WWE RAW 2015. augusztus 3. – Brock Lesnar üzen az Undertaker-nek

RAW_1158_Photo_164-3768978163San Jose, Kalifornia. A RAW eheti adása megemlékezéssel indul, a nem rég elhunyt Hall of Famer “Rowdy” Roddy Piper tiszteletére összegyűlt a WWE teljes rostere, felsorakoztak a bejáratnál, együtt a main és az NXT pankrátorai, mind Hot Rod-os pólót viselve.

A 10 gongszót követően egy összeállítást láthattunk Rowdy karrierjéről, sikereiről. Meglepő módon a képekről nem vették le a a szervezet által kiközösített Hulk Hogan-t sem.

A ringbe a WWE világbajnoka érkezik, akit a közönség meglepően jól fogad, ami a bajnoknak is meglepetés. Felcsendül a thank you Rollins. Vissza is tekintünk az “Orrtörő adásra”, ahol Seth elég rendesen elintézte a térdével Cena arcát. “Csakis egy ember képes engem lelassítani, az pedig Seth Rollins.” – fényezi magát. Nem győzi ismételni milyen jó, sőt még egyszer megnézzük a múlthét legnagyobb pillanatát. Az állítja, a SmacDown-on csak azért kapott ki, mert benne volt a rossz érzés John miatt, de ilyen többé nem történhet. Majd kihívja a sérült szupersztárt a SummerSlam-re, ahol mindkét cím lesz a tét: a WWE nehézsúlyú világbajnoki öve és az Egyesült Államok országos címe.

Seth azzal folytatja, ez a hely, San Jose az, ahol ő megnyerte a világbajnoki övet. De itt volt az első nyílt kihívás Cena részéről, az első US Open Challenge. Miért ne lenne nyílt kihívás a World Heavyweight címért? JoJo lép oda hozzá, aki megerősítést kér. Meg is kapja, van rá engedélye a Vezetőségtől, ugyanakkor kikötések is vannak. Az elmondottak alapján El Torito-val nézhetne szembe, meg is szólal a mexikói kis bika zenéje, aztán elhalkul. Újabb zene szólal meg és érkezik az ember, akit a gravitáció elfeledett, a szuperhős Neville.

Neville vs Seth Rollins (WWE World Heavyweight Championship)
Talán a bajnok kezd erősebben, de Adrian gyorsan képes reagálni és még gyorsabban támadni. Egymást követik a látványos kaszkadőrmutatványok. Sőt, Neville 3-ig lent is tudta tartani ellenfelét, ami valószínűleg egy hiba volt, mert a bíró két és felet mondott. A publikum viszont pfujolt. Az angol ismét fölényben, Red Arrow, 3-at számol a spuri, de Rollins lába a kötélen. A tömeg még egy Red Arrow-t követel, amit meg is kap, a kihívó azonban ezúttal árnyékra vetődik és jön a Pedigree. A mérkőzés győztese és továbbra is világbajnok Seth Rollins, akit amilyen jól fogadtak, most akkora utálattal engedik távozni.

Los Matadores & The Lucha Dragons vs New Day & The Ascension
Mondhatni visszavágó múlthétről. Akárcsak ott, most is a kommentátorok vendégei a Prime Time Players. Maga a rkőzés is hasonló volt, csak az eredmény változott a SmackDown-hoz képest. a Trouble in Paradise után a heel-ek tudtak nyerni.

The Bella Twins (w/Alicia Fox) vs Charlotte & Becky Lynch (w/Paige)
A “forradalmár” csapat úgy mutatkozott be, mint a Submission Sorority (nem félreérteni!! 😀 ). Az eseményeket a B.A.D. is figyelte a backstageben. Látványos meccs volt, nevüket nem megcáfolván Charlotte és csapata szerezte győzelmet a Figure-8 feladásos fogás után.
A falak mögött JoJo Sasha-ékat kérdezi az iménti mérkőzésről. Az NXT női bajnoka emlékezteti, múlthéten ő kényszerítette feladásra Paige-et. Naomi szerint a riporter marhaságokat kérdez, majd a díva kihívást intéz Paige felé. Arról is beszél, a világ úgy gondolja Ronda Rousey a legkeményebb nő, pedig szerinte a valóság az, hogy ők azok, a B.A.D. csapata.

A szorító stúdióvá alakul és a következő műsor a Miz TV, melynek műsorvezetője azzal kezdi, ez a show csak a második legnagyobb lehet, és ha nem lenne Piper’s Pit, akkor nem lehetne ma Miz TV sem. A szupersztár ezután hangnemet vált és elsorolja saját érdemeit, s magát a következő Interkontinentális bajnoknak nevezi. Szerinte az lenne a legjobb, ha Ryback azt tenné, mint Daniel és lemondana a címéért, mert nem képes harcolni. Végre rátér a műsorra és behívja Kevin Owens-t. A volt NXT bajnok nyalizással kezd, miszerint nagy rajongója a Miz-nek és az összes filmje megvan neki Blu-Ray-en. A műsorvezető azt kérdezi, mi baja lehet vele Cesaro-nak. KO azt mondja, a svájci egész egyszerűen irigy. Apankrátor eleget hallott, megszólalnak ba szirénák és érkezik ő is a ring felé. Miz meglepődik, mert Cesaro általában meghívja, míg behívják, ettől függetlenül azonban üdvözli őt. A svájci megnyugtatja, nem harcolni jött, csak a gyáva Owens-szel beszél. KO kifejti szerinte miért féltékeny rá a pankrátor: “Azért, mert valamit nem sikerült megtenned, és most nem John Cena legyőzéséről beszélek, bár azt se tudtad megtenni, hanem ez a több évnyi áldozat, s közben mennyi esemény amiket elmulasztottál… Csak tudod, nem érdekes mennyire keményen hajtottál vagy mennyire vagy elszánt, sose lehetsz olyan mint én mert nincs hozzá meg a természetes adottságod.”
Cesaro így reagál: “Kevin, egy valamit tisztázzunk, nem vagyok irigy rád. Inkább szégyent érzek, mert mikor elsőtálsz a meccsedről nem csak az ellenfeleddel vagy tiszteletlen, de az egész WWE Univerzummal, és minden egyes szupersztárral aki valaha is ringbe lépett. Most komolyan, kínos vagy.” Owens feláll a székéből ami el is borul, bár Miz is rásegít. KO szerint az a kínos, hogy ő többet ért el itt 3 hónap alatt, mint Cesaro 3 év alatt. A svájci figyelmezteti, attól hogy ez egy talk show, még mindig egy ringben vannak. Szóval lehet futni vagy harcolni. Le is veszi a zakóját. Miz azt mondja erről szól a show, mire a két pankrátor egyszerre kiált rá: “Kuss legyen!!!”. Kevin azt mondja, bárhol és bármikor harcol, de csak ha van jutalom. Elmenne, de a svájci utána szól, hogy ez az amihez a legjobban ért. Miz még kicsit felpörgeti az eseményeket, majd KO támad, de Cesaro jönne a Swing-gel, amiből az NXT-s csak nehezen szabadul majd megfutamodik.

Beletekintünk Ronda Rousey múlt hétvégi meccse utáni eseményekbe, ahol a lány 34 másodperces győzelme után ismét Rowdy-nak ajánlotta győzelmét. (Erről egy hosszabb cikk is készült korábban, amit az oldalon megtekinthettek.)

Mark Henry vs Rusev
“El sem tudod képzelni mekkorát sebzek” – mondja Mark Henry bevonulózenéje. Sajnos nem ezt látjuk, hanem hogy a WWE egyszerűen nem tudja mit kezdjen a világ legerősebb emberével, sajnos. A volt világbajnok szinte meg sem érintette Rusev-et, aki hamer megnyerte a mérkőzést. Henry, mint jobber? Vicc…

King Barrett vs Zack Ryder
Barett szerint ellenfele lehet ugyan az internet királya, de korona nélkül mit sem ér. Nem volt túl hosszú a meccs, a Bull Hammer után a ring ura győzedelmeskedett.

A szorító közepén Paul Heyman, aki szerint a SummerSlam főeseményét az Undertaker követelte ki. Ezzel visszatekintünk a DeadMan visszatérésére. A manager szerint ez már nem az az Undertaker aki huszon éve volt. Ez csak egy dühöngő Taker, aki nem képes elfogadni, hogy nem tudja legyőzni a fenevadat. A két héttel ezelőtti RAW-ra tekintünk vissza, ahol az egész roster kellett a két harcos szétválasztására. “Hölgyeim és uraim, a DeadMan sosem békélhet meg, mert nem fogja elfogadni, hogy nem képes legyőzni az ügyfelemet, az egyetlent, aki most már a 22-1-ben az egyetlen, aki megtörte az Undertaker megtörhetetlen szériáját a WrestleMania-n, hölgyeim és uram, ő Brock Lesnaaaaaaaaaaaaar!” Ezzel érkezik is a korábbi világbajnok, és amíg itt van San Jose az új Suplex City!
A fenevad felkapja az acéllépcsőt, majd behajítja a kötelek közé. Bemászik a ringbe majd rááll a lépcsőre. Paul emlékeztet minket, mikor Brock és Taker utoljára meccseltek, a DeadMan-t kórházba vitték. Egy évbe telt, míg rendbe jött. Amit pedig eddig nem tudtunk, hogy Undertaker felhívta Mr McMahon-t, mert akart egy visszavágót a WM-re. Vince azonban azt mondta, tegyen le róla, mert tudja mi lesz ha Brock újból szembenéz vele. Ezért az Undertaker megtámadta az ő ügyfelét a Battleground-on, hogy mégis kikényszerítse ezt a visszavágót. Ez a meccs túl nagy a ‘Mania-nak. Heyman azt ígéri, nem csak az évszázad, de a mindenkor visszavágója lesz ez, mikor a DeadMan ellátogat Brooklyn-ban  Suplex City-be, ahonnan nem egy év lesz visszatérni, hanem rámegy a karrierje.

Paige (w/Submission Sorority) vs Naomi (w/B.A.D.)
Mikor Naomi kihívta az angol lányt, úgy gondolta képes lehet arra, amire Sasha egy héttel ezelőtt. A dolgok azonban másképp alakultak, mikor Paige hárított majd jött a PTO, ami után ellenfele kopogott.

Az adás közben kikerült a Facebookra egy interjú Stardust-tal, amiben a zakkant szupersztár felteszi a kérdést, ki lenne az ő hőse, ha nem Neville? Ezután a Zöld Íjász, azaz Stephen Amell Twitter bejegyzését láthatjuk, ahol azt írja “Ok, Stardust, te akartad. Találkozunk a következő hétfőn.” Cody többek között azt a képregényes kijelentést tette, hogy “cserben hagytad ezt a várost”. Mint tudjuk, ez az íjász szövege. No de, kérdem én, hogy fér meg két Arrow egy ringben? (Green Arrow, Red Arrow).

A következő összeállításban Rowdy élete előtt tisztelegtek.

A backstageben Dean és Roman is tisztelegnek Roddy előtt, s közben üzennek ellenfeleiknek. Odalép hozzájuk Orton, aki annyit kér tőlük, Sheamus-t hagyják meg neki.

Roman Reigns, Ambrose & Orton vs Bray Wyatt, Luke Harper & Sheamus
A RAW eheti főmérkőzésén a face-ek a Wyatt családdal és azok “ellenségének ellenségével” néznek szembe. A dolgok a harmadik felvonásban, azaz a második szünet után kezdtek izgalmassá válni, mikor az Apex Predator lépett kötelek közé. Poer Slam, Backbreaker, majd egy DDT a második kötélről Wyatt-nek. A Vipera tekerek, mire érkezik Harper, de őt Ambrose támadja. Dean a ringen kívül földre kerül, de jön Reigns. Közben Sheamus bepacsizza magát, de Roman is eléri Randy-t. Elkapja az írt egy slammel, majd hamar kipenderíti a kötelek közül. Reigns felpörög, egyedül intézi el a heel-eket, de a kelta hátbatámadja, hogy kopogtassa – sikertelenül. A face feláll, Superman Punch! Érkezik Harper, aki lerúgja a játékban lévőt. Hozzá azonban ismét Dean érkezik, akit Bray kapna el, de nem állíthatja meg. A vipera is beér a ringbe és RKO Wyatt-nek outta nowhere!!! A szorítóba Sheamus kúszik be, akit elkap Roman egy Spear-rel: 1-2-3, face győzelem.

83 című bejegyzés “WWE RAW 2015. augusztus 3. – Brock Lesnar üzen az Undertaker-nek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mai smackdown nevetséges. Rusev rúgás után mindig jön az accolade most nem jött. Vajon ki nyer meg a meccset, na vajon ki nyeri meg a meccset, ki nyerheti meg a meccset egyedül (Rusev-Roman meccs).

  Kedvelés

 2. Ez egy tűrhető adás volt. Három meccs tetszett: Rollins-Neville, TT és a főmeccs. A dívák is jók voltak.

  ROYAL véleményét meg kb. most olvastam el utoljára. Szánalmas már a Wyatt imádat és a vad Reigns gyűlölet. Pedig a kedvence nem csinált az ég egy adta világon semmit, Reigns meg ezerszer többet és bár tényleg mélyről indult, már jobb a ringben, mint a “jövő”.

  Kedvelés

  1. Miért Reigns mit csinált? hagyjuk már, ringben szánalmas, ha meg a mikrofont meglátom a kezében, már zárom is be a böngészőt, nehogy szem és fültanúja legyek a szánalmas promójának. mert nagyon tré.

   Kedvelés

   1. Nem tudom, hogy te miben méred egy pankrátornak minőségét. Szerintem az a jó pankrátor, aki a mikrofonnal is jól bánik, és a ringben is nagyot alkot. Ki az, aki nagyot alkot szerintem? Nos az, aki olyan dolgokat csinál, amihez látszik, hogy felkészülés, erő, ügyesség, akrobatika kell. Én azt nem tudom értékelni, ha valaki csak rohangál, lökdös meg pofozgat. Wyatt ezen a mérkőzésen ezt csinálta (régen amúgy jobb volt). Amit én értékelek, azok az ugrások és az emelések/dobások. Reigns ezen a meccsen Harperen dobott egy suplexet, és adott Samoan dropot. Ez teljesítmény, én ezt értékelem, Wyattől ilyet nem láttam ezen a meccsen. Sokat rohangál ez igaz meg kiabálgat, de a Sister Abigail technikailag egy zéró finisher mozdulat. Még Cena AA-jét is nehezebb kivitelezni, olyan dolgokról, mint a german suplex vagy az f5 meg ne is beszéljünk.

    Reings nem jó a mikrofonnal, a ringben is van hova fejlődnie, de rajta legalább látszik, hogy akarja, egyre többet mutat, egyre kevesebbet fetreng, több emelést csinál (a battlegroundon 6 dobást csinált Wyatten). Közelében sincs annak a szintnek, amekkora push-t kapott az év elején, de koránt sem olyan szar, mint amilyennek sokan beállítják. Úgyhogy cseppet sincs igazad, de fröcsögj tovább nyugodtan.

    Kedvelés

    1. Reings csak a rokonságának köszönhetően juthatott ekkora push-hoz. Miért egy olyan pankrátornak szánnak main eventer szerepet, akinek még fejlődnie kell? Igazad van, tényleg színvonalasabb valamivel Román. De valakiben már nagyobb tehetség rejlik és jobban megérdemelné a nagy meccseket. Rengeteg ilyen szupersztárt tudok mondani. De nyugodtan diszlájkoljatok csak és élvezzétek ahogy müzli meg román diadalmaskodik.

     Kedvelés

     1. Egyetértek, hogy nem kéne neki a push, és vannak nála jobbak. De sokkal rosszabbak is. De nekem inkább ő, mint Cena vagy Ziggler vagy Sheamus, akik tényleg szar az in ringjük és nem is fejlődnek. Roman legalább csinálja és fejlődik. Ez is valami.

      Kedvelés

    2. Tipikus csőlátás..csak azt látják itt egyesek,amit akarnak..3 x nem írom le..
     Wyatt jó a ringben,jó mikrofonnal a kézben.Ő a jövő muahahahahahaha

     Kedvelés

 3. http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/08/foto-ryback-serult-terde.html?m=1

  Neki itt befejeződött a bajnoki lét..Mielőbbi jobbulást neki.Vajon ki lesz az új bajnok?
  Költői kérdés volt.Természetesen müzli lesz az interkontinentális bajnok is,az us és a nehézsúlyú bajnoki cím után ezt is bezsákolja.Aztán a díva övet is elveszi,miért ne alapon,majd a tt övet is,hisz ő egymagában egy 100 tagú cirkuszi társulat.Így a létező összes öv egy embernél lesz,az univerzum megmentőjénél…

  Kedvelés

 4. Kevin Owens azért nem verte le Müzlit, mert az első vereség után kevesebb Cena-s pólót adtak el…habár énis vennék egy Cérnás pólót otthonra, ha pont fel kellene mosni a konyhát jól jön.
  Mcmahonék, bocsánat, mekmehemék* csodálkoznak hogy a rajongók háromnegyedének nem tetszett az adott PPV adás, meg hogy nem veszik a WWE network-öt,hiszen csak 9.99. Igazából lehetne egy dollár is, akkor sem lenne fényesebb a helyzet, mert hát ki akar fizetni egy kritikán aluli,szar adásért. Én most kurva nagyot csalódtam a szervezetben, a kedvencemet arra vesztegetik el h meneküljön meg csaljon minden egyes meccsén, pedig egy jó HF, végre WWE Bajnok, rohadt jó beszélőkéje van (azt az egyet nem sérelmezem, mert a promói tényleg 10/10) de így már komolyan a face turnjét várom.
  Rusev a wrestlemania-ig verhetetlen volt, de azóta gyengült a karaktere, ami megint csak egy hiba, mert akkor mi értelme volt ennyit nyomatni ezt a veretlenségi dolgot…
  Nagy meccsei lehettek volna, de így már csak Ziggler jut neki.
  Mark Henry-t 2havonta ha látjuk az csoda, de akkorsem 5 percnél tovább. Nem is bánom, szerintem egy kategória Kane-el és (tudom most elátkoztok) szerintem Undertakerrel is. Mindhármuknak vissza kellene vonulni. Idei Wrestlemanian UT meccse sem volt olyan elképesztő, mint szokott. Bár ez a Lesnar feud nem rossz, nekem tetszett hogy az egész rooster nem volt elég ahhoz hogy kettejüket megállítsák. De afellől kétségeim vannak, hogy milyen meccset produkálnak idén. Kane meg egy pusztító gép volt, emlékszem mikor leverte Ortont a Wrestlemanian, Chokeslam a felső kötélről, öröm volt nézni. De aztán jött a maszk levétel és kb. megalázta az egész karrierjét ezzel. Egyre lomhább lett és mostmár azt mondom hogy ő is volnuljon vissza. Bár nem azt érdemelte volna, hogy egy napig legyen WWE bajnok, de hát ez van.
  És mindezek tetejében még egy övet össze mernek vonni? ilyen hülyeséget már majdnem 2éve nem csináltak.
  Szóval ja, elég nagyot csalódtam

  Kedvelés

  1. Voltak brutális arcok a wwe történelmében,de olyan mint Kane,talán 1 se.Hiába lesnar a bestia stb,amit Kane leművelt a 20 éve alatt..és ahogy mindezt tette..kegyetlen.
   Dicsőséges lesz a pillanat,amikor bekerül a legendák csarnokába.
   Most úgy gondolom,még 1 x utoljára visszafog térni a nagy vörös szörny,és bosszút áll mindenkin.
   Azt se tartom kizártnak,hogy az ss en feltünik,és beleavatkozik a tesoja meccsébe.Szét darabolja lesnart,és igy kialakulna akár egy 3 as feud,mivel nem Takernek segítene ezzel Kane,hanem magáért állna bosszút lesnaron,de így Taker bosszúját venné el..lesnar meg azt kapná amit megérdemel.
   Beteges ötlet mi?Kane biztos visszafog térni,ha nem is a ss en,ami pedig óriási lenne!előbb vagy utóbb visszajön,még 1 x utoljára pusztítani.
   Neki is Undertakerral együtt jövőre kell vagy kellene..visszavonulnia..
   Én lehet,hogy telhetetlen vagyok,de még 1 x utoljára látni akarom őket együtt akciózni…
   Álom édes álom…

   Kedvelés

   1. henrynek vége..róla le kell mondanunk.Ő már nem lesz bajnok..nem kap már normális karaktert,nem rakják már be egyik fő sztoriba se..ő már most olyan mint az egykori NAGY khali…sajnos egy nevetséges szánalmas óriás bohóc akit mindenki megver…kár érte,sajnálom,mert nem ezt érdemli,nagyon nem ezt érdemli!
    Ő úgy fog eltünni innen,mint az említett úriember…nem lesz neki méltó búcsú,se normális lezárás..
    Viszont a 2 démonnak biztos megadják ezt.Örüljünk ennek.

    Kedvelés

   2. Jerishow vs Brothers of Destruction mekkora volt. És csak egy szimpla smackdownon adták le. Mostanába még ppv-n se látsz olyan Tag team meccset…pedig nem is olyan régen még jó csapatok is voltak, de aztán megszerezte az Usos az öveket és azóta hányingerem van a TT meccsektől.
    Egyesülhetne a Brothes of Destruction újból, de minek? hogy a new dayyel meg a Los matadoressel legyen meccse? valahogy az utóbbi két csapat alkalmatlan lenne erre, ahogy a prime time players is és még sorolhatnám. Ascension talán szóba jöhetne, habár nekik is annyi, mert mindig megverik őket. Pedig januárba még a 2 Dx-es legendát is leverték…
    Ambrose-t még bírom,de neki nincs most jó feudja. Román meg nevetséges, pedig a Shieldben bírtam,de mára már kiderült h a másik kettő miatt volt igazán jó csapat, Román mindig csak a végén egy spear és kb. ennyi. Hogy lehet rajongani érte?
    Randyvel nem tudnak mit kezdeni, legalábbis én ezt érzem, majd kiderül mi lesz vele
    Legalább nem HHH csicskája

    Kedvelés

 5. “Kevin, egy valamit tisztázzunk, nem vagyok irigy rád. Inkább szégyent érzek, mert mikor elsőtálsz a meccsedről nem csak az ellenfeleddel vagy tiszteletlen, de az egész WWE Univerzummal, és minden egyes szupersztárral aki valaha is ringbe lépett. ‘

  Cezaro megmondta a frankot

  Kedvelés

 6. Na akkor..
  Rollins vs. Neville türhetö volt de könyörgöm engedjék hogy Rollins használja a régi mozdulatait, meg ez a Pedigree.. HHHnél is utáltam, de ahogy Seth csinálja no comment..

  Tag match:Esküszöm a nyú déj meg az Ascension a türhetö, Kalistot meg egyénibe nézném meg, biztosan kapna annyi pusht mibt ttbe 😃

  A diva meccsek hozták a szinvonalat bár kezd uncsi lenni egy kicsit

  Cesaro vs. Owens meccset várom nagyon, de hát Ko karaktere kiakaszt. Ez a menekülös, nyalizos szart elkéne feledni és egy pusztitot csinálni belöle aztán jöhet egy Owens vs. Lesnar mecxs (szép álom). Cesaro meg maga a pankráció brutális amiket müvel😃. Ez a meccsnek adna egy pluszt ha mondjuk az US övért menne, de hát az jo helyen van Szina papánál

  Amit Henryvel müvelnek az vicc kategoria

  LESNAR vs. TAKER oszinten nem nagyon foglalkoztat, de Heyman promoja megint ütött

  A fömeccs elment. Ambrose a favoritom, simaszk a táskával nagyon hiteles, Reigns még tanulja a speart, a Wyatt family nekem most nem hiteles, Orton meg már unalmasabb mint Cena

  10/5

  Kedvelés

 7. Én azt mondom,jobb lenne eltörölni az összes övet.Persze nem benoitosan,visszamenőleg mindent..Elvenni az aktuális bajnokoktól és annyi.
  Annak nincs értelme,hogy hosszú hónapokon át olyanok uralkodjanak akik nem érdemlik meg.És itt nem csak arról van szó,hogy kiket rühell vagy kedvel az ember.
  müzli…szánalmas.Be kéne már fejezni ezt az egész kabarét,amit ő csinál.
  júdás még éretlen..nagy pusht kapott,bajnok lett,és jó pár hónapja az..majd jön müzli..
  lesnart bírom,de amikor ő volt bajnok pffff 2-3 x jelent még és annyi.
  Amikor puncika volt bajnok,na az tényleg kritikán aluli volt.Több mint 1 évig…közbe meg a veszett kutya többször is elverte,bizonyítva ezzel is,hogy sokkal jobb tőle,csak ugye a csicska…jött és annyi.
  Másik vonal.A 2 kis öv anno mindig pörgött,nagy nevek voltak bajnokok,de az elmúlt években elértéktelenedett.Szintet esett,már nem azt jelentette egyik öv se mint anno.
  Aztán ugye “rangot” adtak az öveknek,hogy ismét felfuttassák őket.És mit csináltak?2 baby face fejedelemnek adták az öveket..merem nektek állítani,kecskepofa a mai napig bajnok lenne ha Kane nem intézte volna el..
  Azon a vonalon pedig olyan jó meccsek lehettek volna!Már maga a létrás meccs az övért jó volt,csak még 1 hónapig legalább hagyni kelett volna,hogy kibontsák a sztorit.Sok eber termett ott hirtelen,oda lökték őket és annyi.Pedig még harperke is lehetett volna bajnok..na,de persze jobb,hogy kecskepofa lett az,az üzletnek ez volt jó..
  müzli meg..kritikán aluli.Legyőzte besenyő pista bát aztán nyílt kihívás stb.Jött a medvebocs és a szart is kiverte belőle,persze tét nélküli meccseken..hogy máshogy.
  És most,olyan erős volt a kihívók mezőnye..Cezaro,tsz paraszt,medvebocs..és mind elrontották..mert egyik se lesz bajnok,müzlinél marad az öv,amit meg is dupláz..
  Legalább láttuk Cezarot kibontakozni.Az ő meccsei nálam az év legjobb meccsei között vannak.
  A tt vonal egy vicc.2 tehetséges csapat van,szópóág illetve fél szopóágon,míg a majmok ott nyüzsögnek és egymás közt cserélgetik az öveket,mint anno a turbó rágós papírokat..
  Utoljára a team hell no volt az a csapat,amire azt mondtam,ez igen.jerishow jutott róluk eszembe hehe.de jobbak voltak tőlük,pedig imádtam őket is..
  Azóta meg…Cezaro meg kid voltak még jók,de nem annyira mint ez a két kretén.
  Am amerika mániásokban annyi potenciál volt..ritka jó csapat volt az övék..na,de tudjuk mi lett belőlük.giga csokigolyó+hegyomlás is ku.. jó csapat lett volna…ahogy a 2 vadember is..de nem lett egyikből se semmi.
  Helyette vannak ungabungák,torreádor siratók,3 nyomorult,a pp jobbak mint voltak,de nincs bennük annyi,mint amennyit beléjük képzelnek..doom ivadékok kuka sajnos,maszkos törpék a kukáéban vannak félig..ki van még?és ki lesz?
  Nincs értelme ennek se.
  Az öveknek nincs már értelme rég.

  Kedvelés

 8. Egész tűrhető raw volt !!

  A rollins-neville meccs egész jó volt, izgalmas és pörgős meccset hoztak össze nekünk !

  Sajnáltam hogy a new day nyert, remélem a SS-en egy jó kis tag team meccs lesz majd a luchaval az élen.!!

  A bella twins pedig akármilyen gáz egyszer nyerhetne már meccset mert így elég szánalmas !!
  Henry pedig egy állat volt !! RÉGEN !!! kezdeni kéne valamit vele pl. lehetne US bajnok vagy valami !!
  Esetleg ryder és barrett is csinálhatna már valamit mert elég uncsik !

  A főmeccs nekem tetszett, végre láthattam egy kis wyatt-orton csatát !!
  Reméljük a smackdown is jó lesz !!

  Kedvelés

 9. Hát ez is mi volt? na de előre megsúgom azért adok már plusz pontott mert szena nem volt itt, ezért már megérte megnézni 😀

  Rollins open challenge, nem gondoltam volna, azon felröhögtem hogy El Toritot akkarta kíhívni, de aztán Nevillel jó kis meccsett összehozott, tudtuk hogy itt nem fog nyerni, de azért a legtöbbet kíhozták a meccsből… az is vicces volt hogy a közönség Thank You Rollinsozott, itt nem is ő a legnagyobb heel hanem széna a szuperhős :D, azon a pólón is jót röhögtem, összeségében ez nem volt rossz kezdésnek u.i: jól értettem az SS-en Title vs Title the winner takes all meccs lesz? kezdek félni, ugye tudjátok miért, bár remélem hogy nem igazolódik be, nagyon remélem 🙂 u.i. u.i.: az a Pedigree az szörnyű, adják már neki vissza a curb stompot bakker, az egyik legjobb finisher volt…

  A tag meccsett átpörgettem, nyert a nyú dáj, juhéj, ennyi értelme is volt 😀

  A Cesaro vs Owens feud jó lehett nagyon, kíváncsian várom hogy mi lesz belőle

  Rusev vs Henry úristen mit csináltak Henryből, ez már azért elég megalázó, Slater többet csinált volna szerintem a meccsben mint ő, pedig anno még Takerel is meccselt a WM-en, meg Lesnaral is feudolt , mostmeg mi lett belőle, hu te jó isten

  A csajok meccsei voltak megint az est legjobb meccsei, már sorozatban 6szor ha jól számoltam, itt nagyon felvítték a színvonalatt, a pasiknál meg nagyon levitték 😀

  Heyman megint milyen promót lenyomott te atya úristen, csoda hogy nem fulladt meg, hogy bírta ezt egy szuflával elmondani, ez az ember a mikrofon király, hatalmas 😀

  és a jön a főmeccs, egyszer elment, nem volt egy nagy durranás, face győzelem, azt ennyi

  összeségében nem volt egy baromi rossz adás, de nem is estem tőle össze, szövel legyen közepes, 10ből 5 pontott adok rá….

  Kedvelés

  1. a Cena vs Rollins title for title-t SS-re bizony jól értetted, rendesen meg is hűlt bennem a vér. remélem csak a szája jár és nem lesz ilyen meccs. (hivatalosan még nincs ilyen bejelentve) több mint valószínű hogy lesz Cena vs Rollins, de remélem csak 1 címért, nem mindkettőért. egyiküket sem szeretném dupla bajnokként látni.

   Kedvelés

    1. Kane-t például régen láttuk, vagy táskabeváltás is jöhet, akár övcsere után akár no contestben véget ért meccs után. De ez csak spekuláció.

     Kedvelés

 10. Leszek oltások,de nem értem mi bajotok Reigns spearjával.
  Szerintem jól csinálja,Goldbergével vetekszik.
  Talán nem olyan jó mint az övé de Edgeénél mérföldekkel jobb.
  Írtátok hogy csak nekifut az ellenfelének,és ellöki holott ezt inkább Edge csinálta.
  Reigns inkább beleszáll az ellenfelébe és felökleli.
  Elvakít titeket az utálat.

  Kedvelés

  1. Edge nem volt akkora hogy kivitelezze a goldberg-féle speart.A római azért nagyobb darab ember.De Edge-nek is megvolt a spear “stílusa” és nem feltétlen volt rossz

   Kedvelés

   1. Nem mondtam hogy az,imádtam Edge-t és a spearjait is de Reigns jobban csinálja,és igen ebben közrejátszik a mérete is.

    Kedvelés

 11. Lagymatag adás volt. Igazából csak Heymant jöttem magasztalni. Csodálatos volt a szegmense. De minek kellett Brocknak még a lépcső is, hogy nagyobbnak tűnjön? Paul így is a fellegekig emelte, év promója volt.

  Rollins nem elég jó színész még most sem. Lerí róla, hogy rühelli ezt a szerepét, de legalábbis sokkal szívesebben lenne face. Valóban, az minden téren jobban illene hozzá. Az a marginális baromság pedig remélem csak egy iszonyat nagy szívatás, hogy SS-en a meccsükön egy dupla győztes fog kijönni,,,,,remélem még egyesítik is az öveket, és az IC-t pedig kukázzák Ryback miatt. Nevilles meccse viszont egész jó volt, tűrhető pusholás a nagyfülűnek.

  TT kör is jó lett volna, ha nem azokat […] Ez nem egy jó gimmick, hogy a szimpla idegesítésen alapoznak. Koffi is milyen jól tudta tartani Kalisto tempóját, simán sokszorosa lenne benne, ha engednék neki, nem méltó a mostani szerepe önmagához. A végen kívül tényleg nem is lenne sok bajom vele, ha nem tudnám, hogy a Felemelkedés is csak helykitöltőnek volt ott,,,,,őket is csak az menthetné meg, ha a régi gimmickjüket visszakapnák. Dragons pedig sosem fog elérni semmit, mivel mexikóiak, hát igen, és még Hulk rasszista. Végülis Vince engedi, hogy bármilyen rassz szerepelhessen, de azért a nyertesek mindig a krémből válogatottak.

  Női részleggel pont az történik sajnos, amitől féltem,,,,,az új csajokat emészti meg és nem ők fogják a többieket új szintre emelni. Most még egy darabig tart a lendület, és látunk még dupla meccseket, de nemsoká már csak egy lesz, és azután pedig az is csak 3-4 perces. Nem fog változni itt semmi.

  Kevin-Ces feudot maximálisan támogatom. Antonio -igen, még mindig Cesaroról beszélek- pont az a pankrátor, akit nem korlátoz le az, hogy egy nála másfélszer dagibb ellen kell meccselnie. Kevin karakterét pedig remélem pont emiatt a feud miatt tették ilyen elfutkosósra, hogy itt felemelkedjen. De azért azt kimondatni vele, hogy minden Miz film megvan neki dvd-n, ha az nem lehetett olcsó. Bár nem is tudom. Kev a múltkorokban promózott egy olyat, arra, hogy Cena megverte másodjára is, hogy ezt ő igenis a családja miatt tette. Tehát áttételesen elismerte, hogy nem engedték neki a történetírók, hogy nyerjen, és ha mégis megpróbálja akkor csókolom. Hát igen, azon az eladások a hányadék Cena termékekből,,,,

  Főmeccs egy egyszer elmegy volt. Senki nem mutatott sokat, és egybe se tudnék kiemelni semmit. Randy a kiégés szélén. Harper is helykitöltésnek van ott, ráadásul jelen esetben még Wyatt is. Sheamus nem is értem minek van egyáltalán képernyőn annyira unalmas. Deanről már megint lekerül a felső,,,,kicsit olcsó trükk. Ez kéremszépen Romanről szólt, egy ideje már nem volt meccse emlékeim szerint, neki is kellett befejeznie. Viszont én nem temetem. Tudna ő szórakoztató lenni saját magától, de akkor is csak ha van mellette valaki, akit bír. Kategóriákkal felszabadultabb, ha Dean a közelében van. Karaktere pedig lenne a kreatívok remek mondatai nélkül is, dehát Vince nagyon szoros pórázon tartja őt sajnos.

  Pepper, ha Royal nem is hagyja abba a wwe követését, szerintem én egy fél éven belül igen. Ez egyszerűen nem állapot. Ez a szégyenletes agonizálás számomra elviselhetetlen. Royal jól mondta, itt a Fandangok és a Bellák járnak jól, a színvonal pont az ő tehetségi szintjükre van degradálva, ők elvannak, elteszik a nagy suskát és nem problémáznak azon, hogy ők igenis többre rendeltettek. Ha itt nem változik semmi, akkor tényleg láttam mindent, amit a wwe kínálhat, minden más csak koppintása korábbi jeleneteknek. Pedig nem nézem én régóta, de mégis úgy érzem, hogy ezalatt a nem is folyamatos 3 évem alatt már látom a kört, ami körül ismétlődik minden. Alkalmanként feltűnik egy Kevin Owens, tol 1-3 jó meccset és eltűnik a középmezőnybe. Hát ez van.

  Kedvelés

  1. Az adás végén remélem mindenkinek leesett, hogy Dean itt az elhunyt legenda emlékére igenis ivott volna a győzelemre egy sört, Roman is értette a poént. Dehát pg van kéremszépen, nem szabad itt vandálkodni.

   Kedvelés

  2. leírtad nagyjából azt amit gondolok, szokás szerint. 🙂 Owensen én a múlt heti NXT után gondolkoztam el, szerintem is szándékosan adják el most ennyire negatív karakternek. miután debütálásként kétszer is leiskolázta Cenát, a közönség túlságosan megkedvelte és azt akarják hogy Owens maradjon heel. ezért bevetették azokat a tipikus ingerlő dolgokat amiktől a közönség megutálja mielőtt még valami antihős lenne belőle, abból van is van már elég, erős heelből viszont kevés. éshát mit mondjak, működik. 😀
   az eléggé elszomorít amit a Lucha Dragonsról írsz, hogy a rasszuk miatt nem kerülhetnek bajnoki pozícióba. 😦 tényleg megkedveltem őket, Kalisto egyszerűen lenyűgöző, TT vonalon most őket tartom a legjobbnak. Vince papa tényleg nyugdíjba mehetne már. :/
   Royal véleményével amúgy semmi bajom, joga van leírni amit gondol és általában olyan 50%-ban egyet is értek vele, de a hangvétel most a szokásosnál is bicskanyitogatóbbra sikerült. egy bizonyos szintig szórakoztató a stílusa de most átlépett nálam egy határt. a poént nem vette, hiába a a röhögős emotikon, és elkezdett csípőből alázni. a menstruálós beszólása meg (már törölték) feltette a pontot a i-re. a múlt heti “csak azért ajnározod békapofát mert jó pasi” után még ezt bedobta, ezek után nem mossa le magáról a szememben hogy szexista. innentől nincs vele dolgom.

   Kedvelés

   1. High Flyereket mindig is csodáltam, mert egyszerűen tényleg olyat művelnek, amit nem értek, hogy hogyan lehetséges. Ők tényleg olyanokat tesznek az asztalra, amit nem lehet szimpla gyúrással elérni. Főleg, amit Kalisto szokott, egyszerűen imádom. De most őszintén, soroljuk fel, a nem fehér -max szamoai- amerikai bajnokokat az elmúlt időkből, akik mellesleg nem HHH kreálmányai. Ruseven kívül senki, ő is üdítő kivétel volt, ezért is sajnáltam annyira, hogy el kellett buknia az övet, vagyis hogy Cena ellen és pont Wrestlemanian. Egyedül a TT vonalra engedett be pár feketét most, meghát ezelőtt is USOéknál volt majd egy évig a két öv, ennyi értéke is volt. Most még kevesebb. MIkor meccselt utoljára rawon vagy sd-n a PTP? Hagyjuk is. Vince egy hihetetlenül nagy képmutató. Csakis a profitra megy rá és ha a hírneve sérül, lásd Hulk, azon nyomban tagadja ki a sérült sejtet magából. Nem tudom mit csinálna, ha róla szivárogtatnának ki hanganyagokat, amin őszintén beszél a bajnokválasztásairól.

    Kedvelés

    1. kíváncsi vagyok hogy ezek után mi lesz a gawkeres sztori vége. tkp ha a gawker nem szivárogtatja ki azt a felvételt akkor Hulk még mindig ott van ahol volt. ebben nekem az a frusztráló hogy otthon, a négy fal között mindenki azt mond/csinál amit akar amíg azzal nem árt másoknak. kifelé nem ezt a példát mutatta, a fekete kollégái/barátai is kiálltak mellette hogy nem kéne ennyire komolyan venni ezt, ismerik Hulkot és szerintük nem rasszista. legutóbb, nem sokkal a halála előtt Roddy Piper is kiállt mellette. ez a bulvárszenny legalja hogy így teszik tönkre egy ember karrierjét, egy kiszivárgott magánbeszélgetés alapján. (de különben jól értem hogy a n…..-ezés is azon a felvételen volt? elég kusza nekem már a történet.)
     ezek után tényleg nem tudom mi lehet a vége, amíg csak a szexvideóról volt szó addig adtam némi esélyt a gawkernek, de így hogy miattuk egy legenda hullott a semmibe, hát, Hulk helyében én is leperelném róluk a kisgatyát is. (pedig a gizmodot, az io9-t és a wired-et szeretem, ezek mind gawker blogok, kár lenne értük – is.)

     Kedvelés

     1. Teljes szívemből gyűlölöm a niggerezést. A fekete társadalom előszeretettel használja, akár kötőszókként, ha nekik szabad, akkor másnak miért nem? Na mindegy, ahogy észreveszem a szerkesztők figyelnek azért, hogy ne legyen semmi direkt pankrációtól eltérő az oldalon, szóval nem is mennék bele jobban.

      Kedvelés

     2. én is gyűlölöm a niggerezést, a rasszizmus ostoba dolog. Hulk hibázott és ezért fizetnie kell, csak abban nem vagyok biztos hogy ilyen sokat. az előző hsz-ban inkább sajtóetikai oldalról közelítettem a dolgot és a gawkeren volt a hangsúly. de akkor ezt a témát tényleg hagyjuk, túlságosan bonyolult… könnyű félreérteni ha az ember nem fogalmaz tűpontosan.

      Kedvelés

  3. A normális értelmes véleményeket mindig szívesen olvasom el,ami az adásról szól,nem pedig más kommentelő véleményéröl..
   A törpe sárkányok mexikóiak,és ezért nem lesznek bajnokok?Ezt a kijelentésedet nem értem.A nacsó zabáló del rió (akinek a hiányát mostanában kezdem el érezni,bár sose bírtam,jó meccseket tolt és igazi aljadék heel,na és a face karaktere még aljadékabb volt a heeltől,ami nagyoon ritka) is volt bajnok,nem is 1 x,ő is mexikói.Ray misteryo is volt bajnok stb
   A többivel egyetértek.
   Persze,hogy ismét lekerült a felső..párszor már bevetették ezt a trükköt,amikor már olyan unalmas semmilyenné vált egy karakter..
   hipócska bajnok lesz,de addig még azért összekéne hoznia valamit,mert jelenleg egy also b kategóriás,hézag kitöltő kis valami,nem pedig pusztító heel..mint ahogy beharangozták.Ja,meg lesnar féle állatot akartak csinálni belőle.Jelentem,nagyon nem sikerült.

   A wwe nagy bajban van.Papírforma meccsek,gyenge sztorik még gyengébb karakterek.Tehetségesebbnél tehetségesebb pankik hullanak el,miközben a 2-3 mozdulatos majmok ott parádéznak a rivaldafényben állandóan.
   Egy kérdés.A doom ivadékok ki szerint rossz csapat?A csámpás uralkodón kivül..üde színfolt a tt vonalban ez a 2 bolond,és ritka nagy szopóágra tette öket a papa..Ez lesz amíg él,vagy amíg vissza nem vonul…triple h ha tejhatalmat és szabad kezet kap,akkor lesz csak itt tényleges változás,minden téren..de addig a befásult pénzéhes dagobert bácsi uralkodik és dönt sorsok,karrierek felett..

   Csak nekem nem hiányzik kecskepofa?és az örökös yes yes yes?Megvagyok nélküle.

   Kedvelés

   1. Mexikóiakra kitérve: volt bajnok Rey Mysterio is, Alberto del Rio is, Eddie Guerrero is, ha jól tudom Chavo Guerrero is, Carlito is volt valami bajnok, Melina a csajoknál is volt bajnok, Eve Torres is a csajoknál azt hiszem, és ha jól tudom a Bella ikreknek is van valami latin vonaluk…. szóval voltak itt mexikói latin bajnokok bőven 😀

    Del Rio nem volt rossz panki ahogy te mondod, csak az a baj hogy egyből szinte mindent megkapott, Mitb táska, WWE öv, Rumble győzelem, szóval rengeteg mindent, közben alig volt pár éve a cégnél, és ez sokaknak nem tetszett, majdnem eljátszották ezt Reingsel is, de szerencsére még időben észbe kaptak…

    Sheamus jelenleg sehol nincs, azért Rollins messze jobb táska tulajdonos volt, és legalább vele megvolt a tervük, jól fellett építve az egész táskás sztori meg minden, de most semmi, semmi és semmi nincsen a táska körül, semmi hiteleség sincs az egészben, hisz folyton kikap Sheamus, elrohan, stb… ebből egyhama még nem lesz váltás, azt most megmondom, ahhoz még sok víznek kell majd lefolynia a Dunán, majd max jövőre majd újra visszatérünk erre….. a Lesnar féle állattság az nagyon de nagyon nem sikerült, ha azt akkartak belőle csinálni, ehelyett egy nyámnyila elfutos kis beszari karakter lett

    – Tehetségesebbnél tehetségesebb pankik hullanak el,miközben a 2-3 mozdulatos majmok ott parádéznak a rivaldafényben állandóan. – ezt nagyon jól megfogalmaztad, kezdjük is a legfőbb 2 mozdulatos emberünkel, mister szuper széna, hány de hány tehetségett tett már tönkre ez az ember, nem kezdem el sorolni mert itt lennénk egész nap, rengetegett, a legújább áldozata ugye Owens volt, és lehett hogy most Rollins lesz az, sőt szinte biztos sajnos, bár remélem hogy WWE övett soha nem fog kapni, mert az nagy szégyen lenne, utána Reings a shieldben nagy kedvencem volt, most sincs különösebb bajom vele, de kezd nagyon monotonná válni, az üvöltes ütés spear kombináció, jó lenne ha valami kis életett is vinne az egész karakterébe, és megtanulna végre beszélni, és nem kapna push-t, hanem Wyattal szépen elmeccselgett, és majd 1 év múlva megnéznénk mennyitt haladt, de addig nem kéne semmilyen öv közelébe engedni, meg Rumble, Mitb semmi, csak szépen feudolgasson és fejlődjön mert van hova :), utána Berratta és a Ring győzelem, ami kb semmit nem ér, itt bohóckodott Truthal, aztán le jobbolt neki, mostmeg jobberek győz le, sok értelme van, inkább kapta volna meg Neville, sokkal több értelme lett volna, mert aztán annak nincs hogy a Ring győztes jobberektől kap ki, meg jobberekett győz le 🙂

    Az illuminátusok qrva jó csapat volt az NXT-ben, nagy reményekett füztem hozzájuk, aztán látjuk mi lett, Lucha Dragons egyben az egyben ugyanaz, nagy remények, szopóág, és helyette nyomassuk a homokos and év apja duót az kell a népnek, meg a nyú déjt, a tehetségekett meg megint csak dubhatjuk ki a kukába, brávó Vince papa, brávó

    A yes yes nekem sem hiányzik, Bryan jó pankrátor volt, de ez a maszlag már nagyon idegesítő volt, pedig a Team Hell NO-s időszaka alatt, nagyon bírtam, de ez a kecske pofa, meg yes yes, meg a rengeteg push amit kapott, az túl sok volt, jobb hogy egy kicsitt kiment a forgalomból, de azért remélem hogy a karrierjének még nem lesz vége….

    Kedvelés

    1. mexikóiak: na, azért ez így jobban hangzik már. nem szívesen gondolom azt hogy a Lucha Dragons nem lehet bajnok, én azért még reménykedek. reményhal… 😛

     a yes mozgalommal már nekem is tele volt az életem. bírom Bryant mert szeretem a high-flyereket, energikus kis ágyúgolyó, kitartó, etc, de a yes mozgalom nekem már túl over volt. több rivaldafényt vett el más pankrátoroktól mint amennyi indokolt lett volna.
     azt olvastam különben hogy Bryan saját orvosa már visszaengedné, de a wwe orvosa még nem. ő mindenesetre készen áll. tuti vissza fog jönni csak pár hónap kérdése, és ezzel megint rendesen fel fog fordulni a roster meg a sztorik.

     Kedvelés

    2. Most tehát müzli lesz az egyetlen,aki egyszerre világ és us bajnok…minden övet egybe olvasztanak..így is tré az egész de ezzel..ha tényleg meglépik,és müzli csilliószoros bajnok lesz ismét..még több pankráció rajongót mérgesítenek fel.Az us övet bukja el,ahogy kell,hagy legyen más is bajnok,hagy pörögjön az a vonal is.Legyen Cezaro a bajnok és feudok sokasága legyen az övé,na,de müzli….
     Ricki papa rekordját simán megdöntik vele és ez baj,de a kisebbik baj..Maga az a tény,hogy már több mint 10 éve egy verhetetlen szuperhős,egy 1000000000 x os bajnok…egy baby face fejedelem,érinthettelen stb már nagyon unalmas,és ezt ők is tudják,de tovább nyomatják,mert sok kis 5-6 éves kap rohamot tőle,annyira boldogok lesznek amikor felcsendül az a ratyi zene,kijön,tiszteleg majd kiszalad és szonokol a semmiről..
     Nála nagyobb kamu panki nincs és nem is lesz..2-3 mozdulattal olyan karriert csinált,vagyis csináltak neki,hogy elképesztő.Ő még 50 évesen is itt lesz sőt 60 évesen is bajnok lesz..őt nem lehet elzavarni.Ő mindig itt lesz és mindig bajnok lesz.
     Aztán elneveznek róla egy övet.baby face övecske címmel,mellyel ott lesz az arca,és ami nagyobb rangot jelent bármilyen övnél.És persze ezt is csak és kizárólag ő fogja birtokolni amíg él,s még utána is.Lefogják klónozni,és jön a müzli 2-3-4-5 majd 111 és így tovább.Ő mindig ott lesz.És mindig bajnok lesz.Ja és mindig csak 2-3 mozdulattal..
     Csak így tovább,ez kell a népnek,nehogy más legyen a bajnok rajta kívül..

     Kedvelés

 12. Rusev Henry egy vicc az egész! Aki régóta nézi a wwe-t látta hogy Henry mire képes! Régen egy pusztító volt mint egy tornádó! Bokákat tört nekiment bárkinek következmények nélkül! Most meg mi van? Ki kap ettől a bolgár ruszki korcs disznótól!
  Neville vs Rollins: Amatőr hiba és kár hülyének nézni az embereket ezzel hogy eljátszák azt hogy Neville nem vette észre hogy rollins elgurul onnan! Papírforma mecs volt!
  Tag team: Lucha dragons és doom ivadékok között lehetne egy mecs a kötelező kihivói dologért! Paige nyert ennek örülök!
  Barrett vs Ryder:Mindketten jobbat érdemelnének minthogy töltelékmecseket adjanak nekik!
  Six man tag team: Reings a kamu spearrel unalmas! Menjen az edzőterembe és nézze meg legalább 100szor hogy kell Edge vagy Goldberg módra csinálni, mert az csak szerencsétlenkedés! Orton karaktere unalmas, kellen pár új mozdulat! Sheamus ezzel a karakterrel nem hiteles! Harper vergődik! Ha nem lenne sérült Rowan ők ketten lehetnének a best tag team! Wyatt egy undorítő hajléktalan? Ha ő a félelem új arca akkor én vagyok a mikulás! Lopott gyenge és kiszámítható kombinált mozdulatai vannak és nem hiteles! Beszélni tud igen és promózni! Inkább adjanak rá öltönyt és egy örültebb karaktert és lehetne felkonferáló!
  Arra alkalmas! Hmm talán………………………..

  Kedvelés

  1. Amúgy nekem az jutott eszembe, hogy lehet, hogy azért csinálja Roman másként a Speart, mert nem akarják Edge sorsára juttatni. Már így is volt egy sérülése, és ha vissza kéne vonulnia egy hasonló nyaksérülés miatt, az nagy cumi lenne a WWE-nek :-??

   Kedvelés

   1. Amit kentaur csinál az nem faltörő.Ez egy gyenge neki rohanás,nyugger stílusban.Lepattanna sokakrol ezzel..ha nem segítenének neki mindig normálisan a mozdulat kivitelezésében.
    Amikor pl a hegyomlásnak adott egyet..az meg elvágódott..közben meg az ő faltörője gerinc törő..
    Mivel nincs neki saját mozdulata,így beérte egy közkedvelt mozdulattal,amit többen is csúcsra járattak.
    Edge és kentaur között fizikailag nagy a különbség,és nem az erősebb az izmosabb a kigyúrtabb csinálja normálisan a mozdulatot..A sérülés az hazavágta az egész karrierjét,ez tény.Lehet féltik a kis kedvencüket ott fent,és ezért beérik a faltörő negyedével..Ez van.

    Kedvelés

    1. Hallod Royal mért nem ugrasz bele a Dunába!! Szerinted Edge miért vonult vissza annak idején? Ismétlem magam nem tehet róla hogy ilyen Speart kell be adni szerinted kap ő is egy nyak sérülést mit tudnak kezdeni vele? Néha Néha mielőtt egyes emberek kinyitják a szájukat gondolkodni kellene azon mit beszélnek.

     Kedvelés

  2. Nem muszáj nézni a WWE-t. Ha igazi bunyót akarsz látni ott a UFC… Unom hogy mindenki szidja a WWE-t akkor minek nézitek?? Gondolom senki nem kötelez rá.

   Kedvelés

 13. A megemlékezésen Big E háta mögött az Finaly volt? Nagyon hasonlít rá, de lehet, hogy van valami aktív pankrátor akit nem ismerek :-?? Franc se tudja.

  Kedvelés

 14. Kezdeném Royal nevű felhasználó comentjével, haver ha te jobban tudod csináld meg!!! Nem fikázni kell!! Nem kötőszkődni!! hanem csinálni menjél ki mutasd meg csináld jah és állj oda a szemébe mondjad hé Roman halod ritka szar vagy szerintem utána nem nagyon beszélnél így biztos vagyok!!! Szóval Rolins szegmensével vicc az egész, Open Challenge az övért és pont Neville jó pankrátor és tehetséges de nem tudott volna valaki más ki jönni Ambrose,Reings,Cesaro, Sheamus,Orton valaki ki jöhetett volna és szét kaphatta volna na mind1, TT volan hát ezt hadjuk mert mindenért ők a hibásak és ennél jobb storyt írhattak volna, Díva vonal ezt legalább nem baszták el, Fő meccsre ugrok nem volt rossz Reings végre kezd vissza jönni arra mikor fel oszott Shield, Husky Harris hadjuk mert ezért kapott ki Reings,Ryback és ez hívta ki Takert szánalom egy karakter

  Kedvelés

  1. Neville szerintem kapott most egy jó lehetőséget, inkább örülj neki. 🙂 tekintsd ezt a push részének. eleve megírták nekik ezt a feudot Stardusttal, nem csak random meccseket kap hanem kapott egy sztorit is meg egy menő képregényes spotot ami kifejezetten bíztató. igaz egyelőre nincs rajta túl sok hangsúly mert nem övért megy és Lesnar + Taker a központi téma. azért nem a felsoroltakat küldték Rollins ellen mert egyértelmű hogy RAW-n nem történik övcsere, az ilyesmit PPV-kre tartogatják plusz más sztoriba vannak beleírva. azért én pontozással simán Neville-nek adom ezt a meccset, javarészt ő dominált és szerintem jó kis harc volt igazán. 😉

   ami meg Royalt illeti, idézem az ő szavait kb 2 héttel ezelőttről> “ne is törődj vele, ez nem helyesírásverseny.”

   Kedvelés

  2. Royal, nem értem mit pattogsz a helyesírásért, hisz a múltkor te mondtad, hogy kit érdekel a helyesírás, ez nem helyesírási verseny.

   Kedvelés

 15. Lenne egy kérdésem ( nem szemrehányásként és nem követelőzésként ) csak a szöveg a raw-hoz mikor lesz látható ???

  Kedvelés

  1. Ti olyan telhetetlenek vagytok vazze.Én ránéztem az oldalra,nem volt feltöltve az új adás,hát megnéztem máshol.Aztán ujra ránéztem,és látom már itt is fent van,és leírtam a véleményemet.Nem volt szöveg és?Anélkül is mennek a videok..érted mi a szitu..
   Ez már nem az 1. és nem a 100. eset amikor valaki szemrehányást tesz,célzást vagy mást a szerkeztőknek.Ők is csak emberek.Ne várd már el te se,hogy egy csettintésre fent lesz minden,azonnal..Örüljünk neki,hogy egyáltalán feltöltik a videókat,és ha tudnak írnak ismertetőt.Ez is nagy dolog.Annak kell örülni ami van,nem pedig mindig még többet akarni..

   Kedvelés

   1. Mondtam hogy nem célzás volt csak tudod engem érdekelnek hogy mondanak a pankrátorok csak németes vagyok és nem értem !!!!!

    DE mondtam hogy nem célzás !!!

    Kedvelés

     1. Nem kell ” full perfekt englishül” tudni,csak turelmesen kivarni,mig felkerul a video is,es az osszefoglalo is.

      Kedvelés

     2. nem hiszem hogy ezt gondolja, ő sem ért belőle egy büdös kukkot sem. :>
      de ha kíváncsiak vagytok és épp itt fényesítem a rezet, szívesen fordítok pár mondatot ha még nincs kint a cikk. én sem vagyok éppen full perfekt, de azt még pont megértem amiről beszélni szoktak. (interjúknál már neccesebb, olyankor nem figyelnek oda annyira az artikulációra mint az adásokon, azoknak általában én is kétszer futok neki hogy minden meglegyen.)

      Kedvelés

 16. most kezdtem el nézni, de már az elején két dolgon is szakadok: Rollins pólóján, és azon hogy az univerzum azt skandálja: “Thank you Rollins!” sose szerették még ennyire, és ehhez csak be kellett törni Cena orrát. :DDDDD

  Kedvelés

 17. Ritka szar adás volt.Kibas ott sok volt a duma,már mindjárt az eleje 20 perc. Már az első meccsen látni milen külömbség van egy senki szájhős és egy szupertehetség között.mikrofonnal Nevill is tudna bánni ha akarnák,NxTben kellett neki néha.

  Kedvelés

 18. Szép és jó megemlékezés volt,ahogy kell s ahogy illik.A video összeállítás is jó volt.
  Hol volt Taker,lesnar,Sting stb?Hol?Miért nem jelentek meg ők?Sting még úgy ahogy mentséggel szolgál mivel csak lóg a levegőben meg nem állandó tag,de a másik kettő?
  Akármilyen karaktert nyomnak,akármilyen sztoriban vannak benne,akkor is meghalt egy legenda,egy sporttásuk.Persze a pénz,na meg ha 1 helyen lennének egy időben,hiteltelenné válna a sztorijuk pffff szánalmas

  Ritka ratyi adás volt.Ki hitte el a világon,hogy a tünde megveri a bajnokot?Ki?Senki.Értem.

  giga csokigolyó miért van még mindig itt?Kitől nem kapott még ki?Kit győzött le?Mikor?Látta valaki?Szánalmas amit művelnek vele.Pedig egykor buldózer volt,ma meg árnyéka egykori önmagának…

  beretta vicc ország királya is szánalmas.Bírom,jó bunyós,de ennyi?Ez lesz megint éveken át?Ez 0,sőt még annyi sem.

  A tt vonal van a legnagyobb szarban,mindenki látja.Egy doom ivadékokat meg egy törpe sárkányokat hogy lehet egy lapon említeni a majom matadorokkal,meg a 3 nyomorulttal?Hogy??

  A fő esemény..egy vicc volt.Mintha egy kabarét láttam volna.Kicsit rontott az öszképen a Wyatt familynak az,hogy hófehérke a menekülö heel ott van melettük és szorongatja a mib táskát és nagyzol..Jobbat nem találtak 3.nak a meccsre?Nincs senki?rózsa lesz ugye állítólag a 3.tag..mikor akarják bevetni?Csak a ss-en?Ja,Sting meg valszeg nem lesz..
  Ez egy kabaré volt.Az,hogy megint félmeztelenül vergődött békapofa..máshogy már nem tudják eladni,csak így?Meg ez a kötélröl vissza pattanózsdi tiszta ratyi.Már unom ahogy erőlteti ezt a bolod,őrült karaktert..igen,rá eröltetik,el kell játszania,de miért nem tud megújulni?
  Multkor kezdtem már megkedvelni,de most ismét szintet zuhant nálam..Úgy látszik már csak erre jó..meg arra,hogy fedezze és kinyalja a tesokája seggét adásróll adásra újra és ujra..bezzeg amikor belőle verik ki a szart,nem szalad oda kentaur..miért is tenné?
  1 pozitivum van pepper csajszi,figyeld.Simán felkapta és földhözbaszta harperkét,ami jó volt.
  kentaur a legunalmasabb karakter jelenleg,pedig ott van müzli is,akinek az ortörése javított valamelyest a kinézetén he he
  Egyszerűen szánalmas,erőltetett,unalmas az egész karaktere.Fekszik ringen belül,kivül,eltünik superman ütés lol meg lopott faltörö,üvöltés stb és ennyi..Nem tud megújulni.Mérhetetlenül nagy pusht kapott a legelején,amit egyszerűen nem tud használni,mert egy nyomorult.Én az uncsi tesoját kavicskát se bírom,sose bírtam,megjátszós műműjer,de voltak jó meccsei,sok mindent letett az asztalra,és szórakoztató valamilyen szinten,de ő…Na meg,hogy még mindig csicska…es uniformisban somfordál elő anézök közül.Nem szólt neki senki,hogy vége van a csicska ..nek?
  Ő olyan mint a kincs ami nincsben a kis kopasz katona,aki nem tudja,hogy már rég véget ért a 2.világháború..
  Úgy látszik neki is egy emberes Bud Spencer tockos,pofon kopmbó kell,hogy észhez térjen.
  vipera matyi kimélve van?Vagy nyugdíj előtt áll?Alig csinált valamit.Mintha ott se lett volna.Persze rko meg lóf..ismét volt,hogy ne lett volna.Ilyen langyi karaktere se volt még ennek se mint most.Pedig anno milyen jó feudot nyomott a halott emberrel..Most meg egy nayg 0.
  hipócska..kritikán aluli,a legszánalmasabb,leggyengébb mind közül.Nem értem most se,hogy akarnak belőle bajnokot csinálni amikor log a levegőben a karaktere..
  harperke.A haverja vörös szakáll volt ilyen,hogy minden kötél lehuzást benyalt,és látta,hogy kifog zuhanni,de oda szaladt,meglepődött fejet vágott majd kizuhant..újra és újra és újra ja,és újra.
  Most eléggé vissza volt fogva,gyámoltalannak tűnt..ezzel is milett.
  Na és a jövő.Imádom,de nem vagyok elfogult.Wyatt most szart se ért.Mintha ott se lett volna.Ha valaki mondja,hogy ő Wyatt el se hiszem.Egy nagy 0 volt most..Mi értelme volt ennek a meccsnek?Ja,hogy face diadal,aham,értem.

  Remélem azért a ss en jó meccset tolnak.Muszáj nekik.

  Kedvelés

  1. Ha Mark Henry nem lenne így rommá gyengítve, akkor ő simán bevinné azt a Bud Spencer pofont
   🙂 Egyébként lassan ott tartok, hogy ROYAL kommentjét jobban várom, mint magát a cikket. 🙂 Szinte mindenben egyet értek:). Egyébként Ryback hiánya szerintem nagyon érezhető az utóbbi pár hétben. Ő vitt egy kis színt, különlegességet az adásokba Cesaro mellett. Főleg mióta elkezdett a legfelsők kötélről ugrálni. EgEgyébként van egy olyan érzésem, hogy azért rakták ellene Showt és Mizt, hogy a BG-n egyszerre emelje shell shock-ba mindkettőjüket. Annak idején széna csinált hasonlót Show-val és valakivel. Talán SS-en láthatjuk is majd ezt a momentumot.Azt pedig nagyon sajnálom, hogy Henryből ekkora csicskát csináltak. Tensai káttű. Pedig annak idején mekkora király volt

   Kedvelés

   1. Jó látni,hogy valakit érdekel a véleményem.
    A veszett kutya döglödik 1 hónapja vagy régebb ota..az a vonal halálra van itélve,az öv lóg a levegőben.Remélem hamar felépül,de ha nem,akkor azt kell tennie mint kecskepofának.
    giga csokigolyó régi meccseit is mindig jó újra nézni,de ez a mostani formája mai évek óta tart…szánalmas.Ha korábban meglépik a tt csapatot vele és a hegyomlással,már nem itt tartana egyik sem..Mikor voltak utoljára bajnokok?Évekkel ezelőtt…és talán már nem is lesznek.
    Én azt mondom,hogy a legnagyobb csicskák bo dallas rózsa fanszőrzet stb jobberek mind jól járnak.A szemünkben senkik,0-ák mert azok,mégis hülyére keresik magukat.És a wwe fő porondján csinálják ezt..szal a pénz nagy úr.A legnagyobb…

    Kedvelés

  2. ma a szokásosnál is morcosabb vagy, dupla bal lábbal keltél? egyszer egy hónapban vereségre bookingolják a favoritodat, és nekiállsz hisztizni meg köpködni mindenre és mindenkire mint egy kevinowens. 😀

   Kedvelés

   1. Egész jó hangulatom van mostanában,ahogy ma is.A kommentekbe nem szoktam belevinni a hangulatomat,ezt benézted.
    Az egész adás kritikán aluli volt.A véleményemet írtam le,mindenről és mindenkiről ahogy szoktam,a jövőről is.Őt se kímélem,hiába kedvencem,most szar volt.
    Viszont a te kis kedvencedet is bántottam megiiint,ami nem tetszik neked he he

    Kedvelés

     1. Ja,hogy akkor ez a bajod.Aha,értem.Majd kihevered.
      Míg az egyik a jövő,addig a másik elveszik a jelenben..

      Kedvelés

    1. különben nem értem lassan én sem hogy minek nézed. zárkózz be a szobádba az attitude era DVD-kkel, hüppögj egy zsebkendőbe hogy régenmindenjobbvolt, és ragadj meg a múltban egymagad.

     Kedvelés

     1. nekem pedig szabad többet nem társalogni veled. nem, nem jött meg te szexista szociopata, sikerült elmenned személyeskedésbe, gratulálok. mostantól ignorállak mint Kane-t. további jó szórakozást.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek