hogyan avatkozott bele szinte láthatatlanul Bo Dallas Rusev és Swagger meccsébe, majd hogyan támadta meg a vesztest.
Ma kétségtelenül könnyebb dolga van Swaggernek, mint a bolgár/orosz Rosev ellen és rövid idő után be is viszi a Patriot Lock-ot és megnyeri a meccset.
Ekkor megjelenik a rámpa végén Bo Dallas és gratulál a győzelméhez és azt mondja, akar valamit mutatni neki.
Bo szerint a SummerSlamen 318 millió amerikai csalódott Swaggerben azért, mert vereséget szenvedett Rusevtől. A háta mögött ül három ember, akik a 318 millió közül vannak. Először Richiet mutatja be, aki egy egész havi fizetését tette fel arra, hogy Swagger legyőzi Rusevet. Richie tartalékai kimerültek, így az állam el fogja venni a birtokát.
Angelo következik, aki szabó és nemrég költözött Amerikába. Swagger veresége miatt elbukta az állampolgársági tesztjét, ezért vissza fogják deportálni Olaszországba.
Végül Jennifer történetét ismerhetjük meg. A nő fia, Stewart volt eddig Jack Swagger legnagyobb rajongója, de az ominózus vereség óta a srác olyan akar lenni, mint Putyin. De ők még talán vissza tudnak fordulni. És még Swagger is képes megfordulni – mondja Bo, majd kéri a három ember, tegyék a szívükre a kezüket és mondják: Bo-Live!

Adam Rose vs Titus O’Neil
Titus Heat Slater kíséretében jön be és gyorsan ad egy backbreakert Rose-nak. Ekkor beugrál Mr. Bunny, a nyúl, aki elkapja a ringen kívül Slatert. Ez kellőképpen megzavarja Titust, nem figyel ellenfelére, így Adam Rose könnyedén kapja el hátulról és kopogtat.
A győztes: Adam Rose (és a nyúl).

Rusev vs Zack Ryder
Rusev az adás elején már beleavatkozott egy meccsbe és lerúgta Mark Henryt, most pedig könnyű ellenfélként Zack Rydert dobják oda neki. S bár Zack megpróbál kemény lenni, pillanatok alatt eljutunk a meccs végéig, hisz jön az Accolade és a kopogtatás.
Jön azonban Mark Henry is és megzavarja Rusev ünneplését. Sok minden nem történik közöttük, hisz Rusev azonnal elhagyja a ringet. henry szóvá is teszi neki, hogy elfut, mert fél tőle. Fél, hogy mit fog vele tenni, ha a kezei közé kapja, mert ő a Világ Legerősebb Embere a világ legerősebb országában. Henry szerint Rusev azt hiszi, hogy legyőzhetetlen, majd megígéri neki, hogy nyit egy nemzetközi szárnyat a Hall of Pain-ben csak neki.

Benézünk a backstage-be, ahol az irodában Triple H és felesége, Stephanie McMahon a Bella ikrek közötti helyzetről beszélget, majd Steph bevallja, hogy alig várja, hogy láthassa Nikki arcát, amikor bejelenti a hírt. Aztán elindul a ring felé, hogy megtegye azt a bizonyos nagy bejelentést.
A közönség most sem fogadja kitörő örömmel és szeretettel a nőt. Steph azzal kezdi, hogy a WWE elvi tulajdonosa és a világ egyik legerősebb női vezetőjeként kötelessége, hogy elismerje Nikki Bellát, amiért volt olyan bátor, hogy elmondja a történetét. Behívja a lányt.
A két nő körbedicséri egymást, Nikki megköszöni a támogatást, Steph pedig elmondja, pontosan tudja, miről beszél. Felhangzik az unalmas-unalmas bekiabálás, mire Steph a közönséget sem hagyja ki. Szerinte ezek az idegenek nem értik meg az olyan embereket, akik nagyobbak, mint ők. Az olyanokat, mint Steph McMahon. Nem tudják, miét érezhetett Nikki egész héten.
Stephanie azonban büszke Nikkire és ezt anyaként, üzletasszonyként és testvérként is mondja. Nem hagyja ki természetesen azt sem, hogy közben a másik Bella lányt, Briet a sárba tapossa verbálisan, gonosznak, hazugnak állítsa be.
Stephanie végül bejelenti, hogy az erős Nikki Bella kell, hogy legyen a díva divízió arca és megígéri neki a cím mérkőzést a Díva Bajnoki övért.
Nikki örömében Steph nyakába ugrik, a két nő ölelkezését a gonosz testvér, Brie érkezése zavarja meg. A lány azonnal közli, hogy Steph-nek ehhez semmi köze, ez az ő és Nikki ügye.
A testvéréhez fordul és megkérdezi: Nikki csak azért csinálta ezt a hazudozást, hogy megkapja a cím meccset? Nikki saját magáért tette. Azért, mert ismeri az igazi Briet és Daniel Bryan is hamarosan meg fogja ismerni és el fog válni tőle – kiabálja. Ő lesz az új Díva Bajnok, ő lesz a Bella, akiről mindenki beszélni fog, Brie pedig csak egy kicsi emlék marad…
Nikki nem tudja folytatni, mert megszólal AJ zenéje is és jön az korábbi Bajnok. Ahogy AJ a ringhez ér, azonnal felhangzik a nézőtérről CM Punk neve.
AJ azonnal Stephanie tudomására hozza, hogy ha ő és a férje gondolkoznának az első számú kihívóról nem kell, mert az a személy ő. Steph tegye azt, ami a legjobb az üzletnek és adja a cím meccset neki. A főnökasszonynak nem nagyon marad ideje válaszolni, hisz Paige is bejön. A Díva Bajnok szerint már csak egy dolog hiányzik, a véres Díva Bajnok. Nikki félbeszakítja Paige és AJ kezdődő acsarkodását és a testvéréhez fordul. Azt mondja, megbocsát Brienek, de csak egy feltétellel: A lány kilép a WWE-ből. Menjen haza oda, amit az otthonuknak neveznek és csináljanak egy csomó troll ygereket Daniel Bryannel, de soha ne jöjjön vissza! Forduljon meg, menjen ki és soha ne jöjjön vissza, ha testvéreként szereti őt. Brie Bella megtörve elindulna kifelé, miközben Nikki ordít utána. Brie megáll a kötélnél és látszik az arcán, ahogy érzelmei átfordulnak dühbe. Megfordul, fellöki Nikkit, aki esés közben Paiget is elsodorja.
Brie Bella elindul kifelé, a közönség pedig Yes! Yes! Yes! kiabálással köszön el tőle.
A ringben tovább zajlanak az események. AJ felveszi az elejtett Díva övet, szökdécsel, majd megáll a nála egy fejjel magasabb Stephanie előtt. Steph felszólítja, hogy adja át neki az övet, közben pedig Nikki és Paige is lassan éledeznek. AJ gúnyos arckifejezéssel adja át az övet, majd távozik…

Goldust vs Jimmy Uso
Érkeznek a Tag team Bajnok Uso testvérek, illetve a másik testvérpáros, Goldust és Stardust. Goldust megpróbál elnézést kérni a múlt héten történtekért, azonban az Usok rájuk támadnak. A mérkőzésvezető végül nehezen rendet rak és megszólal a gong. Goldust azonnal támad és lehetőséget sem ad Jimmynek, hogy visszajöjjön a meccsbe. Nem is tart sokáig a közdelem, a győztes Goldust.
Az események azonban folytatódnak, a két Uso fiú nem ússza meg ennyivel. Goldust megtámadja Jeyt, ráadásul a sérült lábát veszi célba. Stardust egy széket hoz és azzal üt rá. Jön az orvos is, hogy megvizsgálják a Tag team Bajnokot.

Ismét visszanézünk az adás elején történtekbe, majd a backstageben látjuk, hogy Show és Henry beszélgetnek. Show egyetért abban, hogy Rusevet meg kell állítani, de szerinte először a legmeghatározóbb tag teamre, kettejük csapatára kellene koncentrálniuk. Henry azonban Rusevet akarja. Show úgy dönt, hogy akkor ő ott akar állni mögötte a sarokban, de Henry elhárítja ezt, mondván egyedül kell megtennie. Big Show ekkor biztatni kezdi.

Triple H zenéje szólal meg és bevonul a WWE Coo, hogy elfoglalja helyét a ring mellett és onnan nézze végig a hat emberes tag team meccset.

John Cena, Roma Reigns és Chris Jericho vs Seth Rollins, Kane és Randy Orton
Egymás után érkeznek a szupersztárok, majd Reigns és Orton marad a ringben a kezdéshez. Mint az a WWE legmeghatározóbb szupersztárjaihoz illik, keményen indul a mérkőzés és Ortonnak percekre van szüksége ahhoz, hogy megtörje Reigns dominanciáját, majd átadja egykori csapattársának, Seth Rollinsnek.
Számtalan váltás, remek mozdulat és fordulat közben láthatjuk, hogy HHH és Stephanie jól szórakozik az előadáson, saját embereik felülkerekedését mindig meg is tapsolják. Érdekes, hjogy John Cena levés szerephez jut, a több időt Jericho és Roman tölti a ringben. Már láthatóan fáradnak, amikor Y2J próbálja kopogtatni Ortont. A Vipera kirúg, majd sikerül váltania Kane-nel, majd Jericho is eléri Cenát, aki jóval pihentebb társainál, így lendületesen tud nekiesni az Ördög Kedvenc Démonjának. Kane azonban torkon ragadja, társai mentik meg attól, hogy meg is kapja a Chokeslamet. Pillanatokkal később Cena a vállára kapja Kanet és Triple H felé irányuló tekintettel osztja ki neki az AA-t. Nem kopogtat, vált inkább és átengedi a befejezést Reignsnek. Roman bekészül a sarokhoz, majd mikor Kane feláll, jön a Spear.
A mérkőzést John Cena, Roma Reigns és Chris Jericho csapata nyeri.

Cena ekkor már HHH előtt áll és hevesen magyaráz neki. Rollins még megpróbálkozik hátulról egy támadással, ám a kommentátori asztalon fejezi be az estét. Cena Triple H arcába kiabálja: Le fogja győzni Brock Lesnart a Night Of Championson!

A vezetőség csapata vereséget szenvedett, Triple H pedig egyelőre nem változtatta meg döntését, hisz a WWE hivatalos weboldalán továbbra is John Cena szerepel Lesnar ellenfeleként. Ezen kívül hivatalos már a Sheamus vs Cesaro mérkőzés a WWE US Bajnoki övért.
Három hét van hátra a következő PPV-ig, ebben a három hétben pedig készülhetünk arra, hogy lesznek még szóváltások és konfliktusok.

 

 

20 című bejegyzés “WWE RAW 2014. szeptember 1. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nosztalgia gyanánt megnéztem a 2003 as wm et.Az igazán fasza volt.Váres,durva,brutális,mely jól jellemezte azt az időszakot.
  pl hulk vs csámpás uralkodó,nagyon finom véres meccs volt,vagy kavicska vs stone cold,Undertakes vs hegyomlás + tensai aki ekkor még a trainként futtatta magát és nem mellesleg akkor még tudott bunyózni is..Ez a wm volt az egyetlen olyan,amin a halott embernek 2 ellenfele volt egyszerre.
  Természetesen a nagy kedvencem,Jericho is jót meccselt kancsi jancsi hbk val.
  És itt megemlítem,hogy sose kedveltem a cica picsa diva harcokat,de anno azért a hölgyek is sokkal keményebbek voltak,és rendesen odatették magukat.Nem ilyen tündi bündi szögdécselő péló szopó kis ribanckék voltak mint most…
  na de a legjobb meccs a bestia lesnar vs kurt angle,rá se emlékszik rajtam kívül senki???
  Fasza meccs volt.A végén mekkorát ugrott ez a buzi lesnar a sarokból..elképesztő.
  És a végén a sportszerű kézfogás és gratuláció!!!
  El se hiszem,hogy mivé lett az egész pankráció…Amikor ilyen ppv adások voltak,ahol szinte mindegyik meccs kivételesen jó volt.Izgalmas,fordulatos,durva.Igazi harcot láttunk,nem finomkodást…Elképesztő,hogy leépült a wwe.Mint egy végső stádiumban lévő rákos…

  Igen.A régi szép időknek már sajnos végleg befellegzett..

  Kedvelés

 2. Úgy látom, nagyon próbálkoznak, hogy végre visszahozzák a WWE-t a temetőből… De ahhoz persze nem a román szuperkidobómen-t, és a legyőzhetetlen szupermüzlit kéne nyomatni… ezt kéne a kreatívoknak felfogni, de hiába, úgy látszik nem megy nekik, így elcsesznek minden egyes adást, hiába indul az jól, és vannak érdekes jelenetek…

  Kedvelés

  1. Nem mentek szét csak mostanában külön külön szoktak fellépni. de szerintem a végén már nem lesz wyatt family 😦

   Kedvelés

 3. Na én úgy nézem fatal four way meccs lesz a díva övért szóval a kritikusok befoghatják a szájukat akik szerint unalmas a díva öv körül folyó story!(Hajrá Paige <3) Ja és jöhetnek a dislikok erre nekem nem csinálsz vele rosszat! 😀

  Kedvelés

 4. valljuk csak be hiába utáljuk ezt meg azt,úgy a jó a wwe ,ha mindenki benne van .
  Akkor mindenkinek a kedvence benne van .. az meg már egy másik dolog ,hogy nem nyer 😀 😀 😀 😀 xD:D:D:

  Kedvelés

 5. A kurva élet, már elnézést, semmi bajom nem lenne az egész RAW-val, de miért mindig ennek a szar Szénának meg ennek a Kentúr genyónak kell nyernie? Miért? Kibaszott szar az egész… Mindig ezek a talpnyalók nyernek, kurva unalmas.

  Kedvelés

   1. Te pedig kössél bele mindenkibe,hiszen hibázni már nem is lehet,ha valaki elír valamit,akkor az már írni sem tud.
    Csak gratulálni tudok neked.

    Kedvelés

 6. Mit ne mondjak.Úgy volt szar az egész ahogy volt.

  20 perces pofázás a semmiröl..Erős kezdés.

  Persze,voltak finom kis falatkák,mint pl bucifejű cezaro és mizantéria elvtárs győzelme,egy unalmas,szar gyenge meccsen,vagy egy érdektelen tag team meccs,persze nem az övekért…hogy is gondolnánk.A bajnokoknak csak és kizárólag sima meccsek juthatnak,címvédés kizárt.
  Remélem eltört az ungabunga lába.Nagyon remélem.Csillaglány próbál heel lenni,de csak egy szorulásos kis buzi szintjén vergődik.

  tsz paraszt fosik a giga csokigolyótól,mert tudja,hogy nagy verést kapna tőle.Az jó meccsnek igérkezik.

  2 tonna móka vs gida molesztáló fc

  mr wrongturn nélkül szart se érnek.Nélküle nincs wyatt famyil.Asszem lassan,de biztosan széthullanak ők is.Nem is bánom,csak a főgecinek jusson rendes szerep a késöbbiekben is,akár egyedül,persze nem lenne rossz,ha még együtt maradna a család és sok mindenkit molesztálnának a jövőben is,de sok idejük már nincs hátra.Ez a 2 néma kutya meg…süllyesztőben végzi.Aszthittem legalább az ő meccsük jó lesz,de persze ismét a face szinekben tündöklő túlsúlyos duó diadalmaskodott,ami unalmas,kiszámítható.
  Belőlük azért nem lesz hosszútávon tag team csapat,s azért nem lesznek soha bajnokok,mert nincs aki legyőzné őket…A legsilányabb a tt vonal,szóval..Elbohóckodnak még ott egy picit,majd a sexi csokoládé tsz parasztal buziskodik egy sort és kész.

  A FŐ esemény egy kalap szar volt.70%ban szuper kentaur fölényeskedett,majd persze a győzelmet is ő szerezte meg,ismét Kane legyőzésével..amit már láttuk vagy 120 x
  Persze szuper müzli volt a végén a nagy hős,aki beugatott triple genyónak,közben meg a face karakterré silányodott Jericho volt a nap embere.Jó formában van.Megkockáztatom,csúcsformában.Jó volt őt ismét így látni,csak ugye ismét harcol majd a cadak urával,3 x..tök izgi lesz.Ha hosszútávon terveznek Jerichoval,akkor necces hogy ő lesz a győztes,de akkor mr wrongturn süllyesztő…ezt meg nem kockáztatják meg azok után,hogy müzlivel 2-1 et zárt a nyálgép javára…szal még egy nagy vereség és mehet isten hírével a pókember.
  Az,meg hogy Jerichot is beleszövik a fő eseménybe,akár hosszútávon,persze nem aszt jelenti,hogy öv közelébe jutna.Dehogy..csak a létszám miatt statisztálnia kell.

  Megnéztem volna pedig egy Jericho vs lesnar meccset,vagy ha Kane zúzza le a majmot,dehát,ez mind csak álom marad.szuper müzli kap minden lehetőséget,hisz csilliószoros bajnok..

  Kedvelés

 7. Nem volt egy rossz adás ez szerintem 😀

  Az elején tele voltam reményekkel hogy, talán-talán a világ 8. csodáját megérve elveszik Szinától a cimmeccset és oddaadják valaki másnak (édesmindegy lett volna hogy kinek). Már azt hittem hogy Jerricho kapja meg bár már az is nagy dolog hogy a Wyatt feud után nem tűnt el. Kitérve a kis duci Wyattre nagyon úgy tűnik hogy neki leáldoztak. Ezen már Jerricho sem segit. Ő sem tud új sztorit irni neki, hogyha az eddigiek már hótunalmasak. Márpedig azok.
  Bejött mindenki mint a karácsonyi ajándékbontáskor, persze Szinával az élen aki, épphogy nem palásttal és repülve érkezett mint Superman. A cimmeccs megváltoztatása helyett pedig kiirták a Main eventet, ami oké hogy jó meccs csak az a baj hogy már nincs 3 hét a NoC-ig és úgy össze vannak keverve a sztoriszálak mint a Mónika showban a cigányok. Rollinsnak nincsen táncpartnere, ha Jerricho folytatja a bohóckodást a csövessel akkor végleg eláshatják magukat, illetve a bajnoki övért is tisztázatlan a mccs. (Bár úgyis Szina lesz az ellenfél.) mostmár tisztázhatnák a dolgokat és hozzáteszem nem csak ilyen téren vannak összezavarva a dolgok később kitérek a többire is. (Bár talán nem is olyan rossz hogy egy kicsit bizonytalanságban élünk 😀 )
  CesaroMiz vs DolphSheamus. Cesarot kezdem megkedvelni, bár talán csak azért, mert Mr.F*szfej, a csapattársa jelen esetben akkora pöcs hogy olyant még nem húzott Európa. Van egy olyan érzésem hogy a svájci személyében 3 hét múlva új bajnokot avatunk majd.
  A cicaharcot átugrottam.
  KövérFC vs Csövesek : Jó kis meccs volt csak itt van egy olyan zavar ami viszont már probléma. Nem tudják eldönteni hogy Henryvel mit csináljanak. Egyszerre van TT-ben és feudban Rusevvel. Nem értem miért vele baszatják a ruszkit, mikor mehetnének az övekért a zsiros barátjával. De neeeeeem. Az övekért a cirkuszistákat kell küldeni mert ők szépen tudnak segget nyalni. Bár talán heelként tűrhetőek lesznek.
  Lesnar helyett most is a zsirfolt dugta ide a hájas pofáját. Bár lehet hogy jobb is igy 😀 Igy Lesnar megmarad egy olyan bajnoknak, aki a meccseire bejön, agyonveri az ellenfelét és távozik 😀 Vagy hogy rövidebbre zárjam. Jön, lát, győz.
  Swagger Axel meccset kihagytam, illetve a csicska Dallas nyávogását is. Már fel sem húzom magam rajta. Bár attól még kivánom neki hogy Usoek törzse kiherélje egy szép napon :3
  Róza – Ignore.
  Ryder az a pankrátor akit bármikor oda lehet lökni valakinek hogy megverje, ha éppen megköveteli a sztori. Pedig jó kis finisherje van legalábis nekem tetszik a RoughRider, dehát…ez van. És utána persze jött Mark Henry, hogy biztosak legyünk benne hogy nem fognak TT-ben villogni egyenlőre.
  A Diva vonalon is megy a kavarás rendesen. Az oké hogy a két bella picsázza egymást ha kell ha nem, de most belevonták a másik két vadmacskát is. Én személy szerint Paige-et imádom, ő az első diva amióta csak nézem ezt, aki miatt izgulni tudok, és akinek a meccseit képes vagyok megnézni. Vagány, rocker, angol csaj. Aj már nem annyira szimpatikus, de kezdem őt is megkedvelni. Remélem hogy maradnak a sztorik úgy ahogy vannak, és egyik Bella sem kerül az övhöz. Nekik egymással van dolguk. Testvétharc :3 Csak nekem jut eszembe ilyenkor Hardy fiúk feudja? 😀
  TT meccs: unalmas Ez megy másfél hete.
  És hát a főmeccs. Szerintem rohadt jó volt, mert a meccs 80%-áig, (kb) Szina nem volt meccsben. Aztán persze bejött és megmutatta mind a három mozdulatát (mondjuk ahogy szájbarúgta Rollinst az tetszett) és Armageddon. A meccs maga jó volt, pötgős volt 😀 Kane ahogy elnézem már kicsit elszokott a ringtől, kissé szögletesek a mozdulatai, W2Y viszont még mindig jól mozog a ringben, jó lenne ha full time wrestler lenne 🙂 Kiváncsi vagyok hogy hogyan fogják kibogozni a szálakat a NoC, ami talán lesz olyan jó mint a SS. 😀

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek