WWE RAW 2014. szeptember 29. – Eredmények

raw1409292014. szeptember 29-én a chicagói Allstate Aréna adott helyt a Monday Night RAW 1114. adásának. Az estét most is a Booker T, Alex Riley és Byron Saxton nyitja a Pre Show-val és először Hulk Hogan ma esti megjelenését reklámozzák, ám egyelőre annyit tudunk meg, hogy valami bejelentés készül.
Kiderül, hogy ma este triple treath mérkőzés lesz a WWE Interkontinentális Bajnoki övért Ziggler, Miz és Cesaro között.
A kommentátorok beszélnek a Susan G. Komen alapítvány és a WWE közös kampányáról és visszanézhetjük az előző heti RAW fontosabb pillanatait. Természetesen szóbaí kerül Mark Henry és Rusev kofliktusa, ennek kapcsán Renee Young szólaltatja meg a Világ Legerősebb Emberét. Henry még mindig ideges az elszenvedett vereség miatt, az érkező Bo Dallas szerint azonban csak annyit kell tennie, hogy Bo-Live. A beszólásért jutalmul Bo ma estére megkapja ellenfeléül Henryt.
Renee beszél pár szót az IC Bajnok Zigglerrel is a triple treath meccs kapcsán. Dolph elismeri, hogy az utóbbi időben néha fondorlatos dolgokat használt a győzelem érdekében, majd magabiztosan jelenti ki, hogy meg fogja védeni az övet.

A Pre Show-t követően ismét visszatekintünk az előző hétre, majd Triple H és Stephanie McMahon érkezik a ringhez. Ne feledjük, CM Punk szülővárosában vagyunk, így nem csoda, ha a rajongók azonnal az ő nevét kezdik kiabálni. Stephanie – ellentétben a korábbiakkal – most nem hagyja ezt szó nélkül. Azt mondja: Nem érti, hogy az emberek miért a távozottakat éltetik, azokat, akik nem voltak képesek mélyebbre ásni mikor rosszra fordultak a dolgok, nem voltak képesek harcolni azért, amiben hisznek. Akik feladják saját magukat, vagy lopnak. Ezzel már bevezeti Dean Ambrose-zal kapcsolatos mondandóját, mert szerinte Ambrose ellopta Seth Rollins Money In The Bank táskáját és ez a dolog nem más, mint üzenet a vezetőségnek, hogy a lopás nem tolerálható. HHH szerint a táska reprezentálja ezt az üzletet és nem engedhetik, hogy bárki tiszteletlen legyen a biznisszel.
Megjelenik Maul Heyman. A menedzser azt mondja, vicces, hogy épp Triple H beszél tiszteletlenségről, mert az ügyfele, Brock Lesnar személyével szemben tiszteletlenség még a gondolat is, hogy John Cena közel állt ahhoz, hogy legyőzze. És ő is úgy érzi, hogy tiszteletlenség volt a dologban, mert a vezetőség “fiúja” Seth Rollins Curb Stompot adott Lesnarnak, mielőtt be akarta volna váltani a MITB táskáját. A WWE Nehézsúlyú Világbajnoka küldte őt ide Chicagoba, hogy mindenki megtudja: Brock Lesnarnak van egy kis problémája Seth Rollins-szal. Vagy van egy kis problémája a vezetőséggel?
Stephanie figyelmezteti az ügyvédet, hogy nagyon alaposan fontolja meg a szavait, ám ekkor megjelenik Seth Rollins is, aki most már egyre több embernek csípi a szemét. Mr. Money In The Bank a táskája nélkül és láthatóan frusztráltan halad a ring felé.
Azt mondja a vezetőségből senki nem utasította, hogy próbálja meg beváltani a kontraktusát, ez egyedüli akció volt. Ő mindössze karriert akar építeni, akárcsak Paul Heyman. Az ügyvéd szerinte mindenkinek üzen, amikor azt mondja, hogy senki nem akarta látni John Cena győzelmét Lesnar ellen. Ő a legjobbat akarja legyőzni, a legjobb pedig jelenleg Heyman ügyfele, azaz Brock Lesnar. Lesnar hízelgőnek kellett volna tartsa azt, ami a Nigh of Championson történt. Ha a Bajnok ezen megsértődik, akkor Rollins csak annyit tud mondani: Igazán sajnálom!
Miközben Rollins és Heyman kezet ráznak, az ügyvéd megjegyzi: Ha ez még egyszer megtörténik, nem neki kell magyarázkodnia, hanem magának Lesnarnak. A felek úgy vélték, mindent elmondtak egymásnak, amit akartak, Heyman arra készül, hogy elhagyja a ringet. Ám Triple H megállítja és nem kicsit rémíti meg Heymant, ahogy közli vele, hogy igazán élvezte a beszélgetést és legyen szép azt éjszakája…
Amikor Heyman végül eltűnik a backstage-ben, Rollins azt mondja, nagyra értékeli, hogy HHH kijött és meg akarja büntetni Ambroset, mert Dean nem úgy reagál egyes szituációkra, mint a normális emberek.
Annak ellenére, hogy Ambrose úgy gondolja, ez nem vicces, a személyes tárgyakat vissza kell adni. Rollins követeli, hogy Dean most azonnal adja vissza a táskáját, vagy az, amit a múlt hónapban kapott tőle semmi lesz ahhoz képest, amit most fog tenni, ha a kezei közé kapja.
Dean Ambrose megjelenik a nagy kivetítőn és azt mondja, beteg lesz attől, hogy látja, amint Rollins ott áll HHH és Steph mellett. A dolog egyszerű, ha Seth akarja a táskát menjen és vegye el tőle! Triple H, felesége és Rollins elhagyja a gyűrűt, ám nem érnek ki az arénából, amikor John Cena jelenik meg és Mr. Money In The Bankre támad. Természetesen az első lehetőségnél beveszi magát a nézőtérre, majd visszajut a főnökök mellé és mindhárman Cenát gúnyolják.

A backstage-ben HHH és Stephanie két férfit utasítanak, hogy menjenek és szerezzék vissza a táskát. Nem érdekli őket, hogy ezt hogyan teszik, csak intézzék el.
Az egyik férfi – Jamie Noble – néhány kalapácsot kér HHH-től, aki azzal válaszol, hogy a gondolkodás nem az ő specialitása és megtagadja a kérést.

WWE Interkontinentális Bajnoki cím mérkőzés: Dolph ziggler vs The Miz vs Cesaro
A Triple Threat mérkőzés elején mindkét ellenfele a bajnokot támadta, majd Miz úgy döntött, csak ő akar a Show Off-fal harcolni. Innentől valóban három irányú küzdelmet láthattunk, melyben Dolph megvédte címét. Győzelme után a közönséggel ünnepelt, miközben Miz a lábát fájlalta, dublőre pedig szenvedélyesen utánozta mozdulatait.

A színfalak mögött a biztonsági őrök Adam partijánál és Big E-nél érdeklődtek Ambrose után. Majd Khalihoz fordulnak, aki jelzi nekik, „Nem hallja”, és a magasságbeli különbségekre utalt. A testőrök
megismételték kérdésüket, de az óriás megkérdezte, „Ki az a Dean Ambrose?”.

A kommentátorok szólnának hozzánk, többek között Susan G Komen alapítványáról, de félbe szakítja őket a Wyatt-ek promo-ja, ami után a vezetőség jelenik meg a képernyőkön. Az őrök magyarázkodnak, hogy sehol nem találják Ambroset az épületben, pedig mindent átnéztek. Steph mustár foltot lát egyikük arcán, amiből hanyag munkavégzésre következtet, amit elbocsátással jutalmaz, ha Deant nem kerítik elő.
Lelépnek, majd jön Miz és a dublőre, akik egy az egy elleni meccset követelnek a címért. Triple H kineveti őket, majd Damien kap egy mérkőzést Sheamus ellen, Miz pedig „ha még egyszer ide tolja a képét”, eltemetheti filmes karrierjét.

Layla (w/Summer Rae) vs Rosa Mendes (w/Natalya & Tyson Kidd)
A mérkőzés előtt láthatjuk a Total Divas előző részének jelenetét, mikor TJ és Natalya között kisebb nézet eltérés támadt. Ez a meccs elején is látszott, hisz a srác telefonjával törődött, nem a lányokkal.
A győzelmet Layla szerezte meg, Natalya pedig kiakadt Kidd-re és elvette mobilját, amit nem akart visszaadni.

A backstage-ben Ambrose jelenik meg két táskával. Egyik a vállán, másik pedig a Money in the Bank szerződésé. A szünet után érkezik is az arénába. A ringhez érve lehajítja cókmókját, majd előkap egy asztalt a szorító alól, melyet fel is állít a kötelek között. Ráhelyezi Rollins táskáját és mikrofont kér. Elmondja, hogy egy Dean Ambrose-féle „kiárusítás” következik. Kinyítja a másik táskát, ami tele van pólókkal. Árverésre bocsátja őket. Míg tart a licit, megérkeznek a biztonsági őrök, de Ambrose először tudomást se szeretne venni róluk. A „gerillák” a szerződést kérik, de a szupersztár nem adja, „válasszanak mást”. Vagy ha feltétlenül kell, vegyék el maguk. Az őrök erre lelépnek, Ambrose pedig a közönségnek eldobálja az összes pólót. Ekkor érkezik Seth a teljes biztonsági erővel. Ambrose elismeri, hogy elkapták, de megkérdezi, hogy ezek az igazi biztiboy-ok? Mert múlt héten rózsabimbóknak nézte őket. Azt mondja, nem akar gondot, vigyék csak a táskát, Seth Rollins a Money in the Bank, csak fogja és vigye. Ambrose kigurul a ringből és a nézők közé megy. Rollins felnyitja a táskát és zöld trutyi csapódik az arcába. 😀 Seth a biztonságiakkal veszekszik, őket hibáztatja, szerinte ez nem vicces, hisz úgy néz ki, mint egy barom.

Bejelentik, hogy ma este visszatér a legenda, Hulk Hogan.

A színfalak mögött Rollins panaszkodik, hogy megalázták egy életre, de Kane és Orton kinevetik. Seth elmegy Triple H pedig bejelenti a meccset: Cena és Ambrose vs Kane és Orton, ma este. Egy hangot hallanak, valami rezgést. A telefonokat nézik, de semmi. Aztán meglátják a táskát, amiből a hang jön. Megijednek, de odalép Seth, aki felkapja és ennyit mond: elektromos borotva.

Mark lép a ringbe: „Az elmúlt hét nagyon érzékenyen érintett. Bocsánatotokat kérem, srácok…” De Bo félbeszakítja: „Mark, ne a WWE bocsánatát kérd, hanem saját magadnak bocsáss meg. Te vesztettél Rusev ellen, kétszer is. Legyőztek, kisírtad a szemeid is. Nem voltál potenciális ellenfele. Ideje bezárni a Fájdalmak Csarnokának kapuit, és feltárni a Bo-liever’s Csarnokát. Ugyanis Boliever-nek lenni, azt is jelenti, hogy ne sajnáld…”

Mark Henry vs Bo Dallas
Valahogy, megmagyarázhatatlanul Bo megnyerte a küzdelmet, utána pedig Renee kérdezte erről a színfalak mögött. De érkezett Mark is, akinek az előbbi nem volt elég, s jött vele egy egész haza fájdalma is.

A ringben Brie, a meccsre vár, de előtte Nikki érkezik. Elmondja, hogy a munkakerülő ott akar küzdeni, ahol elhagyta munkáját. Minden megváltozott, és miért? Daniel Bryan-ért. Ekkor elkezdik a Yes-t skandálni. Daniel pedig valószínűleg otthon ül a kanapéján – mondja Nikki. Az igazság szerinte, hogy Brie nem Daniel miatt lépett ki, csak azért, hogy rá és férjére szegeződjön minden figyelem. Ezek után Nikki minden héten handicap meccseket vívott, de hol volt mellőle a testvére? Most Nikki törleszt, így Brie handicap meccset fog vívni.

Cameron és Eva Marie vs Brie Bella
Brie szerencsére a túlerővel szemben is képes volt győzelmet aratni. Yes! Yes! Yes!

Slater Gator (w/Mini-Gator Hornswoggle) vs Los Matadores
A mérkőzés alatt a kommentátorok vendégei Adam és a party voltak. Titus a gong előtt a kordonhoz szalad, ahol megöleli Jesse Jackson-t. A mérkőzést Slater-ék nyerték, akik El Toritoval még szórakozni akartak, de ez Adamnek és a Nyuszinak nem tetszett, ezért közbeavatkoztak.

A MainEvent-re bejelentik Mark Henry és Bo Dallas visszavágóját.
Rusev és Lana érkeznek. De vajon jó ötlet épp Chicagóban arcoskodni? Felvonják az orosz zászlót, ami ellen a nép erősen tiltakozik. Lana tovább fokozza: oroszul beszél hozzájuk! Ezután angolul egy szentbeszédet hallunk, hogy a nagy csúnya Big Show bemosott egyet az ártatlan kis Rusev-nek – hogy egyem a kis lelkét. 😀 De ezt már Show is megelégeli, érkezik is a kötelek felé. Szerinte csak Putyinozik itt Lana, meg a nagy oroszokat hirdeti, azaz ömlik a trágya a szájából. Rusev a zászlóra mutat, ami a szorító felet feszül. Lana nem képes szembenézni a tényekkel: Mark vállalta, hogy hazafiasan szembenéz Rusev-vel, mert megelégelte hazája rágalmazását. Ugyan mondhatjuk bukásnak, ami utána történt, de az inkább hősiességéről tett bizonyságot. Másnap pedig nem félt szembenézni népével és elnézést kérni tőlük. Aztán jött Big Show, a haza másik hőse, aki ellen esélye sem volt a nagyképű orosz bérencnek. Lana csalt, Rusev pedig becsületével nem foglalkozván hátba támadta Show-t. De ez sem elég, hogy egy eszmét elpusztíts…..KO!!!!! Az orosz pedig padlón… Így történt valójában. Rusev így szól angolul Show-hoz: „Le akarom nyomni az öklömet a torkodon és kitépni a beleidet! Leharapom a füled és szétrúgom az ágyékod! Big Show, minden csontodat ripityára töröm!” Ezután oroszul beszél, de Show belevág: „Elég legyen! Nem beszélünk oroszul! Elég a dumából! Ha pedig már Chicago, ideje, hogy a Nagy Lebowski odamenjen és lekopogja a Fehér Oroszt!” Az óriás be a ringbe, de az oroszok kimenekülnek. Show pedig fogja a nagy orosz zászlót és letépi a helyéről. Rusev megindulna, de egy könyökös a feje búbjára eltántorítja. Aztán még visszamegy, de az óriás kihajítja a ringből.

Renee készít Cenaval riportot: John örül, hogy itt lehet, mert nagyon szereti Chicago-t. Örül a tagnek is, de problémákat vethet fel, hogy társának is ugyanaz a személy a célpontja. Ambrose meg is jelenik. Csak annyit kért, ha vége Kane-nek és Orton-nak, Seth legyen az övé. Cena viszont saját kezeivel akarja Rollins-t. Dean emlékezteti: „Ne feledd, senki sem eheti ki a tálamból a kajám – még John Cena sem.”

AJ vs Alicia Fox (w/Paige)
A mérkőzés előtt Paige jelent meg, aki azt mondta, April mai ellenfele az ő új öribarija. A volt bajnok még egy csókot is küldött JBL-nek, aki megilletődött. A küzdelem folyamán az aréna Punk nevét skandálta, érthető módon. A meccsen hamar elszabadultak az indulatok, így Alicia nyert.

Sheamus vs Damien Mizdow
A győzelmet a kelta szerezte meg a Brogue Kick után.

És a ringbe érkezzék, a Hall of Famer, a hallhatatlan, az egyetlen, az igazi: Hulk Hogan! Természetesen most is élményeivel kezdi, és hogy kinek mennyit köszönhet. Bemutatja a Susan G. Komen szervezet által támogatottakat, majd a hősiességről beszél. Arra kéri rajongóit, támogassák a szervezetet és a mellrák elleni harcot. “Whatcha gonna do when Komenmania and the WWE run wild on you, brother?”

A backstage-ben Steph beszél Ortonnal és Kane-nel a főmeccs előtt. Roman Reigns pedig jövő hét hétfőn exkluzív interjút ad az univerzumnak!

Dean Ambrose & John Cena vs Randy Orton & Kane
A küzdelem alatt többször felcsendült Punk neve. A győzelmet Dean szerezte volna meg, de jött Seth, aki miatt vége lett a meccsnek. Hiába várták a chicagói hőst, az adásnak lincseléssel lett vége.

 Fekete István

Pre Show:

RAW:

16 című bejegyzés “WWE RAW 2014. szeptember 29. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Rusevnek most már annyi.. most, hogy angolul is megszólalt (vagy próbált) tuti fordul a “show” és Big Show leüti majd valamikor! Cena és Ambrose, hogy kikapott már megérdemelt volt.. végre nem csak a jófiúk kaptak szerepet és most szerintem Kane is odatette magát. Jó volt, hogy úgy futott ki mint egy törött lábú gólya,de attól a 2 C.Slam az durva volt! A többi rész nem igazán izgatott.

  Kedvelés

 2. Nagyon ritkán vagy hogy csak a meccs elejét nézem meg majd rögtön a végére ugrok… de mostanában amilyen ki számítható a WWE nem is érdemes nézni a mérkőzéseket.

  Kedvelés

 3. Rest In Peace WWE… Ezzel a Mark Henry vs Bo dallas meccsel elástátok magatokat… Nagyon mélyre, olyan mélyre, ahol Miz és Mizdow már nem buzulnak, ahol egy nyúl már nem ver meg egy amúgy nem is olyan tehetségtelen pankrátort, ahol Kane már messze nem öltönyben táncikál, ahol már Hulk Hogan sem reklámarc, ahol már a WWE bajnoka sem idénymunkás, havi 1-szeri megjelenéssel, ahol már a szupermüzli is elviselhető tejjel, ahol már a kecske sem bajnok, ahol már a “csúcsszuper farkak” nem nyer meg minden adásban minden bunyót… A legmélyebbre, innen nincs feltámadás! Elbaszták évtizedek munkáját, ez nem vitás, Stone Cold, The Rock, Undertaker, Shawn Michaels, Mick Foley, HHH, Batista, Kane munkája így veszett el, a youtube és a WWE network őrzi emléküket, Eddie Guerero pedig foroghat a sírjában…

  Kedvelés

   1. Legyen akármekkora seggfej, ő még hozzátett anno a műsorhoz, nem pedig szétbaszta darabjaira, mint Dallas…

    Kedvelés

 4. Nekem tetszett ez az adás..
  Brie győzelmének örültem.
  Cesaro-nak kellett volna győznie,szerintem.Bár mindenki máshogy gondolja 🙂
  Hát Mark Henry-t mindenki elveri… ez nem semmi.
  Aztán a végén a LEGJOBBAK VOLTAK AZ RKO-K…
  🙂

  Kedvelés

 5. Már semmin nem lepődök meg,azon sem,hogy egy bo dallas megver egy mark henryt,méghozzá simán.

  Kane fojtódobásai már harmat gyengék,pedig anno,olyanokat levágott,hogy az áldozatok csak úgy lógtok élet s halál között abban a pillanatban.
  Manapság meg..

  Kedvelés

  1. Nem semmi,hogy Sheamus milyen szakállat növesztett!
   Tisztára,minta debütálásakor,az ECW időkben.
   De nem számít neki az is jól áll!

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek