WWE RAW 2014. szeptember 22. – Eredmények

raw140923

2014. szeptember 22. Memphis, Tennessee – Egy nappal a Night of Champions PPV adás után Jerry The King Lawler lakóhelyéről, Memphisből jelentkezett a Monday Night RAW.
Az 1113. adásban a fő témát az előző este történtek adták és természetesen megmutatták magukat az új Bajnokok.

Az esti műsor most is a Pre Show-val indult, aminek keretein belül a három műsorvezető az előző esti PPV-ről, Roman Reigns állapotáról, az új Bajnokokról is beszélt.

A RAW elején John Cena és Brock lesnar mérkőzéséből látunk pár pillanatot, majd Dean Ambrose érkezik az arénába.
Nem vagyok halott! – kiált fel – A WWE csúf mostohagyereke visszatért!
Volt egy kis löket a fejében mióta nem láttuk és ennek meg is nézhetjük az okát, azt amikor a RAW-ban nemrég ellátták a baját. Tudja értékelni a kreativítást, hogy salaktéglát használtak és hízelgő, hogy a vezetőség ilyen messzire megy csak azért, hogy megszabaduljon tőle. Ugyanakkor nem elégedett és haragszik. Ma este viszont addig nem hagyja el a ringet, amíg nem adják neki Rollinst. Soha nem lesz fáradt és beteg ahhoz, hogy beleverjen Mr. Money In The Bank képébe! Fog egy széket, és le is ül a kötelek között rá. A rajongók a nevét kezdik kiabálni, majd megszólal John Cena zenéje, ami most is vegyes reakciókat vált ki a jelenlévőkből.
Ambrose összecsukja a széket és kicsúsztatja a kötelek alatt. Azt mondja, nem tetszik neki, hogy Cena ott áll most vele szemben, mert John soha nem adott okot neki arra, hogy ne kedvelje.
Cena szerint ugyanaz a problémájuk. tegnap este győzött volna Lesnar fölött, ha nem jelenik meg Rollins. Ő birtokolná az övet, de nem lehet Bajnok. De megfizet ma este! Be fogja váltani a “Szétrúgom a segged” kontraktust Seth Rollins-szal szemben és senki nem állíthatja meg. Ambrose megjegyzi: ő figyelmeztette már Cenát, hogy ne álljon az útjába, majd vetkőzni kezdenek, mintha el akarnák dönteni, ki kapja el ma Sethet.
HHH zenéje szólal meg. Cena és Ambrose azonnal megtalálják a helyüket egy más mellett és mindenre felkészülten figyelik, ahogy Triple H, Stephanie és a díszkíséret – azaz Orton, Kane és Seth Rollins – érkezik.
HHH felszólítja Cenát és Deant, hogy nyugodjanak már meg, nem ők döntenek a dolgokról. Ma este Seth Rollins nem fog harcolni senkivel, ők ketten viszont igen!
John Cena úgy gondolja, Triple H nem érti, hogy ő miről beszélt, s hogy nyomatékot adjon a szavainak kiugrik a ringből. Ambrose természetesen követ, és ketten rátámadnak a Vezetőség triójára, Ortonra, Kane-re és Seth-re. Rollins a helyzetet látva inkább ismét menekülőre fogja a dolgot, de Dean a nézőtérnél utoléri, majd kikergeti az arénából. Eltűnik Cena is, csak HHH, Kane, Orton és Stephanie marad a ringnél. Egyelőre nem tudjuk, hol és mi történik a másik három szupersztár között, majd hamarosan megjön a kép a backstage-ből. Dean és Cena egyaránt Rollinsot támadja, próbálnak elégtételt venni a sérelmeikért. Rollins bajban van, ám sikerül elfutnia. A parkolónál ellök egy férfit a kocsijától, gyakorlatilag ellopja az autót és elhajt vele.
Kane dühöng a színfalak mögött, ott van Orton is és érkezik HHH és felesége. Triple H bejelenti, hogy ma este Kane vs Ambrose, illetve Orton vs Cena meccs lesz! Kane-nek nem tetszik a dolog, nem érti, miért neki kell foglalkozni még Cenával és Ambrose-zal is. Stephanie elmagyarázza, hogy Seth nemsokára ismét itt lesz az arénában és úgy gondolják, szeretne egy kis “megtorlást”. Kane látszólag elégedett a válasszal, elmegy. Orton azonban megjegyzi: Értessék meg végre Rollins-szal, hogy ne gyújtson úgy tüzeket, hogy utána neki és Kane-nek kelljen eloltani.

WWE Interkontinentális Bajnoki cím mérkőzés: Dolph Ziggler vs The Miz
Elérkeztünk az első meccsig, ami nem más, mint a két szupersztár tegnap esti összecsapásának visszavágója. Miz elhódította az övet Zigglertől, a Show Off pedig máris megkapta a lehetőséget, hogy ismét Bajnok lehessen. Miz mellett ott van most is Damien Mizdow, aki egy replika bajnoki övet is kapott. Ziggler ezúttal egyedül érkezett.
Az Interkontinentális öv forgandó dolog. Miz bevitte ugyan a Skull Crushing Finele-t, ám Dolph képes volt kirúgni belőle. Sandow – akárcsak tegnap – ismét fellépett a ring szélére, hogy megzavarja Zigglert, ám ő lerúgta. Jött Miz hátulról, hogy elkapja ellenfelét, ám Dolph résen volt, átfordította a mozdulatot és kopogtatott.
A győztes és a WWE új Interkontinentális Bajnoka: Dolph Ziggler.

Bo Dallas vs Jack Swagger
Azt hihettük volna, hogy a fiatal szupersztárnak nem sok esélye lehet a tapasztalt Swaggerrel szemben, de Bo egész jól állta a sarat. Végül jött a Patriot Lock, amiből nem tudott szabadulni, így feladta a mérkőzést.
A győztes feladatással: Jack Swagger.

Summer Rae vs Natalya
Summer Layla kíséretében, míg Natalya Rosa Mendessel az oldalán jelenik meg. A kezdés előtt láthatunk egy részletet a Total Divas-ból, amiben a két lány már összeszólalkozott, sőt. Summer lenyomja saját népszerűsítő szövegét, amiből persze nem maradhat ki, hogy ismét beszóljon Natalyának. A kötelek között azonban nem tud kellőképpen bizonyítani, hisz nála rutinosabb ellenfele gyakorlatilag 2 perc alatt eljut a Sharpshooterig és feladatja a lánnyal a meccset.
A győztes: Natalya.

A reklámblokk után ismét láthatjuk, mi történt az adás elején, majd máris indul Kane és Ambrose meccse.

Dean Ambrose vs Kane
A két szupersztár között látszik a közel húsz év korkülönbség és Kane most szerepe szerint sem a démoni pusztító. Ambrose komoly helyzeteket tud kialakítani vele szemben és Kane a jól ismert és hatásos mozdulataival próbálkozva sem ér el eredményt. Ambrose blokkolja a Chookeslamet, majd ad ellenfelének egy Dirty Deeds-et. Már kopogtatna, amikor érkezik Seth Rollins és rátámad!
Kane nem száll be a fiúk villongásába, inkább távozik. Seth üti Deant, ahol éri, majd egy széket hoz. Használni már nincs ideje, mert Dean összekapja magát és visszatámad. Kilöki Rollinst a ringből, majd utána is ugrana, ám Kane visszafordul és a lendületben lévő Deant gyakorlatilag leüti. Ambrose megroggyan, Kane pedig megmutatja, hogy még mindig komoly ellenfélnek számít és ad neki egy chokeslamet.
A mérkőzést diszkvalifikációval ugyan Dean Ambrose nyerte, de a támadást követő bunyóból vesztesen jött ki.

Az ismétlések után benézünk a backstage-be, ahol Kane és Seth sétál. HHH is ott van és figyelmezteti Rollinsot, hogy álljon le, ne “gyújtson tüzeket”, mielőtt ő kidolgozná a dolgokat. Épp ecsetelné, mit vár el a fiatal szupersztártól, amikor Ambrose érkezik és ismét Sethre támad, ám Kane közreműködésével a biztonságiak megfékezik és bezárják az egyik helyiségbe.
Stephanie szerint uralniuk kell a helyzetet, HHH pedig utasítja a biztonságiakat, hogy álljon az ajtónál, nehogy Dean ismét bekeverjen a dolgokba.

Láthatjuk a WWE Network összeállítását Roman Reigns sérülésével és műtétjével kapcsolatba, majd egy tag team meccs következik.

Sheamus és az Uso testvérek vs Goldust, Stardust és Cesaro
Goldust és Stardust tegnap elhódították a Tag team Bajnoki övet az Uso fiúktól, ám ez most nem egy az egyben visszavágó. A hat emberes mérkőzés mégis némiképp elégtétel lehet az ikreknek, hisz a végén Jey Usonak sikerül egy Superfly Splash után kopogtatnia Goldustot.
A győztesek: Sheamus és az Uso testvérek.

A backstage-ben Ortont és Seth Rollinst látjuk. Seth ki akarja fejezni a háláját Ortonnak, aki John Cenával néz szembe ma este. Rollins azt mondja, lehet, hogy lesz egy kis meglepetés is, ráadásul ő és Kane a ring mellől figyelnek majd.

Láthatjuk, hogy a Világ Legerősebb Embere halad az aréna felé, majd beér az arénába. Mark Henry csalódott tegnapi veresége miatt. Bocsánatot kér, úgy érzi, mintha magára hagyta volna a hazáját. Nem száz százalékos fizikailag, ráadásul lelkileg is összetört.
Megszólal Rusev zenéje, Lana jön ki. A lány szerint szánalmas, hogy itt mindenki mindenért bocsánatot kér, mint Henry. A rajongók elkezdik kiabálni: USA, USA, Lana viszont beszól nekik: Kuss!
Úgy gondolja, adnak egy második esélyt Henrynek, mert itt mindenki szeretne látni még egy meccset Henry és Rusev között. Mark Henry elfogadja a kihívást és azt mondja, boldog lesz, ha elpusztíthatja Rusevet ma este. Lana szerint Rusev össze fogja törni…

Mark Henry vs Rusev
A tegnapi mérkőzésükön már láthattuk, hogy Mark Henrynek komoly derék, illetve hátfájdalmai voltak, ráadásul ő maga is bevallotta, hogy nincs száz százalékos állapotban fizikailag.
Rusev azonnal támadja is, komoly ütéseket és rúgásokat mér rá. Henry beszorul a sarokba és akárcsak tegnap, most is nehezen jön ki onnan.
Rusev megpróbálja feladatni vele a meccset, de nem sikerül, Henry feláll és visszatámad. Látszólag könnyedén kapja fel Rusevet és vágja a földhöz. A meccs kísértetiesen hasonlít a tegnapira, ismét kikerülnek a ringből és Rusev ismét neki akarja vágni Henryt a saroknak. Csak ő most résen van, így az orosz/bolgár csattan a lépcsőn.
Henryn egyre jobban látszik, hogy nincs jó, ennek ellenére a sarokról akar Rusevre zuhanni. Ő azonban nem hagyja ezt, lerántja a Világ Legerősebb Emberét a kötélről, majd nemsokára jön az Accolade.
A mérkőzés győztese: Rusev.
Mark Henry mozdulatlanul fekszik a ringben, a mérkőzésvezető orvost hív hozzá.

Ismét egy visszajátszás a korábbi történésebből, majd látjuk, hogy Adaam Rose és a Rosebuds halad az aréna felé.

Adam Rose és a Nyúl vs Heat Slater és Titus O’Neil
Adam Rose – aki az FCW-nél Leo Kruger néven 2x Nehézsúlyú Bajnok volt – ezúttal két olyan karaktert kap ellenfeléül, akiket a WWE valószínűleg bedobott már a “futottak még” kategóriába. Sem Sleater, sem Titus nem alkot maradandót, bár utóbbi képességei ehhez adottak lennének.
Még mindig nem és most sem tudjuk, ki a Nyúl, így nehéz eldönteni, mire lesz képes. Az biztos, hogy magabiztosan ugrik a kötelekről és pontosan viszi be a rúgásokat.
A meccs nem tartott sokáig és talán nem meglepetés, hogy Rose a Party Foul után Heat Slatert kopogtatta.
A győztesek: Adam Rose és a Nyúl.

Látjuk, hogy Nikki Bella halad a backstage-ben és látjuk azt is, hogy Ambrose még mindig bezárva és őrizet alatt van.

Nikki jön a ringhez. Miután tegnap alul maradt a Triple Threat meccsen arról beszél, hogy a legtöbb ember kifogásokat keresne, miért veszítette el a NOC mérkőzését. Elmondja, milyen nagy szüksége lett volna tegnap, a fontos meccsnél a testvére támogatására. Brie azonban bántó szavakat mondott, ami miatt végülis veszített. Nikki úgy döntött, hogy saját kezébe veszi az ügyeit és kéri Briet, hogy menjen a ringhez.
Brie érkezik is, saját bevonuló zenére és megjegyzi, hogy Nikki mindig mást hibáztat a problémáiért.
A két lány között megy a szócsata, Nikki szerint mindenről Brie tehet, Brie szerint a testvére folyamatosan sértegeti őt.
Nikki véleménye az, hogy kínos, hogy Brie viseli a Bella nevet, mert nem érdemli meg, ám Brie úgy gondolja, hogy Nikki vacak testvér.
A lényeg: hogy Nikki Bella kizárólag magának akarja a Bella nevet, ő akar lenni “A Nikki Bella”. Brie természetesen ragaszkodik a nevéhez, mire Nikki azzal jön, hogy ha már férjhez ment, miért nem vette fel D.Bryan vezetéknevét. Bizonyára azért, mert már sajnálja, hogy feleségül ment egy csúnya, lerobbant, agyonvert féltrollhoz!
Brie pofon vágja Nikkit, majd próbálja befogni a Yes Lockba, ő azonban kiszabadul és talán elmenekülne, ám máris érkezik meccsükre ellenfele.

Nikki Bella vs AJ Lee
A meccset Paige, az előző Díva Bajnok a kommentátorok mellől nézheti végig, hisz közte és AJ között az elmúlt pár hónapban negyedszer cserélődik az öv.
A megelőző események miatt nem lenne csoda, ha Nikki nem a legjobb lelkiállapotban lenne és ez rányomná bélyegét teljesítményére. AJ-vel szemben egyébként sincs könnyű dolga, ennek ellenére úgy tűnik, mintha minden dühét ellenfelén akarná kitölteni. Meglepetés azonban nem született, végül AJ bevitte a Black Widow-t és feladatta Nikkivel a meccset.
A győztes: AJ Lee (A mérkőzés nem a Díva Bajnoki címért folyt.)

Az utolsó mérkőzés előtt mégegyszer benézünk a backstage-be, ahol Triple H utasítja a biztonságiakat, tegyenek meg annak érdekében mindent, nehogy Ambrose ki tudjon jönni a szobából, ahova bezárták.

John Cena vs Randy Orton
Ahogy Ortonnak Seth megígérte, ő és Kane ott vannak a Viperával a ring mellett.
A két szupersztár stílusát ismerjük, az első bő tíz percben nem is történt meglepetés. Felváltva alakítottak ki helyzeteket, felváltva kerültek előnyösebb pozícióba, de kopogtatni egyikük sem tudott.
Számíthattunk rá, hogy a meccs azért nem lesz ennyire sima, hisz Kane és Seth csak arra várt, hogy közbeavatkozzon. Meg is tették.
Orton az RKO-hoz készült, ám Cena kivédte és átfordította egy STF-be. Még igazán be sem tudta fogni rendesen a Viperát, amikor Kane és Rollins akcióba lendült és megtámadták. Azonnal megszólalt a gong, így a meccset diszkvalifikációval John Cena nyerte.
A helyzete azonban nem volt nyerő, hisz egyszerre három ellenféllel találta szemben magát. Megpróbált visszatámadni, de gyenge kísérlet volt és Kane azonnal adott neki egy Choeslamet.
Lebontották a kommentátori asztalt és úgy tűnt, Seth annak tetején akarja kiosztani a Curb Stompot. Ekkor azonban megjelent az eddig jól őrzött Dean Ambrose és elsodorta az asztal tetején álló Sethet! Orton és Kane megpróbálták megállítani, de Ambrose mint a dühös vadállat mindenkit ütött. Beszállt a bunyóba Cena is és adott Kane-nek egy AA-t cserébe a korábbi Chokeslamért.
Seth Rollins ismét a távozás mezejére lépett és a nézőtér lépcsőjének tetejéről nézett vissza.
Azt, hogy Ambrose hogyan jött ki a zárt ajtón és négy emberen keresztül, nem tudtuk meg. Talán egy hét múlva.

Pre Show:

RAW:

43 című bejegyzés “WWE RAW 2014. szeptember 22. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egy rövid kis elmélkedés.

  Már látom is magam előtt.Ismét meccsel egyet majd az egyik ppv adásban szuper müzli és a bestia,de mivel a wm re tartogatják lesnar geci bukását,így müzli ismét kikap.Igen ám,de ez már nagyon szánalmas és unalmas,hogy az egész rosterből csak és kizárólag müzli mehet az övekért,amikor nála sokkal jobbak is vannak,persze szopóágon.
  Minek kell még mindig ennyire futtatni ezt a gyépés kis nyommert?
  babyface termeli a pénzt,ez egy dolog,az meg egy másik dolog,hogy 3 mozdulatból él több mint 10 éve,és nem is akar többet mutatni amerika kapitány karaktertől.mr erkölcscsősz,a szegények gyámolítója.Ő olyan mint a pápa,terézanya,yoda,gandhi egyben.
  És mást se látunk,mint hogy beszalad a ratyi zenéjére,tiszteleg,vagyis tisztelegni próbál,mert az se meg yneki,a ringbe szalad és bárki is legyen ott aki heel,kidobja,megveri,megveri és kidobja.
  Elszavalja a buzeránsok himnuszát és habzó szájjal,artikulálatlanul mondja a magáét,immár több mint 10 éve.
  Minden övet megnyert 125 x,az örökös bajnok stb és ott van,és majomkodik,közben meg 100 x nagyobb buzi mint fanszőrzet és rózsa együtt.
  És ismét az övekért megy…csak ő,kizárólag csak ő,senki más.
  Talán majd kecskepofa ha visszatér ismét babyface magasságokba emelkedik,de addig is marad ez a seggarcú,ostoba,értelmetlen mese figura,hogy szavalja a faszságait,hogy a kisgyerekek elájuljanak és összehugyozzák magukat tőle.
  Én komolyan mondom,rühellem puncikát,ti is tudjátok,de amig itt lopta a napot,legalább voltak jó meccsei,és tud is valamit a málészájú,de ez a müzli,,,
  Rühellem,de kurvára.És tényleg nincs más aki ahelyébe léphetne.
  Oké szuper kentaur ott van és ott is lesz még eg ydarabig,de ő nem az a karakter,akire hosszú hosszú éveken át lehetne építeni.
  Unalmas faceként,unalmas volt heelként.Önmagában is unalmas.
  Nekifutásból is unalmas,de a legunalmasabb az,hogy mindenkit megver,mindig ugyan úgy a lopott faltörővel.Ez lenne a wwe jövője?Egy 3.osztályú kis senki?…

  Folytatom.A korábbi puszipajtásai.A júdás a táskával szaladgál,próbálja keverni a szart,borsot tör a korábbi spanjai orra alá,és ennyi.Hónapok teltek el a csicska…feloszlása óta,és semmit nem birtak kezdeni a karakterével.Öltönyben lófrál,mint Kane,10 ből 8 x kikap,de nem ugy mint Kane,mert a jó öreg Kane,10 ből 12 x kikap.Szal ezt ha akarná se tudná túlszárnyalni a júdás fajzat.Unalmas önmagában ez a csávó.Nincs benne semmi.Hiába hf erkedik,nem ér semit.Egyszerűen olyna unalmas egyedül,hogy csak na.Ezért lökik Kane,Orton stb mellé,hogy legyen valakik melett,s legyen mellette valaki,mert annyira gyenguska,hogy észre sem lehet venni.
  Ő sose lesz bajnok,nincs az az isten.Nem az a kategória,bár itt már bármi előfordulhat.
  Az,hogy szopóka nyalókázik a békapofával,hónapok óta..önmagáért beszél.

  A másik meg,békapofa volt anno a csapatkapitány,a menő mano,majd étvette ahelyét akentaur,és becsicskult.Most meg ráeröltettek egy “őrült” face karaktert,mert arra kurva nagy szükségünk van.
  Belép a ringbe,rángatja a fejét,folyik a nyála,ordibál és ennyi.Olyan mint a másik idióta.Unalmas,semmilyen.Önmagában semmit sem ér,hamar a süllyesztőben végzi.
  Hatalmas kár lesz érte hüpp hüpp

  Sose bírtam szuper kecskepofát sem,de ő legalább minden hétfőn megjelent szinte,mikor bajnok volt.Amikor meg megsérült nemtudta odavonszolni magát,elvették az öveit.lesnar meg hónapok óta bajnok,és 2 x jelent meg..Korrekt.
  kavicska is ilyen volt korábban,míg el nem vette tőle az övet amerika kapitány.
  Ilyen “bajnokokra”nincs szükség.

  az ír kobold gyalázó jó bunyós,de amióta visszatért,semmit se csinált,Oké,bajnok,és hova szarjak?1,azaz 1 meccsére sem emlékszek amióta visszatért,mert mind olyan izgalmas,színvonalas,durva volt,hogy csak na..
  Neki egy fasza heel turn kelett volna,és mehetett volna a normális övekért,de úgy látszik a vezetőség már nem számol vele,mint fontos tényező.Elég ha az egyik játék öv közelében tartják,elpajkoskodik cezaroval,ahogy aszt teszi hónapok óta,és annyi.Elég neki ez,sőt még sok is.Pedig jó bunyós,őt se csípem,de tud a gyerek.

  bucifejűkém,hát mi lett belőled?Boxzsák b+
  Elfogyott a push,nincs már hájmen aki fogja a kis kacsódat,így cumizol állandóan.
  Pedig bírom ezt a kopaszodó tirpákot.Amikor megjelent,az első meccsén megmutatta tud.Asztán bajnok lett és stb.Az amerika mániások korszakban volt a legjobb,fasza páros volt az övék,kér hogy soha nem lettek bajnokok..
  Mostanában csak vergődik gyerek,mert ugye nem tudnak vele se mit kezdnei,csa ugyan oda lökik állandóan.Sajnos hiába jó bunyós,és hiába “jó”heel karakter,sose lesz része az A kategóriánal.Nem az a fajta,így marad neki ez a seggrepacsizás.Kár érte.

  mizantéria elvtárs visszatérésének örülök,de amit azóta müvel…Rangon aluli,pinkit meg se említem…
  Erre jók már csak ezek is.

  A verhetetlen besenyő nagy kérdőjel számomra.A legyőzhetetlen pusztító szerepében oly sokan tündököltek már,de mind csúfos véget ért.Elég csak ha nagy khalit említem meg,aki a wwe legnagyobb bohóca aszó minden értelmében,vagy az egykori lord tensait,aki szoknyára cserélte a büszkeségét,és táncikált.
  Szerencsére már nem fogjuk őt se itt látni.
  Ez a málészájú mangalica beszélni sem tud,harcolni,küzdeni sem.Kap eg ypofont és értetlenül áll a dolgok előtt,hogy mi ez az istentelenül nagy fájdalom a husos kis pofimon?
  Egy nagy 0 ez a disznó.Egyszerűen egy semmilyen karakter.Miért nem terelik végre az egyik öv felé?Egyből izgalmasabb lennének a dolgok,de nem..elég ha mindenkit megver.
  Most meg odalöktek neki egy veteránt elé,hagy alázza meg..pedig giga csokigolyó simán leverhetné,dehát…
  rücsöknek egy golyó kéne a fejébe,egyből ellepné a buzi fejét a tiszta levegő,s másként látna mindent.
  Normális ellenfél,és sztori nélkül,marad a sarokban és akit odalöknek neki,azt megveri,mindig.

  veszett kutya ryback eltünt.Szerencsére.Az elmúlt évek egyik legnagyobb bakija az,hogy nem kezdtek semmit a karakterével,pedig lehetett volna mit,,de tudjuk hogy végezte.

  vipera matyi.Sose csíptem őt se,de voltak jó meccsei,és a bolond korszakát kifejezetten élveztem,de hát most hol is van?Csicskává silányult az egykori nagy bajnok,mert rá sincs már szükség.Eljárt felette is az idő,csak nem veszi észre.
  Asszem most volt utoljára bajnok,kár érte,mert,mindig feldobta a meccseket,csak ugye most csicskaként nem fog elérni már semmit.
  Hol van a régi heel orton?
  A régi motorosoktól kérdezem.
  Ki ez a pali?A régi őrült heel ortont rakjátok a mostani csicska orton mellé,és mit láttok?Ég és föld a különbség.Mintha nem is ő lenne,sőt!Nem is ő…Ennyit erről.

  Kane.A kedvencem,de nem írok már róla..

  Jericho,a kis idénymunkás nem sokáig lesz már aporondon…
  Imádom,és jó formában van,de nem engedik a vályúhoz már..Remélem azért még egy darabig itt fog téblábolni,már csak a nosztalgia miatt is.

  hegyolás.Bírom őt,mert nagy forma,és régi bútordarab,de majd lassacskán elviszi őt is az ócskás…
  Kér,hogy már nem láthatjuk őt pusztító heelként..csak jókisfiú face ként..

  a 3 kibaszott vadember.Nincs már nekik sok hátra sajnos..Egyeduralkodókká váltak a csicska …legyőzése,megalázása,elpusztítása után (az ő meccsük volt az idei legjobb) és azóta mit is csináltak?
  müzlivel és Jerichoval szarakodott a családfő és ennyi..a másik 2 meg próbál a tag team vonalba beilleszkedni,dehát…
  mr wrong turn az utóbbi évek legjobb karaktere.Elképesztő ez a pali.Az éneklése,a stílusa,megjelenés(fehér naci forever)beszéde,szónoklatai,a beteg elméje,s az ami benne van..a pók formáció beszarás,és ahogy megtáncoltatta szó szerint az ájult müzlit a ringben lol
  A bevonulása a zene,a sötétség,a közönség rajongása,a sok apró fénycsóva,mint sötét égbolton a fényes csillagok…
  Hatalmas forma,imádom.Olyannyira,hogy felvettem a wyatt vallást höhö.
  Hatalmas lehetőségek vannak még benne,de ugye a push elfogyott…remélem talpon bír maradni,és elkerüli a süllyesztőt.
  Csak ugye belegondolva,ha feloszlik a család,ő is csak egy egyszerű ember lesz,egyedül..
  És úgy már teljesen más lenne minden.Én reménykedek benne,mert ő az új kedvencem.

  csillaglány és aranyember ismét bajnokok lol
  El se hiszem,de mégis miért?Hogy történhetett ez?Mikor is volt utoljára ilyen?hogy egy korábbi tag team csapat ismét bajnok lett?team hell no,csicska … a 2 vén buzi,aranyemberék, “úúúúúúszóóóóóóóóóószéééééééééék”lehet valaki kihagytam,de oly izgalmas ez a vonal,hogy nem is bírom már követni.
  Most meg ismét ők bajnokok,csak ugye heel karakterek,vagyis azok próbálnak lenni.
  Unalmasak,erőltettek,szarok,bénák,pedig amikor a tesok bajnokok lettek anno,örültem neki,az szép időszak volt,de ami azóta lett,s a mostani helyzet…
  Na,de inkább úk mint za ungabungák.
  Tőlük mindenki jobb,még egy zsák szar is.
  Bárki,mondom bárki.Az is jobb lett volna ha elveszik tőlük az öveket és eldobják,mert minek azok.Ez a 2 analfabéta előember olyan unalmasak,és együgyűek,hogy nem is írok roluk többet.

  Pedig a tag team vonal az egyik legizgalmasabb..vagyis volt anno,és lehetne most is dehát,..

  beretta felépülésében s visszatérésében bízok,de asszem bajnok már nemigen lesz,mert 1xvolt budán bodri vásár.

  Nagy vonalakban ennyi,akit kihagytam az levan szarva.

  Olyan a jelenlegi wwe mint a sok zs kategóriás fos film a film+on.Nézed,és el se hiszed,hogy ilyen van.Annyira szar,hogy nincsenek rá szavak,de nézed,mert tényleg nem hiszed el,hogy ez lehetséges..

  Kedvelés

  1. Orton mindig is szar volt. Két meccse volt jó: Foley és a Taker elleni Hiac, persze nem ő miatt. Két táskába fosás közt kap egy övet…. Cena 2.0….. Kane egy vicc kb. 99 óta… Baszott mid carder, aki sose jutott előre. Lesnarnak nincs hiteles kihívója, ezért küldik Cenát ellene.. A többi marhaságodat nem kommentelem, mert én kapok agyhugykövet…

   Kedvelés

   1. És pont egy Taker fan jön azzal,hogy Orton lejárt.
    Azt a vén csontot Brock szilánkosra törte a WM-en,még ellenállni is alig tudott nem hogy győzni!
    Tudja mindenki hogy ez csak story de ebből nem jöhetett ki győztesen,mert az ő ideje LEJÁRT!
    Ő már nem pankrátor,hanem egy vén legenda,nem több!
    Orton pedig most jár a csúcson.
    Egek és még én vagyok a gyerek….

    Kedvelés

   2. Annyi itt a különbség, hogy Taker 40 felett is bőven tolt epic meccseket, míg Orton egy tehetségtelen, nagyképű faszkalap, aki csak a családja miatt van ott, ahol…. Max. 2004 vagy 2009-ben lehetett a csúcs, de az már elmúlt. Unalmas a kis vipera karaktere is.

    Kedvelés

   3. Elnyomták a heel karakterét,de ennyi.
    +,ha a wwe nem látta volna benne a tehetséget nem kötött volna vele egy ilyen hosszútávú szerzödést!
    És csak 34 nem tudom ezt hányadszor írom de fiatal,és már mostanra példátlan dolgokat vitt véghez,neki ez az élete!

    Kedvelés

   4. Elgyengítették a heel karakterét de ennyi.
    Ez nem az ő hibája,hanem a PG éráé,és Vince-é,közel 2 évig nem engedték Ortonnak használni a Punt kick-et mert az “túl veszélyes”.
    A WWE méregtelenítette a Viperát,nem engedik,hogy használja a régi mozdulatainak nagy részét,de ettől független neki ez az élete!
    2019-ig stabil szerződése van,és ha a WWE nem látta volna meg benne a tehetséget nem szerződtette volna ilyen hosszútávra.
    34 éves létére egy élő legendának mondhatja magát,tönkre tehetik a karakterét,de ettől még ő marad Randy Orton a Vipera!

    Kedvelés

   5. Megha egy “tehetségtelen,nagyképű faszkalap”lenne,akkor az apja lehetne az atyaúristen akkor sem ért volna el semmit!

    Kedvelés

   6. Szóval most én vagyok a rossz, a 12 éves gyökér, mert elmondtam a véleményemet.. Amúgy meg nem mondtam, hogy HHH és Sheamus szar, csupán Batistát jellemeztem ezzel, mert ő tényleg egy fos…. Roman az ő utántazata.. Fura, hogy ezt eddig senki sem vette észre. És mondd meg: te honnan veszed, hogy szerintem az egész a WWE rossz? Átlátsz a monitoron és gondolat olvasó vagy? Haggyjuk, mert ha valaki kiáll az igazáért, már egy 12 éves pöcs….

    Kedvelés

   7. Fura mód te is átláttál a múltkori cikknél.
    De mindegy is,mert tudod rájöttem valamire,nem érdekel a véleményed.
    Tőlem szidhatod Randyt,de az nem változtat semmin.
    Ettől még 2019-ig biztosan itt lesz,és mivel”nem tudná az életét ringen kívül elképzelni”majdnem biztos,hogy hosszabbítani is fog.
    Ha fejre állsz ezen akkor sem tudsz változtatni.

    Kedvelés

   1. Lali, az ősök sokat számítanak. Steph miért szerepel? Hogan lánya miért lett ekkora májer a TNA-ben? Jó, vannak ellenpéldák (Ted Dibiase, Cody Rhodes, Goldust), de na, Orton az apja nélkül nem ért volna el nagy dolgokat, mert egy szar. Attól meghogy elkúrták a gimmickét, még nyomhatna jó meccseket, de nem tud! Régen is egy rakat fostrágya volt… HHH elleni meccsei is bénák voltak, Batista ellen is ratyi volt (bár vele meccset nem lehet csinàlni), Sheamussel a történelem legszarabb Hiac meccset tolta le.
    I

    Kedvelés

   2. Figyelj nem fogok veled egy értelmetlen vitába kezdeni,mert látom hogy nem vagy több mint egy 10-12 éves gyerek,persze számítanak a rokonok,a papi egy legenda volt Orton meg egy seggnyaló tehetségtelen paraszt,Batista meg szar Sheamus is szar HHH is szar sőt tudod mit?
    Az egész WWE szar!
    Kb.: ennyi értelme van annak amit írsz.
    Nem bírod Randyt jól van,némi értelme is van a mondandódnak de a nagy része annyi,hogy rühelled Ortont mert mindent mmegkapott,és azt adod be a népnek,hogy ezt a seggnyalásnak köszönheti,meg a faternak.
    Meg hogy egy tehetségtelen rinyagép.
    Persze a gének nagy szerepet játszottak ebben,de ha nem látták volna meg benne a tehetséget semmit nem ért volna el,legalább is ennyit biztos hogy nem!

    Kedvelés

 2. Csak nekem van olyan érzésem hogy az Authority face turnt fog venni, hiszen ha bele gondolunk régebben HHH és Lesnar között elég nagy viszály volt. Plusz még ott van az amit maga HHH jelentett ki nem olyan rég hogy olyan bajnokra van szükség aki szinte minden adáson ott tud lenni, erre van egy olyan bajnok aki néha felbukkan a Raw-on és csak is PPV-ken meccsel..

  Kedvelés

 3. Lehet én vagyok a hülye, ha igen előre is bocsánat, De nem értek pár dolgot.

  1: Minek vesztette el a meccset Ziggler ha másnap vissza szerzi az övet.

  2: Minek kell Rusevet beállítani mint valami félisten, hisz tudás alapján Henry-nek a földbe és még azon túlra kellett volna pofoznia Rusevet. E helyett Mark úgy kikap tőle, hogy mozdulni nem tud.

  3: Adam Rose és a Nyúl vs Heat Slater és Titus O’Neil meccs. Hát nem tudom mit akarnak elérni evvel a WWE de ez sem Slaterhez sem Titushoz nem m,éltó, hogy egy nyúl alázza őket, legalábbis Titus ennél sokkal de sokkal jobb.

  4: Lássuk a fő mérkőzést.:

  Jó kis meccs volt de nem értem, minek kellett Lesnarnal tartani az övet ha nem teljesen aktív, csak PPV adásokon jelenik meg. Pedig HHH kijelentette, hogy a WWE-nek olyan bajnok kell aki minden adáson ott van és teljesít. Na most jó arcon köpte saját magát. Meg ha már Rollins beleavatkozik, miért nem akkor, hogy akkor meg kaparintotta volna az övet, teljesen amatőr húzás voltez a WWE-től.

  Kedvelés

 4. Ez a “RAW” egyre viccesebb.. Adam Rose és a nyula Titus-ék ellen… menjenek már a p*csába.. Adam Rose jó arc,de ez már egy vicc.. az USOS a szokásos semmit nem érő “rapjükkel” már olyan szinten felidegesítenek, hogy valami nagyon durva tag team csapattal össze raknám őket, hogy végre a szart is keverjék belőlük. (Cena,Reings (remélem hamar gyógyul) v. Orton,Rollins). Sheamus még mindig jó szerintem,csak unalmas h Cesaroval kínozzák egymást kb. 5 hónapja.. Ambrose,továbbra is elég értéktelen számomra. Vágja a pofákat,játssza az őrültet,eközben, úgy nézz ki mint egy hajléktalan az utcáról (már elnézést). Cena bejön,persze jön az igazság liga szupermenje,letolja ,hogy neki nem léteznek határok.. grat fiam,csak a jófiút már eldobhatnád,ha övet akarsz Lesnarral szembe. Orton Te meg könyörgöm,hagyd már ott a titanicot,mert Triple H kedvence úgy is a sexhajú legény,Seth Rollins (bár attól még jó karaktere a WWE-nek változatlanul). Mark Henryből totál idiótát csinálnak már,Rusevből meg félistent,mikor a mozgása,mint a túlexponált bölényé.. VICC!! HOL VANNAK A RÉGI “RAW”-k??? Feledésbe már csak és csodálkoznak, hogy egyre kevesebb a bevétele a műsornak. Állítom nektek,ha a fő karakterek, mind egymás ellen harcolnának mint 2009 v. 2010-ben (nem tudom pontosan) Orton vs. Cena meccsen bejött a Nexxus,Sheamus,Edge,Y2J és mindenkit kiütött Cena és Orton és a végén meglepetés RKO-val Orton nyert.. ezek hol vannak?! Hol a műsorokban a kreativitás.. most is mi volt ,jófiúk vs. rossz fiúk.. grat.. !

  Kedvelés

 5. Nem létezik, hogy az a szánalmas Adam Rose Leo krueger volt! Ezen is látszik, hogy a WWE-re nem lehet bízni semmit, mert elcseszik…

  Kedvelés

 6. Hát…
  Igazából nem volt nagy szám ez az egész adás.
  Shemus és Usoek mindig nyernek,ez már megszokott,mint ahogy az ,hogy Cesaro soha sem győz.

  Nikki Aj lee…. . Itt is szintén mindig Aj nyer. és azis mimár hogy megint ő a bajnok…
  Miért?! ..

  Randy győzelmének örültem vasárnap.
  Amugy mennyivel jobb volt a wwe pár hónappal ezelőtt, amikor még a SHIELD együtt volt , és az EVOLUTION is… Milyen jó kis meccsek voltak…
  na mind1.
  10/5

  Kedvelés

   1. Nem értem mi a bajod Mizzel, mármint azt értem hogy a karaktere nem tetszik, de attól még nem kéne túlozni, főleg mivel tehetséges pankrátor.

    Kedvelés

   2. Miz többet ért el,mint Ziggler!
    Egy volt MITB winner,WWE bajnok WM főmeccses,és olyanokat vert meg,mikor bajnok volt,mint Orton,vagy Cena,az utóbbit pedig a WM-en!
    Ziggler is 2x-es WHC-de milyen??
    Az első uralkodása jó ha tartott egy 20 percig,a második pedig az 1.címvédéséig!
    Ez a két uralkodás összeadva jó hogyha a fele Miz uralkodásának,és semmi maradandót nem alkotott az uralkodásai alatt!

    Kedvelés

 7. Ez nagyon szánalmas, hogy a főövért látunk havonta 1 meccset, magát a bajnokot meg maximum 2x…Nem értem, hogy lehet ezt megcsinálni….

  Kedvelés

  1. Nem mintha érdekelne a like/dislike arány, de most kíváncsi vagyok, hogy aki erre a véleményemre dislike-ot nyomott, annak akkor tényleg az a jó hogy a bajnokot havonta 1x vagy 2x látjuk? Ez így tényleg rendben van? Én bírom Lesnart, de akkor is…Ha már visszajött, és neki adták a főövet, az lenne a minimum, hogy minden adáson megjelenik, legalább a RAW adásokon.
   Övmeccseknek is gyakrabban kéne lennie, és értem ezt a többi övre is…nem minden héten letolni ugyanazokat a meccseket, vagy pofázásokat, és aztán PPV adáson esetleg új bajnokot avatni.

   Kedvelés

 8. Fos adások tömkelege.Szánalmas ami itt folyik.

  1 napos öv cserének mi volt az értelme mizantéria elvtárs és pinki között?

  tsz paraszt a verhetetlen besenyő.Senki nem képes megállítani őt.Csori giga csokigolyó is ismét szopóágra került,pedig nem sokáig lesz ő már ott,a ringben és a wwe ben..

  Nem tudom,ki volt az az ember aki a csutak ragyás pofájú ambros ellen harcolt,de hogy nem Kane volt,az is biztos.Mi lett vele?Egy kurva fojtódobást nem képes már adni.3 ból 3 at kivéd bárki már,és ha sikerül is neki,amolyan nyugdíjas klubbos mozdulatot mutat be.
  Takarodjon el ő is a faszba.Nem vagyok már kiváncsi a legenda további megalázására

  A vége ismét egy nevetséges,szánalmas közjáték.Elmaradt a szokásos szuper kentaur villanás,volt helyette szuper müzli diadal,ismét.

  A nagy bajnok,brokika meg amióta bajnok vagy 2 x jelent meg,ebbe beletartozik a fasszopók éjszakája elnevezésű hatalmas gála is.

  Szóval roppant izgalmas,fordulatos adások sorozatát kapjuk hétről hétre.
  Csak így tovább.

  Kedvelés

 9. Ezért érdemes volt, hogy Lesnarnál tartsák az övet. Ott sincs az adásokon csak a PPV Show-kon. Kövi meccse a Hell i a Cell-en lesz fogadjunk? A WWE ezt elkúrta..

  Kedvelés

 10. Na erről beszéltem. Miért nemjelent meg a fasza NEHÉZSÚLYÚ VILÁGBAJNOK?
  Majd okt 26 án látjátok.
  A seggét kinyalja a wwe, elég ha kéthavonta megjelenik.Utálom az ilyet.
  D Bryannek hányszor kellett megvédeni az övet? Már rögtön a PPV esemény utáni RAWn.

  Kedvelés

  1. A laurinaitis-era alatt CM Punknak kb hetente kellett megvédeni az övét… ez meg be se jár, de a korával nem jöhet mentségül, hiszen még csak 38 éves, így elvileg naponta csatázhatgatna simán…

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek