WWE RAW 2015. december 7. – Hangolás a TLC-re

raw151207

A RAW adása 2015. december 7-én a Dél-Karolinai, North Charleston-ban került megrendezésre, ahol a cég mindenek előtt egy visszatekintéssel indította az adást. Az előző Monday Night RAW-ra emlékezhettünk vissza, ahol Roman Reigns komoly lehetőséget kapott a Celtic Warrior ellen egy címmérkőzésen. 5 perc 15 másodperc alatt kellett legyőznie a Big Dog-nak ellenfelét, amennyi idő alatt a Sheamus beváltotta ellene a Money In The Bank táskáját és megfosztotta Roman-t az övtől. A csata befejezéseként Reigns-nek ez sikerült, azonban csak diszkvalifikációval, amivel nem lehet címet szerezni, tehát a Bajnok továbbra is a Great White.

A szorítóba legelőször a League Of Nations formációja érkezik, akik közül Sheamus szólal meg elsőként. A Nehézsúlyú Világbajnok szerint el sem tudja mondani, hogy mennyire boldog, elég ha csak a rajongók ránéznek az arcára és látják a mosolyát. A közönség felől meglehetősen halkan, de kihallatszott a “You Look Stupid” mondat kántálása. Erre a Kelta csak annyit válaszolt, hogy már elmondta korábban, de elmondja most is kérdését, hogy WWE Nehézsúlyú Világbajnokként vajon mennyire néz ki hülyén? Sheamus azzal folytatja, hogy az egész napját azzal töltötte, hogy azon agyalt mit is ként mondania a közönségnek, amikor kisétál ide a szorítóba, valamint, hogy már csak egy hétre vannak a következő PPV Eseménytől, ahol meg kell védenie a Bajnoki övét egy TLC csatában Roman Reigns ellen. Igazából mindenkinek csak annyit kell tudnia a közte és Roman közti kapcsolatról, ami a Kelta pólójára van írva: “5:15”. 5 perc 15 másodperc kellett Sheamus-nek, hogy beváltsa Roman Reigns ellen a Money In The Bank táskáját és megszerezze a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet…
A Kelta szerint ezzel pedig a cég egy “Nemzetközi Korszakba” lépett be. Ha valakiben pedig felmerülne a kérdés, hogy miért is, akkor egyszerűen csak annyit válaszol Sheamus: “Mert mi vagyunk a League of Nations”. 4 top Szupersztár a világ legkiválóbb négy országából. A Kelta ekkor ismertette, hogy a csapatagok honnan is érkeztek, azonban a közönségnek ez nem igazán tetszett és a “USA” szót kezdték el kántálni. A WWE Bajnok véleménye szerint próbálkoztak találni valakit, aki az Egyesült Államokat képviseli, azonban nem sikerült nekik, ugyanis az USA ideje lejárt…Az előző RAW-ra tekint vissza Sheamus, ahol elmondja, hogy Roman, Dean és az Uso Ikrek formációjával szemben képes volt a League of Nations győzelmet aratni. Ha valaki pedig szeretné tudni, hogy ez miért is valósulhatott meg, akkor csak annyit mond, hogy Ők négyen a legjobbak legjobbjai.

Ekkor az egész aréna sötétségbe borult. Amikor ismét felgyulladtak a fények a Wyatt Family négy tagja jelent meg a szorítóban, akik egyenesen farkasszemet néztek a League Of Nations-el. A család vezére ragadta meg a mikrofont, aki először is szeretett volna bocsánatot kérni a félbeszakítás miatt. Utána pedig illemtudóan bemutatkozott, miszerint Ő Bray Wyatt, a másik három Szupersztár pedig a testvére, akik nem viselik el, hogy a League Of Nations elvegye tőlük azt ami a Family-t illeti meg. Igazán szép beszédet mondott Sheamus, viszont a Wyatt-ek ezúttal nem csevegni szeretnének, hanem hogy visszaszerezzék azt, ami az övék…Mindkét csapat elkezdett készülődni, hogy egy kemény mérkőzésen kívüli bunyóban vehessenek része, azonban ekkor a bejárat felől a Dudley Boyz és Tommy Dreamer csapata jelent meg. Egy rövid szócsatát bonyolítottak le Bray Wyatt-el, amit követően mindenki a bejáratra figyelt, hiszen megjelent az arénában Rhyno. A legendás Szupersztárok csapatához ezúttal egy korábbi ECW Nehézsúlyú Világbajnok csatlakozik, aki korábban az NXT-ben szerepelt. Az újabb taggal kiegészült banda elindult a ringben ácsorgó csapatok felé, azonban ütésváltásra még nem került sor, hiszen megszólalt Roman Reigns zenéje, amire a közönség soraiból érkezett a Big Dog-al karöltve az Uso Ikrek duója, valamint Ambrose.

The Wyatt Family vs Team Extreme vs The League Of Nations vs Roman Reigns, The Usos és Dean Ambrose (Fatal 4 Way Elimination Tag Team Meccs)

A TLC Eseményét megelőző utolsó RAW egy nagyon jónak ígérkező Tag Team csatával indul, amiben az a csapat, amelyiknek bármelyik tagját lekopogtatják vagy feladatják vele a harcot magával rántja társait és az egész banda kiesik a küzdelemből…Pörgősen és hosszasan tartott az összecsapás, amiben az első kiesést Tommy Dreamer teremtette meg, amikor a Dreamer Driver-t követően képes volt Erick Rowan-t kopogtatni, amivel a Wyatt Family kénytelen volt búcsúzni a küzdelemtől…A későbbiekben elszabadult a pokol és a diszkvalifikáció nélküli mérkőzés szépségeit kihasználva a Szupersztárok nekiestek annak az ellenfelüknek, akit csak értek. A második kiesők nem mások lettek, mint a Team Extreme tagjai, miután Sheamus kiosztotta a Brogue Kick-et Bubba Ray-nek, ami után sikeresek kopogtatta a Dudley-t…Befejezésül Roman csapata és a League Of Nations maradtak egymással szemben. Sheamus lépett be a szorítóba ahol Roman Reigns-t idézve “betöltötte” a karját (Ahogy a Big Dog szokta a Superman Punch-ot megelőzően). Ahogy elindult a Kelta, hogy kiossza a Brogue Kick-et a Powerhouse-nak, Roman egy nagyon kemény Spear-el előzte meg a bajt. Ezzel a Finisher-rel pedig képes volt lekopogtatni a Bajnokot és megszerezni a győzelmet a csapatának.

A küzdelmet követően a Backstage-ben Sheamus sántikál, akihez Renee Young siet oda, hogy készítsen vele egy interjút. A hölgy arról kérdezte a Bajnokot, hogy vajon ez a végeredmény megismétlődhet vasárnap a TLC eseményén? Azonban ez egyáltalán nem tetszett a Keltának, aki teljesen kikelt magából és idegesen kijelentette, hogy képes lesz legyőzni Roman Reigns-t ismét, akár 5 perc 15 másodperc alatt. Young ezt követően a távozni akaró Sheamus-t megkérdezte, hogy akkor ez egy amolyan lecke lett volna most a League Of Nation és Sheamus számára? Azonban ez a felvetés még inkább kihozta a sodrából a Bajnokot.

Dolph Ziggler vs Kevin Owens

A küzdelmet a kommentátori asztal mellől figyelte Tyler Breeze és Summer Rae. A Backstage-ben pedig egy televízióról a Luantic Fringe is végignézte leendő ellenfele összecsapását…A harcban mindkét fél körülbelül ugyanolyan teljesítménnyel volt képes harcolni és ahogy tűnt eléggé elvetté egymás erejét a küzdelem végére. Befejezésül KO tudott győzelmet szerezni a Pop-Up PowerBomb-ot követően. Azonban a csata végét nem Kevin zenéje jelezte, hiszen Dean Ambrose muzsikája szólalt meg és érkezett a bejárat felől Pop-corn-al és Cola-val a kezében. A szorítóba cammogott az Interkontinentális Bajnok mellé, ahol aztán megkínálta KO-t, aki azzal volt elfoglalva, hogy az Ő zenéjének kellett volna megszólalnia. Ambrose zokon vette, hogy Kevin nem fogadta el a szimpatikus kínálást, ami után az italt és a pattogatott kukoricát és leendő ellenfele képébe vágta.

A Backstage-ben The Miz és Neville találkoztak ismét össze, ahol a mentor elmondja a fiatal HighFlyer-nek, hogy képes kihozni belőle a legjobbat, hogy a következő Daniel Bryan-t megalkothassa. A mostani RAW-ra elhozta magával egy nagyon jó barátját egyenesen a USA Network-ről, Donny Deutsch. Donny ajánlatot tesz Neville-nek, hogy szívesen menedzselné a fiatalt, majd átnyújt neki egy névjegykártyát. Miz-nek ez nem kimondottan tetszik, ezért ő is ad neki egy kártyás ismét. Azonban ahogy a WWE Legnézettebbje távozik az öltözőből, az angol tehetség elhajítja Miz céduláját.

Team B.A.D. vs Team Bella

A csatában Naomi révén tudta megszerezni a győzelmet a Team B.A.D. csapata, amit követően elkezdtek ünnepelni a szorítóban. A zenét, Big E. hangja szakította félbe, amit követően a New Day csapata érkezett a szorítóba, akik adtak unikornis szarvakat a hölgyeknek. A New Day és a Team B.A.D. ezt követően pedig együtt ünnepelhetett.

The New Day vs The Lucha Dragons

A küzdelem alatt a kommentárokhoz csatlakoztak az Uso Ikrek, akiket elkezdett a harcban nem szereplő Xavier Woods provokálni. Végül az Ikrek nekiestek Woods-nak, ami miatt Kofi nem tudott a küzdelemre figyelni és Sin Cara könnyedén kopogtathatta Őt.

A Backstage-ben Roman Reigns elmondja, hogy komoly leckét fog majd adni Sheamus-nek a TLC-n, amikor elkapja a hülye Monhawk-os fejét és 15 láb magasból megszerzi a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet.

A Miz TV következik, amiben legelőször a házigazda szeretne mindenkit nagy szeretettel köszönteni, amit követően elmondja, hogy eleinte Paige lett volna a vendége, azonban változott a terv. Viszont a rossz hírt egy teljesen jó javítja ki, hiszen a mostani vendégei a WWE Díva Bajnoka Charlotte és a lány édesapja Ric Flair. A bevonulásukat követően Charlotte egyből kijavítja Miz-t, hogy nem megfelelő módon konferálta fel a Nature Boy-t, hiszen egy 16x-os Bajnokról beszélünk…A Díva megmutatja a publikumnak, hogy ennek hogyan is kellett volna megtörténnie, amit követően Miz elmondja, hogy eléggé sokan arrogánsnak tartják Charlotte-ot, hogy a barátnőjét ilyen módon győzte le, de inkább induljunk el a WWE Díva cím megszerzésétől, Ric biztosan nagyon büszke a kislányára…Ric szerint Miz el sem tudja képzelni, hogy milyen csodás érzés neki, hogy a gyönyörű lánya minden egyes napot Bajnokként él meg…Ezt követően egyre komolyabb lett a hangvétel a felek közt, hiszen Miz és Ric eléggé összekaptak a lány magatartásán, amit az elmúlt hetek alatt mutatott.
Paige is megjelent, aki a bejárat felől érkezett és a ringbe sétált, hogy egy kicsit elgyepálhassa leendő ellenfelét. Azonban a Díva Bajnok távozott a szorítóból. Paige tisztában volt azzal, ha kiparodizálja Ric-et, akkor a lány nagyon hirtelen meggondolja magát és felveszi a kesztyűt.

Rusev vs Ryback

A küzdelemben ismét földre került Lana, aki újra a bokáját fájlalta. Rusev elkezdett a szorító körül menekülni ellenfele elől, Lana pedig egyenesen odaállt a Big Guy útjába. A hölgy segítségére sietett Ryback, azonban ez csak egy figyelemelterelés volt, ami megteremtette a lehetőséget Rusev-nek, hogy hátulról megtámadhassa ellenfelét.

Stardust vs Jack Swagger

A küzdelem nagyon rövidre sikeredett, amit Zeb Colter és Del Rio a kommentátorok mellől figyeltek. Végül Jack Swagger szerezte meg a győzelmet, miután képes volt értékesíteni a Patriot Lock-ot, amiből Stardust nem volt képes kiszabadulni, így kénytelen volt feladni a küzdelmet.

A Backstage-ben Del Rio kemény szavakkal nekiesett Zeb-nek, miszerint mindig Colter hülye ötletei miatt kerül bajba a mexikói pankrátor. Végül Alberto kijelentette, hogy egyáltalán nincsen szüksége a menedzserre, ami után szerette volna még megmagyarázni COlter, hogy ez csak egy szerencsétlen félreértés. Azonban Del Rio egy széket szegezett egyenesen a mentorhoz, hogy nagyon szívesen használná, hogy ellássa a baját…Végül Colter beletörődött a történésekbe és távozott.

Tommy Dreamer vs Braun Strowman

Tommy korábban képes volt az adás első összecsapásában kopogtatni Erick Rowan-t, amivel kiejtette a Fatal 4 Way Elimination csatából a Wyatt Family-t. Ezúttal a fekete bárány ellen kell ringbe lépnie, ami egy nagyon nehéz és komoly feladat…Dreamer végül nem volt képes felülkerekedni ellenfelét, hiszen Braun értékesítette a szorításos FInisherjét, amivel megnyerte a csatát.

Az adás főeseményén ROman Reigns jelent meg, aki belekezdett a beszédébe az előző heti történésekről, valamint arról, hogy mi is várható a TLC Eseményén. Roman nézetei nem kimondottan voltak szimpatikusak Sheamus-nek, ami miatt megjelent a Kelta Bajnok. Ahogy arra számítani lehetett egymásnak estek a Szupersztárok és egy kemény ízelítőt adtak a rajongóknak, arról, hogy mi is várható majd a PPV-n.

16 című bejegyzés “WWE RAW 2015. december 7. – Hangolás a TLC-re” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A hír valószínűleg nem igaz.

   A legújabb hírek arról szólnak, hogy Bryan nem kapott zöld utat még a WWE orvosaitól, és egy friss interjúban azt mondta, hogy könnyen lehet, hogy vége a WWE karrierjének (eddig csak független orvosok mondták azt, hogy birkózhat, a WWE orvosai még nem).

   Kedvelés

 1. Eszembe jutott most valami a Wyatt családról és arról,hogy megjelentek a másik heel csapat parádéján.Emlékeztek még anno,amikor a család 1x került összetűzésbe a csicska..el?Provokáltak a vademberek:D persze a csicska nemzet egy 0..hamar kihuny a fényük…de olyan jó lett volna egy 4 vs 4 heel meccs…b++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Kedvelés

 2. Ez már sok! Annyi pankrátor van már hogy egy 3 órás adásban se férnének bele. Az NXT-be is tehetnének valami közép vagy pehely súlyú bajnoki öveket és nem ártana meghosszabbítani az adásokat. Lehetne megint WWE és WHC bajnoki öv és a Rawot meg a Smackdownt ismét külön választhatnák úgy mint régebben volt az SD ben és a Rawban is külön emberek vannak nem összevissza mint most. csak veszik felfele a pankrátorokat csak nem tudom hogy hova a francba kell már ennyi

  Kedvelés

  1. Lassan ott tartunk,hogy az aktív rosterban több nxt-s arc van mint wwe-s és kivel kezdtek valamit?Wyatték ok,alap,owens hááááát,tünde?tehetséges,és mit ért el?Hol van?kivel feudol?Kapott lehetőséget,meccselt de semmi..lehet ráépítenek jövőre,de mit,egy vályog házat vazze?
   doom ivadékok…no comment..nagy szívfájdalmam…és stb
   Szal ku..sok panki van amúgy is,4-5 van központban többi aszisztál,meg cumizik,erre hozzák fel a legjobbakat az nxt ből,de 10 ből 3 nak ha sikerül..ennek mi értelme?

   Kedvelés

 3. Az adás eleje jól indult!! Végre 5 ös Raw is lehetett volna erre jöttek a Dudley Boys és Roman csapata!!

  Az a baj hogy Rhyno visszatérésével hogy töltelék lesz egy idióta szendvicsben sajnos!! 😦
  Meg mondom az igazat előre tudom hogy Wyatték nyernek Vasárnap az Extreme csapat ellen már csak azért is mert Bray bukta a HIAC meccset Roman ellen és a család meg az SS en én értem hogy Wyattéket vissza kell tornászni de PLS nem úgy hogy a Legendákat szarrá verik!! Fuck Logic Vince!!!

  TT meccs jó is lehetett volna ha ki vesszük Roman csapatát és a Dudley fiúkat This is Awesome!! Annyira sajnálom Dean-t megkapja a cím meccset és az helyett hogy nyomatnák Owensel a promokat itt szopik Roman mellet. Távolítsák már el onnan PLS rossz nézni ahogy szenvedtetik!!

  Jó hogy nyert a Lucha Dragons de milyen áron úgy hogy az Usos tesók segítettek neki ugyan kérlek ennél lejjebb már nem is tehetik őket! Nem fognak TT öveket vasárnap nyerni ha igen akkor remélem Vince fejét valami karácsonyi csoda fogja meg szállni!!

  League of Nations pár szóval: Alberto fejéből azt lehetne ki olvasni mért kell szívnom egy idióta szendvicsben meg kaptam a USA övet erre még egy rendes kihívót sem kapok helyette be tesznek tölteléknek egy feudba!! Barettnél meg: Be kaphatod Vince 2010 óta gyúrok valamelyik fő övre erre 2 évenként hozzám vágjátok az IC övet és töröld vele szád!!! Rusev meg inkább egyre szégyeneb mióta a WM en a Szuperhős leverte csak vergődik. Pedig baromira jó Heel karaktere volt!! Az az Entrance a WM en Best!! csak itt is az a kár nem tudnak vele mit kezdeni!
  Sheamus pedig a legalja mindenek aki látta a régebbi Heel karakterét 2009 re gondolok szerintem rá se ismer amikor azt mondták Heel ként tér vissza nem bántam legyen de úgy ahogy annak idején láttuk erre mi lett belőle pffffffff mint aki a bolondok házából szabadult kb. Szerintem akkor járt jól a legjobban mikor nyerte az RR-t és a WM en a WHC övet karrierje csúcsa lehetett em meg a karrierjének a jéghegy csúcsa!!

  Baszki bejelentették a meccseket a TT vonalnál és az IC vonalnál annyira jó promokat lehetett volna csinálni tavaly Ambrose lehet bukta az összes feudjait de ő csinálta a legjobb promokat!! TT vonalban is örültem végre ott van a Lucha Dragons erre semmi pedig ide is lehetne már építeni a Wyatt familyt és a többi TT ket az egészet el baszták!! Ha van Isten és ha egy kis észt is tud küldeni Vince Vasárnap Lucha Dragons nyeri a TT öveket és nem is baj ha Ambrose nem nyerne de valamire való jó meccset toljanak mert így promo nélkül abszolúte 0!! Pedig Dean tavaly ki tette szívét és a lelkét és tök mindegy ki volt az ellen fele a legjobb promoi neki voltak!!

  Kedvelés

  1. békapofát se bírom,a csicska..ben pfff,egyéniben viszont jó,a promoi,meccsei,feudja is jók voltak,lásd Wyatt feud,atom király volt,de amióta kentaur seggében éldegél..és csak egy kósza fingnál dugja ki a fejét…azóta egy 0..
   Olyan szinten vissza van fogva és elvan nyomva..hogy elképesztő..Neki egy heel turn állna jól,kentaurtól messze,mert ez a bolond face unalmas…bár még ez is jó lenne,ha valóban önálló lenne,nem csicska..

   Kedvelés

   1. Maradjunk ennél a félbolond figuránál csak. Ez épp neki való. De egy félbolond nem lehet se heel, se face, mert bolond. Ahogy a világ sem csak fekete-fehér. Csak ez Vince papának még nem jutott el a tudatáig. Abban viszont igazad van, hogy Reignst el kell felejtenie. Csak ha Ambrose nem állna Reigns mellett, a közönség még ennyire sem szeretné, mint most. Az viszont kiborító, h Reigns világbajnok lesz, a 0 karakterével, és inringjével,Dean meg újra bukik, ha össze akarják hozni a KO vs Lesnar meccset. Még egy övet nem kapott Dean, max annyi a jutalma, h tömi Renee Youngot

    Kedvelés

    1. Ha emlékeztek,anno mikor megjelent a csicska…békapofa volt a góré,sokáig,majd kentaur került előtérbe és ő dirigált..érdekes fordulat volt,majd miután szétválltak,,egyéniben júdás világbajnok,..sokáig..kentaur nemrég világbajnok lol békapofa meg semmit nem nyert..semmit..csak azt h állandó lakója legyen kentaur seggében..ennyi,mondjuk neki ez doszta elég…kár érte.

     Kedvelés

     1. Ebben igazad van Royal mert Ambrose volt egy ideig Shield vezére de utána Roman vette át és a szétválásról annyit hogy Rolinsnak tett a legjobbat sokkal jobban foglalkoztak vele mint az utóbbi 2 vel és ez baj meg nézed Dean nek annyi öröme van volt egy USA öve az is 340 napig birtokolta és ennyi erre meg már Rolins és Roman is voltak WWE WHC bajnokok!! Pedig 3 közül Ambrose ban láttam a több tehetséget Seth sem rossz de Ambrose baromira meg fogott!! És vérzik a szívem ha így látom gyakorlatilag vele semmit sem terveznek, ha meg nézzük Romannál is azt csinálja mint Sethnél asszisztál és ez nagy baj!! Mert sokra vinné ebben a szakmában csak az a baj ez nem jut el az agyáig senkinek sem! Ha már Rolinsnál vagyunk szerintem nem csak nekem tűnt fel tavaly vele sokkal jobban foglakoztak mint idén Sheamusel nem volt annyira el tűnve mint Sheamus amikor nála volt a táska. Rolinsnál lehetett érezni hogy rá építik a WWE-t nem volt olyan mint Sheamusnél hogy el van tűnve és csak tenglődik ellenkezőleg pont hogy ott volt az öv közelében és majd nem úgy lett bajnok hogy nála volt a táska is. Gondolkodtam azon vajon Sheamusel miért basztak ki ennyire oda adták neki a táskát és szevasz töröld vele a szád sokkal jobban alul értékelték mint Rolins.

      Kedvelés

 4. Egy dolog jó ebben a League of Nationsben. Az hogy Del Rio elhagyta ezt a Mexamerica baromságot, ami felülmúlhatatlan ökörség volt. De Bulgária, mint one of the greatest countries in the world? Inkább hagyták volna meg orosznak, hitelesebb lenne… Na mindegy.

  Kedvelés

 5. Szóval az Usokat beteszik a 4 csapatos meccsbe, majd még a lucha vs new day meccsen is a kommentátorok mellett ülnek, és az ő figyelemelterelésük miatt nyer a lucha. Vajon ki lesz a kövi tt bajnok.

  Poizívum: itt volt Rhyno

  Negatívum: minden más, főleg kentaur cica és a csaja ambrose

  Kedvelés

 6. A spear, spear by Roman Reings *.* húúúha ki a faszom gondolta volna, hogy nyer az ordibáló köcsögökkel, meg Ambrosal.. 😀 aztaaaa hát teljesen váratlanul ért ez az adás.. Vince, hát Te megéred a pénzed 😀 ismét kuka adás volt,10/4 ha nagyon jó szívű vagyok.. Rusev többet érdemelne mint unalmas tag teamek, Barrett is mint King ennyi szerepet kap elég gáz. Alberto Del Rio US champion erre ő is ide jut.. hát gratula azért.. 😀 a többi csapat nem érdekel igazából főleg nem super bitch punch-é.. USO-kat szívből utálom kb.. splash-en kívül nem igazán tudnak semmit,csak ugye kapják a push-t megint.. Ambrose.. hát nem rossz,de az hogy tétlenül kell néznie,h a tehetségtelenebb “tesó”ja lesz a bajnok.. rossz vicc 😀

  Kedvelés

 7. Huuuuu mit ne mondjak.A tököm tele van már kentaurral az ungabungákkal megint kentaurral a csicska békapofából és megint kentaurból.
  Annyira jó meccs is lehetett volna a Wyatt family vs csicska nemzet heel vs heel amire kivagyunk éhezve,erre elba..azzal,hogy bejött a 3 d szekció és tesó tesó tesó szekció is..
  Múltkor feltűnt a 3 d srácok melett egy újabb legenda,örültünk neki,még pénteken is örültünk neki,de semmit nem tesz hozzá a sztorihoz se a feudhoz..ma is megverték nem 1 x..
  Rhyno felhozata a fő porondra jó,örülök neki,csak kár,hogy az 1.ppv gáláján ordas nagyot fog cumizni..de sebaj,erősítik a karakterét,face hát..igen…mehet akárki ellen,mert jó pankrátor,és már sokszor bizonyított.Őt se tudták,hogy belökni ide..ezért aszisztál a 3 legendának..jó az neki.
  Visszatérve az elejére,megnéztem volna egy heel vs heel meccset…akár feudot is,de ez….
  Ez olyan volt,mint amikor mondják,hogy lesz palacsinta.Belelkesülsz,várod,mert imádod a palacsintát,erre benyögik,lesz palacsinta,csak nem nálunk…b+++++++++ a palacsintádat azt b+++++
  Rühellem amikor ennyi mindent összemosnak,főöv,us öv,tt vonal,Wyatt family,legendák,tesó tesó tesó csicskák pffffffff ez olyan mint anno oviban.Hétfőn grízes tészta,kedden mákos tészta,szerdán diós tészta,csütörtökön meg ami megmaradt,összekaparták és lett rakott tészta…oszt edd meg.Pénteken meg már nem voltál éhes..ez pont ilyen..

  Más nem is volt ami szót érdemelne.Jaaa,deeee…super kentaur a végén persze nyert.
  Ritka gyenge tlc lesz ez kérem szépen.elpatronkával nem kezdenek semmit,összerúgta a port a csacsi öreg medvével,mert kevés volt a méz,előtt meg elszaladt,ismét egy menekülős bajnok…törzsgyökér is többet érdemelne…
  Hányszor is volt besenyő vs veszett kutya?És megint lesz immár 2x lépcsős meccs lol
  Emlékszünk még a tavalyira,bár nem akarunk..rongyosra verte hegyomlás,csori jobber face vörikét akkor is…ciki meccs típus,de lesz,mert ez kell a népnek.

  A csicska nemzet nem tudom meddig fog fent állni,van bennük potenciál,de ez a 2 jobber 2 vicc bajnok felállás szánalmas..
  békapofa erőltett menősége,lazasága mindig is szánalmas volt,de amit kentaur seggőbél kikandikálva művel..gondos bocsbol egy kövér bohócot csináltak. az övet talán most nem bukja el ,de nemsokára öv nélkül marad.
  Van egy álmom..
  Neki is van,h lesnart leszop..a és talán meg is valósul az álma a wm en addigra össze kéne hozni egy normális sztorit nekik,de itt az a baj,h medvebocs face lesz akkor..heelként is elég hitvány,de face ként milyen tré lesz…

  Kedvelés

  1. Meg mondom neked ősszintén Royal baromira be voltam zsongva Wyatt family vs League of Nationsra hogy nyomták már a Yes Yes Yest én is elkezdtem közbe meg jöttek a Dudley Srácok meg Roman csapatta annyira meg néztem volna pedig Wyattéket Sheamusék ellen, pedig sajna ez Vince papa üzlet politikája minden ami jó basszuk el!! Minek is az

   Kedvelés

 8. Jó kis adás volt. Ryback át akar csapni Highflyernek? Nagyon jó mozdulatai vannak. A végén Sheamus és Reings végre taroltak, ahogy egy TLC előtti meccsen illik. 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek