WWE RAW 2015. február 9. – Eredmények

raw150209

2015. február 9-én Columbus, azon belül is az Ohio State University adott helyet a Monday Night RAW következő adásának. Miközben Michael Cole üdvözli a nézőket, máris érkezik az első szupersztár, akit vegyes reakciókkal fogad a közönség: Roman Reigns.

Roman azt mondja, egy héttel ezelőtt még úgy állhatott itt, mint a Royal Rumble győztese és ha valaki megnyeri a Rumble-t, garantálják neki, hogy ott lehet a WrestleMania fő eseményén. Ez azt jelenti, hogy ő harcolhat Brock Lesnarral és legyőzheti őt a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím mérkőzésen.
A Vezetőség azonban világossá tette, nem ő az a srác, akit ott akarnak látni. Ezek után saját magának bizonyított a RR győzelmével és bizonyítani fog azzal, hogy megveri Daniel Bryant a FastLane-en, ő fog menni a WrestleManiára és legyőzi Lesnart is! Nem érdekli, ki kerül az útjába, mert ha bárki elé áll, lesz a számára egy Spear-je!
Daniel Bryan zenéje szólal meg és a érkezik a közönség szakállas kedvence.
Daniel nem azért jött ki most, hogy harcoljon, hanem azért, hogy köszönetet mondjon Reignsnek azért, mert egy hete leterítette Big Show-t, hisz enélkül lehet, hogy Seth Rollins legyőzte volna Bryant. Tehát megköszöni Romannek a lehetőséget.
Most azonban Roman előtt is megnyílt a lehetőség, hisz kettejük meccsének győztese a FastLane után Brock Lersnar kihívója lesz. Daniel Bryan felsorolja összehasonlításként a saját és Roman Reigns képességeit, majd megállapítja, hogy kettejük közül bizony ő maga a jobb pankrátor és ezt mindenki tudja.
Érkezik a Vezetőség is, kíséretükben Kanet és Big Show-t látjuk. Stephanie a FastLane-t reklámozza, természetesen megemlítve azt is, hogy a WWE Network egész hónapban ingyenesen nézhető, beleértve a PPV adást is.
Triple H a reklámon felül kijelenti, hogy a FastLane lesz az, ahol ki fogja hívni Stinget és még a mai éjszaka végéig választ akar kapni arra, hogy a festett arcú szupersztár elfogadja-e a kihívását, hogy férfi, vagy gyáva.
Ismét Steph veszi át a szót, Roman és Daniel kerül terítékre. A nő szerint nem csak arról van szó, hogy egy hete Rollins ellen cselekedett, hanem az “ártatlan” Big Show-t küldte földre és úgy véli, ez bosszú volt.
Daniel Bryan is megkapja a magáét azért, amit Kane-nel tett a koporsós meccsen, Stephanie szerint beteg és összezavarodott ember. Ők ketten már annyi érzelmi stresszt, fizikai fájdalmat és nyilvános megaláztatást okoztak, hogy ma este ezzel is foglalkozni kell. Bejelenti, hogy ma este Daniel Bryan és Roman Reigns tag team meccsen kell, hogy szembenézzen Big Show-val és Kane-nel és ez a mérkőzés most azonnal kezdődik is!

Daniel Bryan és Roman Reigns vs Big Show és Kane
HHH és Stephanie most is a ring mellé ül, hogy közvetlen közelről figyelhessék, hogyan harcolnak az embereik. Daniel és Kane kezd és a mozgékonyabb, kisebb termetű Bryan viszonylag gyorsan eléri, hogy Kane kiessen a ringből. Utána ugrik és ahogy Kaner épp felkelne, máris leteríti ismét, majd vált Romannel. Kane nem tud komoly fölényt kialakítani, így az első adandó alkalommal bepacsizza Show-t, aki egy pillanatra sarokba szorul, majd könynedén löki arrább Reignst.
Show valamennyi ütését Stephanie hangos Yes! kiáltásai kísérik, ám amikor Roman fordít, lehervad a magabiztos mosoly. Aztán Show ismét fordít, majd Kane oszt ki hatalmas pofonokat Reignsnek, közben megnézhetjük egy kép a képben funkcióval azt a bizonyos múlt heti Speart is.
Váltás mindkét oldalon, Daniel és Show kerül össze. Bryan ügyesen átfut Show hóna alatt, majd a sarokba szoruló óriásra beviszi a rúgások sorozatát. Big Show őt is könnyedén löki arrább, Daniel azonban tudja, hogy ha lábra támad, eredményesebb lesz. Show az első térdére kapott rúgás után megroggyan, és máris kapja a mellkasára a többit. A közönség minden alkalommal hangos Yes kiabálással kíséri Daniel mozdulatait. Az utolsó, fejre célzott rúgást követően Show kigurul a ring alatt, és csapattársával együtt kívül áll. Daniel a felső kötélről ugrik rájuk, a két lényegesen termetesebb pankrátor azonban elkapja és a kötélnek csapják.
Ismét a ringben: Show úgy szorítja Daniel Bryant, mintha össze akarná roppantani, majd földhöz vágja és átengedi Kane-nek. Ezekben a percekben az erőfölény érvényesül, ám mikor Show a felső kötélről ugrana Bryanre, ez elmozdul. Show képes váltani Kane-nel, aki először Romannek visz be egy kemény ütést, amitől ő leesik a ring széléről és elterül. Daniel Bryan így egyelőre egyedül marad, de nincs bajban, hisz azonnal sikerül elkapnia Kane-t a Yes Lock-kal. Kane azonban nem adja fel, Show pedig elkapja Bryan lábát és kirántja a ringből, ezzel mentve csapattársát is. Danielt átvágja a barikádon, ami miatt a vezetőség csapatát azonnal diszkvalifikálják, így a mérkőzés győztese Daniel Bryan és Roman Reigns. A bunyó persze nem ér véget! Reigns érkezik hátulról és Show-ra támad, majd Kane-t a ring sarkának csapja. Show egy széket fog és azzal kezdi ütni Romant, majd a ringbe dobja és ott folytatná. Reigns ekkor beviszi a Superman Punch-ot, majd felveszi a széket és törleszt az előbbiért.
Míg ő az óriással foglalkozik, Kane érkezik hátulról és egy Chokeslamet akar adni, ám, Roman ebből kimozdul. Daniel Bryan repül át a ringen, Kane elmozog előle, ő pedig két lábbal eltalálja csapattársát, Roman Reignst! Ez tetszik a közönségnek, ő azonban nem így akarta! Próbálná megmagyarázni, a fejét fogja, Reigns azonban dühös. Fellöki Danielt, kiabálnak egymással.
HHH, Stephanie, Kane és Show ezt már a rámpáról nézi, majd HHH gúnyosan meg is jegyzi, micsoda csapat. Aztán jön a következő bejelentés: Daniel Bryan és Roman Reigns ma estére még egy meccset kap! Ellenfeleik: Kane, Big Show, a J&J Security és Seth Rollins!
Daniel és Roman tehát ismét csapatban, ráadásul 5 ember ellen, így félre kell tenni nézeteltérésüket és hamarosan folytatniuk kell, még keményebben.

Seth is megérkezett, így a teljes csapat ott állt a rámpán. Seth Rollins ráadásul maradt is, hisz a következő meccs is az övé.

Ryback vs Seth Rollins
Seth mellett most is ott van Jamie Noble és Joey Mercury, így biztosak lehetünk abban, hogy Mr. Money In The Bank nincs egyedül, azaz segítség nélkül. Joey már az első pillanatban eltereli Ryback figyelmét, Seth pedig ezt kihasználva hátulról támad rá. Ryback ki is repül a ringből, J&J pedig a palánknak csapja – természetesen a mérkőzésvezető ebből mit sem lát, hisz ő éppen Seth-tel foglalkozik.
A bika erejű Ryback szinte vissza sem tud vágni, az első kopogtatási kísérlet is Sethé egy neckbreakert követően. Amikor mégis sikerül földhöz teremtenie Seth-et, ő azonnal kigurul a kötél alatt és gyorsan tanácskozik a testőreivel. Ismét Mercury próbálkozik a figyelemeltereléssel, a Sin City Cyborg azonban ezt már nem eszi meg. Elkapja Rollinst és befejezné a meccset. J&J azonban a ringbe rohan és támad. A gong természetesen megszólal, Seth Rollinst diszkvalifikálják, így a mérkőzés győztese Ryback.
J&J üti, majd jön Seth aki egy jól irányzott rúgást visz be fejre, majd adja a Curb Stompot is.

A reklámblokkban láthatjuk, hogy HHH Sting válaszára vár, majd megtudjuk, hogy Rusev elismeréssel fog adózni John Cenának. Láthatunk egy Sheamus összeállítást, a szupersztár visszatérése aktuális.

Paige vs Brie Bella
A mérkőzés kezdése előtt láthatjuk, hogy Paige hogyan nyert Alicia ellen egy hete, majd Alicia támadása után Brie és Nikki hogyan fújták le a lányt barnító spray-vel. Megtudjuk azt is, hogy már hivatalos a WWE FastLane PPV-re a Nikki Bella vs Paige Díva Bajnoki cím meccs.
Paige azonnal támad, de Brie képes fordítani és gyorsan befogja a lányt a lábai közé, próbálja feladásra kényszeríteni. Paige azonban nem adja fel, sikerül kiszabadulnia, ennek ellenére pillanatok múlva BNrie az, aki kopogtatni próbál. Paige ekkor kirúg, majd átveszi az irányítást.
Nikki próbál segíteni testvérének, feláll a ring széklére, de Paige úgy löki meg Briet, hogy eltalálja Nikkit is, aki elterül a földön. A figyelemelterelés fordítva sül el, máris jön a Ram-Paige és a kopogtatás.
A mérkőzés győztese: Paige. Nikki még megpróbálja megtámadni a lányt, de ő elhagyja a ringet.

Máris érkezik Rusev és Lana, hogy Rusev elismeréssel adózzon leendő ellenfele, John Cena karrierje előtt. A United States Bajnok érkezését a közönség búgással fogadja. Lana azt mondja, Rusev büszke arra, hogy John Cenával nézhet szembe a FastLane-en. Ma este el akarják ismerni Cena nagy karrierjét, erre egy videó-összeállítással is készültek, amit most megnézhetünk. A videó Cena nagy pillanataival kezdődik, majd mintha széttörne a kép egy pillanatra és innentől olyan képeket látunk, amikor Cena marad alul. A videó végén Rusev elégedetten bólogat.
Lana szerint 13 én hosszú idő, s bár John Cena kívülről erősnek tűnhet, minden egyes mérkőzése után elfárad. Meddig tud elmenni? Meddig tudja az erős látszatát kelteni, amikor belülről is sebezhető, és van egy ember, aki csak arra vár, hogy megsemmisítse.
Rusev veszi át a mikrofont, ami nem tetszik a közönségnek. Azt mondja: Az a férfi, aki John Cena volt egykor, már nem létezik. A rajongók most is kigúnyolják a beszédét, hangosan kiabálják: Mi van? Rusev erre kétszer is elmondja, hogy ő egy hős. John Cena már nem fiatal ember, tele könyörtelen agresszióval. Cena gyenge és a FastLane-en össze fogja törni Cena testét és lelkét is.
Megszólal Cena zenéje és érkezik a tizenötszörös Bajnok. Megáll a rámpa végén és azt mondja, Rusev úgy beszél, mintha már megnyerte volna a mérkőzést. Felsorolja, milyen sérüléseket szerzett az évek során és azt mondja, az egyetlen ok, amiért ők ketten harcolni fognak a FasLane-en az, hogy Rusev és Lana végre befogja a száját! Megígéri, hogy a vállára fogja emelni Rusevet és módosít egy kicsit a hozzáállásán. Nem veszi könnyedén Rusevet, tudja, hogy egy szuperatléta, de a PPV-n meg fogja mutatni hogy ő is kőkemény. Rusev azt hiszi, hogy egy öreg, rossz emberek fog harcolni, de szét fogja rúgni a seggét!
Rusev ideges. Lana próbálja lecsillapítani, de ő gúnyolódik Cenával és azt mondja, össze fogja törni. Cena nem ijed meg, az mondja, Rusevnek viccei vannak, de Lanánál van a labda… Ledobja a mikrofont, jelezve, hogy már most is készen áll. Rusev futva indul el a rámpán Cena felé, fél úton találkoznak össze és ütni kezdik egymást. Aztán Ruseb bevisz egy ütést, ami után Cena a szeméhez kap. A US Bajnok még nekivágja a díszletnek is, John Cena elterül. A mérkőzésvezetők érkeznek, ott van Lana is és sikerül Rusevet arrébb parancsolni.

Dolph Ziggler vs Bray Wyatt
A mérkőzés alatt a közönség fele Zigglert, míg másik fele Wyattet biztatta. A két szupersztár jó meccset hozott össze, amiben látványos elemek, keménység és vér egyaránt volt. Utóbbit Bray Wyatt orra produkálta, és csak még félelmetesebb külsőt kölcsönzött az egyébként is bizarr megjelenésű embernek.
A két szupersztárhoz illő mérkőzésből tehát semmi nem maradt ki. Amikor Zigglert sikerült Bray-nek meggyengítenie és keményen padlóra küldenie, láthattuk a jellegzetes pókjárást, majd jött a Sister Abigail.
A mérkőzés győztese: Bray Wyatt.
A meccs után Bray magával vonszolta Zigglert a rámpához, és a burkolatot felszedve szinte el akarta temetni. A mérkőzésvezetők próbálták megállítani.

A reklámblokkot követően Brock Lesnar és Paul Heyman érkezik az arénába. Paul Heyman a szokásosnál rövidebben mutatja be magát, majd azt mondja felhatalmazást kapott Lesnartól, hogy néhány információt osszon meg a nevében. Megemlíti Brian Williamset, az NBC műsorvezetőjét, aki egy 2003-as iraki üggyel kapcsolatosan élő adásban hazudott. Heyman szerint mégsem Brian Williams a legnagyobb hazudozó a földön. Ő csak a második helyet kaphatja meg, mert a legnagyobb hazudozó címet Roman Reigns és Daniel Bryan elhódította. Tudjuk, hogy Romannek és Bryannek meccse lesz a FastLane PPV-n és ennek a mérkőzésnek a győztese lehet az ellenfele Lesnarnak a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért a WrestleManián. Roman és Daniel kijönnek ide és azt mondják, van esélyük Brock Lesnar ellen? Ez hazugság. Hazugság a családjuknak, hazugság a közönségnek, egymásnak és legfőképpen saját maguknak.
Roman Reigns Szamoa legveszélyesebb területéről származik, de ha szemtől szemben kell állnia Lesnarral, sárga csík fut végig a lába közözz, mert be fog pisilni. Daniel Bryan. Yes! Túlértékelt, aki biztosan hazudiok magának, amikor azt hiszi, bármit tud kezdeni Lesnarral. Vajon Daniel Brfyan képes lenne legyőzni az 1-et a 21-1-ben? – teszi fel a kérdést, majd meg is válaszolja: Nem számít, ki fog nyerni a FastLane-en. A FastLane meccs győztesének kéne egy helikopter fedélzetén az NBC-s Brian Williams-szel, de az az ellenséges tűz csak jégeső lenne az F5-höz képest. Mert ez fog várni Daniel Bryanre, ez fog várni Roman Reignsre és ez fog várni bármelyik emberre, aki rá akarja tenni a kezét a bajnoki övre.

Goldust és Stardust vs Kofi Kingston és Big E.
Láthattuk, hogy a két testvér egy hete veszített, majd összeszólalkozott, ugyanakkor a New Day oldalán egyelőre nem tapasztalunk feszültséget. Vajon meglátszik ez majd a mostani meccsen is?
Megszólal a gong, Stardust és Kofi kezd. A testvérek pillanatok múlva váltanak is, Goldust jön be. A mérkőzésen még szinte semmi nem történik, ám Stardust fogja magát és elindul kifelé, otthagyja társát.
Goldust utána szól, Kofi pedig kihasználva ezt a pillanatot elkapja hátulról. Goldustnak sikerül kiszabadulnia és a sarokhoz csapja Kofit, majd ismét a testvére után szól. Kofi másodszor is támad, ezúttal Goldust nem tud kiszabadulni és elveszíti a meccset.
A győztesek: Kofi Kingston és Big E.
Stardust a rámpa végéről nézte bátyja vereségét. Goldust arcán a kopogtatás után mintha elkeseredettség tükröződött volna. Úgy tűnik ismét vége egy tag teamnek…

A backstage-ben Renee Young Daniel Bryantől kérdezi, vajon ő és Roman Reigns képesek lesznek-e együttműködni ma este. Bryan azt mondja, ami történt, baleset volt és ő nem hibáztatja Romant a reakciójáért. Reigns lép oda és azt mondja, együtt kell működniük, mert az ellenség közös. Azt akarja, hogy végleg elrendezzék őket, mert ha csak ketten maradnak, képesek lesznek kezelni az üzleti ügyeiket a FastLane-en.

Látjuk, hogy Goldust közeledik Stardusthoz. Ismét Codynak nevezi és kéri, beszéljenek, mint testvér a testvérrel. Stardust felfortyan, ellöki magától: Cody meghalt – mondja. Ő Stardust. Mintha kis tudathasadással küzdene a fiatalabbik Rhodes fiú…

Triple H érkezik ismét az arénába. A COO arról beszél, milyen volt a WWE-ben eltöltött 20 éve, miközben mások jöttek és mentek. Ez volt az élete, és majdnem odalett egyetlen ember miatt, ez az ember Sting. Ő segített neki, hogy kitörhessen a WCW-ben, de Sting 14 évig távol maradt a WWE-től és tudta, hogy HHH felfedhetné őt. A Survivor Seriesen azonban minden megváltozott. Sting megragadta a lehetőséget és úgy támadott, mint egy gyáva. Triple H azonban emberséges akar lenni, ezért kihívja Stinget a FastLane-re. Álljanak egymással szemtől szembe és azt ígéri, ezen a találkozáson belenéz Sting halott szemébe és ő megérti majd, miért tette jól, hogy 14 évig távol maradt.
HHH még valamit felajánl: Ha Sting megígéri, hogy soha többé nem mutatja meg az arcát újra, akkor hagyja elmenni. Méltósággal, sértetlenül.
Azt mondja: ő türelmes ember, de két hete vár a válaszra. A türelme fogytán van, választ akar most! Ekkor a fények kialszanak és megszólal a holló. HHH meglazítja a nyakkendőjét, körbenéz a sötét arénán. A kivetítőn egy kisfilm indul el, amiben Triple H arcára is Sting arcfestés jelei vetülnek. Kialszik a ring fölötti lámpa is, teljes a sötétség. Egy pillanatra feldereng egy kevéske fény és HHH meglátja Stinget, pontosan maga mögött! Az ijedségtől, vagy meglepettségtől hanyatt esik, ekkor ismét teljes sötétbe borul minden. Az óriás kivetítőn egyetlen szó jelenik meg: I Accept – Elfogadom! Sting már nincs sehol…

Michael Cole ad tájékoztatást John Cena sérüléséről. A szupersztár szeme még a hétvégén sérült meg az egyik house show-n. A kisebb szaruhártya sérülés Rusev mai támadását követően súlyosabb lett és egy ér is elpattant. A hivatalos közlemény szerint John Cenának a következő időszakban többször is szemészeti ellenőrzésen kell átesnie, hogy lássák, hogyan gyógyul. Egyelőre úgy tűnik, a sérülés talán nem veszélyezteti a PPV-re kiírt mérkőzésüket.

The Usos vs Cesaro és Tyson Kidd
Érkeznek a párosok, közben az előző heti SmackDown-ból láthatunk pár képkockát. A csapatok remek kis meccset hoztak ismét össze, láthatjuk, hogy Tyson és Cesaro egyre összeszokottabb módon harcol. A Tag Team Bajnokok többször alakítottak ki fölényt, ám Cesaro és Kidd sem keveset irányított. Jey két alkalommal is keményen fejbe találta Tysont, ő azonban először kirúgott a kopogtatásból. A második rúgás után Jey felmászott a ring sarkára és ugrani akart, ám Cesaro lelökte. Tyson azonnal elkapta és kopogtatott.
A mérkőzés győztesei: Tyson Kidd és Cesaro.

Michael Cole jelenti be a 2015-ös Hall Of Fame következő jelöltjét, aki nem más, mint a percekkel ezelőtt vereséget szenvedő Tag Team bajnok ikrek édesapja, Rikishi.

Sin Cara vs Damien Mizdow
A mérkőzés előtt láthatjuk, hogy mi történt egy hete Miz, Sin Cara és Mizdow között. Miz gyakorlatilag kirúgta Damient, mint dublőrt, ugyanakkor “nagylelkűen” felajánlotta neki, hogy a személyi asszisztense lehet. Miközben Miz ezzel volt elfoglalva, Sin Cara elkapta és lekopogtatta. Mizdow továbbra is Miz zenéjére és ezúttal Miz kíséretében vonul be és Miz minden alkalmat megragad, hogy ellopja előle a reflektorfényt.
A gong után Miz azonnal meg is állíttatja a meccset, elmondja, hogy Damien nem a dublőre már, mindössze a személyi asszisztense, majd felszólítja, hogy vegye le a napszemüvegét. Végül csak elkezdődik a meccs, a közönség hangosan biztatja Mizdowt, ő pedig teszi a dolgát. AMikor Sin Cara kiesik a ringből, ő utána megy és visszarakja. Már lépne ő is be a helyére, amikor Miz ismét megszólal és egy pohár vizet kér tőle! Damien ad neki egy üveg ásványvizet, ám ez nem elég, Miz ki is nyittatja vele. Sin Cara közben figyel, és amikor Mizdow megfordul, máris ráugrik. Miz meg is jegyzi: figyelned kell az ellenfeledre, Mizdow.
Sin Cara – Miz közbeavatkozásának köszönhetően – átveszi az irányítást, de csak rövid időre. Damien gyorsan felveszi ismét a ritmust és eljut odáig, hogy már a Figure Four Leg Lock-ra készül. Miz azonban ekkor felugrik a székéből és kiabálni kezdi: Állj! állj! állj! Ez az én mozdulatom, engedd el a lábát! Mozdow-nak a saját mozdulatát kellene használni, erre azonban már nincs ideje, mert Sin Cara ismét kihasználja a keveredést és kopogtat.
A mérkőzés győztese: Sin Cara.
Damienen látszik, hogy belülről dühöng és azt hihetnénk, kioszt egy jól megérdemelt maflást Miznek, de nem teszi meg. Egyelőre.

Újabb Brfay Wyatt promót látunk. Bray egy ködös helyről beszél, ami összeköti őt valakivel, akit nem nevez meg. Megpróbálja kitalálni, mi történik, ha valaki a kezdetek óta halott ember. Néhányan úgy vélik, az ilyenek visszatérnek a földre, mások más hit alapján közelítenek a dolgokhoz. De ő és az a valaki értik miről van szó, mert ez a hely a pokol. Bray nem fél többé attól a bizonyos személytől, akinek már ideje lenne végleg hazamennie. Keress meg, találj meg – kiáltja. De kinek?

Curtis Axel vs Dean Ambrose
Az egykori Heyman srác vs az egykori Shiels tag. Axel érkezik először és arról beszél, hogyan játszották ki a Royal Rumble-ből. Felszólítja a közönséget, hogy használják az AxelMania hashtag-et.
Axel dühös és úgy tűnik, dühét Ambrose-on akarja levezetni.á Keményen támadja, üti, rúgja, fojtja. Nem csoda, ha Dean Ambrose-nak elmennek otthonról. Hirtelen borul el az agya, és máris jön a Dirty Deeds, majd a kopogtatás.
A mérkőzés győztese: Dean Ambrose.

A mérkőzés után Ambrose mikrofont fog és azt mondja van pár rendkívüli híre Barrett számára. Kihívja őt egy Interkontinentális Bajnoki cím meccsre és azt mondja, nem fog megállni, amíg ezt nem kapja meg.
Az óriás kivetítőn Barrett jelenik meg és van egy rossz híre: szerinte Ambrose még nem érdemelte meg a címmeccset.

Daniel Bryan és Roman Reigns vs Kane, Big Show, J&J Security, és Seth Rollins
Nincs más hátra, mint a 2 vs 5 mérkőzés. Még meg sem szólal a gong, amikor Daniel és Roman egymásnak háttal állnak a ringben, a Vezetőség öt embere pedig egyszerre támad rájuk. Bryant a sarokba szorítja J&J, Seth pedig üti. Romant Kane és Show veszi kezelésbe. Félholtra verik őket, aztán kezdődhet a meccs.
Daniel Bryan nagy nehezen feláll és azonnal kezdhet Seth ellen. Rollins gyorsan ad neki két suplexet, majd átengedi Show-nak. Az óriás után Jamie Noble kapja meg a lehetőséget, ám ellene Daniel képes fordítani, majd azon van, hogy megakadályozza a váltást. EZ sokáig nem sikerül, érkezik Joey Mercury és Daniel Bryan gyorsan elkapja a feladató mozdulattal. Seth segít testőrén, majd érkezik Kane. Gyorsan jön a chokeslam is, a kopogtatás azonban nem sikerül, mert közben Reigns – aki eddig a padklón feküdt – is beszáll a meccsbe és megmenti Danielt. A meccset azonban nem, hisz azonnal rátámad J és J, Seth, Kane és Show is, ráadásul Show kiüti egy KO-val.
Seth Danielt osztja tovább, majd utasítja a többieket, hogy takarítsák le a kommentátori asztalt. Kane és Show ledobálja a monitorokat, kiszaggatja a vezetékeket, Jamie és Joey pedig fogják Danielt, és kihajítják a ringből.
Ekkor szólal meg Ryback zenéje. És Ryback nem is egyedül jön, vele van Ziggler és Eric Rowan is! Már a rámpán összeverekednek a Vezetőség embereivel, csak Daniel Bryan és J&J marad a ringnél. Mivel a meccs hivatalos része még nem lett leállítva, hisz a bunyó a ringen kívül történik, a két testőr be akarja fejezni, Azonban Daniel Bryan van velük szemben, és már magához is tért annyira, hogy kemény pofonokat oszt ki a fehér ingeseknek. Végül szétrúgja őket, és készül a befejezésre, de nem teheti, mert Roman hátulról megérinti és máris repül be a ringbe. Egyenesen neki Joey Mercury-nek egy Spearrel! Roman Reigns kopogtat, ezzel a mérkőzést ő és Daniel Bryan nyeri.
Daniel Bryan összehúzott szemekkel nézi, ahogy elveszik tőle a dicsőséget. Nem tud örülni a győzelemnek. Romanhez lép és szóvá teszi neki a dolgokat. Láthatjuk, hogy mindezt a backstage-ben HHH és Stephanie figyeli.
Daniel kiabál: azt mondja Reigns-nek, hogy az egész meccs alatt a padlón feküdt. Am,ikor Roman ott akarja hagyni, visszarántja és nyomatékosan figyelmezteti, hogy ne fordítson neki hátat. A vita vége, hogy Daniel meglöki Romant, ő pedig azonnal egy Spearrel válaszol. Daniel Bryan elterül a padlón. A backstage-ben a COO és felesége elégedett…

Már nincs két hét sem és FastLane. Az új PPV-n láthatjuk Stinget, addig/akkor talán megtudjuk kire/mire készül Wyatt. Talán addig/akkor visszatér Orton, visszatér Sheamus is. A következő két hétben még sok minden körvonalazódik, reméljük lesznek izgalmas fordulatok is.

Pre Show:

RAW:

43 című bejegyzés “WWE RAW 2015. február 9. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem is tudom ki a nagyobb féreg Rollins, kane vagy a bigso..nevetséges amit művelnek, rollins szánalmas még énis elverném pedig semmi harcművészetet nem tanultam de kane és bigso hasonlóan gyengék, azért harcolnak csalással.
  Roman viszont megint elkápráztatott, akkora speart kapott daniel h utána már fel se tudott kelni.
  Tehát először Danielt kivégzi utána meg jöhet lesnar…nem is tudom ki lehet képes megállítani Romant.

  Kedvelés

 2. Széna sérült, remélem az is marad és ráküldik Ryback-ket az U.S. övre. Jó meccs lenne…Cena meg végig csak feküdne, aztán a végén AA és ismét bajnok, mert nem nyert még eleget karrierje során..

  Kedvelés

 3. Reigns heel turn-nek örülök. Nagyon nem állt jól neki a szuperhős szerep. Én amúgy egy olyan igazi outlaw karakterként tudnám elképzelni, aki se nem igazi heel, de semmi esetre sem face. Így egy pár hónap alatt szépen felépülne a karaktere. Szerintem nem kéne erőltetni a WM-et nála. Jövőre elég lenne. Bryan meg valami csalással megveri Roman-t, ami elég nagy felháborodást váltana ki, HHH meg röhögne a markába. A WM-en meg Lesnar a szart is kiverné Bryan-ből, amire meg Reings mondaná, hogy bazzeg, látod, hogy nekem kellett volna menni. És így szépen felépítenék a kemény, egyedül-mindenki-ellen, faszagyerek karakterét. De ez csak vágyálom.

  Az a gond, hogy heel oldalon egyre gyengébb a felhozatal. Kane-Show-Rollins. Kb. olyan színvonalat képviselnek, mint a Tini Nindzsa Teknőcökben Rocksteady és Bibop: nevetséges szarok, akik max csalással nyernek, de általában a jófiúk hülyére verik őket. Mivel Lesnar alig mutatkozik a ringben, ezért két dolog használna: Rany Orton visszatérése, és Reings végleges heel turn-je. Ez felpezsdítené a dolgokat, mert mindkettő elég karizmatikus és népszerű karakter ahhoz, hogy ne lábtörlőnek használják őket a Bryan meg Cena félék.

  Amúgy egy valamit nem értek. Triple H és Sting között ez a face-to-face micsoda, ez mérkőzést is jelent, vagy csak pofázást? Mert szerintem az utóbbinak van értelme, hogy az igazi mérkőzés a WM-en legyen. Nem hinném, hogy bármelyikük egy nyamvadt Fastlane-en ellőné az évi 1 db ringbe lépését.

  Kedvelés

 4. Na végre meghallgattak az imáim!!! Reigns Heel turn!!! VÉGRE! + Öröm ürömben hogy a végén nem a KECSKE YES-ezésével ért véget a RAW!!!

  Kedvelés

 5. Daniel Bryan és Roman Reigns vs Big Show és Kane:Hát ez a meccs valami borzalmas volt,dehogy a vége ne legyen unalmas megsimogatták egymást a székkel.

  Ryback vs Seth Rollins:Maga a meccs unalmasra sikeredett.Nem tudom minek kell oda Rolins két pincsije csak hátráltatják a fejlődésben.Szerintem van olyan jó egyedül is hogy legyőzze a Big guyt.

  Paige vs Brie Bella:Ezt a meccset kihagytam

  Dolph Ziggler vs Bray Wyatt:Másodjára is egy élvezetes meccset nyomtak le ezek ketten.Csak a végkimenetelével nem voltam kibékülve.Ezt a meccset Zigglernek kellett volna megnyerni(mert az első meccset Wyatt nyerte)Eszméletlen milyen meccset nyomott le az ember.Sajnálom hogy nem kap komoly szerepet mert kurva nagy tehetség.

  Milka csoki duó vs cirkuszisták:Hát ez a trió elég gyengén muzsikál Kofit meg Biget még el is nézem de xaviert meg ez a gimnick is mi már meg ez a jelmez is rajtuk tiszta röhej rajtuk.

  The Usos vs Cesaro és Tyson Kidd:Elég gyenge meccs volt amiben Cesaroék szerezték meg a győzelmet.Reménykedek benne ,hogy Cesaroek célba veszik a TT övet és elveszik ezektől a benszülöttektől

  Sin Cara vs Damien Mizdow:Na itt az élő példa hogy a WWE a tehetségeket hátérbe szorítja lásd Sin Carát kurva ügyes a srác kicsit rey mysterióra hasonlít.Ketten sokra vihették volna

  Curtis Axel vs Dean Ambrose:Harmadjára is bejött Axel elmondta megint a szokásos faszságot.Hihetetlen ,hogy harmadjára is képesek voltak ezt eladni.Adáskitöltő jellegű meccs volt.

  Daniel Bryan és Roman Reigns vs Kane, Big Show, J&J Security, és Seth Rollins:A meccs izgalmasra sikeredett.A végén megint bejött a 3 jómadár.Lassan már trióvá avazsálódnak ezek hárman.Mindíg egymás nyakán lógnak,és a legjobb jelenet Roman Reings kiosztott egy speart mr kecskének öröm volt nézni ezzel bekövetkezett a heel turn.Remélem Reings megy Lesnar ellen a wrestlemanian bár akkor Lesnarnak face turnt kéne venni vagy akkor Bryan megy lesnar ellen(ami remélem,hogy nem így lessz),

  Kedvelés

  1. Lesnar elméletileg már Face a Royal Rumble előtti raw óta. Amikor kiosztott 2 F5 öt Big shownak és Kannek. Azt öröm volt nézni. 🙂

   Kedvelés

 6. Na ez igen! Ez egy egész jóra sikeredett adás volt, 2 ok miatt. 1. Fake Sting ide vagy oda ez nekem baromira bejött, ez kicseszett jó volt, remélem látni fogok még több ilyet. 2. Reigns földre terítette Bryan-t. Elakadt a lélegzetem, ezt nem néztem ki a kreatívokból hogy meg merik lépni és megtették HEEL Reigns. Ilyennek kell lennie Reigns-nek bárhol bármikor bárkinek neki esik, még pár ilyen fordulat és elfeledteti velem a gyenge RR győzelmét.
  Wyatt megint készül valamire, izgatottan várom, aztán jön Sheamus is szintén jó hír. Na csak lesz itt valami.
  De hogy mondjak egy negatívumot is, két meccse volt Rollins-nak, Regins-nek és Bryan-nek. Nekem ez nem tetszett.

  Kedvelés

  1. És kifelejtetted Kane-t és Show-t is… De őszintén szólva, a WWE már nem alapozik a több és érdekes feudra, csak azokat tolják előre, akiket el akarnak adni..De mondjuk Truth-szal se kezdenek semmit, Sin Cara-val se, és még sorolhatnám…

   Kedvelés

   1. Kane és Show nálam már nem számít komoly karakternek, csak bohóckodnak. Pedig a corporate Kane-ből (így hívják mostanság?) is kihozhattak volna ettől sokkal jobbat is.

    Kedvelés

  1. Remek, legalább tudom, hogy valaki végigolvasta az összefoglalót. Örülök, hogy ilyen jól szórakozol, de jobban értékeltem volna, ha simán szólsz: Srácok, elírtátok. Ismét köszönöm az építő jellegű észrevételedet.

   Kedvelés

   1. Nem azon röhögök, hogy el van írva, hanem frappánsan is jön ki a dolog. 🙂
    De egyébként az sem ártana, ha esetleg aki írta, ő is visszaolvasná, mit rontott el, mert kilószámra van benne.
    De ha már szólni kell valamiért, akkor az a Hónap szupersztárja topic a jobb oldalon fent… bár Sting lehet ebben a hónapban is aktuális lesz, de azért mégiscsak na…

    Kedvelés

    1. Én írtam és miután reggel 7-től délután 3-ig kisebb megszakításokkal a gép előtt ültem, már csak arra volt energiám, hogy a pirossal aláhúzottakat átnézzem. A stilizálás sajnos holnapra marad. A jobb oldal jogos.

     Kedvelés

 7. Én csak az utolsó meccse nézem meg valahogy ennyi nekem elég is volt.A többi meccs érdektelen szar volt.Reigns heel turnjának örültem így legalább nem lesz még egy szuperhős(szuperrhősnek ott van Mr kecske Cena helyére ő tökéletes),Valahogy a shieldben jobban bírtam heelként több mozdulatot használt kevesebbet lazsált.Remélem a FastLanen Reigns nyer.

  Kedvelés

 8. Szomorú vagyok, hogy Roman heel turnt kapott 😦 remélem nem tart sokáig, hogy heel lesz,. Így attól artok hogy nem lesz WWE bajnok. Sajnos Lesnar fog nyerni a wm-en és Rollins tőle fogja elvenni az övet a táska beváltásával, mivel azt nem fogják meglépni, hogy heel vegye el heeltől…

  Kedvelés

 9. Nemtudom hogy mi a bajotok daniellel? Kifi,megg ziggler mellett a leg akribatikusabb! Jók a mecseik! Menyivel jobb a big show meg kane? Mozogmi is alig bírnak! A sting hhh mecs jó lesz de szerintem lessz visszavágó a wmen! Nem kel beszarnotok daniel nem lesz wm főmecses,mert roman leveri! A gold meg star nem érdekel mundegyik nagyon gyenge! Takert már várom

  Kedvelés

 10. Most az egyik szemem sír a másik nevet.
  Nevet,mert Reigns karaktere meglehet hogy a közel jövőben heel turnt vesz.
  És sír,mert ha ez bekövetkezik aligha lesz bajnok a WM en,örülhettek,vagy így vagy úgy de Bryan é lesz minden,megint.
  YES!YES!YES!
  Ja bocs,NO!NO!NO!

  Kedvelés

  1. Attól hogy Reigns heel turnt vesz szerintem még nyerhet a WM-en plusz mèg a közönsèg is jobban birnà. Amugy is ha Reigns nyeri a meccset akkor Lesnar face turnt venne,Reigns meg heel turnt akkir sokkal èrdekesebb lenne. 😀

   Kedvelés

   1. Lesnar a büdös életben nem lesz face,ő a tökéletes heel!
    Ha ezt is elrontsák egy indokolatlan face turnnal,akkor hülyék.

    Kedvelés

    1. Annyira nem lehetne elrontani, mint ahogy azt a helyesírással tetted. Amúgy szerintem ebből Lesnar vs Goat vs Superman Punch lesz, aztán végül Rollins szerzi meg a címet.

     Kedvelés

 11. Fogadni merek, hogy FastLane-n Rusev megveri Cenat, majd WM-en visszavágó lesz, és Cena fog nyerni! (Cena fan vagyok)! Ja, és remélem Orton minél előbb visszatér, elég laposak nélküle az adások.

  Annyi eszük már nem volt, hogy a rendes Stinget küldjék be!

  Kedvelés

 12. Jó hogy van ez e leírás így meg se nézem ezt a szart,csak a díva meccset.
  2 év alatt kiismertem ezt a szemet amit WWEnek hívnak.Kurvára nem szórakoztat hogy 95%ban mindíg azok győznek akiket utálok.
  Az NXT t már jobban szeretem,meg nézek 2005 előtti meccseket.
  Nem kell ezeknek a jó pankrátor (CM PUNK,Alberto Del Rio,Justin Gabriel akit megalázva nyúlnak használtak)csak a sok selejt.
  Meg Kane és Bigshow akinek már vissza kéne vonulni.
  Bigshow eddig még tartotta magát,de egy ideje már brutálisan belassult.
  Kanet is már hot dog árus szerepre is kényszerítik.Ez vicc.
  Ez nekik ez már csak megélhetési pankráció,nem élvezik már.

  Kedvelés

  1. De egyszerűen nem tudom felfogni, hogyha ennyire nem tetszik, miért nézed?:D
   Amúgy meg Alberto Del Rio-t nem ok nélkül küldték el, azzal teljes mértékben egyetértek. Túl sok volt már, amit megengedett magának.

   Kedvelés

 13. Wyatt vs. Ziggler meccs simán elmenne egy PPV main eventnek, A Gold vs. Stardust feud kezd èrdekes lenni, valamint Cesaro és Kidd remèlem megnyeri a TT öveket 😀

  Kedvelés

 14. Az igen.. az első meccset,meg az utsót néztem csak meg (még izgalmasnak is tűnt) ,de ez, hogy Reigns most a végén azért lesz heel,mert nekimert támadni a majomembernek.. vicc.. könyörgöm,nem is baj,ha valaki már szétverné.. (mármint Bryan-t) 😀 Fastlane remélem Reigns győzelemmel zárul! (amúgy pártatlan lennék,de Bryan nagyon felbassz már a hülye “YES!” faszsággal..)
  A többi érdektelen és szar meccs volt.. töltelék.. Cena vs. Rusev lesz még érdekes – de bocsi.. – remélem Rusev nyer.. 😀

  Kedvelés

  1. Szombaton Salt Lake City-ben mér részt vett egy live eventen, Kane ellen volt meccse és győzött. Elvben bármikor visszatérhet, ám a külföldi lapok úgy vélik, hogy csak a FastLane estéjén jelenik meg élő televíziós adásban. Persze mindez csak találgatás, de de feledjük azt sem, hogy Seth Rollinsnak egyelőre nincs ellenfele és a PPV-ig már csak két hét van.

   Kedvelés

  2. Az nagyon vicces volt amikor a végén Bryan YES-ezett és Reigns bepacsizta magát.
   Meg az arcok, amiket Reigns és Bryan végig toltak, általában Bryan unalmas, Reigns meg szörnyű amikor beszélnek, de úgy látom sokat fejlődtek, vagy a WWE kerített végre valami színészoktatót nekik.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek