WWE RAW 2015. december 21. – Slammy Díjátadó

raw151221

A WWE RAW 2015. december 21.-én egy visszatekintéssel kezdődőik, amiben ismét végignézhetjük az előző hétfői adás főeseményét, ahol Roman Reigns képes volt ismét megszerezni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet…Azonban a mostani adás nem csak a Big Dog és a Kelta párharcáról fog szólni, hiszen elérkezett a Slammy Award díjátadó ideje, ahol a nézők szavazatai alapján jutalmazzák a cég elmúlt egy évének legkiemelkedőbb Szupersztárjait és Díváit.

Az arénába először Stephanie McMahon érkezik, aki a bevonulását követően mikrofont fog és elmondja, hogy a mostani Slammy gálán több jelölt is harcba szállhat azért, hogy a rajongók szimpatizálása miatt megkaphassa a méltó elismerését, ami nem más lesz, mint egy Slammy trófea. Ezt a pillanatot beszürkíti az, hogy Roman Reigns egy nagyon komoly verésben részesítette a férjét, Triple H-et a TLC eseményén, amit követően a RAW-n kiosztott egy kemény Superman Punch-ot a 70 éves Vince McMahon-nak. A hölgy szerint Ők, a McMahon-ok nem törődnek bele a vereségbe és nem fognak a földön maradni senkivel szemben sem…Viszont a mostani adás ne az ellentétekről és a viszályokról szóljon, hanem az ünneplésről. Azonban Steph nem tudja folytatni a mondanivalóját, hiszen érkezik az arénába Roman Reigns kezében a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övvel. A Big Dog szerint ezúttal nem csak a Slammy Award-on ünnepelhetjük, hanem az új WWE Nehézsúlyú Világbajnok uralkodását is. A mondanivalóját követően a hölgy egyből távozásra utasította Roman-t, akinek azonban esze ágában sem volt elhagyni a ringet. Steph többszöri felszólítása után Reigns kijelentette, hogy olyan Mrs. McMahon mint egy kisgyerek ezzel a siránkozással. A Powerhouse a közönséghez szólt, miszerint képes elérni, hogy Steph nagyon kiakadjon. Ahogy ezt kimondta egyszerűen hátat fordított a hölgynek, aki ezt követően azt szerette volna hogy a tiszteletlensége miatt lépjen vissza a ringbe. A WWE Nehézsúlyú Világbajnok a közönség soraiba sétált, ahol készített pár Selfie-t, valamint lepacsizott a rajongókkal. Stephanie nagyon nem tudta elviselni ezt a magatartást és kiírt egy Handicap csatát a New Day ellen az Uso srácoknak, valamint egy Steel Cage csatát Dean Ambrose-nek a mostani adásra, amiben Sheamus lesz majd az ellenfele.

Breakout Superstar Of The Year

Az este első díját Dolph Ziggler adhatja át, aki a Breakout Superstar Of The Year Award-ot nyújthatja át annak a Szupersztárnak, aki a 2015-ös évben debütált és a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta. A jelöltek:

– Kevin Owens
– Neville
– Charlotte
– Tyler Breeze
– Braun Strowman

A Slammy trófeát pedig nem más kapta, mint Neville! A Highfly-er megjelent, hogy átvehesse a díját, azonban Kevin Owens szakította félbe a beszédét. KO ezt követően kiszúrta magának Dolph Ziggler-t, aki félreállva mulatott azon, hogy Owens nem tudta feldolgozni a vereséget. Kevin szembesítette Ziggler-t, hogy azonban a Show-Off még egyszer sem nyert Slammy trófeát, ami után egymásnak estek a Szupersztárok.

Bray Wyatt vs Kane

A harc nagyon gyorsan diszkvalifikációval végződött, hiszen a Wyatt Family nekiesett Kane-nek, ami miatt a játékvezető nem engedhette tovább a harcot. A Red Monster segítségére a Dudley Boyz és Tommy Dreamer érkeztek, akik felvették a Wyatt-ekkel szemben a harcot. Ahogy egy pillanatra lecsillapodtak a kedélyek átalakult a harc egy 8 Man Tag Team csatává. A második csatában a Dudley Boyz parádésan szerepelt, azonban befejezésül D-Von elszenvedett egy kemény Clothesline-t, ami után véget ért a csata a felek közt. Végül Luke révén, kopogtatással a Wyatt Family tudta megszerezni a végső győzelmet.

LOL Monent Of The Year

Santino Marella érkezik, aki több kínos és mulatságos pillanatot megélt már a WWE-nél. Ezúttal pedig bemutatja a jelölteket, akik nem mások, mint:

– Edge és Christian – New Day paródia
– The Bushwhackers – Jim Duggan utánzás
– The Miz és Damien Mizdow – Niagara
– Triple H és Steph McMahon – New Day Dace
– R-Truth – Eltévesztett mérkőzés

A győztes pedig nem más lett, mint R-Truth, akinek a távolléte miatt Marella nagyon szívesen átvette volna a Slammy díjat. Azonban Truth megjelent és közölte, hogy készen állna, hogy elfogadja a díjat, viszont Santino nem szívesen vált volna meg tőle, ami miatt üldözni kezdték egymást egészen a Backstage-ig.

OMG! Shocking Moment of The Year

Paul Heyman-t érte a megtiszteltetés, hogy bejelentse a jelölteket, valamint átadja a díjat. A jelöltek nem mások, mint:

– Seth Rollins – Money In The Bank táska beváltása
– Brock Lesnar – Rombolás a RAW-n
– Kalisto – Extrém Finisher
– The Wyatt Family – Undertaker megtámadása
– Sheamus – Money In The Bank táska beváltása

A győztes pedig nem más, mint Kalisto azzal az elképesztő Finisher-el, ami a létra tétjéről indult és egy létrán is fejeződött be

Kevin Owens vs Dolph Ziggler

A Breakout Superstar Of The Year díj átadásánál már egyszer egymásnak esett, azonban most egy küzdelem keretein belül szerepelhetnek a Szupersztárok. A győztes nem más lett, mint KO, aki képes volt egy váratlan Pop-Up PowerBomb-ot kiosztani ellenfelének, ami után kopogtatással tudott nyerni.

The Superstar of The Year

Az egyik legkomolyabb trófea, amit pankrátor megszerezhet az a Superstar of the Year Award, amit ezúttal Stephanie McMahon fog átadni. Ezúttal pedig kimondottan jelölteket sem sorol fel a cég, hiszen minden egyes Szupersztárra lehet ezúttal voksolni, azért pár nevesebb harcost láthatunk egy rövid összefoglaló erejéig.
A győztes nem más pedig, mint Seth Rollins, aki kétségtelenül hatalmasat alakított ebben az évben, azonban a sérülése miatt kénytelen volt lemondani a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övről. Ezúttal mankóval jelent meg az arénában, amit látva a rajongók vegyes érzelmekkel fogadták a pankrátort.

Alberto Del Rio vs Jack Swagger

A csata alatt a League of Nation csapata megjelent a ring mellett, akik végig szurkoltak a mexikói Bajnoknak. Végül Del Rio képes volt beváltani a csapattársai által hozzá fűzött reményeket és kopogtatással szerzett győzelmet.

The Hero In All Of Us

A Slammy hivatalos szponzora, a Coca Cola által megalapított díjat azok közt a Szupersztárok és Dívák közt osztják ki, akik a legtöbbet tettek embertársukért, valamint a jótékonykodásaik mellett igazi példaképet alkottak magánéletbeli személyiségükkel. Mark Henry érkezik, aki felsorolja a jelölteket:

– Natalya
– Roman Reigns
– The Big Show
– Titus O’Neil
– John Cena

A győztes pedig nem más, mint John Cena, aki azonban Seth Rollins-al ellentétben nem jelent meg a mostani adáson, így Mark Henry vette át helyette a díjat.

The Suprise Return Of The Year/b>

Mikulásruhában Bo Dallas érkezett, aki a következőkben a legnagyobb meglepetést okozó, visszatérő pankrátor díját szeretné ezúttal átadni valakinek. A jelöltek pedig:

– The Dudley Boyz
– Chris Jericho
– Alberto Del Rio
– Kane
– Sting

A győztes pedig nem más, mint Sting. Azonban a legenda sincs itt a mostani RAW-n, szóval Bo nagyon szívesen átveszi ezt a díjat, ami után pedig nagyon boldog és békés ünnepeket kíván mindenkinek.

The New Day vs The Usos (3:2 Tag Team Handicap Meccs)

A harc előtt szokásos módon a New Day csapata egy kisebb népszerűsítő szöveget mondott el. Az Uso Ikrek érkezését követően pedig kezdetét vehette az összecsapás, amiben végül a győzelmet képes volt Jimmy és Jey megszerezni egy Handicap csatában, méghozzá a Tag Team Bajnokokkal szemben.

The Diva Of The Year

A korábban már egy díjat bezsebelő R-Truth érkezik, aki átszeretné adni az év legkiemelkedőbb hölgyének a díját, amire az alábbi Dívákat jelölték:

– Nikki Bella
– Naomi
– Paige
– Sasha Banks
– Charlotte

A díjat pedig nem más nyerte 2015-ben, mint Paige, aki eléggé hitetlenkedve fogadta ezt az információt. Amikor Paige megszólalt volna Truth kijelentette, hogy hibát követett el (Akárcsak a Világ szépe választáson történt). Így az Év Dívája nem más lesz, mint Nikki Bella!

Neville vs Rusev

Egy rövid csatát láthattunk, amiben egy újabb League of Nation tag tudott győzelmet aratni ellenfele ellen.

This is Awsome Moment Of The Year

Ki más is adhatná át ezt a díjat, mint The Miz. A cég legnézettebbje felsorolja a jelölteket egy rövid beszédet követően:

– Brock Lesnar – Autó szétzútás
– Randy Orton – Curb Stomp RKO
– The Diva Revolution
– The Shield – Egy éjszakára való összeállás
– The Rock és Rondy Rousey – WM megjelenés

A győztes pedig, pontosabban a győztesek pedig The Rock és Ronda Rousey, akik azonban nem tudtak megjelenni ezen az adáson, így Miz átvette helyettük a trófeát.

Becky Lynch vs Brie Bella

Az adás legelső díva összecsapását Becky tudta megnyerni a szorításos Finisherjét követően, amiből nem tudott kikecmeregni Brie, így kénytelen volt feladni a csatát.

The Match Of The Year

A cég Hall Of Famer-je, Ric Flair fogja átnyújtani a Match of The Year trófeát, amire a jelöltek, nem mások mint:

– John Cena vs Seth Rollins vs Brock Lesnar
– Sting vs Triple H
– John Cena vs Kevin Owens
– Roman Reigns vs Kevin Owens vs Dolph Ziggler vs Alberto Del Rio
– Brock Lesnar vs The Undertaker

A Match Of The Year díjat pedig nem más veheti át, mint Paul Heyman, aki az ügyfelét, Brock Lesnar-t képviseli ezúttal. A Bestia a Taker elleni küzdelméért nyerte meg ezt az elismerést.

Dean Ambrose vs Sheamus (Steel Cage Meccs)

A Backstage-ben láthattuk, hogy a League Of Nation csapata megtámadta az Uso Ikreket, akiket egy kemény verésben részesítettek.

A Főeseményen pedig egy fordulatos csatában végül Dean Ambrose tudott győzelmet szerezni, amit követően Roman még egy jókora Spear-t is kiosztott a Keltának.

Ezzel zárult a mostani RAW-n, aminek a befejetésénél Steph-el még egy interjút készítettek volna, azonban erre nem volt túlzottan vevő most Mrs. McMahon, ami miatt hatalmas pofonokat kevert le a szervezet szakértőjének.

19 című bejegyzés “WWE RAW 2015. december 21. – Slammy Díjátadó” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Sheamust már Dean is elveri? xDD Szépen leépítik a karakterét, mondjuk már mióta visszatért a sérüléséből egy kuka.. Régen a kedvencem volt, de remélem visszatérnek a normális, semmitől meg nem futamodó heel szerepéhez. Nagyon erőlteti a WWE ezeket a menekülős heel-eket, akik meg nem azok, azok meg úgyse jutnak főövek közelébe (pl Wyatt).
  Reigns-ből meg nekem már nagyon elegem van.

  Kedvelés

 2. júdással akarták megdönteni puncika rekordját,de kikerült a képpből,így lehet h kentaurral fogják…vagy müzlivel…

  Kedvelés

 3. Meg szeretném tőletekek kérdezni, hogy szerintetek kifogja és kit szeretnétek, hogy megnyerje a Royal Rumble-t?
  Szerintem HHH fogja de ha nem lenne sérült Cesaro akkor neki nagyon örülnék 🙂

  Kedvelés

  1. Triple H?
   Aki a cég COO-ja?
   Akinek évente 1 max 2 meccse van?
   Aki 46 éves?
   Kizárt hogy szerepeljen a meccsen,az ő ideje mint pankrátor már régen lejárt,de azért néha még ringbe lép hogy örömet okozzon a közönségnek,illetve hogy segítsen egyeseknek fejlődni.
   De hogy Rumblet nyerjen….
   -.-

   Kedvelés

    1. Én lennék a legboldogabb ha ez megtörténne de nem fog.
     Ő már túl öreg ehhez,ha létre is jön a meccs akkor addigra Roman már nem lesz bajnok.

     Kedvelés

  2. müzli,kecskepofa,rock,lesnar vagy még bajnokként kentaur,mert mindent megnyer he he.. tehetséges ember aki megérdemelné pl Vezaro stb nem fogja.

   Kedvelés

   1. én őszintén most Zigglernek adnám a Rumblet…de térjen vissza Jeff Hardy….am az nekem nagyon teszene hogy Lesnőr bejön a meccsbe és egyből kiejti Owens…am Hardy HHH hogyan nyerné meg?? nem írtad el véletlenül

    Kedvelés

 4. Ez a LoN egy vicc.. 4en vannak es ugy lehúzták mind a 4 ember karakterét mint a szart.. Persze SuperBitchPunch kellett a végére , hogy ismét le verjen mindenkit.. Szánalmas ez a push. (Persze nem o tehet róla)
  Hol vannak azok az idők mikor Randy volt a WWE pusztítoja. Volt egy f*szsag neten hogy “húha Reigns megdönti lassan Randy oldalához képest a lajkokat” Te joooo eg 😀 emberek.. Randy es Reigns nagyon nem egy szint.. Hiányzik az az idő. Randy vitte a hatan a WWE-t .. vinne mai napig csak sérülés .. meg állandóan értelmetlen tag team meccsekre raktak .. Simán mehetne övért de ugye vén fos Cenat akarja megint 😀 el viselnek inkabb egy komoly bajnokot mint Reigns vagy Cena fele szuperfosokat 😀
  Superstar of the year legalabb meghozta a vartakat es Seth lett. Persze ezzel egyhuzamba az év seggnyaloja Cena lett mert ugye beteg gyerekeket látogat non stop (mielőtt valaki h ezzel bajom van – NEM! Nincs – de akkor igen ha valaki a média miatt csinálja)
  Az adás azon kívül értékelhetetlen volt megint!! Randy es Rollins visszatereseig nincs értelme nézni..

  Kedvelés

  1. amikor Randy lesérült Cesaro miatt néztem tovább, de most hogy ő is sérült nem nézem én se, majd ha visszatérnek
   amúgy meg nekem is Randy az 1. és már egy ideje nézem a korábbi meccseit, 2010-13-ig amikor tényleg ő volt a Pusztító, rettegtek tőle és úristen micsoda meccseket vívott, vissza kéne hozni azokat az időket, mert ami itt megy az tényleg röhej

   Kedvelés

    1. Bryannek el kellett venni az övet ezt mindenki tudta.. de ezzel Randy is megcsinálta a maga rekordját.. a valaha létezett legerősebb heel/face karaktere ennek az egésznek.

     Kedvelés

 5. Ez a slammy mindig is egy vicc volt.Cezaronak semmi,most se..minek..egyedül calisto győzelme az ami jó volt,megérdemelte,de a többi szánalmas..kenataurt a létező összes kategóriában jelölték,még a díváknál is he he

  Nem sokat lehet mondani a meccsekről se.Kane minek jött vissza?Ezért?hogy ismét megverjék?Ismét a Wyatt family?Akiket szépen legyőzött a tesójával?És amivel le kellett volna zárniuk MINDENT..erre visszajön bohóckodni,persze tesója nem jön majd a wm en csak..megverik,túlerővel persze..ezért jött?De nagy csalódás így az év végére…
  Tudtam,h berohan a legenda különítmény,és megint veszteni fognak.. 3-0 Wyattéknek..ezt se kell folytatni,mert minek?

  http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/12/ki-lesz-wyatt-family-kovetkezo.html?m=1

  Remélem ez csak vicc..mert ha face turnt vesz a család..mindent,ismétlem MINDENT lerombolnak amit majd 3 év alatt felépíttetek együtt,és Wyatt külön is..mindez semmivé lesz…NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  Mi volt még.Ja,csicska nemzet jött látott győzött,törzsgyökér kuka sajnos..de a végén,persze kentaur egymaga ismét lenyom 4 embert…kemény,menő..agyonpusholt szardarab.A tesókája meg így bajnokként is a jelenlegi legnagyobb csicska a wwe ben.
  vörike amúgy lejebb is adta az övet?Már elég neki egy kisebb is a fő öv helyett?Értem.

  0,0000000000000000000000000% volt az adás.De vannak jó hírek is.kentaur a wm is minimum bajnok marad..nemsokára visszajön mindenki kedvence müzli is…szal jó lesz 2016 is a wwe univerzumban IS….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek