WWE RAW 2014. szeptember 15. – Eredmények és videók

raw140815

A RAW nyitánya képpen legelőször a ringben Paul Heyman jelenik meg, aki szokásos módon bemutatkozik a publikumnak. Amit követően elmondja, hogy szeretné előre felvázolni, hogy mi is fog majd történni a Night Of Champions-on. Legelőször megjelenik John Cena a nevetséges zenéjével, amire minden gyerek az arénában elkezd kiáltozni, hogy “Let’s go Cena”. Ez után viszont komolyabbra fordul a dolog és érkezik Paul ügyfele, a Bestia, a Pusztító, a Streak legyőzője, a Vitathatatlan WWE Nehézsúlyú Világbajnok: Brock Lesnar! Heyman ekkor a rajongók felé fordult és kijelentette, hogy hallja, hogy még sokan kifütyülik Lesnar-t. Ezzel nincs is probléma, saját jogukban áll eldönteni, hogy kinek szurkolnak, viszont hiába vannak itt Cena fanok, ha majd a Cenation Vezetője el fog bukni ismét.
Ekkor elhallgatott Heyman, mert megszólalt a You Can’t See Me című bevonulózene, amire John érkezett a bejárat felől. Cena ahogy a szorítóba ért körbenézett a ringben, valamint a ring körül. Majd végül kijelentette, hogy nem látja a Bestiát, mégis hol van Brock Lesnar? Paul erre azt felelte, hogy az ügyfele nem szándékozik harcolni a Night Of Champions előtt, inkább csak edz a harcra. Cena ekkor félbeszakította Heyman-t és egyenesen kijelentette, hogy harcolni akar vele, ha nem tud, akkor Heyman-el fog. Paul ekkor egy kicsit őrül mosollyal az arcán kezdett bele a mondanivalójába, aminek lényegében azt jelentette ki, hogy ezúttal nem kell 9.99-et fizetnie senkinek a PPV-re. Megadja Cenanak és a rajongóknak, amit akarnak. Itt és most, 2014. szeptember 15-én a RAW-n összecsap Cena és Lesnar. Érkezik a Bestia! Ahogy John a bejárat felé fordult a rajongók őrjöngését Paul nevetése törte meg, amiből már következtethettünk arra, hogy Brock mégsem érkezik meg ezúttal. Heyman elmondta, hogy Lesnar senkit sem kedvel igazán, különösen Cena-t nem, tehát nem fog semmit sem tenni azért, hogy kedvezzen leendő ellenfelének. 6 Nappal a Night Of Champions előtt John csak azért akart harcot, hogy számíthasson arra, hogy mégis mi fog történni a PPV-n…Ahogy Paul befejezte a mondanivalóját távozott volna, ám ekkor Cena elkapta a zakóját, majd a tarkóját és nem engedte. John elmondta, hogy azt gondolja, hogy csak tart a PPV előtti harctól. Szóval, hogy még érthetőbben fogalmazzon. Heyman-nek van 24 órája, hogy összekalapálja Lesnar-t valamilyen harcképes állapotba, hogy ütközzön meg Cena-val, akár tetszik ez a bestiának, akár nem. Vagy különben Paul ráfizet és szét lesz rúgva a segge. Ekkor Cena befejezte a mondanivalóját és a hóna alatt tartva Paul fejét elindult a Backstage felé.

Chris Jericho vs Kane

A csata elindulása előtt még láthatjuk, hogy Cena hova is cipelte Heyman-t. John a saját öltözőjébe zárta be a menedzsert, majd nagy nehezen, de megértette Great Khali-val, hogy semmiféle képpen nem jöhet ki onnan. Tehát őrködjön ott, amíg Brock meg nem jelenik.
Chris és Kane csatája nem volt rossz, ám talán többet is ki lehetett volna belőle hozni. Az összecsapás lezárásánál Kane kivédte a Lionsault-ot és elkapta ellenfelét a ChokeSlam fogásával. Ám ebből Y2J képes volt kiszabadulni és egy egyszerű fordítással képes volt a földön tartani ellenfelét 3 másodpercig.

Bo Dallas vs Jack Swagger

A harc előtt láthatjuk, hogy Paul Cena öltözőjében éppen megpróbálja telefonon elérni Lesnar-t, aki azonban mintha nem is akarna semmiről beszélni menedzserével. Ezidáig nem áll túlságosan jól a mentor szénája.
A csatában mindkét fél átlagos teljesítményt nyújtott, végül azonban Jack volt képes felül kerekedni ellenfelén. Kirúgott Bo kopogtatásából és egyből bevitte a Patriot Lock-ot, amiből már nem tudott kiszabadulni ellenfele. Végül a Real American szerezte meg a győzelmet feladatással.

AJ Lee és Brie Bella vs Paige és Nikki Bella

A hölgyek összecsapása első hallásra mindenképpen izgalmasnak ígérkezett, ám sajnos nem voltan fordulatos és hosszú, mint amilyenre az aktuális történet mellett számítani lehetett. Paige és Nikki könnyedén legyőzték ellenfelüket, miután a Bajnok kiosztotta a finisherjét Brie-nek.

Big Show vs Bray Wyatt

Az összecsapás megelőzően itt is megtekinthetjük, hogy mi a helyzet éppen Paul Heyman-el. Aki úgy döntött, hogy megpróbál kijutni az öltözőből, ám látszólag nem számolt azzal, hogy Khali-val találja szemben magát. Megpróbálta egy kicsit megvesztegetni, ám az óriás, aki szinte alig értette meg a mentor szavait gyorsan visszavágta Paul-t a helyiségbe.
Ez az összecsapás már eléggé jóra sikeredett, ám azt mindenesetre bánhatjuk, hogy diszkvalifikációval zárult. Amikor Show kopogtatta volna ellenfelét Luke Harper és Erick Rowan érkeztek volna a ringbe, akik egyből nekiestek az óriásnak.

Goldust, Stardust és Cesaro vs The Usos és Shemaus

Ebben a 6 Emberes Tag Team csatában a face Szupersztárok szerepeltek jobban, ami meg is látszott a végeredményen, hiszen Jimmy kiosztotta Cesaro-nak a Diving Body Splash-t, ami után kopogtatta ellenfelét.

Ezt követően Paul Heyman és Cena érkeznek az arénába, ahol a mentor nagyon magabiztosan beszélget John-al. Végül pedig Cena távozott volna, hiszen már teljesen biztos volt abban, hogy nem fog megjelenni a Bestia. Ekkor azonban Paul szóba hozott egy Cena-nak fontos dolgot, ami után egyből elcsattant egy kemény pofon. Mondani sem kell, hogy ekkor már egyből érkezett Lesnar, aki nekiesett John-nak. Keményen ütötték egymást a felek, ám ekkor érkeztek a biztonsági emberek, akik nagy nehezen, de szétszedték őket.

Naomi vs Cameron

Az egykori csapattársak egy eléggé átlagos csatát vívtak, amiben végül Naomi tudta megszerezni a győzelmet.

The Miz és Damien Mizdow vs Dolph Ziggler és R-Ziggler

A két Szupersztár és a két dublőr is részt vett ebben a harcban, amiben végül a Ziggler-ek tudtak diadalmaskodni, miután Dolph kiosztott egy jókora Zig-Zag-et ellenfelének. Miz ezt követően nem volt képes rirúgni a kopogtatásból.

Roman Reigns vs Seth Rollins

Ahogy számítani lehetett rá ez a harc volt az egyik, talán a legjobb ezen a RAW-n. Itt végül Rollins megpróbálkozott a Curb Stomp-al, ám egykori csapattársa ezt sikeresen kivédte és egyből egy Spear-el válaszolt, amit követően kopogtatni is tudott.

A RAW főeseménye egy hosszas szópárbaj volt Amerika és Oroszország között, amit Rusev és Henry vívott meg. Ahogy kiálltak a saját országuk mellett egyre feszültebb lett a helyzet, ami végül harcra váltott át. Keményen egymásnak estek a felek, kíváncsiak lehetünk ezután a Night Of Champions-on megrendezésre kerülő csatájukra is…

Ezzel zárult a RAW, amit majd a SmackDown fog követni, 21-én pedig következik az újabb PPV.

12 című bejegyzés “WWE RAW 2014. szeptember 15. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. na hát ez a raw jo volt valaki szokta nézni a tna a aba van benne jeff hardy és volt olyan meccs hogy jefff hardy vs kurt angle mindjárt küldöm linkbe https://www.youtube.com/watch?v=tiIBB2oJMcA itt jeff hardy a bajnok jeff hardy gyözött egy átt forditással ja és anglet meg verték a bacstage ben annyit tudok hogy maszkosokk olyan mint amikor a hell in a cellen miz and truth voltak és csövel szét verték angle tesstét

  Kedvelés

 2. Egyéb meglátásom lenne,1-2 gondolat.. észrevettétek, hogy Reigns-nek már nem örülnek úgy a nézők?! Oké, hogy nem bírják (nem mindenki) Rollins-t de lassan a nézők is beleunnak abba, hogy mindig a “jófiúk” nyernek. Továbbá most Orton Jerichoval küzd és nem Reigns-el. Örülök is meg nem is.. Jericho szerintem (remélem) alul marad,de h Rollins is.. ez a baj szerintem. Várom azt mikor beváltja és nem csak szorongatja a táskáját végre! Ja és a tag team meccseken változtatni kéne.. nem “jófiúk” versus “rossz fiúk” hanem keverve. Például The Wyatt Family,Usos,RVD vs. Star & Goldust,Rollins,Big Show vagy egy meredekebb variáció Henry,Orton,Cena vs Reigns,Big E,Dolph Ziggler! Ezeken lehetne izgulni, hogy na vajon ki nyer!

  Kedvelés

  1. ÁÁÁ addig sosem jutunk el… 2 okból is: 1. a kreatívok kurva hülyék, ezt igazolták az utóbbi évek 2. sajnos a normálisabbak is aláfekszenek a “nép” akaratának, ami jelen esetben az amerikai idióták gyülekezete, akik szuperszínát, és román kidobószuperment szeretnének látni… az értelemnek sosem volt helye Amerikában, de most meg pláne nincs, mert ugye az elsők az 5 éves gyerekek (mintha ők fizetnék a belépőt, és nem a szüleik)…

   Kedvelés

 3. Eléggé unalmas már ez “USO” tag team csapat.. mindig nyernek,elég érdekes műsor.. Cena nálam pozitív volt,mert kemény volt amit leművelt. Roman Reigns addig volt szimpi míg negatív hős volt,ez hogy mindig nyer mostanában k*rva unalmas.. mindig superman punch és spear.. bravó.. pedig őt szerettem régebben! Változatlanul is Orton a kedvencem,de neki is jobban örülnék ha magához térne és otthagyná ezt a Triple H,Kane,Rollins bandát,mert szart sem érnek.. Bo Dallas valami hihetetlenül szánalmas karakter.. Paige és Nikki sokkal szimpibb mint AJ vagy Brie. Összegzésként, imádom, hogy mindig a face karakterek nyernek.. unalmas és semmi változatosság,pl. egy hirtelen új csata, mondjuk Lesnar legyőzi Cena-t ,de mondjuk Orton szembe nézne vele és összeállhatna Reigns-el.. na az szép lenne!

  Kedvelés

 4. Na, mit mondtam, hogy Cena fog dominálni? A fékezhetetlen vadállat…
  Vasárnap jön a címvédés.
  Összegezve az adást: 0
  Pedig mit ki nem lehetne hozni egy-egy adásból néha…

  Kedvelés

 5. Ismét egy szuper kentaur villanás a csúcspont.
  Ismét a face tag team csapat diadalmaskodott.
  Ismét kikapott Kane.

  Kurva izgalmas,fordulatokban gazdag adás volt ez is.
  müzli,a kisgyerekek példaképe,molesztál és bántalmaz eg yoylan embert,aki nem pankrátor,aki nem tudja megvédenie magát.mr face idáig süllyedt,..bár már láttunk tőle hasonlóakat..
  A nagy példakép ismét jó példát mutatott azzal,hogy egy tőle sokkal gyengébb egyént bántalmazott,megalázott…és csodálkoznak hogy miért olyan agresszívek a gyerekek az iskolában…
  Jó példaképet választottak maguknak.

  A dupla fojtódobás jó volt,de azért a hegyomlás fénykorában,fényévekkel jobb volt mostani önmagához képest.Persze már ő is kiöregedett,de azért szép megvillanás volt.
  Nagy bohóc kháli már csak erre jó.Törpével táncikáló bohócnak s ajtó torlasznak.Pedig egykor…

  broki bejött,kb 1 hónappal a hatalmas diadala után,mert ugye egy bajnoknak csak havonta kel megjelennie,nem is minden hétfőn,hogy,ahogy anno..dehogy,elég ha hébe hóba benéz,ha éppen arra jár.
  Remélem müzlit ismét szarrá veri,asztán kap egy normális ellenfelet,akivel egy elég hosszadalmas,véres csetepatát hoz össze.Bárki jó lenne erre a szerepre,akár a mostani rosterből,mert van 1-2 akire lehetne építeni,de csak sajnos jó kisfiúkra…vagy eg nagy visszatérőre..
  heel vs heel nem lesz itt az övekért,bármennyire is jó lenne,főleg ha Kane verné szarrá a bestiát.
  Milyen butaságokat is beszélek…Kane mindenkitől kikap…övek közelébe sem engedik,csak aszisztál minden faszsághoz,és persze mindig az a vége,hogy

  1
  2
  3

  Kedvelés

 6. Nem volt annyira rossz adás! A Paul Heyman Cena jelenetek tetszettek! Persze most Cena van fölényben és jól elverte Brockot de egyértelmű, hogy NoC-on Brock fog diadalmaskodni! Jericho vs Kane átlagos meccsre sikeredett szerintem! Örülök Jericho győzelmének de a NoC-on Ortonnak fogok drukkolni! (Szegény Kanet viszont már mindenki elveri és csak pofozózsákként van jelen) Jack Swaggernek is örültem hogy leverte Bo-t de nem volt annyira fergeteges meccs! A díva tag teamen meglepődtem, hogy se AJ se Nikki nem küzdött, vagy is Nikki volt tíz másodpercet a ringben! Várom már a triple treat meccset a Noc-on! Ott Nikki tuti nem fog nyerni szerintem mert Brie bele fog avatkozni szóval vagy AJ vagy Paige lenne a tippem! (Természetesen hajrá Paige 🙂 ) A Wayet family teljesen szopóágra került! Mindenki elveri őket most egyedül a Big Show! De felteszek egy kérdést, ha most a Big Show egyedül elintézte a Wayet familyt akkor pénteken minek egy hat fős tag team meccs Usos and Big Show vs Wayet family??? Hát ha egyedül leverte őket a Big Show akkor a Usokkél mi lesz? Semmi kimszámíthatatlan…! Hát a hat fős tag team az nekem annyira nem jött be! Természetesen nyertek a facek De szerintem Stardust és Goldust lesznek az új tag team bajnokok! Sheamus szerintem megtartja az övét Cesaro ellen! (De bár ne lenne úgy) Naomi vs Cameron nagyon átlagosra sikeredett szerintem, én inkább Cameronnak drukkoltam bár sajna Naomi nyert! Hát mit ne mondjak nagy hülyeség ez a Damien Mizdown aztán meg most ez az R-Ziggler fuhhh…! Dolph soroztban nyer most már a Miz ellen, végén övcsere lesz a NoC-on? Roman vs Seth! Vártam hogy végre egy jó kis kiszámíthatatlan meccs hát persze hogy nem! Roman ezt is simán behúzta! De várjunk csak ők nem meccselnek egymás ellen a NoC-on? :OO Mi értelem akkor már előtte meccset vívni? Így semmi érdekes nem lesz a ppv meccsükben! (Szerintem bár ne legyen igazam) És a FŐESEMÉNY Mark Henry RUSEV szegmens?? :OOO Nincs bajom Markkal de nem neki kéne szerintem ott lenni a főeseményen hanem mondjuk előbb Jericho Orton Triple H Rollins vagy akár Cena vs Lesnar verekedés is jó lett volna annak de ez max töltelék! De hogy Rusev egy RAW főeseményen hova jut a világ? Attól félek Rusev le fogja verni a NoC-on simán Henryt! De amúgy is Henrynek szerintem a tag team övekért kéne menni a Big Showval! Na mindegy nekem ez a véleményem az adásról! Várom a hideget meg a meleget! 😀

  Kedvelés

 7. Végre egy jó adás. Elején úgyan olyan adásnak tűnt mint a többi de mikor meghallotam brok lasner zenéjét már akkor örültem…. R-ziggler vicces volt. Mark henri meg aztán le a kalappal 🙂

  Kedvelés

 8. Jericho vs Kane, átlagos mecs volt nem bántam volna ha valami speciális mecstipus lett volna!
  Bo Dallas vs Swagger, tetszett hogy nyert swagger bár szerintem ez csak egy vigaszdíj a NOC miatt, ott ki fog kapni!
  Bray Wyatt vs Big Show, ez jó mecs volt csak azt nem értem miért nincs eltiltva a két tesó! Nélkülük Bray nagy nulla!
  Aj és Brie vs Paige és Nikki: Mindkét félnek szurkoltam, de ennek értelme nem volt beraknak egy 5perces töltelékmecset azért hogy ezzel is kitöltsék az adást!
  Goldust stardust cesaro vs usos sheamus, jó mecs volt de én egy tornado tag ream mecsnek jobban örültem volna!
  Naomi vs Cameron, fölösleges sztori nélküli cicaharc
  Miz és Sandow vs Ziggler Rthruth allias kisklambó: Nem értem minek kell miz és ziggler párharcba hozzácsapni két bohocót, gagyi volt nagyon!!
  Rollins vs Reigns. Utóbbi megint nyert nem tudom mi értelme ennek hogy egyik hét olyan erős mint egy félisten lever mindenkit utána szenved és megint nyer! A payback óta nincs normális viszályban! Kezdeni kellene vele valami mert ez így gáz de nagyon!!
  Lesnar vs Cena:Lesnar german supplex cenának aztán azt gondolta ő a kiskirály. hogy oda ne rohanjak! Cena elkalpálta kicsit bár azért lehetett volna eszközöket használni! A NOC on is ez lessz tuti fordulatos meccs aztán mikor Cena nyerne heyman támad és DQ, DQ-val meg övet nem lehet nyerni! Csak ebben az a bibi hogy így Lesnar karaktere már nem lessz hiteles!
  Rusev vs Henry:Duma aztán adok kapok. nem tudom mi lessz ebből, csak egy valami lenne jó! Ne normal match legyen! Két erős kemény srác, illene belerakni egy LAST MAN STADNINDGBA őket!

  Ez az adás nekem 10/2 A két pont sem a mecsek miatt van………

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek