WWE RAW 2015. február 23. – Nem ölheted meg a fenevadat!

raw150223

2015. február 23-án Nashville-ből jelentkezett a RAW. egy nappal vagyunk a FastLane PPV után, ahol új bajnokokat avathattunk és elkezdtek körvonalazódni a WrestleMania mérkőzései. A mai RAW-ban talán jobban látszik majd Orton szerepe, elsőként a Vipera érkezik az arénába.
A rajongók a nevét kiabálják, ő pedig mikrofont ragad. Azt mondja, ő nem az az ember, aki húsz perces promókat nyomjon, viszont most beszélni akar arról, ami nyomja a lelkét. Észrevettétek, hogy négy hónapig nem voltam itt? – kérdezi a közönséget. Ennek a Vezetőség, de legfőképpen Seth Rollins az oka. Megnézhetjük, mi is történt hó napokkal ezelőtt. Azon a novemberi RAW-n gyakorlatilag a Vezetőség összes embere egyszerre támadta és verte meg. Az elmúlt négy hónapban megnézte ezeket a pillanatokat újra és újra, de most itt van, és ez az egész csak most kezdődik! Befejezte a beszélgetést, Seth Rollins vonszolja ide a seggét most azonnal!
HHH zenéje szólal meg és érkezik a teljes Vezetőség: Triple H, Stephanie, Big Show, Kane. Rollins és testőrei egyelőre nincsenek sehol.
Stephanie némi gúnnyal a hangjában üdvözli Ortont és azt mondja, pokoli visszatérést produkált tegnap este és egy másikat ma. Annak ellenére, hogy ez a Vezetőség rovására történt, de mindenki ezt a Viperát szereti és épp azért kiabálták a nevét, mert ilyen. A közönség azonnal rákezd ismét, hangosan skandálják: Randy! Randy! Ez az a Randy Orton, akit ő akar, hogy a cég arca legyen! – mondja Steph.
Orton kéri, hogy fejezze be, ő nem tagja a Vezetőségnek, ennek a családnak és nem tud megbocsátani Rollinsnak, sőt szeretne beleverni a fejébe. Stephanie szerint Ortonnak meg kell bocsátani. Novemberben ő hagyta el őket és a Vezetőségnek nem volt más választása. Kéri Ortont, ne a múltat nézzék, hogy térjen haza, és csatlakozzon a Vezetőséghez, hisz ők már megbocsátottak neki.
A közönség hangosan kiabálni kezdi: Nem! Nem! Nem! Stephanie kezet nyújt. Orton kivár, majd azt mondja, hogy bár ez az ajánlat csábító, ő inkább szétrúgja, mint megcsókolja a seggüket!
Big Show veszi el Steph-től a mikrofont és azt mondja, hogy megérti, ha a Vipera dühös, de ezt most félre kell tennie. Show szerint neki az volt a legjobb döntés az életében, hogy csatlakozott a Vezetőséghez. A közönség azonnal kiabálja: Eladtad magad! Show folytatja: Ismeri Ortont és neki is a legjobb döntés lenne, amit hozhat, ha visszatér a Vezetőséghez. Orton megerősíti, amit a közönség is mond: Show a csatlakozásával eladta magát.
Ismét Steph folytatja a fűzőcskézést, de most már kicsit keményebben. Azt mondja Randynek, hogy ő soha nem volt egy jó srác. ,tette amit tett azért, hogy utána élvezhesse a jutalmakat. És a jutalomért bizony szörnyű dolgokat tett. Néhány az akciói közül Stephanie családja ellen irányult, az apja, a testvére a férje ellen, sőt személyesen ellene is! És ezt Orton is tudja! A megszólított csak vigyorog.
Stephanie felajánlja, hogy üljenek le és beszéljék ezeket a dolgokat meg, mint üzletemberek. Orton azt teheti, ami a legjobb neki, hazamehet. Randy nem válaszol a meghívásra, a Vezetőség pedig elindul kifelé. HHH még visszafordul és szúrós szemmel megnézi magának a Viperát. Orton utánuk szól: Ott leszek! Találkoznak hátul egy üzleti megbeszélésre.

Bad News Barrett vs Dolph Ziggler
Barrett jön be, nincs nála az IC öv, hisz azt tegnap Dean Ambrose elvitte magával. Közben láthatunk pár fotót a tegnap esti meccsükből. Barrett azt mondja, Ambrose egy közönséges tolvaj! Senki ne essen tévedésbe: Ő az Interkontinentális Bajnok! Folytatná, de Ziggler zenéje félbeszakítja. Láthatjuk, hogy a kommentátorok mellett ott ül R-Truth, aki a SmackDown-ban könnyedén győzte le a Bajnok Barrettet.
A két szupersztár nem vacakol túl sokat, de a rövid meccs alatt mindketten odatették magukat. Végül Ziggler beviszi a Zig Zaget és lekopogtatja Barrettet. Az Interkontinentális Bajnok mellől mintha elpártolt volna a szerencse, ismét alulmarad.
Zigglernek nem sok ideje jut az ünneplésre, mert besétál Dean Ambrose, kezében Barrett öve. Odaáll a sarokban félig ülő BNB fölé és közli vele, hogy az a cím őt illeti. Majd megnézi magának Zigglert – és viszont. Dean Ambrose megsétáltatta a szép, fehér övet, majd a vállára tette és távozott.

Láthatunk pár képet Sting és HHH tegnap esti találkozójából és megtudjuk, hogy Sting ma este is itt lesz. Majd a backstage-be nézünk be, ahol Stephanie, Kane, Seth Rollins, Show, HHH és Orton készül az üzleti beszélgetésre. Steph kezdené, ám Seth félbeszakítja és HHH-t szinte felelősségre vonja, hogy komolyan vissza akarják venni Ortont? Steph dühös lesz és rákiabál Mr. Money In The Bankre, hogy milyen tiszteletlenség közbeszólni, amikor ő beszél, talán az a problémája, hogy ő nő?
Kane is megszólal és megemlíti, hogy mit tett vele tegnap este Orton. Stephanie szerint ez azonban nem Kane-ről, vagy bármelyikükről szól. Ez a Vezetőségről szól! Kane és Show és a két legnagyobb monster, aztán ott van Rollins, aki Mr. Money In The Bank és Orton, az igazi Vipera! Együtt ők megállíthatatlanok! Erről az abszolút erőről van szó! Seth nem bízik Ortonban és ezt el is mondja, de Steph szerint neki is volt akciója Orton ellen és előre kell lépni. HHH nem szól, csak keresztbe tett kézzel figyel, miközben felesége konkrétan felteszi Ortonnak a kérdést: Akar továbblépni, vagy ha nem, akkor később viselheti az akciói következményét. De ha igent mond, megígéri neki, hogy megjutalmazzák, hisz ők a családja és kinyújtják felé a karjukat, hogy üdvözöljék a visszatérését. A válasz? Randy Orton kezet nyújt Seth Rollinsnak, ő pedig ezt elfogadja. Stephanie örül és tapsol. HHH azonban továbbra is pókerarccal, komolyan néz. Mintha nem hinne ebben az egészben…
Stephanie nagy lelkesedésében azonnal be is jelenti, hogy ma este megmutatják az erejüket és Randy Orton Seth Rollins-szal Daniel Bryan és Roman Reigns ellen fog a ringbe lépni!

Darren Young és Titus O’Neil vs The Ascension
A Prime Time Players ismét együtt. Nemrég Titus sietett Darren segítségére, majd az egykori csapattársak ismét összefogtak. Ma megmutathatják, mire képesek Konnor és Viktor ellen. A Players tagjai ugyanolyan összeszokottan küzdöttek, mint régen, talán ez is eredményezte, hogy a két erős Ascension taggal szemben eredményesek voltak. A meccs végén Darren Young tudta kopogtatni Viktort, ami azt is jelentette, hogy az Ascension elszenvedte első vereségét. A srácok persze ezt nehezen viselték, azonnal meg is támadták Youngot, majd a bunyóba beszállt Titus is, de a gong utáni verekedésben már a győztesek húzták a rövidebbet.

A reklámblokkban láthatjuk, hogy The Rock is jelen volt az Oscar-gálán, ráadásul az egyik kategória győztesének ő adta át a díjat.

Roman Reigns érkezik az arénába, aki azzal, hogy tegnap éjjel legyőzte Daniel Bryant, ismét elnyerte a jogot arra, hogy a WrestleManián a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért Brock Lesnar ellenfele legyen. Roman pontosan tudja, mit akar. Kijött, legyőzte Daniel Bryant és menni fog a WrestleManiára! Tudja, hogy nagyon sokan szurkoltak Danielnek, de sz összes kétkedő… Nem tudja befejezni a mondatot, Daniel Bryan zenéje szólal meg és érkezik a Yes Man.
Nem akarlak félbeszakítani – mondja Bryan, azaz igen, ezt tettem. Daniel elismeri, hogy Roman megérdemelte a jogot, hogy a Bajnok ellenfele legyen. De valahogy úgy érezte, mint azok az emberek, akik kifütyülték, bár tény az is, hogy sokan látnak potenciált Romanben. Ha már Reigns a kételkedőket említi, Daniel bevallja, hogy ő az, aki a legjobban kételkedik benne. Reigns méreteiről beszél, számos srácnak van ekkora teste és ereje, de feleekkora a szívük. És ez az, amiért a rajongók nem szeretik őt. És ez az, amit a Vezetőség nem látja, amit ő lát Romanben és ez az, amiért nem szereti őt.De Reigns bebizonyította neki, hogy több szív van benne, mint gondolta. Nem érdekli, hány embernek nem tetszett a tegnapi meccsük, mert tudja, hogy ő és Roman mindent beleadott és igen, Roman legyőzte őt. Az összes amit mondhat annyi: Gratulálok – mondja és kezet fognak. Ha van egy szupersztár, akivel csapatot akarna alkotni ma este Orton és Seth ellen, az Roman – vallja be Daniel. És még valami: Menj és verje ki a szart Lesrnarból a WrestleManián – fejezi be Daniel, majd távozik.
Daniel Bryan még ki sem ér az arénából, amikor megjelenik Paul Heyman. Szokásához híven bemutatja magát, majd azt mondja, nem azért van itt, hogy bajt keverjen, hanem hogy ő is gratuláljon Roman Reigns-nek. Kezet fognak és Heyman azzal dicséri, hogy a tegnap esti pokoli main eventen impresszív győzelmet aratott, ő az első számú kihívó a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért. Heyman mindig rá tenné a pénzét, nem számít, milyen férfiakkal szállna szemben. Ha visszamennénk az időben, Heyman Reignsre fogadna Bruno Sammartino, Hulk Hogan, Andre The Giant, Stone Cold Steve Austin, The Rock, Triple H, John Cena ellen, minden alkalommal rá tenne. Roman Reigns megnyerte éa Royal Rumblet és Heyman bevallja, akkor is rá fogadott, akárcsak tegnap este. Igen, Roman az a srác, ki minden időben a favoritja lenne. Felmutat a WM Logóra: Reigns a jó srác a jó helyen, de rossz időben! Mert a WrestleManián nem egy emberrel fog harcolni, hanem egy szörnyeteggel! – És Roman, minden tiszteletem a tiéd, de nem ölheted le a fenevadat! Nem hódíthatsz meg egy hódítót és nem győzheted le az egyetlent a 21-1-ből! – mondja. Heyman bevallja, hogy bármikor máskor Reignsre fogadna, de a WrestleManián a tétet az ügyfelére, Brock Lesnarra teszi, mert annak a meccsnek a végén magasba fogja emelni az övet és bejelentik, hogy a WWE vitathatatlan, uralkodó, címvédő Nehézsúlyú Világbajnoka még mindig Brock Lesnar!
Reigsn megkéri Heymant, álljon kicsit távolabb tőle, mert nagyon ráközelített a beszéd hevében. Aztán megkéri, hogy mondja el ezt még egyszer, újra és újra, mondja neki, hogy nem tudja megcsinálni, adjon neki még egy kis motivációt! Azt hitte, Heyman okosabb ennél. Nem érdekli a tiszteletük, ő mindent meg fog tenni, hogy Lesnar megismerje a szamoai vér forróságát. Azért megy a WrestleManiára, hogy legyőzze Brock Lesnart és a tiszteletét kidobja az ablakon. Meg fogja verni a szörnyeteget Heymannek hihet ebben – mondja és távozik.

WWE Tag Team Bajnoki cím mérkőzés: Cesaro és Tyson Kidd vs The Usos
Tegnap Cesaro és Tyson bajnokok lettek, miután a FastLane PPV- legyőzték az ikreket. A visszavágóra alig 24 óra elteltével került sor és a mai meccsen a kísérő hölgyeknek is komoly szerep jutott. Egyszer Naomi avatkozott közbe, ezt azonban a mérkőzésvezető nem vette észre. A következő pillanatban Tyson támadását Natalya hiúsította meg, amiért a bajnokokat diszkvalifikálták.
A győztesek így az Uso testvérek lettek, ám a bajnoki öv természetesen maradt a Cesaro-Kidd párosnál. Naomi azonnal meg is támadta Natalyát, aki rosszul esett és fájlalta a lábát.

A backstage-be nézünk be, ahol The Miz és Mizdow beszél. Mizdownak igazán jó híre lenne, de Miz nem engedi elmondani neki. Arról ábrándozik, hogy megnyeri a WrestleManián az Andre The Giant Battle Royalt. Szavaiból úgy tűnik, a WWE idén is meg akarja rendezni ezt az összecsapást. Miz elképzeli, hogy egyre több moziban, TV show-ban szerepel… Mizdow ismét közbeszól és köszönetet mond. Miért – kérdezi Miz. Sandow megköszöni, hogy Miz kirúgta őt, mint dublőrt, ezzel hagyta kilépni a saját árnyékából. Mint mondja, egy rendező felfigyelt rá és főszerepet ajánlott neki. Miz láthatóan féltékeny, és utasítja, hogy kefélje le a kabátját.

Láthatjuk Bray Wyatt tegnapi látványos belépőjét, majd újabb promó következik. Wyatt egy koporsónak beszél. Megemlítzi a 21-1-et, mondván egész életünket a pillanataink határozzák meg és Undertakeré ez volt. A hatalmas Undertaker egy halom törött csont és összetört álom lett a legnagyobb színpadon. Wyatt azért megy a WrestleManiára, hogy befejezze a munkát. Szerinte Taker fél, de nincs oka erre. Lecsapja a koporsó fedelét: Találj meg – mondja.

Stardust vs Jack Swagger
Stardust ismét az őrület jeleit mutatva jön be és a meccsük még talán két perce sem tart, amikor a bejáratnál megjelenik Goldust. Ez annyira elvonja a figyelmét, hogy Swagger könnyedén elkapja a Patriot Lockkal és azonnal feladatja vele a meccset.
A győztes fladatással: Jack Swagger.

Egy összefoglalót látunk Rusev és John Cena tegnapi mérkőzéséből, majd Cena érkezik az arénába. A közönségből – mint szinte mindig – most is vegyes reakciót vált ki a megjelenésével. Arról beszél, hogy a tegnapi este az utolsó megállók egyike volt a WrestleManiához vezető úton. Tegnap este többen tettek fel komoly tétet a meccsükre, mint ahogy az ő meccsükön is az US Bajnoki öv volt a tét.Ez a monster, ez a szuperatléta Cenát a végső határig nyomta és ezért kalapot emel előtte. Rusevnek ez volt az első alkalom, hogy úgy nézhetett Rusev szemébe, mint ha a vereségbe nézne. Igazi bajnoki csatát vívtak. Két férfi jött-és ment, ő pedig azon kapta magát, hogy az Accolade-vel tartják fogva. Mondogatta: Ne add fel John! Soha ne add fel! Ás lábra állt, ő lett az első, aki ki tudott törni az Accolade-ből és azt akarta, hogy legyőzze Rusevet! Rusev azonban öv alatt ütötte meg őt, hogy ezzel biztosítsa a győzelmét. A múlt éjszaka Rusev győzött, ő pedig veszített. Nincs semmi baj azzal, hogy ő maradt alul, de az nem tetszik Cenának, hogy Rusev úgy parádézik, mint egy hős. És amikor bizonyíthatta volna, hogy tényleg az, csak azt bizonyította be mindenkinek, hogy nem több, mint egy gyáva!
Természetesen azonnal megszólal Rusev zenéje és Lanával sz oldalán jön az US Bajnok. Lana beszél. Megkérdezi Cenát, mit is jelent az az amerikai kifejezés: óóóó, megmondtam! Majd mikor a rajongók hangosan kiabálni kezdenek, odaszól nekik is: Kuss! Lana folytatja: Az az igazság, hogy Cenának ez nem sikerült. Emberek milliói hittek benne, de elbukott. Legyőzte és megalázta egy kiváló sportoló.
Rusev veszi át a mikrofont és kifogásolja, hogy Cena gyávának nevezte, hisz ő megtörte őt. Ez az ő ideje, és nincs,a ki legyőzze – mondja. Azt akarja, Cena ismerje el, hogy ő a jobb, mégpedig úgy, hogy mondja utána: “Elismerem, hogy Rusev és Oroszország jobb, mint Cena és Amerika!” Cena figyelmezteti, hogy róla mondhat amit akar, de vigyázzon magára, ha Amerikát veszi a szájára és ő is a közelben van.
Mert mi lesz? – kérdezi Lana. A hatalmas John Cena fogja megmenteni a napot? A lány szerint Cena feladta, az egész élete csak egy hazugság, majd bevágnak egy képet, amin a meccs után a földön fekvő Cenát vizsgálják.
Cena azonnal visszavág. Az ő élete hazugság? Akkor lesz az, ha az övet nem szerzi vissza! Talpraáll és azon lesz, hogy még jobban tegye a dolgát, mert ez az, amit az amerikaiak csinálnak! Ő már beteg lesz Rusevtől!
70 évvel ezelőtt ezen a napon amerikaiak emelték magasba a lobogót Iwo Jimánál. Ők voltak az igazi hősök! Rusev nem hős. Rusev egy szemét, és ideje eltakarítani. Le fogja győzni és hazahozza az US Bajnoki övet oda, ahova való, az Egyesült Államokba! Meg fogja alázni Rusevet a WrestleMania nagy színpadán.
Visszavágó? Nem érdemled meg a visszavágót a WrestleManiára. Mert te vagy a nagy John Cena? Munkakerülő John Cena vagy – mondja neki Rusev és közli, hogy nincs visszavágó. Megszólal a zenéje és Cena háta mögött egy hatalmas orosz zászló ereszkedik le.

Egy visszapillantást kapunk a Vezetőség korábbi megbeszélésére, majd a backstage-ben látjuk, hogy Seth megy be a két J-vel Ortonhoz az öltözőbe. Orton azt mondja, ha Seth a stratégiáról akar vele beszélni, akkor a háziállatait hagyja az ajtóban. Seth kiküldi a két testőrt. Seth tudja, hogy Orton gyűlöli őt, a Vipera pedig úgy véli, hogy az üzlet kedvéért egy oldalon állónak kell tekinteni őket. Seth kéri, hogy felejtsék el a múltat. Orton nem fogja elfelejteni, mi történt, de most egy dolog jár az eszében: megmutatni Daniel Bryannek és Roman Reignsnek, mekkora szerencséjük volt, hogy ő nem vett részt a Royal Rumble-ön. Megmutatják, milyen az arc és a jövő – teszi hozzá Rollins, utalva Stephanie rögeszméjére a WWE arcát és jövőjét illetve. – Minden eszközzel – mondja a Vipera. Kezet ráznak és Seth elégedetten távozik.

Paige már bevonul az arénába, ám a következő meccs kezdete előtt még egy remek Sting összeállítást láthatunk.

Paige és Emma vs The Bella Twins
Nikki Bella tegnap este megvédte Díva Bajnoki címét Paige-dzsel szemben, ma tag team meccsen kerül össze a két lány. Brie kezd Emmával, ám nem őt, hanem a ring szélén álló Paiget támadja meg. Emma erre figyel, így Nikki azonnal el is kaphatja és kopogtatja. A dívák meccsét pillanatok alatt a Bella ikrek nyerik.
Paige törlesztésként még lerúgja Briet, amiért ő is kap egyet Brie-től.

Láthatjuk az idei Hall Of Fame nevezetteket: Arnold Schwarzenegger, Macho Man és Rikishi személyében. Hozzájuk a Bushwhackers, azaz Luke Williams és Butch Miller csatlakozik.

Curtis Axel vs Ryback
Curtis Axel jön be, és kéri a nézőket, ne kapcsoljanak el a csatornáról. Elmondja, hogy őt soha nem ejtették ki a Royal Rumble-ön, és felsorolja, hány nap, hány óra, hány perc, hány másodperce van még mindig versenyben. Bejelenti, hogy részt vesz az Andre The Giant Memorial Battle Royalon és nem állíthatják meg!
Jön Ryback is és a két egykori Heyman srác egymás mellett a tag team-jükre emlékeztet. Most azonban ellenfelek. Ráadásul Ryback villámmérkőzésen jut el a Shellshockedig és a győzelemig.

Nincs más hátra, mint a fő esemény, amire elsőként a Vezetőség emberei érkeznek. Természetesen ott van Kane, Show, valamint a két testőr is.

Daniel Bryan és Roman Reigns vs Randy Orton és Seth Rollins
A négy szupersztár nevükhöz méltó meccset mutatott be. Orton és Seth meglepően jól tudtak együtt dolgozni, J&J pedig mindent megtettek, hogy a mérkőzésvezetőnek velük is foglalkozni kelljen. Ortonban néha láthattuk a régi Viperát, Reigns pedig végre a kezei közép kaphatta Sethet.
A WWE arca és jövője egész jól álltak, ám amikor Orton épp a DDT-t adta, Seth akarata ellenére bepacsizta magát és ő akarta megadni Romannek a kegyelemdöfést egy Curb Stomppal. Ortonnak ez persze nem is tetszett és magára hagyta, elment a ringtől. Seth magára maradt, ráadásul Romannél jobban kevesen ismerik, így a Curb Stomp helyett beleszaladt egy Superman Punch-ba. Reigns befejezhette volna, de azon az oldalon meg Daniel Bryan váltott egyet társa akarata ellenére, igaz Roman ezt egy nevetéssel vette tudomásul.
Daniel Bryan egyet rúgott, majd kopogtatott.
A mérkőzés győztesei: Daniel Bryan és Roman Reigns.

Kane azonnal szóvá tette Ortonnak a történteket, hisz ha nem húzza fel magát, akár nyerhettek is volna. Míg a győztesek ünnepeltek, majd elindultak kifelé, látszott, hogy Orton fejében megszólalnak a hangok. A kamera képe hirtelen eltűnt, majd mikor ismét visszajött láthattuk, hogy Seth még mindig próbál felállni, Orton pedig a ring sarkában áll. Elindult Seth felé, ám Jamie Noble megállította. Vesztére, azonnal repült az RKO! Orton Rollinshoz lépett, talpra állította, majd vállon veregette és otthagyta. Seth értetlenül nézett a távozó Vipera után…

Orton tehát csatlakozott a Vezetőséghez, de csak mert ez jó az üzletnek. Nyilvánvaló, hogy a két testőrt nem viseli el, ám egyelőre egyik csapattársát sem bántotta. Várjuk, hogy karaktere milyen irányban fog lemozdulni a közeli jövőben.
A WrestleMania tekintetében: három mérkőzést hivatalosan is bejelentettek, ezek a Brock Lesnar vs Roman Reigns, a Sting vs Triple H és az Andre The Giant Memorial Battle Royal. Undertaker egyelőre nem adott választ, Rusev nem akar visszavágót. Már nem egészen öt hét van hátra.

Pre Show:

RAW:

28 című bejegyzés “WWE RAW 2015. február 23. – Nem ölheted meg a fenevadat!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Így csinál egy ember segget a szájából.Orton a müsor elején még szétrúgta volna a vezetőség seggét, a müsor végén mégis megcsókolta.

  Kedvelés

  1. Pont így volt Bryan-nel is, a Wyatt Family ellen… Arra nem gondoltál, hogy talán olyasmit akarnak kihozni ebből, hogy Randy belülről próbálja lerombolni az Authority-t?

   Kedvelés

 2. tuti hogy brayt vs undertaker lesz mert gondolom hogy előbb utóbb az undertakernek elege lesz abból hogy wayet lopja a koporsot és a zenéjét!

  Kedvelés

 3. Nem írtam a ppvhez, nagyon csalódtam. Persze nem úgy, hogy magasabbnál magasabban voltak az elvárásaim, és ahhoz képest semmit sem kaptam. Egyszerűen megint ez a nyomorúságosan lassú történés, mintha három dolognál több nem történhet mert még a végén elfelejti a célközönség, amiből egynek valami banális baromságnak kell lennie.

  A kickoffban volt viszont 2 említésre méltó mozzanat. Az egyik természetesen Heyman, az az ember zseniális, kész, tény. A másik a rögtönzött interjú és közbevágott promó Deannel, na az viszont félelmetesen jó lett! Maga az interjú is tökéletes volt, Ambrose kissé karakteren kívül beszélt és nagyon szépen. Bele is illett a szerepébe, de végre valaki elmondta, hogy kibaszott undorító, amit az övek viselői megengednek maguknak és hova züllesztik az egész céget. Shieldben is mindig ő és Seth vitték a piszkos melót és csak Roman fejezhette be a meccseket. És nagyon kellene az a hardcore öv, Dean közel se highflyer mégis honnan meg mennyiszer ugrált már le az elmúlt fél évben…mit kapott érte? Sorban elveszthette a ppvk főmeccsét, még a Hell in a Cellt is, ami minden legalja volt. El nem hiszem, hogy senki nem látta a Moxley promókat wwe vezetőségben, hogy mit tudna ez az ember, ha elengednék és csinálhatna, amit akarna, ezt a promót is csak kickoffban “merték” leadni,,,végre születhetne egy tényleges legenda SAJÁT MAGÁTÓL, nem a faszba felpusholt semmit sem képes normálisan eladó ehj,,,hagyjuk is…lényeg, hogy ez nagyon megmentette a felvezető műsort és végre értelmet is láttam az egész történésben, és úgy reménykedtem….

  Randy visszatért, és vagy van valami terve vagy még az írók sem tudják mi az istent kezdjenek vele, max 3 hét múlva megint nekimegy Sethnek aki megint valami arcpirítóan hosszan elfutott, megint. Nem is tudom ki mondta itt, de igazat adok neki, ezt a karaktert le nem mossa magáról soha.

  Stardust ruhája te jó atya ég…azt egy nap után szerencsére el is lett kukázva.

  Tagteam igazi felüdülés volt, egész jó kör és a végén Cesaroéknál az öv, köszönöm, ez nagyon érett.

  Sting HHH is tetszett, látszik, hogy Hunter próbálja színesíteni ezeket a műsorokat amennyire csak tudja, végre megint The Game ként volt jelen és rengeteget nyomott ez most a karakterén, ez sokkal erősebb volt mint bármikor öltönyben, lényegtelen milyen pozícióban van.

  Nikki Paige meccsel jött is a hideg zuhany, ez még mindig a wwe. Igen, Paige még csak 22 éves, és az ikrek majdnem tíz évvel öregebbek, de könyörgök. Paige már 13 éves kora óta ezt csinálja, és hogy mennyivel jobban,,,,

  Amúgy itt gondoltam bele először a műsor alatt, hogy mi az istent várok én? Nem lehetnek itt nagy változások, mert maniara tervezik, egy hónap alatt meg nem történhetnek csavarok, mert a kreatívok nagyon kreatívok.

  Zuhany után jöjjön a medvecsapdába lépés,,,,,sőt, nem is írok semmit, ez az egész szánalom volt. BNB-re és Dean-re is nézve, mindenhogyan. Igen, értem hogy ezzel próbálják Ambrose ötletét erősíteni amit akar az övvel, de nem lett volna ezer és ezerszer hitelesebb ha csak szimplán elnyeri az övet egy értelmes meccsben??! Ezzel nem írnak drámát és felspanolást a következő meccsükre, ez csak hajtépés, hogy ha 31-en se nyer Dean,,,,

  Viszont itt Wyatt mentette a showt, annyira akartam, szinte a legelejétől, hogy trollkodjon most Bray és igen bejött, de nem is lett belőle trollkodás! A közönség teljesen nyitott egy új sötét legendára, legalább ez jó dolog.

  US bohóckodás…várt bárki mást? Esetleg, hogy Rusev tényleg elveri tisztán Cenát és hihető heel válna belőle? Még Cenának is jót tett volna,,,,egy hónapig nyomhatta volna, hogy igen öregszik…DE AZTÁN a wrestlemaniára bebizonyítja, hogy az eltökéltség legyőzi a kort! Baromság ez is, tudom. xd Viszont legalább karakterhűek maradtak volna.

  Főmeccs az…tökéletesen megmutatta, hogy Roman nem tud lehozni egy hosszú meccset. Szerintem mindenét bevetette, amije most volt. Ez nekem kevés volt, lehet másnak már elég, de én nagyon vérszegénynek éreztem. Heel turn sehol, és a Bálor – Neville kézfogást bekopizták elég szépen, kár, hogy szörnyen jött ki.

  Raw pedig…hát a legjobb szavak rá a nem történt semmi lenne. De ez így nem igaz, még mínuszban is vagyunk mivel Orton visszament a vezetőséghez. Remélem tényleg van valami terve és csak lapít, nem akarom, hogy igazam legyen és 3 hétig ez a show-kane-seth-orton szerencsétlenkedés legyen a top facek ellen, majd mania után megint fellázad és nekikmegy,,,,,Amúgy tényleg nem történt semmi, pár dolog megismétlődött hosszabban mint pl Brayen gratulálása Romannek, láthattunk megint Sheamus promót, és ja,,,,most a szokásosnál is jobban várom az nxt adását.

  Kedvelés

  1. Dean volt CZW pankrátor.. Nem csoda, hogy magasabb szinten van.
   Én voltam aki mondta ezt Seth Rollinsról. Nagyon tehetséges in ring szempontjából, de ez a karakter… Ezkész, nem elég hogy le sem tudja mosni magáról egyszerűen már taszit az adástól. Sok volt már ebből a bevagyok védve meg elfutkosok, de jövő vagyok dologból… A triple threaten kivül nem volt értékelhető momentuma amióta ő Mitb kb.

   A Triple H-es gondolattal annyira szeretnék egyetérteni, de nem megy.. Eljátszotta már ő is a The Gamet.. egy hosszabb kihagyás után belefért volna ezt az új kabátot húztam dolog, de igy egyről a kettőre COO-ból egy pillanatnyi váltás… Inkább kicsit vicces és szánalmas volt számomra

   Kedvelés

   1. Az a sanda gyanúm, hogy WM-en fog próbálkozni Seth a táskával viszont bebukik vagy Orton vagy Ambrose miatt! Esetleg nem is sikerül kihasználnia a lehetőséget.
    Bray viszont óriási tag. A hiteltelen karaktere majdnem az egyetlen hiteles karakter a műsorban. 😀

    Kedvelés

    1. Sajnos igazad van, főleg Sethről,,,,ő olyan a ringben, mint Dean a mikrofonnal. Mindenki tudja, hogy isteni szintre tudnák hozni, ha engednék nekik, de így csak a maximum kisajtolhatót tudják hozni a 12-es karikából és a mocskosul behatárolt látószögű kreatívok írásaiból. Owenset sem fogják hagyni olyanokat művelni, mint most nxt-ben, hogy random kiszedi a kommentátort a helyéről és ledobja a földre,,,,azt is vagy nagyon jól eladták, de szintem inkább rögtönözte Owens, na ezt majd az odaillő cikkhez mikor kijön.

     Lényeg, hogy az egész vezetőség szánalmas, nem erős utálható heeleket látni bennük, hanem gyenge öltöny mögé bújt bohócokat, akik teszik az agyukat, hogy mennyire jó nekik. Ennél olcsóbb eszközökkel való karaktermegvalósítást csak a közönség nyílt szapulásával tudok elképzelni, annál tényleg nincs lejjebb. És nem úgy, ahogy Punk mondta, hogy hány azoktól, akik az aláírását árulják neten, hanem ilyen Jack Swagger féle “we the people” módon, ami alól nem bújhatsz ki mert, ha nem csinálod akkor nem vagy amcsi,,,,

     Kedvelés

     1. Dean inringje odaverhetné szinte az összeset, ahogy Bray Wyatté is csak ez a mocsok PG..

      Nem értek egyet teljesen viszont értem a hasonlatot. Igazából minden karakterből kilehet lépni csak ez Sethnek borzasztó nehéz lesz. Nagyon ráerőltetik.

      Kedvelés

     2. Nem tudok a tiédre választ írni, valahogy pont ott nincs ilyen lehetőség,,,,,

      Sajna a kilépés egy karakterből tényleg a nagyon nehéz és a szinte lehetetlen közt ingázik. Egy esetlege Shield reuniont tudok elképzelni, viszont az legfeljebb 1,5-2 év múlva. Az előtt viszont mind a három karakternek jócskán vesztes szériában kell lennie függetlenül a heel-face szereptől. Na meg ahhoz elengedhetetlen lenne egy legalább 3 fős új csapat, aki olyan szintet képviselne pusztításban mint ők első évükben. Fiatalok még, simán beférne időbe, de ez a 2 év nagyon citromízű lesz én úgy érzem. Főleg, ha Romant előretolják Cena mellé/fölé, Deant lényegében szinte kukázzák addig és Seth pedig teljesen leépül…ehj, ezután a mondat után el is ment a kedvem mindennemű találgatástól,,,,,

      Amúgy Dean inringje is kifogástalan -ha hagyják-. Minden karakterében benne van az őrültség, viszont nagyon okosan pankrálkodik. Mozdulatai 30 fölött vannak minden gond nélkül, a bevállalása páratlan -remélem nem sokáig-, és a kevesek közt van aki még ringben is tartja a karakterét -spec ezért is imádom Wyattet-. A hasonlatot szimplán azért hoztam mert Deanről ezek mellett mégis a karizmája, ami beugrik bárkinek aki látta az indies promóit, fel nem fogom miért nem hagyják neki,,,,wwe igenis tudna a régi magasságaiba emelkedni, használható alapanyag -pankrátor- most perpill iszonyat sok van.

      Viszont amíg a politikai korrektség és a tizenkettes karika lesz a két legfontosabb tényezőjük addig mást nagyon nem várhatunk,,,,pedig én igenis szeretném megélni, hogy Arnoldok helyett merjék Benoitot hall of famebe betenni.

      Kedvelés

 4. Ebből az lesz mint Bryan volt Wyatt-el.. csatlakozott,mert szinte kötelező volt,de kitört amin megunta a parancsolgatást.. Randy se fogja sokáig tűrni,mert az ellentmondás érzékelhető.. nem kell aggódni amúgy sem, face meg heel turn nem váltakozik naponta.. Ryback is először a vezetőségnél volt ,aztán Cena mellé állt még is!

  Kedvelés

 5. Roman leverte tegnap danielt ma meg randyéket, nagyon büszke vagyok rá, jöhet brock lesnar tudom hogy őt is megfogja verni…. a teg team övek meg miért nem az uszoékhoz került??????? ők győztek…lefizették a bírókat??? már nemcsak a bigso meg rollins a csaló hanem ezek a bírók is…ja meg john is csalással kapott ki tegnap mivan már itt?

  Kedvelés

   1. Ugyanmár.. egyszer mi is elkezdtük nézni.. Ha jól emlékszem nekem sem volt több eszem 10-11 évesen mikor nézni kezdtem

    Kedvelés

 6. Azt hiszem megvan az új házi feladatom. Beszerezni Orton új pólóját mire a WWE ideér magyarországra. Viszont a Wyatt vs Undertaker meccsel kapcsolatban szeretnék egy hírt közölni veletek. A meccsük egy Koporsós mérkőzés lessz. A Randy vs Rollins meccs is eddig jónak igérkezik. Én mondjuk ennél a meccsnél azt csinálnám mint tavaly a Bryan vs Triple h nél. A győztes kerüljön be a főmeccsbe. Én Randy vel megnyeretném a meccsét Seth ellen és aztán az övet is odaadnám neki. Várom véleményeiteket. 😉

  Kedvelés

 7. Remélem ,hogy Orton nem csatlakozik újra az Authorityhez mert ez nem az ő szintje,Ennél ő sokkal többre képes.

  Kedvelés

 8. Orton újra az Authority.Na ne.
  Nem vagyok orton fan,de akkor mire volt jó hogy tegnap visszatért és rko-t osztott mindenkinek?
  Na szép…….

  Kedvelés

  1. Nem lesz tagja újra a vezetőségnek, egy azért mert még nem annyira “kreatívok” a szerkesztők, hogy félévente heel-face-heel turn-t kapjon egy adott személy. Ugyan az lesz a végkifejlet, mint amikor Bryan csatlakozott a Wyatt családhoz.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek