WWE RAW 2015. április 6. – A húsvéti adás

wweraw150406

A RAW 2015. április 6-án a Texas-i Egyetemről jelentkezett, ahol legelőször visszatekinthettünk pár kép erejéig Triple H és Sting összecsapására, ami egy hete került megrendezésre a WreslteMania-n. Miután megkapjuk a képet az arénáról Seth Rollins a ringben, mikrofonnal a kezében várja, hogy elindíthassa az adást.

Seth belekezd a mondanivalójába, ám egy mondatot sem tud végigmondani, mert a közönség nemtetszését fejezi ki és félbeszakítja őt. Amikor a publikum elcsendesedik Rollins ismét megpróbál belekezdeni a dialógusába, ám a fújolás újra kizökkenti. Ekkor Big Show idegesen felkap egy mikrofont és a közönségre kiált, hogy mutasson a rajongótábor némi tiszteletet a Bajnoknak. Seth ezt követően bejelenti, hogy a Vezetőség vakáción van, ami miatt nem tudtak megjelenni a mostani RAW-n. Ezért ő szeretne kitérni arra, hogy a WrestleMania egy hete egy hatalmas és kimondottan jóra sikeredett adás volt. Ugyanis a nézőszám megdöntötte az eddigi rekordot, ugyanis a helyszínen még sosem figyelte ennyi ember a show történéseit. Ekkor a rajongók ismét felszólaltak és a “You Sold Out” mondatot kezdték el kántálni, amit Seth már jó párszor hallhatott tőlük karrierje során. Rollins tovább folytatja, hogy ezek az emberek, valamint azok, akik a televíziójukban, vagy a WWE Network-ön figyelték a történéseket szem és fültanúi lehettek annak, hogy a Vezetőség mindig nyer. Ez a WreslteMania végig arról szólt, hogy milyen sikereket söpört be a kis csapatuk. Példának okáért Seth egyből azzal kezdi, hogy Triple H képes volt felülkerekedni a WCW utolsó bástyáján, amikor legyőzte az arcfestékes szörnyszülöttet. Egy másik harcban Big Show bebizonyította, hogy Ő minden idők legkiemelkedőbb és leghatalmasabb óriása, amikor megnyerte az André The Giant Memorial Battle Royal-t. Seth Show-t követően rátér Kane-re, akinek semmilyen komolyabb pillanata nem volt ezen a WreslteMania-n, ezért a Bajnok hosszas gondolkodást követően csak annyit mond, hogy a Vörös Szörny is ott volt az adáson.
Big Show ragadja meg a mikrofont, aki pedig elmondja, hogy Seth Rollins milyen sikerrel járult hozzá a Vezetőség diadalához. Képes volt beváltani a Money In The Bank táskáját és legyőzni egy Triple Threat csatában Brock Lesnar-t és Roman Reigns-t, amivel ő lett a szervezet Nehézsúlyú Világbajnoka. Seth megköszöni ezt a pár dicsérő szót, amit követően elmondja, hogy már nemcsak a szervezet jövője, hanem a jelenje is. Valamint nem csak egy címvédő a hosszú sorban, hanem kiemelkedően Rollins minden idők leghatalmasabb WWE Nehézsúlyú Világbajnoka. Show pedig Rollins-nak mond köszönetet, amiért egy ilyen nagyszabású főeseményt varázsolt a pankrációs világ legnagyobb eseményének végére. Ez a pillanat pedig örökké fog élni a WWE Network-ön.
A következő megállójukban ismét mondana valami szépet és dicsérőt Seth Kane-ről, ám újra elakad és nem tud belekezdeni a mondanivalójába. Kane átveszi a mikrofont és a Vezetőséget hozza szóba, ám Randy Orton zenéje szólal meg és a Vipera gúnyosan tapsolva érkezik a bejárat felől. Randy egyből gratulálni szeretne Seth Rollins-nak, amiért megszerezte élete első jelentős WreslteMania pillanatát, amikor beváltott a Money In The Bank táskát. Viszont szerinte jelentősebb az, hogy Orton pont Rollins-nak adta élete legkülönlegesebb RKO-ját. Orton szerint végigbeszélték a számukra jelentős és szép pillanatokat az WreslteMania után, ám azt egyszer sem említették meg, hogy Seth elhasalt Randy ellen. A közönségnek meglehetősen tetszik Orton beszéde, akik az “RKO” nevét kántálva válaszolnak. Seth szerint senki sem kíváncsi arra, hogy Randy itt prédikál, ám a Vipera úgy gondolja, hogy ha egyszer már le tudta győzni Rollins-t, akkor ismét képes lenne rá, főleg, ha a Bajnoki öv a tét. A rajongók egyből óriási hangzavarral fejezik ki a szimpátiájukat az ötlet mellett, amire Randy csak annyit mond: “Úgy tűnik ez lenne a legjobb az üzletnek”. Kane ekkor elgondolkozik és bejelenti, hogy a mostani RAW főeseményén megrendeznek egy Tirple Threat csatát, aminek a győztese majd Rollins ellen ringbe léphet az Extreme Rules-on. A harc résztvevői pedig Randy Orton, Roman Reigns és Ryback. Viszont a Vipera ne menjen sehova, mert most azonnal lesz egy másik mérkőzése, amiben az ellenfele maga Kane lesz.

Kane vs Randy Orton

Látszott, hogy Seth-nek, Show-nak és a J&J Security-nek nagyon nem tetszett ez az ötlet, ugyanis mindannyian arra számítottak, hogy majd elutasítja ezt a kihívást. Veszekedések és szócsaták közepette hagyták Kane-t egyedül a szorítóban, hogy kezdetét vehesse az összecsapás. A mérkőzésben egyértelműen Randy Orton kezében volt az irányítás, aki a ringben kívül is kimondottan jól teljesített ellenfele ellen. Kane azonban nem volt képes a harc keretein belül maradi, így egy székkel esett neki a Viperának, ami miatt a bíró egyből félbeszította az összecsapást és diszkvalifikációval Randy-nek adta a győzelmet. Ám ez nem túlzottan hatotta meg a Vörös Szörnyet, aki a ringben ezt követően a székre akart egy ChokeSlam-et kiosztani Orton-nak. Ez azonban nem sikerült neki, mert Randy képes volt kiszabadulni a fojtásból. Válaszol az “Apex Preadator” az RKO-val próbálkozott, ám ez szintén sikertelen lett. Kane távozott az arénából, Randy pedig a ringben egy kicsit még fürödhetet a rajongók szeretetében.

Az első összecsapást követően a szervezet is bejelenti, hogy AJ Lee szögre akasztotta a felszerelését. Nem is kimondottan távozott a szervezettől, hanem inkább visszavonult a pankráció világától. Ám sorolhatunk olyan szupersztárokat, akik a visszavonulásuk ellenére többször is megjelentek a későbbiekben vagy a show részeként, vagy pedig egy mérkőzés erejéig. Reménykedjünk benne, hogy AJ is egyszer újra feltűnik a cégnél és legyünk neki hálásak az eddigi teljesítményéért, amivel fellendítette a díva szekciót. Köszönjük AJ!

A Backstage-ben Brad Maddox jelenik meg Kane irodájában, aki már nagyon rég óta nem járt a WWE-nél. Ekkor a Vörös Szörny idegesen elküldi őt, hiszen Brad kinek gondolja magát, hogy csak besétál akárhova. Seth Rollins érkezik, aki pedig kérdőre vonja Kane-t, hogy Ő kinek is gondolja magát, hogy csak kiír mérkőzéseket, amik Seth-et is érintik. Az Ördög Kedvenc Démonja szerint ez a legjobb a biznisznek, mindenképpen jót tesz majd az üzletnek, ha valaki ellen Rollins megvédi a Bajnoki övet az Extreme Rules-on. Ez az ötlet azonban nagyon nem tetszik a Bajnoknak, aki egyértelműen arra számított, hogy Kane Operatív Igazgatóként elutasítja majd Randy ajánlatát. Kane szerint Rollins képes lesz megvédeni a Bajnoki övet, ám ha a Vipera nyeri a mai csatát, akkor aggódhat a következő PPV miatt…Ekkor Seth dühösen reagál és kijelenti ,hogy nem fél senkitől sem, sem Orton-tól, sem mástól a szervezetnél. Valamint ha Triple H és Stephanie visszatérnek majd a Démon magyarázkodhat, ugyanis Seth szerint az lenne a legjobb az üzletnek, hogy új Operatív Igazgatót választanának. Kane nem igazán idegeskedik Rollins szavai miatt, hanem egyből bejelenti, azt, hogy a Bajnoknak lesz ezen a RAW-n egy mérkőzése, ami most azonnal indul! Ám a Vörös Szörny nem mondta el, hogy ki ellen kell majd ringbe lépni a címvédőnek.

A kulisszák mögötti történéseket követően visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol Brock Lesnar valóságos pusztítást hajtott végre, amiért nem kaphatta meg azonnal a címmérkőzését Seth Rollins ellen. Megtámadta a kommentátorokat, valamint a szervezet egyik operatőrét, ami miatt Sethanie-nek nem volt már választása, mint felfüggeszteni a Bestiát. Egyenlőre nem szivárgott ki semmilyen kisebb hír ezzel kapcsolatban, ám kíváncsian várhatjuk, hogy mikor fog ismét megjelenni Lesnar a cégnél.

Seth Rollins vs ?

Seth érkezik elsőként, amit követően az ellenfele zenéje szólal meg, aki nem más, mint azaz ember, akit elfelejtett a gravitáció, Neville. Az egykori NXT Bajnok a ringbe sétált, ahol Rollins mikrofont fogott és elkezdett beszélni arról, hogy mennyire zavarban lehet most Neville, hogy a Bajnok ellen kell ringbe lépni ennyi ember előtt. Tiszteletlenül viselkedett az ellenfelével, amit egy idő után Neville meg is unt. Egy Spin Kick-el földre küldte a címvédőt, aki ezt követően türelmetlenül követelte, hogy induljuk az összecsapás.
A harcban Neville meglepően jól tartotta magán, annak ellenére, hogy szinte végig Rollins kezében volt az irányítás. Sőt a fiatal tehetség eljutott addig, hogy a sarokban a kötél tetejére másszon, ahonnan majd megpróbálkozzon a Finisherjével. Ekkor azonban J&J beavatkozott a csatába, ám a bíró nem vette észre ezt. Seth végül kiosztotta a Curb Stomp-ot, amivel megszerezte a győzelmet. A küzdelmet követően nem volt elég a Bajnoknak a győzelmet, így a harcon kívül is nekiesett a befejező mozdulatával Neville-nek.

Ezt követően John Cena érkezett a szorítóba, aki ismét egy nyílt kihíváson tette elehetővé egy Szupersztárnak, hogy szembe nézhessen vele a United States Bajnoki övért. Az a pankrátor, aki kivonult a Backstage-ből és egy mérkőzés keretein belül harcolt John-al nem más mint…

John Cena vs Stardust (United States Bajnoki öv)

Stardust érkezett az arénába, akinek a rajongók végig a Cody nevet kiáltozták. Egyik fél sem szerepelt rosszul, ám végig John volt az irányító személyiség ebben az ütközetben. Végül ebben az összecsapásban a Bajnok sikeresen megvédte a címét, miután bevitte az Attitude Adjustment-et.

Bella Twins vs Paige és Naomi

A hölgyek Tag Team csatája nem sikeredett túlságosan hosszúra, amiben végül a győzelmet a Face Dívák tudták megszerezni, ám eléggé furcsa módon. A harc végén Brie felsegítette a nagyon rossz állapotban lévő nővérét, ám ekkor Paige egy Superkick-el támadt az Ikrek felé. Brie sikeresen el is tudott ugrani előle, ám Nikki a tűzvonalban maradt és egy kemény rúgással ismét földre került. Végül Naomi bevitte a Finisherjét is a Bajnoknak, aki ezt követően képtelen volt kirúgni a kopogtatásból.

Ryback vs Luke Harper

Egy szintén nem túl hosszú összecsapásban Ryback harcolt Luke Harper ellen, ahol nagyon gyorsan képes volt a Big Guy értékesíteni a Finisherjét, ami után lekopogtatta az egykori Wyatt Family tagot.

The New Day vs Lucha Dragons

A Backsage-ben a New Day csapattal készített egy rövid interjút Renee Young, ahol Big E. kicsit szórakozott a hangjával, hogy szórakoztassa a rajongókat. Végül a ringbe vonultak, ahol az ellenfeleiket várták. A Lucha Dragons duóját ismét kitörő örömmel fogadta a közönség, akik ismét jók szerepeltek Big E. és Xavier ellen. Végül a győzelmet is megtudta szeretni Sin Cara és Kalisto csapata, akik kopogtatással felül kerekedtek a New Day bandáján.

Big Show vs Roman Reigns

Mostanában rengeteg összecsapást láthattunk kettőjük között, amikben nagyrészt Roman tudta megszerezni a győzelmet. Ezúttal sem alakult másképp 3 Superman Punch-ot láthattunk egymás után, amit követően egy Spear-el földre tudta küldeni az óriást. Roman ezzel újra győzelmet aratott, vajon a főeseményen is képes lesz ekkora bravúrra?

A Backstage-ben ezt követően Kane-t láthattuk telefonálni, akik eléggé magyarázkodott a Vezetőségnek, amiért kiírta ezt a főeseményt. Ekkor a szervezet pár dívája érkeztek meg az irodájába, név szerint Natalya, Summer Rae, Alicia Fox és Cameron. Ezek a hölgyek nem tartották nem tartották fairnek, hogy nem kaptak lehetőséget a WWE Díva Bajnoki övért, viszont szeretnének egy Battle Royal-t, amiben eldőlhet, hogy ki a jogos kihívója Nikki Bella-nak. Végül Kane-t meggyőzték, aki kiírta jövőhétre ezt az összecsapást.

Sheamus vs Mark Henry

A Celtic Warrior és a World Strongest Man nézett ezúttal szembe egymással. Egy eléggé rövid összecsapás volt, amiben végül a győzelmet Sheamus szerezte meg a Brouge Kick-et követően.

A Backstage-ben Bray Wyatt-et láthatjuk, aki elmondja, hogy mi is az a félelem, valamint, hogy miért érezzük ezt a fojtó és fájdalmas érzést. Tudja mindenki, hogy ki is Bray, valamint, hogy mindenkin ez az érzés fusson át, amikor csak rá gondol, mert Bray a félelem új arca.
Szintén a Backstage-ben Renee Young készít egy interjút Ryback-el, amiben a Szupersztár elmondja, hogy nagyszerűen érzi magát Texas államban, ahol hatalmas siker lenne neki megszerezi az első számú kihívói jogot. Szóval a Big Guy nagyon éhes, méghozzá a két mostani ellenfelét fogja felfalni, hogy aztán megszerezhesse a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet.

The Miz vs Damien Mizdow

Elérkezett ez a pillanat is, amikor 1:1 mérkőzésen egymás ellen léphetett a ringbe Miz és Mizdow. Az utolsó csepp a pohárban a WrestleMania volt, ahol Damien kivágta a ringből a mentorát, aki ezt nem volt képes elviselni, így többször is nekiesett Mizdow-nak. A hetek során több támadást láthattunk, amik után végre megrendezésre került kettőjük között egy mérkőzés.
A csatában mindkét fél jól teljesített, ám végül a győzelmet The Miz tudta megszerezni a közönség nagy bánatára, amikor egy egyszerű fordítással pin-be fogta ellenfelét, aki nem tudott kirúgni 3 másodperc alatt.

Roman Reigns vs Ryback vs Randy Orton

A csata kétségtelenül hatalmasra sikeredett, amiben végül Randy Orton tudta megszerezni a győzelmet. A mérkőzésben megjelent a Vezetőség csapata, akik beleavatkoztak a harcba, ám mivel ez egy Triple Threat összecsapás volt nem lehetett diszkvalifikációval zárni a küzdelmet. Randy a nagy kavalkád közepette Ryback-et tudta kopogtatni, ám az ünneplésre nem volt ideje, mert Rollins egyből egy Curb Stomp-al esett neki a leendő ellenfelének.

Ezzel zárult a RAW, a Vezetőség pusztított a főeseményt követően, ám teljes egészében ez a RAW nem tartozik a legjobb hétfői adások közé. Sok mérkőzést láthattunk, nem pedig a jól megszokott dialógusokat és történetvonalakat továbbvivő szegmenseket. Csütörtökön a SmackDown jelentkezik, amit ismét majd egy hét múlva a Monday Night RAW fog követni, ahol már biztosan újabb csatákat jelent be a szervezet az Extreme Rules-ra.

Pre-Show

WWE RAW

40 című bejegyzés “WWE RAW 2015. április 6. – A húsvéti adás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kane volt,van,lesz.Nemsokára visszavonul,minden épeszű ember tudja.Előtte viszont,újra látni fogjuk a nagy vörös szörnyet tombolni,ez biztos.Sajnos utoljára..

  Kedvelés

 2. Neville és a Lucha Dragons nekem fel tudta dobni az adást, de amúgy tényleg nem voltak jók a mérkőzések. Bár én annyira már nem is a ringbeli teljesítmény miatt nézem, hanem a sztori meg a hangulat érdekel. Persze egy ritka fos meccs feltűnik (Reigns vs. Big Show), de ha mozdulatokra vagyok kíváncsi, akkor NXT!

  Rollinsnál fog maradni az öv az Extreme Rules-on, Cena is bajnok fog maradni. Még be sem indultak igazán a sztorik, és addigra sem fognak. Amit továbbra is rosszul csinálnak: Sok az unalmas meccs, Mark Henry jobberként, Shaemus ahogy van, Reigns totál felépítetlensége mind ringben mind karakterileg, dívák totál érdektelenek.

  Ha Kane sztori úgy alakul, hogy összeszidják, aztán fellázad mert elege lett, az tetszeni fog. Az jó dolog, hogy Reignst már nem tolják oda a címmeccsre, a közönség se rühelli már annyira. Az Orton vs. Rollins meccs az egyetlen, ami most főmeccsként szóba jöhet az ER-en, mert a jelenlegi nagy sztárok közül ők ketten a legjobbak. Viszont Rollins karaktere nagyon nem jó így. Eddig volt ugye a “Future” duma, most veri magát mint “Champion”. Felépítettek egy borzasztóan ellenszenves karaktert, aki tisztán alig nyer meccset, csal, sokan elverik, és még nagy is a szája. Ez a karakter szükségszerűen bukásra van ítélve, de az a baj az egésszel, hogy azután mi lesz? Mert utána fogalmam sincs, hogy mit lehetne kezdeni Seth Rollinsszal, a méltán utált, csaló és bukott ex-világbajnokkal. Vagy valami totális változásnak kell majd jönnie, vagy el fog tűnni ő is a süllyesztőben, mert érdekltelenné fog válni.

  Kedvelés

 3. Eléggé átlagon alulira sikerült az egész Raw. Ryback új mozdulata a ringből pofára esés, pedig ennél többre képes ez a pankrátor. ROYAL véleményével teljes mértékben egyetértek, valamint kiegészíteném ,hogy mostanában szinte minden pankrátor kímélő üzemmódba van helyezve. Roman Reigns mocskos unalmas már főleg az új mozdulata, a Tripla Supermen Punch, amit Lesnar óta használ, és a harmadiknál mindig benyalja a taslit. Remélem Extreme Rulesig összeszedik magukat. Valamint egy kérdés. Lesnar a Summerslamig tényleg nem jelenik meg? Really? Ilyen szerződést én is aláírnék… 🙂

  Kedvelés

 4. Hiányzik Brock Lesnar ez az egész így szart sem ér lemerném fogadni hogy az az 50 kg os tökmag meg fogja védeni az övét még egy ideig az a szerencséje hogy nem Brock Lesnar ellen kéne címet védenie mert szerintem le is adhatná, de elég lenne Roman Reigns ellene küldeni róla ne is beszéljünk mert tönkre tették a karrierjét az végett a kis 50 kg kis féreg végett köszi wwe!!!!!!!

  Kedvelés

 5. Borzasztó ami már itt megy! WWE fanok csoportos vitatkozása. ROYAL-nak adok 1 szempontból igazat, mert Kane tényleg 1 időre el fog tünni szerintem is. Olyan hosszú időre hogy vissza sem tér! Utóljára Undertaker ellen láttam a nagy vörös szörnyet 1 hell in a cell PPV-n! majd Edge kezte el aztán terrorizálni és a szörnynek ott lett vége! Kane szavatossági ideje lejárt. Ezt én sem örömmel állítom, de ez van és ezt el kell fogadni. Bármilyen idős és bármennyi WWE tapasztalata van kénytelen lesz befejezni. Az tény hogy többet is kihozhatnának belőlle és nem fair amit vele csinálnak.

  Kedvelés

 6. Neville első rendes meccse és Kalistóék lépcsőzésén kívül értékelhetetlen volt az egész adás pankrációilag. Kane körül történik valami azért, ennek örülök. Kecske és Ziggler után látom Deant is eltiltották, hogy gyógyuljon,,,,csodálatos. Sheamus MÁR unalmas, mintha semmi elképzelés nem lett volna felé azon kívül, hogy kapjon új külsőt, akarom mondani hajviseletet és ostoba módon a “dobjunk elé pár random arcot, akiket lenyom és majd lesz valami”, aztán nem lesz semmi. Igazából ami most legjobban foglalkoztat, hogy ennél hogy lehet még unalmasabb és pocsékabb Smackdownt összehozni, mert összefognak, az biztos. Alig várom. Szerencsére előtte lesz egy nxt, nagyon remélem kap újra adásidőt Crowe.

  Amúgy Royal, téged nem láttalak még nxt-hez írni. Szimplán kimaradt, vagy nem akarsz az új arcokban is csalódni?

  Kedvelés

  1. Ahogy írtad a végén.Elég csalódást éltem már át 20 év alatt az univerzumban,elég volt,nem kellenek újabbak.Így is fájdalmas látni a nagy öregek csúfos hattyúdalát…

   Kedvelés

 7. Hát megint csak egy szar adás volt, miért csak a ppv utáni Rawk és Smackdownokat tudják, nagyjából rendesen megcsinálni? utána 1 hónapig, megint nézhetetlen adások, aztán jön egy jó PPV, egy jó Raw, és aztán megint 1 hónapig semmi…. Rollins istenem, de jó karakter LENNE, LENNE HA AZOK A GÁGYÚ KREATÍVOK, ELVINNÉK MELLŐLE AZT A 2 BOHÓCOT, MEG A VÖRLD LARDZSESZT ETLÍTET, MEG A DIREKTOR OF OPÖRÉSÖNT, és hagynák hogy megcsinája azokat a fasza mozdulataitt, mert vannak nek jócskán, dehát nem használhatja őket, mert a 2 bóhocnak is valahogy szerepelniük kell, annak örülök hogy a végre NXT-sek kapnak lehetőséget, és remélem hogy Neville-t hamarosan valami övre ráküldik bár ez nem most lesz, kecske és müzli még jó 1 évig biztos uralkodni fog, úgy hogy majd 1 év múlva erre térjünk vissza, Lucha Dragons-t én nagyon megkedveltem, Kalisto meg brutál jó highflyer, remélem hogy hamarosan TT övet kapnak….. a meccsekről nincs véleményem, nagyjából mind átpörgettem, kivéve Neville és a Lucha Dragons meccsétt nem, annak örülök hogy Orton megy az ővért, bár annak az esélye hogy meg is nyeri, 1 a milliárdhoz….. Miz vs Mizdow feud még jó is lehett, bár ezt is elfogják baszni, mint a Stardust vs Goldustot, vagy a Brie vs Nikki feudokatt…. az adás kap egy 10/4-et…..

  Kedvelés

 8. Ha Seth Rollins egy ilyen kezdő tegyük hozzá jó technikájú pankrátort nehézkessen tud elverni akkor sr-től jobbra ne is számítsunk, mert megjelennik brock lesnar vagy reigns felveszi a nyúlpuskát! Brock Lesnarral egy fedett ketrecbe raknám ahonnan nincs menekülő útvonal és a paprika jancsi testőrei nem tudnak neki segíteni!

  Kedvelés

 9. Látok egy kis fantáziát abban,hogy a vezetőség megdorgálja kicsit Kane-t amiért össze vissza meccseket írt ki meg ígért be,aztán elege lesz a kutya szerepből,fellázad,rombol,majd eltűnik és köv adásban vagy visszatér nagy vörös szörnyként vagy eltünik egy bizonyos ideig…és csak aztán tér vissza,de akkor ultra brutál heel ként,ahogy imádjuk.Ha meg nem húzzák ezt meg,és továbbra is rongybaba marad…
  Engem felülmúlni bármiben is?muhahahaahahhaahah

  Kedvelés

  1. A te nagy hősöd már 47 éves haver.
   Az is csoda hogy egyáltalán még aktív pankrátorként van a szakmában,mit vársz még tőle?
   Majd közel 50 évesen visszatér a nagy vörös gép és elkezd tombolni,majd muhhhhahát mond az időnek?
   Csak a szakma szeretete miatt van még mindig itt,a monster már elment,és soha többé nem jön vissza.

   Kedvelés

   1. A világ tele van halott hősökkel

    Ő nem az.Ő egy kibaszott szörnyeteg,és visszafog térni lillácska,elhiheted nekem.

    MUAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Kedvelés

    1. Persze,majd biztos kockáztatja a testi épségét a hozzád hasonlókért.
     Gondolkozz már,mit gondolsz miért vette le a maszkját,hogy kevesebbet kelljen szerepelnie,már majd 50 éves,ez nem úgy megy,mint a mesékben,ez a kő kemény valóság kicsi csillag.

     Kedvelés

     1. Talán egyszer majd te is megérted,hogy ez nem egy rajzfilm,és Kane már nem jön vissza.

      Kedvelés

     2. Hehehe.
      Ez marha jó!
      Betyár egy dumád van öcsi,marha jó nézni ahogy próbálod kihozni a sodrukból az embereket.
      Holott te is tudod,hogy Kanenak már annyi.

      Kedvelés

     3. Úgy tűnik semmit nem tanult abbúl hogy letiltották innen az adminok…Pedig senki nem lépett fel ellene támadólag. Van ami nem változik…

      Kedvelés

 10. mert Bray Wyatt a félelem új arca?? Ne röhögtessen, nem győzte le UNDERTAKER-t, akkor mért lenne a félelem új arca?? De nagyképű….

  Kedvelés

 11. Basszus, már lassan ROYALt is felül tudnám múlni a WWE cseszegetésében. Mért nem Ryback vagy Axel a US bajnok? Igen az az Axel, aki egy idiótát kénytelen játszani, pedig látszik, hogy már magára talált mind a beszéd terén, mind a ringben. Ugyanúgy elcsesznek mindenkit azért, hogy Müzli tudjon szerepelni. Rollins bajnoki címének viszont nagyon örültem, mikor megszerezte a WM-en, már mindenhol volt világbajnok vagy Tag Team-bajnok. Reigns-et meg hagyjuk….

  Aki jó meccseket akar látni, messze elkerüli a WWE-t. Én már egy jó ideje az Impactet nézem meg néha a Lucha Undergroundot. A TNA végre összeszedte magát és egész jó meccseket rakott össze, a múltkori Bram vs Magnus kifejezetten tetszett, nem is beszélve a helyi Brock Lesnar (Lashley) és a helyi “Swagger-müzli”(Kurt Angle) meccséről. 😀

  Kedvelés

 12. Ez a Triple Threat meccs valami ritka szar volt.. senki nem csinált semmit,csak mindig kopogtatni próbáltak.. unalmas egy RAW volt.. 😀 Reigns – Big Show újra és újra és újra.. UNALOM! Kane vs. Randy?! ebből is az 1000. már..
  Cena bejött magyarázni, pihent kicsit aztán AA és mindenki tudta előre, hogy Cody nem nyer.. 😀

  Kedvelés

 13. A szánalmak tengerébe fulladt bele a wwe.

  1 azaz 1 nézhető meccs sem volt.Kane mikor nyert utoljára?Vagy a hegyomlás?Mikor?Én már nem is emlékszek rá.A giga csokigolyót ezért hozták vissza?Így fog visszavonulni,lúzer jobberként?Hatalmas grat…
  A vöröskét már most unom..semmi extra nincs benne,ezért kár volt visszatérnie.
  müzli jó darabig bajnok marad,hisz rég volt bajnok,hiányzott ez már neki.Pedig most lehetne igazán jó meccseket összehozni ezen a vonalon,de hát jobb egy örök bajnok…
  Most őszintén.Van olyan ember a földön,aki elhitte,hogy a csillaglány legyőzi őt???nincs
  ryback ritka nagy szopóágon van évek óta,pedig anno megérdemelten lett volna bajnok.Az erőltetett heel karaktere és a semmit el enm érő sokat vezstő széria után jobbnak látták a kreatívok,ha még 1 x megpróbálják ugyan azt a karaktert,amivel indított,de hát…sose lesz bajnok úgy gondolom.Ott van a baby face szuper kentaur,vipera matyi…ezeket nyomatják,az egyikük lesz a bajnok,vagy marad a júdás,a veszett kutyának nem jut csont most sem.
  Pedig egy ryback vs lesnart mindenki megnézne..Vagy az övért,ha úgy alakul,vagy csak simán magában.
  Wyatt következő áldozata vajon ki lesz?Remélem nem egy zs kategóriás mocsadék.Azt se értem,miért kellett a Wyatt famylinek feloszlania?Oly hamar..indokolatlanul..amikor simán volt még bennük néhány év.Hiányzik a támadásuk az uralkodásuk stb,de az egyéni karriier ugye jobban jövedelmező,és valjuk be Wyattak jót is tett,de azért rmeélem egyszer még összeáll a család,ha nem is az eredeti tagokkal,hanem pl 2-3 új arccal..tök jó lenne.Mondjuk harperka simán elférne ott,de mindez csak álom marad.

  Multkor belenéztem a viasat 6 os pankráció paródiába.
  fastlan rol volt szó (kicsit sincsenek lemaradva..) amit úgy harangoztak be,hogy gyorsító sáv:D majd gyorsuló sávra váltottak 😀
  Pár pankrátor magyarosan,dö rokkk,vagy döö rákkkk,cííííína,di anditékör LOL,az andertékör..:D
  rolllllllllllinsz 38 l el:D sztárdasz,ríbeck:D bréj/bráj wájett,1x még brájen wájettnak is mondták:D:D szétnevettem rajtuk a fejemet.Fullba nyomják a kretént,és még komolyan is veszik magukat,sőt el is hiszik,hogy amit csinálnak az jóóóó.

  Kedvelés

 14. hát mostanában nem voltak olyan borzasztóak a raw adások. kiváncsian várom hogy az egyik örök kedvencem Kane mikor lesz újra a kedvenc big red monster, az ördög kedvenc démona
  az adás szar volt sok meccs az összes átlagos nekem azért a főmeccs tetszett kreatívak nagyon az írók biztos volt hogy RKO nyer ha a farok superman nyer az se lett volna meglepi ha ryback nyer…. akkor lett volna érdekes. Neville és a Lucha dragons óriási hamarosan (talán a PAYBACK_en) tt öv közelbe lesznek
  tetszik ez az open challenge Cenatól és csak nekem fura hogy se kecske se ziggler se ambrose nem volt ott az adáson? várom az észrevételt ezzel kapcsolatban
  ahogy Foley mondaná: további szép napot!

  Kedvelés

 15. Ismét visszasüllyed a korábbi szintjére a RAW… Miért, mondd miért?
  Volt persze néhány kiemelkedő pillanat: Cena, igen Cena saját kis műsora, open challange. Ilyet mástól nem is nagyon látunk, ez biztos, hogy nem is a kreatívok ötlete, hanem szénáé… A meccs maga szar volt, de az alapötlet tetszik: egy bajnok, aki küzdeni akar…
  Másik jó meccs a Neville vs Rollins volt. Idáig még viszonylag elviselhető volt Rollins csicskáinak közbeavatkozása, de most ez kiakasztott. Rollins tehetséges, Neville tehetségesebb, vártam, hogy ez kijöjjön a befejezésen is, de nem, mert ez az undorító DQ megint közbeszólt…
  A Lucha Dragons is megunhatatlan, szerintem hamarosan TT címmérkőzést is kaphatnak.
  Ha már Rollins csicskái, Kane mintha távolodna az Authority-tól. Van egy olyan érzésem, hogy a jövőben még fog vörös maszkban pusztítani, ha ez így megy tovább… Majd szépen HHH kirúgja, hisz majd adja a meccseket a bajnoknak, aki meg nem akarja megvédeni az övét, és sírva rohan apucihoz, aki meg először csak rászól, majd összevereti szépen a többiekkel… Utána kb egy hónap kihagyás, felkészülés, stb, majd visszatérés alias Big Red Monster. Aztán ki tudja, talán a Summer Slamre összejön egy HHH vs Kane meccs is (valljuk be, ezek így még viszonylag egyenlő ellenfelek egymásnak, ha már a többieknek nem is…), ami után lehet eljön a nagy visszavonulás is Kane számára, ami egy viszonylag tisztességes búcsú lenne a ringtől… (ezt így kitettem angolul a WWE oldalára, hátha egy kreatív rápillant és eszébe jut valami hasonló, értelmes gondolatmenet, mert hogy ezeknek maguktól nem fog semmi ilyesmi, az biztos…)
  Annak is örülök, hogy nem Reigns nyert megint, sőt annak még jobban, hogy Orton megy az ER-re. Bár Lesnar is megérdemel egy visszavágót, csak akkor meg jöjjön vissza fulltime-ba, hisz ez a “felfüggesztés” is csak arra jó, hogy fél évig nem csináljon semmit…

  Kedvelés

  1. Szép történet, de Kane már soha nem lesz ugyanaz, mint 10-15 évvel ezelőtt, és ezt jobb ha mindenki felfogja, és elfogadja. A jelenlegi Rosterből az egyik legrosszabb “seller”, a mozdulatai lomhák, lassúak és szögletesek. Minnél tovább próbáljátok hitegetni magatokat azzal, hogy egyszer még pusztítani fog, annál nagyobb lesz a csalódás, amikor egyszercsak öltönyben bejelenti, hogy “as diretor of operations” visszavonul és nem látjuk többé.

   Kedvelés

   1. Még 1 x utoljára látni fogjuk nagy vörös szörnyként,ez 100%Imádja a munkáját és imádja a rajongóit is,Tudja,hogy mindig mellette álltak és állnak is több mint 20 éve.Tudja,hogy tartozik nekik,tartozik nekünk,és tartozik magának is azzal,hogy ha eljön az idő,utoljára úgy lássuk,ahogy megszerettük,ahogy imádtuk és imádjuk.A pokol kedvenc démonaként.

    Kedvelés

    1. De HHH-et legaláőbb nem erőszakolják bele hétről hétre eg meccsbe. Láttad Kane hogy ugrik bele az RKO-ba például? Én is bírtam de el kell fogadni, hogy kiöregedett és a jelenlegi szerepe a fölösleges határán ingadozik.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek